Advertentie

Help geldstroom ‘vrije energie’-uitvinder Paul Pantone staat stil!


Paul PantoneZoon David trekt aan de alarmbel: ‘Tessa, mensen doneren niks meer voor het vrijlaten van mijn vader sinds het stuk op WantToKnow!’ Dat is natuurlijk nooit mijn bedoeling geweest. Op 1 februari schreef ik: 7500 euro heeft de fondsenwerving ‘Free Pantone’ opgeleverd. Dat is genoeg voor de advocaat van ‘GEET’-uitvinder Paul Pantone om een start te maken met de rechtzaak. Kennelijk hebben mensen gedacht dat het daarmee in kannen en kruiken was. Er is wel genoeg geld voor een START maar daarmee is de hele rechtzaak nog lang niet bekostigd. Bovendien is de 7500 euro die al binnen gehaald was, nog steeds niet bij de advocaat van Pantone terecht gekomen. David: ‘Als de betaling binnen is hebben we misschien nog duizenden euro’s nodig om de zaak naar het hoog gerechtshof te krijgen.’ Dus hierbij roept David mensen op te blijven doneren!

Doel is om ‘Pantone zo snel  mogelijk vrij te krijgen uit het Utah State Hospital (USA). De Amerikaan zit al drie jaar onterecht vast in een gevangenisziekenhuis omdat hij gestoord zou zijn. De man is echter eerder geniaal. Circa 25 jaar geleden heeft hij de GEET Fuel Processor uitgevonden, waarmee de brandstof van een verbrandingsmotor tot 80 procent (of meer) door water vervangen kan worden. Terwijl de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt blijven. Kennelijk zit een aantal mensen niet op deze revolutionaire uitvinding te wachten. Wanneer Pantone kan worden bevrijd is nog onbekend.

Wil je David Panton financieel steunen om zijn vader vrij te krijgen? Klik dan hier.

Gerelateerde artikelen op WTK:

Filmpje GEET Fuel Processor. Gratis energie? Let’s do it!
Bevrijd Paul Pantone! ‘Vrije energie’-uitvinder vast in ziekenhuis

9 gedachten over “Help geldstroom ‘vrije energie’-uitvinder Paul Pantone staat stil!

 1. Wat ik jammer vind, is dat het hele GEET verhaal veel te veel leunt op dhr. Pantone. Wat de oplossing voor hem zou zijn: Geef de patenten of het octrooi of wat dan ook vrij aan de hele wereld. Dan zou hij op genoeg sympathie kunnen rekenen om hem vrij te krijgen, en zou hij bekend komen te staan als een van de helden van de vrije energie. Als jij en ik, of wie dan ook zomaar iets kon ontwikkelen voor dit systeem, denk aan aggregaten om ons van stroom te voorzien in ons dagelijks gebruik, (water)pompen om het land te besproeien met grondwater, zodat Afrika vruchtbaar en dus kansrijk word. En dat alles met machines aangedreven door GEET. We verbranden onze afgewerkte olie en god weet wat nog voor afval nog meer met dit systeem op een milieuvriendelijke manier. De Shell’s van deze wereld zouden hun monopolie positie kwijtraken, de aarde zou een stuk leefbaarder en duurzamer zijn. Maar helaas gaat dit verhaal over de uitvinder van, in plaats van de mogelijkheden van.

 2. Ja eens, het idee is vrijgegeven en bijv door medewerkers van ECOLODGEIC al nagebouwd. Dit is dus geen belemmering om iets te doneren. Ik denk wel dat het belangrijk is om inzichtelijk te maken (schatting) hoeveel er nu eigenlijk echt nodig is en waar kan worden gezien hoeveel er al geschonken is. Kan dat als feedback worden teruggegeven aan Hans?

 3. Mensen zouden eens moeten stoppen om alleen geld te verdienen aan dit soort uitvindingen. Ik vind dat een heleboel patenten moeten worden vrijgegeven. Het is toch te gek voor woorden dat de regering dingen verbied zoals het planten van natuur en het namaken van uitvindingen die de mensen bevorderd in hun levenstijl. Op deze manier kun je veel meer groeien als bevolking algemeen. Het is dat mensen alleen aan geld denken dat de wereld kapot maakt.

  Als mensen gewoon alleen doen wat ze leuk vinden en wat noodzakelijk is, zoals verbouwen van verschillende gewassen, dan is het ook niet zo’n zooitje. “SMAKEN VERSCHILLEN” dus uiteindelijk zal nog alles voor handen zijn en meer.

  We hebben nu eigenlijk van alles te veel en toch is er crisis.
  Knap hoor !

  Van mij mag die hele economie instorten in zijn ergste vorm. Dan wordt eens duidelijk wat echt belangrijk is.

 4. Zit die Paul nou vast of niet? Ik zit net op een website te kijken waar je zijn plannen kunt kopen en daar staat doodleuk een foto met contact gegevens naar Paul Pantone.

 5. Ik weet dat de plannen gratis beschikbaar zijn, dus iedereen met een technische opleiding zou dit moeten kunnen maken. Nu is dat maar een paar procent van de totale mensheid. Het probleem is, dat het niet ontwikkeld mag worden tot een massa product, omdat meneer Pantone de rechten heeft. Daarom zeg ik als hij het echt vrijgeeft, kunnen er aggregaten en pompen en dergelijke gemaakt worden die je kunt kopen. En daar zal dan waarschijnlijk dikke winst op gemaakt worden, maar het gaat om het grote plaatje dat iedereen zijn eigen vrije energie generator kan hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.