Advertentie

Resonance Healing..!


Na een rijk en kleurrijk leven verliet Peter Chappell zijn lichaam op 26 december, op 82-jarige leeftijd. Velen die de omvang en de impact van Peter’s geschenk aan de wereld écht begrepen, hebben het een Nobelprijs-waardige bijdrage genoemd. Wij schreven hier op de site regelmatig over het werk dat deze oud-huisarts bewerkstelligde, op basis van resonantie-therapie. Dat wat nu ‘normaal’ en ‘gewoon’ is geworden, heling door trilling/frequentie, was toen Peter Chappel ermee begon, voor velen ‘absurd’ en ‘niet in lijn met gezondheidszorg’.

Maar de tijd dat de wérkelijk omvang van het werk van Peter Chappell zichtbaar gaat worden, gaat in onze ogen nog komen. Je kent ongetwijfeld het werk van de Japanse dr. Emoto, die zichtbaar maakte, wat voor zoveel mensen ‘moeilijk te geloven’ is.. De invloed van de menselijke emotie op water.. In één lijn met diens werk kun je het werk van Chappell scharen. Praktische toegepaste frequentie-therapie, op homeopathische basis vastgelegd. We plaatsen dit artikel, over de binnenkant van zijn werk, graag nogmaals, om je te herinneren, of laten kennismaken, met deze inhoud. Tot je dienst!

* * *

In Nederland is Harry van der Zee een waardig vertegenwoordiger van Peter Chappell en diens werk. Lees over zijn perspectief op, en inspanningen voor dit gedachtengoed.

Harry van der Zee is homeopathisch arts en afkomstig uit Nederland, waar hij een praktijk had sinds 1987. Hij is tevens internationaal leraar op het gebied van homeopathie en geeft seminars in Europa en de VS, maar ook in Azië (Japan en India). Hij is tevens hoofdredacteur van het tijdschrift ‘Homeopathic Links, een internationaal tijdschrijft voor klassieke homeopathie’.

Harry van der Zee heeft veel onderzoek gedaan naar het belang van het ondergaan van de geboorte-ervaring in relatie tot homeopathie en schreef daar 2 boeken over:  ‘Miasms in Labour’ (2000) en ‘Homeopathy for Birth Trauma’ (2007). Via zijn werk kwam hij in contact met de Engelse arts Peter Chappell.
Sinds 2004 werkt Harry met Peter Chappell samen in Afrika, voor de homeopathische behandeling van AIDS en andere epidemische ziekten.

Samen met nog 2 collega’s, richtten Chappell en Van der Zee in 2007 de  ‘Amma Resonance Healing Foundation’ op. Deze stichting houdt zich bezig met het behandelen van epidemieën, trauma’s en besmettelijke ziekten in ontwikkelingslanden.

Met betrekking tot de ontdekkingen die Peter Chappell en hij gedaan hebben in al het veldwerk in Afrika, heeft Harry, die dus ook het onderstaande artikel schreef, Peter Chappell’s boek geredigeerd en gepubliceerd, getiteld ‘The Second Simillimum’ (2005). Harry publiceerde veel artikelen in medische tijdschriften en schreef en publiceerde de ‘Amma4Africa Manual – Basic Guide to Treat Epidemic Diseases and Trauma’ (2009).

Daarnaast produceerde Harry documentaires over de behandeling van AIDS, Malaria en Post Traumatic Stress Disorder in Afrika en Haïti. In Juni 2009 organiseerde hij met een groep homeopathische artsen de conferentie: ‘Homeopathy for Developing Countries to further improve the success of homeopathy in developing countries’.

* * *

x

Resonance Healing

Harry van der Zee, homeopathisch arts / Amma Resonance Healing Foundation

 

dokter Harry van der Zee

“Ik hou van iedereen! Het is ongelooflijk. Ik hou van alles en iedereen!” Huilend van ontroering vertelde hij het. Laten we hem Jim noemen. Jim, een homoseksuele man uit New York. HIV-positief maar bovenal zwaar depressief. Zijn homeopaat had hem van alles voorgeschreven voor zijn depressie en helemaal niets hield. Toen las hij in een tijdschrift over een nieuw homeopathisch middel voor AIDS, genaamd PC1, en nam contact met ons op en vertelde zijn verhaal. Ik dacht: “Wanneer ik niets voor zijn depressie kan doen, wellicht kan ik dan in ieder geval iets doen voor zijn AIDS.”

De reactie was wonderbaarlijk. Deze man die suïcidaal depressief was, die zich niet voor kon stellen dat ooit ook maar iemand van hem kon houden, die wanhopig verlangde naar liefde, deze zelfde man vertelde dat na PC1 zijn depressie volledig verdween en dat hij zo vol liefde was dat het voldoende was voor alles en iedereen.

Als door de bliksem getroffen keek en luisterde ik naar zijn relaas. Dit was een ongekende transformatie, die de depressie liet verdampen als water in de zon. Ik had gehoord over PC1, had als redacteur er een artikel over geplaatst, en begreep dat het in Afrika met groot succes gebruikt werd. Wanneer dat middel bij deze man een dergelijk effect heeft, dan moet dat betekenen dat PC1 meer doet dan de symptomen verbeteren.

AIDS is seksueel overdraagbaar en die overdracht vindt vooral plaats wanneer mensen zich onvoldoende bekommeren om de gezondheid van zichzelf en de ander, wanneer seks is losgekoppeld van liefde. En deze man zijn depressie ging over liefde, een liefde die hij in zichzelf niet vond en wanhopig zocht in de ander… En nu, na PC1, liep hij over van liefde. In enkele seconden flitsten deze gedachten door mij heen.

Peter Chappell, de man die PC1 ontwikkeld had was aanwezig op dezelfde conferentie. Ik vroeg hem, “Is er een plek in Afrika waar je langere tijd verbleven bent, en waar ik naartoe zou kunnen gaan om patiënten te interviewen?

Niet veel later reisde ik met mijn collega Corrie Hiwat naar Malawi waar we 60 AIDS-patiënten interviewden. Gemiddeld hadden ze 6 maanden daarvoor een fles met PC1 ontvangen. De reacties waren zonder uitzondering positief, en soms stomweg spectaculair. Bijvoorbeeld, een vrouw die met een gewicht van 25 kilo op sterven lag woog na de behandeling 52 kilo en was vrij van symptomen. Op alle parameters die we konden meten waren de mensen significant verbeterd.

We behandelden zelf ook nieuwe patiënten en zagen ze na 1 of 2 weken opnieuw. De resultaten waren onmiskenbaar. Van vreselijk mager, geen eetlust, moe en lusteloos, bedlegerig, niet in staat om te werken, overal pijn, hoest, diarree veranderden deze mensen in normaal functionerend, gezond, volop aan het werk, terug op gewicht et cetera.

De Engelse arts Peter Chappell ontdekte in alle rust een revolutionair medicijn tegen AIDS en trauma’s.. Maar denk je dat er belangstelling is vanuit de ‘reguliere geneeskunde’..??

Terug in Europa besloot ik om samen met Peter en Corrie een stichting op te richten – Amma Resonance Healing Foundation. Sindsdien ben ik meerdere malen in Afrika geweest, heb ik veel landen bezocht, artsen en verpleegkundigen geïnstrueerd, patiënten behandeld, met bestuurders en onderzoekers gesproken. Naast AIDS zijn er middelen ontwikkeld voor andere infectieuze ziekten, zoals malaria, tuberculose, hepatitis, gonorroe en vele anderen.

Toen Peter in 2005 in Rwanda AIDS wilde behandelen bemerkte hij dat het trauma van de genocide volledige genezing in de weg stond. Het PC middel voor het trauma van oorlog en genocide dat hij daar ontwikkelde is sindsdien gebruikt in Rwanda, Burundi, DRC Kongo en Tanzania. Onlangs nog, in 2011 hebben we in een vluchtelingenkamp 5,000 mensen ermee behandeld. Op www.ARHF.nl is een documentaire over dat project te zien, alsook over AIDS, malaria en verkrachtingstrauma.

In 2010, na de aardbeving, hebben we in Haïti meer dan 10,000 mensen kunnen behandelen met een PC middel voor trauma ten gevolge van natuurrampen. Ook hierover is een korte documentaire te zien op onze website. Hetzelfde middel is onlangs gebruikt in Japan, en eerder na de tsunami in Sri Lanka.

Peter Chappell’s gift to the world..
Gedreven door een ingeving om te zien of homeopathie iets zou kunnen bieden aan de miljoenen Afrikanen die lijden en sterven aan HIV/AIDS, belandde Peter Chappell in 2001 in Addis Abeba (Ethiopië). Hij begon één voor één gevallen te behandelen op de klassieke manier en zag goede resultaten. Maar met zo’n 28 miljoen geïnfecteerde mensen in Afrika ten zuiden van de Sahara en nauwelijks homeopaten beschikbaar om hen te behandelen, besefte hij dat er een andere aanpak nodig was.

Door alle gevallen samen te nemen alsof het één persoon betrof (Hahnemann’s Genus epidemicus principe), zocht Peter naar één middel dat alle symptomen van HIV/AIDS in Afrika zou behandelen. Die ene remedie bleek (nog) niet te bestaan. Peter, een echte buitenbeentje, wist dat het stellen van de juiste vraag de manier is om het juiste antwoord te vinden. Bovendien was hij zich er terdege van bewust dat bewustzijn het levensweefsel is dat aan de basis ligt van de hele schepping.

Dus, in een ander moment van inspiratie vond hij een manier om precies het geneesmiddel te creëren dat hij nodig had. Niet uit een materiële bron, maar rechtstreeks uit de Bron van het leven zelf, die puur bewustzijn is. In 2002 publiceerde Peter in Homoeopathic Links, waarvan wij de redacteuren waren, een eerste artikel over de resultaten met dit middel dat hij PC1 had genoemd.

Een jaar later presenteerde Malcolm Smith een indrukwekkend geval van PC1 op een conferentie. De suïcidale, depressieve HIV+ patiënt ‘Jim’, ervoer een diepe transformatie na het innemen van het middel. Nadat hij zich niet kon voorstellen dat iemand ooit van hem zou kunnen houden, liep hij nu over van liefde voor alles en iedereen. Dit geval maakte duidelijk dat PC1 niet alleen de symptomen behandelt, maar dat het de kern van de epidemie raakt. Wanneer er een gebrek is aan respect, zorg en liefde voor zichzelf en voor de ander, krijgt HIV de kans om zich te verspreiden.

Het boek ‘Homeopathie voor ziekten’ van Peter en Harry geeft je het volledige verhaal over AIDS en vele andere aandoeningen. Essentieel voor de PC Remedies zoals aangereikt door Source, is dat ze de totaliteit van een ziekte behandelen, inclusief de evolutionaire rol en het doel ervan binnen het collectief. Peter Chappell heeft de rechten van deze middelen gedoneerd aan de stichting en niemand die actief bij de stichting betrokken is krijgt een salaris. We steunen kleine projecten op verschillende plaatsen. De behandeling is volledig veilig, kent geen bijwerkingen en is uitermate goedkoop. Met een Amma4Africa Kit ter waarde van € 35 kan een hulpverlener in Afrika honderden mensen behandelen.

Een project waar we op dit moment steun voor nodig hebben is de Chintheche Homeopathy Clinic in Malawi. Joseph Msumba leidt de kliniek en heeft een goede reputatie opgebouwd. Het lokale ziekenhuis stuurt AIDS-patiënten naar hem door en de District Health Officer heeft hem gevraagd Community Home Base Care Providers op te leiden om de AIDS-behandeling beschikbaar te maken in de omliggende dorpen.

Samen met een collega uit Engeland ben ik nu in Chintheche om 35 mensen op te leiden, de kliniek verder te ontwikkelen en assistenten te trainen. Dagelijks zien we 45-75 patiënten met uiteenlopende klachten. AIDS is de belangrijkste indicatie. Malaria is een zeer arm land en mensen betalen daarom alleen een klein bedrag per jaar, 50 kwatcha wat ongeveer 25 eurocent is, om lid te zijn van de kliniek.

ARHF heeft zich garant gesteld voor de huur van de kliniek en een klein salaris voor Joseph en de assistenten, we laten meubilair maken, zorgen voor een fiets, richten de apotheek in en knappen samen met de studenten het gebouw op. Kleine beetjes hier, kleine beetjes daar die samen toch oplopen. Een groep homeopaten heeft zich bereid verklaard regelmatig naar Chintheche te komen om les te geven en de kliniek te superviseren. Ze betalen zelf hun reis- en verblijfkosten dus elke donatie die we ontvangen gaat direct naar de kliniek.

Uw hulp is meer dan welkom. Giften aan Amma Resonance Healing Foundation zijn aftrekbaar voor de belasting: KLIK HIER VOOR LINK

Met dank voor de belangstelling en

een vriendelijke groet

Harry

* * *

Voor een (engelstalige presentatie van het werk van Peter Chappell, kijk naar deze YouTube)


x
Hieronder de presentatie van Harry van der Zee tijdens de AIDS conferentie in Wenen in 2010. 

Hier vind je een eerder artikel over het werk van Harry van der Zee, Peter Chappell en hun collega’s. Indrukwekkend, to say the least! OF:

HOE MINISTER AB KLINK ONS € 300 MILJOEN HAD UITGESPAARD..

 

 

 

4 gedachten over “Resonance Healing..!

 1. Het moet wel goed werken want de zgn anti kwak vereniging heeft er heel wat stukjes over op internet gezet. Dit betekent in mijn ogen dat ze erg bang zijn dat hun broodwinning in gevaar komt en ze nog meer zieltjes gaan verliezen.

  Mooi stuk en geweldig dat er mensen zijn die zich zo inzetten voor minderbedeelden.

  1. Ach ja, zo gaat dat met echt goede oplossingen…. die mogen niet!
   In Leeuwarden zit een bedrijf dat een briljante innovatie heeft gedaan; http://dutchrainmaker.nl/ http://www.youtube.com/watch?v=aky1_GvdNb4
   De oplossing voor probleem gebieden, door de lucht in de turbine te laten condenseren maakt de windmolen water. Na de beving in Haiti hebben ze aangeboden daar een aantal molens neer te zetten, maar je raad het al; nee mocht niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.