Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

Radiohost Fox ontslagen na: ‘Democraten aanbidden Moloch’..x

Radiohost Fox ontslagen na radio-interview:
‘Democraten aanbidden Moloch’..

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Radiohost Todd Starnes van FOX-Radio Moloch

Fox News in de VS heeft haar radiohost Todd Starnes op non-actief gezet, nadat een gast in zijn show ‘Fox News & Commentary’  had gezegd, dat de Democraten de heidense godheid, de demon Moloch aanbidden. De figuur die in het Oude Testament wordt genoemd en via kindoffers wordt geëerd. Starnes besprak de kwestie met deze gast, Dr. Robert Jeffress, een evangelische predikant uit Dallas. Zij spraken over hun steun aan president Donald Trump en de mogelijke satanische motieven achter de extreme agenda van extreem-links.

“Dat doet me denken aan een pyromaan met een lucifer in zijn hand, die op het punt staat een gebouw in brand te steken en zegt: ‘Bid nu met mij dat de vernietiging die ik ga veroorzaken niet al te ernstig is’ ” aldus Jeffress over de stappen die de Democraten tegen president Trump nemen in het kader van impeachment. “Als Nancy Pelosi oprecht is over het samenbrengen van onze natie, zou ze deze aanklacht moeten laten vallen.”

“Maar we nemen gewoon aan dat ze tot God bidden,” antwoordde Starnes. “Maar dat weet ik niet helemaal zeker. Blijkbaar is de god die ze aanbidden de heidense god van het Oude Testament, Moloch, die het offeren van kinderen toestond,” antwoordde Jeffress. “De God van de Bijbel keurt het doden van miljoenen en miljoenen kinderen in de baarmoeder niet goed. Ik denk dat de god die ze aanbidden de god van hun eigen verbeelding is.”.

De liberalen gingen na dit nieuws los op Twitter om de vermoedens van Dr. Jeffress te bevestigen en te bevestigen dat velen van hen in feite deze heidense godheid aanbidden. Alsof de kurk uit de fles was gegaan..!

Lesson: don’t fuck with Moloch. https://t.co/ZMsE5nyshZ

— David Roberts (@drvox) October 2, 2019
x

Fellow liberals, I regret to inform you Fox News has discovered our worship of the Pagan dark God Moloch.https://t.co/ma5GojEZWu

— Brianna Wu (@BriannaWu)October 2, 2019

x
DON’T MESS WITH OUR GOD, MOLOCH https://t.co/dBHv5Zfky4

— Oliver Willis (@owillis) October 2, 2019

ALL HAIL MOLOCH HIS WILL BE DONE. https://t.co/GGcmxRZ39m

— Daniel W. Drezner (@dandrezner) October 2, 2019
x

Praise be Moloch! https://t.co/QE0m5Tj7zb

— Ken Reid (@KennethWReid) October 2, 2019

Alex Jones kaartte deze kwestie al jaren geleden aan..
Terwijl de liberalen proberen de spot te drijven met deze kwestie, is er wel degelijk verontrustend bewijs dat deze heidense godheid door elitaire kringen wordt vereerd. De oprichter van Infowars, Alex Jones, infiltreerde vele jaren geleden in het beruchte landgoed Bohemian Grove; een privé club van ’s werelds meest invloedrijke machtsmakelaars die elkaar elke zomer aldaar in Sonoma County, Californië, ontmoeten. Hij filmde in 2000 een van hun bizarre rituelen van veraf, waar hij beweert dat hij ze een beeltenis van een kind zag verbranden voor de ogen van een gigantisch stenen afgod dat ze Moloch noemden.

De korrelige beelden van deze opnames van Jones:

Deze jaarlijkse bijeenkomst is inmiddels mainstream nieuws geworden, waarbij verschillende media, die dit verhaal eerst als conspiracy hadden afgedaan, zoals de Washington Post en Business Insider (HIER), nadien gedwongen werden, door het bewijsmateriaal (foto en film) het bestaan ervan toe te geven.  Deze club houdt al -zo blijkt- sinds 1878 jaarlijkse vergaderingen.

Ex-president Bill Clinton over Bohemian Grove:

“De Bohemian club? Zei je Bohemian club? Dat is waar alle republikeinen heen gaan om naakt tegen Redwoodbomen te gaan staan, toch? Ik ben nooit naar de Bohemian club geweest, maar jij zou moeten gaan. Het zal je goed doen; je krijgt dan wat frisse lucht.”

“De mensen die zich daar verzamelen bij Bohemian Grove zijn prominente bedrijfsleiders, voormalige en toekomstige Amerikaanse presidenten, bekende nationale figuren, oliebaronnen etc., krijgen te horen dat zakelijke deals buiten deze dagen moeten worden gelaten,” schreef de Washington Post (HIER) over dit geheime genootschap van verdachte Moloch-aanbidders. ‘Een uitzondering was in 1942, toen er in het bos een planning voor het Manhattan Project werd gemaakt, die leidde tot het ontstaan van de atoombom.’

Bij deze zaak, blijkt een eigenaardige verwijzing tevoorschijn te komen, naar het aanbieden van een offer aan Moloch, gevonden in de e-mails van Hillary Clinton, die in 2016 door WikiLeaks openbaar werden gemaakt: “Met gekruiste (sic) vingers, de voet van het oude konijn uit de doos op zolder, zal ik een kip in de achtertuin aan Moloch offeren.” (HIER)

Terwijl Starnes nu dus niet meer voor FoxNews kan werken, doordat hij kennelijk iets té dicht op de waarheid zat, heeft hij zijn volgende stap aangekondigd: een ,,veelzijdige het uitzenden en digitaal bedrijf te lanceren dat zich bij het leveren van authentiek conservatief nieuws en commentaar” genoemd de Starnes Media Group, waarop hij zich in de nabije toekomst concentreert en zijn principes niet zal moeten compromitteren om een platform te handhaven. “Ik ben een rotsvaste conservatief en ik breng mijn geloof niet in gevaar”, vertelde Starnes na zijn ontslag. “Punt.”

* * *

 

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.