Advertentie

De smeerlapperij op Hunter Biden’s laptop..!


De smeerlapperij op Hunter Biden’s laptop..!

2022 © WantToKnown.nl/be

x

Ondernemer en oprichter van het hostingbedrijf Megaupload, Kim Schmitz, beter bekend onder zijn bijnaam als Kim Dotcom, zegt dat hij samenwerkt met een team dat momenteel de laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, analyseert. Volgens Kim zijn alle gegevens in handen van WikiLeaks en zullen ze binnenkort worden vrijgegeven. Kim zegt dat deze nieuwe informatie zó heftig is, dat Hunter in de gevangenis zal eindigen en dat Joe Biden ontslag zal moeten nemen. Hij is van plan de mediabedrijven te ontmaskeren die maanden geleden een kopie van de hard disc van deze laptop hebben ontvangen maar niet hebben gereageerd.

De zou gaan over de ergste vorm van kindermisbruik, waarvan beeldmateriaal is gevonden op deze laptop van Hunter Biden, zo schrijft Kim op Twitter. We hebben een aantal van zijn Tweets hieronder geplaatst. Zo is o.a. te lezen (vertaald):

“Een forensisch patholoog vertelde me dat het materiaal zo gruwelijk is dat hij zijn werk vaak moet onderbreken. Hebben de spionnen en media die dit ‘Russische desinformatie‘ noemden een pedofiel geholpen?”

De zakenman zegt dat dit niet langer verborgen kan blijven. De laptop bewijst daarnaast ook dat de familie Biden betrokken is -direct of indirect- bij de organisatie en financiering van biolaboratoria in Oekraïne. Voor veel mensen is dit nepnieuws, maar we maken nog maar eens attent op het FEIT dat Victoria Nuland, onderminister van Buitenlandse Zaken van de VS, dit heeft toegegeven in de Amerikaanse Senaat. In deze laboratoria wordt onderzoek gedaan naar dodelijke virussen.

Kim Schmidtz benadrukt dat hij zelf geen kopie heeft van de hard disc, maar in contact staat met het forensisch team in Zwitserland dat de laptop onderzoekt. Hij schrijft ook dat FoxNews-anchor Tucker Carlson en zijn team momenteel opnames maken in Zurich. De gegevens van Hunter Biden’s laptop zullen volgende week de krantenkoppen halen.

Voormalig maffiabaas James Bulger (vermoord 2018)

Meanwhile, in another part of town..
Inmiddels is ook bekend geworden in de VS dat de ‘zoon-van-de-president’ Hunter Biden, samenwerkte met de neef van de beruchte maffiabaas James ‘Whitey’ Bulger uit Boston in een zaak van een duistere Chinese deal, zo blijkt uit pas geopenbaarde e-mails. Deze James ‘Whitey’ Bulger heeft een moorddadige criminele carrière, die tientallen jaren duurde, toen hij aan het hoofd stond van een maffiagroep, die de onderwereld van Zuid-Boston controleerde. Bulger heeft een uitgebreid strafblad waarop naast afpersing, handel in verdovende middelen en het witwassen van geld, ‘betrokkenheid’ bij minstens 19 moorden voorkomen.

Whitey Bulger, wiens illegale uitbuitingen verschillende film- en televisieplots en personages inspireerden, waaronder zijn ijzingwekkende vertolking door acteur Johnny Depp in de film ‘Black Mass’, werd in 2018 vermoord door een andere gevangene in een federale penitentiaire inrichting in West Virginia, een brutaal einde van een gewelddadig leven.

Hoewel het belangrijk is om te erkennen dat James Bulger op geen enkele manier verantwoordelijk is voor de vele zonden van zijn oom of een soortgelijke criminele opzet impliceert, is het zeker een interessante wending aan de voortdurende Hunter Biden saga, een waargebeurd misdaadverhaal op zijn eigen recht.

Hunter Biden met zijn nichtje Caroline..

Zijn misdaden brachten Bulger aan de top van de meest gezochte lijst van Amerika nadat hij in 1994 de stad ontvluchtte en ondergedoken zat. Nadat hij in 2011 werd opgepakt, werd hij naar de gevangenis gestuurd waar hij in 2018 werd vermoord. Het lijkt er echter op dat de familie Bulger nog steeds geld verdient met duistere deals.

James Bulger, de naamgenoot van zijn beruchte oom, was voorzitter van de Thornton Group, een in Boston gevestigd ‘financieel adviesbureau’, dat samen met het bedrijf van Hunter Biden, ‘Rosemont Seneca’ een joint venture oprichtte. Rosemont Seneca’s mede-oprichter Devon Archer werd overigens onlangs veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf voor het oplichten van een inheemse Amerikaanse stam..

Deze joint venture van beide mannen ging vervolgens een samenwerkingsverband aan met Bohai Capital, een Chinees investeringsbedrijf, waarbij BHR Partners werd opgericht. Dit bedrijf omschrijft zichzelf volgens eigen website als een ‘grensoverschrijdende investeringstak van Bohai Industrial Investment Fund’. Dit bedrijf BHR Partners wordt gecontroleerd door de Bank of China Limited, een financiële tak van de  Chinese Communistische Partij.

Even de details nog over deze laptop, voor het geval je het gemist hebt..
In ieder geval zijn de e-mails op de laptop van Hunter Biden echt, want de New York Times, de officiële krant van de mainstream media, is het daarmee eens en bevestigt dit verhaal. Eigenlijk was de FBI het er eerst mee eens, want zij zitten midden in een strafrechtelijk onderzoek naar de zakelijke activiteiten en belastingen van Hunter op basis van de inhoud van de laptop. Ondanks de voortdurende berichtgeving over de e-mails buiten de gevestigde media, was het alleen het onderzoek van de FBI naar de laptop, dat de NYTimes dit jaar uiteindelijk dwong om toe te geven, dat wat het vorig jaar verkondigde, onzin was.

Politico, gebaseerd op een boek van een van haar eigen schrijvers, geeft nu ook toe dat de emails echt zijn, en geen Russische desinformatie zoals ze eerder beweerden. De gevestigde orde werkte en werkt nog steeds ijverig, om het verhaal over de e-mails van Hillary Clinton te verbergen, te verkleinen, te bagatelliseren en te vertroebelen vóór de verkiezingen van 2016, en ze deden hetzelfde met de laptop van Hunter vóór de verkiezingen van 2020. Beide zijn snode voorbeelden van de media, die de informatie reguleren die beschikbaar is voor de kiezers bij het maken van hun keuze.

In het geval van Hunter werden de e-mails begraven, en niet slechts afgezwakt, door een gevestigde media die haar superkrachten beter ging begrijpen. Deze macht komt voort uit de wisselwerking tussen de Amerikaanse inlichtingendiensten en corporate-mediafiguren, die werken ten voordele van de Democratische Partij. Dat samenspel – ongemakkelijk als het was in 2016 met Comey die eruitzag als het kind dat alleen naar het schoolbal ging – kwam tot volle wasdom in 2020.

FBI en hoge regeringsfunctionarissen achter Biden en beweren ‘fake news’..
Toen de New York Post het verhaal naar buiten bracht dat een laptop vol bestanden van Hunter Biden mogelijk bewijs bevatte van een pay-for-play scenario waarbij toenmalig kandidaat Joe Biden betrokken was, vlak voor de presidentsverkiezingen, ondertekenden bijna in real time meer dan 50 voormalige hoge ambtenaren van de inlichtingendiensten een brief die door Politico plichtsgetrouw werd gepubliceerd en waarin werd beweerd dat de e-mails “alle klassieke kenmerken hebben van een Russische informatieoperatie.”

De ondertekenaars zeiden dat hun ervaring op het gebied van nationale veiligheid hen ‘zeer verdacht maakt dat de Russische regering een belangrijke rol in deze zaak heeft gespeeld. Als we gelijk hebben is dit Rusland die probeert te beïnvloeden hoe Amerikanen stemmen in deze verkiezing, en we geloven sterk dat Amerikanen zich hiervan bewust moeten zijn.’

Deze brief was een bliksemafleider, maar vooral een daad van kwade genialiteit.
Het speelde in op gecultiveerde vooroordelen uit 2016 dat de Russen de Amerikaanse verkiezingen manipuleerden. In feite hadden de meeste ondertekenaars – onder wie James Clapper en John Brennan – een sleutelrol gespeeld bij het op het verkeerde been zetten van de publieke opinie rond de hack van de DNC-servers en later de hele Russiagate. Onder de gevestigde orde werd de meme al snel “de laptop is nep”.

Het grote verschil in dit geval was de bereidheid van de gevestigde orde om informatie actief te blokkeren. Met de brief als “bewijs” dat de laptop desinformatie was, namen de sociale media het heft in handen. Twitter blokkeerde het account van de New York Post nadat de Post weigerde te gehoorzamen aan de bevelen van Twitter om zijn eigen waarheidsgetrouwe berichtgeving te verwijderen.

Twitter verbood zelfs links naar het verhaal in directe berichten. Facebook kondigde aan dat het geen discussie over de kwestie zou toestaan in afwachting van een ‘fact check’, die er nooit kwam. De gevestigde media bestempelden de laptop als nep, de sociale media blokkeerden het nieuws, en het publiek liep in de pas en stemde op Joe zonder ook maar iets te weten over wat hij en zijn zoon Hunter hadden uitgespookt.

TAC lezers waren niet inbegrepen in die ziedende hoop van onwetendheid. TAC begreep, samen met de New York Post en enkele andere verkooppunten, dat de e-mails de aandacht van het publiek waard waren. We publiceerden een duik in de inhoud van de laptop online in december 2020, en een diepere duik in onze gedrukte editie.

De lezers van de New York Post kregen veel van dezelfde informatie al voor de verkiezingen. Nu de inhoud van de laptop steeds bekender wordt, heeft het apparaat van de inlichtingendiensten, de gevestigde media en de Democratische Partij er blijkbaar goed aan gedaan de berichtgeving van de Post vóór de presidentsverkiezingen te verbergen: Bijna de helft van de Amerikanen denkt nu dat Trump een tweede ambtstermijn zou hebben gewonnen als de media volledig verslag hadden gedaan van de onthullingen van de laptop.

Het verbergen van de e-mails markeert de tweede verkiezing die wordt gecontroleerd door het triumviraat van de inlichtingendiensten, de gevestigde media en de Democratische Partij. Gegeven het feit dat Joe Biden, in voor- en tegenspoed, werd verkozen en het zeer onwaarschijnlijk is dat hij zich voor een tweede termijn kandidaat zal stellen, doen de e-mails van Hunter er dan nog toe? Het antwoord is ja – de laptop heeft ons veel te vertellen.

De e-mails zijn belangrijk omdat de manier waarop ze werden behandeld, opnieuw aantoont hoe je stem kan worden gemanipuleerd. Je moet de technieken van de gevestigde orde begrijpen in de aanloop naar 2024. Deze e-mails zijn belangrijk omdat ze op zich slechts het topje van de ijsberg zijn. We weten al dat Hunter veel van de inkomsten die uit de e-mails naar voren komen niet heeft gerapporteerd, en onlangs $1 miljoen aan achterstallige belastingen heeft betaald.

We weten dat hij federale fraude en illegale vertegenwoordiging van buitenlanders ten laste heeft gelegd. Er komt nog meer aan dat van invloed kan zijn op hoe mensen stemmen in 2024. De e-mails zijn belangrijk omdat ze laten zien dat Hunter bereid was zijn vader geld te geven (‘10% voor de grote man’, staat in een e-mail). De twee vermengden hun financiën, deelden bankrekeningen en dekten elkaars rekeningen, wat allemaal onderzocht moet worden. In een bericht onthulde Hunter dat hij geen toegang had tot een bankrekening omdat zijn vader die gebruikte. In een sms klaagde Hunter dat hij zijn vader de helft van zijn geld moest geven voor een niet nader genoemde taak.

De e-mails zijn van belang omdat ze primair bewijs zijn van mogelijke criminele handelingen van Hunter die Joe’s officiële werk eerst als Obama’s vice-presidentschap, nu als president doorkruisen. Hunter Biden had omvangrijke deals in Oekraïne en China die volgens de ‘wetten van de belangenverstrengeling’ moeten worden onderzocht. Hunter nam grote sommen geld aan van bedrijven in Oekraïne die deel uitmaakten van de officiële portefeuille van zijn vader als vice-president, en nam grote sommen geld aan van Chinese lege vennootschappen die banden hadden met de oligarchie van de CCP. Hunter verrichtte geen werkzaamheden in ruil voor het geld.

Een van de grote klussen’ die Hunter Biden te danken had aan zijn vader. Joe Biden zorgde er ook voor dat hij als vice-president vervolging van Hunter wegens oplichting/fraude door de regering van Oekraïne wist te voorkomen.

De e-mails zijn van belang omdat, in het geval van de Chinese bedrijven, Hunter geld bleek wit te wassen – hij nam zes cijfers aan, roomde een percentage af, en overhandigde de rest aan een in de VS gevestigde bedrijfsentiteit die banden had met de Chinese organisatie. Hij deed dat om de valuta-export voorschriften van de Chinese overheid te omzeilen. Alleen een FBI onderzoek zal uitwijzen of Joe hierbij betrokken was, en of dit gedrag strafbaar is.

De e-mails zijn belangrijk omdat ze potentieel chantagemateriaal waren, en de FBI moet uitzoeken of Hunter werd afgeluisterd door een buitenlandse inlichtingendienst toen zijn vader vicepresident was. De laptop bevatte bewijs van Hunter’s smerige leven, en acties die een buitenlandse inlichtingendienst toeschreeuwden: “Chanteer me!” Hunter’s laptop stond vol met video’s waarop te zien was dat hij crack rookte. Hunter gaf geld uit aan escorts, zo’n 21.000 dollar aan cam-sites, en speelde groots in op allerlei verdorvenheden. De laptop bevat pijnlijke correspondentie over Hunter’s affaire met de weduwe van zijn overleden broer Beau. Een hoop harde weekenden op de harde schijf…

Beau Biden, de overleden broer van Hunter Biden. Zijn troost aan Hallie, de weduwe van Beau, ging door tot in een relatie…!

De e-mails zijn belangrijk omdat de president van de Verenigde Staten zegt dat ze er niet toe doen. Joe Biden’s verweer is ingrijpend: “Mijn zoon heeft niets verkeerd gedaan.” Joe beweert ook niets te weten over de betrokkenheid van zijn broer Jim, die zoon Hunter hielp met het witwassen van geld. Dat maakt Joe ofwel te onwetend om een hoge functie te bekleden, ofwel medeplichtig aan een doofpotaffaire, beide 25e-verdragsgrondgebieden. Dit is vooral belangrijk omdat Joe een anti-corruptie campagne voerde tegen de Trump familie.

De e-mails zijn belangrijk omdat ze duidelijk laten zien dat Hunter probeerde toegang tot zijn vader te verkopen, en niemand heeft onderzocht of hij daarin al dan niet geslaagd is. En dat is het. De e-mails zijn niet belangrijk omdat ze een rokend pistool zijn, maar omdat ze een reeks aanwijzingen geven die het verdienen om onderzocht te worden en die een rokend pistool zouden kunnen opleveren. Om ze af te wijzen omdat ze “onvolledig” zijn, is het verschil niet begrijpen tussen bewijs en conclusie.

We staan aan de vooravond van grote onthullingen
De laptop van Hunter Biden en de back-up bestanden bevatten uiterst pijnlijke en bijzonder chantabele info. Die info ligt feitelijk op straat, omdat veel mensen kopieën hebben en niet meer te achterhalen is, van welke bron specifieke gelekte info afkomstig is. Joe Biden kan uit de wind worden gehouden, vooralsnog, maar de vraag is hoe lang. Zijn oogappel, lieveling Hunter, zal aan de basis staan van de val van de president van de VS, Joe Biden. Wordt vervolgd!

* * *

6 gedachten over “De smeerlapperij op Hunter Biden’s laptop..!

 1. Het lijkt erop dat de smeerlapperij gekoppeld is met de verkiezingsfraude waardoor Biden ‘zegt’ het presidentschap te hebben bereikt. Niets is minder waar en dat is zelfs voor een blinde nog te zien. Dan is er nog het gegeven Hitlery Clingon met een al niet veel beter curriculum. Al deze ongewenste tijdsverschijnselen dragen een dergelijke smetlaag waardoor zij zichzelf onhoudbaar maken en dan heb ik het nog niet over Oboema die alle regels in VS schond om maar op de troon te kunnen stijgen. Dit schijnt traditie te zijn de de VS, denk maar aan JF Kennedy die verwijderd moest worden zodat ‘Johnson Molenaar’ op de troon kon om de vuile politiek die daarna kwam, in gang te zetten.

  Noot: Johnson molenaar, is een kreet van de protesterende massa in NL welke het verbod opgelegd kreeg van de regering om een ‘bevriend staatslid voor moordenaar uit te maken. Inmiddels is de houdbaarheidsdatum van de door gerotzooi aan de macht gekomen clown in Amerika wel heel erg snel aan het verlopen geraakt. En naar wat zich laat aanzien zou het niet onmogelijk kunnen zijn dat met de regimewisseling aldaar, ook in Europa een verandering van kleur zou kunnen plaatsvinden hetgeen in bejubel.

 2. De laatste tijd wordt de SMEERLAPPERIJ steeds meer zichtbaar en het lijkt er steeds meer op dat we geregeerd worden door criminelen die alleen Multinationals,banken en de aandeelhouders vertegenwoordigen zoals de EU in Brussel dat ook doet en zelfs (Neo) Nazi’s worden van wapens (materiaal) voorzien door EU landen en de VS. Straks krijgen we dat huigelachtige gedoe weer over dat we nooit mogen vergeten aan wie onze vrijheid hebben te danken.Natuurlijk ben ik dankbaar voor al die mensen die de Nazi’s hebben bevochten en waarbij velen hun leven hebben verloren en zij deden dat omdat ze echt en oprecht dachten het goede te doen.Steeds meer lijkt het erop dat ook zij bedonderd zijn.Vooral nu zelfs (NEO) Nazi’s in Oekraïne mogelijk gebruik kunnen maken van wapens door de EU en VS gegeven.Benieuwd wat al die veteranen daarvan zouden vinden.
  Maar het gaat nog verder want bij WNL deze morgen (26-4-2022) las ik het volgende in het zwarte balkje onder in beeld:Brussel WIL meer legale MIGRATIE vanwege PERSONEELSTEKORTEN.
  Het gaat dus NIET om hulp geven aan mensen die hulp nodig hebben maar om de belangen te dienen van mogelijk oa multinationals waar dan de vluchtelingen voor gebruikt worden.
  Zoals ik al eerder schreef worden problemen dus bedacht voor politieke doeleinden.
  Een oplossing voor personeel tekort is simpel,schroef de productie gewoon terug en voldoe alleen aan de behoefte en niet aan de hebzucht omdat er meer winst voor de “elite” moet komen. Ook betekend meer produceren dan de behoefte extra vervuiling (belasting) voor het milieu en dat terwijl diezelfde EU met Timmermans Green deal miljarden wil gaan halen in de landen die deel uitmaken van die EU.Nogal tegenstrijdig vind ik dat.Maar dit betekend ook dat onnodig boeren zullen worden onteigend en hun grond (bezit) in overheidshanden komt die het zal volbouwen wegens teveel migranten die ze zelf onnodig naar hier halen.Conclusie vluchtelingen en het niet bewezen Co2 probleem zijn niets anders dan een reden te hebben voor maatregelen vooral gericht op boeren en de voedselvoorziening (zelfredzaamheid) wat hen een doorn in het oog is.Afhankelijk moeten en zullen we worden of we willen of niet.Is het niet schofterig dat ze beweren vluchtelingen uit Oekraïne op te vangen en te helpen terwijl deze mensen niet eens rust krijgen om bij te komen van hetgeen ze hebben meegemaakt of hun familie hebben moeten achter laten wat ook nogal ingrijpend is maar dat ze deze mensen direct aan het werk zetten? Dat is geen medemenselijkheid maar pure uitbuiting om bepaalde zakken te vullen.

 3. Arnold 2, quote:[ “alleen aan de behoefte en niet aan de hebzucht omdat er meer winst voor de “elite” moet komen. Ook betekend meer produceren dan de behoefte extra vervuiling (belasting) voor het milieu en dat terwijl diezelfde EU met Timmermans Green deal miljarden wil gaan halen in de landen die deel uitmaken van die EU.Nogal tegenstrijdig vind ik dat.Maar dit betekend ook dat onnodig boeren zullen worden onteigend en hun grond (bezit) in overheidshanden komt die het zal volbouwen wegens teveel migranten die ze zelf onnodig naar hier”]
  Is het niet zo dat we opgescheept zitten met een Diepe Staat probleem wat ten grondslag ligt aan heel veel door jou opgesomde problemen. De verrottenis zit ook heel diep hier in NL.
  Als je terecht zegt dat het stinkt dan kijk maar naar de drollen om je heen die het bestaan ervan ontkennen. Het 4-5 mei ritueel is passé.

  1. robvdz.
   Natuurlijk heb je gelijk over de Deep State en het is onbegrensd en kent geen enkele schaamte.Bij ongehoord nieuws deze middag ging het ook over zeer jonge kinderen die op school al gebrainwasht worden aangaande geslacht,gendergebeuren enz.
   Akazi was ook in beeld en hij was trots dat een blanke vrouw zijn microfoon schoon maakte eerder dreigde hij toch ook al met op het gezicht slaan van iemand?
   Dergelijke figuren en hun vriendjes en vriendinnetjes zoals Sylvana Simons zouden niet eens een podium behoren te krijgen en zeker niet in de politiek.Denk is ook zo,n clubje die elke kans aangrijpen om zielig te doen en het vooral telkens op discriminatie proberen te gooien.Bij ongehoord nieuws zag ik een “getinte” man die zei dat er onderling bij “rassen” ook een strijd gaande is en dat klopt waarschijnlijk ook want destijds met zwarte piet waren de meningen ook al verdeeld zelfs mensen met een donkere huidskleur hadden geen problemen met zwarte piet.Het zijn vaak diezelfde figuren die op zowat alles negatief reageren zonder daar echt een (goede) reden voor te hebben als ze maar kunnen kleineren.
   Maar wat betreft mijzelf,ja ik geef ook veel commentaar maar wel met onderbouwing en een reden die ik niet probeer op te dringen aan andere mensen maar probeer mensen zelf te laten onderzoeken en na te denken over wat er allemaal gebeurd.Het toeval wil dat ik al vanaf jonge leeftijd wilde weten wat er gebeurd is in de tweede wereld oorlog en daar heb ik me dan ook een beetje in verdiept en het zal duidelijk zijn dat veel van toen nu weer te herkennen is.Voorkom herhaling.Opvallend is ook dat in de jaren 70,80,90 mensen weinig of niets met overheden van doen hadden en nu lijkt het of overheden zelf bewust mensen lastigvallen met van alles en nog wat,maar toen waren mensen relatief gelukkig en tevreden nu is het alleen maar kommer en kwel en komen velen in de problemen door overheden en zelfs mensen die werken en geen gekke dingen doen kunnen al niet meer rondkomen.Ik ben van mening dat er veel moet veranderen en dat ieder land een eigen baas in huis moet kunnen zijn zonder die niet gekozen criminele bende genaamd EU.
   Of mensen het ermee eens zijn of niet ik denk dat de mensen zonder EU gelukkiger waren dan nu.

 4. Dus ik denk dat je het met me eens bent als ik zeg dat de overheid een monster geworden is van uitdijende proporties waarvan het einde niet in zicht is. Op enig moment is er in de na-oorlogse jaren een soort gezapigheid ontstaan die voeding bood aan een ‘gemaksdenken’ wat is opgepakt door alle aasgieren die daaruit een bestaan konden opbouwen. Ik zal een heel duidelijk voorbeeld geven in het geval van ‘veiligheid’, de nieuwe verkramping die onontkoombaar schijnt te zijn. Natuurlijk ontstaan vanuit misstanden maar daardoor weer misbruikt om totaal naar de andere kant door te schieten, net zoals we nu zien in het milieubeleid. Op iedere werker in bijv. de bouw staan mintsens twee ‘veiligheids mannen’ toe te zien en de boel stilleggen bij de minst geringste ‘overtreding’ van hun wetjes en regeltjes die steeds worden uitgebreid omdat men beseft dat meer regels, meer reden tot hun bestaan en inkomen garandeerd. Een kafkaïaanse construktie waarvan je het einde kunt voorspellen omdat het originele doel er niet meer toe doet. Iets dergelijks zie je gebeuren met de unie van Europa. Maar dan gaat het om een agenda die uiteindelijk moet voorzien in een schaalvergroting ten dienste van een totale controle apparaat als verlengstuk van wat het Schwab-ding aan het bekokstoven is. Het is de niet oplettende lakse ruggegraadloze lafheid en gemakzucht wat dit mogelijk maakt waardoorn de overheid kan groeien met de vitaliteit van een ziekte.

  1. robvdz
   Zij die zouden moeten zorgen dat “onderdanen” zoals burgers genoemd en gezien worden een menselijk bestaan kunnen leven hebben zich tegen de burgers gekeerd uitgezonderd de groep die boven een bepaald inkomen komen zoals multinationals en anderen.
   Afgelopen week (donderdag en ook zaterdag) was op TV een uitzending te zien over hoe Nazi’s na de oorlog naar een vierde rijk toe hebben gewerkt en mogelijk nog steeds daar naartoe werken.Bob Bears is een oud CIA medewerker en heeft de leiding waarbij hij zijn bevindingen baseert op oa vrijgegeven CIA documenten en gebeurtenissen.Deze uitzending was “Hunting Hitler Final chapter 1”.
   Wat we nu zien met Oekraïne is dat de EU/VS telkens olie op het vuur gooien en niets doen om ellende te voorkomen en wanneer ze oorlog tussen de Russen en de VS kunnen aanwakkeren en er nucleaire wapens gebruikt gaan worden dan zal de schade enorm zijn waarna de Nazi’s het vacuüm zullen gaan opvullen.In deze uitzending kwam naar voren dat ze dat al langer van plan waren.Zo wilden ze Manhattan bestoken en daarvoor hebben ze een anti nazi president vermoord in Columbia en vervangen door een pro Nazi waarna er tien jaar rellen zijn geweest genaamd:La Violencia. Vanuit Colombia konden ze met de toen aanwezige middelen Manhattan bereiken.Toen kwam de koude oorlog en dat heeft ervoor gezorgd dat ze Manhattan toen niet hebben aangevallen want wanneer de Russen dat hadden gedaan zou de aandacht van de nazi’s weg geleid worden waardoor ze vergeten zouden worden.(de president die vermoord is was Caitan).Ook ging het over een Nazi die weer banden had met Lee Oswald Harvey die JFK vermoord zou hebben en toen de politie bij die nazi voor de deur stond heeft hij zelfmoord gepleegd Deze nazi was George Mohrenschilds.In 1961 is Colonie Dignidad in het leven geroepen waar ze “nieuwe” wapens zouden hebben gemaakt en ook gifgas zoals Sarin.(met nieuwe wapens bedoelen ze nucleaire wapens).Dit was een bijzonder interessante aflevering en het kijken en beluisteren waard denk ik.Ook zouden er twee getuigen in 1944 al kernproeven in de buurt van Oranienburg hebben waargenomen één van de twee getuigen was piloot en heette ik dacht Zinsser. We worden bedonderd tot en met en in de kamer praten ze oa over levens gevaarlijk patat of andere onzin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.