Advertentie

Producer ‘VAXXED’: ‘Kinderen worden verwoest’…!


x

autisme brian hooker hersenschade

Een nieuwe wet in nota bene Californië/VS, waar burgers over het algemeen wat vrijer zijn in hun opvattingen, dan in andere staten, gaat vaccinaties verplichten voor bijna alle schoolkinderen. Zij dienen allemaal de BMR-prik gehad te hebben, voordat ze zich op school kunnen vertonen. Een referendum is onlangs goedgekeurd door de overheid en een grote groep mensen in Californië is bezig om de 365,880 geregistreerde stemmen te verzamelen, om deze wetgeving ongedaan te maken. Deze dienen ingediend te zijn rond 28 september, zodat er in november een nieuwe stemming kan worden georganiseerd over deze zaak.

De manier waarop ouders worden weggezet, die hun kinderen niet laten vaccineren. Of hoe je met Disney-cartoons ook mensen kunt beschadigen..!
De manier waarop ouders werden weggezet, die hun kinderen niet laten vaccineren. Of hoe je met Disney-cartoons ook mensen kunt beschadigen..!

Deze wet, #SB277, werd op 30 juni jl. door de goeverneur van Californië, Jerry Brown, getekend en sluit voortaan alle ontheffingen van vaccinaties uit, op basis van persoonlijke- of geloofsovertuiging.. De wet eist dat kinderen, voordat ze worden toegelaten in peuter/kleuterschool, gevaccineerd zijn. Tenzij een gecertificeerde arts een verklaring afgeeft, dat dit niet mogelijk is, vanuit de medische conditie van een kind (allergie).

Een dergelijke wet is in één woord natuurlijk schandalig, omdat deze rechtstreeks de ONAANTASTBAARHEID van het recht van elk mens op de integriteit van zijn/haar lichaam ondermijnt. Of, zoals oud-congreslid Tim Donnelly het zegt: “Dit referendum gaat feitelijk niet over vaccins/vaccinaties. Het gaat over de schandalige aantasting van het fundamentele recht van een ouder om een beslissing te nemen over haar/zijn kind, waarbij een overheid beweerd het te weten, ZONDER OOK MAAR ENIG FUNDAMENTEEL BEWIJS aan te dragen.”

Al deze wetgeving is voortgekomen uit wéér een valse-vlag-operatie. Kijk naar dit artikel (HIER) over de details hier omheen, waarbij het gerucht werd verspreid, dat kinderen die een bezoek hadden gebracht aan Disneyland, vervolgens door niet-gevaccineerde kinderen besmet waren met mazelenvirus.. (Dat de zieke kinderen dan toch gevaccineerd waren tegen mazelen, maar dat dát vaccin niet werkte, is kennelijk geen argument..)

De tweede jaarlijkse ‘Health Freedom Rally’ (demonstratie)  vond plaats op 1 juli, de dag ná het ondertekenen van de vaccinatiewet, in Santa Monica/Californië afgelopen week. Daar waren zowel Dr. Andrew Wakefield, als Del Bigtree aanwezig, resp. regisseur en producent van de film VAXXED. Hun verklaringen zie je hieronder. Het hele ‘VAXXED’-team was bij elkaar en vele, vele anderen, om zich uit te spreken tegen deze wetgeving en om kaarsjes te branden voor de kinderen die door vaccins voor hun leven zijn beschadigd.

 

 

x

x

Producer VAXXED: ‘Kinderen worden verwoest’…!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

In 2013 krijgt bioloog Dr. Brian Hooker een telefoontje van één van de Senior-wetenschappers van het CDC, de U.S. Centers for Disease Control and Prevention. Deze wetenschappelijk-onderzoeker leidde in 2004 het onderzoek van dit agentschap, naar de links tussen autisme en het BMR-vaccin. (Bof, Mazelen en Rode Hond). Deze wetenschapper heet Dr. William Thompson en hij bekend in die telefoongesprekken met bioloog Brian Hooker, dat het CDC cruciale data uit haar eindrapport heeft gelaten. Data die onthult dat er een CAUSAAL VERBAND IS, TUSSEN DIT VACCIN EN AUTISME..!

vaxxed logoHet is niet bij dat ene telefoontje gebleven en dr. Brian Hooker krijgt meer telefoontjes van deze William Thompson van het CDC. Deze telefoongesprekken neemt hij de maanden erna allemaal op. Daarin bespreken beide mannen de exacte data die dus NIET in het uiteindelijke CDC-rapport terecht is gekomen..Het blijkt -zo verklaart Thompson- dat zijn collega’s al het bewijs hebben vernietigd.

Vervolgens gaat deze bioloog, dr. Hooker de hulp inroepen van de Engelse arts Andrew Wakefield, die uit zijn ambt werd gezet, vanwege dezelfde claims in 1998 (!!) over de relatie vaccins/vaccinaties en autisme. Hoewel deze Andrew Wakefield later in volle eer werd hersteld en een schadevergoeding ontving, was de schade en publiciteit rondom deze affaire enorm.

In zijn niet-aflatende inspanningen om de gezondheid van onze kinderen te waarborgen, richten producent Del Bigtree en deze dr. Andrew Wakefield zich met de film-docu ‘VAXXED’, op deze onpasselijke zaak. Wakefield richt zich met deze documentaire dan ook direct op het bewijs dat achter deze verachtelijke affaire ligt.Het blijkt dat natuurlijk niet alléén de CDC’s verantwoordelijkheid dragen voor deze affaire, maar dat er sprake moet zijn van een constructieve doofpot bij de Amerikaanse overheid inzake de bescherming van de gezondheid van de Amerikaanse burgers.

De film bevat interviews met farmaceutische insiders, artsen, politici en de ouders van door vaccins, ernstig beschadigde kinderen. De film onthult een alarmerende fraude, die heeft bijgedragen tot de exponentiële steiging van het aantal autisme-gevallen in de wereld en de potentieel meest catastrofale epidemie in deze en vorige eeuw.

Als je nog nooit van dr. Andrew Wakefield hebt gehoord, wordt het tijd je te verdiepen in deze arts, die door de invloed van de farmaceutische industrie uit zijn vak werd gezet, via een rechtszaak rondom zijn publicatie van uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek, waaruit dat er een REGELRECHTE LINK IS TUSSEN VACCINS EN AUTISME. Hij werd uit de medische praktijk verbannen in 2010.

autisme vaccineDe studie die hij deed rondom de BMR-prik, de vaccinatie tegen de mazelen, de bof en rode hond linkt vaccins keihard aan autisme. Later werd hij echter, zonder dat de pers het écht nodig vond hier over te berichten kennelijk, weer in volle eer hersteld. Vooral door het intrekken van de beschuldigingen aan zijn adres..

Arts en anti-vaccinatie-activist dokter Andrew Wakefield is ook de regisseur van ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’, een documentaire waarmee hij wil aantonen dat vaccinaties wel degelijk autisme kunnen veroorzaken, ondanks de hardnekkige ontkenning ervan door de medische ‘wetenschap’. Hij verklaart in de film tevens dat onderzoekers van het Amerikaanse CDC, het Centrum voor Controle en Preventie van Ziektes, daarvan al tientallen jaren op de hoogte zijn en daarover onder andere hebben gefraudeerd. Kijk naar zijn bijdrage aan de betoging van afgelopen 1 juli.

x

x

De krankzinnigheid van deze wetgeving in 3 plaatjes.. Of: hoe angst de bevolking regeert..!!

x

 

Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de 'opmars' van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien, zou je denken dat de vaccinaties hun doel bereikt hebben..
Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de ‘opmars’ van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien, zou je denken dat de vaccinaties hun doel bereikt hebben..

x

vaccines scheme

x

Wordt de angst om NIET te vaccineren, 'gevaar' te lopen, niet het best met dit plaatje duidelijk gemaakt..?
Wordt de angst om NIET te vaccineren, ‘gevaar’ te lopen, niet het best met dit plaatje duidelijk gemaakt..?

18 gedachten over “Producer ‘VAXXED’: ‘Kinderen worden verwoest’…!

 1. Laat dan iedereen verplicht aan de vaccinaties, niet slechts een doelgroep.
  Denk dat je dan veel meer mensen hebt die tegen verplichte vaccinaties zijn dan nu, nu het alleen verplicht is voor kinderen.

  Iedereen aan de jaarlijkse griep prik (oja, die is geloof ik al verplicht in Amerika?)
  Iedere volwassene alle rijksvaccinaties inspuiten die de kinderen krijgen om de kudde immuniteit hoog te houden.
  Iedereen ieder jaar titeren om te zien of de antistoffen nog hoog genoeg zijn en zo niet, dan verplicht her vaccineren.

  Ik denk dat de vaccinatie waanzin nog een stuk erger moet worden en dat dan veel van de voorstanders van verplicht inenten of de mensen die nu nog niet nadenken over dit onderwerp wel eens tegen het verplichte inenten kunnen gaan worden.

  Altijd makkelijk om een ander te verplichten tot iets (kinderen in dit geval) terwijl je zelf niet verplicht wordt iets te doen.

 2. What is in the name
  Autisme is als ieder ander ……isme een doelbewust aangebracht mind control programma dit keer niet gedoseerd via het “onder wezen onder wijs” maar toegediend via de spuit veel goedkoper en effectiever.

  Wat gebeurd er in de regel als ideologiëen of willekeurig welke (fascistoïde)doctrine dan ook in rang orde tot Wet worden verheven?

  Onbalans en dat alle maal in Naam der Wet
  HerKen de vrucht aan zijn WerKen !
  http://images1.images-speurders.nl/images/14/1492/149290711_2_big.jpg
  ÉÉN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

  In tegen stelling tot wat velen beweren is het gelijkheidsbeginsel, de Weeg Schaal de Wet voor de meeste mensen een ware gruwel.
  http://annavonreitz.com/whyyouarespecial.pdf

  We horen de klokken luiden, maar al of niet bewust weten we de klepel maar niet te vinden. Zolang het overgrote deel van de mensen aan een combinatie van het Messias complex, Stockholm syndroom en Cognitieve dissonantie leiden zullen zij de ware betekenis van “de Wet” niet kennen. Als gevolg van onwetendheid geven zij zelf als menselijke massa het gewicht aan de in onbalans zijnde weegschaal

  De Weeg Schaal is het enige precisie instrument wat ons als “Rechter / Beul” ter beschikking staat en “heel eenvoudig meester dienen te zijn”, aan dit fundamentele kosmische principe kan met Reden geen enkele Rechten studie of willekeurig welke studie dan ook, iets aan of af doen, ook al hebben ze dat ons met succes doen geloven.

  Vergeet de Faculteit Rechten, de Mr licentie titel meester in de rechten, het is niets meer en niets minder, dan een onwettig privilege. http://wakeupkiwi.com/downloadpapers/Canon_And_Admiralty_Law-History.pdf

  1. Leuk die weegschaal.
   Elke zichzelf respecterende stad heeft een waag , waar heksen werden gewogen ,dat was toen wet en recht. We zijn een eind gekomen maar toch weegschaal als symbool van recht?? In deze tijd waarin economie een leidraad is ( niet ten dienste maar ten koste van mensen)in het spreken van recht.
   We schrijven 1998 rechtenstudie, 3 de jaars. College .
   Prof begint met het uiteenzetten van een casus.
   Visser vangt uit een meer 100 Gulden (m toen nog)vis per week en kan daar goed van leven.( het was een fictief voorbeeld) nu komt daar een chemische fabriek ( werkelijk waar in het voorbeeld)die zijn afvalwater loost in het meer . De vangst van de visser loopt terug tot 50 gulden per week en de vraag is , wie betaald de schade ??
   Antwoord de visser want is minder belangrijk voor de economie!
   Dat is hoe onze rechters zijn opgeleid, diep triest!

 3. [ Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, ]
  Die grafiek klopt niet met de tekst hoor.
  Die gaat over het sterk teruglopende aantal jaarlijkse doden door mazelen per 100.000 inwoners, niet over het aantal ziektegevallen.
  Tot aan de vaccinatie begin jaren ’70 kreeg immers iedereen de mazelen, zoals elke 50plusser kan beamen.

 4. inderdaad…iedereen kreeg de mazelen tot men begon te vaccineren. de mazelen is wat men een “kinderziekte” noemt. Ik heb dit reeds een paar maal aangehaald op deze site maar er schijnt weinig geloof aan gehecht te worden….de mazelen zijn al van in de oudheid bekend als de uitstoot die gepaard gaat met de kering van het bloed. daar waar het foetus zich aanvankelijk voedt met bloed (puur dierlijke substantie) van de moeder en later als baby met de melk van de moeder (transformatie van bloed) gaat het vanaf ongeveer zijn eerste jaar over naar een combinatie van plantaardig voedsel met nog wat (of helemaal geen) dierlijk. ook het bloed van de moeder en haar melk waren transformaties van wat zij at….planten, al dan niet aangevuld met dierlijk!
  gedurende de kindertijd waar het kind kruipt (dierlijke stadium)en overgaat naar een meer menselijke houding (rechtop lopen) gaat ook het bloed keren….het dierlijke uit de baarmoeder en van de moedermelk wordt nu uit het lichaam gestoten en dat noemen we mazelen…kleine rode puntjes die duidelijk aangeven dat het een uitstoot is van dierlijke resten (indien we bv suikers uitstoten of alcohol worden eveneens rode verkleuringen waargenomen maar deze vormen vlekken, geen puntjes)
  dat daarbij kinderen sterven is nog zeer de vraag. trouwens deze zeer geringe aantallen van circa 15 kinderen op 100.000 is bezwaarlijk een epidemie te noemen!!! daarenboven kan men zich nog de vraag stellen of deze kinderen echt stierven van de mazelen of waren ze reeds zo zwak dat dit net teveel werd voor hun???
  hiervoor een vaccinatiecampagne opzetten lijkt me echt de mug met kanon vernietigen of zie ik dit helemaal verkeerd????
  de open vraag blijft zich stellen: wat was de echte reden om hier vaccins in te zetten?????? afgezien van of men begrijpt wat mazelen eigenlijk zijn!!

  1. Hoi tjeu, long time no see! Ja de mazelen, als kind veel jeuk aan die bultjes met een beetje koorts, niets ernstigs wel lastig. Moeders kwam dan met dat oranje kartonnen busje talkpoeder tegen de jeuk en was weer even van dat gekriebel af. Jouw versie van het bloed keren vind ik best fascinerend. Het draagt een soort oer-boodschap met zich mee. Eigenlijk heel natuurlijk als je het zo bekijkt. Niet dat we van de apen afstammen, dat is al lang niet meer de orde van de dag, maar het geeft dan wel een andere inkijk, genetisch gemanipuleerd? Door onze “goden”? Het vaccineren van de kinderen te verhinderen dat ze in deze wereld niet meer in de volwaardigheid, althans een deel daarvan, fysiek kunnen ontwikkelen? Weer meer volgzaam worden, aan het lijntje? Gehoorzaam? Of misschien een kwetsbaar immuunsysteem kweken voor bio-warfare, daar we dan niet genoeg immuniteit hebben opgebouwd tot sterke mensen?

  2. Lekker even de diepte in, mooi hoor even een frisse kijk op dingen . Ik had daar nog nooit zo over gedacht ….. de moeite meer dan waard! bedankt tjeu

  3. Mooi Tjeu, ik ben mijn leven lang, althans vanaf mijn biologielessen op de middelbare school gefascineerd in embryonale ontwikkelingsstadia van welk zoogdier dan ook, omdat er vele overeenkomsten zijn.
   Het lijkt dat in de beginaanleg, dus eitje en bevruchter, het proces hetzelfde is, na bepaalde tijdsperioden beginnen de verschillen zichtbaar te worden, maar overeenkomsten blijven ook daar, de uiteindelijke vorm is alleen verschillend.
   Voor mijzelf heb ik ook altijd het idee gehad dat de “kinderziekten” een soort noodzakelijk fenomeen zijn om door te kunnen groeien naar een gezonde volwassene.
   Jouw visie erop vind ik boeiend als een mogelijk antwoord over het hoe en waarom 😉

  4. Quote: gedurende de kindertijd waar het kind kruipt (dierlijke stadium)en overgaat naar een meer menselijke houding (rechtop lopen) gaat ook het bloed keren….het dierlijke uit de baarmoeder en van de moedermelk wordt nu uit het lichaam gestoten en dat noemen we mazelen…kleine rode puntjes die duidelijk aangeven dat het een uitstoot is van dierlijke resten (indien we bv suikers uitstoten of alcohol worden eveneens rode verkleuringen waargenomen maar deze vormen vlekken, geen puntjes)

   Als deze bewering juist is. Dan zijn alle kinderen vanaf de 1e jaar allemaal rode vlekken hebben. Dan zijn alle kinderen zonder vaccins bij Biblebelt, Irak en andere landen allemaal rode puntjes hebben vanaf de 1e jaar.

   Hoe verklaart je de vorm van Waterpokken, Bof en Rode hond?

  5. Hoe verklaart Tinus Smits en arts Hans Moolenburgh over vaccinaties en autisme?
   Bijna alle kinderen in de Nederland en andere landen hebben de klassieke vaccinaties programma gehad. Zijn zij allemaal autist?

   Vaccinaties zijn niet de directe oorzaak voor autisme. Alleen de “onkunde” leidt tot autisme.

 5. nog een “kleine” aanvulling op mijn visie hier beneden ;-)! deze visie is niet uit de lucht gegrepen en vindt haar basis in de holistische en energetische benadering van het leven in de breedste zin.
  reeds duizenden jaren gaat men ervan uit dat het leven ontstaat vanuit bewuste manifestatie van het oneindige universum. dit impliceert dat ieder wezen ontstaat vanuit bewuste intelligentie in permanente harmonie met zijn/haar omgeving.
  hierbij kan je stellen dat iedere fysische manifestatie de hele evolutiecyclus van deze omgeving doorloopt om uiteindelijk te komen tot die vorm die overeenkomt met het bewustzijn van deze manifestatie op een bepaalde plaats en in een bepaalde tijd!Het universum dient steeds als blauwdruk…het bewustzijn van iedere manifestatie bepaalt dan de vorm als “individuele” afdruk van de oneindig grote blauwdruk, “het universum”
  Voor de mens geldt exact hetzelfde. Als je de evolutie van het embryo tot de foetus en de baby bestudeert zal het je opvallen dat dit begint bij 1 eitje omringt door 12 spermacellen (ieder vertegenwoordigt 1 van de 12 delen van het universum) waarna pas het 13 spermacel kan binnendringen. het evolutieproces wordt hier in gang gezet en men kan de verschillende dierlijke stadia waarnemen (de plantaardige stadia zitten reeds vervat in het eitje en de zaadcel)
  we zien hier de vrucht het uitzicht krijgt van een visje om later te evolueren naar het kleine zoogdiertje dat later mens wordt. in 9 maanden tijd wordt een evolutie van miljoenen jaren gereproduceerd (hierbij laat ik even in het midden of de mens op aarde of elders gevormd werd…is niet zo belangrijk ;-))
  Wat wel belangrijk is, is dat er steeds harmonie heerst in iedere overgang naar ieder nieuw stadium. Elk fenomeen is immers de manifestatie van zijn/haar bewustzijn in een bepaalde omgeving.
  De mens is een meer ontwikkeld wezen dan de meeste dieren (zelfs na eventuele ingrepen die de mens misschien een gevangene maakt in zijn eigen lichaam).
  Door dit streven naar harmonie vinden processen plaats die zowel op het fysische als psychische niveau werken. Baby’s evolueren van het nog dierlijke stadium van kruipen naar het menselijke…dit gaat met vallen en opstaan maar ze ervaren hier weinig last van….hun jonge soepele beenderen en spiertjes zijn hier op aangepast….psychisch kennen we de puberteit waarbij de jonge mens uit zijn aanvankelijk, ‘egoïstisch’ patroon treedt om zich bewust te worden van zijn/haar waarde in een maatschappij…ook dat is vallen en opstaan terwijl het proces waar ze doorheen gaan mede de basis bepaald van hun latere persoonlijkheid.
  Ieder proces leidt naar een volgende fase. zo ook de mazelen waarbij het “oude” dierlijke uit het lichaam verwijdert wordt om op nieuw “balans” te maken met de “nieuwe” menselijke vorm.Ook hier vindt een positieve evolutie plaats waarbij het auto immuniteit systeem versterkt wordt.
  Ga je nu een proces ontwikkelen waarbij je dit natuurlijke evolutieproces tegenwerkt dan kan deze “ontlading” niet plaats vinden. Dit betekent dat “afvalstoffen” in het lichaam opgestapeld worden waardoor de volledige conditie onevenwichtig wordt.
  Het is hier niet de juiste plaats om dieper in te gaan op dit proces (te uitgebreid)maar deze conditie maakt ons lichaam ontvankelijker voor degeneratieziektes als kanker! vanuit deze inzichten kan men stellen dat de kans op “yange” (sorry moeilijk te vertalen maar het zijn kankers zoals die van lever, pancreas, longen)kankers ongeveer 25% hoger komt te liggen!dit geldt trouwens voor het onderdrukken van alle natuurlijke eliminaties van ons lichaam!!
  Ik besef dat ik hier boude taal spreek maar deze gegevens zijn het gevolg van de holistische opbouw van alles wat bestaat.
  Ik wil hier niemand mee kwetsen nog oordelen maar het zou een grote sprong voorwaarts kunnen betekenen als we onze inzichten in de “heelkunde” op deze leest zouden schoeien!
  Homeopathie, acupunctuur, kruiden en bloesems zouden de logische plaats krijgen die ze verdienen en niet enkel omdat we bewezen hebben dat ze werken maar vanuit inzicht over hun werking….Amen 😉

 6. Geen autisme bij de Amerikaanse Amish mensen want die leven natuurlijk; geen tv, telefoon, computer en geen vaccinaties; God is de grootste arts. Hier is de prijswinnende documentatie: The secret life (waarom geheim?): http://www.dailymotion.com/video/x2hvn34, mooie mensen, mooie tanden.

  Onze natuurlijke vrienden worden onnatuurlijk gemaakt!(een gechipte, ingeënte kat overreden:dood) Zouden ze ook autistisch zijn? Dieren weten van nature wat ze willen: Niet naar de dierenarts; (spuitje hier, spuitje daar en als laatste een spuitje om in te slapen) Ze hebben last van vlooien; geen gif voor mijn poesenkindje, dan maar een moordpartij (kammen en pletten). Bicarbonaat van soda in de vacht is ook een middel.
  De kern van de zaak: ongedierte is een teken van zwakte, zei mijn vriendin laatst. En zo is het ook; in concentratiekampen, weinig eten: geen weerstand en vol luizen, genoeg eten en de luizen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Conclusie: geef je dierenvrienden goed eten: kabeljauw of vlees van de slager, vermeng kokosolie in etensbakje en zilverwater in het water. resultaat: Happy Huisdier.

  1. Autisme is het begin van de robotisering van de mens. Mensen die autisme hebben houden van regels en kunnen niet goed omgaan met gevoelens. Misschien dat kinderen van ouders die niet in balans zijn (bv te veel denken) het eerder krijgen.(Eindhoven, de slimste stad van het land heeft relatief veel autisten) http://www.nu.nl/gezondheid/2544231/diagnose-autisme-vaker-in-regio-eindhoven.html
   Honden na 1 april 2013 geboren moeten verplichte gechipt worden: boete voor geen chip:19.500 euro of gevangenisstraf! Als het overgaat op mensen zitten we allemaal vast of zijn we blut.

 7. http://www.healthfreedoms.org/the-amish-dont-get-autism-and-they-dont-get-vaccinated-possible-link/
  Sorry, ik had de reactie niet gezien; stond te lang open: visite, visite, een huis.. Ieder geval de Amish mensen zijn een goed voorbeeld van de vrijheid van de geest en Amerika. Groepen zijn altijd verschillend want ze zijn een groepering van verschillende mensen; ze hebben misschien nieuw bloed nodig, maar wel schoon bloed! Leve het goede leven! Hoera voor gezonde mensen in lichaam en geest!

 8. Vaccineren = gezonde kinderen opzettelijk en onnodig ZIEK maken uit winstbejag. Bovendien wordt het immuunsysteem door vaccinatie verhinderd zich te ontwikkelen waardoor kinderen pas goed vatbaar worden voor ziektekiemen, infecties etc..

  Voorstanders van vaccins zijn niet minder dan medeplichtig aan potentiële moord of tenminste vernietigen van de levenskwaliteit van kinderen vanaf de geboorte naar mijn mening.

  Het nieuws-item van vandaag van rivm is enkel als tegengewicht voor de eerdere uitzending van zorg.nu waar vaccinatieschade aan bod kwam: wereldwijd 71.090 slachtoffers van het hpv vaccin, jonge meiden wiens leven VERWOEST werd door het onnodige vergif, door de strot geduwd van de big farma én overheden voor WINST! En NOG blijven misdadigers deze FEITEN in twijfel trekken.
  Enkel ‘wetenschappers’ die op de loonlijsten staan van de farmaceutische bedrijven, komen met allerlei leugenverhaaltjes over de veiligheid en vermeende werking/bescherming van vaccins, waar trouwens nooit harde, concrete bewijzen of zelfs cijfers van konden voorgelegd worden.

  Voor WINST worden onze kinderen hun gezondheid vernietigd, dát is de gruwelijke waarheid!!

  Er zijn maar DRIE landen waar polio nog voorkomt. Dus WAAROM HEEL de wereld inenten in plaats van polio uit te roeien in die DRIE overgebleven landen?!
  Onlogisch? Zeker!
  Antwoord: het is zeer lucratief om de hele wereld in te enten, om hun vaccins te slijten, nietwaar???
  Dus voor de WINST van de producent én voor het bekomen van levenslange patiënten (van de gevolgen/bijwerkingen) door gezonde kinderen te besmetten met vaccins (want vaccins werken niet, de ziekte kan zich nog altijd ontwikkelen of zelfs getriggerd worden door het vaccin.)
  Ieder weldenkend mens met één hersencel kan die conclusie trekken, daar hoef je niet medisch geschoold voor te zijn, enkel gezond VERSTAND te gebruiken!

  Wat de griep betreft: er zijn MEER DAN 500 griepvarianten en er komen elk jaar mutaties BIJ, waarvoor er dus onmogelijk bescherming kan geboden worden in 1 spuit voor 1 variant; dus de griepprik is VOLKOMEN NUTTELOOS!
  Alleen voor de farmaceutische producenten brengt het geld in het laatje!!
  Misdadig is het dat mensen worden misbruikt als vee voor de hébzucht van farmaceutische bedrijven! Past ook in het plaatje om de wereldbevolking drastisch te verminderen: maak de mensen wijs dat het voor hun gezondheid noodzakelijk is door hen angst aan te jagen en zij laten vrijwillig de gezondheid van hun kinderen schaden, zelfs al van bij de geboorte!

  Voorstanders beweren dat niet-gevaccineerde kinderen een gevaar zouden zijn door gevaccineerde kinderen te besmetten……euh: dan werkt het vaccin dus NIET want het vaccin zou kinderen toch beschérmen tegen de ziekte?!
  Een niet-gevaccineerd kind kán dus geen gevaccineerd kind besmetten tenzij…..het toegediende vaccin NIET werkt….Zover gaat de big farma om hun miljardenwinsten veilig te stellen: mensen de grootste ONZIN wijsmaken en uiteraard: angst als wapen gebruiken om mensen te ‘overtuigen’ om hun producten te kunnen slijten! Dat de gezondheid van de kinderen voor het leven beschadigd is, zal de big farma worst wezen.

  Artsen die BLIJVEN vaccineren en dat AANRADEN zijn gewoon misdadigers die hun eed van Hippocrates schenden en die enkel gaan voor de POEN ipv de gezondheid van de kinderen, voor mij zijn het, samen met de farmaceutica, een bende ordinaire, hebzuchtige moordenaars in spé.

  Het verschil tussen een gevaccineerd kind: bleek, slechte eter: lust geen fruit/groenten, altijd ziek: veelvuldige infecties, lusteloos, keelontstekingen, buisjes in de oren, luie ogen, lastig, allergieën, hersenletsel, autisme, de lijst is EINDELOOS en al meer dan 25 jaar BEKEND, vooral onder ouders die nérgens hulp krijgen omdat de medische wereld verdomd goed weet vanwaar die klachten komen maar uit winstbejag het verband/oorzaak met vaccins blijven ontkennen!

  NIET-gevaccineerd kind: vrolijk, gezonde kleur, goede eter: vooral groenten en fruit, GEEN allergieën, af en toe verkoudheid maar dat is zo over ZONDER MEDICIJNEN, nergens last van!
  Het verschil is schrijnend en hemeltergend wegens opzettelijk veroorzaakt voor geldgewin!

  Ik kan, als oma, het verschil DUIDELIJK waarnemen tussen mijn gevaccineerde en niet-gevaccineerde kleinkinderen!
  Het is een schande dat na meer dan 30 jaar, na de ontelbare gevallen en bewijzen van de schadelijke gevolgen van vaccinaties nog steeds ouders gemanipuleerd worden via angst om vrijwillig de gezondheid van hun kinderen te laten schaden voor de miljardenwinsten van de monsters van de farmaceutica met medeplichtigheid van vermeende ‘genees’heren zonder geweten.

  OMA, ERVARINGSDESKUNDIGE!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.