Advertentie

Reconnective Healing van Eric Pearl.


Dr. Eric Pearl had al 12 jaar een zeer succesvolle chiropraktijk in Los Angeles als hij na een bizarre ontmoeting met een zigeunerin op het strand wordt overgehaald om een behandeling bij haar te ondergaan. Vanaf dat moment, in 1993, rapporteren zijn clienten miraculeuze genezingen. De geboorte van Reconnective Healing is dan een feit.

Dr. Eric Pearl
Dr. Eric Pearl

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring die gebruik maakt van nieuwe frequenties die heling toestaat op alle niveaus. Uit divers wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat Reconnective Healing effectiever is dan alle andere energetische healingmethoden die we tot op heden kennen. Er is wereldwijd veel belangstelling van wetenschappers, de beste artsen, ziekenhuizen en universiteiten voor The Reconnection.

 

Inmiddels hebben 65.000 mensen in meer dan 70 landen de opleiding van Dr Pearl gevolgd. Zijn boek ‘De Reconnectie; heel anderen, heel jezelf’ verschijnt binnenkort in de dertigste taal en is een bestseller in Nederland.

Reconnective Healing frequenties als doorgang naar

het volgende evolutionaire niveau Science, Consiousness & Healing

Veel mensen zijn zich er van bewust dat er een verandering om ons heen gaande is. Een (evolutionaire) verandering die effect heeft op alles om ons heen. Van het weer tot sociaal-economische systemen tot ons dagelijks leven. Maar wat is deze verandering dan precies? En kunnen we dit ook onderzoeken?

Bij sommige veranderingen lijkt dit in ieder geval mogelijk. Dr. Konstantin Korotkov (Rusland) deed recent onderzoek, uitgevoerd op een groep proefpersonen van o.a. artsen, onderzoekers, therapeuten en olympische atleten.

Er bleek dat als Reconnective Healing werd onderwezen voor slechts 5 uur, de gemiddelde proefpersoon een significante toename had in de energieniveaus en dat de gemiddelde toename van het bio-energische veld voor iedere persoon 17% of meer was! Dr. Korotkov maakte hierbij o.a. gebruik van zijn GDV (Gas Discharge Visualization; een verbeterde versie van Kirlian fotografie) apparaat dat in staat is om energievelden van planten en mensen te fotograferen.

Naast Dr. Korotkov hebben ook andere wetenschappers als Dr. Tiller, Dr. Gary Schwartz, Drs. Baldwin, Drs. Connor en nog vele anderen, onderzoek gedaan naar Reconnective Healing. Uit hun onderzoek komt onder meer naar voren dat dit een vorm van healing is die gebruik maakt van een nieuw spectrum van healingfrequenties dat niet alleen uit energie bestaat, maar tevens uit licht en informatie.

De cover van het Nederlandse boek van Eric Pearl
De cover van het Nederlandse boek van Eric Pearl

Wetenschappers suggereren dat deze frequenties mogelijk voor het eerst op aarde aanwezig zijn en genezingen faciliteren op een hoger niveau dan waar de ons tot nog toe bekende healingtechnieken toe in staat zijn. Ook dragen deze frequenties de potentie ons DNA te beïnvloeden.

Een andere heel belangrijke bevinding die naar voren is gekomen uit eerdere onderzoeken, is dat iedereen toegang kan krijgen tot deze Reconnective Healing frequenties en deze kan leren toepassen.

Meer dan 65.000 mensen hebben deze opleiding inmiddels gevolgd wereldwijd. Dr. Eric Pearl, bij wie de frequenties van The Reconnection zich voor het eerst heel duidelijk manifesteerden, en zijn team zullen 13-15 november ’09 voor de tweede keer in Amsterdam deze opleiding verzorgen, gevolgd door de 2009 European Mastery Conference het weekend er op.

Het mag behoorlijk uniek worden genoemd dat een team van de meest vooruitstrevende wetenschappers, schrijvers, denkers en filosofen samen komen op één plek! Tijdens de conferentie zullen de volgende zaken aan de orde komen:

 1. de resultaten van onderzoek van Dr. Konstantin Korotkov naar de bio-energetische velden van deelnemers van de opleiding in Amsterdam worden getoond en toegelicht.
 2. Dr. William Tiller zal onder meer duidelijk maken hoe bewustzijn effect heeft op onze fysieke realiteit en hoe dit, tezamen met intentie en emotie, de resultaten van gedegen wetenschappelijk opgezette experimenten significant kan beïnvloeden.
 3. Lynne McTaggart zal vertellen over het nieuwe boek dat ze aan het schrijven is en een ‘live’ intentie-experiment doen met de deelnemers.
 4. Masaru Emoto toont voor het eerst het waterkristal in Amsterdam dat ontstond toen hij Pearl vroeg om Reconnective Healing toe te passen op leidingwater uit Tokyo.
 5. Rupert Sheldrake, Ervin Laszlo, Raymond Moody en Roy Martina zullen ook acte de présence geven en vertellen over hun eigen specialiteit en onderzoek en gezamenlijk een zo breed mogelijk beeld geven van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over de verbinding tussen wetenschap, bewustzijn en healing.

We hebben het laatste nog niet gehoord over deze frequenties die dus niet alleen genezing tot stand kunnen brengen op alle niveaus, een prestatieverhogende werking hebben, maar volgens de wetenschap ook een doorgang kunnen zijn naar het volgende niveau van menselijke evolutie!

De 2009 European Mastery Conference vindt van 20-22 november 2009 plaats in de Amsterdam RAI.

Op 13 november ’09 vindt de lezing The Essence of Healing met Dr Eric Pearl plaats, als opening van de Reconnective Level I/II opleiding. De lezing duurt van 19 uur tot 22.15 uur en vindt plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Voor de overige programma’s van The Reconnection in Amsterdam, bezoek de website van Bliz Events. Hier kun je je ook aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Speciaal voor WantToKnow-lezers: de eerste 5 boekingen gratis 2e ticket!

Boek je ticket voor de lezing ‘The Essence of Healing’ met Eric Pearl op 13 november. Bij actiecode vullen je in ‘know’. Als je van het boekingssysteem in de mail je orderbevestiging ontvangt, stuur je een mail met het ordernummer daarin vermeld. De eerste 5 boeken krijgen dan gratis een tweede ticket bij!

Voor meer informatie en boekingen: www.blizevents.com of bel 035 888 4628.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

16 gedachten over “Reconnective Healing van Eric Pearl.

 1. Kan me voorstellen dat een chiropraktiker je ruggewervel kan her rangschikken om zodoende de blokkades van je energie banen, zenuwen, khundalini en merdianen op te heffen waardoor er een betere doorstroming ontstaat voor het gehele lichaam.
  Het niet alleen door laten stromen maar ook het activeren van de chakra’s en de andere energie velden spelen hier in een rol, zeker waneer we het feit gebruiken dat men spreekt over dat we opgebouwd zijn uit licht, licht en energie zijn frequenties.
  Het GDV (Gas Discharge Visualization) heb ik zelf eens mogen bewonderen, het apparaat laat je gehele aura zien en al je chakra’s, als je je zelf boos maakt, liefde uitstraalt of onder andere invloeden bevind, dan zie je in volledige realtime beweging je aura in 3D verkleuren en veranderen, ook je chakra’s zijn duidelijk te zien en je kan ze rond draaien en zelfs beinvloeden.

 2. Ik heb zelf in oktober 2008 de opleiding level I,II en III gevolgd bij Eric Pearl. Het is heel bijzonder om met deze krachtige frequenties te werken. ] Eric beschikt over een flinke dosis humor en hij maakt korte metten met andere healingsmethoden die vaak op technieken en rituelen zijn gebaseerd. Zijn boek is een aanrader. Makkelijk geschreven en tevens maak je zo een eerste kenismaking met hem en The Reconnectionn

 3. Brendan
  Ook ik heb in oktober 2008 in Antwerpen de opleiding level I,II gevolgd bij Eric Pearl, alleen heb ik het niet afgemaakt er waren zoveel mensen ik ben eerder weggegaan voelde mezelf helemaal niet lekker daar.
  Zal wel aan mij liggen maar het voelde aan als zoveel mogelijk geld verdienen.
  Misschien zie ik het verkeerd maar dit is zoals ik het ervaren heb.
  Wat natuurlijk niets zegt over Reconnective Healing.

 4. Anne
  Ik had eerst alleen level I en II geboekt maar wilde het graag afmaken. Ter plaatse heb ik het toen bijgeboekt. Je hebt gelijk dat het belachelijk veel geld kost. Het feit dat er wordt gesteld dat het makkelijk terug te verdienen is door het geven van persoonlijke reconnecties gaat voor mij helaas niet op, ik durf er namelijk geen €333,- voor te vragen. Toch heb ik er geen spijt van gehad, mijn familie en naasten heb ik de reconnecties gegeven. Zelf heb ik het weekend als heel plezierig ervaren. Al had ik meer exclusiviteit verwacht voor de kosten die ik er voor heb gemaakt.

 5. Heb me altijd afgevraagd waarom zoveel geld moeten dokken voor informatie om een goed healer te kunnen zijn, meestal is het ook nog wel eens zeer beperkt wat er aan informatie verstrekt wordt, zie het zelfde als met Reiki, als je maar genoeg poen hebt dan heb je ook in no-time alle levels tot Master, maar in de praktijk bakt men er niks van.
  Om dan nog maar te zwijgen de manier waarop het geld dan weer ff wordt terug verdiend, dit is niet de manier om mensen te helpen en te gaan healen.
  Als je titels als therapeut behaald en alvorens je er mee aan de slag gaat, neem er de tijd voor en help mensen zo goed mogelijk zonder ze te flessen en de makkelijkste weg te bewandelen zo dat je portomonee weer gauw gevuld is.

 6. Van dr. Korotkov las ik al een heel boeiend werk. HEALING interesseert me ook geweldig, maar ik heb momenteel niet het geld om naar Nederland te reizen, op hotel te gaan etc. om zoiets bij te wonen. En dus heb ik nog minder het geld om deze opleiding te volgen, hoe waardevol die ook kan zijn ! Waarom moet dat allemaal zoveel geld kosten ? Het is hetzelfde met Reiki. Jezus zal wel de allergrootste Meester geweest zijn, en hij genas gratis,…ook de blinden ! En voor zijn lessen vroeg Hij niets. Ik vindt wel dat een goede leraar of therapeut wat mag verdienen, maar sommige prijzen voor workshops e.d. beschouw ik als onbereikbaar voor gewone burgers. Dat is heel spijtig. Je zou toch ook een spreekbeurt kunnen geven voor een sociaal tarief!? Als ik ooit zoiets zou organiseren, dan moet Jan met de pet voor maximum 20 euro aanwezig kunnen zijn, en de kans krijgen om daarna verder te studeren via internet – eventueel gratis als het kan -.

  Thierry

 7. nb :

  En dan vindt ik dat je tegelijk met de lezing, voor die 20 euro ook nog een handboekje mag ontvangen, waarmee je reeds aan de slag kan. Een rijke man zoals Dr.E. Pearl zou zoiets toch moet kunnen organiseren, zonder dat hij er zelf zijn broek aan moet scheuren ! Als je op 1 avond honderden mensen in een grote zaal krijgt,..dan verdien je al goed met een dergelijk tarief. Stel dat er 300 komen, en dat je de zaal gratis hebt,…dan komt het al zeer goed binnen. Na 5 lezingen in dezelfde stad of verschillende steden is je beurs zo ook al gevuld, en je reis en hotel betaald…of toch zeker als je tegelijk nog meer dan 300 boeken verkoopt gedurende de verschillende lezingen ! Dan kunnen duizenden mensen meegenieten, van een nieuwe evolutie of een nieuw evolutieniveau – hoe je het ook noemt -, en niet enkel de rijksten.

 8. nb 2 :
  een snelle berekening. Aan een sociaal tarief van 20 euro maal 300 voor een lezing = 6000 Euro… maal 5 lezingen ( bijv. )=30.000 euro + bijv. 6.000 euro van de verkoop van mooie boeken over het onderwerp = samen 36.000 euro ( en eventueel ook posters over Chacra-healing of zo ). Dat is nog zeer mooi voor iemand die 5 lezingen geeft, dacht ik zo maar. Trek er 6.000 euro af voor je vliegtuigreis en een 3-sterren-hotel…en je hebt nog 30.000 euro over. HANDBOEKJES KUNNEN ER DAN OOK NOG VANAF…met veel gemak ! En toch kunnen heel wat mensen meegenieten aan een sociaal tarief ( en nog een handboekje ontvangen ). Zou dat niet beter zijn ?

 9. Ik denk dat ze (een in hun ogen ) goede redenatie hebben om er veel geld voor te vragen, als je veel geld betaald verwachten ze dat je echt gemotiveerd bent om wat met het geboden materiaal te doen.
  In mijn ogen geldt dit niet.
  Als ik z’n cursus volg wil ik een 1 op 1 begeleiding zodat ik ook werkelijk weet dat hetgeen ik doe en voel het juiste is. Heb hier helemaal geen ervaring in Reconnective Healing of andere manieren van healing en moet volgens mij leren (correct me if im wrong) wat je voelt als je het doet. Ik neem aan dat het niet gezond is als ik maar een beetje aan gaat lopen kloo.zakken met mensen.

 10. kort om john consemulder is uit
  en erik pearl is in. ! want de healing methode van erik is effectiever is dan alle andere energetische healingmethoden.
  dus john ken je meester en buig !!

 11. Ook ik heb level 1, 2 en 3 gedaan bij Eric. Ik vond het erg commercieel opgezet en dat stond me absoluut niet aan.
  Het neemt niet weg dat ik blij ben ik het gedaan heb, want het is absoluut een zeer sterke healinsvorm en de resultaten na vaak slechts 1 behandeling zijn -op zijn zachts gezegd- vaak zeer opmerkelijk!

 12. Wat mij heeft ‘afgeschrikt’ is het bedrag van 333 euro. Waarom 333?
  Komt me iets te dichtbij bij de rituele getalfetish van vrijmetselaars ed. (33rd degree ed.).

  Wat voor energiekanalen worden er open gezet in je.
  Wat gaat er door je heenstromen?
  Welke energie wordt geactiveerd?
  Vroeger werd er uiterst voorzichtig gedaan wanneer er met dit soort ‘kanalen’ gewerkt werd; inderdaad met veel rituelen omgeven. Waarom? Ter bescherming.
  Er wordt gewerkt met iets dat niet zichtbaar/tastbaar is, zeg maar wat sommigen zouden benoemen als ‘bovennatuurlijk’…
  Ik weet het niet.

  Ik heb laatst voor 10 euro een 3 uur durende shiatsu cursus mogen ontvangen.
  Na deze avond, waren enkele fysieke klachten ook verdwenen… Fysieke obstructie = energetische obstructie en andersom. Je kunt van beide kanten beginnen om het te laten doorstromen.

  Zolang geld nog steeds ons ruilmiddel is, zullen dit soort beloningspraktijken aan de orde blijven.
  Wanneer we waarde op een andere manier gaan bepalen en andere factoren laten meetellen, zal er wellicht iets veranderen.

  Maar, ik moet bekennen, de hele reconnectie-methode klonk zeer aanlokkelijk en een vriendin van me is zeer enthousiast erover.
  Ik heb besloten dat ik het niet ga doen.

  Groet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.