Advertentie

Het smerige spelletje met de Russische jet..!


Rusland blokkeert overgang Turk Syrie

x

x

x

Het smerige spelletje met de Russische jet..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Rusland had de Verenigde Staten op de hoogte gebracht van de missie van het Russische gevechtsvliegtuig dat dinsdag door de Turkse luchtmacht is neergehaald. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd. Deze marsroute was tevoren ook afgesproken, vóórdat Rusland zijn bombardementen op ISIS ging uitvoeren. Verwarring moet natuurlijk voorkomen worden, waarin de Westerse alliantie, onder leiding van de VS een Russische vliegtuig neerhaalt, of andersom.. Maar nee, de 17 seconden die de Russische jet over Turks grondgebied vloog, waren genoeg voor de VS om opnieuw een vuurtje te stoken tussen Rusland en de Europese NAVO-partners.

De Russische bombardementen op de goedkope Turkse olie, is natuurlijk erg pijnlijk voor Turkije..
De Russische bombardementen op de goedkope Turkse olie, zijn natuurlijk erg pijnlijk voor Turkije..

Maar is het neerhalen van de jet, op basis van het bovenstaande kaartje niet veel logischer.. Want bij elke ‘misdaad’ is er toch een motief nodig.. Mits je niet met psychopaten te doen hebt, die ‘iets-zomaar-doen’, zit achter elke politiek-militaire actie een motief. Nou kijk maar eens naar het kaartje.. De Turken zijn woedend omdat ze worden afgesneden van de goedkope ISIS-olie die uit Syrië, met medeweten van de VS en bondgenoten, naar hen wordt getransporteerd..
x
De kletskoek-propaganda van de Turken gaat inmiddels gewoon door; nu verklaart Ankarat, dat de nationaliteit van het Soechoj-24-vliegtuig, niet bekend was.. “Onzin”, zo sprak Poetin, ná zijn gesprek met Hollande van de week. “De Verenigde Staten, die een coalitie leiden waartoe Turkije behoort, kenden zowel route als tijdstippen van onze vliegtuigen, en precies op de (door Moskou meegedeelde) plaats en tijd worden wij (het Russische vliegtuig) geraakt”..! En opnieuw herhaalde hij, dat diet vliegtuig boven Syrië vloog en zelfs helemaal niet boven Turks grondgebied geweest zou zijn.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov windt er ook geen doekjes om.. 'Het doorgeven van onze vluchtgegevens is ons duur komen staan."
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov windt er ook geen doekjes om.. ‘Het doorgeven van onze vluchtgegevens is ons duur komen staan.”

De laffe rol van de Turken komt keihard aan het licht..!!
“Men krijgt de indruk”,
zei de Russische president, “dat de Turkse leiders doelbewust de Russische-Turkse betrekkingen in een impasse sturen. Turkije was onze vriend, bijna een bondgenoot, en het is zonde dat dit op zo’n idiote manier om zeep wordt geholpen”. De Russische leider stelde gewoon in het openbaar vragen, die we natuurlijk niet op het NOS-propaganda-journaal te zien krijgen,  over de olie van IS en of deze in Turkije verkocht wordt.. Deze uitspraak van Poetin zou toch elke burger in de EU, ná de aanslagen in Parijs, moeten treffen..?

“IS verdient honderden miljoenen, zo niet miljarden, aan de verkoop van olie en deze terreurgroep wordt beschermd door het leger van een heel land. Het is dan ook niet vreemd dat ze zo moedig zijn, mensen op zulke gruwelijke manieren kunnen vermoorden en terreurdaden over de hele wereld kunnen plegen, inclusief in het hart van Europa. “

Gebaseerd op analyse van het Russische ministerie van Defensie, verklaarde minister Lavrov van Buitenlandse Zaken: “We hebben serieuze twijfel aan het onopzettelijke karakter van deze daad. Het lijkt op een geplande provocatie. Ook het filmen van het neerhalen van deze jachtbommenwerper, betekent dat de Turkse filmploeg was getipt. En ja, wij geven vluchtgegevens door van onze verkenningsvluchten en zijn kennelijk zo in ons eigen mes gelopen.”

Turkije is het laffe land dat een tegenstrijdige rol speelt in de strijd tegen IS en het Westen -inclusief de Nederlandse regering EN HET NOS-journaal- willen dit niet hardop zeggen om de Turkse president Erdogan als bondgenoot te behouden. In de hoop dat hij zijn land en luchtruim beschikbaar blijft stellen voor aanvallen op Syrië, of omdat iederéén boter op zijn hoofd heeft… Omdat iederéén wel weet dat ISIS een Amerikaanse-CIA-uitvinding is, die als camouflagedeken moet dienen, bij de aanvallen op het regime van president Assad..??

Via Turkije kunnen geld, mensen en materieel naar Syrië worden gesmokkeld. Ook de Russische premier Medvedev heeft gezegd dat Turkije een financieel belang heeft bij de oliehandel met terreurgroep IS. “De Turkse acties zijn bedoeld om de Islamitische Staat te beschermen,” zei hij. “En dat is niet verrassend, gezien de informatie die wij in handen hebben over het financieel belang van sommige Turkse functionarissen bij de aanvoer van olieproducten van IS.”

Een andere foto van de ongelooflijke verwoestingen die de Russische bombardementen hebben aangericht aan de 'ISIS-olie-industrie'..
Een andere foto van de ongelooflijke verwoestingen die de Russische bombardementen hebben aangericht aan de ‘ISIS-olie-industrie’..

Valse paspoorten ook uit Turkije afkomstig..!
De Britse onderzoeksjournalist dr. Nafeez Ahmed heeft daarnaast onthuld dat Turkije, al geruime tijd lid van de NAVO, de Islamitische Staat financiert. Het land steunt volgens hem ook andere terreurgroepen zoals Ahrar al-Sham en Jabhat al-Nusra. Dr. Ahmed onthult dat Turkije tot over zijn oren verwikkeld is geraakt in een clandestiene samenwerking met islamitische groeperingen in Syrië, waaronder IS. Het ergste is nog dat de grote westerse mogendheden daar niets aan zullen doen, aldus de journalist. Volgens Ahmed zijn ook de Syrische paspoorten die werden gevonden na de aanslagen in Parijs, vervalst en nagemaakt in Turkije. De Turkse media meldden onlangs dat Turkije al meer dan 100.000 valse paspoorten heeft uitgedeeld aan IS-strijders.

De invloed van de CIA..
Het is een logische veronderstelling dat het motief van deze moordadige actie tegen feitelijk een bondgenoot (tegen ISIS), bestaat uit het proberen tegen elkaar uitspelen van partijen. Er is de VS natuurlijk niets aan gelegen om Rusland opnieuw toenaderingen tot Europa te zien maken; zij steken daar liever een stokje voor, omdat het de NAVO-broederschap feitelijk ondermijnt..  Het lijkt erop dat de CIA, net als het halfjaar voor de crash van de MH17 in Oekraïne, dikke maatjes is geworden met de geheime diensten in Turkije en proberen een grotere oorlog te ontsteken.. Het enige probleem is, dat de CIA haar ISIS-dekmantel niet kan onthullen..!

President Poetin heeft inmiddels de order gegeven, dat de VS GEEN ENKELE info meer krijgt over de vluchten die de Russen boven Syrië maken. Maar belangrijker is de order om de gevreesde S-400 luchtdefensie-afweerinstallaties in te schakelen en te stationeren op de luchtmachtbasis ‘Hmeymim’ in Syrië. De raketten van dit systeem hebben een reikwijdte van 250 kilometer, waarbij eenvoudig de grens met Turkije kan worden bewaakt, die max. 80 km weg ligt van deze basis. Het is een dodelijk wapen, zeker gecombineerd met de inzet van een Russiche kruiser in de Middelandse Zee. Elk Turks-CIA-NATO-vliegtuig is nu werkelijk gedoemd, wanneer het opnieuw zou komen tot een confrontatie tussen Russen en (een van de) NAVO-landen.

Inmiddels is duidelijk afgesproken, kennelijk ook tussen Poetin en Hollande, dat gematigde terrroistische strijdgroepen niet zullen worden aangepakt.. Wij vragen ons af, wat het criterium voor 'gematigd' dan is..!!
Inmiddels is duidelijk afgesproken, kennelijk ook tussen Poetin en Hollande, dat gematigde terrroistische strijdgroepen niet zullen worden aangepakt.. Wij vragen ons af, wat het criterium voor ‘gematigd’ dan is..!!

China zegt deelname toe.. UNIEKE BESLISSING..
Volgens militaire bronnen heeft ook China, een aantal weken geleden, in een unieke beslissing, de Russen toegezegd,  dat het mee zal doen in de Russische campagne tegen ISIS, die 30 september van start ging. Het gaat om de inzet van Chinese J-15 gevechtsbommenwerpers, de gestationeerd zullen worden op het Chinese vliegdekschip Liaoning-CV-16. Deze beslissing is uniek te noemen, omdat China zich altijd uiterst terughoudend opstelt, wanneer het gaat om militaire inzet, elders  in de wereld, buiten de Chinese invloedssfeer.

Dit Chinese vliegdekschip, de Liaoning-CV-16, is inmiddels voor de kust van Syrië gestationeerd. Het was de Chinese minister van Buitenlandse Zaken, Wang Yi, die deze beslissing toelichtte, na een zitting van de Veiligheidsraad in New York: “The world cannot afford to stand by and look on with folded arms, but must also not arbitrarily interfere (in the crisis).” of in goed Nederlands: ‘De wereld kan het zich niet veroorloven toe te staan kijken, met gekruiste armen voor de borst, maar dient ook niet naar eigen goeddunken te gaan handelen (in deze crisis)‘.

Het Chinese vliegdekschip Liaoning-CV-16.
Het Chinese vliegdekschip Liaoning-CV-16.

De Russen mogen ook steeds meer op Irakese steun rekenen, want ze mogen gebruik gaan maken, voor hun bombardementen tegen ISIS, van de luchtmachtbasis ‘Al Taqaddum’ nabij Habbaniyah, 74 km westelijk van Baghdad. (Overigens doet deze luchtmachtbasis ook dienst als uitvalsbasis voor zo’n 5000 Amerikaanse troepen). Een gemeenschappelijke Russisch-Iraanse-Syrische-Irakese-coalitie is hiermee gesmeed. Zij werken vanuit een commando-centrum in Irak, vanuit het Irakese Ministerie van Defensie en hoofdkwartier van de militaire staf in Baghdad.

Wat wij hier in Nederland dus te horen krijgen, met name via het NOS-journaal, het propagandakanaal van de Nederlandse regering, komt dus in geen enkele manier maar in de buurt van de werkelijke ontwikkelingen in Syrië. Waar Rusland dóórgaat met het strategisch positioneren van vooral een buffer tegen de Amerikaans-Westerse-coalitie. En al die tijd blijft de vraag: ‘Waarom is het zo stil, vanuit Israëlische kant. Van de kant van de Likud-regering van Netanyahu.

* * *

x

 Latuff_on_Russia_in_Syria

75 gedachten over “Het smerige spelletje met de Russische jet..!

 1. Is naar het NOS journaal of het “nieuws” van RTL en al die andere propaganda nieuws brengers kijken dan niet hetzelfde als vroeger naar de fabeltjeskrant kijken? Oogjes dicht en snaveltjes toe.
  Grootmachten staan in Syrie en omgeving lijnrecht tegenover elkaar wat in het slechtste geval kan uitmonden in een derde wereldoorlog. Jaren lang hebben deze “nieuws brengers” verslag gedaan van de strijd tussen IS en de VS en bondgenoten terwijl die nog geen deuk in een pakje boter hebben geslagen. Nu het er werkelijk om gaat spannen brengen deze propagandisten ineens geen of wederom eenzijdig getint “nieuws” uit en vooral anti Rusland nieuws.

  Wat ik me afvraag is hoe deze mensen denken want als het echt uit de klauwen gaat lopen zullen ook zij slachtoffer worden van hun valse berichtgeving omdat hun opdrachtgevers alleen aan zichzelf zullen denken en niet aan hen die nu de boel besodemieteren. Het is toch bekend dat zolang ze profijt hebben van iets of iemand je mee telt maar zodra het niet meer oplevert ben je bedankt. Kijk maar naar de dames en heren van de telegraaf zij hebben jaren lang de boel bedrogen en het eindresultaat is toch dat er nu 36 man op straat staan als dank voor bewezen diensten.

  1. Ik doelde op de zin ‘…kan in het slechtste geval uitmonden in WW3…’
   Maar Arnold daar sturen ze al zo lang op aan en niets lijkt te lukken. De hele M.I.C. mak is volgens mij uitgeschakeld. Dat zat er dik in toen die foto opdook van een Russische onderzeeer die in de buurt van de kabels dobberde. Ik zei nog ”Go Vladi go” en krek he did it. Dat is mijn idee.

  2. die telegraaf journalisten zijn ontslagen omdat de oplage zo dramatische terug loopt, en vind je het gek, steeds meer lezers van de telegraaf zijn en hebben door dat het pure propaganda is TEGEN Rusland dat is met alles zo. de telegraaf is voor 80% een leugen. en dat !! hebben de mensen door.

 2. Dat je het nog volgt Arnold. Het is een regelrechte in scene gezette soap. Ik kijk liever naar de video van David Wilcock, veel interessanter en ook nog de waarheid. Maar niemand is zo blind als iemand die niet wil zien. Dat je zelf kiest om naar die msm realiteit te kijken is tot daar aan toe, maar je neemt het nog steeds serieus ook! Mag ik dan denken dat je een paar slagen achterloopt of is dat een belediging?

  1. Christina.
   Allereerst het is geen belediging,maar ik denk dat je me niet goed begrijpt. Het meeste nieuws haal ook ik via andere kanalen dan de MSM in huis zoals via Want To Know en andere nieuwsbronnen. Niet voor niets schreef ik dan ook dat naar bv het NOS nieuws kijken ongeveer hetzelfde is als naar de fabeltjeskrant kijken (je kijkt wel maar kunt het geen nieuws meer noemen maar eerder fabeltjes).Als je met een “filter” kijkt kun je soms toch bepaalde dingen eruit filteren die relevant kunnen zijn.
   Als je eerdere reacties van mij lees zul je zien dat ik ook niet in de leugens/manipulaties van de MSM geloof. Daarom ben ik het oneens met je conclusie dat ik het serieus neem waardoor ik een paar slagen zou achter lopen. Daarom vraag ik me ook af waarom journalisten die voor bv RTL of de NOS werken nog steeds hun medewerking verlenen aan leugens verspreiden terwijl ze zouden kunnen weten dat wanneer ze niet meer nodig zijn ze afgedankt zullen worden(vandaar ook het voorbeeld van de telegraaf medewerkers).

   PS. Mogelijk zijn er meer mensen die vinden dat ik onduidelijk schrijf,graag lees ik dat dan zodat ik het eventueel kan aanpassen. Eerder schreef ik ook al dat goed lezen en het dan ook nog begrijpen moeilijk blijkt te zijn maar het kan natuurlijk ook komen door de manier waarop ik iets schrijf.

  1. Wat dacht je van heeeel veeeel burgers in Nederland en Europa die de Russen steunen, die weten heus we hoe het zit hoor, die geloven de westerse propaganda niet.

 3. Hoe slim is de zionistische cabal in de VS eigenlijk? Doortrapt, sluw en moorddadig genoeg, maar in het geheel niet zo heel slim als velen denken. Hadden de hoog bejaarde overjarige naar kist stinkende sukkels (Kissinger, Brzeziński, Soros, Rothschild c.s.) niet de nep club ISIS opgezet was het voor Rusland een stuk moeilijker geweest om Assad bij te staan in de strijd tegen de door het Westen georkestreerde proxy oorlog. Ik ga er vanuit dat de VS NWO psychopaten zichzelf op dit moment voortdurend en tot bloedens aan toe voor de kop rammen nu ze zien hoe ze Putin in de kaart hebben gespeeld. Mag hopen dat het tuig nog meer en nog dieper op hun muil gaan dan ze ooit zijn gegaan.

 4. Er zit veel wijsheid in oude spreekwoorden zoals “al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel”. Er komt namelijk steeds meer boven water wat er allemaal achter de schermen gaande is in het Midden Oosten zoals olie leveranties van ISIS aan Turkije en Israel. En hoe de hele wereldbevolking tot nu toe voor de gek en in angst wordt gehouden. Er zijn vele feiten die wijzen op nauwe banden tussen Amerika, Israel en Turkije met ISIS. Omdat Turkije en Amerika in de NATO zitten en Israel de grootste bondgenoot is van de VS, kan het niet anders dan dat ook de top van de Europese politiek in het complot zit: Merkel, Hollande, Cameron, Juncker, Timmermans en ook onze eigen premier Rutte naast nog wat anderen. Zij houden er allemaal een tweede agenda op na ten aanzien van de vluchtelingenproblematiek die een bom legt onder de maatschappij. Maar wat niemand durft te geloven is ook waar, Rusland speelt zijn rol in volledige overeenstemming mee. Zoals ze dat ook gedaan hebben in de zogenaamde Koude Oorlog die volledig was gemanipuleerd volgens de uitstekend geïnformeerde historicus Anthony Sutton. Wat wil het geval?

  Het scenario gaat als volgt: de Europese eenwording tot een volledige politieke unie a la de federale Verenigde Staten met één centrale regering, leger en economie wil (gelukkig maar) niet vlotten. Ook het geplande TTIP als belangrijk onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde stuit op enorm veel weerstand. En de tijd voor de machtselite dringt want het bewustzijn van de mensen stijgt met de dag. Om dat nieuwe bewustzijn goed in de gaten te kunnen houden op onder andere social media zoals Facebook maar ook in internet- en telefoonverkeer, is er een gigantische, honderden miljarden dollar kostende, wereldwijde afluisteroperatie in het leven geroepen. Alles en iedereen wordt constant in de gaten gehouden want ook bij de machtselite regeert een terechte angst (dat ze het niet zullen redden). Om de geplande doelstellingen voor de Nieuwe Wereld Orde (Novo Ordo Seculorum, zie het Amerikaanse één dollar biljet, ontworpen door een ingewijde vrijmetselaar) alsnog te kunnen bereiken, wordt alles uit de kast getrokken en een enorme crisis en angst gecreëerd opdat de bevolkingen van de betrokken landen met alles akkoord zullen gaan om die negatieve situatie of mogelijk nog erger, te stoppen. En als dat ook niet lukt, blijft er nog maar één optie open: een derde wereldoorlog, “gespeeld” door de twee zogenaamd tegengestelde machtsblokken NATO/Amerika en Rusland, al dan niet samen met China. Zie hier een horror scenario dat zal uitkomen als de mens niet verandert. Veel hiervan is voorspeld, onder andere in de Bijbel in de eindtijd verhalen van het Boek Openbaringen over Gog en Magog en in het Boek Daniel. De onwetende burger wordt constant gedwongen om keuzes te maken tussen twee polariteiten die echter beiden niet goed zijn. Blijf daarom zo veel mogelijk in balans en volg niet de waan van de dag. Er breken zeer spannende tijden aan waaraan niemand kan ontkomen. Wordt vervolgd.

  1. He he, eindelijk een medestander. Inzicht op religieus vlak. De kerken vieren dit jaar: Jezus, licht van de wereld. Een hele stellage gebouwd voor de ingang van de Maranatha kerk.(pinkstergemeente) Nu bij mij in de straat. De kerken vieren het jaar(2015) van het licht. Het is een officieel programma. Het is nog nooit voorgekomen dat de christelijke kerken/het westen zo’n propaganda hebben gedaan. De tegenhanger van Jezus is Saturnus.
   Wat betekent Saturnus:
   – die dood, beproeving(de constante verleiding van dualiteit) en ziekte(allergieën, veel kanker, dementie bij niet oude mensen enz.) brengt.
   – discipline en bereidheid tot zich te conformeren
   – verantwoordingsgevoel(ons beleid)
   – Saturnus onderdrukt(als koude planeet) gevoelens en kan een indicatie zijn van mentale hardheid en geestelijk lijden(vb. Hannah)
   – orgaanproblemen: galblaas,blaas en beenderen(kosmos heeft invloed op al het leven)
   – extreme koude en droge dingen zoals het weer.(bij extreem koud en droog weer ontstaat makkelijker brand bij weinig zuurstof.
   Nu inzicht NWO(alles 1). Om de NWO te creëren maakt men van alle branches corporaties. Wat betekent corporatie(Frans woord):
   – gilde, broederschap, vereniging van vakgenoten(vrijmetselarij/handel/economie)
   – verandering van vloeistof in een lichaam(technologie/pharma/2 slachtig in 1 lichaam/homo promoting enz.) Heb niks tegen Homo zijn, voor de goede orde.
   – tot 1 lichaam worden, incarnatie.(geloof)
   De hele agenda(geloof/politiek/handel) wordt gestuurd. incl. rol van Putin. Zoals ik al eerder zei: De paus is de hoogpriester. Putin kuste nederig zijn hand. Overigens bracht de paus onlangs een bezoekje af bij andere hoogpriester van de 2 andere geloven.
   De spil van de Niburu(die al vaker op deze aarde gebeurt is/zie maya’s/shiva enz.) zijn nu de drie geloven met Jeruzalem als middelpunt.
   Overigens staan de punten bij Saturnus ook bij de zeven zegels in de bijbel beschreven. Dat het midden oosten het beginpunt zal zijn van de eindtijd. Dit alles uitgevoerd gaat worden via planeten standen/kosmos/energieën.
   De media(tv/tijdschriften/internet)/film/muziek industrie laat ons van te voren weten wat er gaat gebeuren. Zij zijn in handen van hoogpriesters/families die uitverkoren zijn om de niburu in lijnen uit te voeren. Die dingen worden op het juiste moment uitgevoerd op tijden dat de planeten standen/kosmos/leilijnen enz. energie dus, hen het beste uitkomt.
   Onlangs schreef ik over Jupiter, mars en venus. Jupiter nam de leiding over Venus(vrouw/rood) en Mars(man/blauw). Jupiter(man) staat op een schilderij(middeleeuws) afgebeeld met een groot geslachtsdeel en nam zijn vrouw Juno. Jupiter staat nu in zicht(astronomie)28/29 december. En nu komt het: De tour(dead petz/20 november) van Miley Cyrus. Zij voert die uit met een grote kunstdildo. Samen met 2 andere vrouwen. Deze triade stelt voor: scheppend, instandhoudend, vernieuwend. Of te wel: de niburu.

  2. Gelukkig ben ik eigenlijk een blauwe waterman van Uranus. Hier op de illusie aarde ben ik slechts om te lerén Saturnus er te laten zijn, zonder er tegen in te gaan.

  3. Men zegt dat de paus, hogepriester zo je wilt, een hersentumor heeft. Veel van deze hogepriesters waren niet bepaald een voorbeeld van innerlijke vrede en blakende gezondheid.

   Zoveel macht in een persoon samengebald, lijkt mij ongezond.
   Geldt wat mij betreft ook voor de media.

  4. Jaap, dat is ook het enige wat je kunt doen. Men moet de wereld zien zoals hij is, zowel in zijn goede als slechte kant, accepteren en omhelzen, en ervoor kiezen tot in de eeuwigheid.
   De site hier doet precies hetzelfde dan ik. Inzicht krijgen in zaken. Hoe werkt het? Hoe zit de structuur in elkaar van macht. Waarom dingen gebeuren en ik ga daar ver in(probeer heel het plaatje te krijgen) Wat voor effect heeft het op ons? vb. Jupiter staat nu dicht bij(astronomie) en wij hebben nu een flinke storm. Een storm die een overstroming kan veroorzaken. of misschien wel een zondvloed? En als wetenschap dit kan beheersen(zie lego/spacepage.be), tja dan is er weer iets om te onderdrukken. Weer komt voort uit de kosmos/planeten enz. Ik ga niet telkens herhalen wat ik op andere berichten heb geschreven.

   Arnold: ik begrijp jou wel, altijd.

 5. Ja hoor mooie commentaren, we weten wat er speeld in grote lijnen, de details blijven voorlopig nog verborgen.
  Mijn idée is dat Putin/Rusland over bijzondere geheime wapens beschikt, van daar hun onverschrokken opstelling.
  Rusland is niet van zins om opnieuw millioenen Russen op te offeren voor HEN,
  dat spel is voorbij.
  De Turken zijn een luguber volk, net als hun broeders de Khazaren, op mijn reizen 4 in het totaal door Turkijë, was ik/wij constant omgeven door een sfeer van onechtheid, mensen praten fluisterend met je, als ze je iets willen vertellen, er heerst terreur, het zijn geboren terroristen, op zoek naar oude geschriften, mijn reis genoten dan, het is opvallend dat alles wat niet met de Islam te maken heeft vervallen en niet onderhouden is.
  Er wonen nog steeds 16 residuen van oude volkeren, met taal resten, cultuur resten, en stukjes verborgen in aanrecht kasjes en zo religeuse restanten.
  Ja helaas sommige volkeren zijn het kwaad, zo als het in alle religeuse geschriften wordt beschreven.
  Prettige Zondag allemaal, Jenne

  1. Elize, onlangs schreef je ook over de tempeliers, de rozekruisers, Koning Salomon, het gescheiden volk van Israel, Jacob en Esau. Over Mars, Jupiter, Saturnus en Venus en nog veel meer waarvan ik dacht wat wil ze hiermee zeggen? kom eens to the point. Nu komt er de pinkstergemeente, de Maranatha kerk, de spil van Nibiru, Miley Cyrus en een kunstdildo bij. Ik hoop voor jou dat je zelf nog weet waar het over gaat maar ik ben allang afgehaakt om jou te volgen, laat staan te snappen. We hebben er niets aan, het legt geen enkel verband met hoe de toestand nu is in de wereld en met wat er zich nu ontwikkelt uit de chaos. Het is wat Robin onder een ander topic al zei, a texas sharpshooter. Verbind volkomen losstaande gebeurtenissen, jij dan het liefst wazige mythen en sagen waarvan niemand weet hoe of wat. Daar kun je alle kanten mee op zonder dat men ergens iets kan weerleggen, te wazig allemaal, en deze zaken dan als causale verbanden zien. Terwijl het op lucht gebaseerd is. Amusant is het wel, maar mij leid je er niet mee af.

  2. Christina, dat afleiden is nou net haar bedoeling.
   Ik lees sommige stukken wel, maar kwalificeer de samenhang als totale onzin.
   Ze moet maar lekker op haar matje gaan zitten mediteren en mensen het licht beloven, terwijl de wereld naar de verdoemenis wordt geholpen.
   Net als de verhalen dat de mensen die de wereld in een wurggreep houden worden verwijderd.
   Ik zie er helemaal niks van.
   De agenda van de NWO wordt met een sneltreinvaart uitgevoerd.
   En dit doen ze door totale verwarring en chaos te creeëren.
   Wat Elize doet lijkt daar wel heel erg veel op.
   Constant voorkomen dat er een werkelijke dialoog plaatsvindt.

   Zelfs onze Minister van Binnenlandse Zaken kan zich voorstellen dat ook hier de staat van beleg wordt afgekondigd.
   Dan zijn er dus al drie landen binnen het vrije Europa waar een noodverordening geldt. Met buitengewone bevoegdheden!
   De vluchtelingen worden verplaatst naar Europa, misschien wel weg van het grondgebied waar WO3 ontstaat en in Europa gelden alvast noodverordeningen. De haat en onbegrip tussen landen en bevolkingsgroepen worden hevig aangewakkerd.
   Lees maar eens het volgende onbegrijpelijke besluit van onze Europese leiders en dan vooral de reacties van mensen eronder.
   Dat is wat ze aan het creeëren zijn!

   ‘Miljarden en visumvrij reizen voor Turkije’
   http://www.telegraaf.nl/buitenland/24804757/___Miljarden_voor_Turkije___.html

  3. Ha ha Als je het verhaal van Sneeuwwitje en de zeven dwergen echt begrijpt, dan begrijp je mij ook. Kijk dan ook naar de laatste Nederlandse versie. Of lees de boeken van Harry Potter. Dat is geen gewoon verhaaltje, dat is een niburu verhaal. Met veel dingen uit de mythologie/geloof/elite(volbloed tovenaars= huidige elite met occulte zaken). Of Lees eens de noordse mythologie, die vind ik heel duidelijk van ontstaan van kosmos/mens/natuur, van slecht en goed en wie de wacht houdt enz. Daar wordt ook het smeltend ijs en wat er dan kan gebeuren uitgelegd.(huidige klimaat verandering) Meester surt(de zwarte genoemd) die heerser van alles is en wat hij kan doen. Hij veegt al het levende weg.(Noorwegen heeft een zadenbankbunker, waarom? Toeval?) Zoals het zwart wordt/alles dood gaat in het verhaal van sneeuwwitje. Sneeuwwitje is van Disney en wie beheert Disney? Ga zelf eens op zoek.
   Ik vertaal het verleden naar het heden en het heden naar verleden. Dat is een niburu. Zoals de bijbel(oude en het nieuwe testament geschreven is) Wederkerig. Van het begin naar einde en einde naar het begin. En we zitten nu in het einde naar begin. Daar is huidige agenda 21/30 voor gemaakt. Alles alvast terug brengen in oude staat, naar het begin dus. Voor een nieuwe wereldorde. Een nieuwe wereldorde(nieuw tijdperk) die maar plaats heeft voor 500 miljoen mensen. Zie Georgia Guidestones. De nieuwe 10 geboden voor een nieuw tijdperk.
   In de oude culturen bv. tijdperk van Shiva, toen was er ook een grote ramp gebeurt. De elite verstopte zich in de slangenkuilen. Die slangenkuilen bestaan nu nog steeds en zijn bezienswaardigheden. Is het dan mythologie of is het echt gebeurt?
   Nu zijn er al ondergrondse steden(slangenkuilen)/femakampen enz. Bekijk you tube flimpjes van Jesse Ventura enz.
   Waarvoor maken mensen/elite ondergrondse steden? Omdat ze dat leuk vinden of dat ze weten dat er een moment komt dat ze daar moeten schuilen?
   De elite gebruikt constant dingen uit de mythologie/geschiedenis. Dus zou ik eerst alles gaan lezen en dat is veel en ga zelf op onderzoek uit. Google en internet heb je. Dus als ik iets schrijf over Jupiter. Dan lees je eerst alles over Jupiter en maak je eigen vertaling naar het nu. Zoals bij sneeuwwitje voorbeeld. Reageer dan pas op mijn schrijven en als je het niet begrijpt, dan hoef je dat niet zo bij mij neer te leggen, zoals je dat nu doet.

  4. Jaja Elise, Harry Potter vergelijken met de echte wereld. Dat is pas mooi intelligent en bijna wetenschappelijk. Daar moet je inderdaad veel voor lezen.

   Net zoals je eerdere voor spellingen over Nibiru en dat afgelopen september de wereld al zou vergaan of er maximaal 500 miljoen mensen zouden overblijven. Helemaal niks van uitgekomen!

   Het zou je sieren als je gewoon ergens fantasieverhaaltjes gaat schrijven want alles wat je zegt, is nergens op gebaseerd. En kom dan niet aan met een slechte jeugd en een arm leven, dat is geen excuus om te proberen mensen in angst te zetten.

  5. Sinds wanneer is sneeuwwitje van Disney? Disney jat alles wat los en vast zit en verkracht oude volksvertellingen. Opdat het plebs vooral maar niet in contact met zichzelf komt.

   Raadseltjes opgeven en smalend zeggen ’told you so’.
   Bah, wanneer kruip jij in je slangenkuil, Elise 7×7?

  6. Elize: snater de snater wat een kabbala gekakel.
   Wat heb jij toch een plezier om de boel te verstieren.
   Voor wie doe je dit mollenwerk?
   Wordt er hier op de site teveel informatie boven tafel gehaald?
   Ik zou je bannen van deze site!
   Ook al is dat tegen mijn principe.

  7. Elizium wordt er soms nog interactief gehøken in het sprookje van grimm of is dit het resultaat van vele jaren niet heuken vanwege die dwergen dat het vergif nu klotsend naar binnen slaat en resulterend in een gekrompen bevolking van beneden de 500, je zou er unheimisch fatalistisch feminaal van worden, maar doe vooral je ding, ik las laatst sinds jaren geleden weer eens verschillende voormalig vroegertijds relatief onschuldige dames bladen in een wachtkamer; schrok me rot van die nieuwe massale verneder onzin, van 8 tot 88 is er maar 1 themading te ontwaren; als het uitsteekt moet je het ontwijken en er vooral met je vriendinnen over blijven kleppen tot je groen ziet, honderd achterklap recepten per artikel met de leidraad van doe vooral geen moeite om je tegenpool te ontmoeten, over social engineering gesproken, zo kwam het op mij over.

   Libelle TV – Zij heeft stijl | Voice over
   https://vimeo.com/77219315

   ELYSIUM – Official Full Trailer – In Theaters 8/9
   https://www.youtube.com/watch?v=QILNSgou5BY

  8. VvV 7.4 Dan moet je die youtube van Bowie eens tegelijk met dat filmpje van beforeitsnews ” Obama prepares for war with Americans” af luisteren… Ik zou haast zeggen pappa, werk aan de winkel. Top hit!

  9. Ik waardeer jullie postings allemaal, maar blijf me verwonderen dat velen onderschatten hoe productive programming al sinds jaar en dag werkt. Hollywood is het helemaal 😉
   Bekijk eens de gematria.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Gematria
   Dit is hoe de Zioos werken, dit is Talmud op en top.
   Als je aankondigt wat je gaat doen, kun je er niet karmisch op afgerekent worden, althans zo denken zij…

  10. Het bovenstaande is één vorm van gelagaliseerd kwaad.
   De andere is en zin en waren alle geheime genootschappen met hun bloedoffers om trouw te zweren aan de genootschap, niemand te verraden, opdat alle aangebrachte ellende dankzij dit geofferde bloed zich sinds eeuwen kan doorzetten.
   Wat is erger: een religie of een geheim genootschap?
   Wat mij betreft beiden, maar er is zeker een gradueel verschil.

  11. ehhh Anna, hoe zit het met die WW3? Waar blijft ie nou? Hollywood zit er ook om te springen want het geld is op. De wapenindustrie idem dito. Ik blijf me verwonderen over zoveel kortzichtige arrogantie met oogkleppen op. En wat bedoel je met legaal kwaad? Wat is legaal kwaad? Wie heeft jou wijs kunnen maken dat wat voor kwaad dan ook, legaal is?
   Psychopaten die zelf wat wetjes in hun eigen voordeel gemaakt hebben om de bevolking eronder te krijgen? Dat is voor hen te hopen dat ze daar karmisch niet op afgerekend worden maar ik zou mijn handen daar niet voor in het vuur willen steken. Kun je eigenlijk uberhaupt wel zelfstandig denken of ben je alleen zo zelfverzekerd en bijdehand in groepsverband?

  12. Hehe Christina, last van oprispingen?
   De oorlog is nooit gestopt, dus de 1e, 2e en 3e zijn imo ijkpalen in de geschiedenis, net als allen daarvoor….
   Maar, jij als Starseeder, die nog belangrijker schijnen te zijn als Indigoos, wat vind je van deze hilarische YT van JP, een absolute favo van mij 😉
   https://www.youtube.com/watch?v=UI_Ia_nZ48k

  13. En als je een serieuze reactie van me wil, dan moet je eerst maar eens achter je oren krabben.
   Is Christiane werkelijk een vrouw? Of is het een man…
   Een paar weken terug was je nog Faith.
   Zoeken op avatar afbeeldingen twijfel ik er zeer aan, want Philip kom ik dan ook tegen.
   Wees eerst zelf eerlijk, dan kun je een eerlijk antwoord verwachten.
   Good luck Christiane…

  14. En Christina, en besef dat Guido niet blij met me is, want heb meerdere postings nodig om zaken duidelijk te maken, heb een soort ADD brein, en zeker geen ADHA brein, lastig voor de moderator dus, vraag bij deze weer mijn excuses:
   Christina gedraagt zich als Christus.
   Christina weet wat het Goddelijke Plan is…
   Christina weet, dus Christina Christus, kom er dan maar eens mee op de proppen…
   Dan kunnen we allemaal ket deze wetenschap een groot deel van onze weg naar (meer) bewustwording overslaan, want Christina WEET en wij niet….

  15. Verzoek aan Guido, die af en toe gek van me wordt 😉
   Maak er maar één posting van, please….

 6. Logies dat Israël zich zo stil mogelijk houd , als rond om de landen in brand staan , NIET mee bemoeien ,want bij de geringste fout zouden ze zich massaal op jou kunnen storten , en al je reserves heb je misschien nodig , als het toch nog escaleert door , geheime stokerij,want het word zo langzaam aan een onontwarbare kluwen van tegenstrijdige belangen,het zal goed zijn als Isis totaal van de kaart geveegd word, en het volk wat er thuis hoort opnieuw kan beginnen.

  1. Kletskoek Christ, volstrekte kul zelfs..! Logisch dat Israël van Netanyahu zich zo stil houdt in de media, maar achter de schermen volop bezig is ISIS IN HET ZADEL TE HOUDEN, door wapenleveranties, verzorging van gewonde strijders, etc. Gewoon maar even een paar links; zoek zelf en je vindt een schat van waardevolle info over het Likud-spelletje van Netanyahu.
   http://www.veteranstoday.com/2015/10/21/breaking-story-israeli-general-captured-in-iraq-confesses-to-israel-isis-coalition/
   http://matzav.com/virginia-tech-professor-likens-israel-to-isis/
   Israëli-leger ontmoet ISIS/AL Nushra-strijders op Golanhoogte… http://smoloko.com/?p=5103
   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/12/vs-veteranen-leggen-zionistisch-complot-bloot/

  2. Beste Guido, aan jouw om te beoordelen of dit of topic is ?
   Net een mooi artikel op VT to day gelezen ; pardon me… could you be soulles … or almost soulles ; groet Jenne

 7. Voordat Foxnews overgenomen werd door Murdoch was het een onafhankelijk hoog aangeschreven journalistieke zender. In de volgende reportage van kort na 9-11 wordt een duidelijke link gelegd tussen de aanslagen en de Israëlische geheime dienst. De conclusie van diverse rapporten is dat er een enorm spionagenetwerk bestond. En dat de Israëlische geheime dienst op zijn minst voorkennis heeft geahad. Deze schokkende reportage is dus gewoon uitgezonden op de msm in de tijd dat dit nog mogelijk was.
  The Banned Fox News Report from 2001 Connecting Israel to 9/11 http://renegadetribune.com/the-banned-fox-news-report-from-2001-connecting-israel-to-911/

  Blijkbaar escaleert het conflict in Syrië staads verder. Syrië rapporteert beschietingen met mortiergranaten vanaf Turks grondgebied op hun soldaten!
  http://sputniknews.com/middleeast/20151128/1030923106/syrian-army-mortars.html

  1. Tja, wat is het belang van Turkije om zo’n vliegtuig neer te schieten..? Hoe moeilijk kun je het maken om het werkelijke motief achter dit verhaal te zoeken.. Met andere woorden: de CIA speelt i.s.m. Turkse geheime dienst, met Erdogan als puppet-on-a-string, het spel om Rusland te provoceren en de NAVO tegen Rusland op te zetten.. En klojo-Rutte ziet geen reden te twijfelen aan het propaganda-standpunt..

  2. Met die gore Klojo GuidoJ ben ik het soms wel eens, maar vaak ook niet.

   Persoonlijk vind ik dat premier Markt Rutte beter bij Unilever had kunnen blijven en het regeren had moeten overlaten aan iemand met een visie op mens en maatschappij die voorbij gaat aan markt en rendement. Maar ja, zoveel mensen, zoveel wensen.

  3. Koekje: “grooote griezelvriendin Cobie de Haan Brrr.” Goed zo! Ga zo door!
   Inderdaad een link met informatie die wij allemaal maar eens goed tot ons door moeten laten dringen. (jaja, jij ook Koekje)

 8. Even iets (gedeeltelijk) off-topic, maar wel belangrijk om te melden. Met dank aan Guido voor het artikel over Rita Katz.
  Destijds ter kennisgeving aangenomen, maar nu zie je de naam ook in het nieuws voorbij komen. Zovele geheime diensten die met terreur bezig zijn, maar de meest cruciale informatie komt van haar (private non-profit) dienst. En de snelheid waarmee is ook opvallend.

  Recente artikelen uit Belgische msm-kranten:

  http://www.demorgen.be/technologie/wie-is-die-vrouw-die-als-beroep-terroristen-bespioneert-b715f3c6/

  http://www.demorgen.be/buitenland/belgische-jihadi-kopieer-degenen-die-parijs-in-paar-uur-veranderden-bdc267ee/

  Ouder artikel 92007) uit de Gazet van Antwerpen:

  http://www.gva.be/cnt/oid495999/archief-denemarken-lijkt-doelwit-te-worden-van-moslimterrorisme

 9. Mooi verhaaltje 🙂 klopt helemaal niets van. iedereen is bang van rusland vooral europa maar niemand durf iets te zeggen. Als rusland goed was had hij niet geholpen aan assad.

  1. Johan, ken jij de achterliggende historie van de Caucassus, de Slavische volkeren, of de onhebbelijke denigrerende houding van de Islam tegen over anders denkenden, het slaven roven op alle Europese kusten en in de Slavische woongebieden door de Tartaren, het is nog maar een jong dogmatisch bijgeloof om de woestijn people een leidraad te geven, en later onder de Kurd Aladin als oorlogs leuze te worden gebruikt, de Turken hebben het opnieuw als een dogmatisch oorlogs doctrine gebruikt, en nu opnieuw, er zit geen liefde in hun religie, want die kenden zij niet, lees het zelf en geef dan een goed gefundeerd commentaar.

  2. Jij gelooft in de sprookjes dat Assad zo slecht is.
   Assad die ook de extreme Sunnis moet bevechten.
   Assad die de Christelijken in vrijheid hun Géloof laten lijden.
   Assad die een gematigde vorm van het Shiite geloof heeft de Allawite.
   Die vrouwen niet dwingt een hoofddoek te dragen kijk maar naar zijn vrouw.
   Maar ja hij moest verdwijnen van Amerika en Europa volgt als een braaf schoothondje.
   Waarom zeg je dan niet wat Amerika allemaal uitvreet in gevangenissen over de hele
   wereld en niemand durft daar wat van te zeggen.

 10. De Russen hebben hun ervaringen met de islam,,.
  Ayip liet dat nog eens merken.
  Ondanks de verwarring alom heet Ayip maar een doel, tot het komen van islamiseren.
  Ayip is bevangen door de duivel van de Profeet waarvan Allah zegt dat alle zijn woorden mee uitspreken.
  Met de snelheid van de Profeets paardenspan schoot hij een WIG uit de lucht en meer,, bang als hij is het voor samenspan van Europa.

 11. Ik geef hier even drie artikelen weer die je ogen openen over het conflict in Syrië. Het is een wespennest, maar zo wordt er heel veel duidelijk!

  Russia Destroys The Greater Israel Dream http://platosguns.com/2015/10/19/russia-destroys-the-greater-israel-dream/
  Putin, NATO and the Turkish Banana Peel
  http://platosguns.com/2015/11/25/putin-nato-and-the-turkish-banana-peel/#more-14649
  From the Airliner to the Bomber – Israel Shamir/The Unz Review
  http://platosguns.com/2015/11/28/from-the-airliner-to-the-bomber-israel-shamirthe-unz-review/
  En als bonus. “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East
  http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815

  British Foreign Secretary Says “Bomb,” which means “Missile”
  http://www.veteranstoday.com/2015/11/10/british-foreign-secretary-says-bomb-which-means-missile/

  1. euhm…….. wow ……. 1 persoon zecht iets en ikmoet het dan zomaar geloven ?

   ik doe liver onderzoek naar dit , zonder vage bronnen te citeren … sorry maar ik vind dit wel heel erg ongeloofwaardige artikelen

  2. Tog vein dat ju ivvu her op du zijt waz.. Grote zoekzez met dah ondurzoeku..!

 12. Volgens mijn oude vriend een uitgetreden Jezuït, is Putin met een Kruisvaarders/Tempeliers oorlog bezig, hij wil de oude Christelijke gebieden terug winnen, de Katholieke kerk helpt hem daar bij niet, om dat hun concurent De Orthodoxe Oosters Katholieken dit hun oorlog is.
  Kiev in de Oekraïne, was het hart van het Orthodoxe geloof is opnieuw in handen van de Khazaren, ook dat zal ter zijnertijd worden bevrijd, het klopt de Grieken zijn niet bij machte om hun cultuurland grote stukken van Turkije waar de Grieken nog steeds dagelijks stilzwijgend uit verbannen worden, scholen die dicht gaan oude seminairis die geen mensen mogen toelaten met prachtige bibliotheken enz enz, terug te winnen ook niet op vreedzame wijze, het Christendom is practies uitgeroeid, met het stilzwijgende toekijken van Europa, en zijn corrupte politisies, gecorrumpeerd door de USA van uit Saoudi Arabia en de andere Semieten Israel, Turkmenen Khazaren, te vinden in hun DNA !
  Het is een hele aanvaardbare hypothese, hij is gelovig, en een soldaat een Tempelier dus !

  1. Jenne alle geloven die met god,Mohammed te maken hebben willen zij weg hebben omdat zij de duivel nu eenmaal aanbidden.

  2. De laatste grootmeester van de Tempeliers was Jacques de Molay, hij stierf op 18 maart 1314 in Parijs op de brandstapel. De Molay heeft gedurende zijn (schijn)proces onder marteling bekentenissen afgelegd, maar die later herroepen. De beschuldigingen tegen de Orde van ketterij, homoseksualiteit en aanbidding van “Baphomet” waren voor die tijd ongehoord. Het verhaal wil dat De Molay op de brandstapel de koning en de paus vervloekte; beiden stierven nog geen jaar later.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Tempeliers

  3. Volgens mijn vrienden heeft Putin vaak lange contacten met oude Christelijke Orthodoxe kloosters in Griekenland, die dan via hun oude inlichtingen kanalen
   op letten dit zijn allemaal hyphotesus, de Orthodoxe kloosters beschikken over meer materiaal van en over de Tempeliers als het Vaticaan, wat uiteindelijk de directe vijand werd van de Tempeliers.
   Maar het is zeker er zit een groot stuk geschiedenis in het huidige gebeuren in al deze quasi geloofs oorlogen, de Islam is zonder meer de anti Christ, de ruiters uit het eind spel, maar dit is te keren, door een denken wat op naasten liefde en de goedheid in de mensen is gebaseerd !

  4. Jenne, volgens mij hebben we nog steeds te maken met psychopaten die denken afstammelingen van de bloedlijnen te zijn (wat we uiteindelijk allemaal zijn…) en nog steeds zijn blijven hangen in een vroegkinderlijke levensfase waarin het allemaal ogenschijnlijk draait om het kind.
   Deze psychopaten zijn in deze fase blijven hangen, dus een echte ontwikkelingsstoornis.
   Maar dit was ooit een fase in de geschiedenis van het menszijn.
   De machthebbers altoen dachten in grote rijken…
   Van de Romaanse, Ottomaanse en noem ze maar op.
   Heden ten dage moet kennelijk dit nog steeds over en weer gerealiseerd worden.
   Wat een stelletje kleuters 😉

  5. Haha grappig Odette, ik heb ook bij de padvinderij gezeten en natuurlijk ook cowboy en indiaantje gespeeld, maar het was een spel toen, met veel lol én zonder slachtoffers…

  6. Dat had zo moeten blijven, vind je ook niet? We willen het spel best af en toe meespelen, omdat zij het zo leuk vinden, maar dan zonder bloedvergieten en andere nare dingen.

  7. Inderdaad Odette, als we zo zouden kunnen spelen was er niets aan de hand.
   Dan weten we dat het een spel is en kunnen we met elkaar lol beleven.
   Maar het spel van de psychopaten ligt ogenschijnlijk op hetzelfde niveau, maar ze sluiten het grootste deel van de mensheid uit, danwel ze vermoorden dit deel van de mensheid.
   En dat vinden zij dan leuk…
   Hoe ziek kun je zijn, iets om ernstig mee te doen te hebben eigenlijk.
   Maar voorlopig geloofd 99% van de mensheid in dit spelletje.
   Wat een waanzin toch?

  8. Beste Anna en Odette, vanmorgen vroeg me weer bezig gehouden met de menselijke gebeurtenissen, of historie als je wilt van waar ik woon,
   toen kwam ik dit tegen, lees hoe mooi ; het leven is de schaduw van een droom/illusie, in het Frans klinkt het mooier ; la vie et c’est l’ombre d’un réve, het was ooit het land van de poéten en troubadours, het weer is somber, dan is het dubbel somber want alles is gericht op de Zon en zijn licht, groet Jenne

  9. Jenne, ik hou van alle schakeringen van het licht.
   Eigenlijk ben ik wel verknocht aan Nederland om die reden.
   De vier jaargetijden hebben allemaal mijn bekoring.
   Mis jij Nederland misschien om deze reden soms ook?
   Licht is het penseel van de kunstenaar.
   Hartelijke groeten terug.

 13. Poetin is OK ook Obama is een lief mens maar heeft niets te zeggen ! Net als JFK die wilde ook de waarheid naar buiten brengen maar ja dan wordt je omgebracht !! Dit is ons leven helaas !! De waarheid wordt omgebracht !!! Er is geen waarheid meer want dat kan niet meer !!! HELAAS !!! Hoop op een betere wereld! Waar de waarheid gehoord kan worden maar vrees…… het ergste !!!

 14. Europa laat Rusland en Putin gewoon aftaaien, vooral van Duitsland is het onbegrijpelijk dat ze Rusland zo in de kou laten staan, ze schijnen hun lesje nog steeds niet geleerd te hebben, ze wedden voortdurend op het verkeerde paard, Madam Merkel, nou ja beetje volksverrader is ze wel, net zo als veel andere Europese politieke figuren, ze zijn denk ik niet eerder te vreden als alles tot een smeulende hoop stenen verworden is.
  Moet zeggen begrijpen doe ik hun standpunt niet echt, een grotere objectiviteit is wel gewenst, maar ja de USA zal wel heel wat stokken achter de deur hebben, chantage is niet van de lucht, het is heel erg voor veel heel veel goede Duitsers te lezen uit hun vele reacties.

 15. Anna, 7,13, geheime genootschappen ken ik niet, wel broederschappen, en als je die niet goed gesloten houdt, is het zo bedorven als een mooie fles wijn met een lekkende kurk.
  Sommige mensen kunnen met hun geslepenheid, het mooiste kapot maken wat er bestaat een band van naasten liefde, en dat dan herplaatsen met hun gecorrumpeerde macht.
  Ga en kan niet uit de school klappen, maar deze broederschappen, de semi open en de volkomen gesloten, op strenge ballotage regels gebouwde ordening, doen veel goed werk, het is geen paralel wereld wat sommigen beweren.
  Het is het voortzetten van het aloude Gilde denken, het onderling helpen, in tijden van nood.
  Prachtig voorbeeld, gemeente Staphorst, niet verzekerd, boerderij door bliksem inslag verbrand, redden wat er te redden was, na overleg en beraad, begonnen alles op te ruimen, stenen schoonbikken en zo, na drie weken, begonnen met de herbouw, buren en anderen, in hun vrije tijd, ook de nodige vakmensen, en zie hier voor het eind van het jaar woonde de familie in hun prachtige autenthieke herbouwde boerderij, een gemeenschap !
  Niet voor ieder één weg gelegd, fijne mensen, mooie herinneringen, prachtig hecht dorp, doorn in het oog van de pseudo vlapdrollen, VK, Telegraaf etc.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.