Advertentie

Wie draagt Ecolodge(ic) Technologies een warm hart toe?


Robert Boerman
Robert Boerman

Gratis energie? Het is mogelijk, Robert Boerman gelooft er heilig in. Maar – zegt hij gedecideerd – zonder geld geen onderzoek. Boerman wijdt – samen met een tiental vrijwilligers – een groot deel van zijn leven aan Eco Lodge(ic) Technologies (Brummen). Hier bevindt zich ondermeer een ‘Onderzoekscentrum voor Alternatieve Energievormen’. Maar je zou kunnen zeggen dat mensen Eco Lodg(ic) vooral kennen vanwege de GEET Fuel Processor en de ‘vrije energie’-uitvinder Paul Pantone, die ‘gevangen’ zit in het Utah State Hospital. Hoewel Boerman en zijn team verder gaan met het onderzoeken van alternatieve energievormen, doet hij een oproep aan jou als lezer om het centrum te steunen; moreel, financieel en met oud gereedschap.

Aan het woord Robert Boerman:

Zonder geld geen onderzoek

“Wij hebben de ruimte, de mensen en de kennis. Nu alleen nog een aanvulling op ons kasgeld. Vandaar onze omroep om donaties. Helaas noodzakelijk. Begin dit jaar is aan onze hoofdsponsor een toezegging gedaan van 30.000 euro. Een deel van dit geld zou ten goede komen aan Eco Lodge(ic) Technologies voor verder onderzoek. Helaas gooide de kredietcrises roet in het ‘vrije energie eten’ en zijn wij genoodzaakt een oproep tot donatie te plaatsen. Wie draagt Eco Lodge(ic) Technologies een warm hart toe en is bereid een donatie naar draagkracht over te maken? Wij garanderen dat elke gedoneerde euro besteedt wordt aan het onderzoek naar alternatieve energievormen om daarmee een basis te leggen voor een schonere toekomst. Donaties mogen overgemaakt worden op rekeningnummer 69.60.23.334 t.n.v Stichting Eco Lodge(ic) te Brummen.”

Veel gebouwd aan de GEET Fuel Processor

GEET Fuel Processor
GEET Fuel Processor

“Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om een ‘Onderzoekscentrum voor Alternatieve Energievormen’ op te zetten. Het eerste half jaar heeft zich gekenmerkt door een fikse verbouwing in een pand zonder nuts aansluitingen. Precies zoals we wilden daar we ons pand geheel zelfvoorzienend willen gaan draaien. Buiten de verbouwing is er sinds augustus 2008 veel gebouwd en getest aan onder andere het de GEET Fuel Processor (klik hier voor meer info) en het waterstof project van de stichting: ‘Hydrogen on Demand’. Beide projecten zijn inmiddels redelijk gevorderd en op een 25 kva Perkins diesel generator gemonteerd. Deze generator werd door een Rotterdams bedrijf als testproject geheel belangeloos aan ons ter beschikking gesteld. De doelstelling is om deze generator minimaal 30% zuiniger minder brandstof te laten verbruiken bij een schonere uitstoot.”

De start van Eco Lodge(ic) Technologies als ‘Onderzoekscentrum voor Alternatieve Energievormen’ op 1 maart 2008, is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die allen dezelfde gedachte hebben: een schonere aarde en een beter leefmilieu. Zij begrepen als geen ander dat elke euro die men doneert aan onderzoek naar alternatieve energievormen, een schonere toekomst voor iedereen oplevert. Zonder sponsoren was dit unieke project niet mogelijk geweest. En wat te denken van alle vrijwilligers die al geruime tijd voor niks werken? Allemaal mensen die op een of andere manier geheel vrijwillig en gratis hun bijdrage geleverd hebben om dit unieke project neer te zetten?

Met alleen samenwerken redden we het niet

Momenteel bestaat ons team uit 10 enthousiaste vrijwilligers die een of meerdere dagen per week hun schaarse vrije tijd besteden aan het bouwen, testen en onderzoeken van alternatieve energievormen. Deze vrijwilligers en onze sponsoren weten allemaal dat we SAMEN het onmogelijk geachte waar kunnen maken. Door SAMEN te werken kunnen we een goed werkende GEET Fuel Processor bouwen, kunnen we Paul Pantone vrij krijgen, kunnen we goede en veilige waterstofcellen bouwen. Maar alleen met samenwerken redden we het niet. Om dit alles tot een goed einde te brengen hebben we geld nodig. Geld om de huur te betalen, om het onderzoek tot een volgend niveau te brengen.

Ook gereedschap is welkom

Naast donaties zijn we nog op zoek naar mensen of bedrijven die ‘op zolder’ nog gereedschap hebben liggen die men niet meer gebruikt. Te denken valt onder andere aan lasapparatuur, boormachines, haakse slijpers, handgereedschap, meet- en analyseapparatuur zoals warmtesensoren en viergastester (incl. roetmeting), etc. Maar ook materiaal zoals ijzer of koperen fitwerk, RVS, buizen, pijpen, etc kunnen we goed gebruiken. Mocht je materiaal of gereedschap hebben liggen welke je wilt doneren, mail ons dan via het emailformulier.

Update GEET reactor & Paul Pantone

Paul PantoneDe afgelopen maanden hebben we honderden reacties mogen ontvangen over de GEET Fuel Processor en de rechtzaak van Paul Pantone. Veel vragen gingen over welk materiaal te gebruiken voor een GEET reactor. Ook de Engelse gebruiksaanwijzing en de inch maatvoering was voor velen een probleem. Vandaar dat we de bezoekers van deze website de mogelijkheid willen bieden om onderdelen voor een GEET reactor en de Nederlandse vertaling van de ‘Free GEET Plans’ aan te bieden. Heb je belangstelling voor deze service, laat het ons dan zonder verdere verplichtingen weten via geetset@geet.nl

Paul Pantone zit momenteel (18-03-2009) nog steeds vast in het Utah State Hospital. Ondanks zijn slechte conditie houdt Paul de moed er in want ook hij weet dat er wereldwijd mensen en organisaties zijn die hem steunen door middel van donaties en brieven. En dit geeft hem moed, moed om ondanks zijn slechte gezondheid in het USH het niet op te geven en door te gaan. Namens Paul iedereen die hem tot op heden gesteund heeft, hartelijk bedankt en ga zo door. Doneer geld voor Paul’s rechtzaak of stuur Paul een brief.

Paul Pantone
Utah State Hospital
Forensic Unit
1300 E. Center St.
Provo, Utah 84603-0270

We gaan voor Paul zijn vrijlating!

Wat Paul’s rechtzaak betreft: dankzij honderden donaties uit binnen- en buitenland zijn we in staat geweest de eerste 7500 dollar bijeen te brengen voor een advocaat. We weten uit eerste hand dat het geld is inmiddels bij de advocaat terecht gekomen en dat hij met Paul in gesprek gaat. Als dat eenmaal is gebeurt, dan bestaat de mogelijkheid dat Paul binnen enkele dagen vrij kan komen. Wat er ook gebeurt – we gaan voor Paul’s vrijlating – ook voor deze zaak is geld nodig. Geld voor persoonlijke spullen en andere onkosten zoals telefoonkosten om contract te kunnen onderhouden met zijn zoon David. Vandaar nogmaals onze oproep om geld te doneren voor rechtzaak van Paul Pantone. Zodra er meer nieuws over deze zaak is, zal dat direct op deze website vermeld worden.

Gebruik de PayPal knop om geld te doneren voor Paul’s rechtzaak, of maak een donatie over op rekeningnummer 69.60.23.334 t.n.v. stichting Eco Lodge(ic) te Brummen (gld) (KvK: 08141002) onder vermelding van ‘Free Paul Pantone’.

Conclusie:

help1Buiten de financiële perikelen op de wereldmarkt waarvan iedereen hinder ondervindt, gaat het onderzoek naar alternatieve energiebronnen onverdroten door. We kunnen niet anders, we zullen wel moeten. Op de manier zoals we het de afgelopen 100 jaar gedaan hebben, kunnen we niets anders concluderen dat we het niet goed gedaan hebben. Land, lucht en water zijn vervuild, de ‘grote schoonmaak’ wordt elke keer uitgesteld. ‘Wees de verandering die je in de wereld wilt zien’ is ons motto in deze. Wij gaan schoonmaken, de eerste stappen in de goede richting zijn inmiddels al gezet. Nu het vervolg nog. Daarom hopen wij dat we kunnen rekenen op het vertrouwen en gulheid van de mensen in den lande. SAMEN kunnen wij de toekomst veranderen. Wij zijn reeds begonnen. Wie doet er mee? Bij voorbaat dank voor elke bijdrage dan ook. Al is het alleen maar een positieve gedachte. Dankjewel.

Namens Eco Lodge(ic) Technologies,

Robert Boerman

 

 

 

1 gedachte over “Wie draagt Ecolodge(ic) Technologies een warm hart toe?

 1. Geweldig !
  Zomaar een paar vragen….
  Een schone toekomst is volgens mij de enige remedie uit de huidige wereldcrisis.

  Is er een beschrijving van werking en principe van de geet-processor in leken taal?

  Is het systeem geschikt om continue waterstofgas of elektrische stroom te produceren?

  Magneetstroommotoren converteren scalaire of vortexgolven naar transversale elektromagnetische stroom.
  Is deze technologie ook bij jullie bekend?
  Ik meen in staat te zijn in deze informatie te kunnen bijdragen.
  Groet,
  Rob

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.