Advertentie

Rechtszaak tegen overheid inzake MH17…!!


Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko's onschuld betuigen, door-zelfs-te-buigen..!
Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken, PvdA-er Bert Koenders, is kennelijk ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker kennelijk, want ook hij zal toch niet op de foto gaan wanneer je niet overtuigd bent van president Poroshenko’s onschuld..!

x

x

Rechtszaak tegen overheid inzake MH17

2016 WantToKnow.nl/be

x

Dinsdag 9 februari dient in Utrecht een rechtszaak die NOS Nieuws, RTL Nieuws en de Volkskrant gezamenlijk hebben aangespannen tegen het kabinet. De nieuwsorganisaties willen dat de minister van Veiligheid en Justitie meer documenten over de afwikkeling van de MH17-ramp openbaar maakt. De rechtszaak is een volgende stap in Wob-procedures die de redacties in het najaar van 2014 afzonderlijk van elkaar zijn begonnen, maar nu samen doorzetten via een gecoördineerde beroepsprocedure.

Oekraine vluchtpad MH17In oktober van dat jaar dienden NOS, RTL en de Volkskrant -onafhankelijk van elkaar- het verzoeken in, gebaseerd op de WOB, de Wet openbaarheid van bestuur. Hierin werd het verzoek gedaan, de verslagen van de ministeriële en ambtelijke commissies die zich bezighielden met de MH17 te openbaren, om daardoor simpel het kabinetsbeleid na de ramp te kunnen reconstrueren. Maar in de loop van 2015 werd duidelijk dat, kennelijk om de onderste steen onder te houden, het ministerie van Veiligheid en Justitie weigerde veel documenten openbaar te maken.

En van documenten die wel werden vrijgegeven, waren hele stukken onleesbaar gemaakt. Ook een bezwaarprocedure bracht daarin geen verandering. De redacties van NOS, RTL en de Volkskrant zijn daarom nu naar de rechter gestapt, in een gecoördineerde beroepsprocedure. Want door nu wél gezamenlijk op te trekken, benadrukken deze 3 nieuwsorganisaties hoe feitelijk-journalistiek belangrijk ze deze kwestie vinden. Het principe van openbaarmaking van documenten rondom de MH17-ramp weegt voor hen in dit geval zwaarder dan de gebruikelijke onderlinge concurrentie. Maar vanzelfsprekend ziet het Nederlandse publiek dit gerotzooi van de Nederlandse regering en vraagt zich natuurlijk af, WAT ER DAN TE VERBERGEN IS..!!

zwart_mh17_0
Kijk eens hoe Mark Rutte en zijn consorten op een uiterst pijnlijke manier omgaan met de gegevens omtrent het onderzoek rond de crash van de MH17? Gegevens die als basis dienen voor het onderzoeksrapport wordt nota bene aan de Tweede Kamer aangeboden, met ruim 2/3 van het rapport zwartgemaakt..!! Of hoe een kabinet zichzelf daarmee inktzwart maakt..? Respectloos naar onze democratie..!!

De rechtbank stemde erin toe om de argumenten van de media in één gezamenlijke rechtszitting te behandelen, waarbij, in tegenstelling tot de genoemde mediaredacties, de rechter wel alle MH17-documenten te zien krijgt. Hierdoor kan de Rechtbank beoordelen of de weigeringsgronden die de Minister aanvoert terecht zijn of niet.

Commentaar van de 3 gezamenlijk optrekkende media
Adjunct-hoofdredacteur Pieter Klein van RTL Nieuws benadrukt vooral ’t belang van de waarheidsvinding: ”Het vaststellen van de oorzaak en vervolging van daders van de aanslag op MH17 zijn topprioriteit. Maar het is ook van groot belang dat ’t politiek en bestuurlijk handelen in de nasleep van de ramp nauwgezet kan worden gereconstrueerd. Dat wordt nu met de politiek-van-de-zwarte-stift gefrustreerd en dat lijkt mij een open, democratische samenleving onwaardig.”

Waaraan hoofdredacteur van de Volkskrant, Philippe Remarque, het volgende toevoegt: “Gezien de maatschappelijke impact van de vliegramp met de MH17 en de vele vragen die leven bij de nabestaanden, is het van groot belang dat de overheid transparant is over al zijn inspanningen in de nasleep van deze ramp. Voor journalisten is deze openheid essentieel om de werkzaamheden van de overheid te controleren.”

NOS Nieuws-hoofdredacteur Marcel Gelauff tenslotte over dit gezamenlijke verzoek voor openbaarheid: “De NOS, RTL en de Volkskrant spannen deze procedure samen aan, omdat we willen onderstrepen dat openbaarheid juist in deze zaak zo cruciaal is. Het gaat niet alleen om de nabestaanden, maar ook om het optreden van de Nederlandse regering en de politieke verhoudingen in Europa.”

Is dit een opzetje van de media in overleg juist met de overheid?

NOS-correspondent-ter-plekke in Oekraïne, David Jan Godfroid.. Aangenaam. 'Putin-heeft-het-gedaan' is zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda..
NOS-Ruslandcorrespondent-ter-plekke in Oekraïne, David Jan Godfroid.. Aangenaam. ‘Putin-heeft-het-gedaan’ is zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda.. Bewijs niet nodig, en zeker geen journalistiek speurwerk voor gaan doen; het verhaal is duidelijk: volg de instructies uit Nederland..

Of zien we dan téveel spoken.? Want is het niet behoorlijk ongeloofwaardig dat juist de NOS, RTL en Volkskrant een regering van PvdA elite en VVD voor de rechter gaan slepen..? Want een dergelijk opzetje zou de rechter nu wettelijke openbaarmaking kunnen laten blokkeren; bijvoorbeeld wegens ‘nationale veiligheid’ o.i.d. Hierdoor zal de regering Rutte, voor altijd wettelijke gesteund, vrijuit gaan inzake de MH17 doofpot, en zal die onderste steen daar lekker blijven..

Want zonder uitzondering hebben deze 3 media altijd de vinger gewezen naar de Russen, zonder ook maar met één spaander nodig bewijs te komen..! Zonder uitzondering hebben ze ‘bewijs’ gezocht om hun Poetin-verhaal te ondersteunen. Op z’n ‘Belingcats’ zeg maar.. Bewijzen zoeken om een bepaalde conclusie te onderbouwen.. Dus waarom je nu dan als scrupuleuze media presenteren via dit WOB-proces?
x
Zijn deze media nu plotseling geïnteresseerd in de waarheid of willen ze slechts het kabinet breken op het beleid in de nasleep van de ramp? Gezien het redactioneel aantrekkelijke nieuwsperspectief van nieuws-maken, zou de laatste optie zomaar het antwoord op de vraag kunnen zijn. Deze rechtszaak in Utrecht dient op dinsdag 9 februari en begint om 10.00 uur.

Mocht je nog ruimte hebben de Russische persconferentie te bekijken, MET RADARBEELDEN WAAROP EEN ONBEKEND VLIEGTUIG TE ZIEN IS, kijk dan naar deze persconferentie, hieronder, met helaas alleen Engelse vertaling.

50 gedachten over “Rechtszaak tegen overheid inzake MH17…!!

 1. Als de rechter bepaald dat alle documenten vrij gegeven mogen worden denk ik dat het breed uitgedragen zal worden door de drie partijen die de rechtszaak hebben aangespannen om de volgende redenen:
  1.Zo lijkt het of ze onafhankelijke berichtgeving geven zonder bemoeienis van de overheid .
  2.Ook zal het bij velen de gedachte oproepen dat ze echt naar de waarheid op zoek zijn.
  Blijft wel het feit dat BV Godfroid (NOS) constant berichtgeving heeft gedaan wat in het voordeel van het westen en in het nadeel van pro Russen of de Russen was/is.
  Dat was ook het geval met BV J.Akkermans (RTL).
  Probleem is dan wel dat (indien er niet geknoeid is met de documenten)dat daar heel iets anders uit naar voren kan komen dan dat wat zij ons allen hebben willen doen geloven maar wat wel de toon heeft gezet.
  Moest de rechter verbieden de documenten vrij te geven dan blijft de vraag waarop alle verslaggeving dan is gebaseerd.
  Omdat alle gegevens dan niet bekend waren of worden en ook nog niet definitief bewezen is dat de Russen het toestel hebben neergehaald terwijl de vinger wel steeds die richting op wees en nog steeds wijst.
  Nu denk ikzelf dat de rechter gaat verbieden om de documenten vrij te geven omdat de belangen te groot zijn en er teveel nadelige gevolgen voor het westen aan vast kunnen zitten waar door hoge koppen zouden kunnen gaan rollen en wat ook nadelig kan zijn voor de EU en het optreden onder leiding van de VS.
  Dat zou wel betekenen dat ze toch iets te verbergen hebben waardoor zoeken naar de waarheid maar een showproces is.

  1. Die onderste steen komt toch niet boven. De argwaan rond welke beslissing dan ook van de rechtbank en of dat gaat leiden tot meer en eerlijke openheid is iig redelijk. En als we pijnlijke dossiers mogen aanhalen dan belooft het ws zelfs weinig goeds, denk aan een Screbrenica. Ons aandeel mbt een vliegtuig vol mensen in heel groot en warig conflict lijkt dan bijna futiel in verhouding met ons aandeel vwb een hele enclave in een minder groot en naar verluidt ook minder warig conflict.
   Ik vind beide voorvallen schokkend en betreur uitermate beide menselijk rampen, de toedracht en helemaal de nasleep ervan.

 2. Als die vetbuik zegt ; we hebben geen behoefte aan meer informatie betreffende de radarbeelden is het toch klip en klaar dat dit precies zo als de zaak Joris de kinderlokker in de doofpot dient te verdwijnen..
  Of.. zijn er dan toch echt sterke krachten die de waarheid zullen DOEN UITKNIJPEN bij dit achterlijke,vieze politieke spel wat er over de rug van ons heen gespeeld wordt??
  Het was Pieter Omtzigt die de zwarte pages durfde te tonen.. dat zie ik vd Steur niet doen als hoofd van deze klucht..
  Het is ook nog maar af te vragen of het wel allemaal echt is gebeurd, want waar je niet zelf bij bent (geweest) blijft het raden naar de waarheid..
  Helaas denk ik zelf dat we met een heel groot vies schandaal te maken hebben en Nederland gewoon zijn ziel aan de duivel heeft verkocht.. vrees ik

  Niemand gelooft meer in deze regering en democratie.. kom op zeg. ze doen wat ze opgelegd is en dat is het.. denk je nu echt dat ze een fuck geven om de veiligheid van ons burgers??
  Alles onder gebracht in een groot depot, genaamd : ILUMINATIE
  Over lijken gaan ze, ze komen zelfs uit de lucht vallen..
  Nu weer een mug die het heeft gedaan…….
  ” Krijg de Zika ” las ik op GS, zo is het wel

  Wie durft te kijken in zich zelf hoe Nederland er over een jaar uit ziet? En welke ” leider ” ons schapenvolkje denkt te leiden??
  In ieder geval GEEN ROTTE RUTTE met zijn halfbakken ministers!!

  1. We weten toch wie het gedaan heeft en de uitvoerders.

   Rothschild’s willen een centrale bank is Syrie (en nog 10 andere motieven), Syria wordt militair bevoorraad vanuit de Krim => organiseer een coup in de Ukraine en pak de Krim af van Rusland => mislukt => laat de Cia/Mossad/Mi6 een vliegtuig neerschieten => uitvoerder is Igor Kolmoikoski => Poolse pilot => MH17 wordt kapot geschoten met een raket (luchtdoel raket) en 30 mm boordkanon.

   Zoiets is het ongeveer. Wist ik al na 2 weken.

  2. @Genies.
   Goed hoor!Jonge,jonge,jonge!!En jij wist dat al na 2 weken?Mag ik vragen,wat voor werk je doet?Misschien kan je wat beters vinden,want jouw analyses van alles is duidelijk!

 3. https://youtu.be/7D-1u2Ej1Ww

  http://www.martinvrijland.nl/category/onderzoekszaken/vlucht-mh17/

  https://youtu.be/AHZyrYhFiI8

  Bekijk deze linken, en je komt er achter dat de MH17 niet is neergehaald. Alles is in scène gezet. Een grote hoax.

  En net als Martin Vrijland zelf, net als ik, ik laat me oa niet imponeren door een rouwstoet over de A2, waar de witte schaappies allemaal langs de lijn, en op het viaduct stonden.

  Wat een wereld zeg

  1. @Piet.

   Martin Vrijland he?Jij bent diep gezonken,Piet!Die vent kan raaskallen,daar is Arnold niks bij.

  2. @ cedar
   Tja mijn beste, ik meende al de eerste tekenen van een enigsinds labiele psychologische handelswijze te zien bij jouw reactie op mij , en nu bevestig je mijn vermoedens. Je lijd aan een vorm van projektie , je ziet niet dat wat jij zegt tegen een ander eigenlijk een spiegelgesprek met jezelf betreft , wonderlijk , zo duidelijk had ik dat nog niet eerder gezien.

  3. @3.2 Als je door dit karikatuurtje heen leert te kijken dan heeft ‘ie wel iets kolderieks. Ik zou hem echter niet graag als buurman hebben, mijn god wat een bemoeizuchtig oud wijf.

  4. @Marcel,
   Hou toch eens op met die zogenaamde spiegeldingen.Interesseert me geen lor.Als mensen ,zoals Piet en jij kennelijk in zee gaan met figuren en sites als vrijland,oldenkamp,niburu,anarchie etc,etc,en ik doe dat niet,dan lijd ik aan een vorm van projectie?? Dacht het niet.Die vrijland laat hele vliegtuigen verdwijnen en weer verschijnen op een andere plek.Lees al zijn stukken eens door.Die is toch niet serieus te nemen?En omdat IK dat constateer,lijdt Ik aan een vorm van projectie??In een andere post heb ik geprobeerd uit te leggen,hoe het komt ,dat sommige slachtoffers naakt zijn aangetroffen.(valsnelheid,vliegtuigsnelheid etc).daar ga je niet eens serieus op in,want dat is allemaal onmogelijk.Hyper komt dan aanzetten met een theorie over een vliegtuyig vol met naakte lijken,die er uit moesten worden gegooid boven Rusland ,om een epidemie te veroorzaken.En ik moet dat ook serieus nemen?Nee Marcel,ik sta met beide benen op de grond en denk best wel kritisch na,maar het moet wel gezond kritisch blijven.Ik heb jou nog nooit kunnen betrappen op zoiets als:”Ja,dat zou kunnen.Misschien heb je gelijk”.Nooit.En dat bedoelde ik met dat belerende ,alles wetende toontje.En ik heb jou of anderen hier NOOIT uitgescholden,in tegenstelling tot bijv.Cozmic,die mijn ouwe moeder nog dood wenste jaren geleden.Inmiddels is ze ook overleden,maar dat terzijde.Ik wil best met jullie redeneren op een fatsoenlijke ,eerlijke manier.Maar als hier op deze site mensen aankomen met Holocaust ontkenning en Hitler verering(Monica),Rusland en Putin verering(gewone mensen leven daar in armoede),afkraken van Nederland in het algemeen en van de regering en het Koningshuis in het bijzonder(er is een lijst van landen,die hoog scoren op het gebied van welzijn,gezondheidszorg,soc.voorzieningen etc.en Nederland scoort altijd hoog.),dan open ik wel mijn mond.Ik ben er trots op Nederlander te zijn,en mis best wel veel dingen soms.(woon in de USA).Genoeg geluld.Ik ga een biertje nemen.

  5. nouh Cedar welkom in ieder geval, je kan hier lezen in je moederstaal met soms wat engelse kreten, hoe noemen ze dat, ’titbits’, prachtig woord, en zie het dan maar als een soort amusement en fictie, is op zich niks mis mee, ‘operation northwoods’ is verifieerbaar echt real feitelijk openbaar gemaakt heb ik begrepen, een ideaal opstapje voor beginnende reality complotters, beginnen we daar mee en hoax met platte aarde desinfo fantasten heb ik niet zo veel mee persoonlijk, tussen de poppen en schiet toneel acts vallen mij nog veels te veel echte doden en gewonden, ik geloof wel dat ‘oefeningen’ drills worden opgemengd met echt geweld, gevaarlijke mix, net als dat ik geloof dat Apollo bemanningen uiteindelijk wel degelijk de maan bereikt hebben, ondanks nep studio opnamen, weer een mix van toneel en echt, en is een schijf rond en plat tegelijk, tis maar hoe je er naar kijkt, maar dat de aarde een bol is dat lijkt mij nog steeds evident, water zonder zwaartekracht vormt zich automatisch tot een zwevende bol.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

   http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/titbit

  6. @Genies.
   Goed hoor!Jonge,jonge,jonge!!En jij wist dat al na 2 weken?Mag ik vragen,wat voor werk je doet?Misschien kan je wat beters vinden,want jouw analyses van alles is duidelijk!

  7. @Hyper.
   Dank je .Als je nu ook nog eens hoofdletters en interpunctie gebruikt,wordt het nog duidelijker.

  8. @ kees
   Er zijn verschillende slachtoffers geweest die hun zuurstofmaskers ophadden . Dat kan alleen bij een redelijk intakte romp. Zodra echter het vliegtuig geraakt was is volgens russische radarbeelden de snelheid er snel uitgegaan. Bij het verlaten van een vliegtuig daalt de voorwaardse snelheid tot 0 in de eerste 8 sec en neemt de neerwaardse snelheid toe tot 220km/u. Al met al niet echt een situatie die je de kleding van het lijf rukt .
   Getuigen die er binnen 20 min na de crash waren spreken van “van bloed ontdane lichamen die reeds in ontbinding verkeerden en een chemische reuk” Als jij net dood bent stink je niet naar ontbinding of formaldehyde. Ook het ontbreken van enig spoor van bloed is frappant te noemen.
   Typisch ook dat je weer de holocaust erbij haalt en een veronderstelde hitler verering. Ik wil er slechts dit over zeggen , als je niet open staat voor observaties en getuigenverklaringen die het officiele plaatje tegenspreken ben je niet op zoek naar de ware aard der gebeurtenissen , maar oreer je met de propaganda mee. Jij noemt dat met beide benen op de grond staan ik zie een heel ander lichaamsdeel eronder verdwijnen.Jij kent vast wel het gezegde ignorance is bliss,( en ik verdenk je ervan dat als lijfspreuk te hebben ) maar vergeet niet dat ignorance komt van to ignore! en dat betekent heel wat anders dan zoeken naar waarheid! of een open mind hebben bij onderzoek .
   Verder lijk je blind voor het feit dat ik helemaal niet direkt alles verwerp en zelf heel vergezochte theorien zie als mogelijkheden bevattend . Iets dat jij per definitie uitsluit want past niet in je plaatje! ( grappig he dat ook hier weer die projektie de kop opsteekt)Dan het afkraken van Rusland en Putin ….. kijk even naar de states en de vele homeless en armen die daar zijn, wilde je wat zeggen over rusland? Nee jongen misschien sta je met 2 benen op de grond maar je kop zit eronder!

  9. @Marcel.
   Je wil en zal je gelijk hebben,he?Nou joh,ok!Je hebt helemaal gelijk.
   En ja,hier in de States lopen ook veel daklozen rond.Alleen hier krijgen ze geen uitkering!En wederom ,je toon van alles weter en best weter is nogal aanmatigend.

  10. Oude tijden herleven met de katten in het bakkie en de knuppels in het hoenderhok. Over hoofdletters en interpunctie gesproken; in dit geval is het weer het aloude liedje van wat Keesje zegt over Pietje zegt meer over Keesje dan over Pietje, hetgeen bij reactie 3.1 ook nog eens letterlijk genomen kan worden.

  11. Piet heeft gelijk.
   Het is opmerkelijk dat het niemand opvalt dat de Onderzoeksraad een crashrapport publiceerd waar het onderwerp crash of neerstorten geheel in ontbreekt. Terwijl de Raad wel uitvoerig de schade aan de brokstukken behandeldt en een reconstructie van het vliegtuig maakt met slecht een klein gedeelte van die brokstukken. Uit die reconstructie is makkelijk op te maken dat het vliegtuig niet in de lucht uiteen is gevallen maar oorspronkelijk een buiklanding heeft gemaakt. Sowieso redelijk onmogelijk dat brokstukken terugvliegen nadat een vliegtuig uit elkaar valt. Slechts eenmaal wordt in het rapport gesproken over een lichte indrukking van de ondergrond. Terwijl de grondverplaatsing bij bijvoorbeeld Lockerbie 1 miljoen kilo was.
   Secundaire radarbeelden geven alleen transponder signalen weer. En een transponder is gewoon op afstand uit te zetten. Zoals gebeurde bij totaal 13 vliegtuigen boven Oostenrijk op 5 en 10 juni, vlak voor de ramp. De besturing van een vliegtuig kan op afstand overgenomen worden met FTS, een systeem dat al jaren in vliegtuigen wordt ingebouwd. En het was de 9MN-MRC die aan de gate stond, niet de 9M-MRD die is teruggevonden.

  12. Nou zo komt de SF oplossing wel snel dichter bij, uiteindelijk kan je er wel over blijven schrijven, maar het is to much, voor een aanvaardbaar verhaal,
   wat met lijken die naar formol rieken, kogel gaten duidelijk in de cokpit buiten bekleding, rijen auto’s met kisten, gesloten kisten, dit is toch je reinste theater, en de echte feiten, en mensen die echt iets te vertellen, hebben op eens onvindbaar, het stinkt zo als alles waar de politiek met zijn fingertjes aan zit, groet Jenne

 4. Je valt toch van je stoel af!!! NOS, RTL en Volkskrant hebben een hoernalistieke carriere “up the wazoo” en nu ineens komt vanuit dat front actie tegen het kabinet. Er gist en borrelt blijkbaar wat in die wereld.

  1. Ik denk dat ze zien dat de alternatieve media (waaronder WTK oa)steeds meer in opkomst is en dat de MSN steeds minder bekeken en beluisterd wordt vanwege hun leugens en bedrog.
   Daarom denk ik dat het niets meer is dan een poging om geloofwaardig over te blijven komen.

 5. Die rechterlijke macht is helemaal corrupt!
  Begint al in de opleiding.
  Officieren van justitie zitten met rechters in de zelf bankjes.
  Ze zitten als rechtenstudent in dezelfde bankers als toekomstige politici, officieren van justitie, advocaten, rechters, journalisten.
  Ze zitten allemaal in dezelfde studenten verenigingen.
  Rechtstaat = sprookje om het volk rustig te houden.

  Een massamoord gepleegd door de Mossad/Mi6/Cia op 300 mensen in opdracht van de Rothschild’s kunnen ze niet aan.

  1. Engelse auto correctie maakt een puinhoop van mijn spelling. Sorry. Edit button!

  1. Een aantal belangen strijden hier om voorrang.
   Tegenover openbaarheid staan volgens de minister belangen die zwaarder wegen.
   Dan is mijn vraag:
   Wat weegt zwaarder dan de waarheid dan als je niets te verbergen hebt?
   Zo heeft de Nederlandse staat in de nasleep van de MH17-ramp te maken met andere staten en organisaties.
   Als er niets te verbergen is dan kan je toch gewoon de waarheid vertellen?
   OH zij hebben dan iets te verbergen?
   Het onderzoek dat met deze samenwerking is gemoeid zou kunnen worden geschaad als de informatie die in dat kader wordt uit gewisseld niet geheim blijft.
   Nee nu bent u toch echt mis!
   U bedoeld te zeggen de samenwerking zou kunnen worden geschaad als de informatie niet geheim blijft.

 6. Zowel justitie als deze 3 media samen met de regering is 1 club!
  Het enige dat ik er van ga denken, of al steeds dacht is; dat het toch een Amerikaanse oftewel Anglo-Amerikaanse samenzwering is tegen Rusland/ Poetin. En de samenzwering heeft niet geleid, de wens hunner, tot een 3e WO. En dat is mooi. Heel mooi. Zo kan de vredeswens die wereldwijd gewild wordt zijn gestage maar zekere doorgang vinden.

  1. Goede gedragsregels en navolging daarvan zijn nodig maar hebben we daar deze lui voor nodig die zelf crimineel zijn?
   Hoe zou de wereld er uit zien zonder dat soort figuren?
   Minder oorlogen,alles op een eerlijke manier verdelen,werken om iets op te bouwen ipv alleen maar om schulden en belastingen te betalen enz.

 7. Dat de WWIII niet door gaat, komt door Rusland met Putin aan het hoofd, maar er zijn heel veel meer bekwame mensen in Rusland te vinden !
  Rusland beschikt over vreselijke sicure electronische wapens, ze kunnen alle electronica op de wereld verlammen, plasma bommen in de stratusfeer die alles wat vliegt en beweegt buitenspel zet!
  Hun atoom wapens zijn niet te stoppen, en dus is het geen sitting duck, als zoveel andere landen, dus kiest men eieren voor hun geld !

  Verder denk ik nog steeds dat het afgeschoten toestel als twee druppels water lijkt op het toestel waar in Putin terug reisde naar Rusland, en korte tijd voor het afgeschoten toestel, door de lucht corridor vloog, het is voor mij de enigste plausible mogelijkheid, waarom zou men een pasagiers toestel met =/- 300 personen aanboord afschieten, zinloos toch !

  1. Misschien om Putin boos te maken door de schuld bij hem te leggen?
   De VS heeft samen met zijn bondgenoten geen moeite om Rusland en andere landen constant uit te dagen kijk maar waar ze bij China mee bezig zijn provoceren en nog eens provoceren.
   Je schrijft zelf regelmatig dat de VS en bondgenoten de wereld bevolking wil verkleinen en daar hebben ze dan wel Putin voor nodig of anderen tenzij ze het zelf gaan doen maar om nu op de eigen volkeren depopulatie te gaan uitvoeren lijkt mij ook niet verstandig.

  2. Arnold, pas op, ik ben absoluut geen voorstander van het uitroeien of andere manier van depopulatie.
   Wel gelovig ik, dat als we op een intelligente en humaine wijze er in zouden slagen op lange termijn de wereld bevolking, te stabiliseren, en zelfs te verkleinen dit voor de planeet, en andere mede bewoners een verligting zou betekenen.
   Maar dat is al een lange discussie zonder een slotsom voor de moment!

  3. Ja Parabola, alles kan, in spanje word je in een muur begraven, bijgezet heet dit, maar alles kan !
   Het gaat ook om andere onderwerpen, afval, menselijk afval, vervuiling van ? legio onderwerpen, ruimte voor mede bewoners, als je claustrofobie hebt moet je niet in New York gaan wonen, je bent een dag bezig om in de natuur te komen, en dan als je het haalt.
   Een mens heeft een bepaalde ruimte nodig, om te kunnen leven en zich zelf te zijn, de horizon vervuiling is triest, en de geluids vervuiling is nog triester.
   Maar alles kan, de vraag of het zo moet, en of het de beste manier van leven is voor ons mensen, maar goed mijn idée hier over staat vast, en die is niet de zijne duidelijk, groet Jenne

  4. Jenne.
   Ik begrijp wat je bedoeld.
   Alles moet in balans zijn en waar TE voorstaat is meestal niet goed.
   Alleen vrees ik dat dat een onderwerp is wat gevoelig kan liggen bij de mensen.

  5. In 8.1 bedoelde ik niet jou maar de VS en bond genoten.
   Daarom kunnen ze Putin uitlokken zodat hij het voor ze zou kunnen doen als er een oorlog uit zou breken.

  6. Arnold, gewoon de natuur als voorbeeld, on aangeroerd volkomen in balans,
   behalve in sommige onderdelen, dan lijkt er een chaos te ontstaan, maar dat is schijn ook dat is een gedegen onderdeel van het geheel, groet Jenne

  7. WW3 gaat niet door.
   Maar Londen wordt wel vernietigd.
   Let maar goed op.
   Ik heb gisteren nog 10 uur lang alles gelezen wat ik kon vinden.

   Het wordt lachen!

  8. Jij beschikt wel over een hele macabre humor, en vertel eens hoe kwam je tot die conclusie, in afwachting Jenne

  9. Als ik alles zou zeggen wat ik weet.
   Dan kunnen ze het voorkomen.
   Soms gebruik ik het internet 3 maanden lang niet.
   Ik ben nu even actief omdat de oorlog in Syria in de eindfase zit.
   De laatste loodjes wegen het zwaarst.
   London wordt vernietigd en ik ga niets zeggen dat dat kan voorkomen.

 8. Ik heb net even gekeken op Geen Stijl, naar het debat in de tweede kamer, nou die Wilders komt op mij heel logisch over, dan komt tante Pechtold, met haar quink slaan, sorry maar er zitten toch maar bijster weinig “”staatslieden”” in de tweede kamer, ’t is meer een vermoeide soort goedkope herenclub, en dan een Dame uit de Magreb die de boven toon voert, ja ja hebben wij geen bekwame vrouwen met gezond verstand meer in Nederland, dacht van wel, heb er wel een paar in mijn familie, ma’r ja die doen liever hun eigen leven doorgang vinden, ’t inderdaad verbijsterend dat dit niet ut bestuur van een gemiddelde voetbal club is, maar waar over het wel en wee van Nederland wordt beslist, echt schandelijk !

  1. Wilders kan wel eens logisch overkomen in een debat maar zijn denkwijzen over aardlingen die gelijkwaardig aan ons zijn – zijn best extreem te noemen beste Jenne. Iedere bevolkingsgroep kent minder goede mensen, maar om daar nou 1 bevolkingsgroep uit halen en daaruit minder goede mensen op 1 hoop te gooien met alle overige goede en die complete bevolkingsgroep dan te veroordelen als allemaal slecht ten behoeve van een bepaalde agenda (verdeel en heers)dat lijkt me minder logisch te zijn.

 9. Het is wel opvallend dat nu het boek van mevrouw Monshouwer is uitgekomen waarin zij uit de doeken doet wat de NOS en consoorten wel weten maar bewust verdraaien of gewoon iets heel anders laten zien en horen dat zij het juist zijn die nu een rechtszaak tegen de staat aan zouden spannen.
  Vergeet niet dat DE STAAT DE NOS,RTL en DE VOLKSKRANT nodig hebben om hun leugens te blijven verspreiden.
  Door nu een rechtszaak aan te spannen en daarna net te doen of Rutte de media op de hak neemt LIJKT het erop of dat ze iets met elkaar hebben uit te vechten terwijl het gewoon de beste vriendjes zijn.
  Gelauff en anderen die de boel besodemieterd hebben zouden beter uitleg geven waarom ze dat doen en hun excuses aanbieden aan hun publiek omdat ze bewust gelogen hebben terwijl de bevolking RECHT heeft op de waarheid wat ons op die manier is onthouden wat eigenlijk een rechtszaak tegen henzelf zou rechtvaardigen.

 10. Het kan aan mij liggen, maar ik heb nog niets over een uitspraak of anderszins een gevolg van de rechtszaak gehoord of gelezen.Niet in regulier nieuws en ook niet op diverse alternatieve nieuwssites.
  Weet iemand hier iets meer over te melden?

  1. Zie 6.1.
   Er heeft een stukje over gestaan in NRC wat je in de verwijzing kunt lezen.

 11. Van de uitspraak hoef je niet veel te verwachten. Een rechter legt zijn ambtseed af aan de Koning, de Kroon en daarmee de staat. Als de documenten passages bevatten die de waarheid onthullen, wordt er niets geopenbaard als het de Staat schaadt.
  Denk daarbij eens aan de uitspraken van Opstelten over de zaak Demmink. Indien een Kabinet zaken verzwijgt en zich corrupt opstelt, dient het af te treden.
  We zijn nu ruim anderhalf jaar verder en nog weet men de zaak zo te spelen dat het nog steeds op de lange baan geschoven blijft. Normaliter zijn oorzaken bij vliegtuigcrashes vrij snel rond, maar MH17 duurt maar voort en voort zonder enig zinnige naar waarheidsgetrouwe verklaring.
  In mijn opinie weten ze meer dan ze zeggen anders maken ze de boel niet zwart.
  De onderste steen zal met de tand des tijds waarschijnlijk worden begraven.

  1. http://nos.nl/artikel/2090077-rutte-boos-over-complot-insinuaties-mh17.html
   Ik vind in tegenstelling van hetgeen Rutte zegt dat het een premier onwaardig is om boos te worden wanneer kamerleden naar aanleiding van de vele verborgen en verzwegen feiten door hemzelf vragen stellen die terecht zijn.
   Hijzelf is verantwoordelijk voor zijn handelen en niemand anders.
   Te vaak geeft hij geen antwoord en te vaak geeft hij de kamer verkeerde cijfers en feiten (denk hierbij aan het vast houden aan 58.000 vluchtelingen terwijl ambtenaren 93.000 noemen).
   Door boos te worden heeft hij ook nu weer vragen ontweken en daarmee geen antwoord op de vragen gegeven.
   Als hij gewoon antwoord had gegeven had hij de “insinuaties” gewoon kunnen uitbannen inplaats van nu te insinueren dat Bontes en Omtsigt dingen insinueren.
   Hoe dan ook zo probeert hij het deksel op die stinkende put te houden,de vraag is alleen of hem dat gaat lukken de tijd zal het laten zien.

  1. Mensen, Arend’s aankondiging is verre van representatief voor de tekst in de link.
   Zoals altijd is de wens de vader van de gedachte bij WTK. De soep wordt weer eens niet zo heet gegeten als opgediend. Maar kijk en oordeel zelf op 3 mei. Het zou goed zijn als Arend na die uitzending zijn conclusies met ons deelt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.