Advertentie

Sadam, dadels, MH17, bloeiende vlierbes.!


victoria nuland regime changeHet neerhalen van de MH17, waarbij direct de Boze-Wolf-die-de-geitjes-heeft-vermoord werd aangewezen, komt -bij het twee-jarige herdenken van deze ramp- telkens in een ander daglicht te staan. De optie dat de MH17 is neergehaald om Poetin een hak te zetten, lijkt steeds sterker de bewijzen aan haar kant te krijgen. Of heel simpel gesteld: wie heeft de meeste baat bij deze ramp..? De VS toch? Als heel Europa inmiddels Poetin als de grote agressor ziet, op voorspraak van de VS, is het toch niet zo moeilijk, het motief voor de ramp en de moord op 300 onschuldige mensen met elkaar in verband te brengen.. Of in één simpele vraag gesteld: WHO BENEFITS..??

Andersom gezegd: wat is het grote voordeel voor de opstandelingen in oost-Oekraïne om een verkeersvliegtuig neer te halen, anders dat het wellicht per ongeluk had kunnen gebeuren? Elke geraffineerde misdaad heeft toch een motief..? Wij houden ons graag in het midden, bij deze tweede ‘verjaardag’ van de MH17-ramp.

Een artikel dat je laat zien hoe keer op keer dezelfde fouten worden gemaakt met het aanreiken van ‘valse-vlag-bewijzen’, die zouden moeten aantonen, dat een onschuldige partij de dader is van een bepaalde gebeurtenis. Bewijzen die zouden moeten aantonen, dat de ‘waarheid’ zoals die vervolgens wordt gepresenteerd, niets anders zijn dan de gemanipuleerde leugens.. Dit verhaal gaat over 2 identieke waarheden, die door de natuur worden aangereikt en niet werden gezien door de krachten-achter-de-schermen, die het valse bewijs in elkaar draaiden..

Waar gaat dit artikel over? We laten je in de YouTube hieronder zien, dat de ‘bewijzen’ rondom de MH17-BUK-optie, zijn vervalst. Zogenaamd ‘spontaan’ gefilmd beeldmateriaal, blijkt bewust in elkaar te zijn gezet. Inderdaad,  de waarheid is keihard, ook in dit geval. Een simpele bloeiende vlierbesstruik maakt het grote verschil. Alsof we naar een Engelse crimi zitten te kijken, waarbij de politie-inspecteur met een prachtige ontknoping komt. Maar.. met één verschil: deze onthulling toont de realiteit met een afgrijselijke diepgang. Want als het filmpje met de BUK-transporttruck in elkaar is gezet, is de conclusie, dat het HELE MH17-VERHAAL OOK EEN VALSE-VLAG-OPERATIE was, de énige conclusie, die je kunt trekken.. Jaja, uit zoiets simpel als een bloeiende vlierstruik..!

x

* * *

x

x

sadam papers

x

x

Sadam, dadels, MH17 en bloeiende vlierbes..!!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Sadam Hoessein moest en zou als een slecht persoon afgetekend worden. Een man die de wereld en de zijn eigen volk veel schade toebracht. De Amerikaanse troepen waren toch al in Afghanistan en Irak lag ernaast. Dan is het 2003, begin december en de oorlog in Irak is afgelopen; de Amerikanen zijn zogenaamd druk doende, met de zoektocht naar Sadam Hoessein, die ze maar niet lijken te pakken te kunnen krijgen. Wat dan volgt is een staaltje propaganda van het zuiverste water. Waarbij de zogenaamde ‘gevangenneming’ van Sadam Hoessein, volledig tegen elke moraliteit of ethiek in, gebruikt wordt voor politieke winst van de regering Bush.

Eind november 2003 is er een ongewoon heftige aanval van de Democraten in het Amerikaanse Congres op de regering George Bush jr., op basis van de inval die het Amerikaanse leger deed in Irak. Niet alleen, want ook het volledig negeren van Osama Bin Laden, die ‘ergens in de bergen van Afghanistan’ zich schuil zou houden, kon alleen maar afkeuring vinden bij Democraten en een groot deel van het Amerikaanse volk. Vervolgens wordt, 2 weken later, op 15 december 2003, als een toverkonijn uit de hoge hoed, de gevangenneming van Sadam Hoessein wereldwijd bekend gemaakt.

Veel Democraten en kritische journalisten riepen al meteen, dat het allemaal wel heel toevallig was en staken hun verbazing niet onder stoelen of banken. Maar ze waren allemaal niet in staat het te bewijzen, wat hun intuïtie hen ingaf. Was het inderdaad zo dat de club van Bush Sadam op dat moment te pakken had genomen, of was dat een leugen en een politieke ‘move’ om het persoonlijke imago van Bush en zijn regeringsfunctionarissen op te vijzelen..? Laten we eens kijken naar het verhaal wat al snel tóch de waarheid van het verhaal vertelde.. Hoewel toen de grote meute al dusdanig was gemanipuleerd met het ‘nieuws’ van de gevangen-neming, dat er weinig eer te behalen viel met ‘de werkelijke waarheid’..!

sadam hiding
De schuilplaats van Sadam in Adwar, een dorpje, 15 kilometer van Saddam’s geboorteplaats Tikrit.

De ontdekking van de schuilplaats van Sadam Hoessein…
De foto’s van de schuilplaats van Sadam bereikten al snel de media in de wereld; de trotse Amerikaanse soldaten als figuranten. Sadam zat in een ondergrondse schuilplaats, op het binnenplaatsje van een boerenhutje, dat aan een weg langs een akker ligt. Een van de vele foto’s die de wereld in ging, was de foto van dit binnenplaatsje, met de ingang van de schuilplaats zichtbaar. Onder de palmboom, met de Latijnse naam ‘Phoenix diactylifera’.. Dat is even belangrijk zo meteen.. Overigens zijn er van deze palmsoort meer exemplaren in Irak, dan de bevolking van Irak groot is.

De originele foto toont Amerikaanse soldaten bij het gat, de ingang van de schuilplaats. Bij hen de inmiddels beroemde palmboom, of moeten we ‘berucht’ zeggen? De gele dadels aan deze boom hangen in een tros en het zijn preciés deze dadels die bewijzen dat George Bush de waarheid naar zijn eigen hand en vooral naar zijn eigen politieke imago heeft gezet. De natuur liegt immers niet. Dat zullen we straks, verder in het artikel, ook zien bij de ‘bewijzen van de MH17-BUK-installatie’..

Hiding Sadam Palm Tree

 

De palmboom en zijn eigenschappen..
De botanisch naam voor deze palmboom in de ‘picture’ heeft de Latijnse naam ‘Phoenix Diactylifera’ en deze boom gaat jaarlijks met zijn bloeiwijze, met de dadels als uiteindelijk vruchtresultaat, door een vast bloeiproces. De palm wordt in het voorjaar bestoven en bevrucht, waarna groene, harde en bittere dadels het resultaat zijn. Dan komen er 6 weken van rijping en kleuren ze langzaam oranje. Na een periode van zo’n 4 weken worden de palmdadels zacht, licht bruin en ontwikkelen de suikers zich in de dadels. Dan zijn in de laatste week, de dadels rijp en worden geplukt, waarna het suikergehalte in de dadels terugloopt met zo’n 50%. Begin december is deze hele procedure achter de rug en begint de plant eind februari weer met een nieuwe cyclus.

Kortom, deze foto is vergelijkbaar met een verhaal, waarbij we een foto zien van een kersenboom vol met kersen in ‘een boomgaard in centraal Nederland, waarbij degenen die de foto aanreiken, je vertellen, dat de foto half december genomen is. Arabische bronnen hebben deze waarheid geprobeerd de wereld in te krijgen; ze schreeuwden over de heftige leugens die de foto keihard aantoonde, als zou deze half December zijn gemaakt. De geloofwaardigheid van de regering Bush, die daar natuurlijk volkomen lak aan heeft, was in de Arabische wereld helemaal tot een nulpunt gedaald.

sadam hiding met dadelsBinnen enkele uren na de vrijgave van deze ‘officiële’ foto, waarbij 2 Amerikaanse soldaten de afdeksteen van Sadam’s schuilplaats zogenaamd wegtillen, werd deze foto uit roulatie gehaald door de Amerikaanse regering; kennelijk waren ze op de hoogte van de mega-fout die ze hadden gemaakt. Andere foto’s van Amerikaanse soldaten zélf, bereikten wel de buitenwereld, maar dat was maanden later..! Deze foto hiernaast werd na lang speuren op het internet gevonden.

Inmiddels is deze alweer in ruime mate gekopieerd, maar deze foto was bijna van het internet verdwenen! Vanzelfsprekend weggehaald door krachten achter de Amerikaanse regering, die deze zaak willen verduisteren.. Uiteindelijk werd deze foto gevonden, na 2 dagen zoeken, op een database van een site in Bangladesh, waar nog 2 van de originele foto’s opstonden. Foto’s met dezelfde fel-gele dadels aan de palmboom.

Sadam was kennelijk dus al eerder gepakt..!
Dus de regering Bush had Sadam al kennelijk veel eerder te pakken.. Kennelijk, afgaande op de vruchten aan de palmboom, tussen eind juli en uiterlijk eind oktober. Om vervolgens de gevangenname geheim te houden voor de wereld. Je kunt nog aan een oorlogsgerelateerde reden denken, waarom deze gebeurtenis überhaupt werd geheim gehouden, maar het feit dat het pas half december werd bekend gemaakt, is duidelijk. Het vuur werd te heet aan de schenen, van de genoemde Democratische weerstand en oppositie uit het congres..! En ‘dus’ diende een politiek succes van stal gehaald, waarmee de waarheid naar eigen hand gezet werd. Preciés op de piek van deze weerstand tegen het ‘regime’ Bush, kwam dit eclatante nieuws, als een regenbui in een zomerse hittegolf. De Democraten stonden in hun hemd en het morrende volk was weer tevreden. Tot zover de dadels en Sadam Hoessein.

x

* * *

x

elderberry bush vlierbloesem
Deze bloeiende vlierbloesem (Elderberry Bush) is te zien op het filmpje rondom het transport van de vermeende BUK-raketinstallatie, die verantwoordelijk zou zijn voor het neerhalen van de MH17 op 17 juli 2014.

x

Eenzelfde verhaal met de MH17..?
x

De vlierbes groeit in de Oekraïne en bloeit van begin juni tot half juni. Dan begint de bevruchtte plant zijn vruchten te ontwikkelen uit de grote bloemen en dat betekent dat er een paar weken later, geen bloeiende vlierbloesem meer te ontdekken is. In Oekraïne. Dat was natuurlijk allemaal ook zo in 2014, 17 juli om precies te zijn. De dag dat de MH17 naar beneden werd gehaald. Naar verluidt door een BUK-raket, waarvan het transport toevallig ‘overal’ werd gefilmd. Zódanig, dat wanneer de filmpjes aan elkaar zouden worden geplakt, er letterlijk een reportage ontstaat van de ‘grote boze wolf’ naar de ‘geitjes’.. (zie video op 8:30) Je kunt alleen het afvuren van de raket nog niet zien, maar daar is weer met een ander filmpje, zo begrijpen wij, aan gewerkt..

Vroeger stond er nog weleens een vraagteken achter deze zinnen, in respect voor de krantenlezer die geacht wordt ZELF een oordeel te vellen..!
Vroeger stond er nog weleens een vraagteken achter deze zinnen, in respect voor de krantenlezer die geacht wordt ZELF een oordeel te vellen..!

Het hele verhaal rondom de BUK-installatie, die in handen zou zijn van de Russisch-georiënteerde opstandelingen in het oosten van Oekraïne, gaat over precies één installatie, die buit gemaakt werd op 29 juni. Terwijl het Oekraïnse leger handen vol met Raketinstallaties had, komt tóch de verdenking op de opstandelingen te liggen. Zij zouden immers de BUK-raket hebben afgeschoten op de MH17, maar men vergeet het motief in te vullen. Anders dan wellicht een ongelukkige samenloop en/of onbenullig handelen.

Maar laten we wel wezen..
Hoe is het mogelijk dat er zóveel filmpjes opduiken, die allemaal op YouTube zijn gepost. Ironisch genoeg worden we door Witte Huiswoordvoerster voor informatie over het neerhalen van de MH17 gewezen op ‘Social Media’ en YouTube. “Want daar kunt u de informatie bekijken; die zegt genoeg”. Ze roept nog nét niet dat zij ze hebben gepost, althans de ‘adviseurs’ die al sinds februari in Oekraïne aanwezig waren. We weten allemaal wat deze officiële benaming betekent: het gaat keihard om Secret Service, of in simpele mensentaal, de CIA. En deze jongens draaien hun hand natuurlijk niet om, wanneer het gaat om een geraffineerd in elkaar gezette valse-vlag-operatie.

USA, waar blijft je eigen bewijs? Of heb je dat gepost op ‘Social Media’?..
Het is Marie Harf, die meteen op 22 juli, de informatie die de Russen geven, vlak na het neerstorten van de MH17, als ‘misinformatie’ kenmerkt. Maar hoe ze daarbij komt, laat ze niet weten. Want als dezelfde reporter vraagt of Washington haar informatie rondom deze crash vrijgeeft, de satellietdata en info van inlichtingendiensten, dan roept ze ‘misschien’.. Maar zoals we allemaal weten, is er nog NIET ÉÉN OFFICIEEL RAPPORT VAN DE VS GEKOMEN, INZAKE HET ONDERBOUWEN VAN DE BESCHULDIGINGEN DAT DE RUSSEN ACHTER HET NEERHALEN ZITTEN... Denk ajb na, wat dit allemaal betekent..! Ook voor het MH17-onderzoek..

Natuurlijk waren op dat moment US-satellieten het gebied in oost-Oekraïne in de gaten aan het houden. De details van de lancering zijn dus KEIHARD bekend bij de VS.. Als het al een BUK was.. Denk je dat de VS deze troefkaart van de BUK-lancering-satellietbeelden niet zou spelen, om Rusland in diepe problemen te brengen, wanneer ze deze troefkaart hadden..? Ze hebben kennelijk wel beelden, maar die zijn simpelweg niet in hun voordeel..!! Kijk zelf naar de agressieve manier waarop deze Marie Harf de argumenten over deze satellietbeelden, van AP-reporter Matt Lee, de kop probeert in te drukken:

x
De bloeiende vlierbes..
Analoog aan het verhaal met de palmdadels hierboven, is in één van de filmpjes van het vermeende BUK-transport, een bloeiende vlierplant te zien. En ja, als je je werk goed doet, als valse-vlag-in-elkaar-zetter, dan kijk je toch ook naar details..? Ook als je niets van natuur en haar verschijningsvormen weet, laat je er toch snel een kenner naar kijken, zouden wij zeggen. Maar niks is minder waar. Om het filmpje te maken, te editen en op YouTube te posten, gaat nogal wat tijd zitten. Een paar weken sowieso. Dus. Half juni het filmpje maar draaien, met een dashboard-camera, die preciés het BUK-transport filmt. Wat een prachtig toeval, net als al die andere BUK-transportfilmpjes.. Kijk zelf naar deze video en zie de gelijkenis met het palmboomverhaal van Sadam Hoessein. Alleen is de strekking van deze fraude-onthulling even heftiger in onze ogen, dan de palmdadels van de schuilplaats van Sadam.

x
Tot slot, als we toch spreken over die BUK-installatie..
En waarom wordt er telkens over een BUK-transport gesproken, met één vrachtwagen, die de raketten vervoerd..? Is het onbekend dan dat een BUK-raketinstallatie bestaat uit 3 verschillende onderdelen..? Kijk hieronder naar het plaatje voor uitleg. Een complete radarinstallatie is nodig om de krachtige BUK-raket precies te laten vuren en treffen. Waren die andere vehikels ook onderweg? Tegelijk met de raketten..? Zijn die niet gefilmd dan? Of stonden die al waar de raketten naar toe gingen? En daar waren dus al de raderwargen en het volgsysteem..?

BUK missile systemHet idee dat de Russische overheid een BUK-systeem in Oekraïne zou brengen om daarmee een commercieel verkeersvliegtuig uit de lucht te schieten, is natuurlijk absolute onzin. Het idee vervolgens dat de opstandelinge/separatisten uit zichzelf dan zouden hebben ge-hobby’d met deze raket is ook volstrekt ongeloofwaardig. Ongetrainde mensen kunnen echter HELEMAAL NIETS met dit systeem. (Zie hiernaast de tekening van het BUK-raketsysteem.)

De Oekraiense legereenheden, die de BUK-installatie WEL in handen hadden, waren daarentegen wel degelijk in staat, de MH17 uit de lucht te schieten.. Mogelijk onder ‘advies’ van de ‘adviseurs’ die al sinds februari in Oekraïne waren.. (lees CIA)

Wat weinigen weten en waar in de pers weinig aandacht voor is, is dat het BUK-systeem niet ‘zomaar’ eventjes het ‘afschieten van een raket’ betreft. Een BUK-geleide-raketsysteem is geen vuurwerk dat je maar even richt en afschiet, hopend op een goede afloop. Er is een geraffineerd radarsysteem bij inbegrepen dat het ‘doelwit’ vergrendelt en het raketsysteem vervolgens aanstuurt.Doe je het niet aldus, dan is de trefkans bijna zeker 0%..! De enigen die in staat zijn geweest een dergelijk manoevre uit te voeren, waren de BUK-raketbemanningen van het Oekraïense leger..! Het leger van het door de VS-geïnfiltreerde leger, onder commando van de ‘overheid’ in Kiev.

‘Enkele lichamen van de slachtoffers zijn gevonden met zuurstofmaskers. Hoe kan dit..?? Een BUK-raket die ground-to-air is afgeschoten, laat het HELE VLIEGTUIG -door explosie van de brandstoftanks- ineens exploderen, zonder ook maar enige kans voor bemanning en passagiers te handelen.

Een BUK-raket, afgevuurd door een gevechtsvliegtuig, kan wél zorgen voor het opblazen van de cockpit bijvoorbeeld, waardoor de rest van het vliegtuig nagenoeg intact blijft..’

Several of the bodies found in the wreckage of MH17 were wearing oxygen masks. So what was the deal there… the plane was hit mid-air by a missile…. and then people put on oxygen masks as the fragments of their former plane fell groundwards?

Het radarsysteem-voertuig volgt een vliegtuig, dat op zo’n 10 km hoogte, met een snelheid van zo’n 950 km/uur, over vliegt. Een BUK-operationsteam dat de 3 voertuigen bemand, moet dus érg snel werken. Er wordt gesproken over een operationele werktijd van slechts 2 minuten, om een dergelijk vliegtuig neer te halen.. Doe je dit als onervaren soldaten/officieren? Het vergt simpel gezegd, een zéér ervaren BUK-crew, om een SA-11 raket zódanig af te schieten, dat hij 100% succesvol is..

Het rapport van de DSB/Nationale Veiligheids Raad komt overigens met ongeveer hetzelfde conclusie. Er was volgens hen géén bewijs dat er een BUK-installatie in handen zou zijn van de separatisten, geen bewijs dat er training was geweest van deze legereenheden, dat ze überhaupt een BUK-raket zouden kunnen afschieten, noch het motief ontbrak waarom ze dan een dergelijke raket zouden hebben afgeschoten. Maar maak k zelf het verhaaltje af en kleur de plaatjes, zouden we je willen aanraden. Wij houden het voorlopig maar weer even bij de vlierbes, die bloeit van half mei tot UITERLIJK half juni. Zeg maar één maand voordat het 16 juli is..

 

* * *

cropped-banner-MH17-II1.jpg

 

234 gedachten over “Sadam, dadels, MH17, bloeiende vlierbes.!

 1. Er is bijna geen doorkomen aan hoeveel er mis is met dit artikel.
  Positief is toch dat het woord ‘SU-25’ niet meer valt, blijkbaar heeft zelfs de hoax-industrie die kinderlijk naieve hoax ondertussen begraven. 🙂
  Tja, zelfs de russen geloofden er op de duur niet meer in, dan weet je dat je geen kans maakt natuurlijk.

  Enfin, over de vlierbes, direct het centrale argument maar even begraven,
  hierbij een foto van een bloeiende vlierbessenstruik op 31 juli 2014 :
  http://www.enochgardens.info/wp-content/uploads/27a-Elderberry-bush-flowering-300×300.jpg

  Komt van : Overall of Elderberry Bush Flowering July 31, 2014
  Tekst onder de foto : “Overall of Elderberry Bush Flowering July 31, 2014”

  Niet dat dat echt nodig is natuurlijk, de video van die truck met de russische BUK erop waarover dit gaat, is er maar 1 van velen, naast vele foto’s en vele getuigenissen.
  Dit is dus een zwakke poging om 1 onderdeeltje van die vele tientallen aanwijzingen te ontkrachten en zelfs dat lukt niet echt.

  Wat hebben we nog? de amerikaanse sateliet-gegevens? Die zijn gedeeld met de mensen van de DSB, ze zijn niet publiek maar dus wel bekeken door een aantal onderzoekers. Het is dus een deel van het onderzoek.

  De grootste flater in het artikel komt op het einde : Iedereen weet ondertussen dat een volledige Buk-installatie uit 3 voertuigen bestaat, maar de bewijzen zijn overduidelijk dat de russen ENKEL de raket-installatie naar Donbas gestuurd hebben, dat voertuig kan perfect BUK-raketten afschieten, het beschikt over een rudimentaire radar en ook de BUK-raket heeft een ingebouwde radar en kan zo het vliegtuig detecteren en ontploffen in de buurt van de cockpit eenmaal de proximity sensors dat aangeven.
  De operatoren van dit toestel waren uiteraard Russische militairen, we kennen hun basis : Kursk, Rusland, we kennen hun route van Kursk naar Snizhne, we hebben foto’s, video’s, getuigen; we kennen hun namen. 🙂
  Volgens bepaalde getuigen hadden de operatoren zelfs een specifiek ‘moskouse’ tongval en was dat zeer herkenbaar. Russischs-sprekenden herkennen elkaar op die manier evengoed als een nederlander kan herkennen of iemand uit Zeeland, Friesland of Belgie komt. 🙂

  Al bij al is dit dus weer een verzameling foutieve en ronduit partijdige elementen die enkel maar als doel lijken te hebben om elke russische verantwoordelijkheid halsstarrig te ontkennen voor de doodslag (of moord?) op bijna 300 mensen.
  Er wordt hier alweer een loopje genomen met objectiviteit, eerlijkheid en onpartijdigheid.

  Het zou beter zijn moest je eerlijk zeggen : “Ik geloof blind dat de russen het niet kunnen gedaan hebben want zij zijn de vijand van mijn vijand en dus mijn vriend”, bewijs is niet belangrijk”.

  Dat is wat iedereen kan zien, het is jammer dat je er niet durft voor uitkomen en dat je actief meewerkt aan leugens en bedrog.
  Shame.

  1. Argonaut, jij hebt ook overal verstand van, ik duizel ervan.
   Maar jij als rechtgeaarde wetenschapper loopt hier als een soort Skepsis medewerker van alles en nog wat te beweren zonder met bronvermeldingen of wat dan ook te komen.
   Zwaktebod van de eerste orde lijkt me, dus even beter je best doen.
   Tip daarnaast: lees ook bijvoorbeeld eens alle artikelen over de MH17 op Wtk.
   Alles wat je nu roepetoert, is reeds uitgebreid beschreven en van commentaren en reacties voorzien.
   Doe even wat huiswerk zou ik zeggen 😉

  2. Argonaut, als je alles had gevolgd over MH17 op Wtk dan had je mijn linkjes naar Bellingcat niet gemist.
   Bellingcat is een soort ISIS voor de MH17, ik zou zeggen google even op mijn naam of avatar inzake deze en dan hebben we het er wel weer over.

  3. @ argonaut
   Nee werkelijk bellingcat?? Of all sites juist deze?? Dat zegt veel over jouw gedachtengang en oorsprong( voor mij dan toch) Wel eens van de term propaganda gehoord???

  4. Marcel,
   Bellingcat is effectief en hun Modus Operandi is revolutionair.
   Ik heb destijds de confrontatie nogal intensief gevolgd tussen Bellingcat en het Russsische ministerie van Defensie (die desinformatie verspreiden) en Bellingcat heeft dat zeer overtuigend gewonnen.

   Nu kan je dat propaganda noemen maar dan weet je eigenlijk niet wat propaganda is. Al wat bellingcat publiceert is volkomen transparant en controleerbaar. Hoe kan dat propaganda zijn?

  5. Argonaut.
   1.3
   Degelijke website van Bellingcat?
   http://nieuws.tpo.nl/2015/06/08/bellingcat-deels-ontmaskerd-der-spiegel-schrijft-mea-culpa/
   Lees en huiver of zou Der Spiegel het ook mis hebben?
   Ook vind ik je zelf vooringenomenheid en het afkraken van alles wat niet in je straatje past nogal opvallend terwijl je niet eens over betrouwbare informatie lijkt te beschikken.
   En wat betreft die buk installatie op die oplegger iedereen die in het bezit van zo,n installatie is kan daarmee rondrijden wat dus totaal niets zegt over wie MH 17 hebben neergehaald.

  6. Bellingcat is een CIA agent.
   Zij hebben dat hele “personage” gebasseerd op mijn activiteiten de eerste 12 maanden op LiveLeak toen ik mij met de oorlog in Syrie bemoeide. Ik ging al die filmpjes op LiveLeak als een Sherlock Holmes analyseren en ontkrachten en bevestigen zonder partij de kiezen. Maar ik deed wel propaganda voor Syrie natuurlijk. Doch als volgt: “General is gevangengenomen” => dan zei ik dat het goed was dat generaals ook sterven in een oorlog en dat hij snel vervangen zou worden alsof er niets gebeurd is.

   Bellingcat is CIA agent is CIA propaganda.

  7. Dit is trouwens een CIA uitspraak: “What is the BIAS of the source?”
   Wat is de BIAS (vooroordeel/vooringenomenheid) van een CIA agent, Bellingcat, de CIA agenda natuurlijk. http://www.liveleak.com/c/Oliver_North
   (Carl Rove gebruikte de volgende propaganda tactiek bij de verkiezing van Bush Senior “van de tegenstander aan op zijn sterkste punten”, dat doe ik dus ook met mijn propaganda namen. De namen die ik gebruik voor propaganda.)
   Ik wist al hoe het zat met MH17 na 2 weken. Doch iemand heeft een goede website gemaakt met allerlei weteschappelijk analyses betreffende de raket die gebruikt is. En de dader is een Israelische air-to-air missile (raket) afgevuurd door een SU-27. Zoiets. De masterminds zijn de Londense/Parijse bankiers.

  8. Genies of Death.
   Bedoel je dit bijvoorbeeld?
   http://thetruthserumblog.blogspot.nl/2015/04/surprise-yet-another-belling-cat-cia.html
   Argonaut voor je dit weer als lariekoek gaat afdoen heb ik nog een vraagje voor je.
   Neutraal gezien zou het neerhalen van MH 17 gedaan kunnen zijn door het Oekrainse leger zelf en door de seperatisten.(pro Russen).
   Als je daar dan vanuit gaat hoe kan dan een verdachte in het onderzoeksteam plaats nemen?
   Tenzij je van mening bent dat een verdachte zichzelf als moordenaar zal aanwijzen lijkt mij dit een erg merkwaardig iets nu Oekraine in het onderzoeksteam zit.

  9. @Argonaut,

   Bellingcat is geen wetenschapper. Hij bedenkt een hypothese (of krijgt deze opgelegd) en verzamelt er “bewijs” bij.

   Ik heb meer dan normale interesse in dit onderwerp. Niet alleen omdat er BINNEN 2 UUR werd geroepen dat Rusland het had gedaan, maar meer omdat er geknoeid is met allerlei bewijsmateriaal. Van het niet vrijgeven van radarbeelden door de Oekraïense regering tot en met het lachertje van “black box”.

   http://redpilltimes.com/15-minutes-of-fame-over-elliot-higgins-aka-bellingcat-is-being-debunked-all-over-internet-by-real-experts-and-scientists/

   https://thetruthspeaker.co/2016/02/28/eliot-higgins-of-bellingcat-who-is-he-everything-you-need-to-know/

   Ik houd mij nog altijd vast aan het één van de eerste feiten over de SU-25. geschreven door een piloot, zowel in de militaire en in de civiele luchtvaart.

   http://www.globalresearch.ca/german-pilot-speaks-out-shocking-analysis-of-the-shooting-down-of-malaysian-mh17/5394111

   https://7mei.nl/2015/07/26/mh17-buk-plume-burns-witness-part-i/

   http://www.abeldanger.net/2014/08/the-israeli-photo-of-mh17-who-is-yaron.html

   http://syrianperspective.com/2014/08/downing-of-malaysian-air-flight-mh-17-smoking-gun-not-a-missile.html

   Verder zijn er een aantal essentiële zaken waaraan tot op de dag van vandaag nauwelijks aandacht aan wordt besteed.

   1: Op internet zijn alle plafonds m.b.t. de SU-25 aangepast van 10.000+ meter naar 8.500 meter

   http://www.softpanorama.org/Skeptics/Political_skeptic/Propaganda/Tragedy_of_flight_MH17/su25.shtml

   2: Tot op de dag van vandaag wordt de Spaanse luchtverkeersleider, vermist. Er wordt een hetzecampagne van “debunkers” tegen deze man gevoerd, maar zijn tweets komen overeen met de waarnemingen van OVSE waarnemers ter plekke.

   https://web.archive.org/web/20140717190718/https://twitter.com/spainbuca

   El avión B 777 voló escoltado por 2 cazas de ukraine hasta minutos antes, de desaparecer de los radares,

   http://beforeitsnews.com/alternative/2014/07/carlos-spanish-kiev-air-traffic-controller-real-all-his-tweets-day-of-mh-17-shot-down-2997602.html

   http://www.eturbonews.com/48079/ukraine-air-traffic-controller-suggests-kiev-military-shot-down-

   3: De mossad schijnt er ook mee te maken te hebben…, net als met de MH370 en de Bijlmerramp…
   http://www.rense.com/general96/MH17.html

   Het officiële rapport rammelt dusdanig dat dit volledig ongeloofwaardig overkomt en het vertrouwen van de gemiddelde Nederlander in de overheid nog verder heeft laten dalen, laat staan bij de nabestaanden van de slachtoffers…

  10. @Arnold 1.12,

   En niet door het russische leger volgens jou (waarvan ondertussen bewezen is dat ze met duizenden meevochten in Donbas tegen Oekraiene)?
   Even kijken :
   1. Het russische leger was daar ter plaatse, Igor Strelkov, de commandant van de separatisten in die tijd was een FSB-kolonel die maar naar moskou moest bellen om te krijgen wat hij wou. Een paar Tanks? 1000 infanteristen? Een BUK-lanceerder? Even bellen en het werd geleverd.
   2. Ze hadden het motief : De russen konden hun luchtmacht niet gebruiken boven Donbas, dat zou onmiddelijk bewijs zijn van hun betrokkenheid en een escalatie van het conflict, ze gebruiken liever Maskirovka : misleiding en bedrog als strategie. Dus moesten ze iets anders verzinnen tegen de oekraiense luchtaanvallen op de russische troepen. Eerst gewoon met Manpads, in de zomer van 2014 ook met BUK-installaties.
   3. Ze hebben het ook gewoon toegegeven : Strelkov schreef op Vkontacte dat ze op die dag, op dat tijdstip, op die locatie een vliegtuig hebben neergehaald, dat bleed dus MH17 te zijn. Strelkov : “We have warned them, not to fly over our sky”.

   We hebben dus : opportuniteit, motief en bekentenis. Wat is er nog meer nodig voor jou? Het wapen en de daders zelf? Die liggen wellicht onder 5 meter zand of steenpuin ergens in een bos of groeve ergens in rusland. 🙁

   En wat betreft de aanwezigheid van Oekraiene in het onderzoeksteam : dat WEET je ondertussen : het zijn de ICAO richtlijnen. Oekraiene moest op basis van die richtlijn teamleider zijn zelfs maar heeft die functie aan Nederland afgestaan, als gunst; vanwege de vele nederlandse slachtoffers.

   ER zijn overigens heel veel gelijkenissen tussen het onderzoek op MH17 en KAL007, een koreaanse boeing die door de sovjets werd neergeschoten in 1983, ook hier produceerden de sovjets valse informatie werd er volop bedrogen en gelogen en werden zelfs de CVR en FDR verborgen gehouden voor de ICAO. Pas in 1993, 10 jaar later en na de val van de SU, gaf Boris Yeltsin alles toe en bleek dat er 10 jaar gelogen werd.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Korean_Air_Lines_Flight_007

  11. Eliot Higgins; On 15 July 2014, Higgins started a new website called Bellingcat for citizen journalists to investigate current events using open-source information such as videos, maps and pictures. Its launch was funded by a Kickstarter campaign. Bellingcat’s self-taught open-source analysts include Higgins and eight volunteers.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Eliot_Higgins

  12. Argonaut.
   Wat Bellingcat is geven de vele verwijzingen al aan dus dat verhaal is duidelijk.
   Alleen jij en anderen die constant BEWIJZEN negeren die anders laten zien en horen dan wat jouw overtuiging is geven op makkelijke vragen zelfs geen antwoord en draaien overal omheen.
   1.Vanaf de dag dat MH 17 is neergehaald heeft het westen DIRECT MET DE VINGER NAAR RUSLAND GEWEZEN ALS DAT ZIJ HET GEDAAN ZOUDEN HEBBEN of niet? Graag antwoord op deze vraag.
   2.Wat vind je van de beschuldigingen van het Westen aan het adres van de Russen zonder dat er onderzoek is geweest direct na de ramp? Ook hier graag antwoord op.
   3.Regel of niet maar een mogelijke dader hoort niet thuis in een onderzoeksteam die de dader zegt te willen vinden. Mee eens of niet?
   4.In 1.8 gaf ik de verwijzing over de Amerikanen die de aftocht moesten blazen.Wat vind je daar van?
   5.Hoe is het mogelijk dat de EU zelfs na deze ramp zaken blijft doen met Oekraine terwijl het onderzoek nog moest beginnen en Oekraine mogelijk als dader uit de bus kon komen was het dan niet normaal geweest eerst de resultaten van het onderzoek af te wachten ipv zaken met een mogelijke moordenaar te doen?
   6.Het westen heeft beloofd geen voormalig oostblok gebied in te palmen na de val van de Berlijnse muur maar hebben dat wel gedaan en nu gaan ze daar grote hoeveelheden NATO en VS militairen plaatsen aan de Russische grens wat vind je daar dan van?
   7.Er wordt telkens gesproken dat er een dreiging van de Russen uit zou gaan en dat het Westen gevaar loopt maar wat is die dreiging dan want ik heb Putin nog nooit horen dreigen alleen heeft hij tot nu toe gezegd dat het westen met vuur speelt graag jouw mening hierover.
   Dit is zomaar een greep vragen die ik graag beantwoord zie van jou eer ik verder met je in discussie ga en draai er niet omheen want je kunt duidelijke antwoorden geven als je zo overtuigd van jouw gelijk bent doe je dat niet dan ben je gewoon een ordinaire trol in mijn ogen.

  13. Tjah, ik weet niet of je wil of kan luisteren Arnold, ik vrees ervoor maar ik zal het eens proberen.

   over 1.17 dus Punt per punt.

   1. Direct? Het Westen? Is dat zo? Kan je 1 politicus opnoemen die dat gedaan heeft? Bepaalde media wel natuurlijk, en ook vele experts die de situatie kennen, en ook ikzelf bvb (niet dat ik me expert noem), maar we wisten voor het avond was wel dat rusland de opportuniteit had, het motief en dat Strelkov een bekentenis had gegeven. En dan kwam er ook nog de verklaring van minister Kerry die je wel zal kennen. Tja, dan is de zaak duidelijk natuurlijk om een gefundeerde mening te hebben.
   Dat is natuurlijk NIET genoeg voor een strafrechtelijke beschuldiging en vervolging, die komt er pas dit najaar normaal gezien.

   2. ER waren GEEN officiele beschuldigingen, leer het ondercheid tussen officeel en officieus aub. De media geven een opinie weer, niet meer dan dat. Gezien het beschikbare materiaal waren de artikels in de media normaal en verantwoord ; het was uiteraard Putin’s missile die verantwoordelijk was. De media kon en mocht dat schrijven op 18 juli 2014.
   Maar je zal dergelijke woorden nooit horen van de regering of van de onderzoekers, die moeten wel neutraal blijven tot na de veroordeling.
   Vreemd dat je dat inzicht nog niet hebt, dat is toch evident allemaal?

   3. Nee, je kan niet zomaar ICAO regels gaan plooien omdat je dat leuk vind, je begrijpt dus niet hoe die dingen werken en je doet blijkbaar geen moeite om je te informeren. Jammer, maar het probleem ligt bij jou Arnold.
   Op de site van het OM vindt je bvb. dit :
   https://www.om.nl/onderwerpen/mh17-crash/
   “Right at the start, the position of Ukraine in the Joint Investigation Team was discussed with the Ukrainian authorities. After all, Ukraine itself is a party to the armed conflict in which flight MH17 was shot down. Arrangements have been made to ensure the independence of the investigation. In this respect it was agreed that the investigation will be conducted jointly and that the results will be scrutinised continuously by the other members of the JIT, so they cannot be challenged at an international level. A team of Australian and Dutch investigation officers is permanently present in Ukraine, in the so-called Field Office.”

   4. Ik verspil geen tijd aan “informatie” van paranoide haatblogs zoals EJbron, dat wordt automatisch geklasseerd als onzin en leugens.
   cdr. http://nl.hoax.wikia.com/wiki/E.J._Bron
   Als jij die “informatie” wel ernstig neemt ben je een idioot.

   5. De EU? Die heeft daar niets mee te maken. De aparte landen doen verder zaken met Oekraiene omdat iedereen onschuldig is tot het tegendeel bewezen natuurlijk. De EU heeft wel algemeen sancties opgelegd aan Rusland vanwege hun grove schending van het interationaal recht door de invasie en annexatie van Crimea. Dat is bewezen, er is nog geen enkele sanctie getroffen tegen geen enkel land vanwege MH17, dat is gewoon niet mogelijk zonder dat het strafrechtelijk onderzoek afgelopen is, wat nog niet het geval is.

   6. Leer je geschiedenis. Er is geen ENKEL getekende overeenkomst op dat vlak tussen NATO en Rusland of de USSR over uitbreiding. Als landen souverein zijn hebben ze dan het recht om lidmaatschap bij NATO of EU aan te vragen of niet? Natuurlijk wel. End of story.
   Dat Rusland zich ‘bedreigd’ voelt is gewoon hun eigen probleem : grootheidswaanzin die met de realiteit wordt geconfronteerd.

   7. Jij volgt duidelijk de zaken niet echt he? Tegenover de 4000 NATO-soldaten in de baltische staten en Polen zet rusland ruim 30 000 eigen troepen aan de grens. Dat is 7 keer meer.
   https://pbs.twimg.com/media/Cm1IXPDWIAAE8oM.jpg
   Bovendien hebben de russische staatsmedia al herhaaldelijk gedreigd met het gebruik van Nucleaire wapens tegen het westen. Dat hebben en zullen Westerse media of diplomaten NOOIT doen, tenzij bij een russische invasie in polen of de baltische staten.
   https://www.youtube.com/watch?v=OiZp3WFON2k
   De balten en de polen hebben 45 jaar onder de sovjets geleefd, voor hun duurde de bezetting dus tot 1990 terwijl die voor Nederland al in 1945 afgelopen was.
   Denk je dat zij niet weten hoe de russen ECHT zijn, na die 45 jaar ervaring? Of denk je dat jij het met die paar snippers bevooroordeelde informatie van Putin-knuffelaars het beter weet?
   Zo naief kan je toch echt niet zijn, Arnold?

  14. Argonaut.
   1.18.
   Tjah je vraagt je af of ik wel kan of wil luisteren.
   Jazeker kan en wil ik dat alleen is het probleem dat wanneer iemand schrijft er zo weinig te horen valt.
   Daarom ook hier geef je wederom duidelijk aan dat je niet veel begrijpt waardoor je vele dingen verkeerd gaat beoordelen.
   Maar goed ik zal ook antwoorden op je onzin verhaal.
   1.Waar heb ik het over politici?
   Jij hebt het over één man Strelkov terwijl in vele verwijzingen door meerdere mensen gegeven het tegenovergestelde wordt aangetoond maar dat doe jij als lariekoek af en gaat dus alleen op deze man zijn verklaring af.
   Kerry heeft banden met meerdere criminelen die voor hem vuil werk opknappen om landen in de problemen te brengen (Zelfs te zien op foto).
   2.De media beinvloeden met hun berichtgeving de publieke opinie en zorgen ervoor dat het gros geloofd wat zij uitdragen door steeds maar weer naar Putin te wijzen zonder bewijs te leveren en telkens te blijven herhalen.
   En hoe kan jij schrijven dat het Putins missile was terwijl jezelf in 1 nog schreef dat het strafrechtelijke bewijs nog moet komen in het najaar?(Dat geeft toch duidelijk aan dat voor jou al vast staat wie de dader is zonder bewijs wat hetzelfde is als bevooroordeeld te zijn).
   3. Volledige onzin dat je hier verkondigd omdat een ambtenaar bv als hij/zij van een delict verdacht wordt ook geschorst kan worden en dat zou dan niet kunnen voor een mogelijke massa moordenaar?
   Verder het OM lekker betrouwbaar zijn die denk aan de Bonnetjes affaire (Fred Teeven,of Demminck in de pedofilie zaak).
   4.Wederom een aantijging naar mij zonder onderbouwing en het vooroordeel over een website ook zonder onderbouwing.
   Ik kan zo nog wel even doorgaan maar dat heeft geen zin omdat jouw opvattingen voor jou als waarheid gelden en alles wat het tegenspreekt(bij wijze van spreken) is onzin.
   Lees de volgende verwijzing maar eens wat jij natuurlijk ook weer als onzin zal afdoen zonder er echt op in te gaan.
   https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/wereldwijde-vergiftiging-begonnen-op-21-april-1962-vanuit-bilderberg-nederland

  15. Ok Arnold, het is ondertussen duidelijk dat dit allemaal een paar ordes te complex is voor jou, als je een internationaal luchtvaart-onderzoek gaat gelijkstellen aan een gewoon moordonderzoek dan leef je inderdaad in lalaland.

   Of als je de bekentenis van Stelkov, de commandant van de separatisten, naast je neer gaat leggen omdat een paar boeren in Torez zeggen dat ze iets zagen vliegen, tjah.

   Of als je Kerry, de amerikaanse minister van buitenlandse zaken gaat linken aan ‘criminelen’, het zou grappig zijn moest het niet zo eindeloos triest zijn dat je zo simpel denkt. 🙁

   En op het einde de gewoonlijke modus operandi van de dolle complotgelovige : over iets anders beginnen, je werkt niet eens de 7 punten af maar plots begin je over Bilderberg en Chemtrails. Denk je dat dat geconnecteerd is aan MH17? Denk je dat die complottheorie je meer geloofwaardig gaat maken?
   Denk je dat je nu ook maar iets bewezen hebt?

   Nee Arnold, je zit er te diep in en je hebt een tunnelvisie en ziet alleen nog wat je blind gelooft.
   Je kan en wil niet meer luisteren, ik vermoedde het al. QED.

  16. Argonaut.
   Bijna 300 mensen zijn vermoord wat dus ook inhoud dat er onderzoek is naar de daders die dat dan gedaan hebben.
   Dit betekend ook dat je opmerking over dat ik in lalaland zou leven wederom nogal erg dom overkomt en ook laat zien dat JIJ er niets van begrijpt.
   Onderzoek naar de daders van de aanslag is niet gelijk aan een internationaal luchtvaart onderzoek waarbij men naar een gebrek aan het toestel zoekt waardoor het neergestort zou kunnen zijn.
   HIER IS NAMELIJK SPRAKE VAN MOORD OP BIJNA 300 ONSCHULDIGE BURGERS.
   Wat betreft die Stelkov.
   De BBC heeft Olga Isvina haar interview verwijderd waar een vrouw een getuigenis aflegt over wat zij heeft gezien en gehoord en deze journaliste is als beginnelinge met de nodige fouten weggezet.
   Het gesprek tussen commandanten is ook allang achterhaald en bleek zelfs een dag voor de ramp te zijn opgenomen wat natuurlijk door jou ontkend zal worden.
   Maar goed mensen die alleen officiele nieuwsbronnen geloven en achterhaalde sites zoals die van Bellingcat (Elliot Higgins)en al het andere als complottheorie afdoen zonder goede tegen argumenten waarna ze sites die wel de moeite doen om de waarheid te achterhalen gaan lopen afkraken zegt genoeg.
   Het is ook niet alleen Kerry die zich bezig houd met criminelen maar ook Mc Cain die met terroristen op de foto staat zoals je hier op deze en andere sites kunt zien maar dat gaat hoogst waarschijnlijk tegen jouw principes in waardoor je ook dat zult tegen gaan spreken.
   Vervolgens heb je het er over dat ik niet alle 7 punten afwerk en dat klopt omdat ALLEEN JOUW WAARHEID DE ENIGE WAARHEID IS en zelfs als specialisten,experts of andere deskundigen een ander verhaal vertellen en zelfs bewijzen aandragen dan nog wordt dat door jou afgedaan als onzin vandaar dat antwoord geven op de rest van je 7 punten zinloos is.
   En inderdaad is er tunnelvisie namelijk bij jou zelf want alles wat de officiele kanalen beweren is waar en al het andere is complottheorie volgens jou.
   En wat betreft de verwijzing en Bilderberg JA ik ben van mening dat het allemaal met elkaar te maken heeft bewijs jij dan maar het tegendeel en besef ook eens dat complotten nu eenmaal bestaan waardoor je verwijten over complottheorie (wat naar jouw mening waarschijnlijk als ongeloofwaardig)opgevat moet worden maar bij mij als mogelijkheid gezien wordt een heel andere betekenis heeft dan jouw bedoeling is.
   De aanslag op Hitler door Caus von Stauffenberg is zo,n bewezen complot.

  17. De reacties volgend, is het op dit moment toch vooral Argonaut tegen de rest. Dat is niet geheel fair. Argonaut heeft in tegenstelling tot veel andere vaste reageerders veel minder tijd tot zijn beschikking.

   Zou het voor de discussie niet veel efficiënter zijn als “de rest” met een eensluidend verhaal komt waarop Argonaut dan in 1 keer kan reageren?

  18. Argonaut 1.15.
   An argie geeft in punt 1.13 11(elf) verwijzingen en het enige wat jij daarop kan schrijven is dat an argie er niets van weet en terug moet komen als daar verandering in komt.
   Jij komt met 1 lullige verwijzing en dat zou alles moeten weerleggen?
   Het is wel te begrijpen natuurlijk want je kunt het gewoon niet weerleggen en daarom ga je maar over op wederom beledigen zonder er inhoudelijk op te reageren wat natuurlijk wel erg gemakkelijk is maar goed zo werken mensen nu eenmaal die alleen geloof/waarde hechten aan wat overheden en MSN media ze voorschotelen.

  19. @Argonaut,

   Follow the money and you’ll get (closest) to the truth.

   Waar je als eerste aan voorbij gaat is dat het hedendaagse Rusland niets te maken heeft met de atheïstische, door Zionistische joden gecontroleerde U.S.S.R., die verantwoordelijk zijn voor de slachting op meer dan 60 miljoen christenen. Poetin heeft zelfs de Russisch orthodox christelijke kerk in volle eer hersteld.

   http://www.secularism.org.uk/news/2014/11/head-of-russian-orthodox-church-says-secularization-in-europe-has-reached-apocalyptic-dimensions-calls-for-christian-values

   Veder is Rusland sinds 2005 bezig het Zionistische Rothschild bankenkartel te ondermijnen. Het 99-jarig charter, in 1917 ondertekend door Lenin, verliep op 1-1-2016 EN IS TOT OP HEDEN NIET VERLENGD! Sterker nog: De BRICS landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) hebben een tegenhanger gevormd tegen de petrodollar.

   Sindsdien worden deze landen volkomen gedemoniseerd. Van atleten t/m supporters. Van zika virus t/m MH17, ALLES wordt door de Zionistisch propagerende media uit de kast gehaald om de publieke opinie anti-Russisch te krijgen in voorbereiding op W.O.III

   http://www.tomatobubble.com/id1019.html
   http://www.tomatobubble.com/id961.html
   http://www.tomatobubble.com/id857.html

   Waar jij volkomen aan voorbij gaat is het verhaal van de twee OVSE waarnemers die TEN TIJDE van de ramp in het gebied waren en die GEEN ROOKPLUIM hebben gezien. Waar jij volkomen aan voorbij gaat is het verhaal van de Spaanse luchtverkeersleider, waarvan Bellingcat (als eerte) beweerde dat dit een hoax is en die gekopieerde twitter accounts (Het origineel was al lang en breed geblokkeerd) als “bewijs” voor de hoax opvoerden.
   Waar jij volledig aan voorbij gaat is “Qui bono”? In elk geval NIET Rusland.
   Waar jij volledig aan voorbij gaat is dat de GEKOZEN president van de Oekraïne door de V.S. is afgezet en vervangen door een Zionistische marionet.
   Waar jij volledig aan voorbij gaat is dat Rusland de GEKOZEN president asiel verleende nadat hij was afgezet door de oligarchen die op 29 april 2014 meteen maar 49% van de pijpleidingen (nota bene aangelegd en betaald door Rusland) aan westerse bedrijven hebben verkocht.
   http://integrumventures.com/en/newsview/transneft_zakryila_sdelku_po_prodaje_ukrainskogo_nefteproduktoprovoda_veroyatnyiy_pokupatel_glusco_energy_s_a

   https://en.wikipedia.org/wiki/Russia%E2%80%93Ukraine_gas_disputes

   Waar jij volledig aan voorbij gaat is de 36 ton goud die na de overname van de Zionistische marionetten wordt vermist.
   http://www.globalresearch.ca/ukraines-gold-reserves-secretely-flown-out-and-confiscated-by-the-new-york-federal-reserve/5373446

   Waar jij volledig aan voorbij de is dat de Donesk regio etnisch Russisch is die VIA EEN REFERENDUM hebben bepaald dat men bij Rusland wilde horen en niet bij de Oekraïne.
   Waar jij volledig aan voorbij gaat is het feit dat een LOCK van een ground-to-air missile een serie van handelingen is die ONMOGELIJK “per ongeluk” kan plaatsvinden
   Waar jij volledig aan voorbij gaat zijn HR foto’s waarop entry EN EXIT points AAN BEIDE KANTEN VAN DE ROMP te zien zijn. Dit is onmogelijk met een ground-to-air missile.
   Waar jij volledig aan voorbij gaat is dat getuigen OP CAMERA hebben verklaard dat er militaire vliegtuigen in de buurt waren (http://www.whathappenedtoflightmh17.com/overview-of-eyewitness-reporting-seeing-military-aircraft/), hetgeen weer overeenkomt met radarbeelden, de entry en exit points aan beide kanten van de romp, het aanpassen van het vliegplafond van de SU-25 en het verhaal van de verdwenen luchtverkeersleider.
   En DIT past weer in het grote plaatje van de coupe, goudroof en gasdispuut met Rusland.

   http://www.globalresearch.ca/support-mh17-truth-osce-monitors-identify-shrapnel-like-holes-indicating-shelling-no-firm-evidence-of-a-missile-attack/5394324
   http://avherald.com/h?article=47770f9d/010
   http://www.globalresearch.ca/mh17-verdict-real-evidence-points-to-us-kiev-cover-up-of-failed-false-flag/5393317

   Dus ik weet niet welke eenzijdige informatie jij onderzoekt, maar het getuigt nu niet bepaalt van grondige onderzoeksjournalistiek

   En ik heb geen verstand van Bellingcat? Hoe kun jij dat nu weten? Je roept maar wat.
   http://joostniemoller.nl/2015/06/der-spiegel-ontmaskert-bellingcat-einde-verhaal/

  20. Nog maar weer eens, zou het voor de discussie niet veel efficiënter zijn als “de rest” met een eensluidend verhaal komt waarop Argonaut dan in 1 keer kan reageren?

   Met “de rest” bedoel ik diegenen die alleen reageren op Argonaut en niet op elkaar, zijnde: An Argie, Arnold, Odette, Anna en Marcel.

  21. Ronald.
   1.25.
   Ten eerste iedereen hier geeft zijn/haar persoonlijke reactie.
   Omdat mijn naam ook in je rijtje voorkomt wil ik zeggen dat ik niemand persoonlijk ken wat het onmogelijk maakt om tot één verhaal te komen.
   Ook ben ik van mening dat de mensen heus wel op elkaar zullen reageren indien zij dat nodig achten dus niet alleen maar op Argonaut dat het nu wel zo lijkt kan natuurlijk maar vraag je dan eens af waar dat aan kan liggen.
   Verder heeft hij bv ook geen antwoord meer gegeven op bv an argie 1.24 of 1.21 van mijzelf.
   Verder zie reactie 1.23.

  22. Op An Archie reageer ik persoonlijk sowieso niet, ik sla zijn commentaar over. Iemand die stiekem Hitler vereert, is mijn aandacht niet waard. Verder moet hij dat zelf weten. En er kunnen allerlei vragen gesteld worden in de zin van “vragen naar de bekende weg”, dat schiet niet op. Het is geen discussie hooguit iets wat op een debat moet lijken. En commentatoren die anderen van van alles betichten en dat zelf ook doen, die neem ik ook maar met een flinke korrel zout.

  23. Arnold, je erkent dus het probleem dat ik schets. Het is niet bij te houden voor Argonaut. Het is fysiek onmogelijk om op alles te reageren.
   Enige organisatie van zijn tegenstanders is dus handig. Of zijn jullie allemaal ‘lone wolfs’ zoals je suggereert? Tja, dan wordt het nooit wat hier. Neem een voorbeeld aan Bellingcat. Daar is sprake van samenwerking en hun onderzoeksteam bereikt wel de massa. Daar is hier geen sprake van.

  24. @ Ronald
   Zou het niet nog efficienter zijn als alleen argonaut aan het woord kwam en al die lastige mensen die ook wat willen bijdragen dan gewoon hun kop houden? Gaan we lekker allemaal hetzelfde denken en geloven als hij.Houd natuurlijk wel in dat al die gelijkgestemden van argonaut ook niets meer hoeven melden, wat zal dat een overzichtelijk geheel worden , beetje saai maar overzichtelijk!
   Rare jongens die ronalds wonderlijke ideeen ook.

  25. Nee Marcel, kop houden vind ik niet zo’n goed idee. Maar ik ben wel benieuwd of bijvoorbeeld jij en Arnold een gezamenlijk standpunt kunnen formuleren. Wat denk je?

  26. @Ronald
   Jij hebt er ook al een handje van om conclusies uit een dooie mus te persen. Nergens steld arnoud je in het gelijk of onderschrijft hij jou conclusie. Je gebruikt dezelfde tactieken als het hele clubje neesayers , alleen daarom al zijn jullie een clubje . Geen enkele eigen ervaring of verhaal wordt door jullie gedeeld alleen de “officiele “standpunten worden gorgelend uitgeboert. Geen enkele blijk van het interneren van kennis slechts het opbraken wat erin gestopt is ,zoooo vermoeiend. Wel eens zelf nagedacht? doet echt geen pijn hoor!

  27. IK denk wel dat ik, dat zou kunnen jah, maar waar schuilt daar de lol dan in , of de meerwaarde. Ik ben niet zo van consessies en het tot eenheidsworst verwerken van eigen inbreng, dat leid af van een breder inzicht .DE WAARHEID manifesteerd zich pas dan, als die vanuit vele standpunten en via vele inzichten wordt gezocht ( vrij naar mijzelf)
   Dat gaat niet via consensus die weg doet geen recht aan de individualiteit en leid slechts tot een vernauwde blik . Geef mij maar al die warrige , slimme , uitgesproken,twijfelende,verdiepende comments van de echte mensen.

  28. Rikk.
   1.27.
   Ook nu weer een lulverhaal om niet te hoeven antwoorden wanneer het moeilijk is.
   Als jij echt van mening bent dat Hitler vereerd wordt zou dat jou juist moeten motiveren om het tegendeel te bewijzen ipv weg te lopen.
   Ronald.
   Precies wat ik al dacht wederom een Bellingcat gelover (of te wel een werkeloze bureaucraat die nu propaganda tegen betaling verkondigd).
   Bellingcat is allang ontmaskerd maar dat wil ook jij kennelijk niet toegeven.(zie de vele verwijzingen).
   Ik erken het probleem van Argonaut ook niet omdat hij zelf de oorzaak van dat vermeende probleem is omdat hij gewoon geen inhoudelijke reacties geeft en niets wil aannemen wat niet overeenkomt met wat Bellingcat of andere gecontroleerde MSN bronnen hem wijsmaken.
   Wat betreft de reikwijdte van Bellingcat dat is niet zo moeilijk wanneer je deel uitmaakt van de MSN en daarmee de mogelijkheid hebt om een groot publiek te bereiken via alle door de staat gecontroleerde nieuwsverspreiders zoals kranten en bv TV.
   Sites als WTK hebben die mogelijkheid niet wat al een ongelijke strijd is natuurlijk.
   Wat betreft de samenwerking bij bv Bellingcat dat moeten ze wel doen omdat ze elkaar anders zouden tegenspreken.
   Hier geven mensen hun eigen mening door niets of niemand gestuurd en toch komen zij vaak tot dezelfde slotsom wat natuurlijk veel geloofwaardiger overkomt dan al die MSN leugens.
   En dat het nooit wat wordt hier och weet je Busschemaker heeft niet voor niets aangekondigd dat er mensen opgeleid moeten worden over hoe om te gaan met dergelijke sites want stel je voor dat de mensen hun leugens niet meer accepteren.
   Als zij zo overtuigd is van haar gelijk waarom nodigt ze dan eens geen mensen die een dergelijke site beheren uit voor een open gesprek op bv de TV zodat ze gelijk met hen kan afrekenen?

  29. Arnold.
   Wat een enorme pertinente onzin, dat soort stompzinnige meningen en psychisch doorgedraaide Zionisme haat geef ik geen enkel podium. Het is het niet waard. Snap je?

   En met betrekking tot andere steeds terugkerende stellingen die al TIG keer van een ander argument voorzien zijn, daar heb ik geen behoefte aan. Wentel je lekker in je eigen gedachten, wie weet kom je ooit wel tot inzicht.

   In dit artikel geef ik verder geen reactie meer. Dus geen vragen stellen hoor!

  30. @ rik
   Even op jouw manier een conclusie trekken oke?
   Jij bent dus een zionisme aanhanger, en kunt daarop geen kritiek verdragen. Je verkiest je verder stil te houden bij gebrek aan argumenten en vanwege dat jij U.P.G bent. (uit positie gelult)

  31. Geen wonder dat de fatamorgana Rikk, en Argonaut, geen antwoord kunnen geven cq willen geven op de feiten stroom van ” an archie ” gegeven op 124 lijn, subliem en verpletterend voor deze Trollen.

  32. O jeetje, Jenne komt ook nog een klein plasje doen. Ik dacht even dat je een “ positieve douche” had ondergaan naar aanleiding van je commentaren de afgelopen paar dagen. Helaas van korte duur.

   En Jenne als ¼ jood zou je misschien ook eens goed moeten nadenken over het achterliggende gedachtegoed van An Archie. Vreselijk en geen podium waard! Ieder die daar aan bijdraagt, scheer ik over dezelfde kam.

  33. Rikk, je hoeft ook niet op An Argie te reageren omdat het een reactie voor argonaut is…maar gezien dat je toch dezelfde ‘mening’ hebt dan je clubgenoot maakt het niet echt veel uit.
   Wat me opvalt is dat je ook ignorant bent, dus niet wilt weten. Dat is zeer bedenkelijk…komt het omdat je denkt voldoende te weten?

  34. @ Rikk, het zou bijzonder goed van je zijn, om nu eens gewoon inhoudelijk respectvol te réageren.
   Dat cynische gesneer brengt je nergens, en doet ook ons geen goed, wat jij als douche qualificeerd, was een bijeenkomst van deels anonieme Roze Crusians, en andere broederschappen, met enkele genodigden die mochten meeluisteren.
   Mensen die zich inzetten voor de anderen, daarom in de mensen een welbehagen.
   Soms zou ik voor meer intellect, wel wat Friesbloed willen inruilen voor een scheutje Sefardiem bloed, van bijvoorbeeld Spinoza, maar ach wat doet het er toe, het zit er bijna op.
   Sans rancune best Rikk, vriendelijke groet Jenne

  35. Respectvol reageren Jenne? Het valt me op dat het vaak in combi met Parabola gaat als het moeilijker wordt.

   Respectvolle Jenne: “Geen wonder dat de fatamorgana Rikk, en Argonaut, geen antwoord kunnen geven cq willen geven op de feiten stroom van ” an archie ” gegeven op 124 lijn, subliem en verpletterend voor deze Trollen.”

   Voor wiens reactie An Argie is, interesseert me niet. Hij heeft zelf concreet en direct op WTK gezegd dat hij Hitler vereerd. Iedereen die dat niet krachtig veroordeeld is voor mij van hetzelfde kaliber (Nul komma Nul) en scheer ik over één kam! Dus dat mag jij rustig ignorant noemen Parabool. Kom je nog naar Den Bosch of ben je een zielepoot?

  36. En wat betreft de “Roze Crusians”, de Rajput is gelukkig van een andere kwaliteit.

  37. Rikk,
   beetje dommige reactie op Jenne, want je wilt niet weten hoeveel 4/4 joden hetzelfde beweren als An Argie…
   Maar goed, ik hoop dat je je veilig genoeg voelt op het veilige terrein van politieke correctheid, waar jij je op beweegt.

  38. Mag ik concluderen Parabola dat jij het gedachtegoed van An Archie onderschrijft? Dat is voor mij nog wel een interessant gegeven.

   (Dezelfde vraag geldt eigenlijk voor Jenne).

  39. Rikk, grappig het was eigenlijk meer een retorische vraag…
   Ik wilde door de bloem eigenlijk aangeven dat je vele dingen niet zou zeggen als je niet voor een beeldscherm zou hangen waar men anoniem is. Maar ik vind je keuze bijzonder, waarom Den Bosch?

  40. Parabola, heb je nog een Ja/Nee antwoord op 1.47 ?

   Nu weet je in ieder geval dat ik geen fata morgana ben en wél lef heb.
   En zo worden er steeds meer tegen argumenten of op de man gespeelde aandachtpunten doorgeprikt.

  41. Rikk.
   Ben jij met mij eens dat Hitler met hulp van bankiers en bedrijven aan de macht is gekomen of is dat ook onzin?
   Hebben bedrijven en bankiers geen grof geld aan de oorlog verdiend?
   Als je voorgaande met mij eens bent stel dan eens de vraag aan jezelf of alleen Hitler schuldig was aan alle leed of dat ook die andere lieden zich daar schuldig aan gemaakt hebben maar wel steeds ervoor zorgen dat hun betrokkenheid uit de gangbare geschiedenisboekjes blijft.
   Of valt dit bij jou ook onder de noemer vereren van Hitler?

  42. Rikk, “Nu weet je in ieder geval dat ik geen fata morgana ben en wél lef heb.”
   Dat kan je pas zeggen als ik je echt gezien zou hebben, en dan nog…haha.
   Maar dat is niet de antwoord op mijn wellicht laatste vraag, nl waarom Den Bosch?

  43. Omdat een Bosche Bol bij een eerste date wel gepast is?
   En als ik het goed begrijp, hangt het van jouw af of ik lef heb en geen fata morgana ben …. Hahaha.

  44. Arnold, onderschrijf je het gedachtegoed van An Archie dat hier de afgelopen paar maanden is neergezet in de commentaren?

   Een Ja of Nee volstaat.

  45. @ Rikk ; 143

   Ik vind an archie goed concluderen, ik heb geleerd om nooit achter iemand anders zijn uitspraken te gaan staan, heb soms twijfels over mijn eigen conclusies, we zijn maar mensen weet je !

   Ja Monika en ik hebben soms de zelfde denkbeelden, maar dat mag toch, ik respecteer Monika, ook van wege haar mooie afkomst, en voor wie zij is.

   Je zet je zelf in je onwetendheid op een voetstuk en doet dan de verkeerde ‘hautaine’ uitspraken, dat veroorzaakt rimpels in het spiegelbeeld, en werkt storend.

   Ik ga waarschijnlijk stoppen, en mij zelf voorbereiden voor de nacht rust, groet Jenne

  46. @jenne
   Uiteraard wens ik je een goede nachtrust. Al het andere is maar relatief. Wie zichzelf op een voetstuk zet weet ik niet, wel voel ik dat jouw commentaren de laatste dagen milder zijn als die van enkele weken geleden; dat moet haast wel een reden hebben. Soms is het wel goed om achter iemands uitspraken te gaan staan.

  47. Soms is het wel goed om achter iemands uitspraken te gaan staan….
   OF JUIST NIET.

  48. Rikk.
   1.51 daar stel ik gewoon een normale vraag waar ik van jou antwoord op verwacht doe je dat niet dan is dat ook goed maar dan laat je wederom zien uit wat voor hout je gesneden bent.
   Als het moeilijk wordt afhaken wat gewoon zielig is.

  49. Arnold, mijn antwoord is 1.54 en dat begrijp jij niet.

   Ik ga ook de relativiteitstheorie niet uitleggen aan iemand met een IQ van 70 of zo, dat heeft geen zin. Niet ieder mens is hetzelfde en tot hetzelfde instaat. Dan kun je nog steeds in vrijheid naast elkaar (en soms met elkaar) leven, maar “leren van elkaar” kan dan best beperkt zijn. En ik weet dat een aantal mensen het daarmee niet eens zijn op deze site, maar ja…

  50. Rikk.
   1.59.
   Rikk hoelang wil je nog doorgaan met die onzin van jou?
   Ik heb een vraag gesteld en jij beweerd dat je die beantwoord hebt door een wedervraag te stellen.
   Ik snap jouw bedoeling wel want als ik schrijf dat ik het eens ben met an argie dan heb jij weer een reden om geen antwoord te geven omdat je alles wat an argie schrijft niet wenst te beantwoorden en dus ook mensen die het met an argie eens zijn niet meer van antwoord zal voorzien.
   Probleem nu is dat ik nog geen antwoord heb gegeven omdat ik nog steeds op jouw antwoord wacht op de vraag die ik bij 1.51 heb gesteld aan jou.
   Met je wedervraag heb je dan ook niet geantwoord zoals bij jou gebruikelijk is wanneer het te heet onder je voeten wordt.
   Opvallend zijn ook weer die beledigende opmerkingen over bv IQ waar is dat voor nodig?
   Dus geef gewoon antwoord en loop niet weg als het moeilijk wordt.

  51. @Marcel 1.33, dit is voor mij het bewijs dat je een ‘lone wolf’ bent en niet bereid bent tot enige vorm van samenwerking. En dat geldt voor iedereen hier. Toch een interessant gegeven dat er onder de reageerders zoveel talent zit, maar niemand in staat is daar structuur in aan te brengen. Of is dat ook helemaal niet de bedoeling? WTK is geen onderzoekssite en zal het op deze wijze nooit worden. Als je wilt weten, moet je vooral niet hier zijn.

   oh, en arnold. De wereld is complex en soms erg verwarrend. Maar er is hoop dat alles toch ooit op z’n plek valt. Neem jouw naam en dan de mijne. Ik begon ooit als arnold, ging vervolgens begrijpen, waardoor mijn naam langzaam transformeerde. De letters kwamen in de goede volgorde en het werd: ronald. Ik ontwikkelde me verder en het werd Jim, Peter van Velzen en uiteindelijk Arie. Jouw weg is nog lang, maar volg mijn pad en ook jij zult het licht zien.

   Ik wens jullie allen een fijne vakantie. Ennuh, hou het een beetje rustig hier en neem jezelf vooral niet al te serieus

  52. Ach jongen, je snapt het gewoonweg echt niet. De verschillen zijn te groot. Zoals ik al eerder aangaf heeft het geen nut om met je in discussie te gaan. Een debat misschien maar je weet het verschil niet eens.

   Nogmaals, over hetgeen An Archie graag aandacht wenst en waar jij blijkbaar als dombo graag aan mee doet, dat doe ik niet.
   Moet het nog duidelijker?

   Laat je nog even weten of jij het gedachtegoed van An Archie waar hij z´n verhaaltjes uit haalt, ondersteunt? Is ook interessant voor het Cidi om te weten.

  53. @Rikk 1.27,

   Hitler vereren? In jouw ogen heb ik misschien in een donkere kamer allerlei swastika’s, ijzeren kruizen met eikenblad, uniformen, honderden foto’s van die man ingelijst en wat al niet meer voor een symbolen ter verering.
   Wat een onzin!. To ASSUME makes een ASS out of U and ME
   Iemand RESPECTEREN, is totaal iets anders dan iemand VEREREN of vooral DEMONISEREN

   Ik zie dat bij jouw decennia lange Zionistische indoctrinatie zijn werk meer dan gedaan heeft, net als bij de rest van onwetend Nederland die hijgend achter het ILLEGALE koningshuis aan hobbelt.

   Ik probeer te laten zien HOE Duitsland onder het bankiersjuk uit is gekomen na de economische verwoestende Weimar Republiek en wat daar de consequenties van zijn. Dit is niet alleen met Hitler gebeurd, maar met TALLOZE voorbeelden uit de geschiedenis, waarvan de meesten al lang en breed in de vergetelheid zijn geraakt. En het gebeurt tot op de dag van vandaag. Kijk naar Rusland, Syrië, Libië, Somalië, Iran, Noord-Korea, Cuba. en al die andere landen die als “As van het kwaad” zijn betiteld.

   Deze volslagen machtswellustelingen staan op het punt om Europa voor eens en voor altijd te ontdoen van het blanke erfgoed. Dat Hitler en mensen als Franco dit cultuurgoed wilden beschermen tegen Bolsjewieken en andere Zionisten komt waarschijnlijk niet eens bij je op. Dat mensen als Napoleon en Tsaristisch Rusland door deze gasten zijn verraden is je dan ook onbekend. Leer van de daadwerkelijke geschiedenis en ZIE wie het nu daadwerkelijk het beste voor heeft gehad met Europa. Zij die nu als “dictators” en “tirannen” worden gedemoniseerd, of de bankiers die COMPLEET EUROPA onderhand in een dusdanige BILJOENENSCHULD hebben gedompeld dat het bijna onmogelijk is om er weer uit te komen. Dit kan ALLEEN wanneer zaken VOLLEDIG omdraaien. Anders wordt W.O.III een feit. We hebben niet veel tijd meer…. Dus leer van de DAADWERKELIJKE geschiedenis…

   Een voorzetje. Lees dit eens onbevooroordeeld…

   http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

  54. Nou Rikk, gezien je ‘inzet’ hier op wtk hou je het lang vol, volgens mij probeer je nog een Bossche bol van je ‘gelijk’ te overtuigen.

  55. An argie, ik vind je postings top en met name 1.24.
   Hier wordt alles opgemerkt wat voor echt inzicht van belang is.
   En nu zien of een aantal ook de dots kunnen connecten…

  56. Tja Ronald heeft gelijk : 10 gekken kunnen meer vragen dan 1 wijze ooit kan beantwoorden. 🙂 De tijd en zin ervoor ontbreken me volledig uiteraard.

   Sorry Argie, maar je bent te ver heen lijkt het me, alles beschouwd.
   Geloof verder wat je wil; je antisemitisch geneuzel is voor mij vele bruggen te ver.
   Ik beschouw je verder niet als normale discussiepartner.
   ik worstel niet graag met varkens. Daar wordt ik alleen maar vuil van en alleen het varken vindt dat leuk.
   Ik dus beslist niet.

  57. Ik had overigens eerst een lange post gemaakt met alle leugens van 1.24 (o.a. over Carlos, de spaanse luchtverkeersleider die nooit bestaan heeft, over Yanukovytch, een maffiaman uit Donetsk en de grootste dief uit de oekraiense geschiedenis die ook massamoordenaar werd en toen is gevlucht uit schrik voor de wraak van zijn landgenoten etc. etc. etc.)

   maar blijkbaar kan dat niet geplaatst worden….
   Retrospectief is dat misschien ook maar best zo.
   Het is dus niet dat er geen antwoord is naar An Argie, maar discussieren met een antisemitische complotgek, wat is het nut? Er is geen nut.

  58. Het is me duidelijk geworden dat onder meer Anna, Parabola, Arnold en Jenne het gedachtegoed van An Argie ondersteunen. Ook al durft ieder het niet geheel concreet te zeggen.

   Verder sluit ik me aan bij 1.66 en voeg ik toe dat bij mij dit gedachtegoed geen enkel podium krijgt. Wie dat wel doet, moet daar zelf maar rekenschap over afleggen t.z.t.

  59. Rikk,Argonaut en Ronald.
   Wederom door Rikk geen antwoord op mijn vraag die ik aan hem stelde in 1.51.
   Wel door alle drie wederom beledigende opmerkingen wat kennelijk volgens henzelf als intelligentie aangemerkt mag worden omdat ze de meesten hier nogal dom vinden.
   Het feit dat geschreven is dat ze niet dieper op een onderwerp in willen gaan doet hen niet eens beseffen dat als je niet op een onderwerp in wilt gaan elke reactie die je dan nog geeft niet relevant is waardoor ze alleen nog maar hun toevlucht kunnen zoeken tot beledegingen om de boel hier zoveel mogelijk te verstoren.
   Ook komt het niet in hen op om te beseffen dat ze niet verplicht zijn om hier te reageren en op elk gewenst moment deze site mogen/kunnen verlaten waarbij het probleem voor hen dan wel is dat ze hun mogelijke opdracht dan niet kunnen uitvoeren namelijk zoals de overheid dat ook gewend is chaos veroorzaken.

  60. Oh en Rikk waar heb ik in dit rijtje dan geschreven dat ik het met an argie eens zou zijn?
   Noem het nummer van die reactie dan maar.
   Of ben jij gewoon bevooroordeeld en trek je conclusies die onterecht zijn?
   Je maakt ook naar anderen hatelijke opmerkingen dus laat maar zien dan wie er nu echt dom overkomt.

  61. Rikk, milder zij je toch, van Morgen vroeg bij de dageraad in mijn moestuin bezig, bracht mijn dochter het vreselijke nieuws, 82 mensen waar onder 10 kinderen weggemaaid door een vrachtwagen, bestuurd door een geindoctrineerd onmens.
   Hoe mild kun je zijn, en dan dat aanhoudende respectloze geleuter en vooral de misplaatste ver – en voor- oordelen, van schrijvers-lezers op onze site WTK, door anonieme plaaggeesten ik ga ze niet benoemen, ze mogen het zelf bedenken, en misschien hebben ze een geweten, en een intuïtie, dan komen ze vroeg of laat wel tot inkeer, vriendelijke groet Jenne

  62. Rikk ; 168

   Ik wens niet door jou een onbekende anonieme piekeraar, te worden gewogen, en ondergebracht in één door jou bedacht wereldje, ten eerste ben jij lang geleden al te ligt bevonden, niet van wege je intelligentie, maar om dat je deze verkeerd gebruikt, probeer deze nu eens in te zetten om harmony in je leven, en dat van ons te creéeren, probeer ook eens milder te worden, vriendelijke groet Jenne

  63. @Argonaut & Rikk, 1.67, 1.68

   Kennen jullie de Talmoed? Dit is zo ongeveer het meest racistische boek dat ik van mijn levensdagen heb gelezen. En nou komt het mooie. Mijns inziens zijn woorden als “racist”, “antisemiet”, “fascist” en “(neo)nazi” bedacht om elke vorm van open debat bij voorbaat de kop in te drukken!

   Helemaal wanneer je de geschiedenis van deze woorden bekijkt:

   “racist” – Bedacht door Trotski (Een jood, verantwoordelijk voor het afslachten van miljoenen Christenen)
   https://penetrate.blogspot.nl/2010/01/racist-word-invented-by-ussrs-leon.html

   “antisemiet” – Bedacht door Wilhelm Marr in 1879. Het is echter de rabbijn Hermann Adler die het in 1881 de hedendaagse betekenis van “Jodenhaat” heeft gegeven.
   http://www.etymonline.com/index.php?term=anti-Semitism

   “(neo)nazi” – Bedacht in 1920 door Konrad Heiden (een jood) om de NSDAP te denigreren die in gevecht was met de Bolsjewistische Rosa Luxemburg.
   http://smoloko.com/?p=11570

   “Fascist” – Dit woord komt oorspronkelijk van het Italiaanse woord, partito nazionale fascista, een rechtse beweging onder leiding van Mussolini als antwoord op het opkomende Bolsjewisme in Europa, waaronder Italië. Het is inmiddels het meest misbruikte woord om te stigmatiseren.

   Door decennia lange propagandistische mainstream media (want WIE zit achter de media, Hollywood en persbureau’s?) zijn dit woorden van psychologische oorlogsvoering geworden.

   Want wanneer een moslim of een jood iets zegt, WAT DAN OOK, over een autochtone blanke Europeaan, dan is er niets aan de hand en moet het met de mantel der liefde worden bedekt. Omgekeerd echter wordt een autochtone blanke Europeaan, OOK AL IS DIT NIET MEER DAN TERECHT OMDAT MEN ZICH ZORGEN MAAKT OM BLONDE (KLEIN)KINDEREN EN OMDAT MEN DE TELOORGANG ZIET VAN DE NORMEN EN WAARDEN WAAROP EUROPA GROOT IS GEWORDEN!!!, dan wordt zo iemand stante pede gestigmatiseerd en gebrandmerkt met bovenstaande woorden van psychologische oorlogsvoering en wordt elke vorm van debat bij voorbaat de kop ingedrukt!

   Dan wint de emotie het van de rede, zoals helaas bij jullie ook het geval is wanneer ik jullie commentaren lees.
   Er is door jullie in elk geval GEEN ENKELE MOEITE GEDAAN OM DE AANGEDRAGEN LINKS ONBEVOOROORDEELD TE BESTUDEREN!, laat staan dat jullie, als jullie al aan bronvermelding doen, dat dit meestal niet verder komt dan Wikipedia, Openbaar Ministerie en andere (door)mainstream (goedgekeurde) bronnen.

   Dat jullie willen blijven slapen. Prima. Maar loop dan niet te trollen bij vrijdenkers die er een andere mening op nahouden. HELEMAAL OMDAT JULLIE ZELFS TE VOORINGENOMEN ZIJN OM BEPAALDE LINKS/SITES OOK MAAR EEN BLIK WAARDIG TE KEUREN OMDAT DE OFFICIËLE LEZING EEN HAATBLOG ZOU ZIJN, OF OMDAT DIT NIET IN JULLIE DENKBEELD PAST!

   En wie doet hier nu aan struisvogelpolitiek.

   Find the one you cannot criticize and you’ll have the one in control en wanneer een bepaalde gebeurtenis, als enige gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid, wetgeving nodig heeft om dat dogma in stand te kunnen houden, ook al zijn het niet meer dan terechte kritische vragen, dan weet ik genoeg.

  64. tsja Jenne, dit soort ellende heb je in een wereld die steeds verder polariseert en waar iedere Zelf(genoegzaam) is. WTK en haar commentatoren dragen ook zo hun steentje bij aan dit proces.

   En nu ga ik op wandelvakantie.

  65. Rikk.
   1.74.
   Je bedoeld dat je te laf bent om de waarheid te willen zien en antwoorden op simpele vragen zijn ook al niet gegeven door jou.
   Je hebt een conclusie in 1.68 getrokken en als ik dan vraag om gewoon het nummer van de reactie te geven waar jouw bewering door bevestigd zou kunnen worden dan kan je zelfs dat niet eens geven.
   Tja een fatsoenlijke discussie of debat (waar ik het verschil niet tussen weet) is natuurlijk dan onmogelijk.
   Wat een afgang voor jullie.

  66. “Jullie” bestaat niet Arnold. Heb je een compot theorietje bedacht? En op simpele vragen kun je zelf toch het antwoord wel bedenken? Of heb je zelfs daar hulp bij nodig! En laf, ja die commentatoren zijn er hier zeker op WTK die alleen veilig achter hun beeldschermpje blijven zitten als ze uitgedaagd worden. En bijvoorbeeld geen Ja/Nee antwoord durven geven (1.54).

   Op vragen over bepaalde onderwerpen ga ik niet in als de argumenten al TIG keer gewisseld zijn, in herhaling vallen dient geen enkel nut. En er zijn onderwerpen die ik geen podium wens te geven.

   Nu antwoord ik niet meer want ik sta op het punt om te vertrekken. En als jij wilt denken dat dat UPG is (Vraag maar aan Marcel) dan vind ik dat best hoor.

  67. Rikk en Argonaut, hebben hun maskers laten vallen, zij zijn van de gedachtepolitie, het controleren van de burgers op fora en dan maar dreigen met staatsterreur zoals van het cidi en al die andere rare clubjes die onterecht geld krijgen om de burger te pesten.
   Wat een afgang Rikkie, nooit gedacht, en dan nog het woord varkens gebruiken…bahbah

  68. @Parabola, 1.77

   Zo werken trollen nu eenmaal.
   Ze werken net als Zionisten: Staan nergens open voor en proberen alleen maar tweedracht te zaaien. Ze geven continu ontwijkende reacties en proberen iemand tegelijkertijd uit de tent te lokken. Men speelt op de man. Men scheldt wanneer ze door hun scriptjes heen zijn of wanneer ze zijn ontmaskerd.

   Ze zijn op bijna elke alternatieve mediasite te vinden, maar soms duurt het even voordat men ze door heeft.

   Ze voldoen in ieder geval aan flink wat punten op de onderstaande link.(Opdat men deze door de regering en industrie geplaatste trollen sneller kan ontmaskeren…)

   https://rebelsiren.wordpress.com/2014/01/22/dispelling-internet-disinformation-tactics-debunking-the-debunkers/

  69. Mijn mening, polariseren zo als Rikk aangaf, sta ik ook niet achter !

   Wie of wat is een zionist te noemen, ook het benoemen van Joden, vind ik in wezen niet altijd op zijn plaats.

   Velen van mijn vrienden uit mijn Amsterdamse tijd waren Joden, en nu nog zijn vele waar ik mee om ga, Joden, ik noem ze geen vrienden dat zou te intiem zijn, en zo ver zijn wij nog niet, het is hier meer afstandelijk.

   Ik vind de uitleg van an archie altijd duidelijk en met feiten doorspekt, of ik er altijd achter sta, is iets anders, ik wil cout que cout mijzelf blijven, en vooral duidelijk overkomen.

   Rikk en Argonaut, ja zijn harde noten om te kraken, wat ze zijn weet ik niet, er steekt een groot stuk intellect achter deze twee ?, denk in een persoonlijk gesprek ze wel naar mij toe te kunnen halen, maar goed ze zijn aan het wandelen.

   Je hebt van die woord combinaties die blijven hangen ; jullie is Jodenvolk ; en de boekentitel ; de wandelende Jood.

   Dit moet nog van mijn hart, persoonlijk nee laat maar, begin nu zelf ook te polariseren, groeten Jenne

  70. Ik ben zelf geen troll of psyops.
   Een troll will negatieve aandacht.
   Als ik aandacht will dan ga ik wel naar buiten toe en buk 100 keer om de straat schoon te maken. Dan krijg ik positieve aandacht. Ik heb de afgelopen jaar al 100.000+ keer gebukt om de rotzooi op te ruimen die onze fantastische immigranten op straat gooien. Het is zo’n zegen all die culturen!

   Nederland is onbelangrijk. Dus propaganda doen voor Nederlanders, zinloos.

   Ik ben nu na 5 jaar een propaganda grootmeester.
   Als mijn propaganda doelen zijn uitgekomen behalve de thermonucleaire oorlog.
   Ik doe zelf al 6 maanden niet meer aan propaganda. Ik ben er klaar mee.

  71. @Jenne,

   Waarom is het benoemen van feiten polarisatie? Mag iemand niet zeggen waar het op staat? Ik ben al meer dan 25 jaar met een zoektocht bezig en ik kom steeds weer bij hetzelfde geteisem uit: De Zionistische bankiers en hun “elitaire” consorten.

   Het Babylonische geldsysteem drijft landen en mensen in een eindeloze schuld waar niemand beter van wordt, behalve bovengenoemden.
   Dít staat niet alleen soevereiniteit van landen in de weg, maar ook daadwerkelijke vrijheid omdat de meesten gedoemd zijn om van loon naar naar loon te leven. De enigen die uit deze “rat race” uit komen zijn topsporters en sommigen met een eigen zaak.
   De ruggengraat van een sterke economie is een sterk middenstand en JUIST de middenstand is de afgelopen decennia VOLLEDIG UITGEHOLD door allerlei maatregelen van de verschillende regeringen ten faveure van een aantal “elitairen”
   De laatste roof is een paar weken geleden geweest. 1400 MILJARD EURO VAN DE AANVULLENDE PENSIOENEN IS AAN EUROPA GEGEVEN!!
   Ik snap werkelijk waar niet waar de gezapige Nederlander mee bezig is. De Nederlandse burger TOLEREERT ECHT ALLES.
   En de bankiers maar weer lachen, want de 140 miljard die de Deutsche Bank en de verschillende Italiaanse banken nodig hebben voor een bailout WORDEN DOOR DE NEDERLANDSE BURGER OPGEHOEST ZONDER DAT MEN HET IN DE GATEN HEEFT

   In 1900 was er geen inkomstenbelasting, accijnzen, BTW, wegenbelasting, hondenbelasting, omzetbelasting of welke belasting dan ook die tegenwoordig wordt ingehouden. het SYSTEEM deugd niet. Het is MOEDWILLIG gerigged.

   Er wordt door de Zionistische bankiers geld gecreëerd uit lucht. Uit het niets. Op het moment dat een hypotheek, een credit card, een lening wordt aangegaan ONTSTAAT DIT GELD MET EEN DRUK OP DE KNOP VAN EEN COMPUTER!
   Er moet echter over het volledige bedrag rente worden betaald. BANKEN LOPEN GEEN ENKEL RISICO. DEZE WORDT AFGEWIMPELD OP DEGENE DIE DE LENING AAN GAAT.
   Wordt er echter teveel uitgeleend, a.g.v. de zogeheten fractionele reserve, dan kan een bank omvallen EN MAG DE BELASTINGBETALER OPDRAAIEN VOOR EEN BAILOUT. DIT IS HET GARANT STAAN VAN DE BELASTINGBETALER VOOR DE GIERIGHEID VAN DE DE BANKEN!

   Tot slot is het sinds 2014 voor banken geoorloofd om DEPOSITO REKENINGEN – Dit zijn rekeningen van spaarders en werkgevers – boven de € 100.000,- AF TE ROMEN!! en wie garandeert weer bedragen tot € 100.000,-? JUIST DE NEDERLANDSE BELASTINGBETALER!

   BANKEN LOPEN 0,000000000 risico!

   De meesten van ons hebben weliswaar geen ton op een bankrekening staan, maar de werkgevers die de lonen moeten uitkeren wél. Er zal een crisis ontstaan die zijn weerga niet kent en die de crisis van de jaren ’30 van de vorige eeuw doet verbleken.

   Het systeen zál klappen. Dit is een mathematische zekerheid. En hoe langer het duurt, hoe groter de klap.

   De banken hebben zich onderhand via allerlei wetgevingen waar de burger geen enkele inspraak in mocht hebben ingedekt. Men is er klaar voor. Het enige dat nog nodig is is de welbekende lont in het kruitvat.

  72. an archie, ook de geheime genootschappen romen het geldcircuit af, via bijna criminele organisatisch, zo als drugs en bijvoorbeeld nachtclubs, casino’s in hun handen via set bazen, dit geld vloeid veelal terug in de samenleving via via !
   Structureel kunnen zij niet veel doen, tot nog toe dan, want ook zij, zijn zich aan het hergroeperen, en houden de grote schoonmaak onder hun aanhang.
   Het laatste het in handen nemen van, homeopathie en natuur geneeskunde cq middelen, om de chemisch geneesmiddelen criminelen, het hoofd te bieden !

   De Franc Maçon van noord Amerika, zijn in wezen de bezitters van Las Végas,
   ze moeten delen, die geld stroom wordt veelal voor bepaalde goede doelen gebruikt, maar door het in verkeerde handen raken, schort daar wel het één en ander aan.

   Het is nog steeds zo dat er geen Katholieken, Joden, Mohammadanen, worden toegelaten in de loges, maar de zogenaamde verloochenenden van hun geloof, die dan toch toegang kregen, hebben veel kwaad gedaan, en nog steeds.

   Bij de Rosecrusians is dit een tikje anders, minder goed gelovig lange voor studie, en grote anoniemiteit, van de meesters en hun wachters, en op protestantse basis, de feitelijk opvolgers van de Parfait cq de vervolmaakten van de Khataren.

   Groet Jenne

  73. an archie,

   vind veel al jouw réacties duidelijk en mooi, vaak ben ik op de hoogte in grote lijnen, die jij dan verduidelijkt met het aandragen van feiten, daar voor mijn dank, vriendelijke groet Jenne

  1. Jaja meneer HJ de Tuinman. Ik mis alleen dat mannetje eronder dan toch? Bereklauw.. Van de kaboutervariant dan.. En het ‘oude hout’ is ook maar een term.. Een plant van 2 jaar bloeit ook op het oude hout.. Kijk eens in je eigen tuin man.

  2. Nou, ik keek net nog ff in mijn eigen tuin man. Man man man…geen vlier te bekennen en er werd ook geen bereklauw opgehouden, wel een vijg waar geen dadels aan komen.
   In het fillempie zie je duidelijk dat die vermeende vlierstruik flink staat heen en weer te wapperen, een houtig gewas zal dat niet doen, ook staan de bloemschermen vrij hoog boven het groen, niks voor een vlier. Dat ze hem lat niet terug konden vinden komt omdat bereklauwen 2-jarige gewassen zijn, wat dus ook de positie verklaart in de berm, tussen het gras waar minstens 1 maal per jaar gemaaid wordt.
   The plant was once common only in the Caucasus area, but due to a decision to use it as a silage plant, it quickly spread in many areas of Russia, Belarus, and Ukraine. This decision was made in 1947, under Stalin’s rule, so later, when the species proved to be highly invasive and difficult to remove, people started to call it “Stalin’s revenge”.[3] It is unclear, however, how widespread this naming was before the media picked it up as a catchy name. This name possibly was coined by the Russian media in the end of the 1990s or the early 2000s, but since then it has become common in the news https://en.wikipedia.org/wiki/Heracleum_sosnowskyi

 2. Volg de MH 17 Story al 2 jaar.
  Daarbij verbaast het mij dat er constant over de rakettentrailer wordt gesproken en nooit over de bijbehorende vuurleidingstrailor.
  Die is namelijk nodig om de raket naar zijn doel te begeleiden en de positie van het vliegtuig te bepalen en te vernietigen.
  Om deze te bedienen zijn goed opgeleide beroepsmitairen nodig.
  Daarbij vallen de separatisten af.
  Dan nog de laatste vraag,en die gaat niet over vlierbessen.
  Wie heeft er het meest voordeel bij dit drama!
  Niet de Russen,zij krijgen alleen de schuld,ook al is er na 2 jaar geen enkel bewijs.
  De Oekraiene wel.
  Zij kunnen de schuld in de schoenen schuiven van de Russen.
  Zij krijgen daardoor miljarden van de EU. Dus de belastingbetalers.
  Zij krijgen de bewapening van de Amerikanen.
  P.s.
  45 jaar geleden bij de luchtmacht als dienstplichtige gediend.
  De Nike raket kon absoluut niet zonder Vuurleidingstrailer bediend worden.
  Maar goed misschien is de zaak bij de Buk anders.
  Wij zijn met de techniek tenslotte 45 jaar verder.

  1. De Oekraine durft toch niet een vliegtuig uit de lucht te schieten zonder toestemming van de Amerikaanse CIA. Dezelfde CIA die een coup gedaan heeft in de Oekraine.

   Ik heb er veel over gelezen. De CIA de heeft mega-computers staan die de hele dag dit soort aanslagen analyseren. Om alle mogelijk fouten op te sporen. Dus deze CIA aanslag op MH17 is maanden voorbereid. De “Dial M for Murder” film van Alfred Hitchcock geeft ook duidelijk aan wat er allemaal mis kan gaan al plan je een moord nog zo goed en lang van te voren. Daarom doet de CIA na zo’s aanslag ook aan “damage control”.

   “An alliance with the powerful is never to be trusted.”

   – Phaedrus

   Ik heb de Nederlanders 25 jaar gewaarschuwd voor de USA en de CIA. Dit moeten ze boven de ingang van de AIVD in steen bijtelen. Want deze kleuter club begrijpt het nog niet. Hoe het gaan op planeet aarde.

   https://youtu.be/QYmViPTndxw

   Die dame van het IMF zinspeelde er ook op met haar gecodeerde boodschap aan de elite om op die dag niet te vliegen.

   Duitsland en Nederland vlogen nog boven de Oekraine, Frankrijk en Engeland waren al 2 weken gestopt. Die wisten er dus van. London/Parijse bankiers durfden niet de landen van hun zetels in de waagschaal te stellen. Bangerikken.

   MH17 is een CIA actie in opdracht van de Londense/Parijse bankiers. Waarom? Omdat hun oorlog in Syrie mislukt. Hebben ze miljarden in geinvesteerd. De Krim (Oekraine) bevoorraad Syrie. De Oekraine was vanwege de Krim belangrijk (militair) en vanwgere druk op Rusland.

   Rusland laat de vijand eerst komen. Zoals met de Duitsers in de 2e Wereld Oorlog. Daarom heeft Rusland de coup in de Oekraine niet voorkomen. Maar zodra de slechte intenties overduidelijk zijn en de misdaden tegen de menselijkheid zijn gebeurd dan vernietigd Rusland de vijand. Zo zal het ook gaan met Parijs/Londen. Deze steden zullen totaal vernietigd worden. De Russen laten ze momenteel komen! En de zelfbenoemde elite ziet het niet. Sukkels. Het zijn hebberige sukkels die anderen niets gunnen, zelfs niet het leven.

   https://youtu.be/-p7jFcnnE4U

   J.R.R. Tolkien wist het ook.

   Ik ben zelf klaar met MH17. Dat was ik na 2 weken na die aanslag. Er komt een nieuw hoofdstuk aan.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0

   Hiroshima, Nagasaki, London (Mordor), Paris, ?

 3. De reacties volgend, is het op dit moment toch vooral Argonaut tegen de rest. Dat is niet geheel fair. Argonaut heeft in tegenstelling tot veel andere vaste reageerders een vaste baan en dus veel minder tijd dan “de rest”.

  Zou het voor de discussie niet veel efficiënter zijn als “de rest” met een eensluidend verhaal komt waarop Argonaut dan in 1 keer kan reageren?

 4. MH-17 werd niet neergeschoten maar gehijacked met het het fly-by-wire systeem en dan afgeleid naar een luchthaven in Oekraine, waar de inzittenden werden vermoord d.m.v. gifgas en getransporteerd naar het ‘rampgebied’, dat gevuld was met de brokstukken en lichamen van MH-370, die na destructie ervan eveneens met vrachtwagens kort na het incident op die plek waren neergelegd. De lichamen werden dus vervangen. Deze theorie stemt overeen met alle op het internet verschenen bewijsmateriaal.

  1. Waarom hebben ze dan de uitlaat van een BUK gevonden op een veld in Torez temidden van tonnen brokstukken en resten van passagiers die op de passagierslijst stonden van MH17?

   http://worldtimes24.com/mh17-crash-site-yields-big-missile-part/

   Of waren het misschien aliens? Ja he? Griezelige groene Aliens met tentakels he? En de media stopt het in de doofpot, alleen wij 2 weten ervan nu. Fijn he?

  2. Er was een air-to-air missile onderdeel te zien op een van die CNN filmpjes. Ook het spoor over de linker vleugel.

   Het was een Israelische makkelijk air-to-air missile. Als het een BUK was geweest dan zouden alle pasagiers vol met onderdelen zitten. Scherven.

   Hoe weten we dat? De Oekraine heeft eerder is Israelisch toestel met een BUK neergeschoten en alle passagiers zaten vol met fragmenten van deze BUK. Honderden stukken BUK in elke passagier. Zo’n BUK maakt gehakt van je.

 5. GEWOON OMDAT HET HET MOET EN NIET OMDAT HET KAN!!@!
  Ik heb al eerder aan gegeven dat de bloeiende plant geen vlierstruik is. De reporter gaat er vanuit, en dat is zijn hele uitgangspunt, dat hij een bloeiende vlierstruik zag, daarop baseerde hij zijn theorie.
  Zijn verhaal is even gammel als de officiele versie. Daarom reageer ik.
  De bloeiende plant is GEEN VLIERSTRUIK, heel het verhaal is fucking bullshit. Blijf bij de feiten.Het vlierstuik verhaal is gelul.

  1. Natuurlijk maar dat is een onderdeel van de propaganda-campagne natuurlijk : zoveel mogelijk theorien produceren, hoe gek of onwaarschijnlijk ook, zodat het lijkt dat de echte feiten maar 1 uit vele mogelijkheden zijn.

   Het is een vorm van obstructie van de rechtsgang waar deze site blijkbaar actief aan meewerkt. De redenen zijn in elk geval NIET : het zoeken naar de waarheid; dat zit niet eens in de top 100 van redenen blijkbaar.
   Smoke and mirrors, constant.

  2. Cozmic, ik vertrouw absoluut op jouw botanische kennis. Maar begrijp dat jij het baseert op het heen en weer wapperen zoals jij het zegt. Ik zie het trouwens niet, heb het filmpje meerdere malen bekeken, maar nogmaals het gaat zo snel, ik zie het niet.
   Wat betreft jouw alternatieven van wat het zou kunnen zijn, wat is hun bloeiperiode? Loopt dat gelijk op met een vlierbes?
   Hoe dan ook vind ik dit soort van mogelijke bewijzen wel geweldig als dit een soort van definitief bewijs zouden kunnen leveren 😉

  3. Argonaut, jij mist een soort diepergaand perspectief op ons mysterieuze leven. Je bent een mathematicus bij uitstek, linkerhersenhelftdominantie misschien? Waar liggen jouw ervaringen van ontroering bijvoorbeeld, waar heb jij het idee dat het leven betekenis heeft? Waar leef jij voor, wat drijft je? Vragen die jij misschien niet relevant vindt, maar kan het me eigenlijk niet voorstellen…

  4. Hou je projecties voor jezelf Anna. 🙁

   Magisch-realistisch denken is leuk, het is een kinderlijke manier om naar de wereld te kijken maar niet iedereen heeft de luxe of de nodige verwarring in zijn hoofd om dat continu te doen.

   Als het aankomt om de wereld en specifieke gebeurtenissen erin te analyseren, kan je maar beter een rationeel-realistische bril opzetten, anders ga je inderdaad hopeloos de mist in met bergkristallen, eindeloos verdund water en angstig schuilen voor niet bestaande chemtrails en kind-etende, shapeshiftende reptilians. 🙂

   Het licht van de rede verjaagt de duisternis en de kinderlijke angsten, Anna.
   Probeer het eens en verlos je van je angst.

  5. Bjorn.
   Logisch dat Argonaut jou een goede morgen bezorgt want ook jouw kennis van zaken is gebleken bij het artikel Wil je vrede?Reken dan op oorlog..!
   Omdat je daar schromelijk tekort komt wat betreft kennis en net zoals Argonaut je toevlucht zoekt tot het beledigen van mensen waarna je vervolgens geen reactie meer weet te geven wat enigszins ertoe doet ga je nu hier je maatje maar steunen.
   Hierdoor laat je duidelijk zien wie of wat je bent en dat is niet echt een positief iets.

  6. Argonaut, als jij mijn menselijke vragen afdoet als magisch realistisch denken, krijg ik het idee dat je niet eens over een rechter hersenhelft beschikt 😉
   Wat betreft kristallen, deze zijn op zekere hoogte misschien juist wel inzetbaar als nieuwe technieken voor de toekomst.
   Van deze genius ben ik een fan…
   “Amazing Magnetism & Magnetic Permeability of Crystals. Future of 3D inventions & Electronics”
   https://www.youtube.com/watch?v=vZuQXIRvYKc

  7. Anna 6.2, ik had al eerder aangegeven dat het voor 99,9% lijkt op een bereklauw, een algemeen voorkomende 2 jarige plant in die regio, de vorm heeft het, de bloeitijd en dat hij de plant later niet kon terug vinden ook want deze plant leeft maar 2 seizoenen.Een vlierstruik is een zeer houtig gewas dat bloeit op meerjarig hout, een bloeiende vlierstruik is minstens 3 meter hoog en wappert niet dusdanig heen en weer als de plant in de video.
   Met mijn posting wil ik niet Wanttoknow in discrediet brengen, ik snap best dat het voor een leek vrij overtuigend over kan komen, zeker met het Saddam verhaal in de achtergrond. De argumentatie van Argonaut vind ik dus absolute bullshit, get a life you sick basterd.Helaas hebben dit soort personen ook recht op zuurstof. Het valt me wel steeds meer op dat degenen die weleens een kritische noot geven daarnaast ook steeds een sneer geven richting de site waar ze zo graag hun mening ventileren.

  8. Cozmic, bedankt voor de aanvullende reactie. Ik waardeer alleen maar je kritische kanttekeningen en snap ook wel dat het jou niet te doen is om wtk in discrediet te brengen. Uiteindelijk is de waarheid belangrijk. Vind het wel jammer dat dit bewijs dus misschien moet worden afgeserveerd, hou wel van dit soort bewijzen 😉

  9. Yeah Anna, was het maar zo simpel dat een vlierstruik Sherlock Holmes de zaak deed oplossen. Persoonlijk ben ik van mening dat ze door de separatisten de schuld te geven en 3e wereldoorlog hebben voorkomen.
   “A cluster fuckup” zou Clint Eastwood het noemen 😉

  10. Cozmic, dat vind ik dan weer een hele creatieve gedachte, ik ga erover nadenken.
   En mijn Agatha Christie tijd heb ik trouwens al lang geleden achter me gelaten 😉

  11. ok, er staat hier ook aardig wat bereklauw. Dat begint nu pas te bloeien. Hoe zit het dan met de bloeitijd daar vraag ik me af…( tomato, tomato?)

 6. Ach ja Arnold, de crime fighter van WTK..
  Of ik geen reactie weet te geven of het gewoonweg niet relevant vindt om op jouw eventuele vragen te antwoorden. Die conclusie mag je zelf trekken.

  Verder heb ik geen behoefte aan “maatjes” op WTK, maar een sterk commentaar met de nodige humor kan ik wel waarderen. Misschien moet je zelf ook eens wat meer relativeren.

  Dat ik in jouw ogen “geen positief iets ben”, dat vind ik uitstekend.
  Anders denkenden worden geweerd van deze site nadat ze beschuldigd worden van zaken die pro WTK´ers ook veelvuldig toepassen.
  Ps: Björñ is vermoord door Guido.

  1. Rikkie de tikkie….wat doe je hier?
   O ja je ‘maat’ vervangen.
   Een beetje spelen…? Alles met humor?
   Je mist een groot gedeelte en dat is inleving. Zonder inleving ben je dus een zombie. En zo kom je ook over.

   Wat wtk is, bepaal jij zeker niet…ook doe je met zulke reacties graag een poging om te willen bepalen. Je baalt als een stekker, dat jij niet een mooie site hebt, dat zal het zijn.
   Doe je best, uit je eigen kracht…maar ik vermoed dat je gewoon een zwakke broer bent, een boer had je ws niet laten leven. Je laatste zin spreekt boekdelen!

  2. Rikk.
   Dat je het niet of wel relevant vind om op mijn schrijven te reageren is wederom Bull Shit.
   Ik gaf eerst een schrijven over de voormalige Baltische staten die vroeger onder Russisch bewind stonden.
   Vervolgens gaf jij daar een reactie op waaruit bleek dat ik onzin aan het verkondigen zou zijn.
   Toen Hyper Alert met zijn verwijzing kwam waaruit duidelijk bleek dat ik wel degelijk gelijk had heb je niet meer gereageerd dus kom dan niet met dit lulverhaal af terwijl je blijk hebt gegeven dat jouw kennis tekort schoot.
   Als je dan telkens deze site en reageerders gaat lopen beledigen dan heeft Guidoj geen “moord” gepleegd maar kun je beter van “zelfmoord” spreken.(al moet ik zeggen dat ik dit een vreemde uiting van ongenoegen vind).

  3. Ken jij persoonlijk mensen uit Letland en Litouwen Arnold? Of is jouw “kennis” uit 2e hand?

  4. Jullie doen een achterhoede gevecht met psyops over MH17.
   Ik wist na 2 weken al wie de daders waren en na 1 maand wie de uiteindelijke opdrachtgevers waren.
   Wraak is een koud gerecht.

   https://youtu.be/5hfEBupAeo4

   De Russen nemen niet enkel wraak voor de doden van de afgelopen 25 jaar door de verschillende CIA/Mi6/Mossad acties in opdracht van de bankiers. Ook de doden van WW1 en WW2 zullen meegenomen worden.

  5. Rikk.
   1.27 Daar schrijf je dat je niet op an argie reageert omdat het op vereren van Hitler neer zou komen volgens jou.
   Heb jij Hitler dan persoonlijk gekend of heb je alles wat je meent te weten over hem uit de door de staat goed bevonden geschiedenis boekjes geleerd (ook wel programmeren genoemd) wat dus uit de tweede hand is.
   Wat een rare opvatting dat je alleen iets van iemand zou kunnen weten als je hem of haar persoonlijk hebt gekend want dan zou niemand iets van het leven van anderen weten die geleefd hebben voor hij of zij geboren is waardoor ook de geschiedenisboekjes overbodig zijn.

  6. Het heeft geen zin Arnold, we resoneren totaal niet. Het is voor mij overbodig om jou ergens van te overtuigen. Ik zet er alleen nog iets tegenover voor andere lezers.

  7. Rikk.
   Wat zet jij er dan tegenover wat enigszins waarde voor andere lezers kan bevatten?
   Welke bijdrage lever je dan waar de lezer iets aan kan hebben?
   Door nu in 7.6 te schrijven dat je het overbodig vind om mij te overtuigen geeft wederom je bekrompenheid aan want het is helemaal niet de bedoeling dat je mij moet overtuigen omdat ik zelf wel een mening kan vormen op basis van de informatie die mij gegeven wordt alleen al het feit dat jij over overtuigen spreekt komt bij mij nogal opdringerig over wat een eigen mening vormen in de weg kan staan maar wel met de bedoeling om jouw standpunt(en)over te nemen.

  8. In een discussie probeer je andere mensen te overtuigen van je mening. In een debat blijf je, je eigen standpunt verdedigen. Dat jij niet snapt wat mijn commentaar (op het jouwe of bij andere WTK commentatoren) kan bijdragen voor andere lezers is duidelijk. Dat is inlevingsvermogen waarover Parabola het al eens heeft gehad is daarom zeker ook op jouw van toepassing.

   En hoe jij op mij overkomt, nou ja…

  9. Wat is dan het verschil tussen mensen willen overtuigen van jouw mening en je mening verdedigen om te laten zien dat jouw mening de juiste is?
   Want als je jouw mening verdedigt doe je dat toch ook om mensen te laten zien dat jouw mening de juiste is waardoor ze overtuigt worden?
   Debat of discussie zal mij worst wezen het komt gewoon op hetzelfde neer.

  10. Arnold, kijk een keer naar de verschillende definities misschien? Uiteindelijk zal ieder “woord” mij worst wezen of zo?

   En het is me duidelijk dat JIJ jouw mening verdedigt en die als de enige juiste ziet. En je denkt misschien wel dat je overtuigt kan worden maar ja…. Dat laat ik maar aan de lezers.

   Je bent wel een volhouder, dat is wel te waarderen.

  11. @ arnold
   Het gaat niet over overtuigen of verdedigen van welke mening dan ook. Het gaat volgens mij om de vrijheid die mening ( die jou is toegedaan)te uiten in vrijheid en respect voor dat,zonder meer waardevolle inzicht, dat alleen via jouw perceptie kan worden ontvangen. Dat is het mooie “de waarheid bezien vanuit een paar ogen is een dogma”, als we met zijn allen onze waarheden delen krijg je het breedste beeld ooit. En kun je de waarheid herkennen

  12. Marcel.
   Ik ben het volledig met je eens dat meningen in alle vrijheid gedeeld mogen worden om tot een breder inzicht te komen.
   Meermaals heb ik zelfs geschreven dat mijn reacties niet altijd de juiste hoeven te zijn en dat ik voor alles open sta en eventueel mijn mening/reactie wil aanpassen.
   Bij Rikk ligt dat kennelijk heel anders en daar heb ik veel moeite mee.

  13. Ik kreeg een glimlach op mijn gezicht van herkenning omdat ik zag wat er hier gebeurt de laatste tijd hier op het WTK. Je kan het wegschuiven, ridiculiseren, overdenken of aannemen, alles mag…
   Ik herlas een artikel eerder in het jaar hier verschenen op deze website ‘Van wond naar meesterschap’ geschreven door Manuela van der Knaap. In 2016 is Cheiron onze gewonde kosmische heler en de diepe oerangst voor afscheiding, krachtig in onze ervaringswereld aanwezig. (Cheiron in Vissen) We helen dit jaar situaties rond slachtoffer- en daderschap, spiritualiteit, heelheid en afgescheidenheid (dualiteit)
   Onze wond wordt blootgelegd, zichtbaar en voelbaar. Omdat dit het diepste oertrauma betreft, dat teruggaat naar de afscheiding met de Bron, kan deze heling je lichamelijke ongemakken geven en diepe wanhoop, radeloosheid, depressie en zinloosheid laten ervaren. De heling zit in het erkennen van de wond om zo dwars door de angst heen te gaan en wijsheid te halen uit de ervaringen, waardoor je Meester wordt over je oertrauma. De oerwond wordt dan een gids in je leven die helend werkt voor jezelf en anderen.

   Het is weldadig omdat je vanuit diepe instinctieve lagen gewaarschuwd wordt voor herhaling en de wijsheid vanuit de ervaringen loodst je dan door de situaties heen. Daarmee brengt de karmische oerwond van Cheiron je Meesterschap in het dagelijks leven en dit zorgt ervoor dat het authentieke van wie je in Wezen bent (Godsvonk) tot uitdrukking kan komen, praktisch en concreet. Cheiron leert ons het Meesterschap van de materie.
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/2016-van-wond-naar-meesterschap/
   Welke rol speelt de energie van Cheiron in onze evolutie als kosmische Wezens? Cheiron is onze kosmische oerwond, verbonden met de herinnering aan de pijn van de afscheiding van de eenheid. Toen wij met deze schepping begonnen, waren wij één met de Bron die sommigen God, Allah of Krishna noemen en zo zijn er nog vele andere benamingen voor het onbenoembare. Omdat de Bron zichzelf wilde ervaren in vele vormen en mogelijkheden, is ons bewustzijn de afdaling begonnen de stof in.
   Deze ervaringen spelen in het dagelijks leven van de meeste mensen nog steeds een hoofdrol. Dit zijn de ervaringen waar je vanuit een diepe afkeer hard voor weg wilt lopen. Het roept je diepste angsten op en is ook in dit leven weer opnieuw aangeraakt. Koste wat het kost moet vanuit oerangst herhaling worden voorkomen. De pijn van Cheiron is als het dekseltje op het potje van de verbinding met de Bron en jouw Kern.

   Op het moment dat je in de angst, schuld, schaamte, veroordeling en woede terechtkomt voor gemaakte keuzes en gebeurtenissen, dan verlies je het vertrouwen in je pad, de Bron en je unieke kernkwaliteit. Want tot nu toe heeft deze kracht je immers ook niet kunnen behoeden voor gemaakte ‘blunders’. Je kunt je dan niet meer openstellen voor deze kracht in jezelf. De verbinding met de Bron, je unieke kernkwaliteit, sluit zich dan gedeeltelijk, of soms zelfs bijna helemaal.

   Maar stel nu eens dat wat jij ziet als gemaakte blunders, helemaal geen blunders zijn, maar gewoon ervaringen, die opgedaan moesten worden om te leren leven en werken met jouw unieke kernkwaliteit in de stof, in de dualiteit, in de afgescheidenheid. Cheiron is half man en half paard. Meesterschap over de Cheironwond is Meesterschap over onze lagere instincten, waardoor de schoonheid van het instinctieve en de stof een heilzame werking krijgen in ons mensen, als verbinders van hemel en aarde.

   Het oertrauma van Cheiron is niet te helen op een procesmatige manier en in therapie. Alleen door ervaring wordt het patroon bewust en het geschenk en de wijsheid van de wond zichtbaar. Door het herkennen, erkennen en actieve overgave, dus bewust uit het patroon stappen, kunnen we de steeds weer terugkerende kosmische oerwond helen en omzetten naar Meesterschap. Herkennen en loslaten van schuld, schaamte en vooral vergeving toestaan, haalt de scherpe kantjes eraf en brengt de zegen van de wond.
   Op het moment dat je de opgedane ervaringen niet meer veroordeelt, maar hebt geaccepteerd en ziet in hun wijsheid, dan word je werkelijk Meester in de stof en kun jij je unieke authentieke Zelf en ZIJNskracht optimaal uitdrukken in het leven. Dan kun je met wijsheid de ervaringen zien en tot je nemen in je dagelijks leven. Je wordt daarmee een verantwoordelijke en krachtige heler van je eigen wond die is ontstaan tijdens de afdaling in de stof en dualiteit. Deze wijsheid en helende kwaliteiten zijn een zegen voor jezelf en je omgeving. Zoals in het mythologische verhaal van de Centaur Cheiron, die door zijn wond Meesterheler werd.

  14. Een heel lang verhaal.
   Conclusie: je bent met jezelf bezig en denkt dat anderen ook het beste met zichzelf kunnen bezig zijn.

   Ik denk juist dat wij ons leven moeten geven om kinderen te beschermen tegen moord door de Londense/Parijse bankiers.
   Ons lot is onbelangrijk. In ieder geval het mijne. Hoe ik mij voel. Onbelangrijk.

  15. Rikk, Bjorn, Jim, Argonaut, het zou jullie sieren als je wat minder op de man speelt, je hoeft het niet altijd eens te zijn of konten te likken. Zet gewoon je steekhoudende argumenten neer, dan zou dat voor zich moeten spreken.

  16. Wij zijn allen kinderen uit dezelfde bron… Ik maak geen onderscheid.

  17. Genies, je trekt een verkeerde conclusie lijkt me. Odette citeert het artikel van Manuela van der Knaap. Dus dat lange verhaal is van Manuela afkomstig. Odette wil er iets mee zeggen in het kader van alles wat zich hier de afgelopen weken afspeelt. Niets meer en minder, en het is redelijk treffend ook nog eens een keer 😉
   Vervolgens stel jij dat ze met haarzelf bezig is en daarnaast dat jij denkt juist ons leven moeten geven om kinderen te beschermen tegen moord door de Londense/Parijse bankiers.
   Daarnaast stel je dat ons lot onbelangrijk is en in ieder geval het jouwe.
   Snap je Genies dat ik dát dan niet weer snap… Jij vind jouw kinderen belangrijk maar jezelf niet? Jij was ook dat kind, gelijk jouw kinderen.
   Het lijkt op een ongezonde manier van jezelf opofferen…

  18. Sprak een Nederlander.
   Het land waar mannen geen mannen meer zijn.

  19. @Rikk, 7.10

   Definities Dikke van Dale:

   dis·cus·sie (de; v; meervoud: discussies)

   1
   uitwisseling van gedachten, meningen

   Betekenis ‘ debat ‘

   de·bat (het; o; meervoud: debatten)

   1

   gedachtewisseling, bespreking van het voor en tegen.

   Leg mij eens uit. Wat is het verschil tussen het “uitwisselen van gedachten” en “gedachtewisseling”? Het zijn synoniemen.

   Synoniemen:
   discussie (zn):bespreking, debat, dispuut, gedachtewisseling, gesprek, woordenstrijd, woordenwisseling, redekaveling

   debat (zn):discussie, dispuut, gedachtewisseling, twistgesprek, disputatie

   Of weet je niet wat synoniemen zijn?

  1. Die Hitler heeft zich helemaal laten manipuleren door de Londense bankiers. Die hebben hem wijgemaakt dat als hij Rusland zou aanvallen er een vredesverdrag met Engeland zou komen. Vandaar dat die Hess ook in een vliegtuig naar Engeland stuurde.

   Op dit moment proberen de Engelse een thermonucleaire oorlog tussen Amerika en Rusland te veroorzaken en zelf buiten schot te blijven. Dan kunnen ze straks als enige claimen het morele recht te hebben thermonucleaire wapens te moeten hebben en dat verder iedereen ze niet meer mag hebben.

   Hopelijk is het mij gelukt om door propaganda hier een stokje voor te steken.

  2. @Genies,

   De bankiers hebben Hitler nooit wijsgemaakt om een oorlog tegen de Sovjet-Unie te beginnen. Nieuw bewijsmateriaal a.g.v. het opengaan van de archieven in Finland laten een ander beeld zien.

   Men wilde Duitsland vanaf het begin vernietigen. Daarom is nooit door Churchill (o.l.v. de Londense bankmafia die coute-que-coute de Wereldoorlog tegen Duitsland wilden en dat vanaf 1933 al van de daken schreeuwden) één van de meer dan 50 vredesaanbiedingen geaccepteerd (Het laatste dateerde van juni 1941), maar werd alleen gehamerd op onvoorwaardelijke overgave.

   Wij hebben aan Duitsland te danken dat West-Europa gevrijwaard bleef van het Bolsjewisme/ Communisme.
   Ik heb me altijd afgevraagd WAAROM IEMAND MOEDWILLIG EEN TWEEFRONTENOORLOG zou willen gaan voeren.
   Er rest maar één logisch antwoord. Tenzij men geen andere keuze heeft!

   Stalin was bezig een front te vormen tegen Duitsland. Er stonden 174 divisies, 15.000 tanks, 60.000 assault guns en 11.000 vliegtuigen klaar om West-Europa communistisch te maken. (Codenaam: Groza – Russisch voor donder)
   Dit is dan meteen de logische verklaring waarom de Duitsers in het begin zo’n gigantische terreinwinst boekten. De Sovjets waren totaal overrompeld door de preventieve aanval en Stalin had totaal geen verdediging opgebouwd. (Tanks, vliegtuigen en assault guns zijn AANVALSWAPENS!!)

   Het enige dat de opmars van de Duitsers vertraagde was de vroege inval van de winter van 1941. Op 5 december 1941 stokte de Duitse opmars op 15 km. voor Moskou. En de meesten weten wat er op 7 december 1941 gebeurde…

   De grootste denkfout die Hitler maakte was dat hij dacht dat de Zionistische Amerikanen zich niet bezig zouden houden met een oorlog in Europa, maar zich eerst zouden moeten ontdoen van Japan.

   http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-deel-1-2/

   http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-2/

   http://www.tomatobubble.com/id605.html

  3. Als je de biografie van Boris Johnson de nieuwe Britse minister van buitenlandse zaken leest, dan weet je waar we heen gaan.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Johnson

   Die man is foute boel in mijn ogen…en het taaltje wat hij bezigt…’to make GB again a Great Nation’…stel dat zou een Poolse minister zeggen, laat staan een Duitser.

   Bij de Britten vindt iedereen altijd alles goed, dat is de mindcontrol. De Britten zijn een van de grootste samenzweerders op deze wereldbol. Maar 4 landen waar de Engelsen niet waren en hun politieke en economische spelletjes speelden over de rug van de gewone mens.
   Ik adviseer daarom zich in de geschiedenis te verdiepen, alleen dan kan je herkennen waar we naar toe gaan. Ik hou mijn hart vast.

  4. Ik zal even al je links lezen.

   Het ziet er goed uit.
   Londen zal dit keer va de aardbodem verdwijnen.
   De rest zal dan direct capituleren en om genade smeken.

  5. @an argie

   Heel erg bedankt voor al die informatie! Ik heb het 5x allemaal gelezen en zal het de komende dagen nogmaals 5x lezen.

   Ik had het niet helemaal goed. Doch de daders waren weer dezelfde!
   Ik ben aan het afwachten, 200 jaar moorden door de bankiers, tijd voor wraak! Wie zal het doen? Ik hoop er zelf getuige van te zijn.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0

   Hiroshima, Nagasaki, London, Paris, ?

   Het wordt nog een grote moordpartij op deze planeet. Ik heb de kennis om een thermonucleaire oorlog te stoppen. Ik zal het niet doen. Laat maar gebeuren.

   The bankers are no match for the power of the dark side!

  6. argonaut.
   8.6.
   An argie heeft al uitgelegd dat zij die op zoek gaan naar de waarheid meestal voor van alles en nog wat worden uit gemaakt wanneer ze feiten aandragen die in het nadeel van bepaalde geloofsovertuigingen uit pakken vooral als het dan ook nog over bepaalde groeperingen binnen een maatschappij gaat.
   Antisimieten is zo,n verwijt bij gebrek aan argumenten door hen die dat woord schrijven/in de mond nemen.
   Ga liever in op het onderwerp en overtuig die “antisimieten” van hun ongelijk.

  7. De bankiers houden echt niet van Joden.
   Die gebruiken ze ook als “useful idiots”.

  8. Nope, ik ga NIET in discussie met An Argie, er is geen enkel mogelijk pad naar een positieve uitkomst uit dergelijke discussie.
   Laat hem maar sudderen in zijn bubbel van verwarring en jodenhaat, hij is mijn aandacht niet waard en zeker geen seconde van mijn tijd.

   Zoals een wijs man ooit zei : http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-i-learned-long-ago-never-to-wrestle-with-a-pig-you-get-dirty-and-besides-the-pig-likes-george-bernard-shaw-26-83-50.jpg

   Ik zie meer en meer in dat de enige optie is om al de nonsens die sommige mensen geloven simpelweg te negeren.
   Als je ze aandacht geeft, voelen ze dat aan als bevestiging van hun waanzin.
   Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn…

  9. Parabola, zeg je nu dat An Argie een Zionist is?
   Interessant…..

  10. Waarom noem je mij antisemiet Parabola?

   Mag ik jou dan ook een negationist noemen bvb?
   Of een antisociaal anarchist?

   Is het dat soort van spelletje?

  11. argonaut.
   Elke uitleg aan jou of aan Ronald is verloren moeite omdat jullie werkelijk niets maar dan ook niets begrijpen en er alleen maar op uit zijn om een gewoon gesprek hier te verstoren/onmogelijk te maken.
   Vaak proberen jullie met een bepaald woord gebruik nog enigszins onderwezen over te komen waarbij ik twijfel of jullie zelf wel de betekenis van die woorden kennen.
   Gezien al jullie reacties lijkt mij dat onmogelijk omdat uit jullie reacties nog geen één keer is gebleken dat jullie ook maar een beetje over zelfstandig denk vermogen beschikken.
   Dit is niet beledigend bedoeld maar gewoon een feit.

  1. Argonaut.
   Daar gaan we weer.
   Foto 11 daar staat bij geschreven “DE VERMOEDELIJKE PLEK VAN WAAR DE BOEK-RAKET WERD GELANCEERD”.
   Jij maakt daar weer van “DE PLAATS WAAR DE RAKET WERD AFGESCHOTEN” verdere uitleg hierover is overbodig.
   Ook hier maak jij van een vermoeden weer een feit wat het dus niet is.

  2. Ik zie dat de tekst bij de foto’s ondertussen is aangepast (geloof het of niet, mij is het eender).

   In elk geval is de titel van de pagina nog hetzelfde :
   “hier-werd-de-raket-naar-mh17-afgeschoten”.

   Natuurlijk is dit wel een feit overigens, in alle betekenissen van dat woord de bewijzen zijn overvloedig.
   Bellingcat heeft net een update gemaakt van hun bevindingen, MH17, 2 jaar later. De zaak is zo solide als maar kan zijn, je zal het wel merken eind dit jaar als het JIT met z”ijn bevindingen komt. 🙂

   https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2016/07/15/mh17-the-open-source-investigation-two-years-later/

   “Today Bellingcat releases its latest report, “MH17 – The Open Source Investigation, Two Years Later”, bringing together two years of research by Bellingcat into the fate of Malaysia Airlines Flight 17 on July 17, 2014. As part of this release Bellingcat communicated with experts in various fields for their analysis and opinions of MH17 related evidence.

   Of particular interest is the work of The James Martin Center for Non-Proliferation Studies at the Middlebury Institute of International Studies at Monterey. The Center used the forensic image analysis software Tungstene to examine various images related to MH17, including photographs of smoke believed to be from the missile launch, images of the Buk missile launcher travelling through separatist territory on July 17, 2014, and satellite images presented by the Russian Defence Ministry on July 21, 2014. These are the significant findings from this analysis:

   Images showing the Buk missile launcher and what is believed to be smoke from the launch of a Buk missile show no signs of digital alteration,
   Satellite imagery presented by the Russian Defence Ministry of July 21, 2014 was “so heavily manipulated that it lacks any credibility as evidence.”

   The quality of the satellite images that Russia released is poor and appear altered. Therefore they recommend Russia should release the originals to the Joint Investigation Team.

   Additional expert analysis and Bellingcat’s own analysis shows further evidence that the satellite imagery presented by the Russian Defence Ministry on July 21, 2014 were a clear attempt to present fake evidence to the world in the case of MH17.

   Based on Bellingcat’s online open source investigation we believe the following events occurred:

   Between June 23-25 2014 the 53rd Anti-Aircraft Missile Brigade transported vehicles within Russia to positions close to the Russian border with Ukraine. This includes Buk 332, later sighted in Ukraine on July 17 and 18 2014.

   On July 17 2014 Buk 332 left Donetsk in the morning loaded onto a low-loader, travelling eastwards through separatist held territory, until it reached the town of Snizhe in the early afternoon.
   After arriving in Snizhne Buk 332 unloaded and drove under its own town south out of the town.

   Buk 332 arrived at a field south of Snizhne and fired a missile that resulted in the destruction of Flight MH17.
   Buk 332 was next filmed travelling east through the separatist controlled city of Luhansk on the morning of July 18 2014.

   On July 21 2014 the Russian Defence Ministry presented a series of false and fake information. This included lying about the flight path of MH17, lying about radar data, lying about the location of the July 18 2014 Luhansk video, and misdating and heavily manipulating satellite imagery,
   Almaz-Antey presented data that was not reflected by witness statements on the ground, or any open source information.

   The Russian Ministry of Foreign Affairs was only able present plagiarized blog posts when asked to present their evidence on the fate of MH17.”

   Duidelijk. De halfslachtige aanvallen op Bellingcat zijn zielig en naast de kwestie. Hun materiaal en besluiten staan als een huis.

  3. argonaut.
   Nu staat bij diezelfde foto “Dat is HOOGSTWAARSCHIJNLIJK de lanceerplek”.
   Geen enkele zekerheid of bewijs dus dat het ook die plek was.
   En al helemaal geen bewijs wie de daders dan zijn.
   En wat betreft Bellingcat als dat het enige is waar je mee kunt komen en de rest wat door andere reageerders aangedragen wordt als onzin afdoet dan heb ik medelijden met jou.
   Zoals hier blijkt kun je misschien wel lezen alleen begrijp je het niet wat jouw verkeerde uitleg verklaren kan.

  4. Cockpit voice recorder!

   Die van Germanwings is binnen 24 uur opebaar gemaakt en op het internet gezet.

   Waar blijft die van MH17?

  5. Argonaut, ik begin jouw complete ontkenning meer dan baggerzat te worden.
   Als jij je niet wil verdiepen in een en ander en aan je eigen geloof wil vasthouden, dan is er volgens mij geen enkele reden meer om hier uberhaupt nog wat neer te pennen…
   Ik zou zeggen raadpleeg onderstaande google link op artikelen van Joost Niemoller inzake Bellingcat, lees ze vervolgens allemaal, sla ook het artikel van Wtk hierover niet over en dan horen we wel eens weer wat je daar allemaal tegen in kan brengen. En anders, ga lekker op vakantie, want dit schiet niet op.
   https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=joost+niemoller+bellingcat

  6. Goh Anna, willen de hormonen vandaag niet echt of zo?
   Als iedereen die aan z´n eigen geloof vast houdt hier niets meer opschrijft, kun je de commentaren wel opheffen. Of wil je alleen mensen die iets opschrijven waar jij je goed bij voelt?

  7. Anna,
   heb jij ondertussen de rapporten van Bellingcat al gelezen?
   Graag de titels die je al gelezen hebt.
   Want dit is altijd eenzijdig : IK moet dingen bekijken en lezen; wel QUID PRO QUO : ik verwacht minstens hetzelfde van jullie.

   Of vind je dat jullie indoctrinatie wel zal werken als het maar genoeg herhaald wordt? Wie heeft jou immuun gemaakt voor elke kritische gedachte?
   Ik geloof geen sikkepit van heel die hersenlinker- rechterhelft mumbo jumbo die jij geregeld uitkraamd, ik denk gewoon dat bij jou beide hersenhelften ondermaats presteren. 😉

   Prettige vakantie daar in lalaland.

  8. Genie,
   Waarom heb jij die transcipts nog niet gelezen van de zwarte dozen van MH17?
   Iedereen kent die ondertussen en jij niet?

   Wat is er gebeurd? Heb je de voorbije 2 jaar in een grot gezeten ofzo?

  9. Argonaut, en dit is wat trollen altijd doen, elke vraag met een wedervraag beantwoorden…
   Kom jij nu eens met de passages uit die rapporten waarvan jij denkt dat ze hout snijden, dan hebben we het er verder wel weer over.
   Want het gaat nu helemaal nergens maar dan ook nergens over helaas.

  10. Arnold toch, er zijn tientallen foto’s en getuigen die BUK 332 in Snizhne zagen op 17 juli 2014 rond de middag en die hem in zuidelijke richting zagen rijden.

   Er zijn getuigen uit het dorp ‘Red Oktober’ een beetje zuidelijker die de BUK raket hoorden gelanceerd worden en overvliegen :
   http://www.reuters.com/article/us-ukraine-crisis-airliner-idUSKBN0M81XF20150312

   Er werden oostelijk van Red Oktober sporen gevonden en er is die bekende foto van het rookspoor van de raket.

   http://www.telegraph.co.uk/news/2016/03/21/one-year-on-mh17-evidence-against-separatists-appears-overwhelmi/

   Is het waterdicht? Nee, maar de aanwijzingen zijn zo veelvuldig en complementair dat de puzzel volkomen duidelijk is.
   De kers op de taart zou uiteraard de amerikaanse radarbeelden zijn, ik vind het inderdaad erg jammer dat die niet publiek zijn. Niet dat steenharde ontkenners zoasls jullie die beelden zouden geloven natuurlijk, uiteraard niet, maar het zou weer een element zijn.

   We wachten af wat het eindrapport van de JIT zal opleveren maar ik heb geen enkele twijfel wat de conclusies zullen zijn, enkel welke argumenten ze allemaal gebruiken.
   Jij zal uiteraard het rapport negeren of minimaliseren, begin maar al excuses of uitvluchten te verzinnen. 😉

  11. Wat dacht je van het stuk dat ik geciteerd heb in 9.2, Anna?
   Was dat niet duidelijk?

  12. Nee Argonaut, helaas pindakaas is 9.2 helemaal niet duidelijk, mits je mijn verwijzingen naar verschillende artikelen hebt gelezen, dán wordt er misschien iets duidelijk…

  13. En Argonaut wat me al zo lang duidelijk is, jij bent geen waarheidszoeker, maar deel van de kliek. Amen

  14. Anna, er is hier maar een trol en dat ben jij.
   Argonaut geeft je allerlei informatie maar je bent te belazerd het tot je te nemen.
   Ik geef je e-mail adressen van experts die je inhoudelijk kunnen bijspijkeren, maar je bent te belazerd ze te contacteren.
   Ik wacht nog altijd op jouw analyse dat satellieten niet zouden bestaan. Er komt NIETS, NUL, NADA.

   Je bent aardslui en overal te belazerd voor. Je houdt van mensen? Wel nee, je houdt slechts van jezelf. Get a life!

  15. Ronald, Jim, Peter van der Velzen, Arie, Erna, en waarschijnlijk nog een paar, ik dacht dat je vanaf vrijdag op vakantie zou zijn?
   Het is nu zaterdag…

  16. En kom eens met je werkelijke persoon naar voren Arie, Google beroemdheid, wie ben je???

  17. Ja Ronald, dat is altijd het grote probleem met ‘complotbelievers’ : ze bestoken je zonder ophouden met ‘bewijsmateriaal’ en uren youtube-“bewijs” maar zelf vertikken ze het om ook maar 1 oog open te doen en even te kijken naar tegenbewijs of tegenargumenten.
   Hun posts moet je zien als een poging om mensen te bekeren tot hun geloof, niet meer of minder, ze hebben niet echt interesse in argumenten of discussie want zij WETEN de waarheid al, ze zijn 100% zeker van hun stuk, ze twijfelen niet en dus KUNNEN tegenargumenten niet juist of waardevol zijn.

   En dat is nu net het hele verschil met mensen met een rationele houding die NIET geloven maar logisch / rationeel naar een verhaal kijken.

   Het enige leuke aan discussieren met gelovigen is : je laat zien dat er mensen zijn die NIET blind meegaan in hun dogma’s en dat ze een klein kliekje zijn die nooit iets zullen realiseren of iets zullen betekenen in het grote verhaal.
   Maar ik geef grif toe dat het vermoeiend is. 🙁

  18. Argonaut, flikker helemaal maar dan ook helemaal op met je manieren van doen hier… Hoop dat Guido ook jou een ban geeft, want je doet hier allee maar kwaad.

  19. Waarschijnlijk is de Talmud aan meer personen bekend dan we graag zouden willen zien en onderkennen?

  20. Natuurlijk krijgen Argonaut en ik binnenkort een ban, omdat je het zo vriendelijk gevraagd hebt Anna.

   Het enige dat een ban bewijst is ons gelijk. QED.

  21. Ronald, noem je hele geboortenamenboek maar op, jij looptt hier de boel te verzieken, ik heb je een tijd het voordeel van de twijfel gegeven, maar wat jij doet is gewoonweg niet oke…
   Of je komt op de proppen met je zogenaamde deskundigheid als beroemd meteoroloog en anders niet.

  22. Geloof in je eigen Talmudische bewijs Ronald, dat is geen bewijs helaas…
   Het eerste bewijs begint bij mensen die elkaar oprecht willen vertrouwen omdat ze in hun leven weten hoe belangrijk liefde is.

  23. En ik speel nu hoog spel, omdat ik weet dat het spel hoog gespeeld wordt…

  24. MH17 => Het antwoord staat op de cockpit voice recorder.

   Niemand weet dat mijn naam repensteeltje is!

   Het enige wat de nabestaanden moeten zien voor elkaar te krijgen is de volledige openbaring van de cockpit voice recorder. Tot de laatste seconden.

  25. @argonaut

   Ik zei nog voor de grap 9 maanden terug. Zal ik propaganda doen om een burgeroorlog in Turkije te veroorzaken? Toen werden al die PSYOPS ontzetten boos. Ik heb het maar niet gedaan omdat ik met de thermonucleaire oorlog bezig was. Vergeleken met de thermonucleaire oorlog is een burgeroorlog in Turkije kinderspel.

   Zal ik propaganda gaan doen om een burgeroorlog in Turkije te veroorzaken zodat er nog miljoenen en miljoenen vluchtelingen de EU binnenkomen?

   https://youtu.be/0D8i8QGgz0k

   Ik plaag je maar.

   Weet je wat nu het leuke is. Als ik zou zeggen dat ik propaganda ga doen om een invasie door Mars bewoners te veroorzaken. Dan is nieman ongerust. Hoe komt dat nou? Omdat ze zelf de hele tijd aan propaganda doen. Houd er toch mee op. Kleuters.

  26. En Genies, kom ook weer terug op aarde please, dan kunnen we er met elkaar wat mee…

  27. Hoe moet je nou een burgeroorlog in Turkije veroorzaken?

   Afgelopen nacht is de oplossing verschenen. Ik denk dat ik nu weet hoe je dat voor elkaar kan krijgen. Zoals Henk Sneevliet China bestudeerde om erachter te komen hoe je het communisme aan de Chinezen kan verkopen.

   Ik houd het maar voor mij. Die Sith Lord ideeen. Ik denk wel dat ik nu weet hoe het moet.

  28. Anna, namen zijn niet belangrijk. Ik heb ook nooit naar jouw ware naam gevraagd. Die zou je toch niet geven? Als ik mijn ware naam prijsgeef levert dat niets op. Het is slechts extra munitie voor jullie om te trollen, want dat is waar het jullie hier om te doen is. Waarheidsvinding? Laat me niet lachen. Pure zelfbevrediging, meer niet.

   Dus nee, mijn naam geef ik niet prijs. Wat geldt is de inhoud. Daarvan heb ik voldoende blijk gegeven voor diegenen die het willen zien.

  29. Wie woont in een leugen van het leven, blijft ontvankelijk voor de leugens van de open wereld.

  30. argonaut/Ronald.
   Ik hoop dat jullie nooit je verstand krijgen want dan worden jullie weer gek van blijdschap en ben je weer op het beginpunt dus dat zou niet opschieten.
   Wederom bij gebrek aan argumenten de overstap naar beledigen en zelfs Anna uitlokken om via mail haar gegevens te ontfutselen wat een lafhartige figuren zijn jullie toch.
   Geen enkel zinnig iets wordt door jullie beiden aangedragen niets maar dan ook niets snappen jullie alles wat aangedragen wordt door wie dan ook wordt niet gelezen of begrepen bijna alles wat reageerders schrijven proberen jullie verkeerd uit te leggen en dan ook nog opmerkingen zoals mensen willen bekeren tot een bepaald geloof kom op zeg wat een idioten zijn jullie.
   Jullie kunnen heel eenvoudig reageren want juist jullie willen mensen doen geloven dat alles wat de MSN mededeelt waarheid zou zijn.
   Het komt er dan ook op neer dat jullie gewoon zouden kunnen reageren als volgt:
   Alles wat hier verteld wordt kunt u afdoen als onzin want de waarheid wordt alleen verteld door media die bevestigen wat overheden of gerelateerde instanties u vertellen.
   Daarmee zouden jullie alles verteld hebben en al het andere uitgaande van jullie is daarmee overbodig.
   Oja het lijkt erop dat ik hier ook aan het beledigen ben maar dat is niet zo omdat het gewoon de waarheid is en de waarheid is nu eenmaal hard.

  31. Arme Arnold, heeft het weer niet begrepen. How typical. “…en zelfs Anna uitlokken om via mail haar gegevens te ontfutselen wat een lafhartige figuren zijn jullie toch …”
   Wel nee, daar is helemaal geen sprake van. Anna kan het je uitleggen, maar zal dat niet doen. Immers, jullie zijn allen ‘lone wolfs’, niet in staat tot enige vorm van samenwerking. Een absolute vereiste om tot waarheidsvinding te komen. De waarheid zullen jullie dan ook nooit vinden als je dit pad blijft volgen.
   Gooi jij de letters van je naam nog maar eens door elkaar. Eer je die van mij voor je ogen ziet heb je een eerste stap gemaakt en spreken we weer verder. Tot die tijd, vooral luisteren en leren. Voor jou geldt zeker, spreken is zilver …..

  32. Anna was een gewaarschuwd mens, dat is heel iets anders Ronald. Ze had je in vertrouwen genomen en nu maak je misbruik van deze situatie.
   Er is genoeg gebeurt waar jij geen notie van hebt en je nu niet meer de kans krijgt, mispunt! Sodemieter op gladjakker, kerels zo als jij zijn gewoon ordinaire ongewenste leugenachtige viespeuken! En nu wegwezen…

  33. Ronald.
   Zie reactie 9.30 iedereen zal dat begrijpen behalve jij of argonaut maar dat staat daar al beschreven hoe dat komt.

  34. Odette, gooi het dan nu maar open. “gewaarschuwd”, “in vertrouwen genomen”, “misbruik”, “er is genoeg gebeurd waar je geen notie van hebt”.

   Het is nogal wat. Blijkbaar is er achter de schermen aardig wat afgekletst? Tussen mij en Anna is alles openbaar. Alles na te lezen op de chat. Ik bedien me niet van achterkamertjes.

   Dus verklaar je nader, s.v.p.

  35. Arnold, je spreek voor je beurt. Laat Anna jou eerst maar eens uitleggen hoe het zit. Naar mij luister je toch niet.

  36. Aj aj Arnold, zo een scheldtirade, dat kan Guido toch onmogelijk laten staan als hij eerlijk/objectief is, nietwaar? 🙂 🙂

   Jammer dat de soep zo snel overkookt bij jou, en dan nog om redenen die hilarisch zijn omdat ze ofwel compleet fout ofwel toch wel zeer simplistisch zijn.

   Zo kan de persoonlijke naam of email van jou of Anna of wie ook mij niets schelen. ik vraag daar niet achter. Faal1 langs jouw kant.

   Ook ondersteun of geloof ik niet wat de mainstream media zegt, ik steun of geloof waarvoor het meeste/beste bewijs voor is. En vaak (maar niet altijd) is dat wat de media zegt, de media heeft natuurlijk een commercieel belang en reputatieschade door liegen kost geld.
   Bij de hoax-media en -industrie (waar jij dus blind in gelooft blijkbaar) geld het tegenovergestelde : zij hebben commercieel belang bij liegen en parasiteren op de bestaande media en wetenschap. Dat is hun niche-markt namelijk: ze hebben een trouw publiek die alles slikt als zoete broodjes ALS het maar volkomen tegen de gekende feiten en de MSM ingaat.

   Op deze site kan je dat duidelijk zien als je eens alle artikels over MH17 opzoekt bvb. : Leugen na leugen die ondertussen al duidelijk geworden zijn maar die Guido niet zal tegenhouden om te BLIJVEN leugens verkondigen van de russische propaganda-media en hun nuttige idioten zoals Niemoller.
   Er zit een duidelijk plan achter natuurlijk en vraag je eens af : Cui Bono?

   Waar jij en Anna ook zwaar de mist ingaan is op het punt van waarheidsbevinding. Dat is net de ENIGE reden waarom ik hier ben : om te proberen aan verdwaalden en misleiden te tonen dat er betere manieren zijn om waarheid te vinden dan blind geloof in valse profeten en verkopers van snake oil, die niets anders zijn dan Marketing managers en Sales people van de hoax industrie. Guido zit duidelijk in de communicatie /PR afdeling van deze industrie. Vraag je misschien eens af wie de CEO’s zijn en aandeelhouders. 😉

   En betreffende geloof : het gaat om de mentaliteit, ofwel sceptisch/Zoekend ofwel kritiekloos en niet geinteresseert in argumenten. Je moet je altijd afvragen : hoe solide is de bron van de informatie, zijn er andere bronnen? Correspondeert de informatie en hoe is die informatie bekomen?
   Je kan in Sinterklaas geloven en als ik je met feiten zou confronteren kan je dat allemaal negeren of afdoen als MSM-vervalsingen.
   Maar als je logisch nadenkt kom je al een heel eind lijkt me.
   Is het dan slecht als ik feiten aanreik en je probeer logisch te doen nadenken? Enkel als je een kind van -12 was lijkt me. Jij bent daar toch al even voorbij hoop ik, Arnold? 🙂 Bij Anna twijfel ik meer eigenlijk.

  37. Mmmm Ik heb helemaal niets gemist gisteren, allemaal verspilde energie lijkt het mij. Niet de moeite waard om ook nog maar een woord mee te wisselen . Maar volhardend in hun ignorance, poeh hé dat moet of wel heel goed betaald worden of je moet verder echt helemaal geen leven hebben .Anna , Odette , Arnold , laat die kwallen toch,aandacht is hun voeding zonder dat verschrompelen ze tot hun werkelijke maat.

  38. Marcel.
   Dank je je hebt gelijk.
   Daarbij komt dat ik op deze figuren niet meer hoef te reageren omdat alles al eerder beschreven is in bv 9.31 welke zij dan weer napapagaaien omdat het hen zoals beschreven staat ontbreekt aan zelfstandig denk vermogen waardoor ze niet serieus genomen kunnen/mogen worden.

  39. Lol, ik hou bij iedere keer iemand zegt dat hij mij/Ronald/Jim/Arie/Bjorn etc. gaat negeren en dat vervolgens NIET doet.
   Ja; dat gaat over jullie Arnold, Marcel etc. 🙂

   De tienbeurtenkaart is bijna vol, als ze vol is, wat heb ik dan gewonnen?
   Een rondje zelfkritiek voor de meute, hopelijk? 🙂

  40. Het lijkt erop dat er weer een verse trol is die elders bij het onderwerp MH 17 in twee reacties al drie woorden heeft geschreven wat al een hele prestatie op zich is natuurlijk maar gelijktijdig ook inhoudelijk peanuts is.

  41. Jij kunt nog afsluiten Anna, vele anderen zijn de mond gesnoerd. Dat is normaal in eigen gelijk omgevingen.

 7. Beste WTK ers, er is meer tussen hemel en aarde als dat wij denken, en menen te weten, soms zit er een hele kille persoonlijke menselijke psychopatische gedachten achter, een traumatische ervaring bijvoorbeeld, een diepe haat, het kleine menselijke gewetentje, de angst van verliezen, uiteindelijk wordt de menselijke geschiedenis bepaald door individuen, bekijk ze stuk voor stuk, het zijn stuk voor stuk zieke geesten, die het leven niet respecteren, van daar uit volgen hun opdrachten en bevelen, met de consequenties als gezien en beleeft.
  Groet Jenne

  1. De 200 jarige oorlog tegen de bankiers moet toch gewonnen worden.

   “Great victories inevitably require high casualties.”

   – Zhukov

   Zo draait deze planeet nu eenmaal. Deze mensen worden morgen echt niet wakker om voor vrede te kiezen.

  2. Die Illusion, Liebe und Licht seien in jedem Wesen
   angelegt und man bräuchte diese nur zu erwecken.
   Richtig ist: Es gibt Wesenheiten, die jeden Ort der
   Liebe und jeden Ort des Lichts unter allen Umständen
   meiden.
   Oftewel; Weg met die parasol…

  3. Anna, mag ik je een heel klein euh blijkje van support geven? Jeetje! Je lijkt wel een vulkaan zoals jij kan vuurspuwen zeg! Jíj weet denk ik wel een beetje van ‘hoe-het-zit’. En hoe je de liefde verdedigd! Das mooi 😉 Ech wel.

 8. Oorlog met Rusandgat er niet komen ondanks de pogingen van sommige haviken om wel oorlog mt Rusladn te krijgen. De NATO-oefeningen maken geen undruk en zijn gerechtvaardigd omdat ook de Russen oefeningen doen. So what een leger mag toch oefenen ?? Op dit moment is er een ander reeel rotprobleem en dat is het terrorisme van mslimextremisten en zo bij tijd en wijle wordt er een valse vlag tussendoor gegooid (911 was wel een duidelijk geval) om de boel verder op te stoken en angst te zaaien. Men zou eens wat meer samen moeten werken met bijvoorbeeld Israel die veel ervaring heeft met aanslagen op burgers door zelfmoordterroristen. Men slaagt er daar redelijk in de boel rustig te houden zonder van Israel een dictatuur te maken. Israel is relatief democratisch vergeleken met andere landen in de regio.

  1. Boze Mijnheer, ’t is maar waar je het één en ander mee vergelijkt, mijn zoon was kort geleden in Israel, hij vond de pijpen krullen platte hoeden, waanzinnig racistisch.
   Er heerst een angstige oorlogs stemming, de mensen die hij bezocht wonen nog maar kort in Israel, maar denken niet te blijven, vooral veel vrouwen fanatiek bij het komische af, volgevreten met een zooi kinderen, brutaal als de nacht, nee geschrokken, laatste bezoek was +/- 20 jaar geleden, heel erg veranderd in negatieve zin, jammer, je krijgt maar één maal de kans een land te creéeren voor je nakomelingen !

 9. Als het kan helpen, hier waar ik woon weid en breid te vinden Sureau yéble ; Sambucus ebulus ( <caprifoliaceae )bloeit wit als vlier, bessen rood zwart als vlier, vergiftig, hoog 80 – 150 cm, er wordt tegen gewaarschuwd, mensen uit noord Europa denken dat het vlier is, en gaan er mee aan de slag, maar bij consumptie kun je sterven.

 10. Het zier er nu naar uit dat de COUP in Turkije georganiseerd was door de Amerikaanse CIA.
  Dus we zijn weer “back on topic”.

  Dit is dus het CIA recept om een COUP te veroorzaken in een Moslim land => breng meer extremistische Moslims aan de macht. Ofwel, veroorzaak meer elende door mannen absolute macht over vrouwen te geven. Altijd zeer aantrekkelijk voor zij die in vredestijd niet aan de vrouw kunnen komen. De Romeinse vrouwenroof.

  1. https://www.thesun.co.uk/news/1455584/us-airbase-in-lockdown-and-power-cut-by-turkey-in-revenge-for-harbouring-coup-mastermind/
   Amerikaanse basis afgesloten en de stroom eraf.

   http://blogs.rediff.com/mkbhadrakumar/2016/07/16/erdogan-has-nine-lives-survives-gulens-coup/
   CIA coup in Turkije, ze hebben haast in de USA! Maar waarom? Waar zijn ze bang voor? Ze maken zoveel fouten de hele tijd dus dit moet allemaal onder druk and haast georganiseerd zijn. Waarom hebben ze haast? Waar zijn ze werkelijk bang voor in de USA?
   En nog een goed artikel. http://stateofthenation2012.com/?p=43511
   Toen de Turken die Russische straaljager neerschoten boven Syrie operde ik al dat het was afgedwongen door de CIA. Het neerschieten van dat Russische gevechtstoestel. Dat is de MODUS OPERANDI van de CIA. Vliegtuigen neerschieten. Waar kennen wij dat van? MH17? En coups. Altijd de CIA die erachter zit.
   “An alliance with the powerful is never to be trusted.”
   – Phaedrus
   Turkije is er ook achter gekomen dat een relatie met de USA altijd eenrichtingsverkeer is. Wanneer komen ze er bij de AIVD en de Nederlandse regering achter? Idioten. Kleuter clubjes.

  2. Echt waar, zo vanachter je computer bedacht dat “De CIA” of “de US” wel achter de coup zal zitten en er wat informatie bij “gegoogled” om je ideetje te onderbouwen? Vreselijk dat dit allemaal zomaar geroepen kan worden. En dat er verder niet eens tegen gereageerd wordt! Maar ja, misschien is negeren inderdaad wel beter.

   En dan zie je de Nederlands Turkse gemeenschap feestvieren met al die Turkse vlaggen en zich met geweld gedragen richting NL camera ploegen e.d. En dan nemen ze het woord “democratie” in de mond in combinatie met een “Erdogan” verering. Een Erdogan die zich denkt te mogen bemoeien met de Turken met Nederlands paspoort. Dat een zinnig mens dit nog wil aanhoren of dat de Nederlandse (nog) dominante cultuur dat maar blijft accepteren. Belachelijk! Onder het mom van vrijheid, samen thee drinken en lief zijn voor elkaar… Tsjonge, jonge…

   Het is wel een keer over! Om te beginnen in Nederland de dubbele nationaliteit (het woord alleen al…) morgen afschaffen. En iedereen die niet bewezen oorlogsvluchteling is, morgen terug met of zonder toestemming van het land van herkomst.

   En ja helaas de goeden lijden onder de slechten. Zo is het altijd geweest.
   Maak maar een keuze waar je graag bij wil horen en zweer de andere nationaliteit af.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Dissociatieve_identiteitsstoornis

 11. Beste WTK vrienden, jammer van al dat gekrakeel, laat je toch niet zo gebruiken, door deze kwajongens, want dat zijn het, pak ze in met respect en wel zijn, doe er een mooi lindje omheen, en dan op de plank en verder vergeten.

  Het blijkt dat Guido.j. niet bij machte is om deze plaaggeesten in een doosje te doen, dus blijft er over, netjes negeren, prettige Zondag ieder één, groet Jenne

 12. In Frankrijk worden nu patriotten opgeroepen om zich vrijwillig aan te melden bij de nationale reserve ter ondersteuning van politie en leger.
  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2716131
  Nu de mensen in Frankrijk massaal aan het demonstreren zijn kan hier wel eens een addertje onder het gras zitten want als je mensen die bereid zijn weerstand te bieden aan de heersende elite op deze manier onschadelijk voor jezelf kunt maken dan is dat voor hen weer minder weerstand.

  1. Wat betreft complottheorie lijkt het er toch op dat het niet simpel afgedaan kan worden als onzin en ook schijnen heel veel mensen over de coup in Turkye een dubbel gevoel te hebben.
   Zelfs in deze uitzending kunnen ze de theorie van opzet door de regering zelf niet weerleggen en beamen ze dat die mogelijkheid van opzet bestaat vanaf ongeveer minuut 11.
   http://www.npo.nl/nieuwsuur/16-07-2016/VPWON_1248529
   Feit is wel dat ook hier mensen die weerstand aan het regime kunnen bieden nu in grote getallen onschadelijk worden gemaakt.

  2. O ja Patriotten, nou hoe bedoeld U, Frankrijk is een volkomen opgesplitst
   land, ieder voor zich en ? vroeger misschien God, maar nu kan dit alles betekenen.

   Deze oproep is gericht tegen Mevrouw Le Pen, want dat is de echte patriotten partij, Republikijnse nationalisten, maar die zijn lang geleden al met diverse onheuse sauzen overgoten, maar gaan stug door.

   De Socialisten zijn in verkeerde handen, de Communisten de echte revolutionairs bestaan niet meer, in wezen is het één grote glibber boel, waar soms nog een oude geest komt boven drijven en dan allerlei waarheden uitkraamt, waar niemand niets meer aan heeft.

   Er is een jonge stroom van Anarchisten, waar ik alle begrip voor heb en ook steun, we moeten terug naar respect en eerlijke verdeling, hoop het nog mee te maken, een jonge nieuwe republique in handen van de burgers cq citoyen !

  1. Beste Akoeta,
   ik heb een een tijd terug een copie gezien op internet dat het vast stond dat de MH17 op de grond is blijven staan….. ook gaat er een filmpje rond waarin een vrouw in een korte tijdsbestek bij de plek was en diverse rariteiten had ontdekt, een daarvan was dat de mensen op de grond lagen bij bosjes en dat ze al aan het ontbinden waren; en dat dit een ander vliegtuig zou moeten betreffen omdat er geen en/of nauwelijks Europese mensen lagen met winterkleding als bagage
   Het was in mijn ogen geloofwaardig, heeft iemand deze ook gezien? en/of wat is er van waar?
   Toch gaan er dan allerlei bellen rinkelen.

  2. Corina,
   Ja er is veel propaganda en leugenachtige informatie gelanceerd door de daders, de russen en bepaalde helpers van hen in het Westen. Die techniek heet ‘muddying the water’ een vorm van Maskirovka, de russische strategie van misleiding en verwarring.
   Leer het onderscheid maken tussen belachelijke leugens en de waarheid.

  3. hoi Corina, ja die filmpjes heb ik ook gezien, maar er zijn echt foto’s gemaakt op Schiphol van de MH17. Ik dacht: misschien gaat iemand met het vliegtuig en kan het even vragen anders moet ik gaan en misschien is die vliegtuigspotter er dan niet eens. Corina, als jouw kind was omgekomen en het vliegtuig was neergestort, zou je dan niet à la minuut naar Oekraïne gaan, oorlog of niet, en precies alles willen weten? Nou, ik wel.fijne dag nog. The Truth will set you free.

 13. Bellingcat professioneel doorgezaagd!
  http://www.liveleak.com/view?i=f0a_1469212037
  Ik houd mij niet met dit soort dingen bezig want je bent aan het reageren op de acties van de CIA. Daar moet je snel aan voorbij gaan. Deze CIA/NSA propaganda kanalen.
  Direct hun BAZEN benoemen. Nog beter is zelf propaganda doen met je eigen propaganda doelen. Dan ben je hun een stapje voor!
  Zolang jij je bezig houd met Bellingcat kunnen zij weer de volgende terreur daad plannen tegen het volk.
  Doe zelf aan propaganda met bepaalde doelen!
  Ik heb een hoop lol! Je weet nooit hoe een koe een haas vangt.

  1. Natuurlijk is dat van die vlierbessenstruik geen echt argument, dat is ook niet de bedoeling, het is gewoon de 25ste (ofzo) belachelijke theorie die gelanceerd wordt vanaf russische zijde om de waarheid te vertroebelen, er blijft altijd iets ‘hangen’ bij hen die naief genoeg zijn om kritiekloos te geloven.

   Dat is het spel dat gespeeld wordt : vertroebelen en een bepaalde sfeer scheppen. De ontmaskering die altijd volgt is van geen enkel belang voor de spelers van het spel.

  2. Grr, idiote wordpress met kleuterfuncties, deze reactie hierboven 19.1 hoorde dus 20.1 te zijn uiteraard. 🙁 Modificaties of schrappen is natuurlijk niet mogelijk. Pfff.

  3. Cockpit voicerecorder!
   Niemand weet dat mijn naam repelsteeltje is!
   Op de cockpit voicerecorder staat het antwoorde. Gewoon openbaar maken tot de laatste seconde. De Russen hebben hem gekopieerd. Want de rebellen hadden hem gevonden maar pas 4 dagen later overgedragen. Ze moesten hem even naar Moskou sturen zodat hij gekopieerd kon worden.
   Iedereen weet hoe het zit.
   Oekrainse SU27 heeft MH17 in opdracht van de CIA neergeschoten met een air-to-air raket van Israelische makelij. Deze rakt heeft de binnenste rechter motor geraakt. Vervolgens hebben de piloten 10 minuten geprobeerd te landen (staat dus op de band) en om de boel af te maken heeft toen die SU27 (of het 2e toestel) met het BOORDKANON geschoten op de cockpit van MH17. Ik wist dit al na 2 weken.

 14. Vlierbessen bloeien doorgaans van mei tot juli. Maar er zijn vlierstruiken die bloeien nog eind juli, begin augustus.
  Ik ken een vlierstruik die volop bloeit in juni en dan in begin juli nog altijd voor 50% in bloei staat en eind juli voor circa 10 tot 25%. Dan kan een botanisch deskundige wel zeggen dat de vlierstruik alleen in juni bloeit, maar ik geloof vooral mijn eigen ogen. Ik vind het dus geen erg sterk argument om te stellen dat het filmpje met de buk raket niet in juli kan zijn opgenomen.

  1. Er komt een opstand in Frankrijk aan.
   Nog heel erg bedankt voor dit filmpje!
   https://youtu.be/k6ePVxRLDM0
   Nog 9 aanslagen. Ik was aan het aftellen van 10.

   P.S. Dit filmpje is een perfect propaganda filmpje. Dus ik ben het aan het gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.