Advertentie

Vrije Pers: teken de Wikileaks-petitie! HELP? (update!)


Dit is een update van het artikel dat we deze week plaatsen als hoofdartikel.

Gezien de vele reacties op dit artikel, lijkt het ons een goede zaak, een nadere nuance in dit artikel aan te brengen. (Vandaar ook het vraagteken achter ‘HELP’ in de kopregel..!) Gezien de enorme hoeveelheid informatie die ons bereikt over de mogelijke dubieuze rol van Assange in het hele Wikileaks-project. Wordt er nu van ons gevraagd om ‘ons mannetje’ te staan en ons eigen zelfonderscheidingsvermogen te toetsen?

*

6 December 2010

Hoe waarschijnlijk is de rol van Julian Assange als de kwade genius Draco Malfidus (Harry Potter)?

Het is voor niemand slim informatie klakkeloos aan te nemen en je vervolgens te laten leiden naar het ‘einddoel’ van de betreffende aangeboden informatie. Want als je iemand willens en wetens VALSE informatie toespeelt, dan is dat en soort contra-spionage-achtige handeling, die makkelijker geaccepteerd zal worden, NAARMATE DEZE INFORMATIE ECHT LIJKT..!

En hoe ironisch het wellicht ook is, in dit plaatje past Wikileaks natuurlijk voortreffelijk..

En gezien de enorme kracht van de verspreiders van disinformatie, is een correctie van dit -oorspronkelijk- relatief eenzijdige artikel derhalve op zijn plaats..! We wijzen je graag op het artikel dat hier een tijd geleden als hoofdartikel stond, en waarin deze ‘valse-vlag-operaties’ uitgebreid zijn uitgelicht. Ook 9/11 is in dit opzicht een heftig verhaal, dat de machthebbers openlijk in de kaart speelde..!!

In de veronderstelling dat de informatie in het onderstaande artikel oprecht is, hebben wij de oproep geplaatst zoals die is geplaatst: ‘Teken de petitie voor Vrije Pers’..
Natuurlijk is de Vrije Pers absoluut noodzakelijk, maar er kan zomaar iets mis zijn met de inhoud van de informatie die ‘vrij’ mag doorkomen! Of informatie die zelfs dan MOET doorkomen, zoals we dat eigenlijk willen bij (in dit geval Wikileaks-) onthullingen..!

De vraag is natuurlijk: ‘Wie komt het allemaal goed uit, deze onthullingen?
Kijk naar dit filmpje van 29 Juli dit jaar, toen Wikileaks informatie de informatie vrijgaf inzake de VS-defensiedocumenten. James Corbett, van Corbettraport.com spreekt hierin met James Evan Pillato van MediaMonarchy.com. Hun kijk op de massale aandacht die de MSM (main-stream-media) geeft aan het vrijkomen van deze defensie-informatie, in relatie tot de ‘kracht van de Wikileaks-site’ is uiterst interessant..
x

x

Wat is gebleken uit gegevens die beschikbaar zijn over de persoon Julian Assange en uit de ‘spectaculaire’ vrijgave van ‘geheime’ documenten..

 • hij is een man met een vage historie
 • reist/reisde de wereld rond zonder duidelijke bronnen van inkomsten…

mmmm…

 • Julians Assange is niet tégen oorlog en hij haat de 9/11-truth-beweging..
 • hij heeft geen informatie vrij over het Witte-Huis-beleid van Bush, noch van Obama..
 • noch lees je in zijn documenten informatie over de FED, de Federal Reserve Bank.
 • noch van Goldman Sachs,
 • maar hij helpt wel met het ‘afbreken’ van de ‘Bank of America’..

inmiddels is komen vast te staan’ uit de vrijgekomen informatie, dat:

 • Julian Assange informatie ‘lekt’ dat Pakistan een dreiging vormt evenals sommige buitenlandse politici. Politici die de CIA niet eens als ‘mafkezen’ typeert….
 • hij geloof dat Osama Bin Laden nog in leven is… en zich waarschijnlijk in Pakistan ophoudt…
 • en al het andere dat hij op dit moment ‘lekt’ is material dat we eigenlijk al kennen…

en qua PR heeft deze Assange het goed voor elkaar, als moderne-media-Robin Hood:

 • de MSM (Mains Stream Media) lopen met hem weg…
 • de ultra-rechtsen vinden het geweldig om hem te haten en gebruiken hem inmiddels volop om een censor voor het Internet te rechtvaardigen….

Als het eruit ziet als een eend, het klinkt als een eend en zelfs ruikt als een eend..  Gewoon een nieuw spektakel’ van de inlichtingendiensten, een virtuele false-flag-operatie..? Een virtuele 9/11??

x

‘In a society where truth becomes treason, we are in big trouble.’

Congreslid Ron Paul (R) of Texas

* * *

x

Vrije Pers: teken de Wikileaks-petitie? HELP?

* * *

-origineel bericht, geplaatst zaterdag 4 december 2010: –

We vragen jou als WantToKnow-bezoeker om Wikileaks te steunen. De powers-that-be zijn niet gelukkig met het werk dat Julian Assange verricht met zijn unieke klokkenluiderssite. Maar zoals je hebt begrepen is er een heftige klopjacht aan de gang, in de 3D-realiteit op Asssange en in de virtuele werkelijkheid op de site(s) van Wikileaks en wordt getracht deze plat te leggen.

Francisco van Jole is een bekende journalist die een aktie is gestart om Assange in Nederland politiek asiel te verlenen en daarmee de vrijheid van meningsuiting te dienen. Dit is het hele bericht dat je ook op de site van Franciso kunt vinden: www.joop.nl Wij van WantToKnow sluiten ons graag aan bij deze aktie en vragen jouw actieve inzet.

Het was de oprichter van WantToKnow.info, Fred Burks, die besloot deze site in de ‘lucht’ te brengen, zodat mensen kunnen zien, wat voor hun ogen verborgen wordt gehouden. Wat voor heftige doofpotpolitiek er aan de gang is. En vooral om te tonen wat een monstrueuze machts-octopus zijn grip op de wereld wil verstevigen.
En daar hoort géén vrije pers bij, daar horen geen pottenkijkers bij, tegenkrachten die de krachten-achter-de-schermen in de weg zitten..!

Als deze vrije pers tenminste zijn werk doet… En niet, zoals zo vaak blijkt, de powers-that-be napapegaaien..! 85% van onze bezoekers is het ONEENS met de stelling in onze poll:

‘Ik vind dat ‘WikiLeaks’-oprichter Julian Assange in overtreding is met zijn publicaties van diplomatieke informatie van de VS.’
Wil je deze petitie tekenen, dat voeg je dus je daad bij het woord en kunt stemmen op de site van Joop.nl.


* * *

Hier allereerst het interview dat Jan Bom vrijdagavond 3 december had met de 3 journalisten Francisco, Freek van der Linden en Thomas Bruning (deze is tevens voorzitter van de raad van journalisten)

X

X

“Het voortbestaan van de site WikiLeaks wordt ernstig bedreigd. De oprichter en drijvende kracht achter deze site, Julian Assange, kan ieder moment gearresteerd worden zonder dat duidelijk is hoe verstrekkend de gevolgen daarvan zullen zijn.

Nederland is van oudsher een land dat onderdak biedt aan mensen die zich inzetten voor de vrijheid van meningsuiting. En die praktijk duurt tot op de dag van vandaag voort. Het beste voorbeeld daarvan op dit moment is Geert Wilders. Wij laten ons niet intimideren, door geen enkele ideologie of vreemde mogendheid en garanderen zijn recht om zich uit te spreken en zich vrij te bewegen. Ongeacht de kosten.

Nu wordt Julian Assange bedreigd. Tal van regeringen, bedrijven en organisaties hebben inmiddels een appeltje met hem te schillen. Wij willen dat Nederland hem en zijn site beschermen.

In het regeerakkoord 2010 staat: ‘Het kabinet bevordert een vrij en open internet’. Die belofte is nu aan de orde. Wij vragen premier Rutte te beloven dat WikiLeaks in Nederland onderdak kan vinden en dat de site beschermd wordt tegen pogingen om deze uit de lucht te halen.

Als we het nu normaal gaan vinden dat politici, zoals deze Canadese professor en regeringsadviseur, Tom Flanigan, gewoon oproept om een journalist te vermoorden..!!! (klik voor info over deze Flanagan)

We vragen premier Rutte te beloven dat de Nederlandse politie- en opsporingsdiensten het arrestatiebevel van Interpol negeren.

Nederland biedt Julian Assange politiek asiel aan en geeft hem een verblijfsvergunning met vluchtelingenstatus zodat hij zich hier vrij kan vestigen en tot in de hoogste instanties kan procederen tegen eventuele veroordelingen.

Met deze actie bevordert Nederland de vrijheid van meningsuiting en de internationale rechtspraak opdat we voorkomen dat Julian Assange en WikiLeaks met oneigenlijke middelen het zwijgen worden opgelegd.

Onderteken hier de petitie Red Wikileaks (en bevestig vervolgens per email)”

* * *

Free and INDEPENDENT!

Misschien mogen wij van WantToKnow de speech in herinnering roepen van John F. Kennedy, die de pers in een uiterst emotionele rede in April 1961, opriep om hem te steunen, in zijn strijd tegen een gedrocht-achter-de-schermen..! Luister en huiver naar een klein stukje uit deze rede.
De krachten-achter-de-schermen hebben kennelijk NIETS aan onze vrijheid en onafhankelijkheid..

x

x

Wil je de hele transcript van de speech van John F. Kennedy lezen klik hier voor de .pdf.

* * *
Oproep van Daniel Elsberg om Amazon te boycotten.

x

 

Met het boycotten van de Wikileaks-site heeft het bedrijf Amazon.com zich laten verleiden tot een politiek statement. Hoewel het hosten van de Wikileaks-site natuurlijk feitelijk NIETS met de inhoud te maken heeft, is deze stap van Amazon uitermate bizar.

Het is een politiek statement van een internet-postorderwinkel die vraagt om een reactie. En die kwam, met een boycot.

Daniel Ellsberg (Chicago, 7 april 1931) is een voormalige defensie-analist die werkte via de denktank RAND Corporation voor het Amerikaanse leger.
Begin jaren 70 ontdekte Elsberg dat de Amerikaanse bevolking was voorgelogen over de oorlog in Vietnam en speelde geheime documenten door naar The New York Times. Dit waren de zogenaamde ‘Pentagon Papers’. In 2009 is een documentaire film over zijn leven gemaakt met als titel The Most Dangerous Man in America.

x

Daniel Ellsberg, December 02, 2010

Open letter to Amazon.com Customer Service:

December 2, 2010

“I’m disgusted by Amazon’s cowardice and servility in abruptly terminating today its hosting of the Wikileaks website, in the face of threats from Senator Joe Lieberman and other Congressional right-wingers. I want no further association with any company that encourages legislative and executive officials to aspire to China’s control of information and deterrence of whistle-blowing.

For the last several years, I’ve been spending over $100 a month on new and used books from Amazon. That’s over. I ask Amazon to terminate immediately my membership in Amazon Prime and my Amazon credit card and account, to delete my contact and credit information from their files and to send me no more notices.

I understand that many other regular customers feel as I do and are responding the same way. Good: the broader and more immediate the boycott, the better. I hope that these others encourage their contact lists to do likewise and to let Amazon know exactly why they’re shifting their business. I’ve asked friends today to suggest alternatives, and I’ll be exploring service from Powell’s Books, Half-Price Books, Biblio and others.

So far Amazon has spared itself the further embarrassment of trying to explain its action openly. This would be a good time for Amazon insiders who know and perhaps can document the political pressures that were brought to bear–and the details of the hasty kowtowing by their bosses–to leak that information. They can send it to Wikileaks (now on servers outside the US), to mainstream journalists or bloggers, or perhaps to sites like antiwar.com that have now appropriately ended their book-purchasing association with Amazon.

Yours (no longer),
Daniel Ellsberg”

139 gedachten over “Vrije Pers: teken de Wikileaks-petitie! HELP? (update!)

 1. wat denk je van het verhaal van Micha kat dat Assange oa agent is van Rothschild?

  Op klokkenluideronline staat een heel ander verhaal; moeten we ook even in overweging nemen, niet?

  trouwens laten we nu eerlijk zijn ; waar gaat dat nu allemaal over : oa Berlusconi zou een sexbeest zijn ………pffffffff ja ;;;wat een wereldnieuws zeg en ‘wat schokkend voor het diplomatieke verkeer’ ….
  ‘ja breng hem om ”

  come on;

  het feit dat het NOS journaal zoiets brengt zegt toch al genoeg…

  http://birdflu666.wordpress.com/2010/12/01/wikileaks-founder-julian-assange-has-close-links-to-the-economist-controlled-by-the-rothschild-banking-family/

  1. NOS is onder de duim van de duistere klik.

   Dus wordt er info uit de wikileaks gepubliceerd, dat wikileaks belachelijk maakt.

 2. Wikileads is momenteel een door de media gehypt fenomeen. Maar ik mis gedegen bewijsvoering die bewijzen dat al die rapporten het bij het rechte eind hebben. De burger smult van de diplomatieke roddels, maar stelt mijnsinziens té weinig kritische tegenvragen.

  Voor mijzelf is Wikileads het zoveelste complotbedenksel waarin waarheid en des-informatie door de makers wordt zelf worden verspreidt. Natuurlijk zet dat kwaad bloed bij regeringen. Want je kunt er immers niets tegen doen.

  Ik denk dat het gebruik van internet volledig uit de hand is gelopen en vanwege gebrek aan controle het zelfs een gevaarlijk instrument is geworden voor kwaadwillende sprekers.

  Besef dat het materiaal waarmee onze PC’s en mobiele telefoons en Pads zijn uitgerust afkomstig zijn van schaars materiaal. Daarom zal deze technologie een houdbaarheidsdatum kennen of alleen zal zijn voorbehouden aan mensen die het kunnen betalen. Dat vergeet men weleens. Het internet zal een tijdelijk fenomeen zijn waaraan we nu allemaal verslaafd aan zijn geraakt.

  1. “Voor mijzelf is Wikileads het zoveelste complotbedenksel waarin waarheid en des-informatie door de makers zelf worden verspreidt.”
   Tja, dan is dit zeker een voorbeeld van de door Wikileaks in het openbaar gebrachte des-informatie?

  2. Of is het de spreekwoordelijke spiering die wordt uitgeworpen(lees: opgeoffert)om een kabeljouw(lees :het vertrouwen winnen van het grote publiek)te vangen? Ik bedoel maar, er staan nogal wat vragen open als het over wikileaks gaat zie ook mijn postings elders hier op de sitebij het artikel over wikileaks.

  3. Je legt precies je vinger op het probleem. Een stok om te slaan. Met andere woorden een goede reden om internet aan banden te leggen. En jij ondersteunt dat al zonder dat je het in de gaten hebt.

  4. @ F001

   Zolang jij maar netjes je handjes hier thuis houdt, anders krijg je ook de rest van de wereld achter je aan vanwege praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen…

  1. Ja inderdaad. Ieder zelfbewust en zelfdenkend individu die de werking van de oude media ziet vraagt zich dit natuurlijk af.
   Waarom vindt je vaak op alternatieve sites artikelen die zo actueel zijn dat ze totaal niet in de oude media gepubliceerd worden en dan komt Wikileaks en daar maken ze een compleet circus van in de oude media.

   Nog zo’n stille hint. We weten allemaal dat Israel op plek een staat qua Iran aanvallen. Al jaren proberen ze Amerika zover te krijgen dat ze hun soldaten sturen om die op te offeren voor Israel maar in Wikileaks releases zou je denken dat ieder land behalve Israel Iran als een gevaar ziet en het liefst aan wilt vallen.
   Geen woord over Israel in het nieuws, wel over ieder ander land. Misschien dat het nog gaat komen, ik hou dat open maar Wikileaks lijkt steeds meer het wapen van de elite te worden om ons wederom te sturen (social engineering via list en bedrog) want we trekken massaal naar de alternatieve media websites en nemen voor zoete koek aan wat daar allemaal op gepubliceerd staat en daar maakt men handig misbruik van.

   Assange vindt de 9/11 aanhangers onbelangrijk en doet het bijna af alsof het idioten zijn die deze conspiracy aanhangen. Of dit is een stille hint naar het publiek dat Wikileaks niet is wat het voordoet of hij heeft zichzelf te kakken gezet en in een klap zijn hele geloofwaardigheid op het spel gezet.

   http://www.cryptome.org

   The Mainstream Media Is Now Obsolete
   http://poorrichards-blog.blogspot.com/2010/11/mainstream-media-is-now-obsolete.html

  2. Wat is er gebeurd met ‘onze’ ruimtevaart? Kijk ook naar die polygoonachtige back to the 50tiger jaren fotoos van deze maand 2010 op deze webpagina en je gelooft je eigen ogen niet. Wat een melancholieke lachwekkende mad max postindustriële marxistische woestijn armoede. Let ook op als je de surrealistische vervreemdende fotoos verder naar beneden door scrollt, kijk naar die heerlijke verheerlijkte truttige Roessiesche bolletjes muts op het knappe koppie van die wat mij betreft bloedmooie Roessiesche Vrauw die manlief komt ophalen als romantische zwaar gedateerde ingeblikte tonijn held zoals het vroeger was, alleen daarom zou ik nog wel astronaut willen worden… In die Roessiesche Tundra met een doffe stoffige metalen plof landen onze zwaar gedateerde helden van vroeger, je ziet gewoon dat het niet meer klopt met het jaar 2010. En dan te bedenken dat het echte ruimtevaart programma vrijwel volledig afgedekt is voor het publiek. Je wordt beduveld waar je bijstaat, en daarom kan ik die stoffige mee heulende Vara Franciscaner Franciscoos Foute rooie media rekwisieten die zich met hun show news wiki massa crap nog steeds opzichtig journalist durven te noemen ook nauwelijks meer verdragen.
   http://cryptome.org/info/soyuz-tma19/soyuz-tma19.htm

  3. De grootste pul-fiction is al de manier waarop informatie verstrekt wordt over Assange zelf:

   http://www.trouw.nl/achtergrond/deverdieping/article3323916.ece/De_klopjacht_op_Julian_Assange_.html

   Het fraaie van het hele verhaal dat er een opgeklopte vormen worden verzonnen om mensen alles te laten geloven dat er zoveel meer dingen mogelijk is.

   Het Hele Commondore 64Bits verwijzing met modem gebruik, andere systeempjes hacken, is niet meer dan een Flase Flag verhaal nr 1. iedereen die nog wel het oude Computertje kent weet, dat get meeste input gebeuren vanaf een tapeje was en dat de modems niet meer dan een 2-6k varianten waren waar je enkel via een directe BBS of een lijn met andere gebruikers kon bewerkstelligen.
   Dus hacken toendertijd was toen eigenlijk nog iets wat niet bestond, wel het dupliceren van andermans programmeer werk en verspreiding daarvan nam grote vormen aan.

   Dat je iemand al dan gelijk ook gaat pakken op los zittende handjes en andere zogenaamde mispraktijken zijn toch wel geformuleerde uitspraken die gemaakt zijn door mensjes uit de MSM die werkelijk eigenlijk niet eens weten waar ze over praten en maar een verhaal uit de pen zuigen waar eigenlijk geen haan naar kraait.

   Zoals Hyper hier boven ook zijn Oosterburen toespreekt is toch nog wel enigzins kennis hebben met ondertoon, dat veel zaken gewoon weg niet helemaal waterdicht zijn, heel veel achteraf verhalen is Hollywood op zijn best! Jawel in Nederland zelfs.

   Dan nog maar te zwijgen van de opgebouwde argumenten dat jou waarheid niet strookt met die van een ander, waarheid deel je met elkaar en onwaarheid moet je zo de prullebak in schuiven als pulp.

   Goede feiten op de ontwerptafel leggen en die voor velen als waarheid genomen kunnen worden, zijn toch wel de zaken waar je iets als tastbaar bewijsvoering aan zou hebben kunnen, geen praktimatische oncontroleerbare achterkant van de maan verhalen die aan het gezicht onttrokken zijn en voor zoete Sinterklaas 5 December koek geslikt kunnen worden.

   Wie gaat nu bv 250.000 pagina’s zitten lezen in de hoop iets te ontdekken dat er iets tussen kan staan en van nut kan zijn? je ziet het al hier hoeveel mensen verhalen en commetaren van anderen over te slaan als niet gewaardeerde puin, stel dat je het toch doet die 250.000 pagina’s !? hoeveel tijd ben je daar wel niet bezig om van de eerste tot de laatste pagina alles goed 100% begrepen en gelezen hebt ?!

   Hoeveel jaar je dan niet verder bent en wat je al niet gemist hebt in de ascentie van het werkelijk leven ?!

   250.000 oncontroleerbare feiten pagina’s die ver van iedereens bed liggen, niet zo moeilijk toch ?!

  4. je bent zo aan het ratelen Paulus, dat het in mijn ogen erop lijkt dat je jezélf aan het overtuigen bent..!
   Was de rest wat Wikileaks deed al fout dan? Die burgerbeschieting met die Apache-helicopter.. Allemaal in de opmaat naar deze false-flag.. Kom op zeg.

   Kritisch blijven ok, maar je kunt ook in het midden gaan zitten en de kat uit de boom kijken, toch? Of zijn al die journalisten nu ineens minder alert, omdat hun persvrijheid in het geding is, en ze dus MASSAAL sympathie hebben voor Assange c.s…?

  5. Tuurlijk verzin alles uit me duim, terwijl alles zo overduidelijk afgeroomd is met heel wat commotie achter de werkelijke feiten.

   Guido als we het varkentje op tafel leggen met een appeltje in de mond willen we toch eerst alle feiten op tafel hebben alvorens we iets kunnen concluderen dat het werkelijk HALAL opgediend kan worden.

   Is nou het hele feest erom niet 1 grote misleiding of zitten we nu om de tafel heen als de ‘BIG secret’, wat nu geopenbaard wordt.

   Zoja grappig is dan ook alle sites afreizen die hier zoetig op in happen (inmiddels al 250.000!), maar ook de comments door te lezen van alle toegetreden lezers die met genoeg leads over de brug komen aanzeulen.

   Hahaha heb geen geloofsovertuiging nodig om iets te begrijpen wat door vele anderen tot stand wordt gebracht, ben gewoon waakzaam van uit het midden, zoals je weet, ben slechts een toeschouwer van het grote geheel…

   Het geratel laten we wel verder over aan al diegene die er zo’n fantastisch feest om de personage heen weet te schrijven om op zo’n ordinaire manier diegene plat weet te krijgen, er wel meer achter de hand is dan de nu lopende feiten.

   Is alles wel zoals het is zo als we dagelijks belazerd worden door iedereen of zijn we nu werkelijk wakker geworden dat we daar niet meer in tuinen als geascendeerde ratel propaganda machine?!

   We wachten het gewoon allemaal lekker af, wat er voor andere rommel er uitkomt rollen, we maken ons er verder niet zo heel druk over, snappie, kan er alleen maar om lachen…

  6. Guido, kijk dit bedoel ik nou, hoe grimmig zaken kunnen worden aan de feiten die zich gewoon uitstrekken over het middenveld kader, tis net als lopen op glad ijs om iemand onderuit te krijgen:

   http://www.rawstory.com/rs/2010/12/sweden-assange-sex-without-condom/

   Daar lust preuts Patriots Amerika wel een internationaal papje van, vermoed ik persoonlijk, mooi idee om iedereen daar persoonlijk voor te willen lynchen.

   Nu terug naar de middenstip…

 3. Lieve “Want to Know” vrienden,

  Misschien ben ik heel kritisch maar ik heb in de afgelopen jaren 1 ding geleerd en dat is:

  Wanneer de Media (telegraaf, ad en consorten) veel aandacht besteed aan dit soort zaken dan neem ik die daad van de media met een hele grote zak zout.

  Het zijn juist de zaken waar de media geen aandacht aan wilt schenken die ik juist wel steeds serieuzer ga nemen.

  Kijk maar eens op de website van Micha Kat over WikiLeaks:
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5858/wiki-scam-assange-verder-in-diskrediet.html#more-5858

  Het is wel opvallend te noemen dat dit soort zaken ineens worden blootgelegd daartemeer de gebeurtenissen samenvallen met de voorspellingen in de maya kalender (blootleggen).

  Als we daarbij beseffen dat bijna het hele mediacircus in handen is van de illuminati en consorten dan weten we toch eigenlijk genoeg.

  Best iets om over na te denken.

  Ik vraag mij af hoe jullie hier over denken.

  1. Tja, er zijn een aantal zaken dubbel,dát zeker. Maar om dan over het ‘ontmaskeren’ van Wikileaks te spreken..? En gaat tante Jane Burgermeister zich er ineens ook nog mee bemoeien? You Julian me Jane?

   Maar natuurlijk: laten we heel goed opletten, een ‘false flag’ is natuurlijk heel moeilijk te onderscheiden!! Zeker een virtuele..
   Maar waarom spreken ze dan over 250.000 documenten jongens; dat vind ik bizar. Zeker weer om de leugen geloofwaardiger te maken..? En laten we kijken wat voor documenten er vrij komen en er niet 1 uitpikken, waar niet erg veel info instaat, want 1 document is natuurlijk geen steekproef uit 250.000 stuks..!

 4. Hey zijn jullie ook overgenomen !!!!!!!!!!”

  Assange heeft als een soort van verzekering nog wat onthullingen in petto als ze hem oppakken.

  Ik vermoed zoiets van ” Aliens are real and they are after us”

  Misschien zien we zaken soms niet meer omdat het recht in ons gezicht gebeurt.

 5. Beetje jammer dat dit nou op deze site zo beschreven wordt, en dat terwijl er van zoveel richtingen gesproken wordt dat WL nep is. WL was in het begin mischien nog echt om de onderste document boven tafel te krijgen, maar let maar de echte intressante dingen waar wij als mens op zitten te wachten dat die openbaar gaan worden zal zeer zeker niet gebeuren

  Dus bij deze teken ik deze petitie niet omdat ik niet achter WL sta.

  Verder keep up the good work here

 6. Ja ben het helemaal eens met Boppie ea.
  Toevallig zei mijn man al een half jaar geleden dat Assange bij de CIA ‘ondergebracht’ was.
  Ik zei dat ie niet goed bij zijn hoofd was maar hoe meer media en kranten er aandacht aan besteden hoe meer ik het wantrouw. geen petiesie voor mij dit keer.
  Hoop wel dat we ongelijk hebben, dat wel.
  Dat dit bedoeld is om ons weer klaar te stomen voor een ‘gerechtvaardige’ oorlog lijkt mij het meest voor de hand liggen.
  Ben benieuwd of, nu dit zo veel wantrouwen oproept, het weer opeens allemaal zomaar verdwijnt uit de gewone media.
  We will see!

  1. Volgens mij is er marr 1tje niet wakker hoor, ik zou tegen jou zeggen welkom bij het licht!!!!

  2. O ben jij autodidact ofzo?
   Heb jij vanaf je geboorte al dezelfde visie als die je nu hebt of wat.
   Lieve naieve mensen klinkt wel erg neerbuigend trouwens, vind je niet?
   Ik denk niet dat allemaal dom zijn maar geconditioneerd.
   Heeft ook niks te maken met hoe je denkt maar wat je gewend bent te moeten denken.
   Niet zo raar dat we nu een andere visie beginnen te krijgen; heeft ook te maken met het feit dat we nu niet alleen meer Ned 1,2 en 3 hebben. Zolang is het nog niet geleden hoor dat we op woensdagmiddag alleen de berenbios hadden.
   Het gaat pas de laatste 10 jaar erg snel en moeilijk bij te houden.
   Je kan niet van anderen zeggen dat ze niet zelf nadenken.
   We zijn nou eenmaal niet allemaal zo snel he!?

 7. ja ik acht wikileaks onbetrouwbaar met alle bewijslasten chemtrails heeft hij nooit behandeld en de bommen die afgingen op 9/11 in de twin towers ook niet terwijl de tape uitgebreid te bekijken is op internet.ik verdenk wikileaks een schaakzet van de usa te zijn om iran en korea te pakken en zo de wereldmacht te grijpen en voor de new world order te gaan.

  1. de cables geven weer dat Israël bereid is eventueel alleen te gaan tegen Iran als hun intensieve lobby campagne in de VS mocht falen. / Er worden Saudi-arabische donors
   aangewezen als grootste financiers van Suni moslim(Al Qaeda) extremisten. / een afspraak tussen Jemen en de VS om de inzet van de VS luchtmacht op doelen in Jemen toe te dekken. / VS zet haar ambassades ronde de wereld in
   als S-spionage netwerk. / VS waarschuwde Duitsland in 2007 nadrukkelijk geen arrestatie bevel uit te schrijven voor CIA agenten betrokken bij de ontvoering van een Duitse burger. / Afghaanse vice-president Ahmed Zia Massoud
   in de Ver. Arab. Emiraten werd aangehouden met 52 Mil. in een koffer. / de Obama administratie zocht primair naar modder bij lidstaten onsymphatiek t.o.v hun Global warming agenda, secundair was wetenschappelijke precisie…
   Mwoh, lijkt me zeker voor de keurslijf liefhebbers geen schadelijke informatie!

 8. Feit is dat Wikileads heeft documenten gepubliceerd waaruit blijkt dat NL een atoomboom heeft! Bizaar, toch!

  Door de wikileaks is het advies van Nl top militair in de oorlog in Afganistan voor het behoud van opium plantages.

  Alleen deze twee dingen zijn wel de moeite waard om aandacht aan te schenken en openheid creeeren omtrend de vrijgekomen feiten. Maatschappelijke discussie dat opgang is gekomen, dat is goed!

  Of dacht de big brother nu bij zichzelf had gedacht, ach laten we nu aan Nl bevolking uit lekken dat onze jongens voor de papaver teelt zijn aan het knokken, waar onze lieve kinderen kapot aan kunnen gaan.

  Ja, Big brother dacht laat ik maar het bestaan van de atoom bommen in NL lekken, lekker handig, vooral om het feit dat de regering officieel niet in bezit is van kernwapens!

  Dat wat de oprichter van wikileaks nu gebeurd, dat hij opeens verdacht wordt van verkrachting…bizaar! Te gek voor woorden!

  Laat maar lekken, wikileaks is al goed, alleen om het feit dat de infowar zichtbaar wordt.

  Je moest het weten hoeveel informatie er wordt achtergehouden. Ik heb bijna dagelijks te maken met mensen die net als de oprichter van wikileaks worden achterna gezeten door de NWO. Wetenschappers die bijvoorbeeld milieau vriendelijke technologie hebben ontwikkeld en die naar buiten willen brengen. Zo heb nog een heel lijst van mensen die dezelfde lot ondergaan als de oprichter van de wikileaks.

  Alleen om het feit dat de infowar zichtbaar is gemaakt door de wikileaks, laat maar lekken!

  1. Een atoombom. Ik weet niet wat je zelf hier bij voorstelt. Kernraketten zijn al heel lang in Nederland. Gewoon nooit verdwenen. Ja, een gedeelte wel waarschijnlijk. Maar als je eens goed nadenkt begrijp je toch wel dat dat gewoon niet anders kan. Een land dat een groot deel van zijn leger naar een land stuurt waar geen oorlog mee is maar omdat iedereen daar ruzie mee “schijnt”te hebben, die moeten toch zeker weten dat ze zichzelf kunnen verdedigen? Of zie ik dat verkeerd. Ik heb heel die wiki roddel niet gelezen maar bijvoorbeeld die beledigingen aan het adres van andere regeringsleiders. Kom op zeg. Alsof ze van elkaar niet weten hoe ze over elkaar denken. Je kunt het vaak genoeg zien als je er al een eerlijk beeld van op je tv ziet. Er wordt vaak geplakt en geknipt om de waarheid te verbergen. Al die andere zooi zal uiteindelijk ook niks echt verbazingwekkend zijn. Laat je niet gek maken met zulke onzin. Klokkenluiden, prima. Maar geen dingen die er al te dik bovenop liggen en daarbij een beetje naar opruierij neigen. Geen enkele regeringsleider is er voor ons welzijn. Vergeet het maar. Het gaat ten eerste om veel grotere dingen. Macht, rijkdom, bodemschatten en aanzien. Nog wel andere dingen ook .
   Als je in een land woont waar je genoeg te eten hebt en naar school kunt gaan is dat meegenomen. Het kan op een dag zo maar anders zijn.

 9. Wikileaks is een nieuwe massa manipulatie middel. Nu dat de NWO heeft begrepen dat mensen de wereldstaten niet meer vertrouwen proberen ze de massa dmv “ik ben een van jullie, ik sta aan jullie kant” strategie. Geloof je nou echt dat als de NWO het niet had gewild dit naar buiten kon komen. Het is net zoveel siencefiction als 9/11. Assenger is de nieuwe binladen rolpersoon. Wordt zogenaamd door interpol gezocht net als Bin Ladin. Het zal mij niets verbazen als ze hem nooit oppakken. Er is teveel opzet. Als de VS wil kunnen ze alle dns namen over de hele wereld blokkeren. Het is volledig in eigen beheer. Maar net zoals ze de 2e vliegtuig die zich in WTC boorde niet hebben neergehaald zullen ze Wikileaks ook niet van het net halen want het dient hun doel, massa manupilatie.

  1. Mijn idee is er dus ook geen handtekening er onder te zetten, beetje Computer freak die bv ‘The Scene’ kent zal daar ook niet ‘plein Public zijn naam onderschuiven, zoiets hou je hidden’ en je beveilig alles af doet als Fort Knox, in scramble mode op 256 bits encriptie.

   Een beetje inzicht leert dat als je het toch doet je naam er onder te zetten dat de Liefdadige instelling als de CIA dan als bewijs jou naam in pacht heeft met de resulterende gegevens waar zoveel met open mind in zijn weg getuind.

   Heren en dames wordt eens wakker hoe sinister de NWO bezig is met het verzamelen van mensen die tegen het systeem zijn en openlijk hun berouw en hun insteek van domheid wegkleven aan zulke akties, een goed gecontroleerd ondergronds verzet zal nooit open huis spelen als het gaat om feiten.

   Dan doe je niet mee maar druk je je snor, dat is nu last hebben van inzichten, kennis en wijsheden.

   Alleen de sukkel in kwestie zet zijn naam er onder….

  2. Ik zit met een dubbel gevoel ivm Wikileaks. En dat gevoel vertelt mij dat er op zijn minst ‘hooggeplaatsten’ met het lekken gemoeid zijn, en die kunnen gerust een hidden agenda hanteren. De beste formule voor manipulatie is nog steeds : een schepje waarheid hier en een snuifje leugen daar tot een aanvaardbaar geheel vermengen en daar dan erg verontwaardigd over doen. Afwachten dus wat de verdere ontwikkelingen brengen.
   Overigens FOO1 : Assange geeft zich vandaag nog aan bij het Zweedse gerecht.

 10. En in navolging van Amazon zouden we ook allemaal een protestmail naar Paypal moeten sturen. Zij hebben het nu onmogelijk gemaakt om via hun dienst WikiLeaks financieel te steunen. Helaas weet ik nog geen goed alternatief voor internationale betalingen over internet,
  Daarnaast vraag ik jullie ook om het Zoetermeerse bedrijf E-dot.nl te complimenteren met hun besluit om wikileaks.nl te gaan hosten. Heel dapper en dat moet breed erkend worden, zodat ze volgende week niet terugkrabbelen als ook zij onder grote druk geplaatst zijn.

 11. Ik lees nergens verifieerbaar bewijs, bevestigd door meerdere onafhankelijke bronnen betreffende deze publicaties. Slechts van veelal anonieme klokkeluiders. Een dergelijk ‘bewijs’ zou in een rechtzaal worden weggevaagd.

  Mensen die slapen, nemen alles klakkeloos aan wat ze achter hun scherm krijgen voorgeschoteld. Mensen die wakker zijn durven kritische vragen te stellen en geloven niet alles.

  Tuurlijk zullen genoeg Wikileadsrapporten op gedeeltelijke waarheden zijn berust, maar dat biedt juist de mogelijkheid om des-informatie (lees anti-amerika retoriek) te verspreiden. Dat was ook het doel van de complotmakers van het 09/11 complot.

  De oprichter van Wikileads is een gezochte crimineel die twee vrouwen heeft verkracht. Deze man dient zo snel als mogelijk te worden opgepakt en opgesloten. Het feit dat deze man dreigt met een internetbom, wijst al in de richting dat hij zich verschuilt achter het door hemzelf bedachte complot, genaamd Wikileads. Want nu al roepen mensen dat deze aantijgingen door de overheden zijn bedacht, zonder daarvoor het harde bewijs te kunnen leveren. Dat is gevaarlijk.

  Er moeten wetten komen die het verspreiden van deze leugenachtige complotten strafbaar stelt. De makers hiervan dienen te worden opgepakt en opgesloten. Het is inmiddels volledig uit de hand gelopen en het fenomeen is allesbehalve onschuldig meer te noemen. Het recente Wikileads-complot is daar een overduidelijk bewijs van.

  1. Ah, Frauwe Justitia 001. Ook al bevestigen zelfs de reguliere media bijv. de waarheid over vaccinaties dan nog vindt hij het geen ‘bewijs’. Als ernstige zieken en doden zich niet bij hem melden, dan is er ook ‘niets aan de hand’ wat hem betreft.

   Zijn stokpaardje is de juridische bühne, met aan het hoofd een notoire pedofiel in de vorm van secretarias-generaal Joris Demmink? Bewijs? Haal de boeken ‘doodzonde tegen de rechtstaat’ en natuurlijk de ‘Demmink doofpot’ maar gratis via het net! En luister vanavond ook maar even naar mijn uitzending met Lukk van Dinter, waar ik ook even het boek ‘Bedrog om de Kroon’ behandel als het om ‘recht op de troon’ gaat. Bewijs? wat dacht je van een foto met gegadigden in de ‘koninglijke lounge’ die gezellig de Nazi-groet brengen tijdens een galaconcert ivm het huwelijk van Nazi en IG-Farben spion (ja die het gas leverden in WW2 ja) Bernhard (ja diezelfde die de Bilderberg club hier in nederland opstarttte, nu als voorzitter Beatrix-tevens Shell bolleboos en voorzitter Raad van State- ja dat hoogste rechtsorgaan waar ALLE WETTEN…eerst langs moeten ..voor ze worden goedgekeurd)!!!

   Ik sta onder ede gelukkig…

   F001 ziet zowie de rode ‘draad’ niet meer, waar ‘leidt hij ons heen’ vraag ik me af. Het is WikiLeaKs, geen WikiLeads.

   Maar goed, de ‘verkrachter’ dan maar samen opsluiten met Joris Demmink en Beatrix de situatie laten ‘overzien’ dan maar? De Bijbel wist het al: “Everything will come to the light”. En elders: “They will know them by their deeds.”

   Gelukkig geen fake gerechtigheid bühne voor nodig, goddelijke (en menselijke!) interventie is gelukkig genoeg voor een betere wereld…Let the bells toll!

  2. Nogmaals, waar het onderliggende bewijs wat door meerdere onafhankelijke bronnen kan worden bevestigd, buiten de anonieme klokkeluider zelf? Dat lijkt me toch een reële vraag. Wederom lees ik geen reacties hierop. Dat is veelzeggend.

   Indien je beschuldigd wordt van twee verkrachtingen en zelf overtuigd bent vam jouw onschuld, waarom jezelf dan verschuilen voor justitie achter een zelfbedacht complot of dreigen met een internetbom? Dan wek je de schijn als onschuldige toch alleen maar tegen? Ook hier lees ik weer geen enkel eenduidig verifieerbaar bewijs dat overheden deze zaak bewust hebben verzonnen. Zonder een dergelijke bewijsvoering spreek je over sprookjesverhalen en over een verdachte die simpelweg de justitie ontloopt. Dat is op zichzelf al strafbaar. Des te meer reden dat deze oprichter van Wikileaks moet worden aangehouden en opgesloten. Niemand staat boven de wet, ook deze complotmaker niet.

   Ik blijf vinden dat complotfantasten het internetverkeer vervuilen met hun zelfbedachte verifieerbare leugens en het opzetten van burgers tegenover elkaar. Was vroeger een complot nog voorbehouden aan een groepje zweverige fantasten, nu spreken we over een reële dreiging. Er moeten wetten komen om deze mensen op te pakken en op te sluiten. De kwestie Wikileaks zal hier het eerste voorbeeld van worden. De oprichter en hun medewerkers zullen worden opgepakt, veroordeeld voor strafbare feiten en opgesloten. Precies zoals het hoort. Dat zal het begin worden voor meer.

  3. Mag misschien een brave burger zijn, maar wederom lees ik nergens antwoord op mijn kritische tegenvragen.

   -Waar zijn die onafhankelijke bronnen die de informatie van de klokkenluiders bevestigen?

   -Is het moreel verantwoord te vluchten voor justitie indien je beschuldigd wordt van twee verkrachtingen? Kan iemand mij het onomstotelijke bewijs leveren dat overheden achter die info zouden zitten?

   Kijk, dan blijft het ineens erg stil. Dat is het verschil tussen mensen die slapen (I want to believe) ten opzichte van mensen die wakker zijn. (kritische vragen durven stellen en niet alles op het gehoor en zicht geloven) Ik ben daarom erg wakker!

  4. citaat F001: “Er moeten wetten komen die het verspreiden van deze leugenachtige complotten strafbaar stelt. De makers hiervan dienen te worden opgepakt en opgesloten.”

   Bijvoorbeeld internet afsluiten, of beperkt toegankelijk maken? Lijkt u dat een goede oplossing meneer of mevrouw F001? Het is inmiddels aan ambtenaren in ’the land of the free’ verboden om Wikileaks berichten te lezen. Binnenkort zal er meer volgen. Dan kun je alleen met permissie van de CIA internet op. Kortom, er wordt aan gewerkt.

   Maar tot die tijd is het niet strafbaar om je mening te geven. Wat wel strafbaar is, is het oproepen tot liquidatie. Het is ook bewezen want op TV gedaan door die Canadees. Daar zijn wetten voor.

   citaat F001: “Het is inmiddels volledig uit de hand gelopen en het fenomeen is allesbehalve onschuldig meer te noemen. Het recente Wikileads-complot is daar een overduidelijk bewijs van.”

   U vraagt zelf nogal stellig om bewijzen. Echter, bovenstaande citaat zou ik eerder in de categorie ‘jumping to conclusions’ doen.

   Ik ben er zelf nog niet helemaal uit hoe de laatste Wikileak geintepreteerd moet worden. Er zijn heel veel factoren. Ik vertrouw Assange niet echt, maar de MSM ook niet. Maar u heeft over een overduidelijk bewijs. Van wat eigenlijk? Het zou fijn zijn dat eens met alle bewezen argumenten op een rijtje te krijgen van uw kant.

   Tot die tijd houd ik het erop dat de Amerikaanse overheid hierin een mooie kans ziet om internet af te sluiten, geheel dezelfde methode van de 9/11 aanslagen. Zelfs de woorden zijn hetzelfde: “War on terror”.

  5. @ F001 kan je mij onomstotelijk bewijs leveren dat assange die 2 vrouwen heeft verkracht, je bent er nogal zeker van lijkt het. Bijna alsof hij al veroordeeld is…..? Waar blijft het gegeven onschuldig tot bewezen is dat er schuld is? Op zijn minst een staaltje van kokervisie.

 12. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Ben benieuwd wat er gaat gepubliceerd worden door deze
  over Extraterrestrials die permanent op de maanbodem landen en vertrekken.
  hele of halve sigaren wel of geen nep door halve garen, weet men binnen de amateursastronomie al dagen en jaren.

  Een ding hoeft geen betoog waarom men Extraterrestrials, hun ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek en
  hun ufo-technologie in bezit wenst te krijgen.

  Willen Extraterrestrials de afrekening presenteren wie
  schade aan hun ruimtetuigen veroorzaakten, omwille van bovenstaande redenen, werkvergaderingen binnen de VN gebeuren en grepen plaats om diverse redenen.

  De klokkenluiders als op rust zijnde astronauten, VS-legerofficieren spreken niet met een gespleten tong.

  Kom men ooit met eigen Aardse ruimtetuigen of ufo’s aan op een bewoonde planeet in de verre toekomst,
  hoe gaat men daar het bedrog te slikken krijgen buiten een
  made VS-GB in een ufoklucht van hollywood of broadway.

  Juist te weten welke kant van de burgers deze Extraterrestrials kiezen na een grondige voorstudies te hebhen gemaakt van de planeet Aarde, om zelf niet in de leuren te worden gelegd, dat hun om welke redenen warm of koud kan laten of niet raken. Dommeriken zijn het in elk geval niet

 13. WIKI LEAKS IS GOED BEZIG!!!!

  ‘Veel geld voor terreur uit Saudi-Arabië’
  Uitgegeven: 5 december 2010 17:51
  Laatst gewijzigd: 5 december 2010 17:51

  RIYAD/WASHINGTON – De belangrijkste geldbronnen van terreurorganisaties als al-Qaeda en de Taliban zitten in Saudi-Arabië.
  © ANPHet blijft een ”permanente uitdaging” voor Amerikaanse diplomaten om de Saudische autoriteiten over te halen om een hogere prioriteit te geven aan de strijd tegen de financiering van terrorisme.

  Dit blijkt uit uitgelekte vertrouwelijke Amerikaanse overheidsdocumenten die klokkenluiderssite WikiLeaks heeft gepubliceerd.

  Volgens Amerikaanse diplomaten weten de terreurhelpers tal van geldbronnen aan te boren, zoals bankovervallen en ontvoeringen in Jemen, waarbij losgeld wordt geëist.

  Ook weten zij geld te verdienen aan de hadj, de jaarlijkse massale bedevaart van moslims uit de hele wereld naar Mekka. Elk jaar zouden vanuit Saudi-Arabië miljoenen euro’s aan terreurorganisaties worden gestuurd.

  © ANP

 14. Wikileaks is niet (MEER) te vertrouwen!

  Zoek maar op o.a. David Icke’s website.

  Wikileaks startte veelbelovend, maar zijn door de geheime diensten gaandeweg overgenomen. 95% in de recent gepubliceerde artikelen is niet interessant en niet eens geheim. Daarentegen is 5% zwartmakerij van alles behalve ISRAEL. Goh hoe toevallig nu! En wie wordt er wel beschuldid? Juist Rusland, China, Iran etc. die tenminste de wereld een beetje beter wil maken.

  Zoals eigenlijk geen geheim meer is, is de “axis-of-evil” geheel Israel en zijn onderdanen, waaronder de USA…

  Het is beter de titel te veranderen in: “Teken de petitie om Wikileaks weer zuiver te maken van de Mossad”!

  Wanttoknow.nl, check a.u.b. eerst eens de inmiddels vele “alternatieve” websites, want ze springen tegenwoordig als paddestoelen uit de grond, gelukkig maar. Een van de voorbeelden is onlinejournal.com, activistpost.com etc.

  1. En, er is heel veel reden dat de massamedia de Wikileaks affaire vol in beeld brengt. En die media is grotendeels niet te vertrouwen!

  2. Ik heb me ook kritisch uitgelaten over wikileaks in onderstaande post op NRC (34)http://weblogs.nrc.nl/expertdiscussies/columnist-new-york-times-vindt-julian-assange-een-%e2%80%98verrader%e2%80%99/#comments

   Maar aan de andere kant, als mensen oproepen onderzoeksjournalisten te liquideren, dan zijn toch alle grenzen overschreden. Zeker als het ook nog adviseurs van overheid betreft.

  3. Nogmaals, ik heb twee kritische vragen rondom Wikileads gesteld en daar geeft niemand mij antwoord op.

   Is de gegeven info door de klokkenluiders van Wikileads te onderbouwen door verschillende onafhankelijk bronnen? Want ik kan mezelf ook klokkenluider noemen en een dito document in elkaar knutselen met bewuste des-informatie en dit ‘echt’ noemen. Zeker gezien de hoeveelheid info is het zeer waarschijnlijk dat de makers van Wikileads bewust des-informatie hebben geplaatst met als doel bepaalde regeringen aan te vallen, waaronder de VS.

   De tweede vraag is of mensen die beweren dat het verkrachtingsverhaal doelbewust door een overheid of dienst is verzonnen. Kan iemand mij daarover het onomstotelijke bewijs aantonen. Ook hier blijft het opmerkelijk stil.

   Nogmaals, mensen die slapen willen geloven wat ze wíllen geloven. Mensen die wakker zijn durven kritische tegenvragen te stellen. Een link naar een gelijkgestemde site die wederom ongefundeerd van alles roept maar feitelijk niets kan bewijzen ís geen bewijsvoering.

  4. Als ieder land ‘behalve Israël’ zou worden aangevallen, dan laten die andere landen dat toch wel weten jongens..! Wat een complot-gesmeed. Om nu Wiki-leaks volledig in zijn hemd te zetten, gaat me veel te ver. Laten we gewoon de tijd afwachten. Dat lijkt het enige wijze. (Inmiddels het artikel hierboven wel in nuance aangepast!)

   Het voordeel voor de powers-that-be bij het hele ‘Wikileaks-gebeuren’ is duidelijk. Ze zouden een stok hebben om de internet-hond te slaan. Censuur en controle ligt op de loer.

   Inhoudelijk reageren op de informatie die Wikileaks afgeeft, is -bijv. voor F001 niet mogelijk kennelijk. Anderen moeten bewijzen dat die niet of niet helemaal deugt.. Ik heb je het voorbeeld gegeven van de Apache-aanval op burgers en de journalist die vermoord werd. Doorgestoken kaart? Ik zal hem nog maar even geven F001, in je retoriek dat niemand je antwoord.. (leep spelletje trouwens wat F001 speelt!) Tja, dan is dit kennelijk de door Wikileaks in het openbaar gebrachte des-informatie? Bekijk gewoon HIER (nogmaals!) de door Wikileaks in de openbaarheid gebrachte verschrikkelijke footage.

   Als Wikileaks een complot is, ik herhaal het nog een keer, dan ga je volgens mij geen 250.000 documenten noemen..! Dat is toch veel te veel; of je weet van te voren, dat die 250.000 documenten NOOIT de openbaarheid halen. Kijken wat er gebeurt als Assnge wordt gepakt en de crypto-sleutel wordt openbaar.. Of wordt die dan OOK weer niet openbaar…?? Jeetje jongens, hoeveel ‘lagen’ zitten er dan in dit ‘complot’..?
   Als het een complot is, is de man die die diplomatieke documenten heeft gekopieerd in de loop der tijd, dus ook een fake..?? Of is deze Bradley Manning de nieuwe ‘patsy’, de nieuwe virtuele Lee Harvey Oswald.. HIER

   Aan de andere kant: ‘Als de waarheid wordt gebruikt als masker, valt niets meer te onderzoeken..’
   Overname van Wikileaks is natuurlijk een mogelijkheid. Laten we alert blijven.

  5. Wat is er mis kritisch te zijn om naar meerdere onafhankelijke bronnen te vragen? Zeker met de hoeveelheid gepuliceerde documenten. Tuurlijk zullen een hoop documenten (met voornamelijk diplomatiek geroddel) waar zijn. Maar iedere werknemer roddelt toch over zijn meerdere? Big-deal! Daar smult het publiek van en daar gaat de media gretig op in, want nieuws verkoopt en de concurrentie is moordend. Juist dán creër je een podium waarop je bewuste des-informatie kunt doorlekken om bepaalde personen of overheden te schaden. Volgens mij ben je dan volgens veel landen in strafrechtelijke overtreding.

   De oprichter van Wikileaks is in Zweden aangeklaagd. De man duikt onder en dreigt met een internetbom. Als kritici vind ik dat vreemd. Indien je gelooft in jouw eigen onschuld hoef je jezelf niet te verschuilen. Zeker wanneer de camera’s van de wereld op jou staan gericht. Elke overheid zal het wel laten deze man iets aan te doen, want daarmee zetten ze zichzelf in het beklaagdebankje. Toch verschuilt deze man zich en maakt zich hierdoor weer wederom schuldig aan een strafbaar feit.

  6. Goed, ff afwachten dus? Maareuh, ik lees allen maar : ‘strafrechterlijke overtreding’. Waarom deel je geen rode kaarten uit pedofiel en secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink (zie boek de Demmink Doofpot) en Koningin Beatrix die die Trias Politica schendt en zelfs onrechtmatig op de Troon zit?

   Als je toch bezig bent met je stokpaardje. Daar zijn namelijk wel bewijzen voor, dus lijkt mij zeer interessant werkgebied voor je. Voor de rest wachten we het gewoon weer af.

   Loesje begreep het al: “Being paranoid, doesn’t mean nobody is following you.” (volgens mij geldt dat steeds meer voor de corrupte machthebbers overigens)
   😉

  7. Als Assange echt de robin hood van de cybertijd is, is het een verdomd goed bedacht idee om te dreigen met deze internetbom.

   Echter, “het nergens voor hoeven vrezen”, is mijns inziens wel erg naïef. Tuurlijk heeft deze man een heleboel te vrezen, ook al zou er geen enkel steekhoudend bewijs zijn voor de aanklachten.

   Ikzelf voel me tegenwoordig ook niet veilig meer (ook al doe ik niets verkeerd), omdat er van alles tegen je gehouden kan worden, wat er helemaal niet was. De feiten worden gewoon herschreven (ook dat komt uit Orwell’s toekomstboek)

   CITAAT VAN F001: Elke overheid zal het wel laten deze man iets aan te doen, want daarmee zetten ze zichzelf in het beklaagdebankje. Toch verschuilt deze man zich en maakt zich hierdoor weer wederom schuldig aan een strafbaar feit.

   Ik vermoed dat er veel gevallen van liquidatie cq verdwijning van “moeilijke mensen” zijn door de geschiedenis heen waarmee een overheid is weggekomen.

   Naar mijn idee is het veel vreemder dat deze Assange niet gewoon al lang getraceerd en gevonden is in deze cybertijd waar we alle sporen van iedereen kennen. Het moet toch een koud kunstje zijn om de man te lokaliseren?

   Ik vind het zeer terecht om ten alle tijde kritisch te zijn en ook in dit geval heb ik mijn twijfels. Welke bron is/heeft de “waarheid”

   Nuance geldt ook in dit geval voor zowel de complotdenkers als de debunkers.

  8. Nou John, dan lees ik graag jouw bewijzen rondom mijn twee kritische vragen. Noem maar eens die meerdere onafhankelijke bronnen rond al die duizenden gepuliceerde onthullingen door deze (veelal anonieme) klokkeluiders.

   Sinds wanneer is het vluchten voor justitie géén strafbaar feit? Omdat sommigen zijn complotsprookje geloven? Dat rechtvaardigd iemand om buiten de handen van justitie te blijven? Leg dat maar eens uit aan die twee verkrachte vrouwen.

  9. F001: om je te laten zien dat jouw heilige huisjes gewoon ook bestaan uit mensen-die-een-eigen-agenda-hebben..!!!
   http://925.nl/archief/2010/12/03/assange-vervolgd-vanwege-seks-zonder-condoom-niet-verkrachting

   Verkrachting..?? Misschien eens uit jouw ‘heilige-huisje-van-mijn-waarheid-is-DE-waarheid’ komen?

   Enne.. @’Flits’: natuurlijk zijn die verdwijningen er! Vaak in vol ‘daglicht’, maar dan met een maskertje op..

   Hier en Hier op WantToKnow, om maar 2 voorbeelden te noemen. Microbiologen die om zeep geholpen worden en de mensen die in de VS de fraude met stemcomputers wilden onderzoeken..!!

  10. Stel je voor dat je probeert iets aan de kaak te stellen dat nogal gevoelig ligt bij overheden en machthebbers… en je wordt voor het blootstellen van die gegevens gezocht, maar ook omdat je laatst door rood bent gereden…. wat volgens jou niet rood was maar oranje…. en je bijrijder beaamt dat…..

   Ga je dan met je billen bloot naar justitie toe om je te melden vanwege je overtreding die je volgens jou niet hebt gedaan????? Omdat je toch wel in je gelijk staat en je dus niets te vrezen en te verbergen hebt?????

   Hè?????

  11. Misschien veel te moeilijk voor te stellen voor F001? Maar in dit geval is het nóg heftiger, als het verhaal klopt.. Julian Assange is juist de hond, waarvoor een stok gezocht én gevonden is..! En nu geslagen dient te worden (vanuit ‘waarheid’ of ‘dubbelspel’..)

  12. @ F001: Je spreekt over “Sinds wanneer is het vluchten voor justitie géén strafbaar feit?”

   Ik heb het allen over een Konigin die geen recht heeft op de troon (letterlijk niet). Een een secretaris-generaal van Justitie (over recht spreken gesproken…) die notoir pedofiel is maar gewoon door mag gaan (een beetje een Coutinho die homofielen met naam en toenaam mag onderzoeken op Aids terwijl ze daar nooit toestemming voor hebben gegeven, om daarna vooral directeur van het RIVM te worden, zoiets).

   Ach, je snapt me wel. Sinds wanneer is zoiets geen strafbaar feit? Vind ik veel interessanter. Jouw WikiLeads wachten we gewoon kritisch af, niks ongezonds aan.

 15. Ik denk dat de reactie van de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad voldoende verteld over de geloofwaardigheid van de Wiki documenten. Ook de bemoeienissen van “journalist” Francisco van Joole maakt het wat dit betreft er niet beter op. Moet je maar eens gaan kijken naar een uitzending van “de leugen regeert” over 9-11, wat een blamage voor de journalistiek. De Iraëlische President kondigde van tevoren al aan dat er geen negatieve zaken w.b.t Israël naar buiten zou komen.
  Als je alleen al kijkt naar de styling in de media is het volgens mij duidelijk te zien dat dit zeer professioneel is opgezet. Assange wordt neergezet als een moderne Robin Hood.
  Volgens mij is het een grote Hoax, opgezet door diverse inlichtingen diensten. Wat is hier de bedoeling van?
  Mensen klaarmaken voor het reguleren van het huidige internet??

  1. Goedzo Hyper, weer een spijker die je duimbreed op zijn kop raakt.

   Er wordt zoveel dingen ons de laatste tijd gewaarschuwd voor het een en ander, terwijl er nog steeds mensen zijn die beweren dat ze wakker zijn er zo in tuinen met open armen, GF aka Larusa en Axel Jones, David Icke met ‘Human Race get off your knees’ er zoveel misbruik van het een ander pogen te bokstoven.

   Ik ratel er maar wat op los volgens Guido, ach we zijn we wat gewend als we achteraf toch weer gelijk blijken te hebben, ik was 25 jaar geleden al wakker voor dit soort dingen, waarom nu doorgaan met verder slapen ?!

   Tis heerlijk hierzo vanaf de gulden middenstip…. Biertje ?!?

  2. @paul ja lekker doe mij maar een grolsch, en idd waarom verder slapen als je de wekker al gehoord hebt?
   tenzij het heel erg mistig is, anders is de weg helder.

  3. Mensen goed luisteren bij het 3de filmpje van Alex Jones op 04:17 wat het geheim is achter het hele wiki-leaks/lead gebeuren!

  4. @ paul ik zei toch een helicopter bemanning meer of minder what the f**k, klein beetje schade voor het grotere “goed”. Draaien zij hun hand niet voor om, collateral damage . Of het al eerder geroemde spierinkje wat je wilt.
   En dat met mijn ogen dicht….

  5. @ paul als ik niet beter wist zou ik zeggen,” die slag is u “. Maar het is geen wedstrijd, en de R.N.F. doet niet aan puntentellingen .

  6. Inderdaad derde filmpje Paul en Marcel; Eerst een live helikopter wurm aan de haak…
   En zo gauw de main stream hapt dan voornamelijk show news desinformatie verspreiden om gericht te kunnen destabiliseren
   Als je in staat bent om 3 wolkenkrabbers inclusief levende have op te blazen dan ben je tot alles in staat.
   Assange = a lcd child abused zombie operative created by mkultra…
   geblondeerd haar = mossad marker voor media darling (weird guilders)
   Mendex = latijns voor Liar

   Is WikiLeaks A CIA Operation? 3/3
   http://www.youtube.com/watch?v=YDrDWQda00o

  1. Al doorklikkend Paul, kom je dan op nog steviger info..! Dank voor de tip! Kijk HIER maar eens even..!

  2. De wicked bleading leading leaking wiki de viking cyber cointelpro public show news kwalbert moskofiets mass crap zombie campaign moet er voor zorgen dat je straks eerst toestemming moet vragen voordat je een posting het internet opstuurt.

   Civility Check
   Voordat je een boze kritische email verstuurt moet je straks eerst aan de digitale overheid’s information Safety Czar CaSS SunStein vragen of jouw email wel “civil” genoeg is!

   http://www.effedieffe.com/index.php?option=com_content&view=article&id=33278:cia-mossad-and-soros-behind-wikileaks&catid=35:worldwide&Itemid=152

   Grace Jones – Private Life
   http://www.youtube.com/watch?v=thtQngqG4vg

  3. Dat bedoel ik nou precies Guido, sorry maar moest je ven wakker schudden, ouwe gele rakker van me, het lijkt allemaal zo op voorhand maar er zitten heel wat haken en ogen aanvast die voor geen meter kloppen.

   Zeker wanneer men gaat praten over hacken en cracken en dat vooral op een Commondore 64!!! dan moet je toch wel met een zeer degelijk verhaal aankomen zetten waar de meeste hier nog mee in de luiers lagen en voor sommige onderons die op menig copieerparty naast menig Politie buro, hun greed voor ruw kopieer en hackwerk ten voeten uit konden.
   Het meeste dat is toen ooit begonnen met de Commondore Amiga’s, want daarvoor was er geen redelijk burgervrij internet te bespeuren om dingen te mogen die er nog niet waren.

   Wikileaks is dus een open riool stichting waar heel veel smeerlapjes hun genadeslag kunnen promoten en daar in kunnen promoveren.

   @ HyperAlert

   Heerlijk dat filmpje, je scoort weer van een hoog niveau hoor, je weet precies hoe de vork in de syteel zit en je laat weer eens stevig zien hoe makkelijk iedereen te bedonderen en te belazeren is inside the humanrace ‘GET OFF YPUR KNEES, GODDAMN”
   🙂
   Niet doorzakken of in slaapvallen, tis alla Marcel Messing en de R.N.F. zijn WIJ werkelijk wakker ?!

   De hele middenklas moet er uit, dat is het grooste gevaar, schuif ze massaal maar terug op non-actief en alleen de mensen met een hoger beroepscodering van opleiding tellen mee, wat er in het filmpje wordt verstrekt als informatie, is allang hier in Nederland ook op grote schaal aanwezig en bezig.

   Zolang je nog een baan hebt en nog niet uit geranceerd bent door bv een F001 figuur dan zit je nog al goed in het gareel.

   In iedergeval stort je vuilnisbak maar zoveel mogelijk hier op de WTK werk vloer, je hebt inhoud Joh !

 16. Ik steun wikkileaks niet. Absoluut onhelder waarom dit gebeurt. Openheid om de openheid is onzin. Hij brengt hierdoor nog meer verwarring en wantrouwen in omloop.
  Die is er al genoeg.
  Er klopt iets niet.

 17. LADY’S AND GENTLEMAN, WE HAVE GOT HIM!

  Het heugelijke nieuws is een feit! Wikileaksoprichter, complotfantast en terrorist Assange zag geen uitweg meer en heeft zich aangegeven bij de politie in GB waar hij aldaar is aangehouden.

  Een uitlevering naar Zweden zal niet lang op zich laten wachten (waar Assange wordt beschuldigd voor verkrachting) en de kans dat Zweden Assange uitlevert aan de VS is zeer aannemelijk te noemen. Daar zal Assange vermoedelijk worden berecht, veroordeeld en hopelijk voor lange tijd worden opgesloten voor zijn misdaden.

  Laat Assange een voorbeeld wezen voor alle complotfantasten die met leugen en bedrog de massa menen te beïnvloeden. Change is coming!

  1. Wanneer ga jij je zelf eens aangeven F001 ?!

   Foutjes als jij die elders andere dingen verspreiden vallen toch in exact dezelfe categorie…

  2. Nogmaals, voor mij zijn waarheden pas waarheden indien de waarheid door meerdere onafhankelijke bronnen wordt geverifieerd. Dat was op Wikileaks niet het geval. Dan spreek je over suggestie en niet over feiten.

   Daarbij is Assange in beschuldiging gesteld voor verkrachting en aanranding in Zweden. Het recht moet zegevieren. Onderduiken voor justitie betekent het strafrecht overtreden. Dus ik verwacht wel uitlevering naar Zweden.

   Volgens de amerikaanse rechtspraak heeft Assange (op meermalen verzoek van de regering dit niet te doen) toch geheime documenten geplubliceert die levens in gevaar hebben gebracht. Idem een strafbaar feit in dat land.

   Dus de casus hieromtrent is vrij eenvoudig te noemen.

  3. Wil je praten over dit soort zaken, voordat je gaat roepen en wat probeert op tafel te gooien, zal je toch eerst alle feiten achter het nieuws op tafel moeten leggen, zodra de basis constructie van het verhaal afdrijft naar andere onzuivere gebieden en illustere stink zaakjes, er even aan het belletje getrokken moeten worden van HHEE en HOLAA waar zijn we nu allemaal mee bezig.

   Alleen het RTL-spelletjes/zing/huizenkopend/geleuter publiek stort ten volle in dit soort sappige verhaallijntjes, terwijl een voorloper op dit soort zaken alleen zich maar hartelijk in zijn vuistje van kan gaan lachen.

   Het mes snijdt altijd aan 2 kanten, alleen ik prik daar altijd dwars door heen en merk dat het zogenaamde eindprodukt nog meer rauw dan gaar is!

  4. Dan doen we dat toch, beste F001.. Vanaf nu dus, op uitdrukkelijk verzoek van F001, verklaren wij (jeweetwel,van WC-eend):

   ‘De Wikipedia-casus hieromtrent ‘vrij eenvoudig’..’

   Met een impliciete hulde aan de machtige visionaire helicopterblik van F001 en de evenzo subjectieve wijze waarop hij deze kees, eh, case, in -voor iedere Nederlander toegankelijke- normale mensentaal, in staat is te omschrijven.

  5. Haha, ja die change van F001…

   Ik herinner me nog goed dat hij prachtige ‘spirituele’ bespiegelingen en ‘poetische’ zinssneden wist te produceren bij een mooi artikel over bewustzijn. Liefde, zuiverheid en begrip van alle kanten…

   Om vervolgens te durven suggereren dat mensen die schreven en spraken over de niet ‘veilig en effectieve’ vaccins ‘vervolgd’ zouden moeten worden door het onfeilbare justitiële systeem…Dat houdt in dat dus ook de reguliere media nu dus vervolgd moeten worden wat hem aangaat. Inderdaad: change, it is coming…

  6. Ik kan mij toch niet aan de indruk onttrekken dat F001 vooral hier de boel een beetje zit te stangen….

   Die F001 toch….

  7. @ F001 tjonge tjonge hoe was het ook al weer een VERDACHTE is pas een DADER wanneer er in een onafhankelijke rechtspraak sprake is van wettelijk en overtuigend bewijs ten aanzien van het te laste gelegde feit. Gelukkig weet jij het allemaal helemaal zeker, er ligt vast een mooie carriere kans op je te wachten bij het zweedse gerechtshof.
   Jammer alleen dat je wederom in je eigen juridische val loopt, gelukkig dat het gerecht zich nog wel houd aan bovenstaande principes. Jij daarentegen hebt je wederom bewezen schuldig gemaakt aan trollen, of Assange schuldig is zullen we nog even moeten afwachten. Dat is namelijk nog niet bewezen(in tegenstelling tot het strollen van jou).

  8. @F001 Assange wordt beschuldigd van ‘sex by surprise’, niet van verkrachting, wel je feiten checken hé! De dames werden overweldigd door de omvang van zijn vioolstok waarschijnlijk.

  9. Gemma Lindfield, for the Swedish authorities, told the court Assange was wanted in connection with four allegations.

   She said the first complainant, Miss A, said she was victim of “unlawful coercion” on the night of 14 August in Stockholm.

   The court heard Assange is accused of using his body weight to hold her down in a sexual manner.

   The second charge alleged Assange “sexually molested” Miss A by having sex with her without a condom when it was her “express wish” one should be used.

   The third charge claimed Assange “deliberately molested” Miss A on 18 August “in a way designed to violate her sexual integrity”.

   The fourth charge accused Assange of having sex with a second woman, Miss W, on 17 August without a condom while she was asleep at her Stockholm home.

   Nadat eerst alle beschuldigingen waren ingetrokken dus..
   Miss A vond het zo vervelend dat hij haar aantrekkelijk vond dat ze vervolgens met hem naar bed ging ?? en iedereen de volgende dag sms-de zij naar vriend en vijand dat ze het met “Julian” had gedaan…nee zo vervelend zelfs dat ze het 4 dagen later weer ” toe liet”…en zelfs een feestje ter ere van hem gaf..
   En dan Miss W…c’mon folks…ik moet toegeven dat seks met een Autralische man niet altijd even opwindend is maar er doorheen slapen!!!??? gaat wel heel ver 😉
   De Zweedse wetgeving is trouwens erg extreem femistisch en zijn zelfs bezig met een wetsvoorstel dat er eerst schriftelijk wederzijdse toestemming gegeven zal moeten worden eer je seks hebt met elkaar pffft
   Ik weet niet hoor,hij is een zeer intelligent mens die op zijn negentiende de consequenties van onbeschermde seks heeft mogen ervaren 9 maanden later….

 18. En misschien zit er nog wel een extra laag in deze paranoia reacties. Dat Assange tot de ‘Rothschild-clan’ behoort, om ook daar weer te spioneren, want de Rothschilds behoren toch uiteindelijk ook weer tot de goeie en hebben achter de schermen altijd tegen 8/11 gevochten. Laat staan dat ze voorvechters waren van 9/11 en 24/12…. ik word een beetje moe van al deze reacties.

  Laten we even het volgende niet uit het oog verliezen:
  ‘Willekeurige man zet digitaal platform op voor klikspanen, die her en der informatie achterover hebben gedrukt. Deze data is wellicht niet op geheel legale wijze verkregen, maar dat is niet van belang voor de willekeurige man. Hij is net zo min strafbaar als elke willekeurige journalist, die bronnen gebruikt. De journalisten die gebruik maken van de informatie die op dit platform ligt, mogen doen en laten wat ze willen. Uiteindelijk is het aan de lezer, om iets te doen met de informatie… of niet.’

  Dat de willekeurige man in het bovenstaande verhaaltje, zijn website afgepakt wordt (de hele .org is gegijzeld en is niet bruikbaar), paypal niet meer mag gebruiken, er opeens een Zwitserse bankrekening opgezegd wordt en serieus moet vrezen voor zijn leven, druist in tegen elk principe waar ik voor sta of waar ik iets mee te maken wil hebben.

  En ik denk dat we allemaal ook wat anders gaan reageren als deze willekeurige man, straks met alle vuile was van bijvoorbeeld een paar grote banken tevoorschijn komt.
  Dan zal Assange al snel onze grote held zijn, als alle bagger van de ware topcriminelen op straat komt te liggen. Laat het de Bank of America zijn, de FED of wat dan ook.

  Cut the guy some slack!
  En oordeel niet zo snel!
  Wees waakzaam en vooral oplettend!

  Die andere J …

  Eric J

  1. Jeetje Eric toch, het mooiste komt nog, kijk eens goed in de MSM om je heen hoe de grootste kopstukken uit hoog wetenschappelijk gebied van onderzoekers en andere hoogopgeleide lui ineens zoveel bemoeinis hebben en er een wel bespraakt verhaal eruit stampen over het lijdende persoon in kwestie.

   De meesten weten niet eens waar ze het over hebben en willen daarom zo dol graag een graantje er over mee pikken, het is een feest van speculatie en tevens een heel media circus.

   Nog grappiger is dat het werkelijke verhaal achter alles eigenlijk van verre zoek is geraakt omdat er te veel aan pulp door anderen wordt veroorzaakt, als je dat snapt dan weet je dat er maar weinig paranoide zijn.

  2. @Eric J
   En ik denk dat we allemaal ook wat anders gaan reageren als deze willekeurige man, straks met alle vuile was van bijvoorbeeld een paar grote banken tevoorschijn komt.
   Dan zal Assange al snel onze grote held zijn, als alle bagger van de ware topcriminelen op straat komt te liggen. Laat het de Bank of America zijn, de FED of wat dan ook.

   volgens mij al het een en ander duidelijk over.

   http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/het_rad_van_fortuin

  1. Yep … dit is nu exact waar ik tegen ageer.
   We’re shooting the messenger!
   Wij o zo flexibele en intens tolerante Nederlanders…

   En wat een jaloezie bekruipt mij bij het lezen van het stuk van Karin -we kennen haar allemaal van haar succesvolle gevecht tegen de Scientology Church- Spaink.

   Zo had ik het eigenlijk allemaal willen opschrijven.

 19. Iemand een deugdelijk beeld gezien dat Assange opgepakt is?????

  Zie deze erg “duidelijke” foto:
  http://www.guardian.co.uk/media/2010/dec/07/assange-bail-request-refused-wikileaks?intcmp=239

  In het audiobestand van nos van correspondenten:
  Arjen van der Horst en Rolien Creton over arrestatie Assange
  wordt duidelijk bij 1.47 dat de ramen geblindeerd zijn dus daar was ook niets te zien.

  http://nos.nl/artikel/203547-assange-zal-uitlevering-aanvechten.html

  1. Toch een duidelijke foto, lijkt me. Inmiddels is bekend geworden dat de twee aanklachten van verkrachting en aanranding is verhoogd tot vier aanklachten voor vergelijkbare zedenmisdrijven. Dat verhoogd de kans dat Assange wordt uitgeleverd aan Zweden.

   Om even terug te komen over de definitie van verkrachting. Indien de partner verzoekt om een condoom te gebruiken en je ramt hem er vervolgens toch in zónder condoom, dan valt dit wel degelijk onder de definitie van iemand verkrachten.

   In het metro-krantje de Pers stond een interessant artikel over de gevolgen van Wikileaks. Wikileaks zal het tegenovergestelde bewerkstellingen dan waar ze nu voor staan, namelijk geen geheimhouding. Het gevolg is dat voor overheidspersoneel in de VS het internetgedrag voortdurend wordt gescreend. Deze maatregelingen zullen in het belang van de diplomatieke betrekkingen door andere naties worden overgenomen. Overheden zullen sneller servers dwingen Wikileaks-achtige sites te bannen en deelnemers op het Net met een ‘afwijkende’ mening zullen sneller door de overheid in een database worden opgeslagen of uitgenodigd voor ‘een gesprek’. Wikileaks heeft het vrije karakter van het Net juist om zeep geholpen.

   Daarom spreekt het artikel over een momenteel gaande cyberoorlog tussen voor en tegenstanders van Wikileaks die geen enkel middel schuwen om de tegenstander ‘uit te schakelen’. Het geheel begint steeds grappiger te worden. (lol) Mensen zijn toch zo’n heerlijke kuddedieren!

  2. @ f001 grappig he mensen met een afwijkende mening worden opgepakt of uitgenodigd tot” een gesprek”. Vandaag wij morgen jij ook. En welke god bepaald wat afwijkend is?
   Bovendien krijg ik stellig het idee dat jij een internet censuur werkelijk prachtig vind ,hetgeen weer een heleboel over jou zegt.

  3. F001, zit je eigen naïviteit je nooit in de weg?

   “Om even terug te komen over de definitie van verkrachting. Indien de partner verzoekt om een condoom te gebruiken en je ramt hem er vervolgens toch in zónder condoom, dan valt dit wel degelijk onder de definitie van iemand verkrachten.”

   En de vrouw in kwestie geeft een paar dagen later een feestje voor Assange.. En duikt ’s avonds weer de koffer met hem in. Wat ben je toch een vreemd figuur. Recht kletsen wat krom is, is een fraaie specialiteit van je. Prachtig wel dat je jezelf als kuddedier presenteert; de teerling is geworpen..!

  4. Dat neemt niet weg dat alle vier de aanklachten bestaan. Laat Assange (inplaats voor justitie te vluchten-een strafbaar feit overigens) gewoon zijn verdediging voeren in Zweden. Dan wordt je in mijn ogen geloofwaardig.

   Het ware gezicht achter Wikileaks wordt steeds duidelijker nu aanhangers de site van Master-Card hebben platgelegd als reactie op de aanhouding van Assange. Juist, weer gaat het hier om een strafbaar feit.

   Wikileaks valt in zijn eigen zwaard nu buiten overheden ook het bankwezen wordt aangevallen. Dat zal alleen maar tot gevolg hebben dat het karakter van het vrije internet zal ophouden te bestaan. Het moest er eens van komen. Jij en ik die dagelijks wat posten op wat forums zullen er weinig van merken, maar op hoger niveau zal het internetverkeer nooit meer hetzelfde zijn. Met dank aan Wikileaks. Als de storm is gedaald zullen overheden Wikileaks nog dank betuigen, omdat Wikileaks hun genoeg gegronde redenen heeft gegeven om het gebruik op het Net aan banden te leggen. Dat is de clue van het hele verhaal.

  5. Weet je wie door de mand en in hun eigen zwaard vallen..? Amazon, Paypal, die Zwitserse bank om ZONDER aanklacht oid hun verbinding met hem op te zeggen. En straks de Engelse overheid EN Zweedse als ze hem uitleveren aan de VS. Zonder dat er een aanklacht hard is gemaakt.. Het eerste recht van elke burger, zoals in de Grondwet van de VS ook gevat: het recht op VRIJE MENINGSUITING.

   Is het niet handig dat je eerst een aanklacht tegen iemand hard maakt en PUBLIEK maakt, voordat je hem als een melaatse achterna zit en overal probeert te verbannen..?

  6. Sinds wanneer is interpol geinteresseerd in verkrachting?
   En waarom vertellen ze dat de dames niet in Amerikaanse immigratie detentie-centra die al jaren lopen te schreeuwen dat ze het recht niet aan hun kant kunnen krijgen? Of twee van de drie vrouwen in het Amerikaanse leger die hebben aangegeven met aanranding te maken hebben gehad.
   De vluchtelingen kampen in Haïti kunnen ook wel wat interpol aandacht gebruiken.
   Om weer even terug te komen op aarde, het lijkt net alsof ze alleen in vrouwelijke integriteit zijn geinteresseerd als er een politiek belang bij zit…

  7. @ F001

   Zo te lezen was jij er zelf bij, je stond er zeker met je neus er bovenop toen ik met zijn daad uit zijn regenjas scheurde.

   Vraag me af wat wijsneuzen zoals jij daar ter plekke wel aan het doen zijn, klandistiene zaakjes onderhouden om met smeermiddelen wtk kunnen vol kladden met aanteigingen, bah ! schaam je je zelf toch eens…

  8. Erh Ik !? normaal draag Ik Zuidwesters tegen zulke plonsen, ach de stemming is leuk met een tikfoutje, we blijven er zo wat in.
   Morgen moet ik me ook al aanmelden bij Interpol… damme…

  9. F001 misschien is een nominatie voor meest gestoorde psych of een doos vol durexen wat? Zal het eens in de groep gooien bij de volgende R.N.F overleg.

  10. @ Marcel

   Hoe heete dat Zweedse mokkel nou ook alweer met die condoom affaire ?!

   Dat was Wiki toch? die dat door heeft geleakt ?!

  11. @paul ben jij niet in de war met wiki de viking als dat hem is mag Sasagne wel oppassen voor aantijgingen betreffende kinderporno.

  12. Nogmaals, laat het recht zegevieren. Dat kan alleen wanneer Assange vrijwillig naar Zweden gaat en zijn zaak verdedigd. Maar dat doet Assange niet.

   -Eerst vlucht Assange voor justitie. (strafbaar feit)

   -Dan dreigt Assange met zijn zgn. internetbom. (strafbaar feit)

   -Nu leggen medewerkers site’s plat van organisaties die niets meer met Wikileaks van doen willen hebben. (strafbaar feit)

   We spreken hier over zichtbare strafbare feiten waarvoor berecht en vervolgd dient te worden. Deze mensen horen thuis achter de tralies en dat gaat ook gebeuren ook.

  13. @F000000001

   Vluchten voor justitie is niet strafbaar evenals het ontsnappen uit een penitentiaire inrichting dit ook niet is.

   Dreigen met een ‘internetbom’ is ook niet strafbaar.

   Het zijn niet de medewerkers van Wikileaks die de sites platleggen maar sympathisanten. Daar heeft de organisatie dus niets mee te maken.

   Mijns inziens blijft er niet veel over van jouw aanklacht tegen Assange.
   Als je iets meer hebt lees ik het graag……

  14. @ F001

   Zo jij zit dus te genieten van strafbare feiten !?

   En welke feiten beargumenteert je dan zelf hier op ?! je bent zelf nog erger dan de persoon in kwestie, zeker als we al je werk op internet volgen hoe jij je steeds over zaken doet uitspreken, daarom Ik van de R.N.F. ga tot vervolging over.

  15. Sorrie hoor, maar vluchten voor justitie als het ontsnappen uit een TBS-kliniek is wel terdege strafbaar en daarvoor bestaan juridische tegen-maatregelingen.

   Tja, men mag de kliek rondom Assange nu ineens ‘sympathisanten’ noemen, het hacken en platleggen van site’s is wel terdege strafbaar.

   Het gaat hier gewoon om ordinaire criminelen die thuishoren achter slot en grendel. Ik kan er niet veel meer van maken. Zij gaan die strijd echt niet winnen, hoor!

  16. Ben je zelf niet zo’n TOP Crimineel F001 ?!

   Zal Peter R. de Vries eens naar jou Profiel laten kijken misschien kan hij er nog een avondvullend programma over je maken.

   Over heb je toch liever een plekje bij praatjesmaker voor kinderen ?! Aktueel gezien kunnen we je antwoorden dan ook niet serieus nemen.

  17. @f001 Wat ben je toch een heerlijke draaikont.

   Sorrie hoor, maar vluchten voor justitie als het ontsnappen uit een TBS-kliniek is wel terdege strafbaar en daarvoor bestaan juridische tegen-maatregelingen.

   Wie heeft het hier waar over een tbs kliniek? Nee zelf voor een warhoofd laat je steekjes vallen. Wees gerust de R.N.F. raapt ze allemaal op en rijgt ze aaneen tot een profiel. Ongeveer zoals jij dat doet met reageerders hier (besprekingen op andere sites?),tja foei f001 je bent reeds door de mand gevallen.

  18. Zolang er geen geweld gebruikt wordt en geen strafbaar feit gepleegd wordt, mag je gewoon je best doen om uit handen van justitie te blijven.

   Gelukkig maar on jezelf te kunnen beschermen voor mensen als F01 die hun bek een douw geven maar niet weten waar ze het over hebben. Juridische tegen?maatregelen?

  19. Vluchten voor justitie is strafbaar. Ik kan er niet veel meer van maken. Indien iemand niet terugkeert van verlof maakt hij zich idem schuldig aan een strafbaar feit. Dat behoeft mijnsinziens geen discussie. Assange pleegde een strafbaar feit toen hij voor de zweedse justitie vluchtte.

   De 16 jarige jongen in Den-Haag die gisteren zijn computer beschikbaar stelde voor deze internetcriminelen pleegde idem een strafbaar feit. Want het doelbewust platleggen van andermans site’s is strafbaar. Zeker wanneer er een publiek belang mee is gediend, zoals betalingsverkeer.

   “Toevallig” verscheen er een paar uur later zo’n “uitgelekt” Wikileaksrapport wat natuurlijk over Nederland ging. Wanneer stoppen we eens aandacht te geven aan dit boerenbedrog? Ik geloof inmiddels geen donder meer van al die zgn. “lekkende rapporten” en dito “klokkenluider”. Mensen, wordt eens wakker!!

  20. @F1
   Doe mij nou eens een lol en geef toe dat je eerdere uitlatingen steeds meer genuanceerd worden.

   Niet terugkeren van verlof is in Nederland nog steeds niet strafbaar. Wel heeft het gevolgen voor je eventuele traject waar je in zit. Als het namelijk een strafbaar feit zou zijn zou er elke keer dat er een gedetineerde/ tbs-gestelde niet van verlof zou terugkeren, aangifte gedaan moeten worden bij de politie. Dan zou betrokkene er een zaak bijkrijgen. de enige consequentie is dat de einddatum van betrokkene opschuift, evenredig aan het aantal dagen dat hij/zij zijn/haar hielen heeft gelicht.

   Je behoeft hierover geen discussie, want je weet dat je deze verliest. Er is in Nederland geen wet die zegt dat vluchten of niet terugkomen van verlof strafbaar is.

   Over die 16 jarige jongen, je hebt helemaal gelijk dat wat hij doet strafbaar is, maar hij is geen medewerker van wikileaks, wat jij wel stelde in een eerdere reactie.

   Je begint nu wel een beetje door de mand te vallen als iemand die graag zijn mening wil opdringen terwijl hij/zij weet dat het onzin is. En dan nóg te arrogant is om zijn fout toe te geven.

   Nog één ding, in je laatste oproep wil je dat wij wakker worden.
   Deze site is juist voor mensen die wakker geworden zijn en niet zomaar alles klakkeloos aannemen zoals hen dat voorgespiegeld wordt.
   Jij bent juist degene die wakker moet worden want jij neemt klakkeloos aan dat het niet waar is.
   Wij(ik spreek maar voor iedereen) weten dat dat ook waar zou kunnen zijn, maar wij willen daar graag zelf een oordeel over geven. Tot die tijd zorg jij ervoor dat ik meer hang aan de verklaring dat de gevestigde orde het in zijn broek doet. Heerlijk.

  21. Idd naam genoot Jan-Paul, je slaat rake koppen die middels allang wakekr zijn geworden.
   F001 is zo beklemmend van mening dat wij in zijn ogen gewoonweg niet deugen en dat wij maar eens wakker moeten gaan worden aan zijn schrikbeleid.

   F001 vergeet dat hij alleen kleine stukjes uit de krant optrekt terwijl inprincipe de hele wereld vol met boeven zitten die alles en iedereen op grote schaal beduvelen, nu struikelt ie al over 1 situatie languit en zijn hele betoog is niets minder dan een fractie van wantrouwen zonder dat ie er zelf ooit bij is geweest.

   Jammer arme Franciscus je betoog heeft geen wezelijke gegrondelijke inhouds formaliteit om met je pleidooi tot de juiste clausule te hanteren, je valt door de mand again and again…

   Ga je je zelf eens focussen op een het schrijven van een goed en correct artikel, die hier geplaatst kan worden, misschien zijn we het dan allemaal met je eens of niet, maar durf te verwedden dat je het gewoon niet durft!

 20. offtopic.ja jongens lees net honden krijgen verplicht een chip en we weten dat de niuwe wereld orde ons ook wil chippen prak het hele internet vol en maak iedereen wakker reageer in het ad of de telegraaf en schreeuw het uit over bilderberg de nieuwe wereld orde de iluminati en journalist alex jones die genoeg bewijzen heeft geleverd over de elite.help mee en maak de mensheid wakker.

 21. Al dan niet verkrachting als afleidingsmanoeuvre, ook op dit forum ?
  De aanvankelijk onafhankelijke Wikileaks is algauw gerecupereerd door… de Mossad. Assange is voor het grote geld door de kniëen gegaan. Ook zijn er banden met de AIPAC, de Israelische lobby in de VS, het hele Murdoch imperium enz…
  Lees er Niburu van vandaag eens op na.

  1. Zie de discussie bij het andere artikel hier op de site: Wikileaks: the sex-files..

  2. Of het nu het werk is van geheime diensten of niet, vind ik niet de winst van deze hele periode.
   De winst zit hem in het feit dat steeds meer mensen gaan nadenken over wat er eigenlijk aan de hand is.
   Bewustwording.

  3. @Guido. Ik bedoel natuurlijk dat in de hele affaire rond Assange, het op de duur nog enkel over de verkrachtingszaak gaat en niet meer over de grond van de zaak : nl. een goedbedoelde klokkenluidersite die door Israel overgenomen werd. Zie Niburu.

  1. Zal je even aanvullen Flits!

   “Ex-medewerkers WikiLeaks beginnen eigen site

   Ex-medewerkers van WikiLeaks beginnen een eigen klokkenluiderssite met de naam OpenLeaks. De site wordt maandag gelanceerd en zal, in tegenstelling tot WikiLeaks, informatie niet rechtstreeks aan het publiek presenteren.

   In plaats daarvan is de site bedoeld om klokkenluiders in contact te brengen met media. Wie geheime documenten in het nieuws wil brengen, kan zelf bepalen aan welke media hij de documenten wil doorsluizen. Op dat punt verschilt OpenLeaks van WikiLeaks. Laatstgenoemde site zet documenten zelf online, maar stelt soms ook documenten eerst aan verschillende media ter beschikking, om deze pas later vrij te geven voor het grote publiek.

   OpenLeaks is puur bedoeld als ’tussenpersoon’ voor klokkenluiders en media, zo zegt een anonieme bron tegen de Zweedse krant Dagens Nyheter. Het is aan deelnemende media om documenten op hun waarde te beoordelen. Daarmee zou moeten worden voorkomen dat de organisatie zelf onder vuur komt te liggen, zoals WikiLeaks heeft ervaren.

   Die site wordt ervan beschuldigd mensenlevens in gevaar te brengen met zijn publicaties; Amerikaanse politici hebben opgeroepen tot vervolging van WikiLeaks-voorman Julian Assange en verschillende bedrijven staakten onder politieke druk hun dienstverlening aan de website.

   Een van de initiatiefnemers van OpenLeaks is Daniel Schmitt, die tevens een van de oprichters van WikiLeaks is, zo zegt hij in een interview met zakenblad Forbes. Hij bevestigt dat de site als intermediair is bedoeld en niet als vrijhaven waar iedereen zijn stukken kan publiceren.

   Het openen van een nieuwe website zou onder andere zijn ingegeven door onvrede over de manier waarop Julian Assange leiding geeft aan de WikiLeaks-organisatie. Ook zou er bij die site te veel aandacht zijn voor grote lekken, zoals rond de oorlogen in Afghanistan en Irak, en minder voor eveneens belangrijke, maar minder spraakmakende lekken.”

   bron: http://tweakers.net/nieuws/71274/ex-medewerkers-wikileaks-beginnen-eigen-site.html

  1. Dank je knipoog, in mijn geval zijn al mijn leaks gericht op Guido’s want to know, de rest heeft gewoonweg het nakijken en zoveel mogelijk.

   Hoop dat Guido’s leakbak groot genoeg is.

  1. Wat je nu gaat zien is dat burgers het nieuws gaan verzinnen en dat er van hoor en wederhoor (kortom goede verificatie) helemaal geen sprake meer is.

   Dat leidt ertoe dat de betrouwbaarheid van wat je leest volkomen ongeloofwaardig mag worden genoemd.

   Het trieste aan dit verhaal is dat de media hier achteraan moeten rennen om ’the scoop’ nog bij te kunnen houden.

   Conclusie: geloof niets meer wat je aan nieuws op het Net leest, want het kan net verzonnen zijn door je 16 jarige buurjongetje. Wat een tragische ontwikkeling en een beschavingsniveau onwaardig!

 22. Ik sluit niet uit, dat het hele Wikileaksgebeuren een onderdeel is van het grote spel om de wereldmacht. Door Wikileaks heeft de VS nu zijn reden om het internet eens goed en voor altijd aan te pakken. Er zijn mij net een paar teveel toevalligheden, zoals:

  De Amerikaanse soldaat, Bradley Manning, die ervoor gezorgd heeft, dat Wikileaks, Julian Assange nu kan doen wat hij doet, nl. geheime documenten openbaar maken, zit gevangen in Amerika en wordt vertegenwoordigt door advocaat George Stephens, die pro-bono werkt voor George Soros en zijn Open Society Institute:

  http://www.soros.org/initiatives/health

  George Soros is een welbekend voorstander van de NWO en vindt dat de totstandkoming het beste kan gebeuren op de manier van Van Jones theory of “Top Down, Bottom up, and Inside Out”:
  1. Create a Shadow Government (Top Down);
  2. Control the Airwaves (Top Down);
  3. Destabilize the state (Bottom Up);
  4. Provoke an election crisis (Bottom Up);
  5. Respond to the People’s Call for Help and Take power (Inside Out).

  Dezelfde advocaat van Manning vertegenwoordigt OOK Julian Assange !!!

  Vlak voordat Julian Assange zich aangaf op het politie-bureau, heeft hij een artikel geschreven voor The Australian, waarin hij zichzelf vergelijkt met Rupert Murdoch:

  http://www.mediaite.com/online/julian-assange-compares-himself-to-rupert-murdoch-and-his-father-in-editorial-for-the-australian/

  Ook Rupert Murdoch, kranten magnaat en eigenaar van Fox-TV, is een zeer bekende voorstander van de NWO:

  http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/nworder04.html

  Julian Assange wordt ook direct gelinkt naar AIPAC (American Israel Public Affairs Committee).

  Wikileaks is de afgelopen weken dagelijks in het nieuws geweest en vaak op de voorpagina en vele TV-zenders besteden er aandacht aan.
  De MSM speelt er wereldwijd volledig op in. Tot op heden is er echter nog weinig schokkends bekend geworden.
  Een paar feiten:

  -De MSM laat ons niets weten over de achtergrond van Assange en vraagt zich ook niet af, waar opeens die vloedgolf van “geheime” documenten opeens vandaan komt en wat Wikileaks voor een organissatie is.

  -Assange onderschrijft de officiele gebeurtenis van de Amerikaanse overheid over 9/11.

  -Er is weinig of niets bekend over het verleden van Assange, behalve dat hij de wereld rondgereisd heeft met zijn ouders en op tenminste 37 scholen gezeten heeft.

  -In al zijn stukken is niets te vinden over de Bilderberg-groep, CFR of de Trilaterale Commissie, terwijl George Soros lid is van de CFR:

  http://www.biblebelievers.org.au/cfrall4.htm

  (Zie ook: http://www.DeNieuweWereldOrde.Come2me.nl)

  -De timing: De wereld verkeert in crisis, de schreeuw om hulp wordt steeds duidelijker. Vanuit de chaos moet er weer een nieuwe wereld opgebouwd worden.

  http://www.veteranstoday.com/2010/12/10/gordon-duff-wikileaks-we-thought-we-had-seen-it-all/

  http://www.veteranstoday.com/2010/12/08/wikileaks-struck-a-deal-with-israel-over-cable-leaks/

  “The recent release of diplomatic cables, described by former National Security Advisor Zbiegnew Brzezinski as “seeded” with “pointed” facts to “favor an agenda” by an “intelligence agency” clearly restores long discredited George “W” Bush to a place of honor.

  Volg de tijdslijn van Wikileaks en de aanvankelijk zeer positieve reactie’s van de Amerkaanse overheid:

  http://stienster.blogspot.com/2010/12/intellipedia.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+stiensterblogspot+%28%22We+Do+Not+War+Against+Flesh+and+Blood…%22%29

  “Wikileaks is a big and dangerous US intelligence Con Job which will likely be used to police the Internet”….F. William Engdahl

  http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=20580&context=va

  En dat laatste denk ik ook: zeker als de naam Brzezinski opduikt.

  Het mes snijdt aan twee kanten: Bush wordt in het gelijk gesteld door nu “gelekte” documenten waaruit zou blijken dat hij politiek correct gehandeld heeft maar meer nog:

  Dit is m.i. een Amerikaanse false flag operation om het internet volledig te beheersen, begonnen met de openbaring van de video “Collatel Murder”, die uiterst schokkend is en de volledige aandacht op Wikileaks heeft gericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.