Advertentie

OvdV en MH17: ALLE ooggetuigen totaal genegeerd..!!


De Duitse MH17-onderzoeker Billy Six
De Duitse MH17-onderzoeker Billy Six

x

x

OvdV en MH17: ALLE ooggetuigen totaal genegeerd..!!

2016 © WantToKnow.nl

x

De 2 MH17-onderzoekers, de Engelsman Graham Philips en de Nederlander Max van der Werff.
De 2 MH17-onderzoekers, de Engelsman Graham Philips en de Nederlander Max van der Werff.

Naast de toegewijde Nederlander Max van der Werff, onderzoeken andere, onafhankelijke mensen, de ramp met de MH17. We kennen naast Max, de Duitse sympathieke Billy Six en dan hebben we de Engelse onderzoeker Graham Philips, hier op de foto met Max van de Werff. Het zijn sympathieke mannen, die de verantwoording voelen, dóór het politieke steekspel van de VS/Europa vs. Rusland heen, de waarheid te eren, door zélf op zoek te gaan en de gegevens te verzamelen, die de professionele instanties laten liggen. Vanuit simpele naïviteit of uit politieke gedrevenheid, dat is nog niet helemaal duidelijk..

Het meest simpele dat al deze goedwillende onderzoekers daarbij simpelweg kunnen doen, met name doordat de smerige daad op klaarlichte dag plaats vond, is getuigen op de grond ondervragen. De vraag waarom de onderzoeksraad voor de Veiligheid dit niet gedaan heeft, is wellicht aanleiding tot een rechtszaak van de nabestaanden tegenover deze zogenaamd ‘neutrale’ instantie.

NOS-moskou-sterreporter DavidJan Godfroid
NOS-moskou-sterreporter DavidJan Godfroid

Ook de vraag waarom een man als NOS-sterverslaggever David Jan Godfroid dit werk niet simpel heeft gedaan, maar precies het tegendeel, is naar onze mening veel waardevoller om proberen te beantwoorden.. Kijk eens naar dit -in onze ogen- walgelijke filmpje.. Kijk je hier naar een journalist of naar een pro-Westerse propagandajoker, die het afzeiken van de Russen als hoofdtaak ziet. ‘NOS-sterreporter’ David Jan Godfroid, die zijn pro-westerse, of noem het anti-Russische, standpunt niet onder journalistieke ‘stoelen of banken’ steekt..!

Hij maakt in deze ‘reportage’ een lachertje van de melding van een Russische Tv-reportage, over de achtergebleven wrakstukken! En dat doet onze David Jan uiterst geraffineerd.. Want hoe weet onze sterreporter wat NIET van belang is bij de wrakstukkenberging.. Hoe kan hij dan een Russische collega van vooringenomenheid betichten, terwijl onze David Jan zelf hierin uitblinkt in deze reportage..??! De man is nog NOOIT in het veld bezig geweest om een reportage te maken over de MH17..!!!
X

x

Billy Six
Billy Six bracht, in tegenstelling tot de omstreden Eliot Higgins van Belincat, wél tijd door in Oekraïne, in plaats van achter zijn computer. En daar, waar Belincat kon beschikken over een ‘donatie’ van maar liefst £ 50.000, vlak voordat ze begonnen met hun pro-Westerse analyses, dienen andere burgerjournalisten de endjes aan elkaar te knopen om hun werk te doen.. Billy Six bracht enkele maanden door in het rampgebied in Oost-Oekraïne en sprak met zo’n honderd dorpelingen/getuigen uit deze regio. Zoals ook Max van der Werff dit deed.

Een van de meest geloofwaardige ooggetuigen, geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014. Zij vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, twee gevechtsvliegtuigen zich uit de voeten maakten..!
Een van de meest geloofwaardige ooggetuigen, geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014. Zij vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, twee gevechtsvliegtuigen zich uit de voeten maakten..! Deze ooggetuigen vertelde hun verhaal aan BBC-verslaggeefster Olga Ivshina, hetzelfde verhaal dat de 3 burgerjournalisten te weten kwamen. De BBC-reportage werd overigens een paar dagen erna van het internet gehaald..! (Hij zou niet voldoen aan de kwaliteitsnormen van de BBC..!!)

Six bezocht ook specifiek de plaatsen die in de bewijsvoering door andere onderzoekers worden opgevoerd, hij dwaalde tussen de wrakstukken van het passagiersvliegtuig en hij komt tot een VOLSTREKT andere conclusie dan de Nederlandse Onderzoeksraad voor de Veiligheid. Volgens Six is MH17 niet door een BUK neergehaald, maar door twee gevechtsvliegtuigen. Six: ‘De ene jet heeft zijn boordkanon gebruikt om de crew in de cockpit uit te schakelen en daarna is de zaak met een lucht-lucht raket door het tweede vliegtuig afgemaakt.’

Hij baseert zich niet op één-nacht-ijs-data. Het type inslagen in combinatie met het opmerkelijk geringe aantal teruggevonden BUK-deeltjes, het ontbreken van getuigen die daadwerkelijk een BUK-raket hebben gezien of gehoord en de tientallen mensen die zeggen rond die tijd in de lucht gevechtsvliegtuigen te hebben gezien. Maar ook Six’ gesprekken met militaire experts uit de voormalige DDR, bij wie hij zijn bevindingen toetste: volgens Billy voldoende argumenten voor deze opzienbarende conclusie. Maar het maakt Billy Six voor sommigen tot een complottheoreticus, een ‘gekkie’, die er vooral op uit zou zijn om het Kremlin vrij te pleiten van de misdaad.

De beruchte foto met de rookpluim.
Die beroemd geworden foto van een rookpluim aan de horizon, zou het bewijs zijn, dat vanaf daar een BUK-raket zou zijn gelanceerd. Maar… In de dorpen rond die plek sprak Billy met bijna honderd mensen.

‘En niemand had een Boek gezien of gehoord. Terwijl zo’n ding bij de lancering een enorm lawaai maakt. De grond trilt dan, zo moet je je dat voorstellen. En de rookpluim staat lang aan de lucht. Het is daar geen steppegebied, naar Oekraïense verhoudingen is het er best dichtbevolkt. Het kan niet zo zijn dat niemand iets heeft gezien of gemerkt als daadwerkelijk een Boek-raket de MH17 heeft neergehaald. Zeven van hen zeggen wel gevechtsvliegtuigen te hebben gezien, vijf zeggen de straaljagers alleen te hebben gehoord, één beweert te hebben gezien hoe een jet een raket afvuurde.’

Graham Phillips
Ook de Engelsman Graham Philips is als onafhankelijk journalist naar Oekraïne gegaan, in een tijd dat andere, professionele journalisten het lieten afweten. Hij sprak met heel veel ooggetuigen, zoals NOS-ster ‘DavidJan’ dat had moeten doen. Maar nee, niks interviews met dorpelingen uit de regio van DavidJan, maar ook geen van andere Westerse journalisten..! Belangrijk is wat deze mensen ALLEMAAL zeggen gezien te hebben. Zonder enige dwang of ander pressiemiddel, verklaren ze ook aan Graham Philips wat ze zagen:
X

Er was helemaal geen sprake van een BUK-raket.

Er was geen lancering, rookpluim of geraas van een raket te zien of te horen.

X
Er was WEL sprake van gevechtsvliegtuigen,

vlak voordat de MH17 neergeschoten werd.

Deze ooggetuigen, even nogmaals voor de goede orde, zijn dus NIET verhoord door de Nederlandse onderzoekers. Veel mensen hebben ook nog stukken of stukjes van de munitie in hun bezit. Kijk naar het interview dat onze collega’s van WeAreChange.NL hadden met Graham Phillips in Rotterdam, vorige week 19 juli 2016.

143 gedachten over “OvdV en MH17: ALLE ooggetuigen totaal genegeerd..!!

 1. Ik heb van een bron nog weer een andere verklaring gehoord: geen raket en ook geen gevechtsvliegtuig. Deze bron sprak over zeer extreme weersomstandigheden die binnen een half uur kunnen ontstaan, waar alle piloten vanaf weten. Als je een donkere vlek op je radar ziet weet je als piloot ‘ wegwezen’. Je vliegtuig kan in tweeën breken en neer storten. De MH17 heeft een verkeerde alternatieve route genomen, verkeerde keus, om kosten te besparen. Geldkwestie … Hij was zeer gedetailleerd in de omschrijving. Het was een hoog geplaatste bron uit Oekraïne. …

  1. Dat zou kunnen Mischa, ware het niet dat er in de buurt 4 andere verkeerslviegtuigen waren. Die hebben er niets over gemeld, terwijl ze dat wel simpel hadden kunnen doen.. Nu houden ze hun waffels over wat ze WEL gezien hebben.. Gevechtsjagers..?? Dank voor je bijdrage.

  2. Ja en toevallig waaide er ook nog eens een buk naar binnen. Geloof je het zelf? Het is al lang en breed bewezen dat MH17 is neergehaald door een BUK. Het enige wat nog onduidelijk is, is in hoeverre Rusland de seperatisten steunde met deze levering van deze BUK

  3. Een hooggeplaatste bron uit de Oekraïne? Dat verklaart heel veel. Onbetrouwbaar!

  4. De MH17 is NIET neergeschoten maar NEERGELEGD. Die jagers en dat BUK verhaal is gewoon onzin en gelogen.
   Mossad/CIA Truc
   1) Kaap de MH370 (3 a 4 maand daarvoor)
   2) Zaag hem in stukken zet de passagiers zolang op sterk water (Formaline)
   3) ca JUNI!!!! 2017 film een zogenaamde BUK met bloeiende vlier langs de weg (in JULI totaal uitgebloeid) !! en meer van dit soort desinfo filmpjes haha
   4a) vlak voor 17 juli donder je die wrakstukken met passagiers en siliconen drama poppen met tasje Amsterdam, knuffels, paspoorten op de geplande rampplek.
   4b) op 17 juli stuur je jagers in de lucht : voor de nep
   5) MH17 vliegt over. Ander vliegtuig er vlak achter
   6) MH17 schakelt transponder uit, andere vliegtuig erachter vliegt gewoon door
   7a) OP de grond gooi je benzine en kerosine over wat wrakstukken
   7b) Met wat explosieven maak je een explosie op de grond
   8) filmt deze explosie
   9) zet al je media en youtube agenten aan het werk om de leugens te verspreiden
   10) Laat Rutte in Ned.een rouw-explosie op gang brengen 200 lijk wagens emt lege kisten danwel stinkende 4 maanden oude Maleisische lijken of wat dan ook enz enz enz

  5. Jaja, en dan/nu is de MH17 weer te gebruiken voor eenzelfde HansKlok-troekvankloek..?

  6. De cockpit voicerecorder en de blackbox zijn binnen 4 uur van de crash gevonden. Gelukkig! Was het toestel in Oekrainse leger gecontroleerd gebied gevallen dan waren ze nooit gevonden. Maar ze zijn direct naar Moskou gebracht en gekopieerd. Putin gebruikt de informatie nu als een POKER kaart in het GEO politieke spel. Net zoals Stalin wist dat Hitler dood was maar nog jaren de “ALIES” liet geloven dat Hitler op de vlucht moest zijn.

  7. Deze bron werkte bij 1 van de Oekraïne vliegvelden ten tijden van de vliegramp, hij was er bij toen t gebeurde. Ook zegt hij dat hij nu al een hele tijd in Nederland woont. Hij zegt dat hij de speech voor Rutte heeft geschreven die hij gaf na de ramp. Hij heeft alleen zijn voornaam verteld. En hij legde het dus niet op het bordje van Putin. Over die andere verkeersvliegtuig heeft hij t niet gehad. Jammer, ik weet er te weinig van maar deze man keek me zo integer en gefrustreerd. Hij stond te popelen om zijn verhaal te doen. Het enige wat ik kon doen was op min intuite afgaan, hij leek me betrouwbaar. Maar ik kan me zeker vergissen. Hij kwam onverwacht opdagen bij een lezing van Joost Niemoller in Bussum, hij heeft contact gegevens van deze man.

  8. Hij benoemde ook met veel detail allemaal andere vluchten die op dezelfde manier neergestort zijn. Omdat hij vaak in de verkeerstoren was wist hij vanalles te vertellen.

 2. There’s too much evilness in this world right now, to comprehend for a Common person like me…R.I.P for all People who lost their lives. Thanks for investigating…

 3. Is de theorie dat de jagers uit Kiev het verkeerde toestel uit de lucht schoten van tafel? Ze waren op dat van Poetin op jacht dat volgens de eerste berichten daar in de buurt heeft gevlogen op weg naar huis. Ja, het is door het Kremlin ontkent maar dat zou ik ook doen als ik zo stom was om onbeschermd over oorlogsgebied van de vijand te vliegen.

  1. Het gaat in de verhalen van de getuigen en burgerjournalisten alleen om de optie DAT (een) straaljager(s) het deden. Waarom en welke staat buiten dit verhaal. Jazeker dus, kan het gemunt zijn geweest op Putin’s plane..

  2. Nee. Want de anti-Rusland propaganda was al dagen/weken voorbereid. En deze werd binnen 1-2 uur na deze CIA massamoord allemaal tegelijk uitgezonden. Geen ongeluk. Geen vergissing. Maanden en weken voorbereid. Deze keuze was tussen een Nederland toestel of een Duits toestel want Frankrijk en Engeland vlogen al 2 weken niet boven de Oekraine (waar de opdrachtgevers vandaan komen, de Londense/Parijse bankiers). Daar komt nog bij de de Oekrainse luchtverkeersleiding bewust het Nederlands vliegtuig zijn koers liet veranderen om het over het conflict gebied te laten vliegen. Vandaar OPENBAAR DE HELE COCKPIT VOICRECORDER. De Russen hebben die nu als een POKER kaart in hun bezit.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
   Hiroshima, Nagasaki, London, Parijs, ?
   80 Nederlandse kinderen vermoord door de CIA in MH17, 300 mensen. Oorlog!

  3. En het Telegraafje wist ook meteen, dat het na de foto van Willem Alexander met Poetin aan een Holland-Heineken-House-pils, nu ineens Poetin als moordenaar moest neerzetten..
   Een vraagteken erachter en je doet in ieder geval een journalistieke duit in het zakje..? Nee, lekker het volk ophitsen..

  4. @Guido / 3.3
   Iedereen wist het meteen. BUK door Strelkov en zijn vriendjes.

   Dat was ook allemaal niet zo heel moeilijk te raden, aangezien ie dat zelf binnen no-time publiekelijk bekend maakte.

   Tot nu toe is er geen enkel bewijs binnen gekomen dat dat verhaal nog weerlegd. Sterker, het wordt van meer en meer kanten bevestigd.

   Zelfs de Russen zijn hebben de SU-25 theorie achter zich gelaten. Het is nog slechts een handje vol debielen wat nog in die SU-25 leugens uit 2014 geloofd. Maar ja, dat soort malloten zal je altijd houden. Zullen we mee moeten leven.

  5. Openbaar de GEHELE cockpit voicerecorder to de laatste seconde.
   Dat filmpje van de rebellen was 1-2 dagen eerder opgenomen. Dus dat feit verklaard voorkennis van de gebeurtenissen.

  6. @Genies of Death
   ” Openbaar de GEHELE cockpit voicerecorder to de laatste seconde. ”

   ” Maar ze zijn direct naar Moskou gebracht en gekopieerd. ”

   Ik weet dat je als complottertje het vooral van leugens moet hebben. Ik zal niet zeggen dat je niet meer mag liegen, want dan heb je niets meer om te vertellen.

   Maar mag ik je als tip meegeven dat je iets meer consistentie in je leugens moet inbouwen?
   Als die blackbox gekopierd was in Moscow (wat opzich al een leugen is), dan hoef je toch ook niet meer te janken om informatie die al lang is vrij gegegeven, en die je ook nog eens aan Poetin kan vragen (volgens je eigen leugens).

  7. Nogmaals.
   Van mij mogen alle Nederlanders sterven.
   Waarom zou ik hier aan propaganda doen?
   Ik heb 2 jaar geleden al besloten dat ik alle Nederlanders opoffer om de oorlog met de bankiers te winnen.
   Helaas voor jullie allemaal. Voor mij zijn jullie al lang dood.
   Waarom zou ik zij die spoedig zullen sterven van iets moeten overtuigen door propaganda?
   Ik heb geen enkel motief om hier aan propaganda te doen.
   1. Nederland is onbelangrijk, dus ook alle Nederlanders.
   2. Als mijn doel bereikt wordt is iedereen dood in Nederland.

  8. “om de oorlog met de bankiers te winnen ”
   ” Nederland is onbelangrijk, dus ook alle Nederlanders. ”

   Er zijn ook Nederlandse bankiers. Dus bankiers zijn dan onbelangrijk.
   Je bent niet goed snikt. Maar dat bleek uit je vorige reacties ook al.

   En je bent ook te dom om door te hebben dat je vrolijk achter de propaganda aan hobbelt. Te dom om ook maar in de gaten te hebben wat er gaande is, zo blijkt wel uit de reeds achterhaalde leugens die je nog altijd verkondigt.

  9. @3.10 Tja bij jou zal dat vast wel anders liggen. Gaat ook niet veel aan verloren in jouw geval.

 4. Waarom vraagt niemand naar het resultaat van het onderzoek van de zwarte dozen van de MH17 die 2 jaar geleden in goede staat naar Londen zijn gebracht voor onderzoek. Ook de alternatieve media hoor je hier niet over. Vreemd.

  1. Maar je hebt wel degelijk gelijk Thomas! En dan het feit dat deze binnen 1 week werden aangereikt door de ‘separatisten’.. Als het in NL was, zou je zeggen: ‘De Friezen waren in staat binnen 1 week de zwarte dozen te bergen en te overhandigen aan de Maleisische regering’.

  2. Omdat de resultaten van de zwarte doos al lang en breed bekend zijn.

   Zelfs Rusland vraagt er niet naar. Er moet toch een lichtje bij je gaan branden als je de enige bent?

  3. En waar zijn dan de resultaten van de zwarte dozen, oh wijze PeterO..?

  4. @GuidoJ.
   Nou, kom op, denk eens na. Waar zou je dat nu verwachten?

   Zo allejezus ingewikkeld is het niet.

  5. Waar kunnen wij de GEHELE cockpit voicerecorder afluisteren?
   De hele band. Vooral die laatste 10 minuten die “niet belangrijk waren” volgens onze corrupte landgenoten (volksveraders die werken voor hun meester Rothschild).

  6. @Genies of Death
   Dat kan in Moscow, want daar hebben ze hem gekopieerd. Dat postte je eerder.

   Ben je zo dom dat je dat nu alweer vergeten bent, of zat je gewoon maar wat te liegen?

  7. Ik heb al veel te veel tijd aan jou (AIVD/CIA/NSA psyops) besteed.
   Ik ga weer verder met propaganda straegie 53, France opstand van het volk tegen de bankiers en politici.
   Toedeledokie!
   https://youtu.be/dknlcUrWMtw
   Die Franse opstand komt eraan!
   De Sith Lord is weer propaganda aan het doen.

  8. Ja precies Genies of Death, misschien kan de nachtzuster je wel helpen met Strategie 53.
   -beledigend rest reactie verwijderd-

 5. Toch kansloos dat sommige figuren nog steeds de achterhaalde propaganda van Rusland uit 2014 blijven verkondigen. Hoe dom ben je dan? Ten eerste is al met het DSB rappport bewezen dat MH17 door een BUK is neergeschoten, en niet door jachtvliegtuigen. Ten tweede is inmiddels Rusland ook al om, en verkondigen die inmiddels (kansloze) propaganda over een Oekrainesche BUK https://www.youtube.com/watch?v=47eXFNGBbxY&t=4m50s
  Als je je dan al voor het Russische karretje wilt laten spannen, zorg dan op z’n minst dat je een beetje recente propaganda van ze overneemt, en niet die al lang achterhaald is. Dat is wel erg dom.

  1. Misschien, ipv je denigrerend-betweterige toontje, de essentie van het bovenstaande artikel van commentaar voorzien..?? 3 Burgerjournalisten, die onafhankelijk van elkaar, deze conclusies trekken.
   DEZELFDE DIE DE BBC-REPORTAGE VAN OLGA IVSHINA VAN EEN PAAR DAGEN NÁ HET ONGELUK HAD GETROKKEN.. OOGGETUIGEN BLIJVEN HETZELFDE BEWEREN.. ALLEMAAL OMGEKOCHT ZEKER..???

  2. @GuidoJ. Sorry, maar als je anno 2016 nog steeds in die leugens uit 2014 over die SU-25 geloofd, ben je gewoon een idioot.
   Zelfs uit de primaire radar recordings van de Russen bleek dat niet. Die zelfde Russen die nu die SU-25 theorie maar achter zich gelaten hebben.
   Die SU-25 theorie is een bewezen leugen, en jij gelooft nog steeds in die propaganda van die tijd? For fucks sake.
   Nogmaals: Als je dan al zo dom bent om als een hersenloos figuur achter de Russische propaganda aan te huppelen, zorg dat op zijn minst dat je achter de meest recente versie van die propaganda aanhuppelt, en niet een variant die al lang niet meer gebruikt wordt. Wat snap je er niet aan?

  3. Stoer hoor ‘Petero’, al die krachttermen.. Niks zeggen.. Je bent niet op je mondje gevallen, maar wel klein..?
   Wat heeft het voor zin om dit soort grof betweterig, minkukel-taalgebruik te schrijven..? M.a.w je weet het niet alleen, je weet het ook zeker. Nog één keer dan?
   Ik vraag je of je wilt reageren, voor ‘fucksake’, op de 3 genoemde journalisten. Maar het mag ook op Eliot Higgins, die ‘zomaar’ een burgerjournalisten-achter-je-bureau-initiatief begon, out of the blue. En toen ineens, was daar de goed fee; 3 dagen voor aanvang. Die stortte 50.000 pond..
   Dus kies wat je wilt..

  4. Er is ook een CNN filmpje verdwenen waarop GROTE onderdelen van een AIR to AIR missile te zien waren.

  5. @ Petero
   Geef even de bewijzen van de leugen van de su 25 door? Verder schaar ik me naast Guido die schijnbaar ook jouw taal gebruik nogal ongepast vind. Wij spreken ABN !

  6. @marcel wiersum
   Kan je niet lezen dan? Zucht, nogmaals dan:

   => SU-25 nergens op de primaire radar recordings van Russen
   => SU-25 niet eens in staat om MH17 daar op kruishoogte neer te halen
   => BUK fabrikant bevestigd ook gebruik van BUK raket
   => Rusland is inmiddels zelf ook overgestapt naar BUK theorie
   => SU-25 theorie ook door DSB rapport onderuit gehaald
   => SU-25 nergens te zien of te horen op de videobeelden direct na de crash gemaakt, terwijl die SU-25 volgens de Russen (in 2014) tot wel na 20 minuten na de crash in de omgeving was.
   => Object dat bepaalde ooggetuigen voor SU-25 aan zagen, bleek precies het pad te volgen dat de losgekomen cockpit van MH17 ook had gevolgd.
   => Schade aan MH17 komt volledig overeen met BUK schade en compleet niet met de toch al onmogelijke SU-25 variant

   Die SU-25 theorie wordt alleen nog maar in stand gehouden door ultiem domme complot paranoia’s, verder is het gedaan met die bullshit.

  7. ” Verder schaar ik me naast Guido die schijnbaar ook jouw taal gebruik nogal ongepast vind. Wij spreken ABN ! ”
   Dat is nou echt iets waar je je het minst zorgen om moet maken. Ten eerste, als anno 2016 je nog steeds in reeds achterhaalde laffe Russische propaganda uit 2014 geloofd, verdien je niet beter.
   Ten tweede mag je blij zijn dat je dit anoniem op internet verteld wordt, dan ga je tenminste in real life niet af wanneer je anderen gaat confronteren met achterhaalde Russische propaganda.

  8. @Odette Een advocaat in de hand nemen om te bewijzen dat iets er niet is?
   Volgens mij dient er toch altijd bewezen te worden dat iets er wel is, of wel gebeurd is. En zelfs de gene die daar in eerste instantie mee aan kwam zetten (Rusland), staat daar inmiddels al niet meer achter. Ben ik benieuwd wat anno 2016 het bewijs VOOR een SU 25 dan nog is… -beledigende reactie verwijderd-

  9. Petero
   Zolang je jezelf achter een nickname verschuild en je uit op een straatschoffie manier kan ik jou en je aangeleverde links niet werkelijk serieus nemen. Ik sta hier met mijn eigen gezicht en naam op de site en schaam me voor geen enkele uitlating mijnerzijds , verder ben ik niet bang mijn ongelijk ( wanneer daadwerkelijk aangetoond ) te erkennen en voel me dan niet afgaan , maar heb weer wat geleerd. Wellicht een overweging van jouw kant waard!

  10. @Odette
   ” Met die hele goede advocaat bedoel ik dat geen rechter dit voor bewijs materiaal aanneemt als zaak dienende via het gerechtshof. ”
   .
   Dus een of andere random partij (niet Rusland, niet oekraine, niet NL, niet de VN) zou dan in de rechtszaal een kreet ‘SU-25′ laten horen, en dan eist de rechter meteen bewijs van de beschuldigende partij waarmee moet worden aangetoont dat die SU-25 er niet was?

   Waarop baseert zo’n rechter dan in allereerste instantie dat die SU-25 er wel was?
   Op de radarbeelden waar die niet op te zien is? Of wat wel?

   En what’s next? Roept de volgende debiel dan ‘olifant’, en dan moet de aanklager volgens de complot gekkies maar weer allemaal bewijzen aan gaan leveren dat er géén olifant daar in de buurt liep?

  11. @PeterO, U! schrijft/levert niets aan bewijzen hier op het forum.

  12. @MarcelWiersum “..kan ik jou en je aangeleverde links niet werkelijk serieus nemen. ”
   Nou het was eigenlijk ook precies de bedoeling dat je de enige tot dan toe aangeleverde link van mij niet serieus moest nemen. Dat is namelijk een filmpje met pure Russische propaganda. Ben iig blij dat je het niet serieus neemt, dan is er namelijk nog hoop voor je.

  13. Zucht, het eigen gezicht van Marcel…
   Eerst was het een baardmannetje, en nu een rimpelloze punk met een raar gebitje en nozem brilletje.
   Wie zegt dat de ‘normale’ namen van de regeerders de eigen namen zijn??? Mensen met een nick komen ter tenminste eerlijk voor uit dat ze hun ‘echte’ naam niet gebruiken.
   Wil je soms een kopie van hun paspoort en uittreksel uit het bevolkingsregister Marcel? In wat voor vooruitgeschoven post van de NWO leef jij Marcel?

   Verder geloof ik niet dat alle details mbt het MH17 gebeuren ooit boven water mogen komen. Kijk naar het smerige gelik en gedraai van onze eigen onvolprezen Frans Timmermans: Een zeer indrukwekkende speech bij de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties in New York. Bah 🙁
   Of de misselijk makende lijkenkisten parade. Het zal je geliefde maar zijn die daar wel/of misschien ook niet in een van die kisten ligt. Je moet er maar op vertrouwen dat het DNA onderzoek van lichaamsdelen en wegrottende lichamen integer is gedaan.
   De mogelijkheid tot begraven en rouwen in intieme kring foetsie. Je geliefde geconfisqueerd voor propaganda doeleinden, staatseigendom.

  14. koekje
   Als je niet de intentie zien kan , ben je werkelijk een nat bisquitje.
   Mijn naam en foto zijn echt ( ook de baardman) weliswaar in verschillende tijdsgewrichten, maar toch . Waarom dien ik een gezicht uit te dragen? Ik geef een breder beeld van wie ik in deze incarnatie ben .Ik verschuil me niet achter een valse naam , en sta voor wat ik schrijf , kan iedereen dat hier zeggen?

  15. Vermoeiend, lijkt mij, om met zoveel persoonlijkheden tegelijk te leven.
   Gelukkig is mijn welgemeende wispelturigheid ook super echt 👿

  16. @Odette 6.6
   Moet ik hier alle 400 pagina’s van dat DSB rapport gaan neerplempen, omdat je zelf niet in staat bent ook maar iets zelfstandig op te kunnen zoeken?

   Ik geef een achttal onderwerpen die stuk voor stuk al de achterhaalde Russische leugen aantonen. Leer zelf eens die punten aan te grijpen. Dat kleine beetje zelfstandigheid en intellect had dan wellicht kunnen voorkomen dat je in outdated propaganda geloofd.

   http://lmgtfy.com/?q=mh17+almaz+buk
   http://lmgtfy.com/?q=mh17+su-25+designer

   Zelfs de Russische media maken er melding van dat MH17 is neergehaald door een BUK.

   Zitten wij hier met nog wat idioten die nog altijd in reeds achterhaalde leugens geloven. Zelfs Putin zal wel facepalmen om de domheid van die kneuzen.

  17. @PeterO, Ik wil u bedanken voor de genomen moeite maar met zoveel misbaar was dat geheel niet nodig. U bent zojuist binnen komen struikelen op dit forum en u staat direct klaar met aannames en veroordelingen zonder uzelf goed op de hoogte te brengen met welke mensen u te doen heeft. Alles over één kam scheren kan helaas niet hier, daar het aantal schapen ontbreekt.
   Ik zou graag van u vernemen waar u de implicatie vandaan haalt die mij met dit artikel verbind. Ik vroeg slechts geheel alleen om bewijzen. Ik ben niet voor of tegen, ik ben hier slechts een toeschouwer over dit onderwerp en ik houd mijn uitkomst voor nu nog en misschien nog wat langer voor mijzelf om bepaalde redenen die niet voor iedereen openbaar hoeven te zijn.
   Dat is mijn! keuze. Ik heb meer tijd en bewijzen van beide kanten nodig om tot een juist oordeel te komen.
   En voor de rest moet u niets… , net als ik

  18. Allemaal propaganda voor binnenlands gebruik.
   Hoe ga je aan het Nederlandse volk uitleggen dat 300 mensen, 80 kinderen, vermoord zijn door de Amerikaanse CIA in opdracht van de Londense/Prijze bankiers (de massa moordenaar Rothschild en zijn handlangers de politici, rechters, journalisten, etc.) omdat zij hun oorlog in Syrie aan het verliezen zijn en Syrie bevoorraad wordt vanaf de Krim. Hoe ga je dat uitleggen? Heb je wel enig idee hoeveel sprookjes er dan doorgeprikt worden? AIVD = sukkels. EU = oorlog. Engeland/Frankrijk/Verenidge Staten zijn onze vijand en wij zouden hun direct de oorlog moeten verklaren.
   Maak je niet druk. Ik heb het al geregeld. Wraak is onderweg en niet meer te stoppen.
   Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, ?

 6. “Het type inslagen in combinatie met het opmerkelijk geringe aantal teruggevonden BUK-deeltjes, het ontbreken van getuigen die daadwerkelijk een BUK-raket hebben gezien of gehoord en de tientallen mensen die zeggen rond die tijd in de lucht gevechtsvliegtuigen te hebben gezien.” Moet ik hieruit opmaken dat er dus wel een Boek in het spel is geweest? En dat David Jan Godfroid een pro-Westerse propagandajoker is druipt gewoon van hem af. Bij zijn verslagen destijds na het “gebeurde”, draaide ik vol walging weg. Ik begrijp ook helemaal niet dat het allemaal zo geslikt wordt en dat er niet een hele grote groep Nederlanders opstaan en het uitschreeuwen dat de waarheid hierover naar buiten moet komen.

  1. Vrijwel alle buitenlandse correspondenten zijn free-lancers die per artikel betaald worden en het in hun belang is dat een artikel geplaatst wordt. Men past zich dus aan aan de ‘kleur’ van de krant. Aangezien onze ‘pers’ uitmunt in ‘braafheid’, krijgen ‘dissidente’ artikelen vrijwel geen kans. Maar dan is er internet waar men zelf op zoek kan gaan naar de ‘waarheid’. Was de ‘pers’ ooit, misschien, de ‘waakhond’ van de democratie, tegenwoordig moeten we het doen met een kwijlend juffershondje!

  1. P.S mijn reacties mogen weggemodereerd worden ten behoeve van het topic/onderwerp/artikel , mij ego is al een tijdje geleden buiten werking getreden :-)(oprecht bedoeld)

  2. Gewoon netjes je aan de regels houden; is er NIETS aan de hand. Ook niet voor mensen-met-een-verloren-ego-die-er-maar-niet-kunnen-ophouden-over-te-spreken.

  3. toch best vreemd Treowd want zelfs ik schrok gister van jouw vreemde reactie, kon niet plaatsen, sarcasme en cynisme en achterklap zijn mij niet vreemd en juist ik zou daar zo langzamerhand goed doorheen moeten kunnen kijken, hou voor mogelijk dat je beduveld bent door de goeroesekte/cursus die jouw mogelijkerwijs heeft wijs gemaakt geen ego gedoe meer te hebben, ik bedoel het was zwaar fout, gevaarlijk want je kan beter een debiel hebben die weet dat ie er nog lang niet is, wat spreekt er door jou heen terwijl jij denkt heilig te zijn?! van mezelf traceer ik het vaak genoeg redelijk op tijd, herlezen je eigen sjit en vraag je af wat bezielde mij eigenlijk en was het zuiver genoeg of herken je jezelf niet eens meer na een uur of dag, foute hap als het niet zo is….

  4. ook omdat ik op wonderbaarlijke wijze juist vandaag sinds heel lang weer in contact ben gekomen met Willie, ik weet wat zij in huis heeft als ze even in haar goede doen is, de donkere krachten zijn er als de kippen bij als er dreigt weer iets op te bloeien wat moedwillig bijna opzettelijk doodgebloed is door geïnjecteerd kwaad van buiten af, dat gebeurt zelfs of juist voordat het goede weer boven water dreigt te komen, de foute timelord magik tech toepassing.. de timing is meer dan beangstigend Treowd…

  5. Ik bedoelde aan te geven dat ik mijn ego nederig tracht te houden wat wat discipline vergt en daarmee kun je het ego ook buiten reacties houden in het belang van het grotere geheel. Verder geen andere bedoeling daarmee.
   De reactie op Willie was eigenlijk een soort van grapje , helaas is de reactie weggehaald maar in lijn bedoelde ik dat ik beaamde wat er gezegd werd door Willie en dikte het wat aan door verder aan te geven dat je als vele anderen je vooral met entertainment moest bezig houden zoals nu de rage pokemonnetjes vangen in het wild. Helaas verkeerd begrepen , maar dat kan gebeuren. Niet zo acterdochtig svp, alhoewel ik dat ook wel enigzins kan begrijpen met al de trollen die slechts op verdeling uit zijn. Mvg Treowd

  1. Dit soort propaganda wordt bewust verspreid door de CIA/NSA/Mi6 met als enig doel een ieder die feiten verspreid over complotten belachelijk te maken.

   http://dai.ly/x1h5pf5

   Zij kiezen nog steeds voor de dood. Onze elite en hun corrupte handlangers. Dus we gaan maar weer door met propaganda voor de thermonucleaire oorlog. Sukkels. Jedem das Seine. Dit gaat niet goed aflopen voor een hele hoop onschuldigen en een hele hoop corrupte mensen.

 7. @marcel wiersum
  Ja dag, ik kijk wel uit. Zitten veel te veel gekken op het internet, en met name onder de complotters wil er nog wel eens een tussen zitten die een steekje los heeft zitten.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/richard_de_wit_bekent_moord_op.html
  Kijk alleen al naar de rest van de thema’s op deze website, UFO’s, mind control, 9/11, chemtrails, als iets als een magneet voor debielen is, zijn het zulk soort thema’s wel.
  Dan nog die gek die een fictieve oorlog met de bankiers denkt aan te gaan…

  1. Tja petero komt bij mij direkt de vraag op wat jij dan hier doet, waarom jij je aangetrokken voelt op deze ( in jouw ogen dus debiele) site. Je voelt je dus ofwel verwant aan de mensen hier of je komt zieltjes winnen voor je eigen ideeen .Een soort missionaris wellicht ? En is dat dan uit een vorm van masochisme of wordt je daarvoor dan ook nog betaald? Ik zou nog niet één seconde op een forum verblijven waar ik denk omringt te zijn door debielen.

  2. Ja, maar er lopen er nog veel meer buiten het internet maar ik zal je lijstje even afgaan.

   UFO’s heb ik niet zo veel mee dus die sla ik over.

   Mind Control bestaat o.a. MK Ultra.

   Het 9/11 commissierapport is een vast gegeven, Osama bin Laden was de dader, desondanks wijzen de VS 3 andere schuldigen aan, Saddam Hoessein, Iran en als laatste klap op de vuurpijl Saudi-Arabië, waarvan zij tijdens het uitkomen van het 9/11 commissierapport al wisten dat zij er achter zaten maar wat de wereld niet mocht weten. Vraag aan jou is, wat voor waarde heeft het 9/11 commissierapport nog?

   Chemtrails bestaan ook, daar bestaat zelfs een heuse echte House Resolution van uit 2001/2002 H.R. 2977, waarin chemtrails bij naam worden genoemd als zijnde een exotisch wapen die hemel, aarde en alles wat daarop leeft naar de verdommenis kan helpen.

  3. @Joop 10.2 / 10.4
   “UFO’s heb ik niet zo veel mee dus die sla ik over. ”

   Zonde, want je linkje uit 10.4 maakt ook melding van ‘extraterrestrial weapons’ , vlak onder die chemtrails van je.

   Weet je hoe gaaf, wapens van UFO’s en marsmannetjes!

   Tijd om je ook in de UFO’s te storten, ’t komt namelijk uit dezelfde bron, en ik neem aan dat je die bron serieus neemt, niet?

  4. Sterker, de gehele oorsprong van die bill blijkt bij een paar UFO gekkies te liggen. Hilarisch dit weer.

   Heb je nog meer van dit soort komische stukjes Joop? Van MH17 vind ik die leugens en propaganda hier maar ziekmakend, maar dit soort onschuldige UFO en Chemtrail fantasien zijn dan weer geniaal. Lekker onschuldig en vermakelijk.

   En het toont maar weer aan hoe slecht aluhoedjes op zoek kunnen gaan naar achtergronden. Benieuwd of het inmiddels al op deze paranoia site geplaatst is…

  5. @petero,

   Koop jij je fiets ook online? Zo slim kom jij in ieder geval wel over!

  6. @Joop
   Waarom een fiets kopen?
   Ik zie nu net dat er ook extra-terrestial weapons zijn! Is toch veel vetter dan een fiets?

   Heb je nog meer in de aanbieding?

  7. @Guido,

   Met UFO’s heb ik wel wat mee. Duik eens in de VRIL en Haunebu projecten, gebaseerd op de technologie van wijlen Viktor Schauberger.
   In 2002 heeft Gary McKinnon het pentagon gehacked, waar hij stuitte op informatie omtrent het Solar Warden Project. Het ging om de overplaatsing van een commandant van de U.S.S.S Lemay naar de U.S.S.S Hillenkoetter.
   McKinnon heeft het gehele manifest van de U.S. Navy doorgespit, maar kon geen schepen vinden met deze namen, laat staan eentje met een 3e S!

   In 2006 is hij hiervoor in Engeland ACHTER GESLOTEN DEUREN BERECHT. De V.S. had gevraagd om uitlevering, maar de Britse regering weigerde dit echter.

   Een mooi feitje is dat Admiraal Byrd, onder het mom van een weerexpeditie, met 5000 mariniers, 16 kruisers, een vliegdekschip en wat al niet meer begin 1947 is afgevaren naar het gebied dat bekend staat als “Neuschwabenland” in Antarctica, om BINNEN 3 MAANDEN te moeten terugkeren met verlies van 70% van materiaal en manschappen.

   Tot op de dag van vandaag is het een raadsel wat Byrd daar aantrof. Sommigen spreken over “vliegende schotels”, maar zoals met alles omtrent deze materie:

   ZIJ DIE WETEN SPREKEN NIET!

   Het zou in elk geval verklaren waarom de V.S. is gestopt met het space shuttle programma.

   http://www.drboylan.com/usspacefleet.html

  8. Als je hier eens GOED op de site rondsnuffelt, An Argie, dan zul je minstens 3 artikelen aantreffen over de nazi-UFO’s.. Nog niet opgemerkt kennelijk..?

  9. Bedankt Joop, voor nog maar weer eens een bewijs van het niet structureel toepassen van chemtrails door de USA.

  1. Precies Guido, gewoon neergehaald door gevechtsvliegtuigen zoals ook aangegeven door meerdere getuigen ter plaatse, vandaar ook de vele kogelgaten in de cockpit o.a.

  2. Tja, het gaat er me in de discussie om DAT ze het zeggen. En onze PeterO is niet van plan antwoord te geven op mijn vraag waarom deze 3 ONAFHANKELIJKE mensen tot dezelfde conclusie komen, in relatie tot de door hen ONAFHANKELIJK VAN ELKAAR gehoorde getuigen..

  3. Destijds wel Guido, maar het gaat meer om de inhoud van de video, de beelden met de kogelgaten e.d. waarheid blijft meestal door tijd heen overeind staan,leugens verliezen hun kracht juist. Mvg Treowd

  4. @GuidoJ.
   Da’s nog altijd recenter dan die leugens dat MH17 van koers was veranderd door de ATC. Fie leugens waren augustus 2014 reeds ontkacht, maar sommigen op deze topic leven nog steeds ergens halvewege 2014.

  5. @petero,

   “Da’s nog altijd recenter dan die leugens dat MH17 van koers was veranderd door de ATC. Fie leugens waren augustus 2014 reeds ontkacht, maar sommigen op deze topic leven nog steeds ergens halvewege 2014.”

   Kom maar op met die Kiev tapes dan, dan zal ik gelijk bewijzen dat EuroControl ook in het complot zit!

 8. @GuidoJ.
  Ik heb nog wat aanvullende informatie uit Polen. MH-17 met een gat van een Air to Air of een Air to Ground missile. ‘Helaas vergeten’ door de OvV! Het past perfect in het onderstaande plaatje van Billy Six.
  Volgens Six is MH17 niet door een BUK neergehaald, maar door twee gevechtsvliegtuigen. Six: ‘De ene jet heeft zijn boordkanon gebruikt om de crew in de cockpit uit te schakelen en daarna is de zaak met een lucht-lucht raket door het tweede vliegtuig afgemaakt.’
  http://blogdoradcy.salon24.pl/720484,what-really-burst-the-boeing-flight-mh17

  1. CIA coup in de Oekraine.
   CIA massamoord op MH17.
   Het was mij al duidelijk 2 weken na de massamoord.
   Lafaards de Nederlanders die het weten maar er niks over durven te zeggen. Ook zij verdienen de dood.

  2. @Joop Zo zie je maar weer wat voor domme, walgelijke propaganda er rond MH17 verspreid wordt.

   -rest als beledigende reactie verwijderd-

  3. @petero, Nee hoor, als jij mij de Kiev tapes geeft dan hang jij de hele dag ziek om de pleepot!
   Als jij echt domme, walgelijke propaganda wilt, dan moet jij mij de Kiev tapes overhandigen! Dat wordt lachen, man!

 9. Als ik de reacties van petero lees, en dan vergelijk met de reacties van ene argonaut. Dan is het petero = argonaut = troll. Heb ik alleen zo gevoel dat dit een zelfde persoon is?

  Ik geloof in dat waarheid altijd naar boven komt. Met de tijd.

  1. Ben ik een argonaut? Cool! Wat is het? ” Ik geloof in dat waarheid altijd naar boven komt. Met de tijd. ”
   Klopt ja. Eerst riepen de Russen dat MH17 door de ATC van koers veranderd was. Later kwam de waarheid naar boven, en bleek dit niet zo te zijn.
   MH17 zou door een SU25 neergehaald zijn. De waarheid bleek dat dit een BUK was. Ooit riep Poetin dat er geen Russische militairen op de Krim waren. Paar maanden later erkende hij hetzelf. ’t Is een kwestie van tijd voordat Poetin zijn aandeel in de aanslag op de MH17 erkent.

 10. Wie kan er met het blote oog een straaljager op 10 kilometer hoogte zien vliegen? Een jumbo jet is nauwelijks te zien. Iets horen van die hoogte ? Duurt al gauw meer dan 10 seconden eer een explosie beneden hoorbaar is. Een vliegtuig hoor je helemaal miet. En welk vliegtuig zou het gedaan moeten hebben ? De enige die in de buurt zou zijn geweest kan helemaal die hoogte bereiken, En die Buk raket maakt de eerste 20 seconden herrie, tenzij je echt in de buurt zat zou je iets hebben gehoord.. Verder zijn er op de MH17 geen kogelgaten gevonden.

  Leuk commentaar maar er is niet echt over nagedacht.

  Groet
  frank

  1. In de MH17 zijn JUIST WEL (gevechtsvliegtuigkanons-) kogelgaten gevonden meneer Frank.. Als die BUK rechtsboven (stuurboord) de cockpit is ontploft, waarom zitten er dan gaten in de onderkant van de rechter/stuurboordvleugel..??

   Maar dan een vraag van onze kant..
   Als je wrakstukken ophaalt, waarom laat je dan grote delen van het vliegtuigwrak liggen..?? Wat weet de OvdV bij het ophalen van de wrakstukken, wat anderen niet wisten..?
   En dan die ‘DavidJan-de-NOS-man’, die een reportage over dit fenomeen volledig afzeikt.. Vind jij kennelijk normaal.. ??

   En weet je Frank wat je wat kwalijk is..? Meteen na de aanval, zoals Obama en Kerry deden, de schuld bij Rusland leggen EN NIET MET BEWIJZEN KOMEN, ANDERS DAN NAAR YOUTUBE TE VERWIJZEN, WAAR DE CIA JUIST DE BEELDEN VAN HET ‘AFGELUISTERDE’ GESPREK HAD OPGEZET EN HET ‘TOEVALLIG’ GEFILMDE TRANSPORT VAN DE BUKRAKET…

   EN HET MEEST KWALIJK..
   Een separatist beschuldigen van plunderen en dode mensen beroven en pronken met een beertje van een kind. Terwijl de man een gebed doet en een kruisje slaat, nadat hij het beertje heeft opgepakt en aan de pers toonde. Wat gebeurt er als je ALLEEN beelden toont van de man met het beertje en eronder schrijft dat ze aan het ‘plunderen’ zijn meneer Frank.. Kijk maar eens goed wat deze commandant ECHT deed.. https://www.youtube.com/watch?v=VyGsx2x0CIY

   Kijken Frank, goed kijken en snappen waarom het gaat over. Dan ga je het ook ZIEN. Motief, zwartmakerij, manipulatie met informatie en nieuws.. Dus:
   ‘THE TRUTH, THE WHOLE TRUTH AND NOTHING BUT THE TRUTH’

   Ken je het werk van Janneke Monshouwer, oud-NOS-journaal-medewerkster, die vertelt dat de NOS al decennia lang propaganda voert voor ‘Westerse’ machten..?
   En dan dr. Ulfkotte, de koning van de Frankfurter Algemeine, die EXACT HETZELFDE VERHAAL heeft..
   Wat is het motief, meneer Frank, om een MH17 neer te halen voor Poetin..

   De CIA had dat motief WEL….
   De Oekraine weer in de NAVO-invloedsfeer brengen. Europa tegen Poetin opzetten. Want het ging toch helemaal verkeerd tussen Rusland en Europa..???

  2. @Treowd MH17 kreeg juist opdracht om naar FL350 te klimmen. En klimmen = omhoog. Daarnaast vloog het al tijden die route over Oekraine, niks gedirigeerd of van koers veranderd. Blijkbaar ben je zo dom dat je nog steeds in de leugens van de Russen van een paar dagen na de crash gelooft, terwijl die leugen toch al bijna 2 jaar geleden debunked is.

  3. @GuidoJ.
   ” In de MH17 zijn JUIST WEL (gevechtsvliegtuigkanons-) kogelgaten gevonden meneer Frank.. Als die BUK rechtsboven (stuurboord) de cockpit is ontploft, waarom zitten er dan gaten in de onderkant van de rechter/stuurboordvleugel..?? ”

   Als dat al kogelgaten zouden zijn, zouden die kogels van voren zijn gekomen. Snelheid van een B777 ligt ergens boven de 900 kmpu, van zo’n figher jet op 700 ?

   Je gelooft toch niet serieus dat een piloot met een relatieve snelheid van 1600 kmpu zo accuraat schiet van zo’n enorme afstand?

  1. Ik heb 100derden foto’s gezien met dode Nederlanders.
   Jij moet je diep schamen.
   Ze hadden de AH tassen nog in hun handen terwijl hun koppen opengespleten waren en hun darmen eruit hingen.
   Schaam jij de maar ontzettend diep.

  2. Ik zal even MIJN regels aan jou uitleggen. Ik doe geen propaganda gericht op Nederland. Ik kom enkel op deze website om mijn mening te geven over bepaalde gebeurtenissen. Dus ook MH17. In principe ben ik klaar met MH17. Als jij nog 1 keer dit soort onzin verkondigd dan ga ik de komende 10 jaar 16 uur per dag propaganda doen ten aanzien van Nederland en MH17. Daag mij nooit uit. Heb respect voor de nabestaanden. Nu ken je de regels. Ik ben een ZWELG DRAAKJE.

  3. Genies, jij gedraagt je als dat jij de god bent die alles kan uitmaken.
   Ik snap het gedachtengoed, omdat ik ook weet…
   Maar tevens ben ik er ook van overtuigd dat als we in dit soort van denken zijn aanbeland God nog steeds aanwezig is om ons te corrigeren als we van het padje afraken…

  4. Genies
   Het kan wel “tegen de wind in plassen”maar je moet geen bezwaar hebben tegen natte gele knieen.

  5. Beste ruziemakers
   Ik wou even zeggen dat we allemaal heel blij mogen zijn, dat jullie reageren. Dank je wel voor alle reacties; als die er niet waren, was WTK waarschijnlijk al uit de lucht. Te veel waarheid!
   P.S. Ik houd van mensen. Hier is Freddy:https://www.youtube.com/watch?v=LfuTzDCBl84

  6. Ze doen aan “full spectrum dominance”. Een hele domme strategie. Dus ze willen ook “full swing” aan propaganda doen op deze site. Nederland is niet belangrijk.
   Mensen hoeven zich ook niet druk te maken over wraak of gerechtigheid. Ik heb dat al lang geregeld. Gewoon afwachten mensen.

 11. ” A BBC documentary will air “shocking new allegations” about the downing of Malaysia Airlines plane MH17, including claims it was shot down by a fighter jet and not a ground-to-air missile.”

  http://www.express.co.uk/news/world/663787/Ukrainian-fighter-jet-shot-Russian-crash-MH17-BBC-documentary

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3556177/Was-MH17-shot-Ukrainian-fighter-jet-BBC-documentary-claims-Boeing-777-targeted-plane.html

  1. @GuidoJ.
   Dat is een heel goed artikel over MH17! Wordt het niet tijd om er een boek over maken?

 12. Er was een CNN filmpje waarop onderdelen te zien waren van een AIR-TO-AIR missile op de crash site. Het staartstuk van de raket. Het is zeker verwijderd want ik kan het ook niet meer vinden.
  Er was ooit een filmje van de Oekraine waarop je dode NAVO sluipschutters zag. Dus ik ging het voor propaganda gebruiken. Binnen 1 uur was het verwijderd door de NSA van YouTube. NAVO sluipschutters die afgeknalt worden door Russische sluipschutters was blijbaar ERG DEMOTIVEREND voor de NAVO soldaten. Ik lach mij suf!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Roza_Shanina

 13. Even op een rijte zetten was nodig is voor een air crash investigation om tot een complete reconstructie en dus oorzaak te komen:

  1) Direct bezoeken rampplek en kaart brengen rampplek en veiligstellen van alle debris
  2) Getuigenverklaringen opnemen
  3) Uitlezen cockpit voice recorder
  4) Uitlezen flight data recorder
  5) RT/ATC radio communications uitwerken
  6) Radar-/satelietbeelden analyseren

  Wat gebeurde er na de MH17 crash van dit allemaal?
  Waar is al dit materiaal en waarom horen we er niets van?
  Waarom konden de Maleisiërs en een paar nabestaanden wel meteen afreizen en op de rampplek zijn?
  Wie negeerde het staakt het vuren binnen 40 km van de rampplek?
  Waarom zou wie dan ook afgaan op het vanaf moment één roeptoeteren dat Rusland/Putin/rebellen hierachter zitten?

  Conclusie: er klopt geen hol van de hele aanpak!

  1. 1) ” Direct bezoeken rampplek en kaart brengen rampplek en veiligstellen van alle debris ” => Aan de delen die al duidelijkheid geven over de oorzaak heb je in principe voldoende.
   2) Getuigenverklaringen opnemen => Is gedaan
   3) Uitlezen cockpit voice recorder Is gedaan
   4) Uitlezen flight data recorder Is gedaan
   5) RT/ATC radio communications uitwerken Is gedaan
   6) Radar-/satelietbeelden analyseren Voor zover geleverd, is gedaan.

   ” Waar is al dit materiaal” Bij OVV, ICAO etc.
   “en waarom horen we er niets van? ” Blijkbaar leef je onder een steen?
   ” Waarom konden de Maleisiërs en een paar nabestaanden wel meteen afreizen en op de rampplek zijn? ” Aangezien je wel meer hebt gemist, zal het vast ook niet tot je binnen zijn gekomen dat daar een oorlog op de grond gaande was/is.

  2. Alles is gedaan. Maar niemand mag het weten of zien! Behalve jij!
   Bij de Germanwings massamoord werde de cockpit voicerecorder binnen 36 uur uitgelezen en op het internet gezet.

  3. Jongen jongen wat een domme opmerking: ‘Aan de delen die al duidelijkheid geven over de oorzaak heb je in principe voldoende.’
   Hahahahaha.. Over ‘onder een steen leven’ gesproken.. Ik zou gaan soliciteren bij Bellingcat Peter, daar zou je niet misstaan met dit soort kukelekuuk-logica. We maken eerst de conclusie en dan komen we later met de bewijzen..

   En nog maar een keer dan over die CVR: Petero, kom met je transcripts van deze voicerecorder. Die was er toch al lang zei je..?? Vreemde manier van discussiëren heb je man. ‘CVR? => Uitgelezen’ hahaha..

   Of bedoel je misschien dat ie er wel is, maar ‘geheim’ is.. Om de nabestaanden van de piloten niet te kwetsen wellicht..? Zoals bij 9/11..

  4. @GuidoJ. 19.3 ” Jongen jongen wat een domme opmerking: ‘Aan de delen die al duidelijkheid geven over de oorzaak heb je in principe voldoende.’ ”

   Ok, geef mij dan eens op opsomming van grote vliegtuig crashes waarbij ALLE onderdelen, tot op de laatste gram materiaal, zijn teruggevonden? En toch weten we van bijna alle grote crashes de oorzaak. Leg eens uit, hoe kan dt nu toch?

   ” Petero, kom met je transcripts van deze voicerecorder. Die was er toch al lang zei je..?? Vreemde manier van discussiëren heb je man. ”
   Ben je nu daadwerkelijk zo dom dat je dat transscript nog altijd niet gevonden hebt, of wil je alleen maar dom lijken? Ik vroeg je vorige keer al (reactie 5.4): wat is nu een logische plek waar zo’n transscript gegeven zou worden?
   Ooit van ‘GOOGLE’ gehoord? Typ gewoon MH17 CVR & Transscipt in, en je krijg het antwoord al te zien. http://lmgtfy.com/?q=mh17+cvr+transscipt Al ruim anderhalf jaar geleden op internet verschijnen.

   ” Of bedoel je misschien dat ie er wel is, maar ‘geheim’ is.. Om de nabestaanden van de piloten niet te kwetsen wellicht..? Zoals bij 9/11.. ”
   Wtf? Geheim? Waar in hemels naam heb je het toch allemaal over? Transcipt staat gewoon op internet. Daarnaast, zelfs van 9/11 kan je gewoon op youtube vinden. Is nota bene een van die kapers zelf op te horen..

  5. @Petero

   “Aangezien je wel meer hebt gemist, zal het vast ook niet tot je binnen zijn gekomen dat daar een oorlog op de grond gaande was/is.”

   Petero ligt zelf zeker onder een steen en heeft last van gebakken lucht. Weet u nog dat er een staakt-het-vuren van 40km rondom de rampplek was afgesproken? Jammer alleen dat Kiev het nodig vond om maar te blijven vuren…. Dwarsbomen noemen ze dat ook wel.

   Volgens mij was iemand erg druk met ladingen chocola in Kiev naar binnen te werken. Voorts blijft het wijzen naar Putin en Rusland gewoon doorgaan, ondanks dat er nog helemaal niets hardgemaakt is.
   Waar zijn de ellenlange uitzendingen met alle informatie?

   Er is nog enige tijd een video van de BBC online geweest met daarin ooggetuigen aan het woord. Waarom zou die toch ineens zijn verdwenen??
   En wie zegt mij wat “Dutch autorities” vrijgeven volledig is?

   Wij krijgen alleen te horen en zien, wat men wil dat we horen en zien. Net als met 9/11…. binnen minuten al roeptoeteren wie de dader is. Kom op zeg!

  6. Relativerend is er één woord dat terugspringt. En dan kan ik het niet helpen en ga een ritme zoeken; Dom dom dommie dom do do dom…
   Origineel ben ik misschien niet, er waren er al 103 miljoen voor mij 🙂
   Keys N Krates – Dum Dee Dum (JiKay Remix)
   https://youtu.be/Dg6HQ8RlPGQ

  7. Gewoon de GEHELE band van de cockpit voicerecorder openbaar maken. Geen “transcripts”. Want daar kan mee genkoeit zijn. Net zoals met “stemcomputers”. De Russen hebben een kopie. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel. Wraak en gerechtigheid zijn ook onderweg naar hun doel.
   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
   Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, ?

  8. En ook hier kan ik niet meer stilzitten op den duur…

   Singing in the subway
   Shuffle with a shoe shine
   Fix me a molotov
   I’m on the headline

   Wanna be a gun slinger
   Don’t be a rock singer
   Eenie meenie mynie moe
   Tell me where you wanna go
   New York, Paris, London, Munich
   https://youtu.be/Avvh5H-EPWU

  9. Corrupte politici, corrupte rechters, corrupte journalisten, etc. doen allemaal HUN TAAK NIET! Nederlandse kinderen, vrouwen en mannen beschermen tegen massamoord door een stelletje verveelde bankiers, mensen die alles hebben en aan niets een gebrek.
   Dus dan moet ik het maar doen. De Sith Lord die ik nu ben geworden na 3 propaganda oorlogen. So be it Jedi!
   https://youtu.be/39wfkpisq7o

  10. Met het verwijderen van 71x het woordje ‘dom’, is de reactie van Petero in essentie weer leesbaar geworden. Dat kun je ‘dom’ vinden, maar het is niet anders.

  11. @19.7
   “Gewoon de GEHELE band van de cockpit voicerecorder openbaar maken. Geen “transcripts”. Want daar kan mee genkoeit zijn. ”

   Eerst wordt er om transcipts gevraagd, omdat het allemaal verdacht was daar maar niets van bekend was.

   Nu zijn de complottertjes eindelijk zover dat ze na anderhalf jaar eindelijk die transcripts toch maar gevonden hebben (neem ik aan?) in het OVV rapport, wat destijds veelvuldig en uitgebreid in het nieuws behandeld was. Nu komt de inhoud ze niet goeg uit, en moeten we door naar de GEHELE band.
   Want daar kan niet mee geknoeid zijn? Waarom laat zelfs Rusland de complottertjes hier in de steek, als Rusland volgens diezelfde aluhoedjes wel gewoon kopien van die tapes zou hebben.

   En waarom in eerste instantie naar die transcipts vragen als er toch al geen waarde aan gehecht wordt zodra de inhoud de complottertjes hier niet aan staat?

   Dit heeft zoveel weg van een groepje reli-gekkies dat gewoon de realiteit niet onder ogen durft te zien. Jullie houden jezelf zo ontzettend voor de gek. Echt een trieste verschijning.

   En maar blijven geloven in leugens waar de originele verspreider zelf al niet meer achter staat.

   Als jullie nog synoniemen voor ‘dom’ kunnen aanleveren, graag, want echt intelligent kan ik dit gedrag niet noemen.

  12. Democrats primary was rigged in favor of Hillary Clinton.
   https://youtu.be/g3UuqKvfUNk
   Geen transcripts.
   Gewoon de tape. Op het internet zodat iedereen kan checken of ermee geknoeit is. Zal ik een voorspelling doen? Die tape kunnen ze niet meer vinden zoals dat foto rolletje! Gelukkig hebben de Russen hem gekopieerd.

 14. Het is precies zoals ik dat al enkele keren eerder heb opgetekend en nu nogmaals wordt onderbouwd door deze fantastische bijdrage. Het is een ongelooflijk smerige politieke “game” geworden. Vanaf het prille begin werd de Russische medewerking geweigerd. Als halfbloed Rus had ik ogenblikkelijk mijn antennes uit staan en niet zonder redenen zoals mocht blijken met het verloop van de dagen, weken, maanden en zelfs inmiddels al jaren.. Toen het politiek correcte NEP Kabinet de diep trieste als ook corrupte OM hengst, Westerbeke had aangesteld om de leiding over dat onderzoek te gaan bezigen, heb ik ook toen mijn heldere zienswijze betreffende; de schandalige gang van zaken, welke nadrukkelijk werd en wordt uitgespeeld over de ruggen van slachtoffers en nabestaanden, via Facebook latgen weten…
  Alles, maar dan ook alles moest onder het deksel blijven want, hoe dan ook, Ukraïne moest en zou toetreden tot de EU.. Hoezo een Russische expansie drang.. Je moet toch wel een bijzonder zorgwekkend slecht werkend stel hersenen hebben om in die EU smeerlapperij te tuinen.. En geloof mij, dit gaat nog veel erger worden met die VOLKEN VERLAKKENDE, Democratie verkrachtende, Dictatoriale Europese Unie

  1. Het draait allemaal om hetzelfde…
   Irak onder Saddam was het eerste land dat haar olie in euro’s verhandelde op de international markt; haar lot is bekend, en Iraakse olie wordt nu weer in Amerikaanse dollars verhandeld. De oppositie van de Verenigde Staten tegen Venezuela’s regering onder leiding van president Hugo Chavez is ook algemeen bekend. De CIA heeft bekend bij verscheidene coup pogingen tegen deze democratisch verkozen leider betrokken te zijn geweest. Venezuela ruilt haar olie voor goederen en diensten met haar buurlanden in Zuid- en Centraal-Amerika en China, waarmee het de dollar buiten spel zet.

   De druk op de dollar is dus reëel, en groter dan ooit tevoren. Want ook zowel Noorwegen (Europa’s grootste producent van olie) en Rusland hebben een zelfde stap geopperd, erop wijzend dat puur economisch dit voor hen het beste zou zijn, daar het meeste van hun internationale handel reeds met de Europese Unie is.

   De consequenties voor de Verenigde Staten van olie verhandelt in een andere munt dan de Amerikaanse dollar – hoewel wederom vanuit zuiver economisch perspectief een verstandelijke stap daar ook de OPEC landen meer handel drijven met Europa dan met de Verenigde Staten – zijn duidelijk: het zou het einde betekenen van de dollar als centrale munteenheid.

   Dit zou de Verenigde Staten met een economisch probleem en strategisch nadeel opschepen. Haar economie kampt met een groot tekort op de handelsbalans en is afhankelijk van olie uit het buitenland (60% van de olie benodigd om de economie draaiende te houden wordt door de Verenigde Staten geïmporteerd; 55% daarvan uit Canada, Saudie-Arabië, Mexico en Venezuela). Indien de euro werkelijk de munteenheid wordt waarin de olie wordt verhandeld, dan betekent dit dat het enorme tekort op de handelsbalans van de Verenigde Staten zal moeten worden omgebogen naar een overschot, om de euro’s te kunnen verdienen nodig om de benodigde olie te importeren. Een schier onmogelijke opgave op de korte termijn; en het einde van de economische (en daarmee militaire) hegemonie van de Verenigde Staten.
   http://deoemma.nl/de-relatie-tussen-geld-olie-en-macht/

  2. Ik denk niet dat de Amerikanen de val van de dollar nog gaan meemaken. Ze hebben met zovelen oorlog gezocht en gekregen. Ze hebben zoveel miljoenen mensen vermoord, verkracht, verminkt voor het leven. Karma.
   https://youtu.be/CDqnTNSAu9o

 15. In de mist over een weg tussen twee strijdende parteien een schoolbus sturen die lijkt op vaak gebruikte bussen met militairen. Heet zoiets niet een crimineel human shield act? In dit geval een Gladio B act?

  Een passagiersvliegtuig met Russisch lijkende beschildering sturen over een land in chaos waar 88 miljoen is geloofd op het hoofd van de russische president die op terugvlucht is vanuit Zuid Amerika. Er was een NAVO luchtruim oefening gaande van Finland tot Turkije, behalve het conflict gebied waar de MH 17 vloog en dat vol stond met Oekraiense BUK batterijen. De dagen ervoor verloor de luchtverkeersleiding de transpondersignalen van verkeersvliegtuigen boven Duitsland. Gelooft U dat de partizanen van Luhansk en Donetzk schieten op een hoog vliegend vliegtuig dat duidelijk binnen enkele minuten het russisch luchtruim zal bereiken ? Kan het niet zo zijn dat geschoten is op een aanvallend vliegtuig dat met geavanceerde stoorapparatuur toegerust was en dat daardoor de BUK doorvloog naar de MH 17 ? Ondergetekende heeft jaren eerder gewaarschuwd voor het kapen van een russische mobiele raket voor het misbruik als een false flag.

  Het is van ondergeschikt belang wie er geschoten heeft of dat de Oekraiene het luchtruim had moeten sluiten.
  De Nederlandse verantwoordelijken hadden de MH 17 nooit daarheen mogen laten vliegen.

  1. Quote; Het is van ondergeschikt belang wie er geschoten heeft of dat de Oekraiene het luchtruim had moeten sluiten.
   De Nederlandse verantwoordelijken hadden de MH 17 nooit daarheen mogen laten vliegen.

   Precies!!

  2. Die CIA aanslag om MH17 is weken/maanden voorbereid in simulatie computers om alle mogelijke problemen op te sporen en op te lossen. Vervolgens zijn er aanpassingen gemaakt om het internet ten aanzien van informatie over vliegtuigen zodat het net leek alsof het vliegplafond van die Russiche straaljager veel lager was. Vervolgens is er propaganda (anti-rusland) klaar gemaakt om allemaal op hetzelfde moment verspreid te worden. Toen zijn die 300 mensen in MH17 (80 kinderen) in de val gelokt omdat ze dachten lekker op vakantie te gaan.

   Deze massamoord is maanden voorbereid door de CIA. Van A tot Z. Rusland heeft genoeg informatie hierover zoals ze ook genoeg informative hadden over Turkije in Syrie en genoeg informatie hebben ove Hillary Clinton.

   De opdrachtgevers tot deze massamoord zijn de Rothschild’s. Verklaard gelijk waarom Nederland 2 van die schilderijen mocht kopen. Alle kunstwerken ter aarde zijn minder waard dan 1 Nederlands kind.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.