Advertentie

De terugkeer van de Regenboog-krijgers..!


x


x

De Terugkeer van de Regenboog-krijgers..

2023 © Harriet Algra | WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

De meeste mensen realiseren zich niet dat de overname van het westelijk halfrond door de DeepState niet alleen een oorlog van overheersing, macht, verwerving en materieel gewin was, maar een energetische oorlog, met als doel de Goddelijke vrouwelijke godinnenenergie te vernietigen. Vanuit een materieel standpunt gezien lijken de inheemse volkeren van zowel Noord als Zuid-Amerika deze oorlog verloren te hebben maar in werkelijkheid zijn zij de winnaars omdat zij hun cultuur en het oude erfgoed op tijd in veiligheid hebben kunnen brengen.

“We zijn steeds zo geneigd naar antwoorden te zoeken buiten onszelf, maar alles is met elkaar in verbinding. Dus gebruik je eigen hart als ijkbaken.”

Met behulp van oude sjamanistische visioenen over de toekomst begrepen deze volkeren wat de machthebbers van plan waren en creëerden een tijdscapsule. Dit was mogelijk omdat zij ondergedompeld waren in de kracht van de voorouders. Door deze diepgewortelde wijsheid hadden ze voorkennis van de plannen om hun beschaving te vernietigen.
De machtigste Oudsten ontkoppelden zich uit hun bestaande tijdslijn en reisden naar toekomstige tijdslijnen, waarbij ze alle beschikbare wijsheid, kracht en informatie meenamen en deze met eerbied en liefde in de toekomst plaatsten, wetende dat het niet aan hen en hun tijd was dit te voltooien. En zo ging de tijd vooruit.

Alle duistere visioenen die ze hadden gezien kwamen één voor één uit. Materiële en technologische vooruitgang bloeide over hun eens open en vrije gronden. Deze vervuilden en verstikten de wateren en vergiftigden de aarde. De mensen waren niet langer gefocust op de volgende 7 generaties. Er werd niet langer eer betoond aan de voorouders en velen raakten de weg kwijt.

What goes up, must come down…
Maar alles in het Universum bestaat uit golfbewegingen en wat sterk is zal uiteindelijk verzwakken waardoor het systeem zichzelf zal opblazen en de toekomstige generaties stagneren in hun evolutie. Dat is exact wat er plaatsvond en er ontstond een groeiende ontevredenheid omdat men werd geboren in een systeem zonder spiritueel of energetisch doel.

Hieruit ontstond de grote zoektocht. Een brandende vonk explodeerde in de hele wereld en opende de deur naar nieuwe manieren van denken, voelen en bewegen. Vele mensen werden aangestoken om de betekenis te ontdekken van wat er werkelijk gaande was en startten hun eigen onderzoek. Alle kleine stukjes van deze  waarheid werden in kaart gebracht om anderen duidelijk te kunnen maken wat er aan de hand was.

Dit ontwakingsproces stimuleerde steeds meer mensen om op zoek te gaan. Hieruit ontstond een groot puzzel mozaïek en konden de stukjes steeds gemakkelijker op de juiste plek gelegd worden. Dat begon het ‘Grote Weten’ aan te wakkeren. De zoektocht zelf was nu niet langer een prioriteit omdat de betekenis van informatie steeds sneller beantwoord kon worden.

Alle kleuren alle frequenties…
Dit had tot gevolg dat de facetten van de puzzel steeds meer kleur begonnen aan te nemen omdat iedere wakkere mens een stukje uit het kleurenspectrum vertegenwoordigt. En hieruit ontstond een energie die het mogelijk maakte voor sterrenwezens om op Aarde te incarneren en gezamenlijk hier het licht opnieuw te kunnen verankeren. Dat zijn de krijgers van de ‘Regenboog Profetieën’. Deze kunnen in drie verschillende groepen ondergebracht worden:

  • Indigo’s
  • Kristalkinderen
  • Regenboogkinderen

(De termen Indigo-, Kristal- en Regenboog zijn gebaseerd op de/hun aurakleuren en energiepatronen.)

De eerste groep Indigo’s arriveerde rond de jaren 1950/1960 en zij groeiden op met een andere mentaliteit en waren opgewassen tegen de op controle gebaseerde paradigma’s, macht en oorlogen. Ze waren empathisch en medelevend voor anderen en hadden een aversie tegen gecontroleerde religie. Ze deelden  spiritualiteit en eenheid met alle soorten mensen.

Nieuwetijdskinderen komen met een indringend bericht

De tweede groep Indigo’s werd in de 70- en 80-tiger jaren geboren. Zij kwamen hier als spirituele strijders om systemen af te breken en de weg vrij te maken voor de volgende generaties. Hun collectieve doel is om de oude structuren te ontwortelen die niet zuiver zijn. Denk hierbij aan de overheid; het bedrijfsleven; onderwijs en rechtstelsels. Eén van hun meest gezegende eigenschappen is integriteit. Ze leven volgens een sterke code van waarden en doorzien instinctief leugens en manipulatie.

De Kristalkinderen zijn veel gelijkmatiger dan de Indigo’s. Ze kunnen dan soms last hebben van driftbuien maar zijn grotendeels vredelievend en vergevingsgezind. Ook wordt gezegd dat ze liefdevol, empathisch en creatief zijn. Omdat ze zo gevoelig zijn, kiezen velen ervoor om vegetarisch door het leven te gaan. Ze hebben een grote affiniteit met de natuur en vaak een fascinatie voor stenen en kristallen. Andere onderscheidende kenmerken zijn het herinneren van vorige levens en ze beginnen over het algemeen pas laat met praten.

De Regenboogkinderen zijn de derde generatie speciale kinderen. Zij begonnen rond het jaar 2000 te incarneren om de mensheid te helpen genezen en evolueren, en zijn vaak kinderen van Indigo’s. Ze genieten van kleur en voelen zich aangetrokken tot kleurrijke omgevingen. Ze zitten boordevol energie en enthousiasme en zijn zeer creatief. Ze zijn vaak paranormaal begaafd en beschikken over de mogelijkheid om gevoelens van mensen te lezen.

Met hun grootmoedige en vergevingsgezinde aard brengen ze vreugde en harmonie in hun families. Ze koesteren nooit wrok, hebben een sterke wil en zijn krachtige persoonlijkheden. Een unieke eigenschap van de Regenboogkinderen is dat ze nog nooit eerder op planeet Aarde hebben geleefd. Hierdoor zijn het wijze, medelevende zielen die geen karma hebben uit te werken waardoor ze zich volledig kunnen wijden aan het dienen van de mensheid.

De adelaar van het Noorden en de condor van het Zuiden komen samen…
Op 18 april 2009 startte een belangrijke gebeurtenis in Red Rock High school in Sedona in de VS, waar ik persoonlijk bij aanwezig ben geweest. Het motto van deze belangrijke gebeurtenis was:

‘Zodra de adelaar van het Noorden  en de condor van het Zuiden samenkomen, zal de basis voor de vrede voor het regenboogvolk van de Aarde gelegd gaan worden.’

Eén van de hoofdthema’s was ‘Genezing van de voorouderlijke herinneringen’. Op Afrika na waren alle windstreken vertegenwoordigd. De Lakota Indianen brachten regelmatig hun ceremoniële gezang en gedrum ten gehore. Een delegatie uit India had een kristallen schedel meegenomen (zie foto hierboven). Maestro Tiakaelel was aanwezig als één van de belangrijkste Oudsten uit Mexico. De Maya’s waren aanwezig als hoeders van de Tijd. De Hopi’s waren aanwezig als de hoeders van de kennis. De Kogi’s en Arhuaco Indianen uit Colombia waren al twee maanden onderweg om hierbij aanwezig te kunnen zijn.

En al vanaf de eerste dag werden we regelmatig opgeschrikt door zwarte helikopters die met hun aanwezigheid hoopten de energie te kunnen verstoren. Op de 4de dag nam Ruben Kaufki van de Hopi clan de microfoon over met het bericht dat de FBI grote druk uitoefende om de bijeenkomst die enkele dagen later zou plaatsvinden in Hopi-land te saboteren, wat ze uiteindelijk ook gelukt is. Het was diep ontroerend om te zien, hoe alle stammen de energie aan het bundelen waren om deze negatieve krachten te neutraliseren.

De 5de dag was zeer uniek omdat ‘Don Alejandro Cirilo Araujo’, hoofd van de Maya’s aanwezig was. Vanwege de enorme hitte van de zon waren er rondom het vuur grote tenten geplaatst om schaduw te creëren. Don Alejandro werd beschouwd als de machtigste Oudste op Aarde.

Hij droeg een stok bij zich, die 12.000 jaar oud is en afkomstig was van de Plejaden. Deze stok was reeds 2000 jaar in het bezit van zijn familie en zou na zijn overlijden voor het eerst sinds lange tijd terug in vrouwelijke handen komen. De Sterrewezens van de Plejaden waren hier 12.000 jaar geleden gekomen om orde op zaken te stellen. Toen hun werk voltooid was hebben ze de stok achtergelaten.

Don Alejandro vertelde in het kort wat we de komende jaren konden verwachten en dat is exact wat we momenteel  zien ontvouwen. We zitten aan het einde van de 5de kalender en gaan nu de 6de in. De 6de kalender wordt een periode van complete eenheid waar geen plaats meer zal zijn voor dualiteit. Op het hoogtepunt van zijn spreken leidde hij een gezamenlijk gebed.

Don Alejandro Cirilo Araujo’ samen met Grootmoeder Margarita Nunez Garcia

Er gebeurde toen iets heel bijzonders waar mijn tranen spontaan van gingen stromen. Ineens hoorden we de roep van een arend die zo’n 100 meter boven het vuur stilstond. Vervolgens steeg hij naar boven en maakte een perfecte cirkel om ons kamp. Even later arriveerden er nog twee anderen. Dit was het signaal dat de boodschap was gehoord.

Pijnappelklier..
Het zonnetijdperk dat we nu hebben afgesloten stond in het teken van de mannelijke kracht en was gecentreerd in de pijnappelklier. De pijnappelklier maakt deel uit van de hersenen en de hersenen zijn een dualiteitsorgaan. De mannelijke kracht staat voor macht, geld, oorlog e.d. Het nieuwe zonnetijdperk staat voor eenheid, de meer vrouwelijke kracht die is gecentreerd in het hart. De vrouwelijke kracht staat voor gevoel, intuïtie, liefde e.d.

We zitten midden in een ‘Disclosure’ Oorlog tussen de Alliantie en de DeepState. Deze heeft nu de fase bereikt dat er openlijk over Ufo’s wordt gesproken. De DeepState probeert ons te overtuigen dat Ufo’s gevaarlijk zijn en een bedreiging vormen maar die leugen wordt gelukkig door steeds meer mensen herkend.

Er komen steeds meer aanwijzingen dat de Alliantie achter de Chinese Ballon zit om disclosure op te starten. Dit jaar nog gaan we steeds vaker Ufo’s waarnemen die voornamelijk afkomstig zijn uit de Binnenaarde. Daar leven verschillende beschavingen die nauw samenwerken met de Alliantie. Voor de wakkeren onder ons lijkt het of er nooit een einde komt aan deze zware tijden en ze vragen zich dan ook af of de slapers ooit nog wakker zullen worden.

Als de slapers, álle slapers wakker worden..
De Aarde wordt dagelijks met meer 5D licht overspoeld omdat alle planeten in ons zonnestelsel, inclusief de zon, zich in de 5de dimensionele dichtheid bevinden. Hoe meer jij je daar aan blootstelt hoe hoger je frequentie wordt. Nu wordt ook begrijpelijk waarom ze mensen bang maakten voor de zon, mensen zonnebrillen lieten dragen en zonnebrandcrèmes gebruiken. Deze belemmeren de opnames van deze hogere frequenties die steeds meer licht sturen dat weer tot gevolg heeft dat niets meer verborgen gehouden kan worden.

Vele slapers zullen hierdoor straks abrupt wakker geschud worden en ons heel hard nodig hebben om alle gruwelijkheden te kunnen verwerken.  Als één grote Aardefamilie gaan we verder, niemand zal achterblijven al zal niet iedereen in dit lichaam de overstap naar 5D gaan maken. De groep die niet wakker te krijgen is zal zijn leven afmaken in 3D om straks opnieuw te incarneren in 5D omdat de Aarde zelf doorschuift naar 5D.

Soms is het onmogelijk iemand te vertellen wat er werkelijk gaande is in de wereld omdat ze het simpelweg niet willen geloven dat er zulke slechte mensen bestaan. Wanneer iemand niets wil horen dan is de enige weg die overblijft afstand van ze nemen om je los te koppelen uit de lage frequenties die zij om zich heen dragen.

Het is niet altijd eenvoudig om zo iemand uit je leven te schrappen omdat deze mensen zich niet bewust zijn van de negativiteit die ze oproepen. Dit geldt ook voor degenen die niet los willen komen uit de slachtofferrol omdat beide groepen weigeren in te zien dat zij zelf en niemand anders de oorzaak zijn van hun situatie. Wat je ook tegen ze zegt, het komt niet binnen en zal al je energie opslurpen totdat jezelf uitgeput raakt. Dus loop weg voordat je dat punt bereikt.

Het is, hoe hard het ook klinkt hun eigen verantwoordelijkheid om de oplossing te vinden. Trouw blijven aan je eigen behoeften is de enige weg vooruit want om naar de hogere dimensies door te schuiven gebeurt niet vanzelf, hier is daadkracht en doorzettingsvermogen voor nodig. Breng je geld in veiligheid door niet langer van banken afhankelijk te zijn, die je in deze 3D proberen te houden. Koop goud of zilver, investeer in Gig-os.com, Charlies.gold, Lobstr.co of andere cryptowallets en leer hoe je daarmee kunt werken om je los te koppelen uit het systeem van NWO.

We staan op het punt om door te schuiven naar de hogere dimensies waarmee we onzichtbaar zullen worden voor de achterblijvers. Wat jezelf kunt doen om je frequenties te verhogen is het activeren van je Christos bewustzijn. Dit is een innerlijk alchemistisch proces dat ieder van ons kan ervaren. De Christos olie of zalf, dat ik ook heb besproken in (HIER) , is iets waar we maandelijks gebruik van kunnen maken.

In de Vedische traditie spreken ze over  de ‘Amrita Nectar’ of ‘Somasap’ of wijn. Deze vloeistof wordt geproduceerd in de Bindu. Dit is een centraal punt in de hersenen direct bij het zachte gehemelte rond de fontanel boven op het hoofd. De Bindu vertegenwoordigd ook het centrum van het Yin-Yang  symbool, het is de grens tussen het materiële en het niet-materiële, ofwel de Geest. Het vormt een brug tussen de twee werelden.

De honing en de melk waar in de bijbel aan gerefereerd wordt zijn de natuurlijke substanties die worden geproduceerd door de pijnappelklier en de hypofyse. De pijnappelklier vertegenwoordigd de Zon, het positieve en het mannelijke. De hypofyse vertegenwoordigt de maan, het negatieve en het vrouwelijke. Via het Claustrum ook wel de schoorsteen genoemd, ontvangen we de geschenken (Nu weet je ook waarom Sinterklaas zijn kado’s via de schoorsteen laat glijden) en arriveert de vloeistof in de Medula Oblongata (hersenstam).

Om de nectar van honing en melk te proeven gebruiken de Yogi’s de ‘Kachari Mudra’. Dat is een techniek waarbij je je tong helemaal naar achteren brengt en naar boven in de Naso Pharynx. Hier proef je de bitterzoete nectar. Het bitter refereert aan de melk, het zoete aan de honing. Vervolgens beweegt het via de ruggengraat naar beneden om zich te nestelen in het onderste puntje, de Sacrale Plexus. Dit proces herhaalt zich iedere maand opnieuw.

Optische thalamus

Van onderen opwaarts..
Nu duiken we in het proces hoe de olie weer van de Sacrum Plexus omhoog wordt gedragen via de ruggengraat. Dit proces is identiek aan dat van de kundalini en werkt zich via de chakra’s omhoog. De eerste stop van de olie is de Solar Plexus waar het omgezet wordt in een zaadje of kiem om zijn reis voort te zetten naar het hart en vervolgens naar de Cervicale Plexus( put van de keel).

Alle plexi of chakra’s  van het lichaam ontvangen de olie. De keel kruist de Nervus Vagus waar de olie gekruisigd wordt, of in Bijbelse termen uitgedrukt, waar de Christos wordt geofferd aan het kruis en de olie na twee en een halve dag terugkeert in de Optische Thalamus in de hersenen en de pijnappelklier.

Daar vindt de activatie van de hersenen plaats.
Honderd duizenden tot miljoenen hersencellen worden actief en zijn dus niet langer inactief. In Bijbelse termen wordt hier gerefereerd aan het feit dat je in de pijnappelklier God ontmoet. Het vertegenwoordigt een Goddelijke activatie. De Christos in jou wordt geofferd om één te worden met God. Het idee achter de het Christusbewustzijn is de zalving van het één zijn met God waarmee je een krachtige ontwaking van het Christusbewustzijn kunt hebben.

Je ziet daarmee je ware zelf en je realiseert je dat je puur bewustzijn bent. Je hebt jezelf gezalfd om één te worden met God waarbij je realiseert dat jij God bent want God  bevindt zich niet buiten je maar binnenin je. Dat is wat ze ‘verlicht worden’ noemen. Je schuift daarmee in een hoger bewustzijn dat de Hemel presenteert. De Hemel vertegenwoordigt de schedel. Daar vind je het hemelse koninkrijk. Dit opent de centra die je hersencellen openen.

Om de Christosolie te kunnen activeren is het enige dat de Bijbel prijsgeeft de 7 hoofdzonden los te laten. De hoofdzonden zijn trots; hebzucht; toorn; afgunst; lust; gulzigheid en luiheid. Een praktische toepassing die je kan helpen je voor te bereiden de Christosolie via je ruggengraat naar boven te laten komen in de Optus Phalamus en de pijnappelklier, is te mediteren/contempleren op de ‘Platonische Lichamen’. Dit proces start iedere maand wanneer de maan in je zonneteken staat. Via deze links kun je uitvinden wanneer dat moment voor jou start. (HIER) en (HIER)

De flower of life aan de basis van al de geometrische fundamenten van onze aardse, fysieke ‘realiteit’..

De Platonische Lichamen zijn harmonische geometrieën.
In de Oudheid, had Egypte kamers waar de muren vol stonden met de gravures van de Heilige Geometrie. Want één van de manieren om iemand te helen was die persoon in één van deze kamers te plaatsen. Na een bepaalde tijd voelde de persoon zich volledig hersteld waarna hij/zij de kamer kon verlaten. De platonische lichamen helpen je namelijk om je magnetische veld te harmoniseren. Ze helpen je om jezelf te kunnen helen en alle door jouw opgebouwde schade weg te werken.

Wanneer we onszelf waarnemen zijn we een magnetisch veld, anders zouden we niet in dit fysieke universum kunnen leven en dus hier niet zijn. Wat er momenteel op aarde plaatsvindt is dat we ons magnetische veld besmetten met scheve disharmonische geometrie en dat is wat ons ziek maakt. Je lichaam is te vergelijken met een prachtig harmonisch beeld waar overheen is gekrast, is vervormt, uitgerekt, scheefgetrokken met als gevolg dat het oorspronkelijke beeld niet langer zichtbaar is.

Zodra we echter terugkeren naar dat harmonische geometrische patroon worden onze kwalen verholpen. De sleutel is dus om te werken aan het harmoniseren van je wezen, gebruikmakend van meditatie/ contemplatie op de platonische lichamen. Print ze daarom één voor één uit en plak ze in een boek of hang ze op je muur. Hiermee maak je gebruik van deze platonische lichamen.

Bekijk ze gedurende enkele minuten stuk voor stuk met open ogen. Start met  de Tetrahedron. Vervolgens ga je naar de Hexahedron, de Octahedron, de Icosahedron, de Dodecahedron en je eindigt met een Bol die alle vijf de vormen in zich meedraagt. Sluit dan je ogen en geef jezelf de opdracht de beelden opnieuw te creëren.

Je contempleert of overdenkt de natuurlijke harmonische platonische lichamen.  Wat er na verloop van de tijd zal gebeuren is dat je magnetische veld versterkt waarmee jij je afweersysteem opbouwt op een magnetische wijze. Dat is waar je kracht schuilt.

Wanneer je dagelijks moeite doet om die platonische absorptie te overdenken en te laten bezinken in jezelf, word je één met die platonische lichamen. Je lichaam zal geweldig aan gaan  voelen, je trauma’s zullen beginnen te verdwijnen omdat ze gaan vervagen.

De glyph die de OHM-klank verbeeld.

Een andere oefening die hiernaast te gebruiken is, is gewoon ‘OM’ te zingen. 
Dit zal er voor zorgen dat vervormingen, zwaarte, trauma in je leven beginnen te smelten omdat we met de natuurlijke zuiverheid werken. We brengen ons eigen magnetische veld terug in harmonie waarbij je leert je aan alles over te geven en je de harmonische resonantie toe te eigenen. Al onze organen, klieren en cellen in ons lichaam resoneren met een bepaalde frequentie. Met deze oefeningen reset je de magnetische velden waarmee je de touwtjes weer zelf in handen neemt en de harmonie terug kan keren.

Je zult ervaren  dat wanneer de Christosolie naar boven klimt je het ontwakingsproces kunt ervaren. Dit is niet iets wat je over het hoofd kunt zien omdat je daarmee een euforische ervaring zult beleven dat niet eenmalig is maar maandelijks terug kan keren. Dit zal niet alleen een grotere uitbreiding bewerkstelligen van wie je werkelijk bent maar zal je leven op een gezonde manier verlengen. Dat was het grote geheim van de Ouden aan wie deze Goddelijke kennis was doorgegeven en die ze hebben gedeeld en beschermd.

Dat is de code waarop het hele Christus verhaal in de Bijbel is gebaseerd. Het beschrijft dus het proces van innerlijke alchemie. De Bijbel moet niet letterlijk genomen worden, het is een occult boek. Het is een boek over ons lichaam dat beschrijft hoe we weer contact kunnen maken met God binnenin onszelf. Iedereen draagt het Christoszaad in zich, niemand uitgezonderd en iedereen is in staat om er mee aan de slag te gaan……

Harriet Algra

februari 2023

thenewstrain.org

Bronvermelding:

Christ Oil: The Sacred Secretion – New Earth Teachings (S02E05) https://youtu.be/oUeik2lFTiI

https://sunnysjournal.com/2023/02/14/the-return-of-the-rainbow-warriors/

Divinely Guided – Sherri Divband

https://sunnysjournal.com/2023/02/15/how-do-you-deal-with-negative-nellies-mary-ann-chambers-15-february-2023/

What’s Coming in 2023: Global Revolution & SSP/ET Disclosure Michael Salla Webinar 18 feb 2023

https://rumble.com/v29x29c-jp-mission-to-underground-civilization-and-nordic-spaceport.html

https://youtu.be/Zl1SkZE72HA New Intel, Bluebeam, UFO “Shootdowns”, White Hats, GF Disclosure – Elena Danaan & TSP

https://freespoke.com/search/images?q=platonic+solids

Elena Danaan WEBINAR #2: Galactic Updates and Q&A -Feb 25 2023

 

 

 

 

1 gedachte over “De terugkeer van de Regenboog-krijgers..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.