Advertentie

Trump heeft gelijk: CNN is Fakenieuwszender..!!


x

x

Trump heeft gelijk: CNN is Fake-nieuwszender..!x

2017 © WantToKnow.nl/be

 

x

Project Veritas-oprichter James O’Keeffe

James O’Keefe is oprichter van ‘Project Veritas’, een onderzoeksorganisatie die corruptie en oneerlijke praktijken, zelfverrijking door politici, fraude en andere misdragingen, binnen publieke en private organisaties aan het daglicht wil brengen. Met het doel een meer ethische en transparante maatschappij te krijgen. Tot op heden is ‘Project Veritas’ de meest effectieve non-profitorganisatie in de VS. Er is inmiddels al een dozijn successen geboekt, die deze organisatie op haar conto mag schrijven. Het patroon daarbij is telkens hetzelfde:

Project Veritas (PV) lanceert een onderzoek door het plaatsen van undercover-journalisten in genoemde organisaties. De resultaten van deze onderzoeken, zorgen voor veel ophef in het maatschappelijke, politieke wereld. Corruptie wordt geopenbaard, leiders treden af en organisaties worden zelfs op non-actief gezet. PV (HIER) gaat er prat op dat zij een hoge score hebben, qua resultaten. Ze komen niet met onmiddellijke oplossingen voor de problemen die ze aan het daglicht brengen; dat vindt James O’Keefe niet een directe taak van zijn organisatie. Ook houden ze zich niet bezig om anderen hiertoe te zetten. Het belangrijkste doel is dus informatie aanbieden aan het grote publiek, zodat hierdoor een transparant(er) beeld ontstaat van een specifieke kwestie, zoals in dit geval met het CNN-fakenews..!

CNN-senior-producer valt door de mand..!
In een onlangs geschoten video-reportage, volledig ‘under-cover’ gefilmd, hebben mensen van PV, John Bonifield te pakken genomen. Deze man is sr. producent bij CNN en PV kreeg hem aan het praten over de reportages die CNN maakt, sinds het aantreden van president Trump, over de vermeende relatie van deze omstreden miljardair met de Russen. Bonifield geeft keihard toe, in de veronderstelling natuurlijk dat niemand anders het hoort, dat het beleid van CNN erop gericht is, dát Trump samenwerkt met Russen en dát de Russen zich bemoeit zouden hebben met de USA-verkiezingen van 2016. Bonifield doet verschillende uitspraken over dit ‘Rusland-verhaal’, de ene wat harder dan de ander, die allemaal wijzen op FAKE-NEWS..

De drijvende factor achter dit anti-Trumpbeleid, dit smeerpijperij-verhaal over een anti-patriotische president, is duidelijk. Het is de uitvoering van de orders die direct komen van de hoogste baas van CNN, Jeff Zucker. Hij wil dat CNN-reporters tekeer gaan tegen Trump, en de Rusland-geruchten opblazen. Aldus Bonifield.

CNN CEO Jeff Zucker

“De CEO van CNN heeft in een interne vergadering ons gecomplimenteerd. ‘Goed gedaan iedereen, dat nieuws over de klimaataccoorden, maar dat is klaar; terug naar Rusland.”

Het gaat allemaal om de KIJKCIJFERS, zoals Bonifield bevestigt. En volgens Bonifield gaan de zaken goed bij CNN.. ‘Business is booming. Trump is goed voor de zaken op dit moment’ concludeert hij.

“Het is business, mensen zijn als de media met hun ethische phssssss… Al die mooie praatjtes, waarover gesproken wordt, al die ethiek, die ‘kleine schattige ethiekjes’, waarover gesproken wordt op de School voor Journalistiek, jij bent preciés zo. Het is werkelijk schattig, maar dit is business”.

Hij doet ook uitlatingen die Donald Trump volledig vrijpleiten, omdat waar geen bewijs is, natuurlijk ook (nog) geen sprake is van een misdaad/misdrijf.De CNN-producer hierover:

“Tot op heden heb ik nog geen enkel goed bewijs gezien, dat duidelijk aantoont dat de president een misdrijf heeft begaan. Het is nu eigenlijk allemaal BULLSHIT wat we brengen. Het ziet er naar uit dat er geen enkel groot bewijs is. En als dat ergens aanwezig was, zou het al lang door mensen gelekt zijn.”

En zijn praatjes gaan maar door, waarbij hij ook de CNN-directie betrekt. Volgens hem is de ideologische achtergrond van CNN de oorzaak van deze houding tegen Donald Trump. Die overigens nu volledig gerehabiliteerd dient te worden in zijn uitlatingen naar CNN.. Bonifield hierover:

“Ik wéét dat een hele boel mensen hem niet mogen, en dat deze mensen hem het liefst uit het Witte Huis getrapt zien worden. Maar ik denk dat de president waarschijnlijk gelijk heeft als hij zegt dat er een heksenjacht op hem gaande is. Er is gewoon geen enkel degelijk bewijsstuk voorhanden.”

In deze video, met het originele materiaal van Project Veritas, zie je hoe John Bonifield zijn mond voorbij praat, in de veronderstelling dat hij vrijuit kan spreken. Het verhaal is dus in-en-in-bewijs voor de MEGA-MANIPULATIES die CNN en ongetwijfeld de rest van de Amerikaanse media uithaalt, om maar

Inmiddels is er flink wat beroering ontstaan in de VS over deze reportage en is Project Veritas gekomen met een deel II van deze video. CCN heeft gereageerd en meldt trots dat ‘medisch Tv-producent Bonifield in bescherming wordt genomen en dat hij, net als iedereen bij CNN, recht heeft op een eigen visie’.. Zoals je ziet een boel statements in één zin.. Een zin waar een PR-bureau jaloers op zou zijn..! Kijk zelf hoe de links-progressieve Van Jones (CNN-commentator) ook roept dat het hele Rusland-verhaal een ‘Big Nothing-burger’ is..:

 

HET WACHTEN IS NU OP ÉÉN VAN DE NEDERLANDSE ‘GROTE MEDIA’, DIE HET LEF HEBBEN OM DIT VERHAAL TE CITEREN. MAAR GELOOF ONS, DIT WORDT GEWOON WEER NIET BELICHT.

21 gedachten over “Trump heeft gelijk: CNN is Fakenieuwszender..!!

 1. Wie zijn de eigenaars van de media’s, de redacties hebben niets in te brengen onafhankelijke vrije nieuwsgaring zo als dat hete, bestaat niet meer, zo hier en daar is er nog een vonkje aanwezig, misschien moeten we het aanblazen met zijn allen, Jenne

 2. Bravo! Applaus!
  Het zou zo langzamerhand eens tijd worden dat iemand die valse voorlichters vol in de spotlights zet.
  DIT is nou precies de reden waarom een plek in mijn huiskamer die jarenlang prominent gevuld werd door een grootbeeld TV toestel, leeg geworden is nadat ik mijn TV toestel gedoneerd heb aan iemand die er blijkbaar nog wel iets in hoopte te zien.
  Die plek is leeg tegenwoordig en die plek blijft ook leeg.
  Er staat nu een mooie schemerlamp die mij er elke keer weer aan herinnert dat ik in ieder geval “het licht” heb gezien.

  1. Er is wel een groot probleem. Heel veel van die leugenaars hebben er persoonlijk belang bij om te LIEGEN & BEDRIEGEN. Als ze geen vet salaris hebben dan verliezen ze hun huis, vrouw, kinderen, etc. Onze propagandisten van de STAAT, van de Rothschild-Zionisten, etc. hebben allemaal heel erg grote belangen die ze te danken hebben aan het liegen en bedriegen. Ze kiezen wel voor de DOOD.

   https://twitter.com/zakenpief/status/880506747542261764

   http://dai.ly/x10bs21
   Kies voor het LEVEN of de DOOD propagandisten en andere samenzweerders! Later niet klagen dwazen als je de dood kiest en krijgt voor jezelf en je nageslacht!

  2. Weet je wat nog het aller ergste is. De TV is zo’n mooi middel om de mensen slimmer en “spiritueler” te maken. Meer om elkaar te laten geven, de natuur, de dieren. En ze gebruiken het 100% om de boel te verzieken. Ik had ooit digitale TV van UPC (kastje van de buurman voor 2 euro per maand) het eerste propgramme dat verdween was het “Nederlandse wetenschap kanaal”. Verwijderd om plaats te maken voor een PULP zender. Om deze manier maakt het Westen zichzelf ARM. Ze gaan maar hun gang. Mijn leger van Moslims druppelt langzaam Europa binnen. Mijn Trojaanse paard. Zal weinig moeite kosten om deze strijders in te zetten tegen een corrupte elite.

  1. Het is bij veel, zo niet alle journalisten een kwestie van Cognitieve Dissonantie. ‘Het kán toch niet waar zijn, dat CNN dit doet’..
   Denk je dat wanneer die Bonifield zijn baas Jeff Zucker woorden in de mond gelegd zou hebben, hij daar nog zou werken..?? DUS deze meneer heeft het wel degelijk gezegd..!!

  2. http://www1.ae911truth.org/faqs/682-how-did-they-know-examining-the-foreknowledge-of-building-7s-destruction.html De BBC lijkt dezelfde methoden te gebruiken om het publiek voor te liegen.Het probleem is wel dat door die leugens de bevolking een verkeerd beeld vormt die vergaande gevolgen hebben en zelfs tot oorlogen met vele onschuldige slachtoffers leiden.
   9/11 was de aanleiding voor de “oorlog tegen terrorisme” en al na een paar uur wist W.Bush te melden dat Osama Bin Laden achter de 9/11 aanslagen zat maar wat mogen we nog van dergelijke nieuwsbronnen geloven wanneer ze vertellen dat gebouw 7 ingestort is terwijl iedereen kan zien dat het nog gewoon overeind staat?
   Ook de inval in Irak was bewezen onterecht en de Vs hebben in Syrie ook niets te zoeken in tegenstelling tot Rusland die bondgenoot van Assad zijn.Wanneer er nog onafhankelijke rechtspraak is dan mag toch verwacht worden wanneer een CEO van CNN een bekentenis aflegt waarin gezegd wordt dat CNN vals nieuws brengt dat CNN daar strafrechtelijk voor vervolgd gaat worden en eventueel gedurende een onderzoek uit de lucht gehaald wordt om onnodige slachtoffers/leed te voorkomen?
   En wie hebben er profijt van de leugens behalve CNN zelf?

 3. het is in Nederland niet anders, als je ziet hoe Pauw een een tweetje doet met Peter r de vries om de gasten die zij niet mogen te demoniseren als of het minderwaardige mensen zijn ,hun voorbeeld is en was Marcel van Dam nou dan weetje wat er bij PO gaande is.

  1. Dan snap je ook waarom Rusland steeds maar aangepakt moet worden. Joden hebben een hekel aan blanken en het meest aan Russen.

 4. Er zijn misschien in de Verenigde Staten 4 of 5 kranten die niet in handen van de Zionistche Joden zijn, één daar van was de Denver Cronicel, ooit gehoord op de Truthdig site, op gericht door onder andere Kurt Vonnegut, echt een fijn mens, mooie boekjes geschreven, het zit er al heel lang aan te komen, ze wroeten in ander mans samenlevingen, onbeschoft volkje, Jenne

 5. Trump vs CNN verhaal heeft maar 1 belangrijk doel. Propaganda om Trump weg te zetten als “beheerst”, dus presidentieel. Een andere doel is Trump weg te zetten als “anti-establishment”. CNN wordt al jaren gezien als CIA propaganda kanaal. Dus dit is het enige nut dat er nog over is voor CNN. Daarna zal CNN snel verdwijnen.

 6. Op het moment is het, het internet tegen CNN. Iemand plaatste een video waar Trump in een worstelwedstrijd een man in “elkaar sloeg”. Op het gezicht van de man was het logo van CNN geplakt.
  CNN heeft klaarblijkelijk de man dermate geintimideerd met het vrijgeven van zijn identiteit, als hij geen excuses aanbood. Het internet is massaal CNN aan het afbranden: https://m.youtube.com/results?q=cnn%20meme&sm=3

 7. CNN is gewoon een psyops operatie van de CIA. Niet eens interesant meer om er achter te komen wat we vandaag zouden moeten denken volgens de CIA want ze hebben zelfs niet eens meer een lange termijn strategie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.