Advertentie

‘Pers-titutie’ in plaats van prostitutie aan ’t werk..!


refugees bombing

x

x

x

‘Pers-titutie’ in plaats van prostitutie aan ’t werk..!
x

2015 © origineel Paul Craig Roberts
/deze versie ©WantToKnow.nl/be

x

De westerse media heeft slechts twee hulpmiddelen, waarvan één de schandalige leugen is. Maar dit veel gebruikte instrument werkt niet overal meer, alleen bij de domme Amerikanen. De nauwkeurigheid van de Russische kruisraketten en luchtaanvallen in Syrië heeft het Pentagon doen schudden op zijn grondvesten. Maar volgens de Westerse pers-instituten vielen de Russische raketten boven Iran uit de lucht en hebben ze nooit hun ISIS doelen geraakt. Volgens de rapporten hebben de Russische luchtaanvallen alleen burgers gedood en een ziekenhuis opgeblazen. Deze pers houdt alleen zichzelf voor de gek en.. de domme Amerikanen.

Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel en oud-Witte Huis-medewerker. Kent als geen ander de fijne kneepjes van de Amerikaanse politiek.
Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel en oud-Witte Huis-medewerker. Kent als geen ander de fijne kneepjes van de Amerikaanse politiek.

Een ander middel dat door de persbureaus wordt gebruikt is een ​​probleem bespreken zonder naar de oorzaken ervan te verwijzen. Laatst hoorde ik een lange discussie op NPR, een corporate Israëlisch propaganda orgaan, over het migrantenprobleem in Europa. Ja je leest het goed, migranten…. geen vluchtelingen. Deze ‘migranten’ verschenen blijkbaar uit het niets. Ze besloten om een ​​beter leven te gaan zoeken in Europa, waar kapitalisme, banen, vrijheid en democratie bestaan en de rechten van de vrouw garant staan voor een waargemaakt leven. Alleen in het Westen worden dromen waargemaakt.

De horden besloten zomaar ineens om naar Europa te gaan. Het heeft niets te maken met Washington, dat al 14 jaar lang bezig is deze regio van zeven landen te vernietigen, met medewerking van de domme Europeanen zelf, die het eens waren met oorlogsmisdaden onder bijnamen als de ‘coalitie van de bereidwilligen’ en officieel, de ‘NAVO-operatie, waardoor vrijheid en democratie zouden worden teruggebracht’. Van de persbureaus zul je nooit horen dat deze miljoenen mensen op de vlucht gaan naar Europa, omdat zij hun leven in eigen land niet zeker zijn, doordat JUIST de Amerikaanse en Europese bommen op hun dak vallen. Deze bommen hebben zonder onderscheid miljoenen islamieten afgeslacht..

Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..!
Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe bevrijder, de nieuwe heerser..! We zijn slecht 4 jaar verder en het land Libië is één grote rotzooi, waarvan de burgers besluiten het ‘verderop’ te gaan zoeken..! Met dank aan NAVO, Washington en de wijze leiders in het EU-parlement..!!

Niet één van de overgebleven conservatieve kranten, die nog niet zijn overgenomen of afgeschaft door de neocon-nazi’s, hebben de moed opgebracht om de vluchtelingenstroom in verband te brengen met het overzeese beleid van Amerika. In het oktobernummer schrijft Srdja Trifković in ‘Chronicles: een Magazine van de Amerikaanse Cultuur’ het volgende bijvoorbeeld: ‘De vluchtelingenstroom is de derde islamitische invasie in Europa’… Voor deze Trifković zijn de vluchtelingen niets minder dan indringers, die tot de ineenstorting van de resterende westerse christelijke beschaving zullen leiden.

Trifković heeft het daarbij nooit over het feit dat Europa zélf de miljoenen islamitische vluchtelingen op de hals heeft gehaald, omdat hun corrupte politieke bazen goedbetaalde vazallen van Washington zijn. De marionetten van Washington hebben toestemming gegeven voor de oorlogen die Amerika voert om alleenheerschappij te verkrijgen, oorlogen die miljoenen moslims ontheemd hebben gemaakt. Voor Trifković en alle andere conservatievelingen kunnen alleen moslims dingen verkeerd doen. Zoals Trifković het begrijpt is het enige verkeerde dat het Westen doet: zich niet verdedigen tegen de moslims.

Ondanks de pijn en het lijden van de 11 september-aanslagen, de moeder der valse-vlag-operaties, blijft het grootste deel van het Amerikaanse volk,dom en slaafs, maar vooral massaal, geloven in hun leiders.
Ondanks de pijn en het lijden van de 11 september-aanslagen, de moeder der valse-vlag-operaties, blijft het grootste deel van het Amerikaanse volk,dom en slaafs, maar vooral massaal, geloven in hun leiders.

Trifković gelooft dat Europa binnenkort onder de sharia zal leven. Hij vraagt ​​zich af of Amerika ‘de middelen zal hebben om de fakkel te dragen.’ Een meerderheid van de Amerikanen leeft in een nep-wereld die is gecreëerd door propaganda. Ze leven niet in de werkelijkheid. Voor me ligt een plaatselijke krant uit oktober waarin melding wordt gemaakt “van een Patriot Day Memorial Service (herdenkingsdienst) die wordt gehouden in het Dawson County Fire Headquarters op 11 september, om de terreuraanslagen van 14 jaar geleden te herdenken”.

Diverse lokale hoogwaardigheidsbekleders roepen de aanwezigen op om “al diegenen die gestorven zijn te blijven herinneren, niet alleen diegenen die zijn gestorven op die dag zelf, maar ook iedereen die sinds die dag is gestorven in de strijd om Amerika vrij te houden”. De hoogwaardigheidsbekleders zeggen er niet bij hoe het vermoorden en ontwrichten van miljoenen moslims in zeven landen in het Midden Oosten Amerika zogenaamd ‘vrij houdt’. De vraag is zonder twijfel nooit bij hen opgekomen. Amerika draait op platitudes, als een oude grammofoonplaat die vast zit in dezelfde groef.

De presidenten van Rusland en China kijken met verbazing naar de immorele stupiditeit die is uitgegroeid tot Amerika’s kenmerkende eigenschap. Hoe dom kan het nog worden..? Op een gegeven moment zullen de Russen en Chinezen beseffen dat het niet uitmaakt hoe geduldig ze zijn, het Westen is verloren. En dan, wanneer het Westen ineenstort onder zijn eigen slechtheid, zal vrede terugkeren in de wereld..

* * *

 

 

50 gedachten over “‘Pers-titutie’ in plaats van prostitutie aan ’t werk..!

 1. Journalisten…? In Nederland…? Laat me niet lachen. Diegene die zich journalist durft te noemen is vaak niets anders dan een VERSLAGGEVER die verslag doet van hetgeen hij/zij denkt gehoord of gezien te hebben… Echte journalisten die onderzoek durven en hun mond open te doen zijn helaas (te) dun gezaaid…

  1. Zo zouden chakra’s ook niet bestaan volgens bepaalde journalisten. Maar dat is werkelijk al eeuwen oude Chinese geneeskunst en bewezen uitstekend te werken! Je herkent ze meteen als commercieele jongens die dat beweren, omdat ze hun wil zo dominant opleggen en in het geval van de chakra’s, pijnappelklier, zaken die duidelijk ineens bestreden moeten worden, zo dominant iets vinden dat wij dat ook horen te vinden? (zie hoe ze dat ook in reclames doen) en dan hoe ze zichzelf verkopen en hoe hun waarheid DE waarheid is. Punt. Zoals zelfs Albert Verlinde dat ook geleerd heeft te doen bij Boulevard. Het is een act. Zo doen ze dat allemaal, ze praten elkaar ook allemaal na. Er is er niet een die zelfstandig een mening heeft. Je vraagt je af wie dat daar besloten heeft dat chakra’s en de pijnappelklier niet relevant zijn. De cabal symbolen wemelen ervan! Alleen kunnen ze er nu geen energie meer uit tappen door de photonbelt, vandaar dat het nu over en uit is met ze. Vandaar dat wij vooral onwetend moeten blijven en weet je ervan, dan moet je het vooral en in ieder geval niet geloven. Is de trend ineens…

  2. Faith/geloof, Help mij even quote; Alleen kunnen ze er nu geen energie meer uit tappen door de photonbelt, vandaar dat het nu over en uit is met ze.
   Kun je dit uitleggen of is dit niet mogelijk? Ben heel benieuwd!

 2. Helemaal met je eens Robert ! Er is haast geen waarheid meer ! Als die er is wordt deze persoon afgemaakt ! Dit is de wereld waarin wij moeten leven met heel veel domme mensen die alles geloven helaas ! Natuurlijk ook de corrupte regering m.n. The Gaylord !! met zijn ratte lachje het is toch net een rat als hij weer eens hysterisch lacht !

 3. Er komt nu wel zoveel aan het licht ondanks dat journalisten hun werk niet zouden doen. Maar wie voor de msm werkt kan idd niet veel meer dan noteren wat ze gedicteerd krijgen. Die commercieele jongens zijn daar keien in. Slaafjes aan een halsband. Gewoon de instructies opvolgen en niets vragen. Krijgen ze in de regel goed voor betaald overigens, zodat wij dan denken dat ie wel wat gepresteerd heeft. Gelukkig is er een tsunami aan alternative media ontstaan met wel zo ongelofelijk veel goede en onafhankelijke journalisten, dat kan de krant en de tv niet bijbenen zoveel, zoveel wat verborgen had moeten blijven, ze verdonkeremaand waanden en zo up to date. In deze onstuimige tijden genoeg waardevol nieuws, waardoor we nu getuige zijn van de val van de darkies.
  Het heeft ook met de photonbelt te maken. David Wilcock geeft daar een interessante lecture over op youtube.

  1. De commercieele jongens zijn ook druk druk in de alternatieve media om hun kromme overtuigingen en beperkte visies op te leggen. Onderscheidingsvermogen en intuitie geloven ze dus zelf niet in en dus kan een ander dat kennelijk ook niet hebben. Zij denken met enorme lappen tekst overtuigend over te komen. Zo zou de Schumanresonantie onzin zijn, de pijnappelklier een overgewaardeerd erwtje en mensen die Reikimaster zijn, over het paard getilde leugenaars. Jaja, zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. Omdat bepaalde zaken eeuwenlang verzwegen zijn kan het nu dus onmogelijk bestaan….ach ja…

 4. Inderdaad perstitutie ten top, het is een sluwe verdeel en heers tactiek en de meerderheid die de mainstream media volgen krijgt een beeld voor ogen haast haaks op de werkelijkheid, satanisme in een notendop. Men rekent erop dat het grote publiek – de ongeinteresseerde blinde volgers – toch geen wederhoor houden en zo kan men iedere wereld scheppen die men wenst ook al is dat 180 graden verwijdert van de werkelijkheid.

  Het wordt nog eens stevig aangedikt door de kracht van herhaling tot een eenheids-soep en klaar is de nieuwe ‘realiteit’. De mainstream pers zou zich wereldwijd moeten schamen, want zij kunnen een belangrijke sleutelrol spelen ten dienste van de mensheid, een iets waarvoor ze eigenlijk betaald worden maar door een bepaalde ondergeschiktheid aan een achterhaalde hierachie zijn ze liever prostituees van het establishment. Als ze hun lieve kinderen in de ogen kijken zouden ze moeten weten dat ze ook hun toekomst geweld aandoen zoals bij ieder verslag dat aan een verdraaide waarheid gebeurt.

  1. Treowd, wij zijn me mensheid, inclusief de sluwe top…
   Zolang mensen hier mee accoord gaan, terwijl het niet goed voelt, is het geen optie om deze af te splitsen en verantwoordelijk te stellen.
   Wij zijn allen verantwoordelijk….

  2. Mensen zijn in dat opzicht geen fantastische wezens met een eigen kracht, zoals Martijn van Staveren het bijvoorbeeld wil zien. Mensen zijn pas fantastsche wezens als ze hun verantwoordelijk voor de liefde nemen.
   Dit is dus een keuze.

  3. @anna
   Wat een onzin waar ik niet aan mee doe ben ik niet verantwoordelijk voor .Sterker nog als dat wel zo was , zou zoiets als in je eigen kracht staan en verantwoordelijkheid voor je eigen doen en laten een farce wezen, en dat weiger ik te geloven of me aan te conformeren.

  4. vroeger vond ik dit nummer niks en sinds gisteren toen ik het zomaar weer eens tegenkwam (‘stumbled upon’) Fantastisch, gaat het toch nog de goede kant op met mij…

   jah dank je Odie, klinkt als een opbeurende figuur met toverdrank op uit de Asterix! diegenen die het hardst schreeuwen over liegen en bedriegen, nouh dan weet je het wel.. dusz dat was het ergste niet, wel daarover weer over liegen, dat dan weer wel, de double dubbele flavlip leugen, de enkele is nog wel schattig, de dubbele al wat minder.

   en ik heb juist wel genoeg geloof in de goedheid van space Robbert en space Martijn, zie geen enkele reden om daar tegen aan te trappen, na 8 jaar project camelot en wtk en anarchiel en argus en irma en infowars en veteranenvandaag en nog veel meer en een paar persoonlijke interdimensionele ervaringen, meer intensief en ingrijpend vergeleken met menig reguliere academische studie, petje af voor Kerry en de haren. eerst zijn er geen foto’s dan is het niet goed, zijn er wel goede foto’s (space Robbert) dan is het weer niet goed, de beste foto’s die ik ooit gezien heb, maar goed niet iedereen heeft een oog voor indepth kwaliteit kodak foto korrel 400 din asa.

   maar wanneer gaan we nouh weer eens humseflumsen (whatever that may be) en vooral de nieuwste vauwauw expeditie foto’s bekijken Annaaaah? ik ben er klaar voor. ik bedoel wat kan mij het verrotten of daarde bol of hol is als ze d’r maar is, jah toch.

   Roger Glover – Love Is All
   https://www.youtube.com/watch?v=XcWPYiyFD8M

   http://amsterdamcurated.nl/wp-content/uploads/2014/10/Fantasia-live-in-concert.jpg

   http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/NL/in-depth%20knowledge

   Odie Odinnetje Ode aan, pas op voor de o.d. overdosis
   http://vignette4.wikia.nocookie.net/drunken-peasants-podcast/images/f/f4/Odin_der_G%C3%B6ttervater.jpg/revision/latest?cb=20150907144319

   http://www.chipfotomagazine.nl/wp-content/uploads/sites/23/2012/01/Kodak_Instamatic_100_1.jpg

   400 din asa foto korrel gevoeligheid instellen
   https://c1.staticflickr.com/9/8018/7677766376_24d70b75db.jpg

  5. Hyper Allleerrrttt,

   Sitting in the morning song ;;;;, denk ik aan jou, waar haal je de tijd van daan, om al die sites te bezoeken en te plaatsen, leef je ook nog een ander leven ???

  6. Alle “Nieuws” in de westerse wereld is in handen van 6 Zionistische bedrijven.
   Zionisme is een politieke stroming met aan de top Khazaar joden (Geen oorspronkelijke joden, maar een volk uit Azië dat zich in de 8e eeuw tot het jodendom heeft bekeerd) als Rothschild en Rockefeller die al eeuwenlang een spoor van dood en verderf achterlaten waar zij zijn geweest. (Ja ook in Nederland)

   ELKE oorlog, ELK conflict, ELKE crisis ELKE grote politieke moord is eem product van de handen van de Zionisten. Hun doel? Wereldheerschappij. Totale controle over elke bewoner op aarde.

   Hun rijkdom (Zionisten hebben zo ongeveer ELKE “centrale” bank in de wereld in hun handen..IMF, BIS, Wereldbank, ECB, FED, De Nederlandsche Bank, etc.) is onvoorstelbaar groot.

   Iedereen die het waagt tegen hun in te gaan wordt eerst gekocht, daarna vermoord. (Al dan niet met de hele familie, of met het hele land) om als voorbeeld voor anderen te dienen.

   Lees de geschiedenis van de Rothschilds. Deel het zoveel en zo vaak mogelijk….
   En ja, ook ons koningshuis is door de Rothschilds na de val van Napoleon in het zadel geholpen…Waterloo lag in 1815 op Neerlandsch grondgebied.

   http://beforeitsnews.com/power-elite/2015/11/bush-rothschild-and-the-rockefellers-finance-hitler-through-the-netherlands-after-the-benelux-treaty-2450192.html

   De geschiedenis van de Rothschilds vanaf 1700

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2010/12/14/the-rothschild-from-1743-1798/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2010/12/15/the-rothschild-family-from-1800-1818-the-plan-to-control-the-world/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2010/12/21/the-rothschild-1821-1849-global-monopoly/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2010/12/26/the-rothschild-poison-continued-1850-1898-blueprint-to-annihilate-christianity-and-jews-plus-more-banking-matters/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/03/the-rothschild-1901-1919-the-secret-creators-of-world-war-1/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/08/the-rothschild-1920-1944-the-secret-instigators-of-world-war-2/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/15/the-rothschild-1945-1950-the-united-nations-underlying-mission/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/23/the-rothschild-1951-1968-zionists-vs-arabs/

   https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/31/the-rothschild-1970-1991-the-gulf-war-and-heading-towards-the-nwo/

 5. Hoeren dat zijn het. Naschrijven wat e.o.a. prominent (o.a. CIA, RVD, AIVD, NSA MOSSAD) ze influistert. Daar verdienen ze een dik belegde boterham mee.

  Is dat hetzelfde als participeren?

  Nee we vergelijken hier geen appels met peren immers verschil moet er zijn.

  Zum kotzen! Bedrijfsleven hand en hand.

  Het verborgen fascisme maar niemand wil het zien. Stelletje struisvogels! En maar op al die gevolgen happend. Alsof die vluchtelingen hier het paradijs gaan vinden, ze weten nog niet half wat ze te wachten staat. Maar de eerste beste goedgelovige vrijwilliger staat alweer in de rij. Sukkels! Vooral het spel mee blijven spelen en dan zeiken op verschillende soorten fora en de bijbehorende draadjes. Waar blijft de NEE? Waar blijft de sabotage? Waar blijft de: “Ik laat me niet uitbuiten?”

  1. Nee hoor, het zijn geen journalisten die op zoek zijn naar een waarheid, het zijn VERSLAGGEVERS DIE EEN QUE SHEET VOORLEZEN!

   Willen ze dat niet meer, dan worden ze gewoon vervangen door een andere verslaggever.

 6. Er is geen uitvlucht, alle mensen produceren zelf de leugens waar we nu ogenschijnlijk aan ten onder gaan.
  Deze leugens worden ook weer met leugens bedekt, en ga zo maar door….
  We willen allemaal in liefde samenleven, schijnt het…
  Maar dan moet een ieder ophouden met liegen, en niet straks, maar nu!

  1. Anna je bent een gelovige in een doctrine, en dat is geen pers. aanval ook niet zo bedoeld, dat mag je zien als een verdere wake-up call. Zolang men bij machte is het Collectief op onbewust niveau aan te sturen via de main-stream media vormen zij het grootse obstakel richting de nodige verandering. Dat weten de ware aanstuurders en dat dwingen ze en kopen ze af, dat heet social engineering en mind-control en tevens manipulatie en economische en sociale chantage. Men heeft een driedubbele hierarchische filter ter beveiliging, waarvan er 1 de staat is en daarboven staan de metselarijen en als onderlaag de sociale controle op goed gedrag m.a.w of je wel volgzaam genoeg bent en genoeg beinvloedbaar, of niet te wakker. Ben je te wakker heet je zelfs een aluhoedje. Er worden echter steeds meer mensen echt wakker en ze merken en gaan inzien dat die gevormde hierarchie de tralies zichbaar maakt van hun kooi en van waar de leugens en de manipulaties komen. Die mensen waarvan jij zegt dat ze zelf de leugens produceren worden aangestuurt om de macht aan de macht te laten blijven dat is niet het Collectief waarvan er best nog wat onder mind-control leven via entertainment e.d. en waarvan een groeiend deel steeds verder ontwaakt en anderen probeert te doen ontwaken.

  2. Als aanvulling.
   Ik weet en begrijp en waardeer dat je mensen probeert te wijzen op hun hun eigen verantwoordelijkheden, toch is dat iets wat van zelf zal gebeuren bij verdere ontwaking. Als je goed kijkt stagneert het systeem zelf de op gang komende evolutie naar echte vreedzame samenlevingen in harmonie met elkaar levende en met de natuur en de planeet. Concentreren en focussen op de symptomen die er ontstaan en naar elkaar wijzen door een onjuist ingericht systeem is koren op de molen van de aanstuurders die daardoor mooi uit de wind blijven en het systeem op foutieve wijze kunnen blijven manipuleren.

   Collectief met steeds meer wakkeren hun slechte daden zichtbaar maken zal hen mede dwingen te veranderen, het kan niet zo zijn dat als de wakkeren dat gaan inzien zij hetzelfde gedrag wat ze aankaarten zelf zouden willen gaan overnemen dat is niet de wijze waarop natuurlijke evolutie werkt. Vergeet niet dat het Unversum haar natuurlijke wetten kent, wat je zaait zal je vroeg of laat oogsten…..

  3. Treowd
   Prachtige en hele juiste annalise, precies zo als je het schrijft is het, en gebeurd het, het is al volkomen geaccepteerd in de meeste kringen, als een te gebruiken tool, maar het verkankerd onze leef systeem, en maakt zijn leefregels tot een vieze smurrie.
   Jenne

  4. @Jets, er zijn theorieen die zeggen dat we er in deze tijd zelfs chakra’s bij krijgen. Geen idee hoe dat groeit maar schijnt te gebeuren terwijl we slapen. Ze worden idd. niet rechtsstreeks behandeld bij acupuntuur/acupressuur maar wel via de meridianen gestimuleerd.
   Ach ik ben ook maar een leek maar ben wel eens oefenpersoon geweest voor iemand die acupunctuur studeerde en met goede resultaten. Ik was er echt verbaasd over wat die lullige naaldjes voor elkaar kregen en weet uit eigen ervaring dat het werkt. Hoewel het best zo kan zijn dat het niet bij iedereen werkt. Zoals met alle geneeswijzen.

 7. Correctie: Chakra’s zijn op zich geen Chinese geneeskunde maar zijn net als meridianen energiebanen en worden bij acupunctuur/accupressuur behandeld.

  @Odette: Faith/vertrouwen. Over de photonbelt staat heel veel van op Inet.
  Daar kun je dagen zoet mee zijn als je geinteresseerd bent.

  1. Beste Faith,

   Chakra’s worden niet behandeld door of bij accupunctuur/accupressuur.

   Volgende de oude Indiers heeft een mens 7 chakra’s. Anderen hebben het over meerdere chackra’s waarbij er 7 “hoofd”chakra’s zijn …
   De onderste zit bij de geslachtsorganen de bovenste in het hoofd.
   Door te mediteren kan men zijn/haar lusten bedwingen (onderste chakra) tot men verlichting bereikt (de bovenste chakra).

 8. Van middag eens rustig “”Wasinghton blog.com”” gelezen, over de TIIP, nou werkelijk als dit er door komt, ga ik zo oud als ik ben de Barricade op, je krijgt je handen op de rug handboeien om, en hupsicadé de plomp in, dit is de zionistische maffia te voeten uit, dit mag niet gebeuren, niet voor mij maar zeker niet voor de generaties die na ons komen, slavernij ten voeten uit !

  1. Ik had al onlangs de documentaire hier op het forum geplaatst, maar toen ben je er een beetje omheen gezeild. Doe ik nogmaals want op YouTube wordt al vermeld dat deze docu niet meer in ons land vertoont wordt!
   Waar is minister Ploumen nu ineens bang voor?
   http://denbosch.sp.nl/nieuws/2015/10/ttip-recht-van-de-sterkste
   Hier staat hij nog (voor hoelang?) Je kan het beeld vergroten door op het vierkante icoontje rechts onder te drukken. Succes…

  2. Odette.
   Na het zien van deze documentaire begrijp ik nu ook waarom Obama van de week de bouw van de pijpleiding heeft afgeblazen tussen de VS en Canada.
   Alleen is het lullige dat hij het had over milieuvervuiling terwijl hij bedoelde om politieke redenen bv omdat Canada zich nu aan het verzetten is tegen ISDS.
   Ook had Canada JSF toestellen in de pen en er is al gedreigd dat wanneer dat geannuleerd wordt de prijs van de toestellen omhoog gaat waar Nederland dan ook de gevolgen van zal moeten dragen.
   Leuke bijkomstigheid is dat ons koningshuis aandelen in multinationals heeft zoals bv Shell en Unilever.
   Dan is het ook beter te begrijpen dat Willem Alexander zijn benen uit zijn achterste loopt want eerst zorgt de Nederlandse overheid ervoor dat multinationals de belasting kunnen ontduiken voor miljarden waardoor de uitkering aan aandeelhouders hoger wordt en de lonen voor de arbeiders verlaagt(want het geld dat normaal aan belasting had moeten worden betaald kunnen ze nu in mindering brengen op de arbeidskosten)en minder arbeidsuitgaven is meer winst.
   Tevens stijgen de overheidsuitgaven waardoor de staatsschuld groeit en wie mogen dat weer ophoesten juist de man met de pet die de multinationals toch al hebben misbruikt op slinkse wijze.
   Telkens wordt bij zaken reizen gezegd dat ze dat doen in het belang van de werkgelegenheid terwijl ze gewoon zouden kunnen zeggen we doen dit uit eigen belang omdat de automatisering meer productie met minder mensen tot stand brengt waardoor onze aandelen meer geld in het laatje brengen.
   Want is het niet opvallend dat Willem Alexander zich tot het uiterste inspant voor grote bedrijven terwijl het land overspoeld wordt door migranten waarop hij alleen nog maar gezegd heeft dat wij in Nederland conflicten oplossen door het gesprek aan te gaan en niet door geweld te gebruiken.
   Als hij echt om Nederland zou geven zou het migratie probleem op de eerste plaats moeten staan en niet de multinationals en de smoes van werkgelegenheid is pure onzin omdat we tot voor kort al zo,n 600.000 werkelozen hadden waar nu mogelijk nog tienduizenden bij komen wat door zijn zakenreisjes zeker niet opgelost zal worden.

 9. David Icke legt het nog eens heel goed uit in zijn laatste videocast, voor iedereen met gezond verstand en de wil om zelf eens na te denken, was dit al bekend kort na 9/11. Voor de massa gaat er nu misschien een hele nieuwe wereld open, alleen is het wellicht te laat, gezien de gigantische chaos in het Midden Oosten, iets dat kon ontstaan omdat we te maken hebben met een gevestigde media die zich als hoeren onderwerpen aan de politiek en andere machthebbers en dus het volk een rad voor ogen draaien!

  Tony Blair: The Elephant In The Room
  https://www.youtube.com/watch?v=NOpi8taNlng

 10. Hoe moeilijk kan het zijn voor regeringsleiders om gewoon eens simpel naar de daden van de VS te kijken van de laatste paar decennia en dan logische conclusies daar aan te verbinden?
  Bewezen is dat Irak op grond van valse beschuldigingen door met name Bush en Blair van een land waar men dan wel onder een dictator leefde maar waar men relatief goed kon leven terug gebracht is naar een land van puinhopen en chaos.
  China heeft over een aantal eilanden een conflict met andere landen omdat meerdere landen vinden dat deze eilanden aan hen toe behoren de VS staan daar volledig buiten.
  Ook hier ziet een normale politieke leider dat de VS aan het provoceren is terwijl ze daar helemaal geen zaken hebben en door daar met patrouille schepen op de grens van het toelaatbare de Chinezen uit te dagen riskeren de VS en bondgenoten een oorlog.
  Daarom is het voor mij wel duidelijk dat de VS de baas is en dat de EU en alle bondgenoten niets te vertellen hebben.
  Als de VS Irak,Lybie en Syrie niet hadden binnen gevallen dan hadden de mensen daar en ook andere landen waar de VS zich mee bemoeid hebben daar nu nog gewoon hun leven kunnen leven zoals voor de bemoeienis van de VS en bondgenoten en dan waren de mensen niet naar hier op de vlucht.
  De enige oplossing zou zijn dat de VS terug geschopt wordt naar waar zij vandaan gekomen zijn en dat de bondgenoten afstand van hen nemen alleen is het probleem dan bv in Irak dat Sadam Hoessein geen strijdende partijen in Irak zelf meer uit elkaar kan houden omdat de VS hem hebben afgemaakt.
  Het is wel zo dat Sadam geen lieverdje was maar hij hield alles wel in toom.

  1. Over provocatie eerst hebben we MH 17 gehad en toen heeft de VS gezegd dat zij satalietbeelden hadden die aantoonden dat het toestel door een raket neergehaald was en dat waarschijnlijk Rusland of de seperatisten daar achter zaten.
   Rusland heeft zich in de oorlog tegen IS in Syrie bemoeid en hebben in een paar weken meer bereikt dan de VS in meer dan een jaar.
   Toeval of niet maar vorige week stort dan in de sinai woestijn een Russisch toestel ook weer met burgers neer en terwijl de Russen nog onderzoek doen zegt de VS wederom dat zij ook nu weer beelden hebben waar een explosie op te zien zou zijn en enige tijd later menen zij te weten dat IS hierachter zou zitten.
   In beide gevallen hebben de VS tot nog toe nog geen enig bewijs geleverd van hun beweringen.
   Als we dan terug kijken naar Hollande en de aanslagen op Charly Hebdo zien we hetzelfde beeld.
   Hollande pleitte ervoor om de sancties tegen Rusland te verminderen omdat hij vond dat dit alleen maar de Europese economie schaadde en ook omdat er een boete clausule op het niet of te laat leveren van de in Frankrijk in aanbouw zijnde oorlogsschepen voor Rusland stond wat veel geld zou kosten.
   Telkens als landen niet doen wat de VS wil dan wordt dat afgestraft met een ramp of aanslag anders kan ik er niet meer van maken helaas.

  1. Imke.
   Deze man is een held die de moed heeft/had om de waarheid te vertellen wat de persoon in beeld voor het white house wel erg in verlegenheid bracht en niet alleen de man in beeld vermoed ik.
   Tevens is deze man ook een voorbeeld voor journalisten die constant deze wandaden doormiddel van propaganda proberen te verdedigen ten koste van vele mensenlevens alleen omdat zij niet het lef/moed hebben om de waarheid uit te dragen.
   Ook ik ben benieuwd wat de gevolgen voor deze man zijn en of hij nog leeft.

  2. hij gebruikt het sleutelwoord ‘color of law’.

   http://legal-dictionary.thefreedictionary.com/Color+of+Law

   Quote: “The appearance of a legal right.

   The act of a state officer, regardless of whether or not the act is within the limits of his or her authority, is considered an act under color of law if the officer purports to be conducting himself or herself in the course of official duties.

   Under the civil rights act of 1871 (42 U.S.C.A. Section 1983), color of law is synonymous with State Action, which is conduct by an officer that bears a sufficiently close nexus to a state so that the action is treated as though it is by the state. “

  3. daarmee bedoelt hij toch de acties van de VS Hyper, als zijnde gerechtvaardigd door hun eigen wetten. Of bedoel jij wat anders.

  4. Imke meer het buiten de wil van het eigen levende volk om de grenzen van kunstmatig corporatieve opgelegde opgestempelde lokale civiele keizerlijke romeins pauselijke City dode dingen wetgeving met capital letters oprekken van autoriteit en het binnenvallen bezetten en bombarderen van andere landen op valse false flag terror aanslag gronden van chronisch kunstmatig doorlopende maritieme admirale martial oorlogs- en bancaire babylonische handelswetgeving met goud omrande vlag..

   GET THAT GOLD FRINGE OFF MY FLAG!
   http://www.apfn.org/apfn/flag.htm

  5. Goedemorgen Imke, Over ‘Color of Law’ en meer;

   http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1043-massarrests

   Quote: ” BECOMING A SOVEREIGN NATION

   DK: Now, the premise is this. In term of declaring your state as free of the United States government — and I’m talking about the corporate government and all of its affiliates — what happens is that each state becomes, according to the Notification Process, its own sovereign nation.

   DW: Mmm.
   DK: So, this is where the “nation-states” handle comes from.
   DW: I see.

   DK: It’s just a plurality of what individual states did. You have to have a certain number of people who reside in each state in order to accomplish the process. It’s not difficult. We do have backup and assistance for that if somebody has problems.

   WE GOT A MAJORITY OF THE STATES

   DK: In our effort, we got enough of a majority of the states to have a cushion — in case there was some
   problem with some of the paperwork. This was along with a fair group of Indian nations, who also submitted paperwork in such a fashion that the basis is this:

   The [de jure] United States has been set free from the corporate [de facto] government … literally, on a
   lawful basis, as recognized internationally.

   DW: I just … I can hear the howling laughter of skeptics who are already stroking their egos and saying:
   Oh sure, you know, he can say whatever he wants, but if it ever even made it up to the Supreme Court, they would just knock it down, just like they appointed Bush in the whole election debacle between Bush and Gore.

   DK: Not exactly.
   DW: Okay.

   THE ORIGINS OF LAW ON ANCIENT SUMERIAN TABLETS

   DK: As I stated, I went back to the origins of law, and the origins of law come from the origins of law as
   written on Cuneiform tablets by the ancient Sumerians.
   DW: Mmm.
   DK: The tablet that I was privileged to get a copy of comes from somewhere in the neighborhood of
   11,000 BC.
   DW: Wow.

   DK: Okay, from that tablet you’ve got Ecclesiastic Law. From Ecclesiastic Law, you’ve got Canon Law. From the combination of Ecclesiastic and Canon Law, you have all of your statutes and regulations that are considered law, under Common Law.

   [EDITOR: Common Law predates Admiralty law (which is the corporate “law,” legal fiction “law” and
   under the UCC Code), which is the basis of all the current statutes, regulations, etc, that currently
   “govern” the US. It’s all color of law, which means that it’s a mere imitation, an imposture of the Substantive Law that is the Organic Constitution for the United States of America, as Lawfully amended.

   Color of law has its origins in Common Law, but it does not operate within the Common Law. Common Law is like clear water; color of law is like petro oil — the former supports life, the latter destroys. Note that I underlined “for” above. The two links below will explain why I underlined the “for”:
   http://constitution.org/constit_.htm — This is the Organic Constitution of 1787, as Lawfully Amended.
   http://constitution.org/usconsti.htm — The corporate version. “Of” means “owned” by the “United States” that is a corporation that was incorporated in 1871. This corporation functions outside of the Common Law and entirely within the color-of-law system. The current US “government” is NOT YOUR government!
   This is explained very well by this link: http://www.barefootsworld.net/usfraud.html%5D

   COMMON LAW WAS MADE TO PROTECT THE PEOPLE

   DK: Now, Common Law was developed basically in England, so that the poor serf — and this is the hired hand that works the land and tries to feed his family and make money for their boss — would have some form of protection.
   DW: Right.
   DK: In case some dude they were working for decided to go crazy and kick him off the land, he could
   object. That’s where Common Law comes in.
   The basis and premise of Common Law is simple. It contains two basic things. One is, no injured party; and [two] no property damage — and it’s property of any kind — no crime. Just that simple.
   DW: Mmm.
   DK: This is the basis for much of the legal documentation that we used. It’s also some of the basis for
   which we used the process.

   IT STEPS OUT OF ECCLESIASTIC-BASED LAW AND CANON LAW

   DK: The neat thing about this is that the manner of the process steps outside of both Ecclesiastic-
   based Law and Canon Law. Any formal statute, be that local, state, national, or international [that operates under color of law – ED.] And it protects itself, because it does not state anything other than the simple Notification Process.

   [EDITOR: I inserted the above comment to make sure that people understand that the “formal statute” mentioned is under color of law, which is the corporate, Admiralty “laws” that currently dominate the entire G5 nation structure.]
   DW: Mmm.
   DK: It stays within the system, but also is set in such a fashion that it’s outside of any challenge. This is
   the idea that I was trying to find out about…

   [EDITOR: If the Notification Process arises anywhere in the color-of-law system, it can be challenged by any color-of-law entity/agency, hence the critical need to stay within the Common Law system. The value of the Notification Process is that it is recognized by an existing legal authority — the International Court of Justice in the Hague — hence any color-of-law authority automatically has no standing, no power of law over anything within Common Law. Color-of-law is inferior to Common Law, because Common Law is real and substantive by being based on the land, the will of the People, the Organic Constitution and being in a group of sovereign nation- states united by a Declaration of Independence.]

   THEY INTERFERED AS MUCH AS POSSIBLE

   DW: Well, these occult governments obviously don’t want people knowing about this. That appears to be why you had so much trouble getting those documents.
   DK: That’s pretty much a part of it. Now, the rest of it is that
   they found out about the process we were using, and interfered with that as much as possible.
   DW: Mmm.
   DK: The Notary seals were challenged. Certain Secretary of State offices refused apostillian
   documentation, and a whole bunch of things. “

  6. Dank je Hyper, dat is verhipte interessant. Moet er nog wel even goed de tijd voor nemen.

  7. Soevereine mensen in Nederland beweren dit al een hele tijd.

   Maar zij zijn niet sporende anarchisten, trollen die geen belasting willen betalen en aluhoedjes dragen 😉

   http://www.wanttoknow.nl/politiek/het-boek-de-soevereine-mens/

   Waarom valt alles onder civil law (civiel recht), maritime law, UCC law (Uniform Commercial Code) en niet onder common law (gewoonterecht)?
   Omdat juridische entiteiten onder de civil law en UCC law juridisch gezien niets te vrezen hebben hoe zij deze aardkloot achter laten…(wél onder de common law!)

   Ik heb met eigen ogen gezien hoe onbaatzuchtig soevereine mensen zijn. Dat je tegen problemen aanloopt is niet meer dan duidelijk want je treft de regering (onderdeel van het systeem) daar waar zij het niet hebben wil; namelijk in de portemonnee…

   En het klopt allemaal wat deze mensen zeggen. “Citizens” of burgers zijn niets anders dan melkkoeien die middels belastingen zoveel mogelijk moeten worden kaalgeplukt. De banken doen daar nog een schepje bovenop en laten je in een tredmolen van schuld rondrennen als je niet oppast.

   Politie en justitie is er niet ter bescherming van de burger. Zij zijn er voor de bescherming van het systeem. Waarom denk je dat onder het mom van “Veiligheid” zoveel rechten die in de afgelopen 150 jaar met bloed, zweet en tranen zijn verworven in iets meer dan een decennium teniet zijn gedaan? 100% Veiligheid = 0% Vrijheid!

   Het beste voorbeeld is onze koninklijke familie. WAAROM betalen zij geen belasting? Juist zij zijn SOEVEREIN en vallen dus buiten het systeem…

   En dan nog iets: Bestuderen is één.. DOEN is een heel ander verhaal en vergt zeer veel moed in dit geval. Misschien wel meer moed dan dat jij en ik bij elkaar hebben. Dat is namelijk precies waar deze maatschappij op berust… ANGST.
   Angst voor verlies. Angst voor geroddel. Angst voor van alles en nogwat. Zij hebben die angst terzijde geschoven en gaan nog dagelijks de strijd met het systeem aan. Ik heb er eigenlijk maar één woord voor. Chapeau


  8. “die middels belastingen zoveel mogelijk moeten worden kaalgeplukt”

   Hierbij zou je denken dat het om het geld gaat. Geld kun je tegenwoordig met een druk op de knop genereren. Niks geen moeizaam drukwerk.
   Door zo belasting te heffen, ontstaat een steeds grotere kloof tussen arm en rijk en een wegvallende middenklasse. Een monddode, suffe onderklasse (armoede is alleen maar overleven en niet meer helder kunnen denken) en een panische, psychotische bovenklasse.

   Slechts enkele mensen verstaan de kunst van het leuk rijk zijn.

 11. Misschien voor sommigen onder ons oud nieuws, de Francaise Corinne Gouget, schrijfster van het boek, wat aantoond dat wij via de E nummers legaal worden vergiftigd, heeft ( zelfmoord ) gepleegd door voor een trein te springen ?!, vreemd ze was midden in een groot programma tegen de Parma maffia gericht, wie volgt, het is een schande dat ze met de regelmaat van een klok ons kader afmaken, het wordt stil aan de top, of ze haken af vanwege de grote chantage druk, of ze komen te overlijden !
  Le blog, Vahineblog.over-blog .com heeft meer gegevens.

  1. Hoe ziek en zielig kan men zijn als mensen doden gewoonte wordt als de waarheid aan het licht dreigt te komen?
   Doktoren die de schadelijkheid van vaccinaties of andere medicatie aantonen worden omgelegd.
   Ik weet me nog te herinneren dat ten tijde van Charly Hebdo iemand schreef dat een Franse commissaris zelfmoord zou hebben gepleegd en een vrouw met kinderen achter liet.
   Bij de zaak Dutroux werd iemand van de zaak gehaald zogenaamd omdat hij een bordje spaghetti had gegeten.
   Als rijkdom vergaren en macht behouden op deze wijze in stand gehouden wordt is van menselijkheid geen sprake meer en mogen zij die de belangen van dit soort bedrijven/figuren behartigen zich wel eens achter de oren gaan krabben en zich afvragen waar ze mee bezig zijn.

 12. Wat mij opvalt is dat de MSM media zo stil is over Syrie en zich met allerlei kleinigheden bezig houden.
  Toen de Rus zich nog niet in de strijd had gemengd in Syrie werd er bijna dagelijks bericht over Syrie en deden ze net of de USA zo goed bezig was.
  Het is natuurlijk wel te begrijpen waarom ze nu zo stil zijn want ja voor je het weet spreek je jezelf tegen vooral omdat ze al heeeel lang leugens hebben lopen verkondigen.
  Het NOS nieuws is in mijn optiek niets anders dan tijd vullen met onbeduidende onzin verhalen en vooral al het negatieve over oa de VS uit het nieuws houden.
  Gisteren zag ik in de tweede kamer een PVV er pleiten voor de opheffing van de Europese mensenrechten ivm mogelijke criminelen die mogelijk tussen de vluchtelingen zouden kunnen zitten.
  Totaal niets is daar over gezegd op het nieuws terwijl dit in mijn zienswijze toch erg belangrijk is omdat wanneer deze PVV er zijn zin zou krijgen hij ons onze rechten afneemt onder valse voorwendselen.
  Het gemene is dat dit gebeurd om zogenaamd misdadigers aan te kunnen pakken die met de vluchtelingen mee zouden kunnen komen terwijl het gewoon bedoeld is om alle burgers (dus van ons allemaal)hun rechten te ontnemen.
  Het is van kabinetszijde wel begrijpelijk dat ze ons onze bescherming en rechten willen afnemen want stel je voor dat de burger rechten heeft en daar gebruik van maakt om alle misstanden van de overheden mee te kunnen aanpakken met rechtsvervolging voor die landverraders als gevolg dat moet hoe dan ook voorkomen worden.
  Maar ja Als ze moeite hebben om TTIP erdoor te krijgen moet je het wel op een andere manier proberen alleen is het onbegrijpelijk dat dit geen nieuws is voor de MSM.

 13. Staat Europa een nieuw schandaal te wachten vraag ik me af.
  Mede dankzij de Nederlandse belastingdienst staat Zwitserland op het punt hun bankgeheim op te geven terwijl ze dat eerder alleen deden in gevallen die individueel waren en waar specifiek naar gevraagd werd.
  Iedereen die een beetje onderzoek verricht zal weten dat Zwitserland een neuraal land was tijdens de oorlog.(tenminste dat hebben ze iedereen altijd willen doen geloven).
  Diezelfde onderzoeker weet ook dat Zwitserland alles behalve neutraal was vooral op het gebied van bankieren want veel van de geroofde goederen (geld,goud en meer van dat soort spul)is via Zwitserse banken doorgesluisd naar Engeland en de VS zo ook de winst van Duitse bedrijven waarvan het hoofdkantoor in de VS stond.
  Ik vind het te toevallig dat juist nu Zwitserland hun geheim wil opgeven omdat eerst VW aan de beurt was en veel ophef heeft veroorzaakt en nu staan we wederom op een punt dat een nog groter schandaal naar buiten toe gebracht gaat worden.
  Het past natuurlijk wel in de opzet want chaos moet en zal er komen in Europa maar vergeet dan niet dat zij die dit veroorzaken er het meest van hebben geprofiteerd namelijk de bankiers en industrielen van de VS.
  En als we dan toch vuiligheid naar buiten brengen dan lijkt mij een onderzoek naar hen die een zekere Adolf gefinancierd hebben ook wel op zijn plaats en u zult versteld staan wie daar achter zaten.
  Weinig mensen zijn hiervan op de hoogte omdat wederom de MSM media verzuimd hebben hun werk te doen.

  1. PS.
   Het zou nu nog gaan om UBS en de gegevens van de afgelopen twee jaar.
   Volgens juristen is dit onmogelijk in verband met bepaalde verdragen maar toch roepen zij op mensen die meer dan 1500 euro op een rekening hebben staan aangifte te doen.
   Dit stond ook op internet en ook weer een stuk uit de telegraaf.
   Een kind kan op zijn vingers natellen dat wanneer hier dingen mis zijn verder onderzoek zal volgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.