Advertentie

Het nieuwe Pearl Harbour of 9/11 in de maak..?


xx

Het Pentagon, vlak na de inslag van 'een passagiersvliegtuig'.. Geen spoor te zien van een vliegtuig, inzittenden, brokstukken, etc. Een valse-vlag-operatie recht onder de neus van de wereldbevolking
Het Pentagon, vlak na de inslag van ‘een passagiersvliegtuig’.. Geen spoor te zien van een vliegtuig, inzittenden, brokstukken, etc. Een valse-vlag-operatie recht onder de neus van de wereldbevolking

x

x

Het nieuwe Pearl Harbour of 9/11 is in de maak..?!

2014 © Rick Hollander

x

George W. Bush stond er in de peilingen van 2001 zeer slecht voor en er moest iets gebeuren. Wel het antwoord kwam er, in de vorm van het georganiseerde 9/11. Zij die nu nog steeds niet willen geloven dat 9/11 een vooropgezet plan was van de Amerikaanse overheid, zijn waarschijnlijk al totaal gehersenspoeld via mind control. 9/11 Was een vooropgezet plan, om aldus de ‘War on terror’ te kunnen starten. En die terroristen zijn.. Jij en ik. Door 9/11 zijn we onze privacy verloren en is onze vrijheid drastisch ingeperkt en dat proces gaat maar door! Nederland is daarin een grote proeftuin en wat velen niet doorhebben: Nederlanders zijn naar mijn idee de ‘makste schapen’ van de wereld..

valse vlag operatiesAfgelopen week kon je weer lezen dat banken ( dus ook de regeringen) het contant geld af willen schaffen. Nederlanders zijn over het algemeen vreselijk naïef en denken ..’Oh ja waarom ook niet, het is makkelijk als ik alles met de pinpas af kan rekenen’… Nederlanders denken niet na, over wat ook de nadelige gevolgen hiervan zijn. Als er geen contant geld meer is, kun je ook niets meer in een oude sok stoppen, voor het geval er een bank ‘holiday’ is, dus kun je dan ook geen boodschappen doen.

Banken zullen je rente laten betalen over je spaargeld. Maar wat nog veel erger is, als je lastig bent voor een regering en je wilt je verzetten tegen hun plannen, dan kunnen ze heel simpel al je pinpassen blokkeren. We worden voorbereid op een tijdperk dat we letterlijk 100% slaaf zullen zijn van banken en regeringen en dus van de elite!

Als bepaalde processen dienen te lopen zoals wereldleiders gepland hebben, dan maken ze gebruik van fals flags-operations . Een ‘valse vlag’-operatie, is een gebeurtenis die in dit geval wordt georganiseerd door Amerika, NATO, EU, Oekraïne en waarvan ze iemand anders de schuld willen geven ….zoals bij het neerschieten van de MH17 het geval was…

Van dit soort valse vlag-operaties maakt Amerika en de NATO veelvuldig gebruik. Alles dient om met behulp van de mainstream media de opinie van het volk te manipuleren.  En momenteel loopt de wereldmacht achter op hun plannen en nog erger:  ze lijden erg veel gezichtsverlies. Kijk maar eens hoe de stand van zaken is:
Amerika is in Syrië schaakmat gezet door Poetin.
Amerika is in Iran schaakmat gezet door Poetin.
Amerika is in Oekraïne schaakmat gezet door Poetin.
Amerika is bij het neerschieten van de MH17 schaakmat gezet door Poetin.

De wereldleiders verliezen hun grip..
Het grootste probleem voor de  wereldleiders is dat ze steeds meer macht dreigen te verliezen. Door de oprichting van de nieuwe BRICS-wereldbank, dreigt de elite van wereldleiders hun totale macht kwijt te raken. De Petro-dollar staat op omvallen en dat moet met alle middelen voorkomen worden.. En als daar een WWIII voor nodig is, dan zullen daar Amerika, NATO, EU, IMF en de Wereldbank niet voor terugdeinzen. Dat daar miljoenen onschuldige  mensen het leven bij zullen laten laten of verminkt worden, zal deze heren totaal koud laten.

YouTube verwijderd wesley clarkOm nu een WWIII te rechtvaardigen hebben ze heel hard een grote ‘valse vlag’-operatie nodig, waarmee ze bevolking weer kunnen manipuleren om een WWIII te kunnen starten.

Helaas heeft YouTube,  zoals ze steeds vaker doen, wederom censuur toegepast (nb. ook de 1ste BBC videonieuwsuitzending uit oost-Oekraïne, over de MH17 is door hen verwijderd). Want de video van Generaal Wesley Clark, waarover zometeen meer, is verwijderd en er is een verkorte versie geplaatst.  Klik op dit plaatje hiernaast voor het bewijs..

Tot 4 juni jl. was deze video nog te bekijken en daarbij ging het juist om het deel dat begint bij minuut 20, waar generaal Clark vertelde dat Amerika plannen heeft voor een Vals Vlag-operatie, waarbij een nucleaire aanval zal plaatsvinden en Iran de schuld in de schoenen geschoven zal krijgen..! Maar wie nu de schuld zal krijgen is niet bekend; dat kan nog steeds Iran zijn maar bijvoorbeeld ook Rusland of ISIS. En over ISIS is er al een waarschuwing verzonden dus dat zou meer waarschijnlijk kunnen zijn.

Dit is het kortere filmpje dat van Wesley Clark nog te zien is. Kijk HIER voor artikel op WantToKnow. Hierin is ook te zien, dat de aanval op Syrië al 10 jaar geleden gepland stond..!

Nu we het over ISIS hebben.
De meeste mensen beginnen nu langzamerhand door te krijgen, dat Al-Qaida een Amerikaans construct is. Wel Al-Qaida is opgericht en getraind door de Amerikaanse CIA en gefinancierd door het westen, de Saudi`s en Qatar. En ‘ISIS’ is opgericht door de CIA samen met de  Israëlische Mossad.. Deze terreurorganisaties zijn getraind in Jemen en Turkije en hebben samen gevochten met Amerika tegen het regeringsleger van Syrië.

ISIS is dus een terreurorganisatie getraind en gefinancierd door de volgende landen : Amerika, Israël, Jemen, Turkije, de EU, de Saudi`s en Qatar, met als enige doel terreur en angst te zaaien! Vooral angst is erg belangrijk want angst verblindt mensen voor de waarheid en door angst zijn mensen makkelijk te manipuleren. Als je in angst bent, kun je ook liefde niet manifesteren.. Lees alles over ISIS op deze pagina op WantToKnow HIER.

In deze reportage ziet u ook video`s over McCain hoe hij met de grootste en verderfelijkste terroristen samen plannen maakt…. of kun ji er iets anders van bakken? Of is het misschien ‘politiek overleg’…sinds wanneer overleg je met zulke gruwelijke terroristen als neo-Nazi’s en extreme Jihadisten? Laat je er wel goed van bewust zijn, dat onze zieke westerse wereldleiders een valse vlagoperatie nodig hebben om ons een WWIII in te rommelen !!

Deze zal naar mijn idee niet erg lang op zich laten wachten, het dalen van de geloofwaardigheid van de leiders is zichtbaar. Duizenden en misschien wel miljoenen mensen willen ze aan hun actie opofferen, want die WWIII dient er hoe dan ook -zo lijkt het- te komen! Alleen wij samen kunnen dat tegenhouden door niet langer in deze manipulaties te trappen. Verdiep u op internet…zolang dat nog kan, want ook daar zijn plannen om dit soort sites te gaan verbieden.

x

* * *

x

 

De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare 'Patriot Act' werd gepresenteerd.. Uit de kas gehaald..?
De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare ‘Patriot Act’ werd gepresenteerd.. Uit de kast gehaald..? Doel: om van onschuldige burgers gevaarlijke verdachten te maken in de gecreëerde Warrrrr on Terrrrorrrrr…

32 gedachten over “Het nieuwe Pearl Harbour of 9/11 in de maak..?

 1. Goed gedaan Rick. 🙂

  De volgend zou al onderweg kunnen zijn:

  http://www.globalresearch.ca/u-s-and-kiev-junta-planning-a-false-flag-chemic
  al-attack-in-east-ukraine-the-plan-is-to-place-the-blame-on-russia/5399387

  Ik heb de indruk dat we nog lang niet klaar zijn… 🙁

  Wat moet er gebeuren om dit te stoppen,
  dat is denk ik toch het verspreiden van de kennis, ons niet laten verdelen, elkaar weer alles gunnen.
  En ECHTE POLITIEKE oplossingen van regeringen eisen.
  En oorlog is er GEEN van.

  Goed artikel Rick.

  Verder raad ik iedereen aan via duck duck go te zoeken, veel meer zoekresultaten. 🙂

  Zoek niet alleen via you tube, er zijn veel sites en blogs die dit soort info geupload hebben. Kwestie van scrollen!

  1. Ja niemand is hier erg gerust op, t’is te mooi om waar te zijn, ik hoop het wensen voor de Oekraine, maar die Fazisten zijn op gestaan, en die gaan niet zo gauw liggen, of je moet ze neerleggen.
   Als het vrede wordt, is het niet voor lange tijd, die Rasmussen met zijn maats te samen met de NATO, gevolgt door het hele leeghoofdige politieke Europese corps, beste wat kan gebeuren een EU die implodeerd, door zijn overbelaste ouwe benen zakt, hoop het nog mee te maken.

  2. Ik ben er van overtuigt dat niet alleen Rusland de aanvallen op o.a Syrie en Iran tegen heeft gehouden. Ook al het verzet via internet wereldwijd draagt daar aan bij. Het is niet voor niets dat Amerika er alles aan gelegen is om dit soort sites te kunnen blokkeren.
   Het is zo belangrijk dat wij wakker blijven en bewijzen aandragen van valse vlaggen, dus mensen blijf schrijven en blijf bewijzen delen met elkaar.

  3. Rick, is goed mogelijk het weldenkende bewust net groeid als kool, ik lees altijd het commentaar onder de mainstream media’s gelieg colommen, maar of het genoeg is, o Jongen ze zijn zo slim, ze creéeren een tegenstander die stomme misbruikte Isi en anderen, gemaakt en misbruikt door de USA-CIA-Mossad, worden nu van de aardbodem gevaagd, die arme misbruikte stumpers komen op de grote hoop dode mensen te liggen, ze begrijpen er niets van, maar het kan ook tegen ze gericht worden, als ze oprukken via de Golanhoogte richting Israel heb je de poppen aan het dansen, en ik ben bang dat dit het plan was van de Isis boy’s om dat te doen, van daar deze USA aanvallen, als de hond zijn Eigen baas gaat bijten, zelfde geld voor Turkije, die hebben nu de Kurden wat geen echte vrienden van ze zijn, ja de boze geest is uit de fles, en voor lopig gaat hij hier niet terug in, en de wapenhandel floreerd als nooit te voren.

 2. Wat er ook gebeurt de derde wereldoorlog zal nooit van start gaan alle de belangrijke wapens zijn uit geschakeld
  Hun duisteren buitenaardse bondgenoten kunnen ook niets
  Alle duisteren entiteiten en gevalle engelen zijn opgeruimd en zij kunnen daar geen kracht en hulp meer van krijgen
  Het enige wat de duisteren leiders op aarde nog kunnen is als een kat in het nauw rare sprongen maken

 3. Er is zich iets aan het herhalen, het Christelijke westen is opnieuw zich aan het inspannen, het Orthodoxe Oosterse Christelijke denken te vernietigen, toen het Byzantynse rijk was verzwakt en verkracht, door Rome’s Fazal Vénétie, was het voor de bloeddorstige Turken een peuleschilletje.
  Ik denk dat dit nu niet gaat lukken, maar ze zullen het wel proberen,
  de achter liggende gedachte is het verdelen van Rusland, en van de Slaven weer Slaven te maken, dat onduidelijke gedoe in Iraq is om zand in onze ogen te strooien, het Moslim geloof moet wereld omvattend worden, nou ik zelf prefereer dan maar een flinke oorlog,
  al moet ik mijn ouwe lijf hier bij dan moeten verliezen.
  Het is duidelijk de Zionistische Saoudische richting die de koers aan geeft, en ieder één moet dit toch zien.

  1. JHenne prefereer nooit een oorlog maar prevereer vrede ! welke scenario men ook in petto heeft ga er niet mee accoord tenzij het aan de volgende standaarden voldoet: liefde , wijsheid, kracht, harmonie, overvloed , voor iedereen! Dat is een wereld waarin je je kleinkinderen wenst te zien toch?

  2. Ik en naar ik meen ook miljoenen/miljarden? prefereren ook vrede Marcel. Maar hoe verander je op korte termijn de mindset van een oorlogzuchtige?

  3. @ Odette. Er gaat niets veranderen, steker nog het zal alleen maar verergeren zolang mensen in hun stoel blijven zitten afwachten. Mensen zullen zich moeten gaan organiseren en massaal de straat op gaan en verandering eisen. En niet opgeven tot die verandering daadwerkelijk daar is.
   Maar ja, de Nederlander is niet meer gewend om de straat op te gaan . Wat dat betreft kunnen we veel leren van de Fransen en Duitsers.

  4. @ monika, het is op 15 september maar ik zal mee doen.
   Maar ik zou liever zien dat mensen massaal naar het museumplein zouden gaan met fluitjes en potten en pannen. Laat van je horen !

  5. Rick, ja maar het heeft alleen zin als je media ter plekke hebt die erover berichten en foto’s, filmpjes maken en het dan internationaal brengen. Anders wordt het dood gezwegen of belachelijk gemaakt, of in het ergste geval men als ’terrorist’ wordt beschouwd die met het ‘evil’ sympathiseert. En hoeveel mensen denk je gaan naar Amsterdam? Als je bedenkt dat het voor de rest van NL niet om de hoek ligt.
   Ik had altijd al de gedachte om alleen door thuis te blijven je ‘ze’ het meest raakt maar dan massaal!

  6. Ik zou het handiger vinden om het tijdens prinsjesdag in Den Haag te doen (media alom aanwezig), aanwezig zijn met vragen op spandoeken hoeveel men denkt te begroten voor deelname aan zo’n oorlog, wat het nu al kost en waar ze het geld van willen afromen…Of prinsjesdag uberhaupt wel zin heeft aangezien je je geld maar 1 keer kan uitgeven etc etc Geeft de man in de straat ook meteen een duidelijk beeld van de prioriteiten….

  7. @ monika. De burger was er steeds meer van doordrongen dat Al-Qaida een onderdeel was van de Amerikaanse CIA. Dus dan is die troef uitgespeeld en moet je met iets nieuws voor de dag komen. Dat moest vele malen agressiever zijn dan Al-Qaida want alles draait om angst. Angst beperkt het vermogen helder te kunnen denken, angst conditioneert mensen om maar niets te doen.
   Na ISIS zal er weer een nieuwe nog meer destructieve terreurgroep klaargestoomd zijn door de CIA en de Mossad. De Petro-dollar zal hoe dan ook overeind moeten blijven. Of hier nu duizenden of miljoenen mensen voor moeten sterven maakt hen geen moer uit. Zolang het volk zich laat leiden door angst zolang kan de CIA en de Mossad met dit spel doorgaan. Alleen als burgers de moed hebben om zich tegen deze monsters te verzetten is er een kans dat we het schip kunnen keren.

 4. Er zijn vele redenen waarom de USA een oorlog wensen met Rusland en China. Eén daarvan is, dat de BRICS landen hun eigen centrale Bank willen oprichten (idee van Putin)en de US.Dollar niet meer als wereldvaluta willen erkennen.Om dezelfde reden werd Irak aangevallen en Sadan Hussein vermoord. Hij wou de olie gaan verkopen in Euro’s en andere valuta’s inplaats van alleen in dollars. Gadaffi moest ook sterven,o.a. omdat hij een nieuwe munteenheid, de gouden Dinar in Afrika als standaard wou introduceren.

  Als de US.Dollar als wereldvaluta (terecht)zijn erkenning verliest, betekent dat de opheffing van het Bretten-Wood Syteem en dat heeft enorme negatieve gevolgen voor de Amerikaanse Economie. De FED, het IWF en de wereldbank verliezen dan hun controlle en macht over het geldsysteem en kunnen een bankroet van de USA niet langer verstoppen en tegenhouden. Vele denktanks in de USA zien daarom een derde wereldoorlog als een goede optie.

 5. De ‘burger'(leuk als je het in het engels zegt)leeft al eeuwenlang ,gedwongen, in het ‘occulte’ en het ergste is we houden het zelf in stand,over duistere praktijken gesproken de hele samenleving is er gewoon van doordrenkt in woord,beeld,geluid,cijfers en letters ,blinder en dommer kan de mens niet zijn !

  Men verzet zich tegen duistere praktijken,want zo word je dat tenslotte toch geleerd…niet dan??,en in de tussentijd hangen we dezelfde duistere praktijken aan vermomd in het zogenaamde positivisme,over de wolf in schaapskleren gesproken !

  Een zeer slimme strategie bedoelt om tweedracht(dualiteit)te zaaien en vooral verwarring zodat men niet meer kan zien wat waarheid of leugen is zodat de masterminds,spindocters,framers ,of hoe je ze ook mag noemen, ongestoord hun gang kunnen gaan!

  De mens zal zijn eigen innerlijke polarisering in ogenschouw moeten nemen maar om daar te komen hebben we ‘helaas’ al dat soort ‘uitwassen’ nodig die zich in de wereld afspelen ,ver van huis of dicht bij huis dat maakt totaal geen verschil uit !

  Dat we een 3e wereldoorlog krijgen dat is een feit,wanneer …mmmmm..het gebeurd sneller dan je denkt !!

  De schuldige…..mmmm……de MENS ZELF of je nu dader of slachtoffer bent… beiden SCHULDIG !

  Poetin,Obama,Rutte,Cameron,de Paus,koningshuizen, ISIS (leuk Egyptisch woord trouwens ..o ja en wat dacht je van KALI-faat ) al Quaeda, etc etc etc etc etc, alles speelt onder een (pinokkio)hoedje,maar de vraag is wie trekt er werkelijk aan de touwtjes,ik heb zo’n idee !!!

  ‘In elke waarheid zit een leugen en in elke leugen zit een waarheid ‘

  1. Ha die mooie vi dia man…… ja, wonderlijk die polariteit gedacht en gekozen… het is die ik ben als denker…

   Hoe wonderlijk dat kinderen nog geen denkers zijn.. met een hemels lichaamsgevoel…… WAT EEN GELUK!! …. en dat zo nabij….

   Ja voor mij wie werkelijk de touwtjes in handen heeft: dat ben ik vanuit de identificatie met mijn hart.. onpersoonlijk, onvoorwaardelijk en vanuit innerlijke rust en vrede… HET IS ER AL!! ..ik!! anders als gedacht!… en dat ziet er in mijn lijf (mijn meest nabije partner maar ook mijn meest nabije stukje aarde) uit als de brug achterover.. mijn lijf is nu 70jr.. en met gemak!!! nou ja.. mind en body moeten zich wel voorbereiden.. hartsknuffels

  2. Spindokters, Masterminds, Framers, U doet hier zelf ook aan mee door geen duidelijk standpunt in te nemen, het is donker of licht, goed of kwaad, U blijft liever in de Twilight zone hangen, onze samenleving is geworden tot wat het is, een vies soepie, waardoor ? het scheppen van onduidelijkheid, zo van het moet kunnen, NEE ik kan hier niet in mee gaan, U staat een grote tollorante mannipulatie voor, waar twee kijfen hebben twee schuld dat is waar, maar de oplossing ligt in het zoeken van de oorzaak/gevolg, als onze oude Griekse intellectuelen zo zouden hebben gedacht, denk eens aan Platon of of, met hun gevonden natuur regels, wat vaststaande wetten zijn waarlangs alles zich beweegt, niks onduidelijks aan, zo is het en niet anders.
   Vr. Groet

  3. Ewald, leest U, Uw stukjes wel eens terug, of is dit een privé lijntje, beetje niets zeggend zwijmelen, Harrie Mulisch zijn boeken staan hier vol mee, en dan ook nog van een cocarde voor zien door Guido,

 6. We hebben geen valse vlag nodig, we gaan langzaam maar zeker naar een oorlog toe, de agressies tegen Rusland door de NATO nemen met de dag toe, en nu hun valse vlag vliegtuig zich tegen hen keerd, gaat er iets gebeuren, de NATO gaat binnen de Oekrainse grenzen oefenen met het Oekrainse leger tijdens een pseudo wapen stilstand, de zwarte zee zit vol NATO oorlogsbodems, gaat nooit goed, niemand maakt zich echt druk om dit te veroordelen, de enigste is Berlusconi,
  maar ja dat wisten we al, is een réalist, niets hypokriets te bekennen, we wachten maar af ?

  1. Jenne, ik ben het helemaal met je eens. Amerika, NATO, EU, IMF, VN en de World bank staan allemaal te trappelen om een derde wereldoorlog te beginnen. Alleen, weer is de bevolking tegen dus dan laat je de geschiedenis voor de zoveelste keer herhalen en organiseer je een valse vlag operatie. Amerika en Israël zijn al in bezit van de MH370 en is niet zo moeilijk om die via remote control op een doel af te sturen met een kernbom aan boord. Alle ogen zijn gericht op ISIS dus die kun je dan de schuld geven.
   Persoonlijk denk ik eerder dat de kerncentrale in Oekraïne een doel kan zijn waarvan ze dan Rusland weer de schuld zullen geven.

   Alles draait om het redden van de dollar als wereldreservemunt. Met de introductie van de Nieuwe BRICKS Wereldbank staat de dollar enorm onder druk. Dan zie ook gelijk alle belangen die daar bij gemoeid zijn : Amerika, EU, NATO,IMF en de westerse wereld bank en laat nu AL deze 5 FAILLIET zijn !!!
   Als je een derde wereld oorlog kunt ontketenen en je kunt daar Rusland de schuld van geven kun je op die manier de schuld van het faillissement op hen afwentelen.

   Ik hoop dat mensen het zullen doorzien anders gaan er vele miljoenen mensen sterven voor de volgende politieke leugen !!!

   All wars are bankers wars !!! http://youtu.be/5hfEBupAeo4

 7. beste mensen, ik lees al heel lang op internet jullie want to know maar heb elke keer als ik iets lees een dubbel gevoel, ik geloof absoluut dat wij gewone mensen gemanipuleerd worden en al die verhalen over de rijke families en de iliminaties een vorm van waarheid hebben,en deze door iedereen beschreven, grote films van gemaakt ,presidenten en grote maatschappijen worden genoemd, en wij kunnen niets doen ???? ik lees elk artikel ook over andere volken uit de universum die door 80% van de mensen niet geloofd worden, over de amerikanen die met deze mensen zouden werken ??? er is te veel info en iedereen geeft er zijn draai aan ik heb alle delen 12 stuks van de kronieken uit India gelezen die meer dan 5000 jaar oud zijn,en de bijbel een zwakke kopie van is om van de 1500 jaar geleden geschreven Koran maar te zwijgen. begrijpen jullie dat ik als zelfdenkend mensje de weg niet meer weet, en dit gaat nu door in de wereldwijde politiek.er is 2000 jaar geleden een mooi mens geweest die alleen maar liefde predikte maar ook hier is niets van over gebleven omdat er ook in die sector mensen en groepen dit alleen voor zich zelf gebruiken en de een is nog beter dan de andere.
  Nee ik ben hier mee gestopt en wacht op het moment dat wij werkelijk onze ogen open doen, en niet als egocentrische clowns proberen er persoonlijk beter van te worden, ik gun iedereen dat inzicht lees luister maar oordeel zelf, van horen zeggen is zelfs voor onze rechtspraak niet voldoende, en alle info komt van horen zeggen, dit wilde ik even kwijt ben nu 76 jaar, en hoop het beste voor ons.

  1. Heel begrijpelijk.
   En we scheren alles wel over één kam maar de wet van actie en reactie vertelt ons, dat misschien de Amerikanen (C.I.A) en Israel (Mossad) wel geholpen hebben om de middels huidige genoemde I.S. te bewapenen,
   maar dat was juist om vrede te bereiken en het kwaad uit te roeien.

   Dat ze zich nu tegen de rest van de wereldvrede keren is enkel die I.S. terroristen aan te rekenen en niet de vrede liefhebbende volken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.