Advertentie

Dr. Niels Harrit, 9/11 en de rechtszaak…!


interview Niels Harrit

x

x

* * *

x

Prof. Dr. Niels Harrit, 9/11 en de rechtszaak…!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

60 Structural Engineers Cite Evidence for Controlled Explosive DWanneer je als hoogleraar en erudiet wetenschapper door een ‘journalist’ wordt neergezet als ‘weirdo’ en ‘samenzweringstheorist’, als een man die ‘kennelijk ook de holocaust zal ontkennen’, wordt het tijd dat je je eer en goede naam dient te verdedigen. En precies dát deed professor Niels Harrit rondom een artikel dat hem als persoon als zodanig afschildert.

Het artikel van journalist Sören Villemoes, van december 2012, gaat dus niet inhoudelijk in op de REVOLUTIONAIRE bevindingen van Dr. Neils Harrit rondom de 9/11-aanslagen, maar Niels Harrit wordt geschaard onder de mensen-die-ook-de-holocaust-ontkennen.. Sindsdien zijn er al een paar rechtszaken geweest gebaseerd op de aanklacht van professor Harrit en dient deze zaak nu bij de Deense Hoge Raad.

Het enige wat Dr. Harrit kon doen, op basis van de beledigende uitspraken, was deze ‘aansprakelijk-stelling/aanklacht tegen smaad ‘, waarbij de journalist gehouden is, in een uitspraak van de rechtbank, de goede naam van Harrit te zuiveren, op straffe van. En meestal is dat dan een geldboete, die dient als compensatie van de aantasting van de ‘goede naam’ van de klager. Op 12 maart a.s. verschijnen partijen voor de Deense Hoge Raad, om voor een raad van 3 rechters de beide perspectieven te beargumenteren. Het is voor Dr. Harrit relatief simpel de aangeklaagde journalist te verwijten, dat hij VOLLEDIG ongefundeerde beschuldigingen uit.

Want het was in datzelfde Denemarken, op 3 april 2009, dat de publicatie de wereld inging,waarover wij HIER op WantToKnow destijds ook berichtten. Een internationaal team van wetenschappers publiceerde een in het gezaghebbende Bentham Open Chemical and Physics Journal waarin uitgebreid verslag werd gedaan van hun 18-maanden durende studie, van de stofdeeltjes uit het puin van de WTC-torens, na de aanslagen van 11 september 2001.

x

Actief thermite materiaal ontdekt, in puinstof van de WTC-9/11-catastrofe.

The Open Chemical Physics Journal, 2009, 2: 7-31

Niels H. Harrit, Jeffrey Farrer, Steven E. Jones, Kevin R. Ryan, Frank M. Legge,

Daniel Farnsworth, Gregg Roberts, James R. Gourley, Bradley R. Larsen3

(NH) Department of Chemistry, University of Copenhagen, Copenhagen, DK-2100, Denmark.

Electronic publication date 3 4 2009 [DOI: 10.2174/1874412500902010007]

x

Samenvattende conclusie:

Porf. Dr. Niels Harrit is mede-oprichter van Scientist-for-9/11-truth, is de man die -met zijn wetenschappelijik team- deze conclusie trok:
Porf. Dr. Niels Harrit is mede-oprichter van Scientist-for-9/11-truth, is de man die -met zijn wetenschappelijik team- deze conclusie trok:

‘We hebben opvallend rood-grijze stukjes ontdekt, in álle monsters die we onderzochten, van het stof/puin, dat ontstond tijdens de verwoesting van het World Trade Center. Examination of four of these samples, collected from separate sites, is reported in this paper.

Deze rood/grijze stukjes tonen opvallend gelijke kenmerken in alle 4 de monsters. Eén monster was genomen, door een inwoner van Manhattan, zo’n 10 minuten ná de ineenstorting van toren II van het WTC, twee monsters de volgende dag en het vierde monster dateert van één week later.

De eigenschappen van deze stukjes zijn geanalyseerd met een optische microscoop, scanning electron microscopy (SEM), X-ray energy dispersive spectroscopy (XEDS) en Differential Scanning Calorimetry (DSC). Het rode materiaal bevat elementjes, van ongeveer 100 nm doorsnede, die voornamelijk bestaan uit ijzeroxice (roest), terwijl aluminum is aangetroffen in de kleine platte structuren..

Bij het scheiden van deze componenten, waarbij methyl-ethyl-ketone werd gebruikt, toonde aan dat elementair aluminium aanwezig is.  Het ijzeroxide en het aluminum zijn kernachtig gemixd in het rode materiaal. Wanneer deze stoffen worden ontstoken in een DSC-apparaat, tonen deze plaatjes een grote, maar zeer smalle steekvlam, die optreed bij een temperatuur van zo’n 430 ˚C. Dit is ver onder de ontstekingstemperatuur van conventioneel thermiet. Er zijn duidelijk talloze ijzerrijke stoffen te zien, in het as, dat ontstaat ná de ontsteking van deze aparte rood/grijze plaatjes. Het rode deel van deze plaatjes blijkt thermies materiaal te zijn, dat een hoog-energetische waarde heeft.’

soren villemoes
Sören Villemoes, journalist..

Het team van onderzoekers was bijeengebracht door Dr. Steven Jones, hoogleraar fysica aan de Brigham Young University in de VS. En het was de auteur van het artikel, de Deense nano-chemicus, prof. dr. Niels Harrit van de Universiteit van Kopenhagen, die in Denemarken op het nieuws verscheen, drie dagen ná het publiceren van het artikel.

Hij verscheen op het programma TV2NEWS in Denmark, om de ontdekkingen van het team van wetenschappers te bespreken, van het nano-thermite in het puin/stof van de WTC-torens. Hij sprak bijna 10 minuten in het programma met één vande nationale nieuwspresentatoren. Harrit bleek juist daar één van ’s lands meest opvallende en luide critici van de officiële 9/11-versie. Denemarken is één van de meest vredelievende naties in de wereld, want het land, met een bevolking van zo’n 7 miljoen mensen, heeft sinds 1848 geen ander land meer aangevallen.

wtc explosives dummiesHet was de latere chef van de NAVO, premier 
Anders Fogh Rasmussen, die het land aanvoerde in de strijd-tegen-het-terrorisme in Afghanistan en later Irak. En ja, dat hij de nieuwe NAVO-chef werd, als opvolger van Jaap de Hoop Scheffer, die sámen met Balkenende óók al bij Bush en Cheney op bezoek waren geweest, heeft menigeen verbaasd.. Later was het dezelfde havik Rasmussen, die Libië aanviel met zijn NAVO-leger (2011) en was hij degene die de basis legde voor de deelname van Denemarken aan de ‘strijd tegen ISIS’..

Maar door deze bizarre verschuiving van Denemarken in de richting van een agressief land, kwam er vanzelfsprekend ook een tegenbeweging op gang. Het werd de ‘Deense beweging voor de 9/11-waarheid’, die september 2006 werd opgericht, nadat er een daverende lezing van Dr. David Ray Griffin was gehouden in de Koninklijke Bibliotheek in Denemarken. En begin 2007 was het dezelfde Niels Harrit die daar ook lezingen begon te geven, gebaseerd op het forensisch aangetroffen bewijs van de WTC-verwoesting. Harrit gaf sindsdien maar liefst 225 presentaties in Denemarken en 15 andere landen. Daarmee staat hij op de tweede plaats van de meest bekende, gezaghebbende 9/11-waarheidsspreker, achter de voorzitter van de AE911-club, oprichter Richard Gage, AIA.

De Deense activisten op dit terrein doen ook hun werk.. Sinds 2008 hebben deze al zo’n 10.000 mogen uitreiken, tijdens verschillende AE911-straatacitviteiten. En nu, op 12 maart aanstaande zal Denemarken opnieuw een opzienbarend hoofdstuk toevoegen aan de waarheid omtrent 9/11. Dan zal een al twee jaar slepend conflict, ten einde komen..

AE911

De journalist verschijnt ten tonele..
Want het was journalist Søren K. Villemoes van het blad ‘Weekendavisen’, die in 2012, met zijn artikel ‘Krankzinnigheid in de Koninklijke Bibliotheek’, de basis legde voor de procesgang van professor Niels Harrit. Het artikel handelde over het beleid van deze Koninklijke Bibliotheek, om gastheer te zijn van ‘vreemde figuren en zienswijzen’. Zo vervloekte Villemoes de presentatie over de houding van de Turkse regering ten opzichte van de Armeense genocide. Ook de presentaties van Niels Harrit kwamen voorbij en werden hij en zijn collega’s ‘weirdo’s’ genoemd, waarvan iedereen zich maar eens moest afvragen, of het nou écht de bedoeling is, dat ‘dit soort mensen’ de gelegenheid zou moeten krijgen in deze voorname bibliotheek op te treden.

Thermiet wordt in het handboek
Thermiet wordt in het handboek van het Amerikaanse leger genoemd als een ‘uiterst effectieve manier van geweldpleging.. Het is veel effectiever dan explosieven..’

Villemoes noemde Harrit in zijn artikel ‘een van de krankzinnigen die in de Koninklijke Bibliotheek optreden’. Professor Niels Harris was een ‘weirdo’ en Villemoes vergeleek hem ook nog eens met de club ‘holocaust-ontkenners’.. Volgens de Deense wetgeving maakt hij zich daarmee regelrecht schuldig aan kwaadspreken/laster, tenzij hij in staat is/zal zijn, zijn laster te onderbouwen.. Tja, of je het in dat geval moet opnemen tegen een ‘echter’ professor, is natuurlijk maar de vraag.

Wie kaatst kan de bal verwachten..
Maar door deze rechtszaak is Dr. Niels Harrit natuurlijk wel ook in staat gesteld, om zijn verhaal rondom het nano-thermite opnieuw te laten horen. En dan niet alleen maar ook andere zaken rondom de 9/11-gebeurtenissen.. Harris toont bijvoorbeeld de onverklaarbare zaken rondom de ineenstorting van WTC#7. Hij laat ook nog eens een WTC-stof/puinmonster zien, en laat getuigen optreden en twee experts. Kijk naar dit interview met professor Niels Harrit, dat werd gemaakt in de Deense Koninklijke Bibliotheek.
x

x

 

16 gedachten over “Dr. Niels Harrit, 9/11 en de rechtszaak…!

 1. Spannend! 12 maart staat in mijn agenda.
  Drie rechters betekent altijd meer kans op 1 dissident, die niet aan de regeringsleiband wil (blijven) lopen.
  We gaan het zien.

 2. Weer een artikel waar ik volledig achter sta en dat mij hoop geeft. Hoop dat de waarheid uiteindelijk zal doordringen in het bewustzijn van velen en de MSM er niet meer omheen kan. Hoop dat daarna men tot de conclusie komt hoe we elke dag op grote schaal besodemieterd worden door de MSM en onze regeringen en we ons niet langer angst en vijandschap laten aanpraten.

 3. Het is erg moedig van Dr Niels Harrit om voor het hoge gerecht te gaan, waarbij dan feiten over de WTC aanslag, o.a. het massaal gebruik van Nanothermiet op de tafel komen. Als zijn bewijzen door het gerecht worden erkent, dan heeft dat ver dragende consequenties. Daarom denk ik dat de rechters dusdanig onder druk worden gezet door de schaduwmachten, dat ze de beschuldigingen van Dr Niels Harrit niet zullen erkennen.

  Ook de zwitserse geschiedkundige Dr Daniele Ganser van de Universiteit uit Basel vecht gedreven voor de waarheid omtrent het WTC gebeuren. Ondanks de weerstand van bepaalde autoriteiten kon hij pas geleden een lezing houden voor 600 studenten aan de universiteit in Tübingen. Hij is een expert op het gebied van “valse vlag operaties” en weet er heel veel over te vertellen. Hier is de link naar deze lezing:

  https://wachetauf.wordpress.com/2015/02/03/dr-daniele-ganser-an-der-uni-tubingen-oder-erschuttere-dein-weltbild-wissenschaftlicher-beweis-dass-die-offizielle-story-uber-911-gelogen-ist/

  1. How so….It boils down to was there a defamation of character or not.
   It is entirely meaningless, except for the sensibilities of Dr. Harrit who psyche got dented by the Villemoes nutter.
   Dr. Harrit will not expose anything new that has not already been claimed numerous times by Dr. David Ray Griffin and other scientists. They have been called worse.
   And the case is not about whether there was nano thermite or not. This case deals solely with whether Villemoes ignorant article defamed Dr. Harrit. The judges will not consider anything else.

 4. We weten natuurlijk dat de WAARHEID omtrent het neergestorte / Neergeschoten Boeing vlucht MH17,
  in juli 2014 boven Oekraine, VOOR EENS EN VOOR ALTIJD in de DOOFPOT moet blijven !!!!!!

  En de manier waarop Nederland dat DOOFPOTSPEL speelt, is eigenlijk best slim ???
  Los van volledig respectloos of van enig plichtsbesef uiteraard en volledig ziek t.o.v. de Nabestaanden !!!!!!!

  Na de omvangrijke en ongefundeerde media-hetze richting Rusland, onder aanvoering van het voormalig NSB propagandakanon Telegraaf, breekt er nu een moment aan dat de bevolking en natuurlijk de nabestaanden Nu wel eens iets concreets willen zien !!!!!

  Uiteraard is dat er niet in de gewenste vorm, simpelweg omdat het niet bestaat, dus wordt er een tactiek bepaald om de aandacht verder af te leiden. Dat gebeurt dan in de vorm van de AIVD (algemene inlichtingen en veiligheidsdienst) die informatie zou achterhouden en niet echt zou samenwerken met het Openbaar Ministerie die verantwoordelijk is voor het opsporen van de daders.

  Bij de NOS verschijnt een uitgebreid artikel over deze situatie:

  Met name de houding van de inlichtingendienst AIVD roept bij politie en sommige mensen van het OM veel ergernis op. Het OM en de politie willen opsporen en hebben daarvoor informatie van de AIVD nodig. Maar de geheime dienst frustreert het onderzoek in de ogen van een deel van het OM en politie continu, zich beroepend op wetgeving en regels.

  Dat de AIVD informatie achterhoudt, bemoeilijkt het onderzoek erg, aldus de bronnen. Binnen het onderzoeksteam vraagt men zich af of hoe gemotiveerd de politiek echt is om de daders voor de rechter te brengen. Betrokkenen denken steeds meer dat de politiek er alle belang bij heeft dat er geen strafzaak tegen de verantwoordelijken komt.

  Daar hebben betrokkenen uiteraard volkomen gelijk in want het was vanaf dag één nooit de bedoeling dat de ware schuldigen in de kraag zouden worden gevat.

  Het doel waarom vlucht MH17 uit de lucht is geschoten is, is bereikt. Dat doel was naast een occult bloedoffer, het verder demoniseren van Rusland en zorgen dat Europa eindelijk achter Amerika ging staan voor wat betreft sancties en “verdere maatregelen”.

  Als het doel dan bereikt is, wil je dat de manier waarop, zo snel mogelijk naar de achtergrond verdwijnt. Wat dat betreft is Nederland doofpotland bij uitstek. Wanneer je een zaak wilt laten verdwijnen, laat het door Nederland onderzoeken en succes is gegarandeerd !!!!!!

  En dus doen ze het heel slim door een vage instantie erbij te halen zoals de AIVD die het onderzoek zou frustreren. Een club die valt onder Minister Onbenul Plasterk waardoor je ervan bent gegarandeerd dat er zoveel verwarrende dingen naar buiten zullen komen dat niemand door de bomen het bos meer ziet. Het Openbaar Ministerie wil natuurlijk dolgraag de daders in de kraag vatten, maar helaas, hun handen zijn gebonden.

  Vervolgens gaat de NOS dan op een onvergefelijke manier bewust de fout in, in hun artikel:

  “De onderzoeksresultaten wijzen in één richting. De MH17 is neergehaald door een Buk-raket, die vanaf een Russische installatie is afgevuurd door zeer waarschijnlijk Russische militairen. De Buk-installatie is kort voor de ramp van Rusland naar Oekraïne vervoerd. Dat blijkt onder meer uit verschillende filmpjes die op internet zijn opgedoken.”

  Dit stuk ongefundeerde propaganda is voor media in de Oekraïne aanleiding geweest om op grote schaal te publicerendat volgens een bericht van de Nederlandse NOS het Openbaar Ministerie de Russen schuldig acht aan het neerhalen van vlucht MH17 met een Buk-raket.

  Ondanks dat ze geen spat bewijs hebben dat het vliegtuig is neergeschoten door een Buk-raket en ondanks dat ze toegeven dat de waarheid in deze zaak waarschijnlijk nooit boven tafel komt en ondanks dat ze toegeven dat men er waarschijnlijk meer voordeel uit haalt door nooit de schuldigen voor een rechter te slepen. Ondanks dat allemaal kan de NOS het niet laten een crimineel artikel te schrijven, waarin wederom expliciet Rusland wordt aangewezen als schuldige.

  Voor mensen die wel belangstelling hebben voor hoe vlucht MH17 daadwerkelijk uit de lucht is geschoten, is er recent een interessante analyse verschenen op het populaire blog Colonel Cassad.

  Het rapport toont aan dat vlucht MH17 niet door een Buk-raket uit de lucht geschoten kan zijn. Dat er bewijs is dat de Malaysia Airlines Boeing eerst is geraakt door 23 en/of 30 mm machinegeweervuur, afkomstig van een SU-25 M1 gevechtsvliegtuig.

  Dat de piloten stierven na deze eerste aanval, dat er een geweldige decompressie plaatsvond in het toestel, dat de elektronica niet (goed) meer werkte, het vliegtuig een scherpe bocht maakte en dat het toen nogmaals werd aangevallen door de SU-25 M1.

  Dat er dit keer werd geschoten met een R-60 air-to-air raket en dat hiervoor op de wrakstukken talloze bewijzen zijn te vinden. Dit verhaal komt in grote lijnen overeen met wat ook andere luchtvaartdeskundigen zeggen, zoals de Duitse Peter Haisenko.

  Het enige verschil is dat Haisenko denkt dat er eerst aan de linkerkant werd aangevallen en er een bocht naar links werd gemaakt en Colonel Cassad denkt dat er eerst rechts werd aangevallen door de SU-25 M1 en dat er een bocht naar rechts werd gemaakt.

  Wie zelf onderzoek wil doen, raden wij aan het rapport van Colonel Cassad te lezen.
  Dit kan via de website of via een PDF. ( http://www.Niburu.co )

  Onderzoeken en analyses van Cassad en Haisenko die zijn onderbouwd. Die uitleggen waarom ze iets zeggen en die aantonen dat ze dit niet zomaar doen.

  DUS Onderzoeken die duizend maal meer waard zijn dan het gegoochel dat men hier in Nederland onderzoek noemt.

  De Viezeriken van het VOLLEDIGE Nederlandse Overheidssysteem !!!!

  1. Marc.
   Wat ook opvalt is dat Nederland met twee maten meet namelijk als het ze uitkomt dan is bewijs wat op internet of uit de MSM media geleverd wordt voldoende om dat als waarheid aan te nemen zoals het geval is met betrekking op MH 17.
   Als het ze niet uitkomt zoals nu het geval is met Opstelten en Teeven ivm de bonnetjes waarin openlijk op tv is aangetoond dat een crimineel geen 1,zoveel miljoen heeft gekregen maar dat het bedrag eerder rond de vijf miljoen ligt dan zeggen ze dat er geen bonnetjes zijn voorgelegd en dat ze niet op beweringen uit de media afgaan en dat ze tastbaar bewijs willen hebben(denk hierbij aan Zijlstra die dat op tv heeft gezegd).
   Verder beweren experts dat voor een onderzoek naar een ramp met een vliegtuig ALLE STUKKEN nodig zijn en niet zoals Nederland zegt alleen maar de belangrijkste stukken omdat ze nooit op voorhand kunnen weten wat belangrijk is en wat niet daarom denk ik dat bewijs achter gebleven is op de rampplek en dat is precies wat ze willen om de waarheid vooral niet aan het licht te laten komen.

 5. De twee video’s over 9-11 en de holocaust die ik graag onder de atentie wil brengen, aansluitend aan de kop van Villemoes, zijn deze linkjes, waarbij bij de laatste link ,de harde data komen ,van M15/6 (Enigma codes) en de russische geheime dienst(vrijgegeven door Gorbatjov in de jaren 90)
  De kans is dan wel, dat er nu ergens een rood lampje gaat branden, Het Want to know lampje gaat nu flikkeren ergens op een kantoor.

  https://www.youtube.com/watch?v=S10Aotp_tvo (9-11)
  http://www.redicecreations.com/radio/2015/02/RIR-150225.php (holocaust)

  1. De holocaust is een zeer gewaagt thema. Iemand die in Duitsland ook maar vragen stelt over de juistheid van de holocaust, kan zo twee jaar gevangenis straf krijgen. Een advocaat, die zo’n persoon verdedigt voor het gerecht verliest meteen zijn toelating als jurist. Ook dr Nicholas Kollerstrom, die in het hierbovengenoemde interview slechts neutral onderzoek doet naar de juistheid van de holocaust wordt zelfs in Engeland meteen uit de universiteit gegooit. Toch komen er steeds meer kritische documentaties over die taboethema, die het waard zijn om te bekijken. Hier nog zo’n link:

   http://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=1007&play=115#watch

 6. De Joden hebben het zelf holocaust genoemd. Zij zien het zelf als een opoffering voor de staat Israël. Staat gewoon op wiki. Nu kun je dus afvragen: is die holocaust van te voren gepland door de Joden zelf? Immers zijn zij(bepaalde joodse bloedlijn) al eeuwenlang de hoogpriesters(rechterhand) van koningen enz. Hoogpriesters mogen als enige bepalen wie er geofferd mogen worden op het altaar bij de tabernakel/kubus. Zij beslissen dus alles wat er in de wereld gebeurt. Vandaag de dag worden we nog steeds bestuurd door hoogpriester families. Een hoogpriester vervult de rol wat eigenlijk de natuur zou moeten doen. In de natuur wordt bv. een zwak dier opgegeten. Zo houdt de natuur zijn balans. De holocaust heeft wel bestaan en heeft waarschijnlijk een dubbele rol gespeeld.

  1. Dat is dus een vraag net als met 9-11, die men zou moeten stellen en moet kunnen onderzoeken uit historisch oogpunt, kennelijk kan dat niet ,anders verdwijn je de gevangenis in.
   Vergeet niet dat het officiele verhaal is ontertekend door Rudolf Hoss (kampcommendant) , nadat ze hem drie dagen en nachten gemarteld hebben. Wat zou jij tekenen (denk aan wat de Amerikanen nu doen in guantanamo bay)
   Ik vind het heel erg ,dat er mensen maanden/jaren de gevangenis in gaan, die verder geen andere agenda hebben dan de waarheid.
   Ja er is genocide gepleegd, ja er zijn mensen in werkkampen gestopt tegen hun wil en vanwege ras, ja er zijn mensen getatoeëerd als slaaf, enz enz, ik zou zeggen luister het intervieuw met Kollerstrom.

  2. Er aan toevoegende dat Rudolf Hoss (kampcommendant) natuurlijk geen lievertje was. Er zijn verslagen van ernstig misdadig gedrag,
   Een goede analyse op de lijn van Kollerstrom, is die van David Cole (zelf joods en onderzoeker v/d holocaust)
   https://www.youtube.com/watch?v=BVj55bspCi0

  3. http://vho.org/GB/Books/tfh/

   Please check out “Documents” which shows numerous newspaper adds claiming the 6 million deaths from starvation or by other means.

   Over the 6 million Jewish Holocaust in 1880, in 1919 and then again after WW2.
   It didn’t stick earlier but the Zionist PR was better after WW2 and contrary to the nature of history AND science which are never static but ALWAYS subject to further examnination, the Holocaust issue is locked down and woe the person who has the nerve to question it. He is an immediate anti-semite or a Hitler. Rational people know by now that there were NO gas chambers and the large number of casualties in the camps were due to repeated epidemics of Typhoid. It is what killed Anne Frank and her sister and mother, while Pappa Frank remained in Auschwitz in hospital recovering from Typhoid. Of course the salient question here is why 67,000 Auschwitz inmates chose to leave Auschwitz and go with their guards into Germany rather than wait for the Soviets to liberate the camp. Why would you go with your executioner??? Huh?

 7. Professor Niels Harrit is een ongelooflijke held! Wat een positieve ontwikkeling om een mens te zien die het voor elkaar krijgt om de controlled demolision van building 7 kan laten zien in een rechtbank. En dan nog niet eens met de hulp van een advocaat. Dat geeft zoveel hoop. En nu maar hopen dat de Deense rechter niet bang is om recht te spreken in deze ellende.

  1. Hydra.
   Als de heer Harrit echt kan aantonen dat het verhaal over 9-11 niet correct is dan ben ik bang dat hij voor zijn leven moet vrezen want degene waar hij het dan over heeft zijn wel de grote jongens die enorm veel macht hebben.

  2. Helemaal mee eens, Hydra. En Arnold, ik ben donateur van AE911Truth van Archtect Richard Gage en daar zijn meer dan 2000 architecten, wetenschappers en bouwkundigen bij aangesloten die elke dag aan de (media)weg timmeren om dat onafhankelijke onderzoek er door te krijgen. Maar ook op andere plaatsen zoals hierboven houdt men stand en verspreid de boodschap zich. Ik heb goede hoop en denk dat men de geest niet weer terug in de fles krijgt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.