Advertentie

Gaat Poetin de bom onder 9/11 leggen…?


Putin Obama fool

x

x

Gaat Poetin de bom onder 9/11 leggen…?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

putin obama fingerNu de spanningen tussen de VS en Rusland op een ongekende hoogte zijn aangekomen, vergelijkbaar met de barre tijden van de Koude Oorlog in de jaren 1960 – 1980, lijkt het erop dat Vladimir Poetin het helemaal gehad heeft met de gladde praatjes van Obama, die Rusland in de hoek zetten van agressor. Volgens sommige analisten zou het zomaar ineens kunnen dat Poetin, om meteen maar een troefkaart op tafel te gooien in deze onderlinge strijd, bewijsmateriaal zou kunnen gaan vrijgeven, waaronder bijvoorbeeld satellietbeelden, waaruit keihard zou blijken dat 9/11 de ‘valse-vlag’-operatie IS, waar iedereen over spreekt. Behalve dan natuurlijk de officiële kanalen.

Mocht je nog niet op de hoogte zijn van deze strategische manier om mensen/landen en regeringen ‘zwart’ te maken, vals te beschuldigen van zaken, waardoor je de ‘democratische rechtvaardiging’ krijgt van je volk om bijvoorbeeld een oorlog te beginnen, dan raden we je aan hier op de site DIT ARTIKEL eens te lezen en je op de hoogte te stellen van deze manier van verdeel-en-heers-politiek. Het is immers de gewoonste zaak geworden voor de ‘krachten achter de schermen’ in de VS vooral. We noemen slechts een paar van de vele, vele voorbeelden van deze ‘valse-vlag-operaties’:

– De aanslag op de Sandy Hook-basisschool (met het (in-)directe doel om de bewapening onder de Amerikaanse bevolking te minimaliseren en de positie van de NRA (National Rifle Association) te ondergraven

– De aanslag op de Boston Marathon (met het (in-)directe doel om de Amerikaanse bevolking te laten zien dat de ‘Warrrrrr on Terrrroorrrrr’ nog steeds voortduurt! Dat de bevolking te maken krijgt met zelfs ‘figuren’ uit het voormalige Oostblok, die je als terroristen kunt classificderen)

– De aanslag met de ‘underwear-bomber’, waarbij een jongen van net 20 jaar, die in staat blijkt om zogenaamd een aanslag te plegen op een vlucht van Amsterdam naar Boston. (HIER) Met het indirecte doel om de indringende body-scanners op álle vliegvelden in de wereld geplaatst te krijgen. Met het resultaat dat de Amerikaanse overheid NOG MEER invloed krijgt op de privésfeer van haar burgers.

–  En zo zijn er nog veel meer, ook uit de Amerikaanse historie bekend. Waarbij de opvallendste valse-vlag-operatie vóór de 9/11-aanslagen het ‘Incident van de Golf van Tonkin’ is, die zou leiden tot de deelname van de VS in de Vietnam-0orlog.. (zie oud-goeverneur Jesse Ventura over o.a. deze valse-vlag-aanslag HIER)

valse vlag operatiesDeze aanslagen staan ook bekend als ‘inside jobs’, het werk van ‘binnen-uit’ dus. Het ongeloof van de bevolking, DAT deze aanslagen daadwerkelijk door (krachten achter) haar eigen regering zouden kunnen zijn beraamd, is voor deze daders een extra stimulans eraan te beginnen.. Want ook jij zult wellicht véél moeite en ongeloof hebben gehad met het überhaupt accepteren van de gedachte dat 9/11 weleens het werk geweest kan zijn van dit soort manipulatieve krachten, die niet veel op hebben met compassie en mede-menselijkheid..!

Officiële besodemieterij..
‘Valse-vlag-operaties’ worden dus strategisch en specifiek dusdanig ontworpen om massaal het publiek, de eigen bevolking én de rest van de wereld te besodemieteren en te laten geloven in iets dat 180° graden gedraaid is.. Met andere woorden, de officials achter de VS-regering wilden de wereld en vooral haar eigen volk doen geloven dat Osama Bin Laden áchter de 9/11-aanslagen zat, om wraak te gaan nemen en een vuile oorlog te beginnen in Afghanistan en later onder officieel toegegeven valse voorwendselen, tegen Irak.

En vanzelfsprekend is het duidelijk, wanneer je de zaak reconstrueert, dat er motieven zijn om deze aanslagen en de daaropvolgende acties uit te voeren. In het geval van de 9/11-aanslagen was er zelfs al een plan gemaakt door een groep haviken achter de regering Bush. Zij spraken openlijk over de ondermaatse aanwezigheid van de VS in het Midden Oosten en dat die strategische ondermaatsheid, alleen dán zou kunnen veranderen, als er een cataclystische gebeurtenis á la Pearl Harbour zou plaatsvinden.. En wat denk je.. Nog geen 3 jaar láter vindt PRECIES DIE gebeurtenis plaats.. Wat een toeval nietwaar..? (HIER de info over The Project for a New American Century)

Oekraïne
Natuurlijk gaat -zolang het spelletje met die valse vlag werkt- het verhaal gewoon door. Eerder schreven we hier al op de site over een uiterst geraffineerd spel, rondom de valse-vlag-operaties, dat professor Gene Sharp heeft bedacht om regeringen omver te werpen en de weg vrij te maken voor een macht (bijvoorbeeld een buitenlandse!) om aan het roer te komen van een land.

Gene SharpVroeger was het de VS die dit deed met bruut geweld en keihard in het openbaar, door middel van ‘imperialistische politiek’, zoals dat werd genoemd. Zoals bijvoorbeeld met het afzetten en vermoorden van Salvador Allende in Chili, de democratisch gekozen, socialistische president van dat moment. Hij presteerde het om het Amerikaanse bedrijf IT&T de les te lezen en hen te dreigen het land uit te zetten..

Inmiddels heeft professor Gene Sharp (foto) met zijn ‘geweldloze revoluties’ het mogelijk gemaakt om geweldloos landen te ontdoen van hun (al dan niet democratisch gekozen) leiders. Zoals we dat hebben gezien in Libië, Algerije, Egypte en nog enkele landen. Kijk naar DIT ARTIKEL, waar al 3 jaar geleden werd gesproken over de interne overname van Oekraïne door de Westerse mogenheden.. Kijk, dat is pas een voorbeeld van een gesofisticeerde manier van een ‘valse-vlag-operatie’..!

En natuurlijk spreekt deze professor dan over het verwijderen van ‘dictators’, via de ‘geweldloze revoluties’, maar onze vraag aan jou is, hoe je dan deze ‘krachten-achter-de-schermen’ kwalificeert, wanneer ze haar eigen bevolking uitmoord, om elders te gaan moorden en ‘veroveren’…?

Is de rest van de wereldpolitiek het VS-valse-vlag-spelletje zat..?
Het lijkt er echter steeds meer op, dat de rest van de wereld het zwijgen zát is; ook de regeringsleiders lijken in dat opzicht steeds méér bereid om de VS te laten vallen en in haar eigen ‘valse-vlag-sop’ te laten gaarkoken. Want het is de VS-agenda van de krachten-achter-de-schermen die wordt uitgerold, waarbij de VS steeds als ‘winnaar’ uit de bus komt. Ten koste vaak van de strategische belangen van andere landen en belangengroeperingen..

Hard bewijs wordt niet geloofd..!
Er is vanzelfsprekend veel gedocumenteerd bewijs voor deze valse-vlag-operaties. Maar vooral vanuit het ongeloof van de bevolking, dát ze op een zo grove wijze een oor zou zijn aangenaaid, blijkt er nauwelijks sprake te zijn van georganiseerd tegengeluid tegen deze grove manipulaties. Anders dan van erudiete wetenschappers, die op persoonlijke titel opereren of belangengroeperingen die nauwelijks fondsen hebben om hun uiterst goed-onderbouwde contraverhaal te ondersteunen.

In het geval van 9/11 hoeven we maar te denken aan de erudiete wetenschappers, zoals Dr. Judy Wood, Dr. David Griffin, Dr. Steven Jones en de de organisatiesArchitects & Engineers for 9/11-Truth en Pilots for 9/11-Truth, om er slechts 2 te noemen. Én, zoals je in DIT ARTIKEL kunt zien, zijn er ook vele (vooral gepensioneerde!) overheidsdienaren in de VS, waaronder militairen, die de officiële 9/11-versie afkeuren als ‘ridicuul’ en ‘verdonkeremanend’..

De president die opstaat en de 'the war on Terrrrorrrr' wil gaan voeren. Of de Amerikaanse burgers dan wel even hun rechten in willen leveren..!!
De president die opstaat en de ’the war on Terrrrorrrr’ wil gaan voeren. Of de Amerikaanse burgers dan wel even hun rechten in willen leveren..!! Natuurlijk gaat de Amerikaanse regering haar burgers beschermen, tegen de gewelddaden van die boeven, zoals ‘Bin Laden’… Of ligt het verhaaltje nét even anders dan het officiële plaatje wil doen geloven..?!

In een poging om de overheid in dit verhaal te ontmaskeren, waarbij zij haar eigen burgers vermoorden, om elders te gaan moorden, hebben sommigen al vaak gedreigd om militaire details te onthullen, die deze wreedheden van de VS in het daglicht zet. Daarbij vallen steeds vaker speculaties op, die melden dat Vladimir Poetin in besloten kring gezegd zou hebben, dat er satellietbeelden in het bezit van de Russische regering zijn, die ZONDER ENIGE TWIJFEL keihard aantonen, dat de VS het slachtoffer was op 11 september 2011, van een ‘valse-vlag-operatie’..!

En natuurlijk weet Poetin wat hij doet, het is een kolfje naar zijn hand, als manipulatief-getrainde oud-KGB-geheim-agent..! De repercussies zouden enorm zijn voor de VS, de betrokken officials zouden onder dermate grote druk komen, dat er zomaar een nationale opstand zou kunnen plaatsvinden. Al het vertrouwen en het geloof in de huidige Amerikaanse overheid zou volledig uit elkaar vallen en er zouden zeker heftige onlusten optreden in de straten van de grote Amerikaanse steden.

En stel je daarbij voor hoe de VS op het wereldtoneel haar masker ziet vallen; een prooi wordt voor daadwerkelijke Moslim-extremisten die vergelding zoeken. Of een buitenlandse mogendheid, zoals China bijvoorbeeld, die een heimelijke staatsgreep zou kunnen orchestreren. We gaan het binnenkort daadwerkelijk zien of Poetin deze heftige troefkaart durft uit te spelen op het internationale speelveld van politieke wereldmachten.

Kijk hier naar een Engelstalige uitzending van ‘RT – RussiaToday’, waarin keihard en overduidelijk wordt gezinspeeld op de manier waarop de VS bezig is met het manipuleren van het wereldpolitieke toneel, met deze ‘valse-vlag’-operaties. Het voorproefje wat deze (door Rusland gesponsorde) zender geeft, in het kader van ontmaskering van de valse-vlag-politiek van de VS, lijkt een opmaat naar onthullingen die via de Russische regering naar buiten kunnen en wellicht zullen komen.

x

 

23 gedachten over “Gaat Poetin de bom onder 9/11 leggen…?

 1. Voor mensen die het GEHELE plaatje van 9/11 in de Nederlandse taal willen bestuderen:

  http://www.waarheid911.nl

  Je vindt daar echt alles wat er niet klopt aan de officiële verklaring, en weet je, er klopt NIETS, maar dan ook HELEMAAL NIETS van de officiële verklaring! Je moet na het bekijken van de vele feiten en het BEWIJS wel over een gigantische plaat voor je kop beschikken om anders te beweren!

  1. Daar heb jij helemaal gelijk in!
   Iemand die objectief en met een helder stel hersenen naar deze zaak kijkt, kan niet anders concluderen dat er heel veel sterke verhalen gebruikt zijn om een volstrekt ongeloofwaardige ‘film’ te maken.
   Echter, en dat verbaast mij nog veel meer, dat is de verstandelijke gevoeggelijkheid van een bepaald deel van de bevolking wereldwijd.
   Deze laten hun opinie afhangen van wordt gedicteerd door de ‘autoriteiten’. Hebben dus GEEN eigen mening en meningvorming!!
   Dit zijn de kneedbaren. Ook de mensen waarop reclames het meeste effect hebben. Het zijn de mensen die je voor het oorlogskarrete kunt spannen. Die alles geloven als het maar een zekere mate van autoriteit vertegenwoordigd.
   Levensgevaarlijke types, als je het mij vraagt.

  2. Wij doen hier op de site ook niet anders dan de Waarheid dienen in de zin dat we niet meer over de ‘officiële waarheid rondom 9/11’ spreken.. We spreken over de werkelijke gebeurtenissen.. Want zelfs de officiële waarheid is een leugen..!

  3. En dat verhaal van de jetfuel , helaas want dit bereikt maar 800 graden celcius terwijl staal smelt met 1300 graden celcius , dus onmogelijk .
   3 maanden nadien is er nog steeds smeltend staal vinden en het grootste deel van het overgebleven gebouw is in stof verandert .
   Hoe kunnen we dit onzin verhaal geloven , en dit is maar een klein detail waar je geen ingenieur voor hoeft te zijn om aan te voelen dat dit niet klopt .
   Deze site heeft niet voor niets al 100 redenen gevonden waarom het verhaal niet klopt .
   We worden druk bezig gehouden door de psycopats die de wereld leiden en mindcontrol lukt super zoals je ziet , bij de meeste .

   Als klap op de vuurpijl wordt er aan Donald Rumsveld gevraagd wat hij vind van het instorten van building 7 , what building 7 is zijn antwoord en hij doet alsof hij van niets weet !
   Ook moeilijk natuurlijk om daar iets over te fantaseren wat plausibel klinkt , dan maar voor dom spelen .
   Net zo gemakkelijk als hij verteld de dag tevoren van 911 dat er 2.3 triljoen $ gewoon verdwenen is , dit noem ik echt te gek voor woorden zo gemakkelijk als dit verteld wordt en geaccepteerd .
   Ja niet voor niets een dag van te voren want die dag veranderde de hele wereld tot aan de dag van vandaag maar is iets om niet te vergeten dat dit toen vermeld is .

 2. Ook RT liegt hier.

  Polen zou verdeeld worden tussen Rusland en Duitsland. Dit hadden Hitler en Stalin afgesproken. Hitler en Stalin zouden Polen van beide kanten tegelijkertijd aanvallen. Maar Stalin kwam de afspraak niet na en viel niet aan. Daardoor kreeg Hitler als enige de schuld.

  Als Putin uit de school klapt kost dat ook zijn eigen positie. Alles is n.l. bedoeld om de vals geldsystemen piramides instand te houden. Ook Russische leiders bestaan bij de gratie van geldcreatie.

  1. Ook Russische leiders bestaan bij de gratie van geldstromen. Maar Putin is wel zo ongeveer de enige leider op aarde, denk ik, die de parasiterende elite in zijn land ten val heeft gebracht. Ik zou zeggen chapeau voor Putin! Ook in dit hele verhaal van 9-11.

   Zie hier de docu: https://www.youtube.com/watch?v=Q2Cl8lSv9Is

  1. Dan is het natuurlijk fijn dat je vertelt wáár je dat waarneemt. Toch? Nu is het alleen maar een kreet.. En word ik naar mijn idee bespeelt door jouw reactie-fragment.. 🙄

  2. @Questor – Zolang je maar kritisch blijft kijken naar dit soort informatie en niet het spelletje meespeeld is er niets aan de hand 🙂

 3. Ja klopt we worden bespeeld op allerlei fronten en de meeste mensen zijn in Denail .
  Ik hoop dat Poetin de waarheid verteld en hopelijk word de rest van de wereld dan ook eens wakker hoe we voor de gek gehouden worden op allerlei fronten van alles behalve van wat de waarheid is .

  Hopelijk komen de mensen tot een bewustzijn van wat er zich daad werkelijk achter de schermen allemaal plaatvind en worden ze wakker uit hun door oa media gecrieerde dreamstate .

  Denail : ( also called abregration ) is a defend meganism in wich a person is , with a fact it is to uncomfortable to accept and rejects instead , insisting that it is not true dispite what may be overwhelming evidence !

 4. Het is al eerder voorgekomen dat uit russische hoek belastende verklaringen richting de US zijn gekomen omtrent 9-11. Denk aan ‘9/11: The Third Truth – Dimitri Khalezov’.

  Ik ben nu erg benieuwd naar de door Poetin genoemde satelietfoto’s. Zouden daar geen vliegtuigen op te zien zijn? Of zien we daarop dat er maanden na de aanslagen nog ‘hotspots’ te zien zijn? Zouden deze satelietfoto’s wel echt bestaan..?

  Zit op het puntje van mijn stoel 🙂

  1. Helemaal juist dat het eens tijd word om iets te doen dit is een wereldkwestie wat we worden wereldwijd voor de gek gehouden en gebruikt.

   Onwetendheid is de bron van al het kwaad .

   Ze gaan gewoon door met hun spelletjes , houden ons dom en bezig en proberen ons uit elkaar te drijven.
   Slim gedaan om Religie in het spel te brengen .

   Totdat we opstaan en nee zeggen !!!
   We zijn er allemaal zelf verantwoordelijk voor en helaas zijn de mensen te bang om de waarheid te vertellen en aan te horen .

 5. Putins intervieuw!
  Op de volgende site, is de zwaar gesencureerde intervieuw in zijn totaliteit te lezen on-verkort te lezen, dit intervieuw werd gegeven aan een France TV site ; le blog de vahine laat het u lezen.

 6. Jullie praten hier over Amerikanen die in het verleden voor jullie vrijheid offers hebben gebracht.Politieke manipulatie is van alle tijden,voor mij persoonlijk krijgen de USA alle credits het is nederland altijd gunstig gestemt geweest.

  1. Jannes,
   hoe weet je dat allemaal? Omdat ze ons ‘met rust’ lieten?
   Volgens mij hebben alle landen een flinke ‘prijs’ voor die ‘gunst’ betaald.

  2. Dag Jannes, we hebben niets tegen de VS.. Hoe kun je overigens over ‘een land’ spreken. Het gaat over de macht die ‘krachten-achter-de-schermen’ manifesteren en het land in een (bijna) onzichtbare gijzeling houden.
   Als iemand credits opbouwt vanuit een vriendschap, betekent dat toch niet dat je ná 70 jaar de credits maar blijft geven. Vriendschap dient zich dagelijks te bewijzen..

   Als je kijkt naar de monstrueuze ontwikkelingen rondom het door de VS-overheid beschermde Monsanto..! Als je kijkt naar de NSA-afluisterpraktijken en -manipulaties, dan kun je toch niet meer spreken over hetzelfde land als 70 jaar geleden..

   Enne Jannes, ‘War is a Racket’, hetgeen betekent dat de leiders/machtigen ACHTER een oorlog er miljarden en miljarden aan verdienen, terwijl de Jan-uit-de-straat bloedend op de stranden van Normandié lag, of in het zand van Irak doodbloedde..! Kijk eens naar de artikelen over DU, Depleted Uranium, dat OVERAL in het Midden Oosten zorgt voor miskramen, heftige geboorte-afwijkingen..

   Kijk eens naar de manipulaties rondom 9/11, vind je dát dan ook normaal… Voor een vriend om je zo indirect een oor aan te naaien..?!

  3. Jannes, Amerika is hijacked, dusz bestaat niet meer, een lege huls, die misbruikt wordt voor gruwelijke misdaden over de gehele wereld, een grote vieze zwarte slijmerige octopus, achter een façade van goedwillendheid, een mediale farce, een show schijnwereld over onze oren en ogen getrokken als een slecht sluitende plastic zwem muts;

   Do Zionists Control Wall Street? The Shocking Facts!
   http://www.youtube.com/watch?v=pUY7o7pX6vk

 7. Mensen ik ben een 35 jarige pakistani wonend in nl en werkzaam hier. In 2000 naar NL gevlucht vanuit peshawar pakis. In peshawar werden we regelmatig door Amerikanen benaderd
  om ons (jonge mannen) aan te sluiten bij de “taliban” 1 ding hebben jullie recht op om te weten. De taliban is een product van de Amerikanen. De gene die dit niet geloven zijn mensen die nog steeds denken dat in Irak kernwapens zijn haha.

 8. twin towers was al bekend in een kaartspel en het zal mij niets verbazen als er een brexit komt dat de big ben doel wit is / zal zijn van een fals flag operatie.ook hier is een kaart van in dat dubieuze plan van de new world order. de moord op jfk. smerige smalende bush sr.lees over het karzaanse rijk !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.