Advertentie

Bevrijd Paul Pantone! ‘Vrije energie’-uitvinder vast in ziekenhuis


pantone1095 dagen, zolang zit de Amerikaanse uitvinder Paul Pantone onterecht vast in het gevangenisziekenhuis Utah State Hospital (USH). Een ware martelgang zoals hij in dit telefonisch interview op 1 januari 2009 vertelt aan zijn zoon David Pantone. Zijn wilskracht houdt hem levend. Niet alleen omdat hij zijn familie graag weer wil zien maar ook omdat hij een revolutionaire uitvinding heeft gedaan, waarmee je een bestaande verbrandingsmotor voor een groot deel op water kunt laten draaien. Weet je wel wat dit betekent?! Goedkope en schone energieopwekking. De vervuilende fossiele brandstoffen (o.a. olie), worden overbodig. Dus Paul Pantone is niet alleen een mensenleven waard, maar tevens miljoenen dollars…

Binnenkort hier op WTK.nl het interview met David Pantone!

Wat jij kunt doen

Zoon David e.a. zijn keihard bezig om geld bij elkaar te verzamelen voor de rechtzaak om zijn vader te bevrijden. Inmiddels is op internet een ware fondsenwerving gestart. David: “Tot dusver hebben we 1500 dollar aan donaties mogen ontvangen. Een gedeelte van dit geld is gebruikt om mijn vader van persoonlijke spullen te voorzien, die hij dringend nodig had. De rest van het geld zal gebruikt worden voor een advocaat.”

Binnen enkele dagen vrij!

Goed nieuws is: dat er inmiddels met een advocaat contact is geweest, die bereid is om naar het USH af te reizen en met Paul te spreken. Daarvoor is 7500 nodig. Met dat geld en de advocaat moet het mogelijk zijn om Paul Pantone binnen enkele dagen vrij te krijgen. Wil je ook meehelpen? Klik dan hier voor meer informatie.

Ecolodge in Brummen

geetOndertussen wordt in de Ecolodge in Brummen hard gewerkt om Pantone’s uitvinding – de zogenaamde GEET processor – verder te ontwikkelen. Vandaag (maandag 12 januari) ga ik daar een kijkje nemen met camerajournalist Edwin van Mossel. Binnenkort kun je op deze pagina het interview lezen dat ik binnenkort telefonisch met David zal hebben. Hij zit momenteel ‘ergens’ in Europa. Tevens is op deze site te bekijken wat voor filmpje Edwin maakt over de GEET processor.

Wat jij nog meer wilt weten

Om alvast een goed beeld te krijgen over de uitvinding van Pantone, hoe hij in USH terecht is gekomen, wat er moet gebeuren om hem eruit te krijgen, hoe zijn uitvinding wordt doorontwikkeld, enzovoort. Bekijk de volgende links:

Paul Pantone legt in dit filmpje uit hoe de GEET processor werkt.
– Bekijk hier de overige delen van het telefonisch interview dat David had met zijn vader.
– Voordat alle ellende voor Pantone begon, heeft hij zijn GEET plannen op internet geplaatst. Deze gratis plannen kunnen door iedereen nagebouwd worden en zijn voor onderzoeksdoeleinden.
– Lees hier het verslag van iemand die de GEET processor heeft nagebouwd.

8 gedachten over “Bevrijd Paul Pantone! ‘Vrije energie’-uitvinder vast in ziekenhuis

  1. Dat is een heel verhaal, dat aan bod komt in het interview met zijn zoon. Het komt er in het kort op neer dat ze (advocaat) hem voor gek hebben verklaard, dat geeft een ‘legitieme’ reden in de staat Utah om mensen onterecht vast te zetten. Gr. Tessa

  2. Het moet mogelijk zijn met de nieuwe president Obama, deze man zo snel mogelijk vrij te krijgen.
    En laat deze man zijn uitvinding z.s.m. op de markt brengen. Dan is de wereld weer een beetje onafhankelijker van de olie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.