Advertentie

Mijn interview met Martijn van Staveren..


x

x

Interview met Martijn van Staveren..

2015 © Lilian Ferru / deze versie WantToKnow.nl/.be

x

Op maandag 2 maart jl. had ik een interview met Martijn van Staveren over ‘Buitenaards Contact’. Het is de eerste keer dat het mij tijdens een gesprek duizelde van alle informatie. Multi-dimensionale, parallelle realiteiten, buitenaardse wezen, dan moet je wel ‘out of the box’ denken. Hoe kunnen we ons bevrijden uit de matrix waarin we leven? Hoe kunnen we loskomen van oude coderingen en programmeringen?

Over massa hypnose, ontwaken, en het evolutieproces. Leven wij in een in scene gezette ‘realiteit’, met mind control en manipulatie van ons bewustzijn en DNA? Wat speelt er zich achter de schermen af? Welke belangen staan er op het spel? Is er hulp van Lichtwezens? Wat kunnen wij zelf doen? Dit en nog veel meer komt aan de orde, met als lichtpunt dat wij enorme lichtwezens zijn. Ons is alle macht gegeven om onze grootsheid in eigendom te nemen.

Wat doet angst met je?
Hoe kunnen we ons bevrijden van de Matrix waarin we leven? Hoe kunnen we loskomen van oude coderingen en programmeringen? Over massa hypnose, ontwaken, en het evolutieproces. Leven wij in een in scene gezette ‘realiteit’, met mind control en manipulatie van ons bewustzijn en DNA? Wat gebeurt er met ons brein? Wat speelt er zich achter de schermen af? Welke belangen staan er op het spel? Is er hulp van Lichtwezens? Wat kunnen wij zelf doen? Dit en nog veel meer in een exclusief interview voor degoednieuwskrant.nl

Martijn: “Er wordt op ons gewacht dit met elkaar te creëren, juist nu in een tijd waar het lijkt dat wij geen enkele invloed meer hebben op onze wereld. Laat ik het maar zo zeggen: samen zíjn wij die grote verandering!”

x

x

* * *

Lilian Ferru een paar dagen ná haar interview met Martijn:

“Lieve mensen,

Ik weet niet wat er met mij aan de hand is, maar na het gesprek met Martijn van Staveren staat alles op de kop. Natuurlijk weet ik van het bestaan van buitenaardsen of hoe het ook heten mag. Natuurlijk weet ik van mindcontroll en manipulatie. Marcel Messing en Peter Toonen hebben hier uitvoerig over gesproken. Natuurlijk weet ik van het bestaan van galactische federaties en van multi dimensionele werkelijkheden. Prageet Harris heeft ons met de Stargate kennis laten maken met verschillende werelden. Niks nieuws wat mij betreft.

Lilian Ferru
Lilian Ferru

Toch heb ik het gevoel alsof mijn normale denken sinds maandag is gecrasht. Dat gebeurde tijdens het interview met Martijn. Het begon met een trillende gezichtspier, geklop in mijn hoofd, en een lichte duizeligheid. Dat heb ik nog nooit gehad, maar daarna was ik ook nog eens in de war. Nu nog trouwens. Martijn zelf straalt alleen maar licht uit. Ik vind hem een indrukwekkende en innemende persoonlijkheid die behoorlijk de vaart erin heeft als hij begint te vertellen. Eerlijk gezegd moest ik alle zeilen bijzetten om te volgen wat hij allemaal zei en dat terwijl ik van mijzelf meen dat ik ondertussen wel van alle wateren gewassen ben.

Enerzijds vind ik het zorgelijk wat hij zegt, anderzijds ben ik opgelucht. Het hele ontwaken is al volbracht. Wij komen uit de toekomst naar dit moment in de tijd om dat wat al is gebeurd in gang te zetten. Hoe moet ik dit rijmen met alles wat ik tot nu toe heb geleerd? Paul ziet mijn worsteling en moet er hartelijk om lachen. Hij weet precies waar Martijn het over heeft en beaamt het ook. Voor hem is het een feest van herkenning. Dit stukje aarde is zo minuscuul, zo klein, vergeleken met wie wij werkelijk zijn. Er mag dan een eonen oude strijd gaande zijn, de uitkomst is al beslist. Het menselijke bewustzijn is al ontwaakt en omdat alles gelijktijdig plaats vindt, is het er al.

Na dit interview ben ik eens te meer doordrongen hoe belangrijk het is dat we ons niet door het ego laten misleiden en de liefde voorop moeten stellen. Leven vanuit het hart is leven zoals het bedoeld is. Ik vraag mij af of het ego wellicht een programma is dat op ons is losgelaten, zodat we worden afgeleid van wie wij werkelijk zijn. Hoe rijm ik dit alles met ‘Een Cursus in Wonderen’? Toch mijn favoriete boek. Opeens lees ik het met nieuwe ogen. ‘Er valt niets te vrezen!’, staat er geschreven. Angst is niets, behalve als jij er geloof aan hecht. Dat is trouwens Martijn’s redding geweest. Hij ging er door heen en weet zich inmiddels omringd door liefdevolle wezens.

Dan herinner ik mij het Urantia Boek, dat door vele leden van verschillende galactische federaties is geschreven. ‘Wij zijn Een met onze bron, met onze Schepper. De Goddelijke tegenwoordigheid in het bewustzijn van de mens is het mysterie der mysteriën’. Althans dat zegt het Uversa Korps van Superuniversum op het gezag van de Ouden der Dagen van Orvonton. Dat is een mooie zin, maar er wordt ook uitvoerig verhaald over het uitbreken van de rebellie en de planetaire opstand. Een thema dat ik nog niet met Martijn heb kunnen bespreken.

cursus in wonderenIk geef je een citaat: ‘Dwaling wijst op het ontbreken van verstandelijke scherpzinnigheid, kwaad op gebrek aan wijsheid, zonde op rampzalige geestelijke armoede, ongerechtigheid evenwel wijst op het wegvallen van persoonlijkheidsbeheersing. Gewoontezondaren kunnen volledig in opstand komen tegen het universum en al zijn goddelijke realiteiten.’ Zie daar waar nog een deel van de mensheid zich in bevindt en wat de reden is dat onze planeet is geïsoleerd.  Je begrijpt het al. Als ik het Urantia boek erbij sleep om iets over het interview met Martijn te verduidelijken, dan zoek ik antwoorden. Ik heb nog minstens duizend vragen, ben op z’n zachts gezegd overdonderd. Wat is mijn plaats in het Universum? Kan ik de uitdaging aan? Kan ik totale liefde zijn? Socrates zei het al: ‘Ik weet dat ik niets weet’.

Inmiddels zijn er heel wat positieve reacties op het interview. Ik ben blij dat ik de eer had voor dit eerste gesprek. Een vervolg wordt gepland. Deze keer zal ik mijn vragen van een briefje voorlezen, zodat ik niets vergeet. Gelukkig hoef ik niet te wachten tot onze agenda’s overeenkomen. Op 11 maart komt Martijn naar Meerssen, bij stichting ‘Dichter Bij dan ooit’. (dichterbijdanooit.com). Ik zal er zijn en ik hoop dat jij ook komt, want dit is mindblowing. Met een heel ander perspectief op ons bestaan van iemand die jarenlang heeft gezwegen om niet verketterd te worden. Het is nu de tijd om alles wat je voor waarheid aannam achter je te laten en je te openen voor wie wij zijn en waar wij toe in staat zijn.

De Cursus zegt het zo: ‘Ik vertrouw mijn broeders, zij zijn Een met mij’. Laten we dus alles in de hele schepping met liefde omvatten, want alles is met alles verbonden. Het is aan ons om onszelf te bevrijden en te doen waar we voor gekomen zijn. Of zoals Martijn het zegt: ‘Door moed, lef en veerkracht te tonen, JUIST als liefdevolle wezens kunnen wij alles aan’.

Liefs, Lilian

* * *

35 gedachten over “Mijn interview met Martijn van Staveren..

 1. Een zeer boeiend interview,waar ik vanuit mijn intuitie helemaal achter kan staan. Ofschoon ik me niet, zoals Martijn kan herinneren dat ik tijdens mijn slaap wordt ontvoerd en in de dagelijkse matrix wordt gehouden, ben ik er wel van overtuigt dat dit zeker het geval is. Als ik de wereld om me heen zie en alles wat daar aan machtstrukturen, oorlogspropaganda, onderdrukking van alle natuurlijke oerbehoeftes van de mensen, enz enz plaatsvindt, dan kan ik alleen maar tot de conclusie komen, dat wij als geheel in een heftige matrix worden gehouden. Boeddha vertelde ons 2500 jaar beleden al dat we ons als mens moeten bevrijden uit de cirkel van geboorte en dood om in een grotere werkelijk te ontwaken. Bedankt voor dit prachtige interview.

 2. Martijn van Staveren heeft absoluut een gave. Hij raakte me aan en ik had het gevoel dat hij me oprechte liefde gaf. Was er dagen onder de indruk van…misschien heb ik ook zo een effect op anderen, zou fantastisch zijn 😀 😉

 3. De sprong die Martijn van Staveren hier in dit interview maakt van het normale dagelijkse leven, waarin we ervoor moeten zorgen dat onze kinderen in de nederlandse samenleving moeten overleven (de nederlandse Matrix) naar enorme biocomputers bestuurt door Grey’s en Reptilien, die ons bewustzijn klein houden is zeer groot. Voor een doorsnee moeder, die ervoor moet zorgen dat de kinderen s’morgens op tijd in de school zijn is het vrijwel onmogelijk zich deze grotere realiteit voor te stellen, ofschoon ze er via de onderwijs-programmering zelf volop aan meewerken.

  Misschien is het daarom nuttiger in dit verhaal wat tussenstapjes te maken en wat meer informatie te geven over hoe b.v. emoties precies werken of hoe onze reptilienhersens op angstprogramma’s reageren, want de conditioneringen in de matix lopen over deze kanalen en zijn hier ook heel duidelijk en begrijpelijk aan te tonen.

  Datgene wat niet direct aantoonbaar en bewijsbaar is, zoals de biocomputers van de Grey’s en Reptiliens wordt zelfs voor de 1% die voor deze informatie open is, weer snel vergeten.

  1. Het is helemaal waar, wat je zegt. De 4-delige serie lezingen die we samen met Martijn organiseren, bouwt het verhaal op. Met de liefde voor onze medemensen en Moeder Aarde als essentiële Rode Draad. Dus het valt mee, het IS voor velen te volgen; wat niet wil zeggen dat er geen stevige crises plaatsvinden in de perceptuele realiteit van veel mensen, die de lezingen volgen en/of te maken krijgen met het materiaal van Martijn.
   Ikzelf voel me bevoorrecht ruimte te mogen maken voor het brengen van de boodschap, die zó indringend en verstrekkend is, dat hij ons hele leven overhoop DIENT te gooien.. Willen we ooit uit deze kooi van manipulatie, bedrog, oorlog, lijden en vooral angst komen. Het zijn nota bene onze EIGEN MIDDELEN waarmee we worden gegijzeld.. Cognitieve dissonantie bijv. Ons vermogen om ons iets voor te stellen en te creëren.. Onze compassie wordt zelfs misbruikt. Enz.

  2. Is het ook mogelijk om die lezingen een keer uitgeschreven of op video te kunnen volgen, omdat 4 x Kudelstaart of Maastricht lastig aan te rijden is.

 4. Jazeker, er is morgen nog plek: Zondag 8 maart en 29 maart weer boeiende lezingen met Martijn Van Staveren Goed nieuws, er zijn zeker nog zo,n 50 extra zitplekken beschikbaar, want de locatie T Podium te Kudelstaart heeft extra ruimte! Wees er wel snel bij, want we gaan al naar de 135 bezoekers voor aanstaande zondag… Aanmelden via contact@wanttoknow.nl of via artikel http://www.wanttoknow.nl/aanbieding/lezingenserie-buitenaards-contact-is-werkelijkheid/

  1. dank Douwe. Deze oproep is al heel oud; ik weet dat ik hem voor mezelf 4 jaar geleden hardop wensend, voorlas.. 😉
   Het heeft dan ook wel degelijk effect. ELKE WENS en ELKE CREATIEgedachte heeft dat..!

 5. Ik kwam hier (toevallig?) terecht en het heeft mij heel diep geraakt.
  Ergens vind ik het niet vreemd wat Martijn verteld maar maar het raakt lijkt wel meerdere dingen in je, zo voel ik het. Het is heel bevrijdend en beangstigend tegelijk en het roept bij mij ook gelijk wel een miljoen vragen op.

  Ik ben al een tijdje met mijn eigen onderzoek bezig om het maar zo te zeggen omdat ik WIL ontwaken…dan ga je merken wat je langzaam en soms in een rap tempo tegenkomt wat de wereld op zijn kop kan zetten en tegelijkertijd voel ik dat ik dat al lang weet.

  Ook ontstaat er paniek want wat kan je doen? als je “beheerst”wordt? Kan je jezelf wel “los” koppelen? En zo heb ik vele vragen! Zou ontzettend graag de lezingen willen bijwonen maar heb er de middelen niet voor.

  Ik vind het ontzettend moedig en heel goed dat Martijn hier mee komt.
  Hartelijk dank Martijn!

 6. Een feest van herkenning, want velen voelen deze bijzondere tijd van transformatie. Veel van mijn inspirators houden het op 2016.
  Aanwezigheid van Embodied Masters/New Energy Masters (Realization) vanaf dit jaar als eerste uurs lichtwerkers.
  Tijdlijn springen, tijdelijk vertoeven in de andere dimensie, achter de sluier mogen kijken, door verschuiving/verhoging van je trillings-frequentie. De enige opdracht is: ‘werk’ aan jezelf! en laat het leven toe. De transformatie vindt plaats in jezelf! Zoals het hele leven in je ‘zelf’ plaatsvindt.

  Enkele links naar zeer praktische richtlijnen voor ons, lichtwerkers:
  Links naar mijn ebooks:

  Onder #Diversen:
  Dienaren van het Goddelijke Plan
  https://www.dropbox.com/sh/jkrmy501xjidlaq/AAABVUwbqoLWKrUgJ1VP9KEja/eBooks?dl=0

  Onder Hermans, Lia-Ariël
  https://www.dropbox.com/sh/jkrmy501xjidlaq/AADKqTLd_vXyS3xdZsUuvveqa/eBooks/Hermans%2C%20Lia-Ari%C3%ABl?dl=0
  Healing met de Hathors
  Heaven met de Hathors

 7. De informatie van Martijn van Staveren in dit interview komt heel erg overeen met de informatie die Matilda O’Donnell MacElroy kreeg van Airl, een buitenaardse die het Roswell ongeluk in 1947 overleefde.

  Matilda was de verpleegster van Airl en had telepatisch contact met haar. Ze heeft alles opgeschreven en pas jaren later (door de geheimhoudingscontracten) in boekvorm uitgegeven. Het boek heet Alien interview en is online gratis te lezen:

  http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alieninterview/alieninterview.htm

  Ze verteld hier o.a, ook dat wij als mensheid door andere buitenaardsen kunstmatig in een matrix worden gehouden en hier heel moeilijk uit kunnen ontsnappen.

 8. What if God is NoThing “More then Generosity”

  Inter View van grote klasse ! Wijst “weg naar het weten aller wetenschap”, naar de ruimte aller ruimte en wat zich daarbinnen afspeelt

 9. mooi intervieuw van lillian met martijn,

  ik vind het persoonlijk fijn dat het via youtube te bekijken is kan ik het meerdere keren bekijken voor verdere verdieping.
  ik hoop dat martijn een aantal van deze thema avonden kan laten opnemen en op het net kan verspreiden
  om het thuis wat makkelijker te kunnen bestuderen.
  niet iedereen is in de gelegenheid om de besprekingen bij te wonen en je bereikt er uiteraard een veel grotere groep mensen mee.

 10. Lieve mensen. Allereerst hartelijk dank voor de hartverwarmende reacties. Mijn ontmoeting met Martijn is transformerend geweest. Het heeft een tijd geduurd voordat ik kon plaatsen wat hij zei. Het is net alsof hij alleen al door zijn aanwezigheid mij heeft opgetild naar een andere dimensie. In het interview kun je ook letterlijk zien hoe mijn oude denken crasht. Het heeft een week geduurd voordat ik in staat was om het gesprek terug te zien. In die tussentijd is er enorm veel gebeurd met en in mijzelf. Ik heb een glimp mogen zien van wat er mogelijk is als we ons inderdaad onthechten van alles wat we tot nu toe als waarheid hebben aanvaard. We zijn zoveel meer. Als we werkelijk kiezen om vanuit het hart te leven dan is alles mogelijk. Dat had ik al geleerd van ‘Een Cursus in Wonderen’, maar Martijn neemt je mee in de ervaring. Ik was hier niet op voorbereid. Ik ga altijd blanco (en het liefst zonder veel voorkennis) een interview in. Dit in de veronderstelling dat ik dan de vragen stel die iedereen wel heeft. Nu is het wachten op een vervolg. Woorden schieten te kort om mijn dank voor deze informatie uit te drukken. Dankjewel Martijn. En ook jij dankjewel, Guido.

  1. Hallo Lilian,

   Wat heb ik genoten van je betrokken interview.

   Ik heb lezing 2,3 en 4 bijgewoond, en heb “aan zijn lippen gehangen”. Ik heb zoveel nieuwe dingen gehoord, maar ergens resoneerde het van binnen, raakte het iets aan. Herkende ik het misschien…..?
   Het wachten is op verdiepingsdagen en aan de slag met de angsten!
   Nou de eerste nachtmerrie heb ik inmiddels al achter de rug…….

 11. Met diepe Dankbaarheid aan Martijn en Lilian voor alle vragen en ontvangen antwoorden. Het is binnengekomen en heeft grote verstilling gebracht vanwege het waarheidsgehalte waarop ik innerlijk resoneer.
  Ga hier zeker nog eens mee Zijn. Maar de muziek waarmee het interview begint en eindigt, opent en landt regelrecht in mijn Hart.
  Kan iemand mij aanreiken vanwaar,door wie deze muziek gemaakt is.
  Het wordt helaas niet vermeld op de aftiteling van de video.
  Bij voorbaat heel hartelijk dank voor de moeite. Het zou een enorm geschenk zijn deze info te mogen ontvangen.
  In Liefde, Annet van Rij.

 12. Hallo Lilian,
  Wat een mooi interview! Wat Martijn je vertelt komt me heel diep heel erg bekend voor. Hij geeft woorden aan gevoelens, gedachten en ervaringen die ik heb gehad. Mijn thema “Verbinding” is vol in beweging. Ik herken ook heel veel in wat ik heb kunnen lezen. Het resoneert aan alle kanten.
  Martijn en Lilian: bedankt.

  1. Heel hartelijk dank Lilian voor het vervullen van mijn muziekwens.
   Ga er uitgebreid van Genieten.
   Alle goeds voor NU.
   In Liefde en Licht,
   Annet.

  2. Hoi Lilian,

   Om het beter te begrijpen, waar jij doorheen gaat…..is het misschien interessant voor jou om een keer een ayahuasca reis te maken….kan ik je erg aanbevelen….bekijk daarvoor de videos van Graham Hancock op youtube…..David Icke en hij gingen ons voor….ik heb zelf al 11 reizen gemaakt….SUPER….mindblowing om de liefde die je bent te ervaren….een heel goed adres….de Geweide Reis in Drenthe….echt een superteam die je helpen om op liefdevolle manier jezelf te ontdekken……DOEN….liefs Ger.

 13. Ik vind het interview zeer verhelderend ,intuitief heb ik dit altijd geweten ik ken deze theorie ook van oa david Icke ,george cavasallis en anderen.
  Ik zou graag de lezingen bijwonen maar woon in het oosten van het land Enschede…helaas is dat een vergeten stukje nederland lijkt wel want vaak moeten wij uren rijden om bepaalde lezingen bij te wonen.
  mijn vraag is dan ook…. Is het te regelen om hier de lezingen te geven door martijn? in enschede bijvoorbeeld dit zou kunnen bij stichting landgoed algoed Ik zou het geweldig vinden als dat mogelijk zou zijn.Elders in het oosten van het land is natuurlijk ook goed
  groetjes linda

  1. Hi Linda,ik volg ook de lezingen van Martijn,helaas zondag het 4e deel.:-) Ik woon in winterswijk, dus..dan weet je het wel.
   Wat de afstand betreft..wat je ver haalt is lekker he?;-)
   Misschien een tip om een oproep te plaatsen om met mensen die een auto hebben samen te reizen,je kunt ook een punt afspreken om elkaar op te pikken, zo kun je gezamelijk de autokosten delen.
   Hopelijk komt Martijn ooit in de achterhoek..dan ga ik weer!
   In lak’ech. Lilian

 14. Ha Lilian,

  Je volgende stap zou weleens Het Kennis Boek kunnen zijn. Je kunt een introductieset bij ‘Stichting Het Kennis Boek’ opvragen. Alles wat Martijn zegt staat in dit overkoepelende boek.

  Met vriendelijke groet, Annemiek

 15. zou de mogelijkheid er zijn dat waarnaar wij streven er al is en er altijd was en er altijd zal zijn. Omdat wij en alle andere objecten
  en ook alle andere entiteiten van andere planeten, sferen en dimensies uitingen zijn van dat ÉNE. En dat waar naar wij streven zijn dat Ene. Wij zwemmen als het ware in dat Ene. en wij zijn zelfs van dat ENE GEMAAKT. DUS ZIJN WIJ DAT Ene. Is dat wat alle andere wezens nu tot in beperkte mate bij ons waarnemen en voelen dat het om iets oneindigs groots is, en zij denken dat het niet
  voor hun geld maar dat zij net als wij uitingen zijn van dat ZELFDE
  BEWUSTZIJN (DAT ENE)MAAR DOOR HUN grotere denkvermogen in de stof
  (techniek)verliezen zij de eenvoud om DAT ENE te door zien. En
  zoeken zij het ergens anders (bij ons)Weigeren dat het zo eenvoudig
  is. Terwijl ook zij dat zelfde ENE ZIJN.ER IS ALLEEN MAAR DAT ENE;
  Alle dualiteiten vallen in dat nonduale. Kijk naar de mensen die een
  hoog intellect hebben ontwikkeld. Zij zullen zoveel eenvoud niet
  accepteren. Laat staan de super ontwikkelde aliens e.a.
  De WAARHEID is éénvoudig groeten Eric de l
  etang

 16. WoW wat een intens gevoel van “what a load of crap” En als de afstand een probleem is dan ga je toch met je ruimteschip? Staat naast huis op de parkeerplek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.