Advertentie

Obama’s geheim: 30.000 troepen extra en nog maar 100 Al Qaida-strijders..!


Eergisteren kwam het bericht naar buiten, dat de VS weer driftig en actief gaat jagen op Osama Bin Laden.. Hoe is het mogelijk, nietwaar? ‘Waren ze daarmee gestopt dan?’, is dan natuurlijk de eerste vraag die je te binnen schiet. En over schieten gesproken: sinds wanneer wordt deze wazige figuur, lid van de Bin-Laden-familie, één van de grootste vrienden van de Bush-clan, dan gezocht..? Lees HIER ons eerdere artikel over Bin Laden, waaruit gewoon blijkt dat hij helemaal niet gezocht wordt.. Hoe kunnen ze hem dan weer gaan opjagen..?

Hij blijft een heel bizar verhaal, die Amerikaanse oorlog in het Midden-Oosten. Wij zijn in volle hevigheid aan het discussiëren over onze verlenging, ja dan nee, in het Afghaanse Helmand, maar menigeen schijnt gewoon vergeten te zijn, dat deze oorlogen in heel simpel Nederlands gezegd, gewoon ‘vuile oorlogen’ zijn.

Dan nu weer het bericht dat Obama, opgenaaid kennelijk door zijn generaals, in al zijn wijsheid heeft besloten 30.000 troepen EXTRA naar Afghanistan te sturen. OM DAARNA HEEL SNEL WEER TERUG TE KEREN..  Ik weet  natuurlijk niet hoe dit bericht bij jou voelt, maar naar ons idee is het de grootste kolder die je je kunt bedenken.  Zijn ze überhaupt van plan om zich uit Afghanistan terug te trekken? Is een besteding van US$ 60 miljard EXTRA, wel mogelijk voor een failliet land..?

Kennelijk komt Obama er weer mee weg. Maar waar moet dan zo nodig tegen gestreden worden.. Nog meer van die primitieve mensen, die zich op brommers voortbewegen en in kleine groepjes opereren..? Moet het machtigste leger van de wereld US$ 60 miljard gaan uitgeven, voor de stationering van 30.000 troepen extra? Voor wat dan..? Het antwoord zal je verrassen.. Het gaat om een aantal van 100 overgebleven Al Qaiada-strijders.. Je leest het goed.. Hier meer:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het Geheim van President Obama:
Nog 100 Al Qaida-strijders in Afghanistan

Nieuw Beleid: Duizend VS Soldaten en $300 Miljoen voor Iedere Al Qaida-Strijder

Door Richard Esposito, Matthew Cole en Brian Ross / ABC-press
© Nederlandse vertaling Jan Smith / WantToKnow.nl/.be  2 dec. 2009

In zijn toespraak van afgelopen dinsdag waarin hij de uitzending van 30.000 extra manschappen naar Afghanistan rechtvaardigde – waarmee een jaarlijks bedrag van $30 miljard gemoeid is -, liet President Barack Obama in zijn omschrijving van het Al Qaida ‘kankergezwel’ in dat land een belangrijk gegeven achterwege:
Amerikaanse veiligheidsdiensten hebben vastgesteld dat er nog slechts 100 Al Qaida-strijders in het hele land zijn overgebleven.

Een leidinggevende veiligheidsfunctionaris vertelde aan ABCNews.com dat de schatting van 100 Al Qaida-leden in Afghanistan overeenkomt met de conclusies van Amerikaanse veiligheidsdiensten en het Ministerie van Defensie.
Het relatief lage aantal maakte deel uit van de inlichtingen die aan het Witte Huis werden overhandigd terwijl President Obama bezig was met beraadslagingen over deze kwestie.

Maar president Obama verwees in zijn toespraak op West Point slechts in vage termen naar de grootte van de Al Qaida aanwezigheid toen hij zei: “Al Qaida is in Afghanistan niet meer uitgegroeid naar hetzelfde aantal als van voor 9/11, maar zij behouden hun toevluchtsoorden langs de grens”.

Waar onderscheidt president Obama zich nou feitelijk van Bush jr.? Troepen erbij om je terug te trekken..??
Waar onderscheidt president Obama zich nou feitelijk van Bush jr.? Troepen erbij om je terug te trekken..??

Een zegsman van de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis, Chris Hensman, zei dat hij niet kon ingaan op geheime informatie.

Nationaal Veiligheidsadviseur van Obama, Generaal James Jones, stelde in een interview dat hij in oktober gaf aan CNN, dat het aantal ‘minder dan honderd’ was.

Democratisch Senator Jeanne Shaheen uit New Hampshire, refereerde in oktober aan dat getal tijdens de beraadslagingen van de Commissie voor Buitenlandse Betrekkingen van de Senaat, toen zij opmerkte dat “veiligheidsdiensten zeggen dat er ongeveer honderd Al Qaida-leden in Afghanistan aanwezig zijn”.

De President erkende dat Al Qaida nu vanuit Pakistan opereert, waar VS-troepen geen toestemming hebben voor het uitvoeren van operaties. Hij zei: “We zitten in Afghanistan om te voorkomen dat het kankergezwel daar opnieuw kan uitgroeien.”

Veiligheidsfunctionarissen schatten dat er enkele honderden Al Qaida-strijders net over de grens met Pakistan zitten. Een ambtenaar van Obama zei dat extra troepen in Afghanistan nodig waren om Al Qaida in te sluiten tussen Pakistan en Afghanistan en zodoende te voorkomen dat ze een nieuwe uitvalsbasis in Afghanistan zullen vestigen.

“Pakistan heeft haar inspanningen verhoogd”, vertelde de ambtenaar.
“De echte vraag is of Pakistan wel voldoende doet”, zei Richard Clarke in zijn hoedanigheid van  voormalig stafmedewerker voor terrorismebestrijding tegen een journalist van ABS News.
“Wat, als ze wel al het geld aannemen dat wij ze geven, maar er niet echt iets mee doen? Wat wordt  de strategie dan?” vroeg Clarke zich af.

Honderdduizend manschappen in Afghanistan en een geschatte -extra- jaarlijkse uitgave van US$30 miljard.

Dit betekent dat de VS per jaar 1.000 soldaten en $300 miljoen uitgeeft aan de bestrijding van ieder Al Qaida-lid.

Honderdduizend manschappen in Afghanistan en een geschatte jaarlijkse uitgave van $30 miljard, betekent dat de VS per jaar 1.000 soldaten en $300 miljoen uitgeeft aan de bestrijding van ieder Al Qaida-lid. Andere analisten op het gebied van terrorismebestrijding zeggen dat het werkelijke aantal van Al Qaida in Afghanistan minder belangrijk is dan hun vermogen om anderen in de Taliban-gelederen op te leiden en hun ideologische invloed uit te oefenen.

“Honderd ‘harde kern’ Al Qaida-strijders in een veilig toevluchtsoord kunnen heel veel schade berokkenen,” zei een vroegere ambtenaar van een veiligheidsdienst, die in het verleden behoorlijk wat ervaring in de regio heeft opgedaan. Op de hoorzitting van de Senaat legde Bob Grenier, voormalig chef van het CIA-kantoor in Pakistan, een verklaring af waarin hij zei dat Al Qaida in Afghanistan eigenlijk al was verslagen.

“Dus in termen van ‘in Afghanistan,'” vroeg Democratisch Senator John Kerry van Massachussets, “zijn ze in feite al uiteen geslagen, ontmanteld en verslagen. Ze zitten niet meer in Afghanistan, is dat juist?”

“Dat klopt,” antwoordde Grenier.

Ook veiligheidsambtenaren zijn het in feite oneens over het feit dat President Obama 30.000 extra manschappen naar Afghanistan wil sturen om het op te nemen tegen slechts 100 Al Qaida-strijders. Strijders die in dat land zouden zijn overgebleven met als argument dat hun invloed op de Taliban veel gevaarlijker is dan hun aantal doet vermoeden.

De ambtenaren reageerden naar aanleiding van een verhaal op ABC News, waarin wordt gesuggereerd dat schattingen door veiligheidsdiensten over het aantal Al Qaida-leden in Afghanistan het ‘Geheim van Obama’ is, dat hij opzettelijk zou hebben weggelaten in zijn toespraak van afgelopen dinsdag.

Democratisch Senator voor Californië, Barbara Boxer, noemde het aantal van 100 in haar reactie op de toespraak van Obama afgelopen dinsdagavond over de te volgen strategie met betrekking tot Afghanistan.

“Ik steun het voorstel om meer manschappen te sturen niet, omdat er al 200.000 Amerikaanse, NAVO en Afghaanse manschappen vechten tegen ruwweg 20.000 Talibanstrijders en minder dan 100 Al Qaida-strijders”, zei ze in een schriftelijke verklaring.

Ambtenaren noemden echter elke suggestie dat de nieuwe golf soldaten bedoeld is voor het bestrijden van slechts 100 terroristen, onverantwoordelijk. Ondanks dat veiligheidsdiensten hebben bevestigd dat er slechts ongeveer 100 Al Qaida-leden in Afghanistan zijn overgebleven en hun ‘machtscentrum’ in Pakistan is gevestigd, zeggen ze dat “hun leiders nauw samenwerken met leiders van de Afghaanse Taliban”.

Zijn dit de 'gevreesde Al Qaida-strijders', waar het machtigste leger van de wereld met 200.000 man al zó haar handen vol heeft, dat nog eens 30.000 troepen nodig zijn..? Jij mag het zeggen!
Zijn dit de 'gevreesde Al Qaida-strijders', waar het machtigste leger van de wereld met 200.000 man al zó haar handen vol heeft, dat nog eens 30.000 troepen nodig zijn..? Jij mag het zeggen!

Anders gezegd nemen de Taliban orders aan van de weinige resterende Al Qaida-leden in het gebied. Algemeen wordt aangenomen dat in beide landen nog slechts een paar honderd Al Qaida-leden aanwezig zijn.

De Taliban volgen een gewelddadige versie van de strikte Islamitische Wahhabi Wetten, waarbij ze alle niet-islamitische activiteiten uitbannen en onnoemelijk veel mensenrechten, waaronder alle vrouwenrechten, met voeten treden.

Het doel van Al Qaida om alle moslimlanden af te schermen tegen buitenlandse invloeden zou door een door de Taliban geleide regering in Afghanistan op een warm welkom kunnen rekenen, zoals ook al gebeurde in de jaren 90.

Topambtenaren verdedigden woensdag de beslissing van Obama om meer troepen te sturen met het argument dat het Amerikaanse leger het moet opnemen tegen de Taliban om ervoor te zorgen dat Afghanistan niet in handen valt van lieden die door Al Qaida kunnen worden beïnvloed. Susan Rice, ambassadeur voor de VS bij de Verenigde Naties, zei dat de VS “zich niet kunnen veroorloven” de Taliban toe te staan een nieuw netwerk van Al Qaida in Afghanistan op te bouwen.” Ondanks de scheiding tussen de Taliban en Al Qaida is er toch sprake van vier handen op een buik,” zo vertelde Rice tegen Fox News.

Militaire topadviseurs schatten al maandenlang in dat het werkelijk aantal Al Qaida-vertegenwoordigers in de regio klein is. Nationaal Veiligheidsadviseur Generaal James Jones zei in een interview in oktober dat Al Qaida in Afghanistan ‘ernstig verzwakt’ was, dat er minder dan 100 leden over waren, en dat ze niet in staat waren nog aanvallen vanuit dat land op de Verenigde Staten of haar bondgenoten uit te voeren.

43 gedachten over “Obama’s geheim: 30.000 troepen extra en nog maar 100 Al Qaida-strijders..!

 1. Het blijft toch wel een bizar verhaal, weet dan helemaal niemand in dit land dat Bin Laden allang is vermoord, dat heeft Benazir Bhutto ooit eens verteld vlak voordat zij zelf werd vermoord in een interview met de BBC, wat overigens twee versie’s heeft, het orginele en een gecensureerd interview.

  Zij noemt daarin zelfs de naam van de moordenaar!

 2. @sarah net zo ongelovelijk is het dat obama nog steeds volhoud dat 9/11 een daad was van Bin laden .Gevolg is dat the war on terror legitiem zou zijn .Sommige oorlogen zijn noodzakelijk volgens hem en toch de nobelprijs voor de vrede krijgen ?Het gaat er bij mij niet in .We worden nog steeds belazerd door de media en de politiek ,gelukkig trappen er steeds minder mensen in en gaan ze op zoek naar een alternatieve informatie bron .liefdevolle groet marcel

 3. Osama Bin Laden was z’n laatste jaren (tot 2001) zwaar nierpatiënt en moest een paar keer per week een nierdialyse ondergaan.
  Hij is in 2001 op een natuurlijke wijze overleden.

  Verder is het werkelijk bespottelijk dat Bin Laden nu nog steeds wordt opgevoerd, maar ja, je kunt heel erg veel geld stoppen in het “opsporen” van iemand die is overleden…

 4. Net nu Rusland, China en Japan bezig zijn met een goud gefundeerde currency basket, wel weer toevallig allemaal. En dan de AIPAC lobby, de poppievelden van het imperium, de fundamentalisten plus alles wat je nooit zal weten maakt het één grote heksenketel van belangen daarzo. Volgens mij zitten ze daar nog wel een tijdje.

 5. @ marcel; de Nobelprijs die hij in ontvangst heeft genomen zal komende jaren en misschien wel de rest van zijn leven flink aan z’n geweten gaan knagen.
  Het had hem veel meer gesiert om te bedanken voor deze prijs..
  Of had hem in ontvangst genomen en opgedragen aan een échte vredesstichter.

 6. Wat doen wij in hemelsnaam in YESWECANISTAN??! Of om met LOESJE te spreken: “Een vredesmissie is veel geloofwaardiger zonder wapens”..

  Het is toch ongelooflijk: “We kunnen nu niet weggaan, nu iedereen paraat staat”… En wie stonden er de laatst 3 jaar paraat? Toen waren anderen in geen velden of wegen te bekennen en stonden wij ons mannetje, inclusief die overleden millitairen…!

 7. @guido zowiezo is die hele oorlog illegaal en onnodig ( zo een oorlog ooit nodig kan zijn) en we moeten daar gewoon weg das duidelijk anders blijven we medeplichtig .En argumenten als dan zijn onze jongens voor niets gestorven, daar wordt ik misselijk van .Nederland heeft een vrijwilligers leger en als je daar voor gaat weet je dat je om het leven kan komen dus niet piepen dan.Ze waren nodig om ons te laten inzien dat we daar gewoon weg moeten .Overigens hoeveel afghanen zijn er omgekomen door alle gevechten ?daar hoor je niets over.En die mensen hebben er niet voor gekozen zoals onze militairen .Bovendien waarom zijn we daar bewapend en al als we op een vredes missie zijn ? fighting for peace is like fucking for virginity.liefdevolle groet marcel

 8. @Marcel
  Ik ben absoluut tegen oorlog!
  maar ik denk dat de situatie complexer is dan dat jij hem nu in 8 zinnen schetst! Bovendien schuif jij nu je verantwoordelijkheid af naar de militairen.Jij hebt gekozen voor een bep. regering en deze regering heeft besloten mee te doen met deze missie! en ga nu niet zeggen dat je niet gestemd hebt op deze regering da’s je twee x onttrekken van ook jouw verantwoordelijkheid!

 9. Voor zijn eed was hij nog erg ambitieus.

  Na zijn eed werd hem even duidelijk gemaakt dat hij gewoon een marionet is van andere grote invloed(rijke) figuren.

  Je zag dan ook meteen dat zijn ambities afnamen en het stil werd.

 10. @ lianne ik zal je vertellen hoe ik stem .Ik maak met een grote merkstift de volgende boodschap kenbaar op mijn stembiljet “dit is een protest stem “daarmee maak ik mijn stem ongel;dig en teld hij alleen mee in het vakje ongeldig uitgebrachte stemmen en wordt niet aan welke partij ook toegevoegd .verder ben ik actief dienstplichtweigeraar geweest en in mijn gedachten nogsteeds.Ik heb op velerlij manieren mijn tegenstand voor welke oorlog ook tot uiting gebracht .Ik ben zeer passifistisch ingesteld .zozeer zelf dat ik al heel wat keren klappen heb gehad zonder terug te slaan .Ik heb mij altijd ingezet voor een verbeterde levensomstandigheid van mensen in mijn werkzame leven .Vaak ook als vrijwilliger of na diensturen in de gezonfdheids zorg .Ik kan dus gerust stellen dat ik geen verantwoordelijkheid draag over welke oorlog dan ook liefdevolle groet marcel

 11. Bovendien is dit geen democratisch bestuurd land .hebben wij niets te vertellen gehad over wel dan niet meedoen aan deze oorlog .Is deze oorlog niet door de vn maar door us geinitieerd onder valse voorwendsels net als in irak vietnam en noem maar op
  nee ik neem geen verantwoordelijkheid op mij voor onze deelname
  en wijs het nogmaals bij deze af

 12. @jerry zo’n foute man toch VOC mentaliteit ……Wat was dat ook al weer opiumhandel slavenhandel uitbuiten van de”oost”voor specerijen tabak,rondselen van bemanningen voor de schepen ( dehelft stierf aan boord ) niet de officieren echter)Heja nederland kan het weer /nog .Ik begrijp ook niet hoor waarom we er hier zo moeilijk over doen …..gnuif .liefdevolle groet marcel

 13. Lianne twee dingen die niet zo complex zijn als jij dat schetst, in de eerste plaats kiezen wij niet voor een regering, die wordt voor ons gekozen en bepaald welke jongen nu weer eens een tijdje aan de lijband mag lopen als ie braaf is. In de tweedde plaats oorlogen worden gecreerd , ik raad je echt eens aan om eens wat te gaan lezen van Jim Marss die heeft daar heel veel onderzoek naar gedaan, je zult verstelt staan hoe wij aan de lopende band worden besodemieterd en daar naast ook nog voor de kosten opdraaien van deze smerige oorlogen zg voor vrijheid en democratie, daar krijg je toch de slappe lach van.

 14. De tijd is nabij, onze tijd wel te verstaan.
  Het manifesteert zich in alles wat er om ons heen gebeurt.
  Politiek die zich gedraagt als een winstgevende organisatie, politieke machtszwendel, omkoping door grote multinationals en de farmaceutische industrie.
  De meest domme TV van deze tijd met onder andere steeds creatiever wordende scripts.
  Welkom in Kali Yuga, het hoogtepunt van deze tijd nadert enn een nieuw tijdperk zal aanbreken.
  Vrede, rust, liefde en geluk komen onze kant op.
  Duistere machten zitten in het nauw en dit zijn de laatste van de nog heftige reflexen die komen gaan.
  Hoop en liefde zijn de essentiele elementen van ons leven, niet geld en macht.
  Ook Obama was lid van de 322. (Skull & Bones), veel verandering zal er dus niet komen.
  Dit is de mooiste tijd, verandering is wat we gaan zien.

 15. Beste Lianne,

  Wie controleert de controleurs?
  Er is een kleine elite die aan de touwtjes trekt, sta je in de weg, wordt je opgeruimd.
  JFK, Martin Luther King, maar ook Theo van Gogh en Pim Fortuin.
  Sluit je je niet aan bij de elite, weg ben je.
  Beetje research en goed filteren doet wonderen.
  😉

 16. Heel erg leuk die photoshopped Bush annex Obama foto die bij het artikel zit.

  2 are 1 !

  Same lies and same faces of untruthness in prospericy, the president still be just one men!
  Thats the total difference between 2 of men…

 17. @lianne ik ben het met je eens dat wij de maatschappij zijn en moeten veranderen daar ligt wel een verantwoordelijkheid van ons allen .Je kan echter niet iemand die duidelijk heeft gemaakt niet achter de huidige doctrines te staan verantwoordelijk stellen voor die zelfde doctrines,of wel?Dat ontslaat degene die tegen de gevestigde orde was en is niet van de plicht zich daarover uit te spreken das waar ,en zelfs veranderingen proberen te maken .Maar zeg nou zelf acht jij je schuldig aan de oorlog in afghanistan?Of zelfs maar medeschuldig?Zo ja wat heb je dan gedaan dat je daar voor verantwoordelijk bent?Of wat heb je ervoor gelaten ?liefdevollegroet marcel

 18. Het simpele feit dat we mensen zijn en dus tot de mensheid (maatschappij ) behoren ,endaarom dus medeverantwoordelijk zijn voor alle daden begaan door mensen stuit mij tegen de borst .Ongeveer op de zelfde manier waarop de erfzonde werdt gepredikt in mijn jeugd.nogmaals liefdevolle groet marcel

 19. @Marcel
  Wat ik echt niet van je begrijp dat je onder ieder bericht liefdevolle groet Marcel zet,maar geen compassie kunt opbrengen voor militairen die in een ander land gestorven zijn.

 20. @lianne ik heb compassie met de nabestaande ,de militairen hebben een bewuste keuze gemaakt .Als ik ga parachute springen weet ik dat ik kan doodvallen als ik dat risico niet wil hebben ga ik een andere sport beoefenen .Zo heb ik ook compassie met de mensen die daar sneuvelen terwijl ze daar niet een bewuste risico-keuze voor gemaakt hebben .Het mogelijk kunnen sneuvelen in een ander land is inherent aan het in dienst gaan in het nederlandse leger.En wordt dus door de militairen zelf gezien als een aanvaardbaar risico .Zoniet moeten ze niet in dienst gaan .liefdevollegroet marcel

 21. Voor mij is het enige dat er jammer aan is ,het feit dat ze zich hebben laten misleiden door onze “volksvertegenwoordiging”die aan de hand loopt van de vs.Die ook zonder volksraadpleging in een door de vs geinitieerde oorlog zijn meegezogen .Wat moeten wij daar ook ?Als we werkelijk de bevolking zouden willen helpen zouden we dat ook via organisaties als het rode kruis kunnen doen daar hebben we geen soldaten voor nodig.Ook zou b.v. bakellende druk kunnen uitoefenen op de vs om het conflikt daar gelijk te beeindigen .Evenzogoed wederom een liefdevolle groet marcel

 22. @Lianne

  Keukentafelmentaliteit.
  Misschien wel ja, de maatschappij reageert niet meer op de informatie die wordt verstrekt door sites als Niburu, wanttoknow of wat dan ook.
  Leuk zo’n demonstratie, maar door de reguliere media wordt het niet eens genoemd, houd de mensen dom dan weten ze niet wat er speelt is de achterliggende gedachte.
  Wat zou je er zelf aan willen doen? Of is het kunnen doen?
  Het wordt tijd dat de mensheid de volgende fase ingaat van bewustzijnsverandering die nu gaande is, maar daarvoor moet men wel gewaarschuwd worden en dat is niet de media die dat doet.
  Dat ligt in de handen van de mensen zoals wij die er zich wel bewust van zijn.
  Wij zullen veranderen!!

  Met liefde.

 23. Obama is de grootste puppet die de VS heeft gehad aan presidenten, nog meer dan Hillary Clinton en nog meer als John McCain!

  Obama is een deceiver, een misleider… Hij geeft het volk hoop en wat doet hij, hij breekt alle campagnebeloftes bijna direct na aanstelling.

  Hij zet het hele witte huis vol met wallstreet mensen en andere voormalige lobbyisten.

  a black face on the New World Order, but I ain’t buying it!

  http://www.youtube.com/watch?v=cfu1_Scgyow
  http://www.youtube.com/watch?v=KD3BqK-9ZiU
  http://www.youtube.com/watch?v=aVmtbLc4t6M&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=0CV8Xt2VWvc&feature=related

  (leuke filmpjes voor meer nieuws)

  Goede Groet, M.

 24. De Russen hebben het al eerder afgelegd tegen de Taliban. Het bergzame gebied maakt het haast onmogelijk om die vijand (die de afghaanse bevolking zo in zijn duim heeft) te verslaan. Ik denk dat 30.000 militairen weinig verschil zullen uitmaken. Deze oorlog gaat inmiddels nergens over. De afghaanse president is zo corrupt als wat en Osama Bin Laden is gevlogen. Gewoon stoppen en weggaan.

 25. Ja Sarah inderdaad, jezelf…….
  maar wel met compassie,behulpzaamheid,liefde,verdraagzaamheid,nederigheidonderscheidingsvermogen,verantwoordelijkheidsgevoel….. naar anderen!
  daar draait het echt om Sarah!

 26. Spacefuture-exopolitiek

  Vlaanderen is vele politieke partijen rijk voor amper 6 miljoen inwoners. Binnen deze politieke partijen, per partij treft men diverse
  specialisten aan voor elk ministerie ook voor defensie en verkeerswezen.
  De VSA telt 50 staten en heeft 2 grote politieke partijen
  de democraten en republikeinen
  Samenstelling van de regering Obama
  Robert Gates defensie : republikein
  Ray LaHood : republikein
  Hebben de vsa-democraten in eigen partij defensie- en verkeersspecialisten

  Ufo-cover-ups, de VN, de pretentie van een wereldregering te zijn, WAT WAT WAT dat met Extraterrestrials
  Wat moeten de kiezers binnen de EU hierover denken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.