Advertentie

Wat de media NIET vertelden rondom MH17…


Senator Ron Paul is één van de meest erudiete VS-politici die we kennen. Een man die in woord en daad zijn morele en ethische gevoelens direct weet onder woorden te brengen, wanneer de leiders in de VS weer eens een boekje te buiten gaan. Hij is de man die -naast zijn drukke baan als Senator- ook nog eens druk bezig is met zijn ‘Ron Paul Institute’, waar hij de genoemde daad bij het woord voegt en veel zaken doet, die anderen achterwege laten. Het instituut heet voluit ‘The Ron Paul Institute for Peace and Prosperity’, is gesticht in 1970 als een onderwijs-organisatie. Het ondersteunt de aspiraties van Dr. Ron Paul als advocaat van het publieke belang, voor een vreedzame buitenlandse politiek van de Verenigde Staten. En tegelijkertijd voor de bescherming van grondrechten van de Amerikaanse burger in de VS en daarbuiten.

Inderdaad, dan heeft hij de afgelopen decennia zijn handen vol gehad..! Het instituut probeert mensen te mobiliseren om een brede coalitie, een samenwerkingsverband tot stand te brengen, zodat dit kan leiden tot fundamentele verandering in de VS-politiek, in binnen- en buitenland, zoals gezegd. Het is zoals Ron Paul zegt: “Met het totstand brengen van vrede, komt de wérkelijke welvaart”. Ron Paul is een man die veel artikelen en boeken produceert en het onderstaande artikel willen we je in dat kader graag aanbieden. Het komt van een paar weken ná de laffe aanval op de MH17 en toont preciés waar de schoen wringt met deze bizarre catastrofe.

Kijk eens naar de uitspraak die Ron Paul doet over het verbannen van NSA-medewerker Edward Snowden, die als landverrader werd neergezet. Maar Ron Paul draait het verhaal simpel 180 graden om en gooit deze zaak terug, recht in het gezicht van de Amerikaanse autoriteiten. En dit is dr. Ron Paul ten voeten uit; een man die in onze ogen een voorbeeldige president zou zijn van het prachtige land, de Verenigde Staten van Amerika, dat sinds de dood van John F. Kennedy feitelijk alleen maar verder is afgegleden naar een sluwe, wereldpolitiek-dominerende imperialistische macht. Het staat tussen de regels geschreven van het artikel: het zou Ron Paul niet verbazen als ook deze smerige daad van het neerhalen van een verkeersvliegtuig, vlucht Malaysian Airways, #MH17, een daad van de CIA zou zijn. Een zoveelste valse-vlag-aanslag.

 

 

x

x

Wat de media NIET vertelden rondom MH17…

2014 © Ron Paul | deze versie WantToKnow.nl/be

 

Mark Rutte met grote vriend Poroshenko, hand in hand voor waarheidsvinding achter de MH17-aanslag..! Terwijl het officiële onderzoek niet is afgerond, zou de (medeplichtige) dader hier dus zomaar in beeld kunnen staan.. Geweldige politiek Mark Rutte..!! A picture tells a thousand words..?

Slechts enkele dagen na de tragische crash van vlucht MH 17 boven het oosten van de Oekraïne sloegen de westerse politici en media de handen ineen om qua propaganda het maximale uit de ramp te halen. Het moest de schuld van Rusland zijn; het moest de schuld van Poetin zijn. President Obama hield een persconferentie en beweerde – nog voordat een onderzoek had plaatsgevonden – dat pro-Russische rebellen in de regio verantwoordelijk waren. De Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Samantha Power, deed hetzelfde in de VN-Veiligheidsraad. Nog geen dag na de crash!

Terwijl de westerse media de regeringspropaganda braaf herhaalden, waren er een paar dingen die zij niet vermeldden. Zij vermeldden niet, dat de crisis in Oekraïne eind 2013 was begonnen, nadat door de EU en Amerika-ondersteunde demonstranten de straat opgingen voor de omverwerping van de Oekraïense democratisch gekozen president Viktor Yanukovych. Zonder de door Amerika gesponsorde ‘regime change’ zou het onwaarschijnlijk zijn dat er honderden dodelijke slachtoffers zouden zijn gevallen in de onrust die daarop volgde. De crash met MH 17 zou niet hebben plaatsgevonden.

De media lieten direct weten dat het vliegtuig door Russische troepen of Russisch-gesteunde separatisten moest zijn neergeschoten, omdat de raket dat het vliegtuig naar verluid had neergeschoten door Rusland was gemaakt. Ze vergaten te vermelden dat de Oekraïense regering ook gebruik maakte van exacte dezelfde Russische wapens.

BBC-Rusland journaliste Olga Ivshina zou zich volgens haar leidinggevenden, tijdens haar reportage rondom de MH17-ramp als een pasbeginnende journaliste… Dat ze keiharde waarheid deelde, was de feitelijke oorzaak. (KILIK voor artikel)..

De media vermeldden niets over de post-staatsgreep regering in Kiev, welke volgens OVSE monitoren sinds 20 juni 2014 250 mensen heeft gedood in de afgescheiden Lugansk regio. Waaronder 20 sterfgevallen, die op de dag na de vliegtuigcrash door bombardementen van regeringstroepen in het centrum van de stad vielen! De meeste van deze mensen waren gewone burgers. Ongeveer een gelijk aantal slachtoffers als het aantal omgekomenen bij de vliegtuigcrash. Rusland daarentegen heeft niemand in de Oekraïne gedood. De separatisten hebben grotendeels militaire, geen civiele, doelen geraakt.

De media vermeldden niet dat de VS zich achter de aanvallen van de Oekraïense regering op hun burgers had geschaard. Een van de woordvoerders van het Amerikaanse departement Buitenlandse Zaken noemde die aanvallen ‘gematigd’.

De media vermeldden niet dat Rusland noch de separatisten in Oost-Oekraïne iets hadden te winnen en juist alles te verliezen door een vliegtuig vol met burgers neer te schieten.

Noch vermeldden niet dat de Oekraïense regering veel te winnen had door Rusland de schuld te geven. Of dat de Oekraïense minister-president zijn genoegen al had geuit, toen hij hoorde dat Rusland werd beschuldigd.

Marie Harf, persvoorlichter van de regering Obama, verwijst journalisten kort na de aanslag naar YouTube en Facebook voor bewijzen rondom de MH17-aanslag..! Een paar dagen daarvoor roept John Kerry, VS-minister van Buitenlandse Zaken, dat uit beelden die de VS heeft, de schuld van de Russen duidelijk is..

Ze vermeldden niet dat de raket die blijkbaar het vliegtuig neergeschoten had van een verfijnd ‘surface-to-air missile’ systeem kwam, veel opleiding vergend, opleiding die de separatisten niet hebben gehad..!

Ze vermeldden niet dat de separatisten in Oost-Oekraïne aanzienlijke schade hadden toegebracht aan de Oekraïense regering, in de week voordat het vliegtuig werd neergehaald.

Zij vermeldden niet hoe vergelijkbaar deze situatie was, met de bewering van Amerika dat de regering van Assad in Syrië in Ghouta gifgas tegen de burgerbevolking zou hebben gebruikt. Assad had ook de overhand in zijn strijd tegen de door Amerika gesteunde rebellen en het was Amerika die beweerde dat de aanval van de Syrische regering kwam. Vervolgens leidden de beweringen van Amerika hen bijna naar nog een andere oorlog in het Midden-Oosten. Op het laatste moment werd Obama door publiekelijke oppositie gedwongen om de aanval niet door te zetten en we hebben sindsdien geleerd dat de Amerikaanse beweringen over het gifgas vals waren.

Het is goed mogelijk dat de regering van Obama en de media het juist hebben ditmaal, dat Rusland of de separatisten in Oost-Oekraïne dit vliegtuig met opzet of per ongeluk hebben neergeschoten. Het echte punt is, dat het heel moeilijk is om accurate informatie te verkrijgen. Iedereen houdt zich bezig met propaganda. Op dit punt zou het onverstandig zijn om te zeggen dat de Russen het hebben gedaan, of de Oekraïense regering, of de rebellen. Is het zo moeilijk om eerst gewoon echt onderzoek te doen?

* * *

 

Kennelijk één van de foto’s die het teken waren voor de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, om in te grijpen in Europa, Het charme-offensief door Poetin ongedaan te maken en Europa de draai te laten maken naar een haat-propaganda-offensief TEGEN Poetin.. Hoeveel krachtiger kan een valse-vlag dan werken, door een verkeersvliegtuig uit de lucht te schieten..?!

 

 

63 gedachten over “Wat de media NIET vertelden rondom MH17…

  1. Kunnen mensen zoals Kilian (en wie was het van de week ook al, een of andere Helen meen ik) niet zelf op zoek gaan naar de info die ze blijkbaar willen hebben? Het is volgens mij de bedoeling van belangrijke informatie dat je zelf ook eens op onderzoek uitgaat en niet wacht tot anderen je de links op een presenteerblaadje aanbieden. Of denken dit soort vragenstellers dat het artikel (ook het artikel over vaccinatieschade en wat het Europese Hof daarover heeft gezegd) uit de duim is gezogen? Of trachten ze andere lezers op het verkeerde been te zetten en te insinueren dat het onzin is en je er niets van moet geloven? Of hebben deze mensen nog steeds niet door dat het Internet een gigantische bron van informatie is waar je met een heel klein beetje moeite kunt vinden wat je zoekt. Natuurlijk zal je je gezonde verstand moeten blijven gebruiken en niet alles zomaar geloven, maar als je lang genoeg op Internet meeloopt, dan ontwikkel je een redelijk vermogen om zin en onzin van elkaar te scheiden. Iets dat mensen vroeger ook hadden met de mainstream mediakanalen en -kranten, iedereen snapte het verschil tussen De Telegraaf en de Volkskrant of de VPRO en de NCRV, enz.

   In het geval van Helen en de uitspraak van het Europese Hof over vaccinatieschade is het bijna wel duidelijk dat het om een Internet trol gaat, ze plaats haar reactie als nr 2 (http://www.wanttoknow.nl/nieuws/europese-hof-vaccinatieschade-hoeft-niet-bewezen/#comment-569491) om kwart over een ’s nachts, op een tijdstip dat iedereen diep in slaap is, maar zij is vermoedelijk door een verschrikte farma bobo wakker gebeld om zo snel mogelijk te trachten het vuurtje te doven en verdeeldheid te zaaien.

  2. Het is de dunste vorm van trollen Paul. Vragen naar de bron, in de hoop dat de webmaster/redactie het niet ziet en mensen vervolgens de onbeantwoorde, dus ‘veelbetekenende’ vraag zien..
   Kilian is ook niet bereid een simpel ‘dankje’ te plaatsen. Noch het doel van de vraag. Ongeloof over een Senator die zoiets zou schrijven..?

  3. Als de meeste mensen nu eens de bronnen van de artikelen in de gevestigde media zouden eisen, dan zouden ze nog vreemd opkijken.

 1. Heb al eerder verschillende artikelen geschreven over MH17. Een artikel heb ik geplaatst op Yoors en op mijn tijdlijn.Dit artikel is samengesteld uit verschillende betrouwbare bronnen!

 2. Waarom wordt er toch weer iedere keer naar een raket verwezen?? Tracht men door dat te blijven herhalen het toch als een waarheid te presenteren? Aan de wrakstukken was duidelijk te zien dat cockpit doorzeefd was door kogels en juist mogelijk door een Oekrains gevechtsvliegtuig ter plekke neeghehaald is.
  De pilotenstoel was doorzeefd e.d. Ook de scrapnell wees erop. Ooggetuigen hebben het gevechtsvliegtuig of zelfs twee gevechtsvliegtuigen gezien, vliegend op de hoogte van de MH17. Het dwaalspoor richting de zgn. bukraket is slechts in het leven geroepen om via een zogheten bukraket installatie Rusland in het plaatje te laten passen. Er zijn geeen bewijzen van het gebruik van een raket gezien.
  Of er ontgaat mij hier iets?

  1. De opstandelingen hebben geen vliegtuigen dus stond direct vast dat MH17 niet door een vliegtuig neergehaald kan zijn.

  2. Tijn 2.2
   Zeer kortzichtig met als gevolg een mogelijk te snel getrokken conclusie want heeft Oekraine bv geen gevechtstoestellen? Het lijkt wel erg veel op een vooroordeel waarbij je andere mogelijke daders uitsluit.

  3. De uitvoerders zijn al lang opgeruimt en begraven. Veel te gevaarlijk voor de opdrachtgevers (Cia/Mossad/Mi6) om de “patsies” te laten leven. Diegene die het vliegtuig feitelijk hebben neergehaald zijn hoogst waarschijnlijk al binnen 24 uur zelf geliquideerd door de Cia/Mossad/Mi6.

  4. @MSN Prachtige samenvating! Wat is er nog meer voor bewijs nodig dat de CIA/Mossad en hoogst waarschijnlijk Mi6 achter zitten? In opdracht van de “international bankers”, Rothschild-Zionisten.

 3. Het lijkt erop dat het juist de overheden zelf zijn die geen prijs stellen op waarheidsvinding zodat daders bestraft kunnen worden.
  Wanneer het bevriende landen of hoge lieden betreft dan lijken de overheden meer interesse te tonen in het beschermen van dergelijke lieden dan in deugdelijke aanpak en onderzoek.
  Hoe is het mogelijk dat Oekraine in het onderzoeksteam zit en dat het onderzoeksteam zegt alles in het werk te stellen om de daders van de aanslag op MH 17 te willen achterhalen?
  De ramp is boven Oekraine gebeurd en dat betekend dat Oekraine een verdachte zou moeten zijn en niets in het onderzoeksteam te zoeken heeft.En waarom heeft Rutte Oekraine VETORECHT gegeven en waarom horen we daar de mainstreammedia niet over?
  Nog een voorbeeld (wat niets met MH 17 te maken heeft maar wel met de onwil van overheden in dit geval het OM)is dat de burgemeester van Weert de heer Jos Heijmans erop aandringt dat het OM 6 vluchtelingen gaat vervolgen omdat zij de regels hebben overtreden (noodverordening) en ze zouden winkeldiefstal hebben gepleegd en mensen beroofd hebben.Het Om zegt wegens gebrek aan bewijs niet tot vervolging te willen overgaan en ook (hoofdofficier van justitie)de heer Theo Hofstee zegt dat nogmaals wanneer de burgemeester in discussie gaat (zie vanaf minuut 34.34-43.42).https://tvblik.nl/jinek/29-juni-2017.
  Het OM wil ook de vervolging van de voormalig hoogste ambtenaar van het ministerie van veiligheid en justitie de heer Demmink stoppen (nu omdat er geen redelijk vermoeden zou zijn) dat Demmink zich schuldig heeft gemaakt aan verkrachting .
  http://nos.nl/artikel/2180753-om-wil-geen-vervolging-oud-topambtenaar-joris-demmink.html Was het ook niet een voormalig officier van justitie die verdacht werd van witwassen,belasting ontduiking en een crimineel geld geven waarna ook geen vervolging plaats vond wegens gebrek aan bewijs (bonnetjes affaire)? En moest minister Opstelten daardoor niet opstappen? Geloofd u nog dat de waarheid aangaande MH 17 op deze manier ooit nog boven tafel komt?
  Nederland wil hoe dan ook vriendjes met Oekraine blijven denkt u maar aan het Oekraine referendum en het tegen de wil van het volk in doordrukken van Mark Rutte.

  1. Arnold 3 :
   Wat had U nu gedacht ?? Enkele vragen : Wie heeft de werkelijke macht in de USA(in Washington en New York)? Wie werd er aan de macht gebracht in Kiev en door wie??? Wie heeft er belang bij OM een front te openen in de voortuin van Putin ?? Wat is het verband met Syrië ?? Wat is de link met de Smolensk vliegtuig ramp ? Is het deze ramp die verhindert dat Putin en Rusland open kaart spelen ?? Het belangrijkste is echter : 20 min. na het neerstorten van de MH 17 begon de Israëlische aanval op Gaza!!!! Als U al deze puzzelstukken samen legt .. dan moet er toch het één en HET ander duidelijk worden. Als U weet dat in de EUSSR alle politieke verantwoordelijken handlangers zijn van de “duivel”, al of niet van moeten.. dan is het duidelijk dat de waarheid nooit aan het licht mag en ook zal komen. Overal waar de “duivel” mee gemoeid is..geldt de “omerta”. Hoe dat het toestel werd neergehaald..is een belangrijk technisch aspect… maar nog belangrijker is het antwoord op de vraag : Cui Bono???

  2. allen dekken ze elkaar, komt uit elke hoek en het ultieme concept voor c h a o s zaaien, meer niet en niets minder, net zoals er een goede thriller van maken uit hollywood
   demmink is de PISPAAL van de waarheid, hij mag blij zijn dat hij nog leeft als ik het goed door zie… maar daar zijn hele grote verstrengelingen mee ge moeit.. en zal er echt een hele grote enge geur over den haag rieken.. dus kiezen ze voor de ” ambi puur ” en ja.. met de tijd vervliegt de zaak en is er zelfs geen doofpot meer
   vieze enge praktijken in dit land, ook wat ” de democratie ” betreft.. die heeft rutte lekker verhandeld aan .. ja juistum : OekRAIne.. de meest giftige soort, maar mensen ;WE MOGEN NOOIT OPGEVEN OM DE ONDERSTE STEEN boven te halen, de enige die zich echt daadwerkelijk nog de te.ing knokt om de waarheid boven te vissen is Pieter Omtzigt ! ( 1 van de weinige die ik zie zitten als een ” biologische ” volksvertegenwoordiger! 9 helaas zit hij in de verkeerde club..)

   maar goed… niemand hoor je ook meer over de andere MH.. U weet wel.. die verdwenen was.. en raar maar waar ; ik denk dat het hele MH verhaal aan alle kanten stinkt, ik neem dan als voorbeeld het verhaal over de vreselijke Bijlmerramp.. ook zo een COMP-LOT
   Het ramptoestel was een vrachtkist uit Israel.. WAT ZAT ER IN DIE KIST…

  3. Arnold, ik lees jouw stukje nog eens over en wat mij opvalt is dat het n i e t vervolgen van die 6 aso- asiel -cellen een verkapping is om inderdaad de zaak tegen meneer De Mink ( het ijverigste, en tot uiterste vernietiging in staat zijnde roofdiertje) lekker maar gewoon op stop te zetten, zo als er rare smaakjes hangen aan de moord van dat meisje onlangs en die jongen van 16 die zwijgt in alle tijden volgens zijn advocate die .. ook in alle talen zwijgt.. kortom :

   WAAR ZIJN WE MEE BEZIG MET DE HELE RAMBAM?? Er zit iets te broeien en ik denk zelf dat we binnenkort een grote fik gaan beleven in den haag

  4. http://nos.nl/artikel/2180840-fred-teeven-niet-naar-de-raad-van-state.html
   Toeval of niet maar Fred Teeven ZIET AF van een functie bij de Raad van State.
   Zomaar een vraag die eigenlijk door kamerleden in de kamer gesteld zou moeten worden aan de minister van justitie bijvoorbeeld:Hoe is het mogelijk dat een verdachte van een ernstig delict (ook al wordt hij/zij niet vervolgd)in aanmerking kan komen voor een plaats in de tweede kamer en of een functie bij de Raad van State?
   Wanneer een minister van justitie opstapt en vervolgens (uit solidariteit) stapt de verdachte zelf ook op dan moet er wel iets niet kloppen want ze stappen echt niet zomaar op en dan kan het OM wel zeggen dat er gebrek aan bewijs is maar is dat niet aan de rechter om te beslissen? Wanneer de deskundigen van de NTSB zeggen dat voor een onderzoek naar de oorzaak van een vliegramp ALLE WRAKSTUKKEN nodig zijn dan vraag ik me af wie hier in Nederland de opdracht heeft gegeven om een sortering te laten plaatsvinden op de rampplek inplaats van alle wrakstukken terug te halen zodat hier een COMPLETE RECONSTRUCTIE had kunnen plaats vinden.
   Wanneer corruptie tot in de top lijkt te zitten wie is daar dan verantwoordelijk voor en wie kan daar iets aan doen?

  5. Luna 3.3
   Wat ik me afvraag is wie er verantwoordelijk is voor het tot stand brengen van de Europese Unie met haar niet gekozen medewerkers/sters. Is gecontroleerd wie zij zijn en door wie? Wanneer niet gecontroleerd is welke lieden er deel uitmaken van de EU dan kan het gewoon een organisatie zijn die niet zuiver is en mogelijk verkeerde bedoelingen heeft. Hoe kan het dat ministers zaken doen met een organisatie die uit het niets lijkt te komen en waarom worden langzaam maar zeker de nationale regeringen buiten spel gezet en de macht overgedragen aan die EU? Het vluchtelingenprobleem wordt niet doeltreffend aangepakt,nu al zijn er Battle groups (waar ook Oekraine bij zit)waarvoor en wat is hun doel? En waarom horen wij daar niemand over?

   Italie wil vluchtelingen niet meer in hun havens toelaten waar komen die vluchtelingen dan terecht? http://www.knack.be/nieuws/wereld/italie-kreunt-onder-vluchtelingenstroom-en-dreigt-havens-te-sluiten-voor-geredde-migranten/article-normal-872073.html De EU doet alles in het belang van banken en multinationals en daardoor lijken zij de macht in Europa over te nemen ten nadele van het volk die alleen maar moeten inleveren waardoor landen die eens floreerden ineens in armoede terecht zijn gekomen (Griekenland,en mogelijk is Italie de volgende omdat daar banken omvallen omdat Dijsselbloem niet wilde helpen).
   Ik verwacht geen probleem in Den Haag maar wel een chaos in heel West Europa vooral omdat de EU het vluchtenlingen probleem niet aanpakt en vergeet ook Turkije niet en de deal met de EU omtrent de vluchtelingen.

  6. @ Sub Rosa

   Het verband met Syrië? De Syrische Golan-hoogvlakte, welke door Israël wordt bezet, schijnt immense hoeveelheden olie en gas te herbergen, veel meer dan wat Saudi-Arabië nog heeft.
   Genie Oil & Gas (onbekend voor de grote massa) heeft de exclusieve rechten verkregen om dit te gaan winnen. Een aantal namen uit de Strategic Advisory Board: Dick Cheney, Rupert Murdoch, Jacob Rothschild en Larry Summers. Oftewel de VS voert oorlog om de energiebelangen.
   https://www.armstrongeconomics.com/international-news/middle_east/is-there-really-more-oil-in-the-golan-heights-than-is-saudi-arabia/
   https://www.armstrongeconomics.com/world-news/evil-people-in-high-places-or-just-coincidence/
   https://genieoilgas.com/about-us/strategic-advisory-board/

   Ook wil Qatar een pipeline aanleggen dwars door Syrië (Assad moet dus weg) om Europa van gas te kunnen voorzien en er dus geen Russisch gas meer nodig is. Putin verdedigt dus zijn eigen belangen in Syrië.
   https://www.armstrongeconomics.com/world-news/press/syria-pipeline-how-the-press-will-not-tell-the-truth-about-syria/
   https://www.armstrongeconomics.com/international-news/middle_east/qatar-the-rising-tensions-in-the-middle-east-on-schedule/

  7. MSN 4.7 :
   Ik ben op de hoogte van de oliebelangen in de Golan via Genie oil. Zoals U zelf schrijft is de Golan bezet door Israël. Het is dus Israël dat daar de lakens uitdeelt. (en de vergunningen). Trouwens wie heeft er de werkelijke macht in de USA en welke belangen worden daar gediend dan wel verraden. De USA gedragen zich hier als een vazal van Tel Aviv. Dit betekent ook “sponsoren” waarvoor de USA belastingbetaler wordt geplunderd. De USA en andere vazallen, voeren ook oorlog in het Midden Oosten om de belangen van Tel Aviv te beschermen, ook als dit tegen hun eigen belangen ingaat. Deze olie en pijpleidingen belangen kunnen niet los gezien worden van het Oded Yinon plan om het Midden Oosten te balkaniseren via oorlogen en chaos. Terzelfder tijd is deze chaos nodig om de EUSSR te overspoelen met vreemdelingen invasies ten einde er het Coudenhove Kalergi plan uit te voeren. Van je “vrienden” (sic) moet je het inderdaad hebben!!! Putin heeft er inderdaad zijn belangen, maar Rusland is niet verantwoordelijk voor de oorlogen en chaos van de laatste 30 jaar in het Midden Oosten en Noord Afrika. In Syrië staat hij ten andere aan de zijde van het wettelijke gezag en steunt geen terroristen zoals de “duivel” in Tel Aviv!!!. Ik ken Martin Armstrong en uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt. Enkele jaren gevangenis laten ook hun sporen na!!! MSN, een goede poging maar je zal betere argumenten moeten vinden om de aandacht van de “duivel” af te leiden.

  8. “Het verband met Syrië? De Syrische Golan-hoogvlakte, welke door Israël wordt bezet, schijnt immense hoeveelheden olie en gas te herbergen, veel meer dan wat Saudi-Arabië nog heeft.”

   Dat is een LEUGEN. Er zit helemaal NIKS. Het is een valkuil (leugen) om aanval van Syrie uit te lokken zodat Israe/VS een reden hebben om Syrie aan te vallen. Ik heb ze al 100x gewaarschuwd voor deze leugen.

  1. Ik heb een MAP op mijn computer met 50+ foto’s van de lijken van de mensen die omgekomen zijn bij die ramp. Je zet hier een filmpje neer dat de indruk wekt dat we te maken hebben met “toneelspelers” (actors). Ik zie dat als weinig respect tegenover de mensen die hun geliefden hebben verloren. Het staat je vrij.

  2. Als het het zou willen dan kan ik wel alle foto’s van dode Nederlanders op mijn Twitter account zetten en op 10.000 plekken op het internet gaan zetten de komende weken.

  3. Het gaat erom dat ze precies acteurs interviewen(om precies te zeggen wat de media wil) en dat geeft aan dat ze ervan afweten.Dat wil ik ermee zeggen.En 50+ foto’s op je computer van de lichamen toont ook niet erg veel respect he.

  4. Het zijn gewoon idioten die denken dat ze met een massamoord op 300 mensen, 80 kinderen, een land zoals Rusland onder druk zouden kunnen zetten. Totaal GEEN kennis van de historie. Bij het belege van Leningrad kwamen er 5.000-8.000 burgers per dag om. Nog gaven de Russen zich niet over. Welke idioot bedenkt dan het plan om 300 vliegtuig passagiers te doden, 80 kinderen ? Welke idioot heeft dat plan bedacht bij de Cia/Mossad/Mi6?

  1. Dit artikel kwam ik vanmorgen tegen en men vraagt zich af of Nederland terroristen in Syrie steunt.Een kamerlid wist hier helemaal niets vanaf (de heer van Bommel).De vreemde situatie lijkt te zijn dat men Syriegangers hier probeert tegen te houden maar als ze toch in Syrie terecht komen lijkt Nederland ze te voorzien van allerlei benodigdheden.https://www.ninefornews.nl/steunt-nederland-terroristen-syrie/

  2. http://www.novini.nl/steunt-nederland-terroristen-syrie/ Aansluitend op de verwijzing in 6.1.
   Ook Nederland zegt net als Frankrijk een strijd tegen terrorisme te voeren waarbij ze niet schromen wetten/regelgeving te veranderen wat als uitwerking heeft dat de eigen bevolking steeds meer onder een soort dictatoriaal bewind komt te staan.
   Nederland helpt mogelijk met steun (miljoenen Euro,s) terroristen en de kamer vind dat goed wat blijkt uit de stemming over het stoppen van die steun.(Kamermeerderheid was tegen het stoppen van die steun).
   Frankrijk.
   La Farge heeft IS geld gegeven om zaken te kunnen blijven doen en dat bedrijf gaf ook (naar ik meen) geld aan de Clinton Foundation en ook daar horen we de mainstreammedia niet over.
   Toen Le Monde nog een respectabele krant was hebben zij er wel over geschreven maar ook de betrouwbaarheid van Le Monde nu wordt door meerderen in twijfel getrokken.
   Feit is wel dat er veel ophef over de Clinton Foundation is geweest en ook over het mailverkeer van Hillary Clinton maar door alle perikelen omtrent Trump is dat naar de achtergrond verdwenen terwijl een deugdelijk onderzoek misschien veel oncorrectheden zou kunnen blootleggen de vraag lijkt mij dan ook of een dergelijk onderzoek ooit gaat plaats vinden.

  3. Arnold 6.1 en 6.2 :
   Alle westerse landen die actief zijn, op welke manier ook, in het Midden Oosten, steunen de terroristen. Ze gedragen zich hier als vazallen van Tel Aviv. Alleen Israël heeft belang bij deze terreur. (om het Oded Yinon plan uit te voeren). Deze westerse vazallen verraden dus hun eigen landen en volkeren. Ondertussen worden we hier in de EUSSR immers geconfronteerd met een CIA & Mossad false flag terreur. De politieke verantwoordelijken in de EUSSR weten dit maar al te goed, en laten begaan en zwijgen. Ze maken er wel gebruik van om draconische wetten in te voeren waarbij de fundamentele rechten en vrijheden van de autochtonen streng worden ingeperkt. De terroristen en ander misdadig soort worden echter met rust gelaten. Wij zijn dus het probleem. Of we zien hier een voorbeeld van het NWO principe : “Problem – reaction – solution”. Ondertussen is het Coudenhove Kalergi plan in volle uitvoering.Er zijn echter nog andere middelen in voorbereiding als wapen tegen onze westerse maatschappij en beschaving. We hebben in het verleden al het oliewapen gehad, maar er is ook nog het voedselwapen :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-07-01/american-people-are-number-one-target-they-are-tightening-screws
   met citaten :
   “Wal-Mart being fully in the government’s pocket and now Whole Foods brought under thumb as well, how much longer before Kissinger’s “Food as a Weapon” principle is brought to bear? A good article was just released by Jon Rappaport entitled Buy your food from the CIA: Amazon buys Whole Foods, that is worth reading…………
   They are taking control of the food supply incrementally. Water? ..
   en het besluit :
   “Hammer and Anvil” usually refers to a military maneuver to crush an enemy force between two friendly elements. This maneuver is being employed here and now, as well: either crush the United States and enslave its people domestically, with an economic collapse or civil war, or just initiate a war with another country and enslave the citizenry afterward. Either way, they are pushing their agenda forward each day. It is just a matter of time to find out which of the two vehicles…international war or domestic tyranny…that they will employ to obtain their globalist and totalitarian objectives.” .
   We zitten hier dus volop in een openlijke oorlog tegen onze westerse beschaving. Alle mogelijke wapens worden ingezet. Ondertussen geniet het overgrote deel van de bevolking van brood en spelen..en danst op de zinkende Titanic.

  4. Sub Rosa 6.3.
   Gelukkig zien steeds meer mensen hoe veel in scene gezet wordt.
   Zonder probleem geen maatregelen en of wetsveranderingen.
   Wanneer er dan lieden zijn die menen dat zij heerschappij over alles en iedereen moeten krijgen dan kun je wanneer er geen problemen zijn deze moedwillig in het leven roepen met behulp van misdadige handlangers en doen of het een probleem door anderen veroorzaakt is.
   Wanneer dat gebeurd (denk aan 9/11) dan weet je dat je steun krijgt voor te nemen maatregelen (meestal zoals van tevoren gepland is) van de boze bevolking.Helaas kijken de meesten liever naar sport en andere onzin op TV inplaats van dat ze zich laten informeren waarmee ze hun vrijheid zouden kunnen behouden zeker wanneer er samengewerkt zou word

 4. Lakenheath Engeland is de grootste Amerikaanse legerbasis in Europa met 45000 Amerikaanse soldaten. Ik heb op die bewuste dag zes straaljagers over zien vliegen van West naar Oost. Ik woon op de hoogte van Alkmaar en zes straaljagers die over je huis vliegen vallen best wel op. Onze eigen vliegbasis zijn in Leeuwarden en volkel die allebei niet de vliegroutes hebben van boven mijn huis. De een ligt in t noord oosten en de ander in t zuiden. Als ik op de kaart kijk zie ik dat straaljagers uit Lakenheath als ze naar de Oekraïne vliegen of Donetsk of de zwarte zee precies over mijn huis kunnen vliegen in een rechte lijn naar genoemde bestemmingen. Ik zag ze ook aan t einde van die dag weer van Oost naar West vliegen. Af en toe zie ik nog wel eens een straaljager over vliegen van West naar Oost. Mijn tuin ligt op t oosten dus vandaar dat ik weet dat ze West oost vliegen.

  1. Riet 7.
   Zolang de onderzoekers alleen maar de nadruk blijven leggen op een BUK raket en met geen woord spreken over schade door kogels of anderszins aangerichte schade dan komt de waarheid nooit boven tafel.
   Het enige wat zij hebben is 1.annimatiebeelden.2.bewijsmateriaal wat door een werkeloze bureaucraat van internet is geplukt (Bellingcat/Elliot Higgens)3.een telefoongesprek wat vals kan zijn (eerder zou al vastgesteld zijn dat de datum niet klopt en een dag eerder was).En nu roepen ze getuigen op zich alsnog te melden wanneer zij informatie hebben terwijl ze ook kunnen weten dat mensen bang zijn voor represailles vooral in Oekraine zelf waar bv het AZOV bataljon actief is en betaalde huurlingen rondlopen.En als ze echt naar de waarheid op zoek zijn waarom worden dan beelden van Olga Isvina bv verwijderd en/of niet uitgezonden?
   Daarom zeggen ze nu al dat waarschijnlijk nooit iemand bestraft zal worden.Dat is mijn mening en niet meer dan dat.

  1. Ik heb het bekeken. Jan Roos met een leuke dame. Ik heb er niets van geleerd. Het ging over MARIONETTEN. Niet de opdrachtgevers achter de MH17 massamoord op 300 mensen, 80 kinderen. Ik wist zelf al na 2 weken wie de daders waren. De Londense/Parijse bankiers, aka de Rothschild-Zionisten en hun handige idioten van de “Illuminati”. Die door middle van de Cia/Mossad/Mi6 deze massamoord hebben georganiseerd.
   Ik heb Jan Roos altijd als een AIVD agent gezien. Vooral het feit dat steun voor de NAVO (give away) van zijn voormalige partij zo belangrijk was gaf de doorslag voor die speculatieve conclusie.

 5. Het is er voor wat er gebeurt is. Maar deze zaken zijn stanard in de westerse wereld. Het is een schandalig dat je de verantwoordelijkheid niet neemt en eerlijk bent. NAVO
  Ko. Van die rozewolk af komop slachtoffers laat je naar Rusland dwingen dat Rusland de schuldkrijgt.
  Je ķunt het al bewijzen dat het westen de schuldige is. Maar dat klinkt ongeloofwaardig.
  Hint.
  Als Rusland een vliegtuig of een boot opzettelijk afschiet of tot zinken brengt durfen ze dat gewoon bekent te maken.

 6. Zoals ik hier al ongeveer een maand geleden opschreef, en Nieuwsuur na diepgravend onderzoek ter plekke, vanavond bevestigde: alle sporen leiden naar de Russen.
  Het is nu alleen nog maar de vraag hoe lang van te voren bekend was dat de MH17 over dat gebied zou vliegen en wie er in het Kremlin een “golden opportunity” zag om nog wat oud-zeer inzake Poetin-bashing door de Nederlandse HOLEBI-scene op het NOS-journaal en Rusland-sancties te vereffenen ? In ieder geval komt uit mijn datumberekening van 17.7 (77 = Nederland !)2014 uiteindelijk 333.20 uit. Was ooit nog iets met CCC. Hoeveel toeval wil je hebben ?

  1. Ik heb het helemaal gezien. Het was gewoon niet om aan te zien en verschrikkelijk. Arme mensen! Het waren alle standard propaganda LEUGENS. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Dwalen in het kwadraat bij Nieuwsuur!

   Ze hadden vandaag weer een kans om voor het leven te kiezen. Het werd weer de dood. Zo jammer voor ze. Ze denken nog steeds dat ze weg zullen komen met liegen en bedriegen. Ik ga maar weer door 18 uur per dag 7 dagen per week om hun keuze te realiseren. Het is niet anders. https://twitter.com/zakenpief/status/880527279918641152

   http://dai.ly/x10bs21
   Kies voor dit oh zo mooie leven of kies voor de vloek!

 7. Nog een ander klein ¨toevalligheidje¨ in deze zaak: het jaar van de aanslag was dus 20.14 = opgeteld 34. Ik zou zeggen probeer maar eens met drie willekeurige letters opgeteld op 34 uit te komen. BIL ? nee is 23.
  OCK ? nee is 29. PUC dan ? Nee is 40. Kortom om precies op 34 uit te komen moet je ONGELOOFLIJK veel combinatie`s proberen. Maar BUK ? Goh laat dat nou net ook die 34 zijn van het aanslagjaar !

  1. Ja dat is nou eens een ter zake doende vraag mc. Na het oplossen van een paar duizend van die rekensommetjes is mij gebleken dat ¨ze¨ dat consequent doen. 11 nov. 2011 is dan in hun Middeleeuwse getallensysteem bijvoorbeeld 11-11-20-11 (paarsgewijs dus) Als zij dat dan optellen is dat dus 11+11+20+11 = 53 en vervolgens hangt er in hun systeem dan weer een betekenis achter 53. In dit geval is dat dan GEKKEN of SLIM of REKEN !
   En dan gaat dat spelletje ook nog verder met vermenigvuldigen, maar dat is te veel en complex om hier even uit de doeken te doen. Maar de bottomline is dus ALS de getallen (van een gebeurtenis) TE mooi zijn om waar te zijn, dan zijn ze dus door een van hen (de Rekenmeester) bewust zo gekozen en gepland.

  2. Erik, ik ga ervan uit dat jij een expert bent geworden, die dus een van de systemen heeft ontraadseld. Duidelijke antwoord. Dank je wel.

 8. http://www.ninefornews.nl/mh17-neergehaald-oekraiense-regering/
  Laszlo Maracz gaat in de video in gesprek met professor Karel van Wolferen en vanaf minuut 53.00 gaat het ook over MH17 en de professor is zeer duidelijk wanneer hij zegt dat “Het is heel duidelijk dat vlucht MH17 is neergehaald door de Oekraïense regering”.
  Ikzelf vind de video in z,n geheel interressant omdat het over relevante gebeurtenissen gaat die alles bepalend zijn.
  De professor geeft duidelijke uitleg en mogelijke verklaringen voor vele zaken die meestal door de mainstreammedia niet in beeld gebracht worden en ook daar heeft hij een verklaring voor.

  1. Arnold 12 :
   Als we het over de Oekraïense regering hebben dan moet duidelijk gesteld worden dat het hier gaat om een “zionistische mafia” aan de macht gebracht door de soortgenoten in Washington en New York. Bekijk video!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=uu8JolUBNfg
   Over het verband met Syrië :
   http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-putin-a-world-at-war/
   met citaat :
   “The reason we pulled the coup in Ukraine was because Russia blocked us from invading Syria. This was a payback.”.

 9. Hier NOG zo`n grapje mc dat helemaal niet kan (qua toeval) dus moet er LANGER van te voren over nagedacht zijn.
  Ik zei al eerder dat MH17 = M + H + 17 = 38 = DOOD (opgeteld)
  En net zag ik het visitekaartje van de Meester eigenlijk pas;
  Vladimir Putin; De V + P = OOK 38 = DOOD !!!
  Wie een BEETJE verstand van kansberekening heeft kan snappen dat de kans dat zowel het vluchtnummer als de -vermoedelijke- dader BEIDE iets met 38 hebben, net zo groot, of beter klein, is als dat u morgen een meteoriet in uw nek krijgt…

  1. Weet je wat het is Erik. Als journalisten bij Nieuwsuur liegen en bedriegen voor elitaire massamoordenaars (Londens bankiers) dan STERVEN er mensen in Rusland, Iran, Syrie, Libie, Nederland, etc. Door hun leugens maken zij dat mogenlijk. Vandaar dat dit soort journalisten gewoon oorlogsmisdadigers zijn. Dienen berecht te worden en indien schuldig opgehangen.

   http://ic.pics.livejournal.com/evanesce_girl/8305736/105718/105718_original.jpg
   Zoom in op de doorzichtige plastic zak daar zit het lijk van de piloot in!

   De foto’s van MSN geven duidelijk aan dat de piloten zijn vermoord met een groot kaliber machine geweer (snelvuurkanon van een straaljager).

   Journalisten die LIEGEN & BEDRIEGEN zijn medeplegers van massamoorden.

  2. Wellicht komt dat, Erik, omdat het vliegtuig van Poetin net een half uur eerder langs kwam…dus niet Poetin is de dader, maar was degene die ze wilden vermoorden. Daarom ‘dood’.

 10. Helder artikel.
  Ron Paul is ook een van degenen die steun hebben gegeven aan het wetsvoorstel ‘Stop Arming Terrorists Act’, ingediend door Congreslid en Irak-veteraan Tulsi Gabbard.
  Quote artikel: “we hebben sindsdien geleerd dat de Amerikaanse beweringen over het gifgas vals waren”. Er wordt nu opnieuw veel beweerd: http://www.geotrendlines.nl/rusland-waarschuwt-propaganda-chemische-wapens-syrie/
  Met Paul’s oproep niet van alles te beweren, zonder eerst eens gedegen onderzoek te eisen/te doen, ben ik het van harte eens.

 11. De daders moet men zoeken bij de Oekraine runen bataljons met zwaar wapentuig die op dat moment van de MH17 ramp in het gebied toen en nu aktief waren.
  Het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraine kan hier zeker meer info over geven.
  Ook moet het JIT onderzoeksteam Carlos Buca de Spaanse vluchtleider op dat MH17-moment in Kiev als getuige oproepen.
  Vindt het heel vreemd dat Oekraine als verdachte in het JIT team zit en ook het UN-tribunaal zou voorzitten. Arm Rusland dan.
  Maar is het misschien ook Arm Nederland ???

  1. Carlos Buca is de HELD van het hele verhaal. Die was met zijn Twitter account druk in de weer om naar buiten te brengen dat de Oekrainers net de MH17 hadden vernietigd en alle bewijsmaterialen aan het vernietigen waren bij de luchtverkeersleidingstoren. Dappere man die er vanuit ging het niet te overleven. Die Carlos Buca heeft vanaf de 1e minuut de hele boel verpest voor ze.

   MH17 = Cia/Mossad/Mi6 massamoord in opdracht van de Londense/Parijse bankiers families. Onze regering/politici/rechters/OM zijn niets anders dan LAFAARDS. Baantjes jagers. De Plutonium wolk zal hun niet sparen.

  2. en van wie krijgen hunnie dan weer exo opdrachten van buiten onze directe levens sferen, welkom back Anna

 12. Leugenaars kunnen oneindig lang liegen, leugen na leugen. Er niet naar luisteren is het beste.
  Vraag de leugenaar of hij Jezus de Christus begrijpt.
  Wie de liefde niet begrijpt die verraad zichzelf door zijn daden.

  1. Juist Antisoof, en wie de liefde begrijpt weet ook dat God ons niet uit het paradijs verbannen heeft. Het is waanzinnig om te geloven dat de mens de macht bezit om liefde van zijn kracht te beroven.

  2. ?
   Gezegend is hij die de waarheid heeft. Het hart is de schatbewaarder van haar.

 13. Het is secundair wie er geschoten heeft.
  Primair is dat het zenden van de MH17 precies boven het zwaar bewapende conflict gezien kan worden als een — human shield — daad. Daarvoor zijn plat uitgedrukt de betreffende nederlandse ministers en managers van de vliegmaatschappij verantwoordelijk. Tegen hen loopt dan ook aangifte bij het internationale strafgerecht ICC.
  Heel typisch wordt er nergens een seconde of letter aandacht besteed aan het human shield aspect.
  De human shield daad moet primair geprocedeerd worden maar het is al heel aan het begin gesteld dat bovengenoemde niet schuldig zijn.
  Het is dus secundair dat de Oekraieners eerst per ongeluk de MH17 afgeschoten hebben en daarna meteen nogmaals om te voorkomen dat de MH17 niet in Rusland neerstortte. De MH17 had russisch gelijkende kleuren.
  Zie meer daarover op global goldmorgs communications / KoL

  1. U begrijpt wel dat de nabestaaanden op grond hiervan recht hebben op een meervoudig hogere vergoeding van nederlandse zijde. Maar de advocaten van de nabestaanden willen hun nek niet uitsteken en niet op een zo belangrijk aspect tegen de heersende macht ingaan. Zij vrezen dat dan hun carriere ten einde zou zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.