Advertentie

Medisch onderzoek bijna altijd vervalst…!!


Als wij je nu willen laten zien, dat Hugo de Jonge gewoon een dubbele agenda aan het uitrollen is, hoe kunnen we dat dan beter illustreren, dan dat de man volledig de wetenschap aan zijn laars lapt en zijn eigen ‘beleid’ maakt om die agenda te verwezenlijken. Voor de goede orde, het LIJKT allemaal keurig wat de man doet, vooral zijn ‘onvertogen inzet’ en het glimlachend ontvangen van ‘ik-geef-het-je-maar-te-doen’-complimenten.. Maar geloof ons, de man DEUGT NIET. Alle wetenschappelijk rapporten rondom een ALTERNATIEVE AANPAK van de COVID-19-pandemie dienen UIT DE WEG te worden geholpen. Veelal door en volstrekt geen aandacht aan te schenken, maar vooral door continue het mantra te laten horen..

‘Vaccineren, vaccineren, vaccineren’.

Het is zelfs zo, zoals je hierboven op de illustratie ziet, dat de man via het verspreiden van ANGST die uitrol van agenda bekrachtigt.. Feitelijk schandalig voor de mensen die het opmerken. Kijken en het ZIEN en luisteren en HOREN.. Hieronder een paar voorbeelden van die wetenschappelijke wijze waarop GOEDE middelen, die LEVENS EN VEEL GELD BESPAREN worden weggezet als nep en zelfs ‘gevaarlijk’…! En.. wat denk je.. Het verhaal van Hugo de Jonge valt PRECIES IN ÉÉN PATROON, WERELDWIJD..

Zoals ook nu, op dit moment, de VERPLICHT VACCINATIE wordt uitgerold.. Niks integriteit van het lichaam, elke discussie wordt uit de weg gegaan.. Inderdaad: ‘VACCINEREN, VACCINEREN, VACCINEREN’..!! Lees in alle rust eens dit artikel en besef dat waar jij wellicht je ontzag voor politiek gezag aan ontleent, gebaseerd is op FRAUDE, LEUGENS en/of MANIPULATIE.. Manipuleren in ieder geval met ‘wetenschappelijk onderzoek’, want dat is natuurlijk heilig voor veel mensen. Voor jou ook? Zelfs in die mate, dat je je eigen GEZONDE VERSTAND uit gaat schakelen..?

De wetenschap verdient het niet, kort geconcludeerd, dat wij de mensen die wetenschap bedrijven, vervolgens op een voetstuk zetten en alles wat zij als ‘conclusie van medisch-wetenschappelijk’ onderzoek presenteren, voor zoete koek slikken.. ZEKER niet op het gebied van een experimenteel vaccin, dat GEEN VACCIN IS, maar een genetisch-gemanipuleerd middel..!! Waarom zou anders het Ministerie van Volksgezondheid de wet op de genetische modificatie willen aanpassen..!!! (HIER! (pdf))

X
X

Medisch onderzoek bijna altijd vervalst…!!

2021 © WantToKnow.nl/be
(Bron o.a.: BMJ, 5 juli 2021; blogs.bmj.com)

x

Fraude is zo wijdverbreid in medisch onderzoek dat men er standaard van uit zou moeten gaan dat een studie vervalst is, tenzij bewezen is dat ze waar is, heeft een voormalig redacteur van een van ’s werelds toonaangevende medische tijdschriften gezegd. Sommige medische studies zijn volledig fictie, waarbij de deelnemers en de resultaten zijn verzonnen, en zelfs de auteurs niet wisten dat ze het zogenaamd hadden geschreven, zei Richard Smith, een voormalige redacteur van het British Medical Journal (BMJ).

Letterlijk schrijft deze Richard Smith op de website van dit BMJ:

“De tijd is misschien gekomen om niet langer aan te nemen dat onderzoek echt heeft plaatsgevonden en eerlijk is gerapporteerd, maar aan te nemen dat het onderzoek frauduleus is totdat er enig bewijs is dat het heeft plaatsgevonden en eerlijk is gerapporteerd”

De Cochrane Collaboration, een instituut dat onafhankelijk medische studies beoordeelt, heeft geholpen de omvang van de fraude aan het licht te brengen. Ian Roberts, hoogleraar epidemiologie en onderzoeker bij Cochrane, onderzocht een rapport waarin werd geconcludeerd dat mannitol, een diureticum, het aantal sterfgevallen als gevolg van hoofdletsel halveerde.

Maar de proeven waarop de conclusie was gebaseerd hadden nooit plaatsgevonden, en de hoofdauteurs waren verbonden aan medische instellingen die niet bestonden..! Ondanks het feit dat het tijdschrift dat de oorspronkelijke artikelen publiceerde op de fraude heeft gewezen, heeft het geen van de artikelen teruggetrokken. Zij zijn niet de enigen. Slechts 0,04 procent van de studies zijn ooit door tijdschriften ingetrokken.

HCQ opzettelijk en SYNCHROON veroordeeld..!?
We verwijzen hier ook naar de schandalige wijze waarop de werking van het middel HCQ (Hydroxy-chloroquine) tegen COVID-19, volledig werd kapot geschreven in een vervalst onderzoek, nota bene in het meest prestigieuze medische tijdschrift ‘The Lancet’, ook ’s werelds meest gelezen medische tijdschrift. Het betrof een zg. ‘observationele studie’, uit een enorme wereldwijde database (96.000 Covid-19-gevallen). Conclusie was dat het gebruik van chloroquine-geneesmiddelen een significant verhoogde sterfte veroorzaakte. Alle grote media rapporteerden hierover, WERELDWIJD. Vervolgens zijn er dan 3 Europese landen die keihard aankondigen dat ze niet toestaan ​​dat artsen het medicijn voorschrijven.

Maar deze studie uit de The Lancet blijkt fake,
ja zelfs compleet frauduleus!

Maar de schade was aangericht.. Zelfs nadat honderden mensen afstand hadden gedaan van de observationele studie van The Lancet vanwege gemakkelijk te identificeren fabricages, hield The Lancet twee weken een rookgordijn opgetrokken over deze proef!! Totdat uiteindelijk 3 van de 4 co-auteurs (DUS NIET HET TIJDSCHRIFT) de studie introkken [de database die in de studie werd gebruikt, bestond niet en de geclaimde aantallen kwamen niet overeen met bekende aantallen gevallen]. Maar noch de auteurs, noch het tijdschrift erkenden enige verantwoordelijkheid.

Vervolgens melden maar heel weinig media, dat de gegevens compleet waren verzonnen en dat de ‘studie’ een regelrechte fraude was. En mensen blijven het originele verhaal geloven: dat HCQ zorg regelmatig voor doden. Maar wat nog schrijnender is, DOMMER zo je wilt, is dat Hydroxychloroquine al 65 jaar veilig wordt gebruikt bij vele miljoenen patiënten. En dus werd de valse boodschap verspreid dat het medicijn veilig is voor ander gebruik, maar gevaarlijk wanneer het wordt gebruikt voor Covid-19.

Het slaat nergens op, maar het lijkt te hebben gewerkt. Hoe kan het dat deze gebeurtenissen wereldwijd zorgvuldig werden georchestreerd? Jij beslist. Zouden deze gebeurtenissen zijn gepland om de pandemie gaande te houden? Om dure medicijnen en vaccins te verkopen aan een populatie in lockdown? Zeker is dat deze HCQ-veroordeling en het verbod erop, hebben geleid tot langdurige economische en sociale ontberingen. En.. een uiteindelijk welvaartsoverdracht van de middenklasse naar de zeer rijken? Het bewijs van een samenzwering?

Frauduleuze medische wetenschap…!?
En hoewel de medische geneeskunde er prat op gaat een degelijke wetenschap te zijn, word ze ‘vervuild’ door oplichters, bedriegers en bedriegers wier eerste zorg winst is. Gelieerd aan de farmaceutische industrie, die heel veel geld in medisch onderzoek steekt, uitgevoerd door financieel droogstaande universiteiten. En je denkt toch niet, dat deze farmaceuten dat ‘voor niets doen’…?

Uiteindelijke blijven veel medische studies regelrecht vervalste gegevens te bevatten. Kijk naar de uitspraak van de oud-hoofdredacteur van The Lancet in de afbeelding hierboven. En dan zijn er sommige medische tijdschriften die keihard geld vragen voor de publicatie van wetenschappelijke papers, zonder zich te bekommeren om de nauwkeurigheid van de medische publicatie..! Maar dat zijn wel zaken/gegevens waarop artsen vertrouwen om hen te vertellen dat een geneesmiddel of praktijk veilig en/of effectief is.

Voor dr. Arthur Caplan, directeur medische ethiek aan het Langone Medisch Centrum van de New York University is het heel duidelijk:

“Dit ‘vervuilingsprobleem’ is inmiddels zó groot geworden, dat het een ernstige bedreiging vormt voor de ‘betrouwbaarheid, het nut en de waarde van wetenschap en geneeskunde’.

Hij wijst op ‘roofzuchtige uitgevers’ van medische tijdschriften, die dus geld vragen voor de publicatie van papers. En zo van twee walletjes proberen te eten. Immers, de abonnees op het tijdschrift betalen hier een substantieel bedrag voor. Commerciële publicatie is een praktijk die volgens Caplan, nu ongeveer een kwart van alle open-access tijdschriften treft. De artikelen zijn vals, onder de maat en zelden collegiaal getoetst. (peer reviewed). En dan is er ook nog het wangedrag bij onderzoek, waaronder het vervalsen of vervaardigen van gegevens, en andere ‘dubieuze praktijken’.

Dr. Caplan hierover:

“Al deze fundamenteel vervuilende factoren doen afbreuk aan het vermogen van wetenschappers en artsen om te vertrouwen wat zij lezen. Ze ontkrachten de waarde van legitieme wetenschap, ondermijnen het vermogen om legitieme bevindingen te reproduceren, brengen enorme kosten met zich mee voor het publicatieproces, en eisen een tol in termen van invaliditeit en overlijden wanneer tests, behandelingen en interventies zijn gebaseerd op onjuiste beweringen.

De valuta van de wetenschap is kwetsbaar en het is onaanvaardbaar dat valsemunters, fraudeurs, bunkoartiesten, oplichters en bedriegers ongestoord hun gang kunnen blijven gaan in de wereld van de publicaties.”

 

KLIK VOOR LINKS NAAR ARTIKELEN BIJ DE AFGEBEELDE ARTIKELEN..
Maak het verhaaltje af en kleur voor jezelf de plaatjes..!
Wetenschap = Metenschap en
de resultaten interpreteren zijn Mensenwerk..!

3 gedachten over “Medisch onderzoek bijna altijd vervalst…!!

  1. Het ontbreken van een deugdelijke foutberekening maakt vrijwel elke medische studie waardeloos, vergelijkbaar met het opgooien van een munt. Uit onderzoeken naar de reproduceerbaarheid van medische studies blijkt het overgrote merendeel van de “uitkomsten” niet reproduceerbaar.

  2. In datzelfde licht zie ik ook het ‘onvolprezen’ IPCC als een pseudo wetenschappelijke bron van bla-bla op basis waarvan nu al historische kapitale foutdenk beslissingen genomen worden (volg de geldstroom). Maar dat heeft dan betrekking op het klimaatgebabbel.

  3. De farmaceutische industrie is de meest walgelijke bedrijfstak die er bestaat. Ze gaan letterlijk over lijken, als het maar geld oplevert. Zo is een kankerpatient 300K waard, terwijl je overlevingskans slechts 2-3% is. Je gaat wel doodziek en zonder kwaliteit van leven ten onder. Peter Goetsche heeft het in zijn boek “Dodelijke medicijnen “, Big Pharma niet voor niets met de maffia vergeleken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.