Advertentie

Obama heeft nu toch écht iets uit te leggen!


bush-obama
Bush…? Obama…? Zeg het maar!

President Obama heeft in een toespraak het beleid van zijn voorganger George W. Bush een zootje genoemd. Letterlijk! Ongehoord voor een president om een voorganger zo af te vallen. Maar er is iets vreemds aan dit verhaal!

Want aan de andere kant presenteert deze bijzondere man, tijdens DEZELFDE speech in de ruimte waar de originele akte van oprichting van de United States of America wordt bewaard, the National Archives, een plan om wetgeving te gaan maken, die de overheid de mogelijkheid geeft, om mensen op te pakken en deze ZONDER enige vorm van proces en ZONDER enige beperking in tijd, vast te houden. Het zou dan betekenen dat je opgepakt wordt voor daden die je nog niet hebt begaan, maar waarvoor je wel gearresteerd wordt..!

Nieuwspresentator en -commentator Rachel Madow is een reizende ster in de VS, waar het gaat om frisse nieuwe personen met een onbevangen kijk op zaken.

Zij becommentarieert in deze YouTube het verhaal van Obama en is net zo verbaasd als u en ik over de uitspraken die Obama doet in EEN EN DEZELFDE SPEECH. Heel bizar. Heel bizar. Ogen en oren open voor het vervolg van dit verhaal zullen we maar zeggen!

Want het zal toch niet zo zijn dat we in plaats van een ongelikte beer, die de grondwet van de VS met zijn vuile Texaslaarzen besmeurde, zijn vervanger krijgen te zien in de vorm van een mooie jongen, die welbespraakt hetzelfde beleid in een nieuw jasje een tandje hoger zet..?

(onze excuses voor het onvertaalde Engels; wie voelt zich geroepen deze tekst te vertalen?)

32 gedachten over “Obama heeft nu toch écht iets uit te leggen!

 1. Deze man heeft alleen maar “yes, we can” geroepen, de “change” is begonnen…met open ogen en een traan trappen ze erin. Eerst 8 jaar ellende, dan lopen ze vervolgens als makke schapen naar de nieuwe president(redder). Groot plan wordt vrijwel onzichtbaar uitgevoerd. Yes, we can! Zielenpoten!

 2. Geniaal juist.
  ff de Amerikanen een hart onder de riem steken, de aandacht afleiden en intussen doodleuk iedereen er mentaal op voorbereiden (mind controllen) dat het echte vuurwerk eraan staat te komen.

  Mooi lesmateriaal voor de jongens en meisjes hier…

 3. Tien stappen naar fascisme .

  1 Creëer een angstwekkende interne of externe dreiging.

  2 Creëer geheime gevangenissen waar marteling plaatsvindt.

  3 Zet paramilitaire troepen in die geen verantwoording hoeven af te leggen aan de bevolking.

  4 Zet een systeem van toezicht op, op de eigen bevolking.

  5 Intimideer burgergroeperingen.

  6 Ga over tot willekeurige arrestatie, detentie en vrijlating.

  7 Val belangrijke personen aan.

  8 Controleer de vrijheid van de pers.

  9 Behandel alle politieke dissidenten als verraders.

  10 Schort de werking van de rechtsstaat op.

 4. @Miranda: en wij begrijpen dan meteen waarom..? Diplomatieke kringen laten elkaar in hun waarde. Ook al ben je het ergens VOLSTREKT mee oneens, dan nog hou je je in toom. Beschaafdheid gaat gepaard met gedragsregels. Zo heet dat dan. Maar waarom zit ik dit ook allemaal te schrijven..? Je bent toch afgehaakt.

 5. Interview met miljardair Kevin Trudeau over de agenda van de verschillende groepen macht elite.
  Hij beweert dat er 4 verschillende groepen zijn die met elkaar samenwerken.
  Je hebt de Europese/N-Amerikaanse, Aziatische, Arabische en Afrikaanse afdeling.
  Hun visie is dat ze genetisch superieur zijn en daardoor automatisch de wereldleiders.
  De oude garde van de Elite en Bilderbergers wil het plan om de wereldbevolking met 2/3 te reduceren uitvoeren.
  Terwijl een deel van de jongere generatie meer zoekt naar humanitaire oplossingen.
  Dit zou vooral te verklaren zijn, doordat zij zich meer hebben gemengd(soms huwelijken) met buitenstaanders/gewone volk.
  Voorstanders van de-populatie zien dit niet als een smerig spel maar meer als een voldongen feit.
  Het zou beter voor de toekomst van de aarde zijn, wanneer 2/3 van de domme mensen zou verdwijnen.

  Dit interview raad ik ten zeerste aan omdat het veel informatie bezit over de werkwijze van de Elite.
  Dat ze de media gebruiken als mind controle om mensen te misleiden.
  Kijk wat hij verteld over de economie, farmacie, bankwezen, kredietcrisis etc.
  Het is allemaal heel erg logisch! Eigenlijk heel erg doorzichtig!

  Kevin vertelt verder, dat de Elite Conspiracy sites zien als iets dat in hun voordeel werkt.
  Het roept bij mensen juist een defensieve houding aan aangaande dit soort onderwerpen.
  Ze willen er helemaal niets meer van weten, zodat de waarheid van hun agenda nooit aan het licht komt.

  http://www.prisonplanet.com/billionaire-elite-want-two-thirds-of-the-dumb-people-wiped-off-the-planet.html

  http://www.youtube.com/watch?v=ejbBJfk61mY&feature=channel_page

 6. “Diplomatieke kringen laten elkaar in hun waarde. Ook al ben je het ergens VOLSTREKT mee oneens, dan nog hou je je in toom. Beschaafdheid gaat gepaard met gedragsregels.”

  Je komt nu wel heel erg pretentieus, betweterig en schijnheilig over, wat tevens ook wel weer schattig en aandoenlijk is.

 7. @Miranda: “Diplomatieke kringen laten elkaar in hun waarde. Ook al ben je het ergens VOLSTREKT mee oneens, dan nog hou je je in toom. Beschaafdheid gaat gepaard met gedragsregels.”

  Je komt nu wel heel erg pretentieus, betweterig en schijnheilig over, wat tevens ook wel weer schattig en aandoenlijk is.

  Ziezo. NU ben jij weer aan de beurt Miranda. Graag ietsje minder eentonig.

 8. @Guido: Diplomatieke kringen laten elkaar volgens mij helemaal niet in hun waarde. Ik vermoed dat ze uitstekend de kunst verstaan om elkaar achter de schermen behoorlijk het leven zuur te maken. Het is maar wie ze denken niet nodig te hebben nu en in de toekomst en wie in de weg staat nu en in de toekomst.
  En beschaafdheid, gedragsregels het is maar wat je daaronder verstaat. Zoiets kan ook ontaarden in dubbele agenda’s en maskers dragen.

  Zijn de jongens en meisjes hier ook al erg bedreven in.

  Alhoewel, Hitler begon tijdens zijn carrière steeds meer op een hondsdolle hond te lijken.
  Hmmm… Ondiplomatieke opmerking van mij.

 9. @Droppie: ik heb urenlange gesprekken gehad met ’n meneer die de opleiding deed voor diplomaat. “Noem dingen nooit bij de naam, blijf indirect en zorg dat de ander ALTIJD ruimte heeft om ‘weg’ te komen” Andersom gezegd: Je zet iemand niet keihard tegen de muur, zonder weerwoord, of o.b.v. één voor-oordeel. Beiden zijn gelijk, of je het nou hebt over Albanië tegen de VS, of over China t.o. Nederland. Dit gebeurt pas, zoals dat dan officieel ook heet: “Als alle diplomatieke kanalen zijn uitgeput”. Dát is ook de reden dat diplomaten onschendbaar zijn. Zij worden geacht hier ook geen misbruik van te maken.

  Maar sorry, ik laat je niet in je waarde wellicht.. Vertel over jouw ervaringen achter de diplomatieke schermen, dear Droppie.. I can’t wait! Honestly.

 10. @Miranda, je kunt zo hele middagen met jezelf in de weer zijn zeker..? Maakt niet uit hoor, hardopdenkend schrijven, maar ik ben de essentie van je verwijt een beetje zoek. Of onthou ik gewoon ‘schattig en aandoenlijk’..? Dank voor je commentaar, sowieso!

 11. @Guido Dat ga ik jouw uiteraard niet, en al zeker niet en plein publique, vertellen. Wel heb ik het idee dat de theoretische wereld van het in opleiding zijn, een hele andere wereld is als de wereld die die daarna komt, die van het gepokt en gemazzeld zijn.

  Maar als je zoveel trucks kent om niet schaamteloos te lijken, en de ander het idee te geven de ruimte te krijgen (psychologisch oorlogsvoering) dan kan ik mij voorstellen dat er op persoonlijk vlak wel eens iets niet helemaal goed gaat.

  Maar inderdaad, een diplomaat die zijn vak goed verstaat is goud waard!

 12. @Guido
  Laat je niet kisten hoor, goed stuk. Bovendien heeft Obama zijn voorganger afgelopen week weer goed te kakken gezet in zijn speech. Waarna hij in dezelfde speech “prolonged detention” heeft aangekondigd. De man is gevaarlijker dan Bush. Die kon je nog doorzien.

  @Miranda
  Lekker aan het flamen meid?

 13. Jaha, ik blijf erbij:
  Hitler begon tijdens zijn carrière steeds meer op een hondsdolle hond te lijken.
  Eens zien hoe dat loopt met Obama.
  Hij krijgt gelukkig wel steeds meer tegengas.
  Ik wil toch echt heel graag mijn eigen mooie aarde terug.

 14. @Nikolai: Sommige mensen vinden iedereen gevaarlijk en zien overal complotten, en richten hier constant hun aandacht op. Dit gebruiken ze onbewust alleen maar als excuus om niet aan zichzelf te hoeven werken.

 15. @miranda: met een glimlach op het gezicht, geef ik deze gedachte even een overdenking.. Zoiets? Je zit dus hoop ik niet bij te houden hoeveel je doet.. Anders weet je niet wat je ‘meer niet doet’ dan ‘wel doet’..

 16. prolonged= verlengde
  detention= detentie

  voorhechtenis= for custedy
  Is er hier een verschil in?
  Begrijp ik het goed dat prolonged detention slaat op een reeds opgelopen veroordeling.
  En voorhechtenis die anders is in het engels “for Custedy”slaat op nog niet in staat van beschuldiging zijn maar met gegronde redenen vastgehouden te worden tot je rechtszaak.

 17. @Rudy: volgens mij staat ‘detention’ gelijk aan wat wij in Nederland ‘in hechtenis neming’ noemen. In ons recht is het zo dat de politie je maar 1 of 2 dagen vast mag houden. Daarna moet er aan de rechter toestemming worden gevraagd voor verlengde ‘hechtenis’.

  Volgens mij gaat het in de VS dus om, nog niet nader genoemde, verlengde in-hechtenis-neming ZONDER tussenkomst van een rechter. Sterker nog: een rechter kan er niets meer aan doen. Alleen natuurlijk als er een rechtszaak wordt aangespannen door familie VAN BUITEN. Maar dan gaat het om het eisen van een rechtszaak e.d. Dus eigenlijk de wereld op zijn kop. Want juist door je ‘aanhouding’ en ‘in hechtenis neming’ ben je al overgeleverd aan de overheid.

  Custedy is een woord dat eigenlijk voogdij betekent. In politie-termen zou je dat ’toezicht’ kunnen noemen. Zoals wij in Nederland met die electronische beenbanden werken.

 18. Ik weet het allemaal nog niet zo zeker. Vergeet niet dat het Amerikaans nieuws (nog) niet te vergelijken is met het West-Europeese. Diepgaand onderzoek is daar erg schaars en de liberalen cq republikeinen (waaronder Rachel Anne Maddow) zijn er altijd op uit om de democraten in slecht licht te plaatsen.
  Volgens mij is het Amerikaanse nieuws een kunstvorm waarbij ze citaten uit verband rukken, editoren en gesensasionaliseerd de wereld in sturen. Pas dus op met wat je kiest om te geloven.

 19. Dan denk ik dat ze hem,Barry Soetero ook opmoeten pakken,je weet nooit wat hij gaat doen.
  Voor de daden die hij gepleegd heeft en nog gaat plegen.
  Hartelijk Dank.
  Bird tot Bird.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.