Advertentie

Donald Trump: vaccinaties veroorzaken autisme!


x

Donald Trump: ‘Vaccinaties veroorzaken autisme!’

2012 © WantToKnow – Guido Jonkers

x

Je mag van hem denken wat je wilt, de ene vindt hem een schreeuwlelijk, de andere een keiharde, maar faire zakenman. Maar wat je niet van hem kunt zeggen is dat miljardair Donald Trump zich de mond laat snoeren. Hij zegt als zakenman gewoon keihard waar het op staat.

Wat dacht je van deze uitspraak tijdens het televisie-interview van FOX5 met hem, waarin hij keihard de uitspraak neerlegt, dat vaccinaties de veroorzakers zijn van de krankzinnige autisme-explosie, de laatst 5 tot 10 jaar.

Donald Trump: “Ik heb mensen gezien, die met een volledig gezond kind naar de dokter gingen voor vaccinaties, waarna het kind binnen een maand NIET meer gezond is. Dit is heel recent ook met iemand gebeurd die voor me werkt. Een prachtig kindje, dat een MONSTER-vaccinatie kreeg. Ze pompen dat ding in het kind; ik geloof ten stelligste dat dit het is! “… !!

Hier de uitzending (het stuk over autisme begint op 2:50):

19 gedachten over “Donald Trump: vaccinaties veroorzaken autisme!

 1. als moeder van een zoon van 13 jaar; is dit wel even schikken uit de mond van een Multimiljonair!
  mijn zoon werdt met een zuurstofgebrek geboren als gevolg daarvan, een achterstand op z’n ontwikkeling en een ernstige vorm van autisme.
  ik ben blij dat het fenomeen vaccinaties een uit een andere hoek word belicht!!!
  TRUMP chapeau!

  1. Totdat mensen hun kind niet laten vaccineren en ze later ernstige ziektes oplopen. Kijken hoe snel ze dan ineens aan de deur van de grote farmacie staan te kloppen…

  2. Wijsheid Henk, pure wijsheid straalt van je woorden af.
   Vraagje: en waar denk je dat de farmaceuten in de rij staan voor hun ‘wijsheid’..?
   Bij de natuur, de essentie van de genezende werking van planten pikken, om vervolgens, deze ‘vinding’ te patenteren en er miljarden mee te verdienen.

  3. Henk, jij staat dus elke week braaf bij ‘Big Pharma’ op de deur te bonken voor elk wissewasje. Straks brengen ze ook nog een ‘anti Henk beuk op de deur vaccin’ op de markt. Laat ze in alle rust verder werken aan vernieuwde ingredientjes, met drop, aarbei, chocolade, anijs, sinaasappel, munt smaakjes en E-kleurstofjes. In jou naam nemen we nog een spuitje…

 2. Mijn kinderen krijgen geen vaccins en horen bij de gezondste kinderen van hun school.

  Bij mijn vorige werkgever had ik een collega waarvan het oudste zusje na vaccinatie ernstige schade opliep. De ouders weigerden de andere kinderen ooit nog te vaccineren. De andere kinderen zijn vrijwel nooit ziek en leiden een perfect en gezond leven.

  @ Henk,

  Een op angst gebaseerde wetenschap is geen wetenschap. Je hebt net de verhalen kunnen lezen dat de basis van vaccinaties onderuit gehaald is. Het lichaam is een wonderbaarlijk iets en heeft de capaciteit zichzelf te wapenen tegen aanvallen van buitenaf. De wetenschap begint nu pas te begrijpen hoe dit werkt maar kan het nog steeds niet doorgronden. Wat ze wel weten is hoe je geld kunt verdienen aan medicatie die niet of nauwelijks werkt.

  Mijn vader, die twee jaar geleden overleden is, zat in een verzorgingstehuis waar ze jaarlijks de griepprik uitdeelden aan alle bewoners. na die griepprik was het overlijdingsaantal van het verzorgingstehuis steeds het grootst, dat werd zelfs beaamd door de arts van het zorgcentrum en door talloze verpleegsters.

  Het is ronduit onbewezen troep die meer kwaad doet dan goed.

  Men roept steeds dat mensen ouder worden, ook dat is niet waar, mensen gaan steeds vaker op jongere leeftijd dood aan een diversiteit va ziektes die 100 jaar geleden niet bestonden. Stress en romel binnekrijgen via voeding, lucht en belachelij overbodige vaccinaties zijn daar debet aan.

  1. Wij halen ook nooit een griepprik, de staf van het Huisartsencollectief waar wij als patient staan ingeschreven, halen zelf nooit een prik.

  1. Hoi Alexandra,
   je zou eens wat kunnen lezen hierover op de site van Tinus Smits, een nederlands homeopathisch arts die helaas overleden is maar die op zijn site informatie geeft over in te zetten behandelingen mbt autisme.
   succes, Lauranne

  2. Ik werk met http://www.lavylites.com al een paar jaar en we hebben hele fijne fijnstoffelijke creaties die kunnen grondige DNA detox verrichten. Zware metalen losmaken en uit het lichaam verdrijven zonder dat deze zich onderweg ergens anders aan kunnen haken, plakken. Tevens hebben deze creaties de eigenschap om door ontwikkelen wat zich niet heeft kunnen ontwikkelen. Het bewustzijn. Je kunt mij gerust benaderen voor verdere uitleg en referenties. Vraag even aan de redactie of ze je mail doorsturen aan me. info@wanttoknow.nl

 3. ik krijg het filmpje over de uitzending met Trump rond vaccinatie en Autisme niet geopend. de melding is: ” error loading you tube.” ik kan niet anders dan spontaan denken: ” zijn dit al tekens van het blokkeren van informatie? ”
  dank voor al jullie inzet waarheid zichtbaar te maken.
  be blessed

  1. dat is omdat het alleen in America mag worden vertoont vanwege auteurs rechten

 4. Ik ben het in vele dingen met Trump eens maar dit niet! Ik heb geen vaccinaties gehad en ik heb een vorm van autisme. Autisme is aangeboren.
  Ook gaat iedereen er maar vanuit dat iemand met autisme daar grote problemen van ondervind in het dagelijkse leven en dat is echt bullsh*t!
  Met wat kleine aanpassingen valt hier goed mee te leven. Ik ben niet gek of dom. Mijn rationele IQ is bovengemiddeld. Het enige verschil met z.g.n. neurotypische mensen is dat bij autisten de linker en de rechter hersenhelften niet helemaal synchroon zijn (elkaars spiegelbeeld) We denken op een iets andere manier en we hebben geen filter m.b.t. tot bepaalde indrukken die we opdoen. Alles komt even hard binnen.Vaccinaties kunnen veel schade aanrichten maar veroorzaken absoluut geen autisme. Dat is echt dikke onzin!!

  1. Had ik al lang gezegd dat Vaccinaties niet de oorzaak van autisme.
   Maar autisme is niet aangeboren.

   Kijk niet naar de inhoud van vaccins.
   Kijk naar de individuele geval op het moment van prikken en daarna de activiteiten van het kind en de weersomstandigheden.

 5. @Henk: Ben jij nou zo naief en geloof jij nog steeds in vaccinaties?!
  Onze niet gevaccineerde kinderen zijn het minst ziek van hun klas waar bijna iedereen gevaccineerd is. Trek je conclusie nou eens! Zo moeilijk is het toch niet?

 6. Ik ben het helemaal eens met wat Trump zegt over vaccinaties, mijn eigen zoon heeft ook het stempel autisme en ik denk zelf ook dat het door de vaccinaties komt.
  Ben echt boos , maar hij is inmiddels 24 en hij redt het heel goed ondanks alle zorg van ons en zeker geen medicijmen geven, AUB

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.