Advertentie

Obama & Hunter Biden: handel in dodelijke biogenen!!


Hunter Biden ligt al lang onder vuur; wellicht heb je er wat van meegekregen. Eigenlijk zou dit verhaal op de voorpagina’s van de grote kranten dienen te staan en voluit worden uitgemeten op Tv- en radio-programma’s. Zeker wanneer je pretendeert, zoals de huidige journalisten van deze media, geen nepnieuws te verkopen, maar de waarheid te publiceren.. Wat gebeurt er dan, als je maar de halve waarheid publiceert en het grote publiek éénzijdig informeert over wat er in de wereld gebeurt..?

De uitspraak van publicist Mark Twain die je hier ziet afgebeeld, is in dat kader veelzeggend.. De halve waarheid is érger dan een hele leugen. Enfin, hoe het ook zij, wij reiken je dit verhaal aan rondom Hunter Biden, omdat deze man niet deugt, maar vooral omdat papa Biden, zijn zoon uit de wind houdt m.b.t. strafbare FEITEN en -veel belangrijker wellicht- zijn zoon op  alle fronten aan miljoenen helpt.

Waaronder dus in Oekraïne en in China, waar Hunter met papa-de-vice-president mee mocht vliegen in de AirForceOne om de Chinese leider te ontmoeten. Joe Biden is dus, dat is wat we bedoelen, zo corrupt als Hunter en een schande voor het prachtige land, de Verenigde Staten van Amerika. Dit is het verhaal:

  • De Russische regering heeft donderdag op een persconferentie beweerd dat Hunter Biden heeft geholpen bij de financiering van een Amerikaans militair onderzoeksprogramma naar ‘biowapens’ in Oekraïne.
  • Deze beschuldigingen werden door ‘het Westen’ echter bestempeld als een schaamteloze propagandatruc om de invasie van president Vladimir Poetin in Oekraïne te rechtvaardigen en tweedracht te zaaien in de VS.
  • MAAR uit e-mails en correspondentie die DailyMail.com van Hunter’s achtergelaten laptop heeft gehaald, blijkt dat de beweringen weleens waar kunnen zijn.
  • Uit deze e-mails blijkt dat Hunter heeft geholpen miljoenen dollars te verkrijgen voor een bedrijf, genaam ‘Metabiota’, een contractant van het VS-Ministerie van Defensie, dat gespecialiseerd is in onderzoek naar pandemie-veroorzakende ziektes.
  • Hunter Biden stelde ‘Metabiota’ ook voor aan een -naar verluidt corrupt- Oekraïens gasbedrijf, Burisma, waar hij zélf in de raad van Bestuur was geplaatst. Het zou dan gaan om een ‘wetenschappelijk project’ waarbij laboratoria met een hoog bioveiligheidsniveau in Oekraïne betrokken waren.
  • Hunter Biden, de zoon van de huidige VS-president en zijn collega’s, investeerden US$ 500.000 in Metabiota via hun bedrijf Rosemont Seneca Technology Partners
  • Ze haalden miljoenen dollars op voor het bedrijf bij investeringsgiganten, waaronder Goldman Sachs.

* * *

XBREAKING NEWS: Hunter Biden Firm Rosemont Seneca Invested ...

x
Obama & Hunter Biden:
handel in dodelijke biogenen!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

De claim van Moskou dat president Joe Biden’s zoon, Hunter Biden, heeft geholpen bij de financiering van een Amerikaans militair onderzoeksprogramma naar ‘biowapens’ in Oekraïne is ZEKER gedeeltelijk waar, volgens nieuwe e-mails die exclusief door de Engelse krant de DailyMail zijn verkregen. De commandant van de Russische Nucleaire, Biologische en Chemische Beschermingstroepen, beweerde dat er een ‘schema van interactie tussen Amerikaanse overheidsagentschappen en Oekraïense biologische objecten’ is. Hij wees op de ‘financiering van dergelijke activiteiten door structuren die dicht bij het huidige Amerikaanse leiderschap staan’. Daarbij doelde hij  in het bijzonder op het investeringsfonds ‘Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP)’, geleid door Hunter Biden.

Inlichtingendeskundigen zeggen dat de beweringen van de Russische militaire leider een schaamteloze propagandatruc waren om de invasie van president Vladimir Poetin in Oekraïne te rechtvaardigen en tweedracht te zaaien in de VS. Maar uit e-mails van Hunter’s achtergelaten laptop blijkt, dat hij hielp miljoenen dollars aan financiering veilig te stellen voor ‘Metabiota’, een contractant van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, gespecialiseerd in onderzoek naar pandemie-veroorzakende ziekten, die gebruikt kunnen worden als biowapens.

Hij stelde Metabiota ook voor aan een naar verluidt corrupt Oekraïens gasbedrijf, Burisma, voor een ‘wetenschappelijk project’ waarbij laboratoria met een hoog bioveiligheidsniveau in Oekraïne betrokken waren. En hoewel Metabiota ogenschijnlijk een bedrijf is dat medische gegevens verstrekt, stuurde Joe Biden in 2014, als vice-president onder Obama, zijn zoon Hunter,  een e-mail, waarin hij beschreef hoe zij ‘de culturele en economische onafhankelijkheid van Oekraïne van Rusland konden bevestigen’. Een tamelijk ongebruikelijk doel voor een biotechbedrijf, nietwaar..

Maar draai het om, waarom deze bewoordingen? Een tip aan Hunter om op deze wijze VS-financiering aan te vragen..? En wat blijkt nu uit gegevens over VS-overheidsuitgaven? Het Ministerie van Defensie heeft tussen februari 2014 en november 2016 een contract van maar liefst US$ 18,4 miljoen toegekend aan ‘Metabiota’, waarvan US$ 307.091 dollar bestemd was voor ‘Oekraïense onderzoeksprojecten’..!

E-mails en gegevens over defensiecontracten die door DailyMail werden ingezien, suggereren dat Hunter een prominente rol speelde om ervoor te zorgen dat Metabiota zijn onderzoek naar ziekteverwekkers kon uitvoeren op slechts een paar honderd mijl van de grens met Rusland..! Het project veranderde in een nationale veiligheidsverplichting voor Oekraïne toen Russische troepen het land vorige maand binnenvielen.. Kijk naar de uitspraak van Victoria Nuland, de onderminister van Buitenlandse Zaken van de VS:

Metabiota heeft in Oekraïne gewerkt voor een schimmig bedrijf, genaamd ‘Black & Veatch’, een Amerikaanse defensieaannemer met diepe banden met militaire inlichtingendiensten, die in Oekraïne beveiligde laboratoria bouwde, waar dodelijke ziekten en biowapens werden geanalyseerd. Eerder deze maand waarschuwden Amerikaanse functionarissen het Congres dat ‘Russische troepen mogelijk de controle proberen te verwerven’ over deze ‘biologische onderzoeksfaciliteiten’, hetgeen de vrees aanwakkert dat dodelijke en zelfs gemanipuleerde ziekteverwekkers in Russische handen zouden kunnen vallen. Kijk naar de geraffineerde wijze waarop Nuland in een verhoor voor de Amerikaanse Senaat, het verhaal een 180 graden draai geeft..!


Hunter en collega’s van zijn investeringsfirma Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) haalden routinematig miljoenen dollars op uit de markt en van private-investeerders voor technologiebedrijven, in de hoop dat de bedrijven van de grond zouden komen en hen allen fortuinen zouden opleveren. En Metabiota was een van die bedrijven. E-mails tussen Hunter en zijn collega’s bespreken enthousiast hoe de monitoring van medische gegevens door het bedrijf een essentieel instrument zou kunnen worden voor overheden en bedrijven, op zoek naar het opsporen van uitbraken van besmettelijke ziekten.

Hunter-de-zoon-de-president en zijn collega’s investeerden US$ 500.000 in Metabiota, via hun bedrijf Rosemont Seneca Technology Partners. Ze haalden verschillende miljoenen dollars op voor het bedrijf van investeringsgiganten waaronder van de beruchte ‘zakenbank’ Goldman Sachs. Maar als het daar bij gebleven was, dan was het allemaal nog ‘officieel’ uit te leggen geweest. Maar uit mails blijkt, dat Hunter ook bijzonder betrokken was bij Metabiota’s operaties in Oekraïne..

Hunter’s pitches bij investeerders spraken niet alleen over organisatie van financiering voor dit bedrijf, maar zouden ook helpen om ‘nieuwe klanten te krijgen’, waaronder ‘overheidsinstellingen in het geval van Metabiota’. Hunter en zijn zakenpartner Eric Schwerin, bespraken zelfs het onderverhuren van hun kantoorruimte aan de firma in april 2014, zo blijkt uit hun e-mails. Die maand schreef Metabiota vice-president Mary Guttieri een memo aan Hunter waarin ze schetste hoe ze ‘de culturele en economische onafhankelijkheid van Oekraïne van Rusland konden laten gelden’. Bekende woorden/omschrijving toch? Aangereikt door ene Joe Biden..!

Voormalig CIA-officier Sam Faddis verklaart dat het aanbod om de onafhankelijkheid van Oekraïne te helpen bevestigen vreemd is voor een biotech-executive: “Het roept de vraag op, wat het échte doel is van deze onderneming? Het is heel vreemd”.

DE HANDEL EN WANDEL VAN METABIOTA
“Hartelijk dank dat u tijd heeft vrijgemaakt in uw drukke agenda voor een ontmoeting met Kathy [Dimeo, directrice van Metabiota] en mij op dinsdag. We hebben erg genoten van ons gesprek”,
schreef Guttieri. De verschillende memo’s, afkomstig dus van de laptop van Hunter Biden, die eerst als ‘vals’ werd betiteld, blijken het Metabiota-verhaal volledig te onderbouwen. De DailyMail publiceert alle memo’s op haar site, die dus een overzicht geven van Metabiota’s betrokkenheid in Oekraïne. En zoals het luidt ‘hoe we ons team, netwerken en concepten mogelijk kunnen inzetten om Oekraïnes culturele en economische onafhankelijkheid van Rusland en verdere integratie in de westerse samenleving te bevestigen’..!!.

Deze e-mails van Hunter Biden’s laptop, werden ook bekeken door voormalig CIA-officier Sam Faddis en hij verklaarde aan de DailyMail dat het aanbod om de onafhankelijkheid van Oekraïne te helpen bevestigen vreemd was voor een biotech-executive. Zijn commentaar: “Het roept de vraag op, wat het échte doel is van deze onderneming? Het is heel vreemd”.

Onderdirecteur Guttieri had een leidende rol in de Oekraïne-activiteiten van Metabiota, waarbij hij in oktober 2016 een ontmoeting had met andere leidinggevenden van het bedrijf en Amerikaanse en Oekraïense militaire functionarissen om te praten over “samenwerking bij het toezicht op en de preventie van bijzonder gevaarlijke infectieziekten, waaronder zoönotische ziekten in Oekraïne en naburige landen”, volgens een rapport uit 2016 van het Centrum voor Wetenschap en Technologie in Oekraïne. Op dat moment was Hunter bestuurslid van het Oekraïense gasbedrijf Burisma, eigendom van voormalig topregeringsfunctionaris en voor velen in-en-in corrupte miljardair Mikolay Zlochevsky.

Vier dagen na de e-mail van Guttieri in april 2014 schreef Burisma-directeur Vadym Pozharskyi aan Hunter dat de zoon van de toenmalige vicepresident een ‘wetenschappelijk project’ had voorgesteld waarbij Burisma en Metabiota in Oekraïne betrokken waren. “Hieronder vindt u een paar punten die moeten worden besproken om het potentieel van dit door u genoemde ‘Science Ukraine’-project te analyseren. Ik heb begrepen dat Metabiota een onderaannemer was van B&V [Black & Veatch], de hoofdcontractant van het ministerie van Defensie” schreef Pozharskyi.

Wat voor soort partnerschap zocht Metabiota in Oekraïne?
Wat verwachtte deze deze potentiële niet-gouvernementele speler in Kiev? De banden met de respectieve ministeries in Oekraïne herstellen, en op basis daarvan de financiering door B&V weer op gang brengen? Of zoeken ze naar partnerschap in het beheer van projecten in Oekraïne, PR met overheidsinstellingen hier, financiering van de projecten? Faddis vertelde de DailyMail dat de poging om Metabiota een partnerschap te laten vormen met Burisma een verbijsterende en verontrustende onthulling was.

Zijn vader was de vice-president van de Verenigde Staten en belast met de betrekkingen met Oekraïne. Dus waarom zat Hunter niet alleen in het bestuur van een verdacht Oekraïens gasbedrijf, maar koppelde hij ze ook aan een bedrijf dat onderzoek doet naar biowapens? zei Faddis. Het is een duidelijke Russische propaganda poging om hier misbruik van te maken. Maar het verandert niets aan DE FEITEN.. En feiten die onderzocht moeten worden. Het DoD (Department of Defense = Ministerie van Defensie VS) standpunt is dat er niets snode is hier, dit is in hun verklaring onderzoek naar vroegtijdige waarschuwing voor pandemieën.

De vraag daarbij blijft: waarom zit Hunter Biden in het midden van dit alles? Waarom staat de in ongenade gevallen zoon van de vice-president hier centraal – de man zonder waarneembare vaardigheden en met een cocaïneverslaving. De man met door hem gepleegde seksueel expliciet kindermisbruik op zijn laptop. Ten aanzien van Metabiota zegt Pozharsky in zijn e-mail aan Hunter Biden, dat hij eerder met dergelijke biologische onderzoeksprojecten in aanraking was gekomen in zijn voormalige baan als Oekraïense regeringsfunctionaris, en beweerde dat Black & Veatch werkte aan ‘soortgelijke of dezelfde projecten‘ als het voorgestelde contract voor Metabiota.

Uit gegevens over overheidsuitgaven blijkt dat het ministerie van Defensie tussen februari 2014 en november 2016 een contract van 18,4 miljoen dollar aan Metabiota heeft toegekend, waarvan 307.091 dollar bestemd was voor ‘Oekraïne-onderzoeksprojecten’. Het Amerikaanse Defense Threat Reduction Agency (DTRA) gaf B&V ook de opdracht om in 2010 een Biological Safety Level 3-laboratorium te bouwen in Odessa, Oekraïne.

Dit bedrijf bood, volgens een persbericht van het bedrijf ‘verbeterde apparatuur en training bood om bijzonder gevaarlijke ziekteverwekkers effectief, veilig en beveiligd te identificeren’. Dergelijke laboratoria worden gebruikt om ‘infectieuze agentia of toxines te bestuderen die via de lucht kunnen worden overgedragen en mogelijk dodelijke infecties kunnen veroorzaken’, aldus het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services.

B&V kreeg in 2012 een nieuw vijfjarig contract van US$ 85 miljoen toegewezen. Een ander teken van de diepe banden tussen Metabiota en het ministerie van Defensie, lag in de uitspraak van zakenpartner Rob Walker, Hunter Biden’s partner bij Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) in 2014, dat hij “een vriend zou laten uitreiken naar het DoD om de bona fides van het bedrijf te bewijzen en aan top-prospectieve investeerders Goldman Sachs en Morgan Stanley’.

RSTP was een dochteronderneming van Rosemont Capital, een investeringsmaatschappij die in 2009 werd opgericht door Hunter en de stiefzoon van voormalig minister van Buitenlandse Zaken John Kerry, Chris Heinz. Metabiota heeft ook nauwe banden met het Wuhan Institute of Virology (WIV), waarvan wordt vermoed dat het de bron is van de COVID-19-uitbraak. Het WIV was een hotspot voor controversieel ‘function gain of function’-onderzoek dat superkrachtige virussen kan creëren.

Chinese wetenschappers voerden gain-of-function/functieversterkend onderzoek uit op coronavirussen in dit WIV en werkten daarbij samen met een door de VS gesteunde organisatie, EcoHealth Alliance, dat sinds de COVID-19-pandemie hevig in opspraak is gekomen vanwege haar coronavirusonderzoek. Onderzoekers van het Wuhan-instituut, Metabiota en EcoHealth Alliance publiceerden in 2014 samen een studie over infectieziekten door vleermuizen in China, waarin wordt opgemerkt dat de tests werden uitgevoerd bij het WIV.

Shi Zhengli, de WIV-directeur van het Center for Emerging Infectious Diseases, die de bijnaam ‘bat lady’ kreeg voor haar centrale rol in het vleermuis-coronavirusonderzoek in het lab, leverde een bijdrage aan de paper. En wat blijkt..? Metabiota is een officiële partner van EcoHealth Alliance sinds 2014, volgens haar eigen website..!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.