Advertentie

UPDATE: Filmpje GEET Fuel Processor deel 2! Gratis energie? Let’s do it!


geet1Water, benzine, cola of koffie het maakt de GEET Fuel Processor niet uit. Deze revolutionaire uitvinding van de Amerikaan Paul Pantone maakt vervuilende fossiele brandstoffen volstrekt overbodig! “De GEET Fuel Processor kun je op elke verbrandingsmotor toepassen,” zegt Robert Boerman van Geet.nl.Een demonstratie om te laten zien dat het concept wel werkt. ‘Proof of concept’, zoals dat dan heet. Je hoort het Robert zeggen aan het einde.

Lees ook:

Bevrijd Paul Pantone! ‘Vrije energie’-uitvinder vast in ziekenhuis

8 gedachten over “UPDATE: Filmpje GEET Fuel Processor deel 2! Gratis energie? Let’s do it!

 1. Geweldig! Dank aan Robert voor het bouwen van de motor en zijn heldere uitleg. En nu een klas starten voor al die gretige jonge knullen die motortechniek willen leren. Laat die kids meebouwen en meedenken, dan hebben we binnen no-time iedereen overtuigd!
  Dank WantToKonow voor het delen van deze belangrijke info! En nu met onze Onvoorwaardelijke Liefdeskracht Paul Pantone bevrijden uit de kerkers van de angst. Dank aan deze moedige broeder.

 2. En behalve de onvoorwaardelijke liefdeskracht zal een donatie via geet.nl ook helpen want er is nog maar een paar duizend euro nodig voor advocaat kosten om Pantone uit de hel te krijgen :).

 3. te gek! robert je duidelijke praktiese uitleg.
  wat me trof was dat je gewoon kon zeggen dat je bepaalde dingen niet wist. dat deed geen enkele afbreuk aan je heldere betoog en inspirerend voor anderen!

  aram

 4. symphatieke gast maar heel dat
  GEET-verhaal is pure flauwekul.
  meet’t en je weet’t
  de motor draait op benzinedamp
  omdat dat nou eenmaal eerder
  verdampt/afgezogen wordt wat overblijft zijn de overige niet-brandbare vloeistoffen.

 5. Ik zou het ook graag onderbouwd willen zien.
  Zo in een filmpje wil niet alles zeggen.
  Laat het grondig testen!
  Dan weet je zeker dat het werkt en schoon is zoals gezegd wordt.

 6. Ik zou hier graag mensen zien die met de tekeningen ook dit nagebouwd hebben.
  Ik geloof niet dat het werkt en een donatie geef ik alleen als absoluut zeker is dat dit ding werkt, ook de magneet motor was een flop enkele jaren terug.
  Hij spreekt van plasma dat is erg heet via de uitlaatgassen lukt dat bij lange na niet.
  Laat dit ding maar eens de hele tank leeg draaien een keer met en een keer zonder geet processor.

 7. De methode zal zeker wel werken; het bijmengen van waterdamp bij brandstof wordt vaker gebruikt (tractor pulling) om de prestaties van motoren te verbeteren. Ik denk dat de techniek erg goed is. Maar de fondsenwerving is wat minder helder. Als de methode zo goed is als Robert Boerman het doet voorkomen, draai dan maar stroom voor levering aan het nutsbedrijf als bron van inkomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.