Advertentie

Einstein reikt de sleutels aan..


Als jij een van de velen bent die ook rondloopt met een gevoel hoe het nu allemaal verder moet, dan ligt de oplossing wellicht gewoon in de wetenschap…! Namelijk in de wetenschap dat de wetenschap het ook niet weet…!

Albert Einstein: diepere weten-schap..
Albert Einstein: diepere weten-schap..

In dit kader kunnen we geen betere van stal halen, dan onze onvolprezen visionaire wetenschapper, Albert Einstein. Wauw wat een visie had die man, wat een gevoel voor samenhang van onze wereld, ons leven. Maar wat een ongelooflijke eenzaamheid moet HIJ niet gevoeld hebben in zijn tijd, met zoveel intuitie aan de ene kant en aan de andere kant de vragen van zoveel zoekenden om hem heen. Het was allemaal niet zo makkelijk onder woorden te brengen, niet zo simpel wetenschappelijk te duiden als men toen graag wilde.

Albert Einstein was niet de grote Bèta-wetenschapper die iedereen tegenwoordig denkt dat hij was! Albert Einstein was een man met een diep ontzag voor de grotere krachten ‘achter de schermen’, om het zo maar te noemen. Hij ging er beslist niet van uit dat wij onze wereld wel eens eventjes zouden gaan ontrafelen.

Maar er is natuurlijk meer in dit verband. Ik citeer gewoon maar even en doe ermee wat je ermee wilt doen. Herken je jezelf erin, dan ben je volgens mij heel blij. Is dat nou niet precies de ‘SACRED GIFT’… Die intuitie. Naar mijn idee wordt met name op het gebied van duurzaamheid dit verhaal niet te weinig nog ´belicht. Het verhaal gaat over ons BEWUST worden van..! Dat is al eeuwen bekend in spiritualiteit maar dat is in feite ook wat er aan de hand is op het gebied van duurzaamheid..!

Als bewijs voor de mega-visie van Einstein, reik ik je hier deze prachtige tekst van hem aan; print hem uit, hang hem op en deel hem uit via e-mail, want dat gevoel, dat jij net zoals hij uniek bent, is de moeite van het delen waard…. Het gevoel dat we allemaal dat geweldige cadeau bezitten: ‘The Sacred Gift’.. Hier is zijn citaat:

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind its faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten about the gift.”

 

Mooi hè? Maar wat zijn nou, de sleutels om jezelf optimaal te manifesteren in deze prachtige Aardse puzzel die we aan het leggen zijn….? Het gaat hier dus ook om die ´Sacred  Gift´, waar Einstein het over heeft. Hier zijn die 2 sleutels, dus ook jouw sleutels naar een bewuster leven!

Passie & Plezier!
Passie & Plezier!

Passie & Plezier zijn je sleutels!

Dát is het geheim naar een wereld van vreugde en balans.. Zo simpel is het, doe dus datgene wat je Passie je ingeeft, waar je hart ligt. Wat ‘zegt’ je hart en zorg vervolgens dát je je Passionele Pad volgt met Plezier, want het gevoel of je iets met Plezier doet, is je dagelijkse gids in je leven. Izzu Zimple..

Maar het bijzondere van onze levens is wel dat er krachten aan het werk zijn die je deze 2 sleutels willen ontnemen, natuurlijk..! Dit proces is al eeuwen aan de gang. Want er zijn partijen genoeg die er niet bij gebaat zijn, als jij in je kracht komt, je Passie volgt en Plezier hebt in het leven. Het zijn de krachten die Macht en Wellust met jouw kracht voor ogen staat.

Die jouw kracht aftappen om hierop zelf voort te leven, omdat de Bron voor hen één halte te ver is of was. Zij die halverwege de rit zijn uitgestapt, omdat ze wellicht niet kunnen geloven dat het reisdoel zoooo mooi kan zijn..

Wellicht herken je ook in dit verhaal hieronder. De moed te hebben om je Passie & Plezier in daden om te zetten. Geen leven van jolijt en wijn, trijn en gein, maar toewijding.. Toewijding om je Passie & Plezier te vinden. Voila.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

´Geliefden, wij zijn ons bewust dat dit tijden zijn van enorme stress en gigantische verandering. Het is meer dan ooit belangrijk dat jullie je niet omlaag laten sleuren op de spiraal van angst en negativiteit, die in het collectieve bewustzijn van de mensheid almaar groeit. Jullie dienen toegewijd te zijn aan je voornemen om gecentreerd te blijven en gefocust op je persoonlijke droom voor de toekomst. Laat anderen je niet afhouden van je Pad, met een vals plichtsgevoel en oude banden die je in de illusie van de 3e en 4e dimensie vasthouden.

Beloof jezelf dat je voortaan alleen dát zal doen wat je opwindt en een gevoel van bevrediging schenkt. Want hierin ligt je missie en je hoogste dienstbaarheid.

Wanneer jullie meer vreugde in je leven toelaten, zullen anderen dat merken en je voorbeeld volgen en terwijl jullie die innerlijk krachtbron steeeds meer activeren, zal het anderen weer aansporen hun hartchakra te openen en te ONTWAKEN. Julle kunnen de catalysator zijn die de mensen in je omgeving, binnen je invloedssfeer zal helpen sneller door het proces te gaan om emotionele pijn los te laten.

Via jullie woorden van wijsheid kunnen jullie hen inspireren naar binnen te gaan en te luisteren naar de signalen en wenken van Spirit. Besef dat  er mensen in je leven kunnen komen die zullen proberen je te ontmoedigen op je pad, terwijl jullie hoger op de spiraal van verlichting gaan en er zullen mensen zijn die uit je leven verdwijnen, omdat jullie dieper in de gecompliceerdheid van verlichting graven.`

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kijk bij zoveel wijsheid word ik stil. Maar ik hoop dat je er weer een stapje op de ladder mee kunt maken. Hier is de lead naar de site waar meer wijsheid zoals deze te vinden is; het zal je wellicht verbazen, maar kijk er eens rustig rond, en luister naar je Sacred Gift en voel of het je plezier schenkt!

Tot slot nog deze van Einstein, says it all:

Every one who is seriously involved in the pursuit of science becomes convinced that a spirit is manifest in the laws of the Universe-a spirit vastly superior to that of man, and one in the face of which we with our modest powers must feel humble.

(vert.: Iedereen die serieus bezig is met de jacht naar weten-schap, raakt overtuigd van het aanwezig zijn van een Spirit in de wetten van het Universum. Een Spirit die superieur is aan die van de mens, en in het aangezicht waarvan wij ons, mensen, met onze bescheiden krachten, heel nederig dienen te voelen.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.