Advertentie

‘WASHINGTON zit achter het neerhalen van MH-17’…!


Tja en Kerry riep het ook al.. "Er is een berg van bewijs die aantoont dat de Russen MH17 hebben neergehaald".. We zijn 1 jaar later en het 'bewijs' is nog niet getoond..!!
Tja en Kerry riep het ook al.. “Er is een berg van bewijs die aantoont dat de Russen MH17 hebben neergehaald”.. We zijn 1 jaar later en meneer Obama dient het ‘bewijs’ nog te leveren. Het bewijs is nog steeds niet getoond..!!

x

x

Paul Graig Roberts is ervan overtuigd:
x

‘WASHINGTON zit achter het neerhalen van MH-17’

2015 © Paul Craig Roberts / WantToKnow.nl/.be

x

Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel
Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel

‘Een intelligente Amerikaan’ is een paradox. Ik ben ervan overtuigd dat Washington achter de vernietiging van MH-17 zit, omdat Washingtons propagandamachine direct in volle vaart van start ging. Ik hoorde pas geleden op de radio twee dingen waardoor ik het kleine beetje geloof dat ik nog had in het leiderschap van Amerika ben verloren. Ik concludeer dat de term een ‘intelligente Amerikaan’ een paradox is.
De Amerikaanse elite heeft besloten dat wij ons door de oorlogen en economische chaos nog niet voldoende bedreigd voelen, dus brachten ze vorig jaar het Ebola-virus naar Amerika; twee met Ebola besmette mensen werden naar het Emory University Hospital in Atlanta gebracht.

Aan Ebola sterven veel mensen. Een niesje of druppeltje speeksel is genoeg om het virus in één van de belangrijkste transportcentra van de Verenigde Staten vrij te laten. Zal het grootste deel van de wereld een zucht van opluchting slaken als door een Ebola pandemie Washington decimeert? Ik lees dat de Ebola-patiënten in speciale kamers in quarantaine worden geplaatst. Terwijl we allemaal weten dat ziekenhuizen in Amerika niet eens eenvoudige stafylokokbesmettingen in de hand kunnen houden

Wat gebeurt er met het bestek, borden, kopjes en glazen waarmee de met Ebola besmette personen eten en drinken? Wie maakt hun bedpannen schoon? Een klein foutje, een scheur in een handschoen en het virus ontsnapt. En als we niet sterven aan Ebola, hebben we altijd nog een nucleaire oorlog die we te ontwijken hebben.

Obama en Poetin..
Putin Obama foolIk heb Obama’s persconferentie in het Witte Huis gehoord en hij beschuldigt Poetin van alles wat Obama zelf uitvreet. Als Obama werkelijk gelooft wat hij aan de pers vertelt, dan is hij volkomen fout geïnformeerd door zijn adviseurs. Als hij weet dat de pure propaganda die hij bezigt onwaar is, dan is hij met opzet bezig om een aanvaring met, of zelf oorlog tegen Rusland uit te lokken.

En dat betekent waarschijnlijk ook oorlog met China! En natuurlijk het einde van ons allemaal. Vergeet niet, dat acht jaar Amerikaanse bezetting in Irak en dertien jaar bezetting in Afghanistan tot niets hebben geleid. Een paar duizend lichtgewapende Talibanstrijders zijn niet verslagen..! En Rusland en China zijn geen Irak of Afghanistan..

De oorlog tegen Rusland zal een nucleaire zijn. Washington heeft zich er op voorbereid. Washington is uit het ABM-verdrag gestapt (waarbij ABM staat voor Anti-Ballistic Missile). Dit is een verdrag tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie over de beperking van anti-ballistische raketten die gebruikt werden om gebieden te verdedigen, tegen per raket afgeleverde nucleaire wapens. Op 26 mei 1972 tekenen Nixon en Brezjnev het ABM-verdrag.  30 Jaar later, op 13 juni 2002 stapt de VS uit dit verdrag; het heeft een ABM-schild opgetrokken en haar oorlogsdoctrine veranderd.

american-flag-skullsDe VS wil de eerste nucleaire slag uitdelen.
Uiteraard gericht op Rusland en de Russische regering weet dit. En hoe lang zal Rusland zitten wachten voordat Washington haar als eerste aanvalt? Atoomwapens zijn geen vergeldingswapens meer, ze dienen een offensieve eerste klap. In Polen werden door Amerika dichtbij de Russische grens raketafweersystemen gestationeerd en andere steunpunten zijn in voorbereiding. Uiteindelijk zal Rusland omringd worden door Amerikaanse raketsteunpunten, zo simpel is de conclusie.

En Rusland blijft Amerika in de weg zitten wanneer Washington de ene na de andere leugen uitkraamt; leugens die worden gebruikt om overal op de wereld oorlogen te starten. Rusland (en China) gaan mee in de leugens van Washington over de zogenaamde massavernietigingswapens in Irak. Rusland (en China) gaan mee in de leugens van Washington waardoor 13-jaar lang Afghanistan werd bezet om ‘Osama bin Laden te vinden’. Rusland (en China) trappen in de misleiding van Washington waardoor met behulp van een VN-resolutie een no-fly zone boven Libië wordt ingesteld, zogenaamd om te voorkomen dat Gaddafi’s luchtmacht zijn eigen volk zal bombarderen. Rusland (en China) zien later in dat Washington hen heeft misbruikt om de NAVO-luchtmacht aan te kunnen sturen om de Libische regering omver te werpen.

Maar Rusland en China pikken het niet meer..!
Wanneer Washington in het openbaar in Syrië een ‘rode lijn’ in het zand trekt, met betrekking tot het gebruik van chemische wapens, kan men gaan vermoeden dat Washington zelf iets zal gaan organiseren. Ze sturen islamitische huurlingen naar Syrië, zogenaamd de ware woordvoerders voor de democratie in Syrië, maar de meeste regeringen weten dat Washington op het punt staat een chemische aanval te organiseren en volgens het ‘valse-vlag-concept’ de schuld te schuiven in de schoenen van Assad.

Het is juni 2009 en de formele oprichting van BRICS, als tegenhanger van het IMF, is een feit. De US-dollar is uitgerangeerd als internationaal betaalmiddel voor deze landen. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika.
Het is juni 2009 en de formele oprichting van BRICS, als tegenhanger van het IMF, is een feit. De US-dollar is uitgerangeerd als internationaal betaalmiddel voor deze landen. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika.

En ja, toen die aanval plaats vond trapten Rusland en China daar niet meer in. En Engeland ook niet trouwens. Rusland kan de bewijzen die de plannetjes van Washington dwarsbomen laten zien. Deze interventie door Rusland, wekt de woede op van Washington, net als Ruslands weigering om Iran aan te vallen. Washington wil Iran de oorlog verklaren, volstrekt in tegenspraak met de rapporten over Iran van het International Atomic Energy Agency.

Omringd door 40 Amerikaanse bases en twee vloten aan de kust regelt Poetin echter een deal tussen Iran en de VS, verrijking van uranium wordt op zo’n laag peil vastgesteld dat er nooit voldoende zal zijn voor de productie van nucleaire wapens. Vrede maar onvrede bij de VS.. Want het is de tweede keer dat Rusland Amerikaanse plannen dwarsboomt. Rusland en China blijken niet meer de marionettenstaten aan de touwtjes van Amerika, zoals de EU landen (via o.a de NATO), Canada, Australië en Japan dat wel zijn; zij hebben jaren geleden al hun soevereiniteit opgegeven.

Victoria Nuland: 'Fuck the EU'.
Victoria Nuland: ‘Fuck the EU’.

Rusland heeft laten zien voldoende macht te hebben om met de Wolfowitz-doctrine te maken te krijgen. Deze doctrine is de basis voor de buitenlandse politiek van Washington met de simpele regel: zorg ervoor dat geen enkel land machtig genoeg wordt om de hegemonie van Amerika aan te tasten. Maar Washington is ontdaan omdat Rusland twee keer Washingtons oorlogsintenties heeft verijdeld en het parlement van Groot-Brittannië stemt met de Russen in.. De wereld draait weg van de controlerende handen van de VS..

De Europese economie torpederen.. Een doel op zich..
Washington maakte zich ook zorgen over de groeiende economische en politieke betrekkingen tussen de Europese vazalstaten en Rusland. EU-landen zoals Duitsland hebben talrijke uiterst winstgevende economische banden met Rusland en daarenboven is heel Europa afhankelijk geworden van Russische energie. Het is duidelijk dat Washington wel moést concluderen dat het de controle over Europa dreigde te verliezen. Terwijl de Russische regering vorig jaar droomde over de aanstaande Olympische Spelen, organiseerde Washington een staatsgreep in Kiev. (HIER)

Het was de neo-conservatief Victoria Nuland, door president Obama als ‘Assistant Secretary of State’ (onderminister van Buitenlandse Zaken) benoemd, die direct en openlijk toegaf, dat Washington maar liefst US$5 miljard had geïnvesteerd in de vijfde colonne, Oekraïense non-goevernementale organisaties, die de zittende regering simpelweg kunnen destabiliseren en handlangers van de VS op hun plaats in de nieuwe regering kunnen zetten. Nuland noemt de overname van de Oekraïne heel glad ‘een proces van democratisering’.

2 Van de daders in beeld..? De leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, En natuurlijk de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain, volop aanwezig voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en 'adviseurs' geleverd worden..
2 Van de daders van de Oekraïense coupe in beeld..? De leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, En natuurlijk de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain, volop aanwezig voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en ‘adviseurs’ geleverd gaan worden..

Washingtons staatsgreep tegen een democratisch gekozen regering in de Oekraïne brengt extreme elementen aan de macht die hun haat tegen joden en Russen ventileren. Deze elementen vernietigen Russische oorlogsmonumenten, stellen wetten op die het Russisch als officiële taal verbieden en houden zich bezig met gewelddadige aanvallen op de Russisch sprekende bevolking. Het is de neo-naziclub, waar ook John McCain zich al mee had laten fotograferen.

oekraine stemming 2010
De door internationale waarnemers goedgekeurde verkiezingen in Oekraïne, brachten Tymoshenko aan de macht, de pro-Russische leider. Het blauwe deel hier op de kaart is pro-Russisch en had massaal op Tymoshenko gestemd. Het gevolg was duidelijk: Oekraïne was democratisch pro-Russisch geworden, een doorn in het oog van de VS/Washiington..!

De grenzen van Oekraïne zijn niet zo scherp als Washington wil doen geloven..!
De Oekraïne heeft altijd veranderende grenzen gehad. Toen Oekraïne nog een provincie was van de Sovjet-Unie, voegden Sovjetleiders om verschillende redenen traditionele Russische provincies toe aan de Socialistische Sovjetrepubliek. Als de Sovjet-Unie in 1991 instort leidt dat door druk vanuit Washington tot de afscheiding van de Oekraïne uit Rusland; dit was inclusief de Krim, dat sinds de jaren 1700 deel was geweest van Rusland. Wanneer de vroegere Russen de Rusland-fobie opmerken bij de nieuwe regering in Kiev, stemmen zij voor een hereniging met Rusland.

Rusland gaat akkoord met de hereniging met de Krim, maar niet met de andere gebieden. Washington gebruikt de provocatieve woorden ‘invasie en annexatie’ voor de aansluiting van de Krim bij Rusland. Washington geeft de marionettenregering in Kiev de opdracht de provincies die zich bij Rusland willen aansluiten aan te vallen. Daarbij krijgt Rusland de schuld toegewezen voor het strijdtoneel in de separatistische provincies.

russische persconferentie MH17
De gedegen Russische persconferentie van de legertop, over het neerstorten van de MH17, werd direct afgedaan als propaganda. De oppervlakkige praatjes van Obama en Kerry, ZONDER ENIG BEWIJS, werden zonder enig protest geslikt door westerse burgers en media..

Washington is niet geïnteresseerd in de waarheid.
Rusland kan de Engelstalige propagandaoorlog niet winnen, de taal van Washington. De Westerse pers bestaat uit malloten die Washingtons drang naar oorlog en uitroeiing steunen. Als de Russische regering het verzoek van de separatistische provincies verzoek had aanvaard, zou er geen oorlog zijn. De Oekraïense regering mag wel dement lijken en wordt gecontroleerd door Washington, maar zij is niet van plan om de gebieden die zijn erkend door Rusland als grondgebied aan te vallen. Door terughoudendheid te tonen heeft Rusland Washington ervan overtuigd dat Rusland zwak is en heeft Washington de druk verhoogd.

Wat Obama bij zijn persconferentie in het Witte Huis, op 1 augustus 2014, vlak na de ramp met de MH17, bedoelde, toen hij zei dat Poetin diplomatie moest gebruiken (en die Poetin hééft gebruikt, zonder effect) is dat Poetin de Krim moet overhandigen aan Washingtons marionettenregering in Kiev. Ook al wilden de bewoners in de Krim of de Russen dat helemaal niet. (zie het kaartje ook!) Washington wil Rusland verdrijven uit de warme haven en toegang tot de Middellandse Zee, zodat de Russische marinebasis Tartus bij Syrië overbodig wordt. Het grote schaakspel wordt gespeeld vanuit Washington.

De Telegraaf kan premier Rutte bellen en het resultaat van hun onderzoek meedelen. Natuurlijk hebben ze het onderzocht. Zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van 'moordenaar' beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van deze krant..!
De Telegraaf kon op 18 juli 2014 premier Rutte bellen en hem het resultaat van hun onderzoek meedelen. Want natuurlijk hadden ze het onderzocht. En zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van ‘moordenaar’ beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van deze krant..!

Obama sprak ook de ‘wil-van-Washington’ uit, dat president Vladimir Poetin in de separatistische gebieden van Oekraïne, van oudsher deel van Rusland, zijn militairen onderwerpt aan de regering in Kiev. Dit is de ‘diplomatieke visie van Washington’. Wie kan Obama nog realistisch noemen? Ik trek mijn conclusies onafhankelijk van de propaganda uit Washington en wordt vaak geïnterviewd door niet-afhankelijke buitenlandse en Amerikaanse mediaorganisaties. Rusland is perplex door zoveel Amerikaanse gecamoufleerde vijandigheid..!

Washington is niet actief in het zuiden van het eigen land, maar in het zuiden van Rusland! Het probeert keihard om de Oekraïne, lang onderdeel van Rusland, tegen Rusland op te zetten. De Russen zijn zich niet bewust van de genoemde ‘Wolfowitz-doctrine’. Ze beseffen niet dat het belangrijkste doel van Washington is om de opkomst van andere mogendheden te beperken, die aan de hegemonie van Washington zouden kunnen tornen. Opdat de Amerikaanse wereldheerschappij niet in gevaar komt.

Russische mediaorganisaties vragen me regelmatig, of de begroting van Rusland de financiële consequenties van het stoppen van de energietoevoer naar Europa aankan en daarbij realiseren ze zich het echte gevaar niet! Ik ben elke keer weer, als ik deze vraag krijg, verbaasd! Rusland kan de Europese industrie tot stilstand dwingen en de Europeanen warmte onthouden in de winter, maar de Russische media vragen aan mij of Rusland het zich wel kan veroorloven?

De ramp met vlucht MH17 in de Oekraïne kan een valse-vlag-operatie zijn geweest van de CIA…

Kan Rusland het zich veroorloven om te worden gedemoniseerd door leugens, om het beeld te accepteren dat Rusland hulpeloos is door westerse sancties zonder de kosten voor Europa en de VS te retourneren? Heeft Washington zelfs de Russen gehersenspoeld? Ik ben bezorgd over de crisis die Washington heeft georkestreerd, omdat ik geloof dat het kan leiden tot een heftige oorlog, zelfs een nucleaire oorlog. Dus ik vraag je: ben je klaar voor de waarheid van Washington over het vliegtuig uit Maleisië?

Ik ben ervan overtuigd dat Washington achter de vernietiging van MH-17 zit!

Waarom?

Simpel, omdat Washingtons propagandamachine onmiddellijk in volle vaart van start ging.

De satellietfoto’s ten tijde van de ramp worden door Washington niet vrijgegeven omdat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de ramp. Hoe simpel kan het zijn..? Als Rusland of de pro-Russische separatisten verantwoordelijk zijn, laat je toch direct die satellietfoto’s zien..?? En precies omdát Washington verantwoordelijk is, reageren ze met leugens en propaganda op de harde bewijzen van Rusland. Het zijn Obama en Obama’s handlangers in Kiev die weigeren om te onderhandelen, daar waar Rusland dat wél wil.

Rusland heeft evenveel kernkoppen als Washington en het Amerikaanse ‘ABM schild’ is daarbij gewoon een farce. Als deze krankzinnige Amerikaanse regering ons in een crisis drijft, die Washington alléén en op eigen houtje heeft veroorzaakt en deze tot een nieuwe oorlog voert, zullen we allemaal sterven en waarvoor? De leugens uit Washington, ik vertel het u. Wil je sterven voor een leugen? Weer een leugen uit Washington? Als je dat niet wil, moet je dit Washington laten weten. In ieder geval de mensen om je heen..

Rusland kan deze crisis niet stoppen.
Ik vind dat Rusland haar zaak aan de VN zou moeten voorleggen. En de Russische regering zou Europa twee vragen ter overweging moeten geven.

 1. Wil Europa met haar energievoorziening uit Rusland worden afgesneden? Washington kan deze energie niet vervangen.
 2. Wil Europa een nucleaire oorlog tegen Rusland beginnen? Denk je niet dat in dat geval alle landen die raketten in silo’s hebben opgeslagen voor Washington, zullen worden gebombardeerd en uitgeroeid?

De crisis in de Oekraïne zal ten koste blijven gaan van Rusland en de mensheid. En dat gaat pas stoppen, wanneer Rusland aan die domme, arrogante en vooral geïndoctrineerde mensen in het Westen kan uitleggen, dat agressieve acties van het Westen tegen Rusland de burgers van vooral de EU, een hoge prijs zullen laten betalen en dat Rusland niet alleen bereid is deze prijs te betalen, maar indirect ook een daverende stimulans voor haar eigen productie-economie krijgt.

De met propaganda bestookte mensen in het Westen hebben geen idee van het lot waartoe hun regeringen hen drijven. Rusland moet het duidelijk maken. Laten weten dat Rusland niet naar de pijpen van het Westen zal dansen of onnodige agressie van de nar in het Witte Huis zal accepteren. Kijk eens naar deze YouTube waarin John Kerry zich -achteraf- volledig voor schut zet; waar zijn die bewijzen dan, die ‘BERG’ van bewijs’..

Tot slot zou het ook helpen als China duidelijk maakt, dat het ook niet meer naar de pijpen van de VS wenst te dansen. Want de immer voortdurende stilte van die kant, is niet stimulerend voor een vredelievend proces. Dus China mag gaan spreken, en hoe eerder hoe beter. Als de wereld de teugels in de handen van de idiote criminelen in Washington laat, heeft de wereld haar eigen doodvonnis getekend.

* * *

42 gedachten over “‘WASHINGTON zit achter het neerhalen van MH-17’…!

 1. Heben ze daarom misschien die twee helden nodig uit de TGV Amsterdam-Parijs om weer de aandacht af te leiden van deze zaak nu steeds meer feiten naar boven komen van de ware oorzaak……

  1. Als ik me niet vergis waren de helden Amerikanen en Britten maar ik kan het mis hebben.
   In ieder geval hadden sommigen wel een militaire achtergrond(toeval?).
   Als dit klopt blijft bij de meesten onder ons een veilig gevoel in gedachten in de nabijheid van Britse en Amerikaanse militairen(opzet of voorbode?).

 2. Het MH17 onderzoek staat volledig onder controle van de VS. Het klinkt misschien gek, maar de Russen haalde de MH17 neer. Maar…..hadden daar alle reden voor . ( hoe verschrikkelijk het ook mag klinken) Het toestel werd op 17 juli 2014 begeleidt door NAVO toestellen. Het veranderde van koers en vloog over het oorlogsgebied. De werkelijke reden was dat het toestel richting Rusland moest vliegen. Het had namelijk een nucleaire bom aan boord, die op afstand tot explosie zou worden gebracht boven een Russische stad. De russen kregen hier lucht van, en haalde het toestel uit de lucht. Aan boord bevonden zich ook lijken van het verdwenen MH 370 toestel. De mensen die het eerste bij de crash aanwezig waren, verklaarden dat er lijken tussen zaten in staat van ontbinding, en er waren sporen van geweld op de lijken zichtbaar. Verder vonden ze koffers met winterkleding, wat absurd is als je naar een tropisch land vliegt. Het opruimen en onderzoek werd enorm vertraagt vanwege het wissen van sporen. Dat was de reden waarom het zo lang duurde voordat ze in het gebied konden. Bron Simon Parkes.

  1. Rijn Lek.
   Dat van de lichamen en winterkleding zou misschien mogelijk kunnen zijn ik weet het niet.
   Wat mij wel verbaasd is dat je schrijft dat er een op afstand bedienbare nucleaire bom aan boord geweest zou zijn.
   Als dat zo is lijkt het mij dat deze ontploft zou moeten zijn bij het uitelkaar spatten en op de grond neerkomen van het toestel wat dan toch zeker zijn sporen nagelaten zou moeten hebben en wat dan ook gemeten zou moeten kunnen worden.
   Nu ben ik geen bom deskundige maar dit lijkt mij wat ver gezocht.

  2. Ik heb als Nederlander op die bewuste dag vier straaljagers horen en zien overvliegen van West naar oost en ongeveer twee u uren later van Oost weer naar West. Ze vlogen pal over mijn huis. Dan moeten toch veel meer mensen die straaljagers zijn opgevallen? Er werd beweert dat er een oefening in de zwarte zee plaats vond. Maar hoe lang duurt zo n oefening? Amerika of Engeland ligt in t westen en Oekraïne ten oosten van Nederland. Mijn gevoel zegt dat deze straaljagers iets met de MH17 te maken hebben gehad…

 3. Hoe zeer ik andersdenkenden Amerikanen ook waardeer, ook zij moeten met bewijs komen voor de stellingen die ze doen. Ik zie dit als een val. Een val die ooit bedacht was door Brezinski en uitgevoerd in samenwerking met Carter, de zogenaamd onschuldige pindaboer. Rusland trapte in die val en kreeg te maken met een onwinbare oorlog in Afghanistan.

  Wie precies wat heeft gedaan is niet duidelijk en zal ook nooit duidelijk worden tenzij iemand uit de school klapt. Westerse valse vlag aanslagen worden in combinatie met vele landen uitgevoerd zoals Israël, Turkije, Engeland, VS, Duitsland, Nederland, België etc..

  Zoals Guido ook schrijft worden ook vaak NGO’s erbij betrokken. Het kan dus alle kanten op.

  Laat niet weg dat de satellietbeelden van de Russen authentiek zijn, dat experts enkel geconstateerd hebben dat de beelden verkleind zijn met een bewerkingsprogramma. De beelden die de VS zou hebben zijn nog altijd niet vrij gegeven. Dat zegt volgens mij meer als voldoende.
  Persoonlijk denk ik dat de Russen wachten op het eindrapport vanuit Nederland dat vandaag aangekondigd werd. Zodra dat bekend wordt vermoed ik dat de russen met een compleet verhaal van a tot z komen, inclusief bewijs. Het is maar een vermoeden maar ik hoop zo dat dit vermoeden klopt want daarmee kan de hele westerse media van de ene op de andere dag een gigantische slag toegebracht worden om voor eens en altijd duidelijk te maken hoe leugenachtig onze media zijn.

  @ Rijn Lek,

  Als jouw verhaal zou kloppen zouden de russen zelf ter plekke zijn geweest om eventueel bewijs te verzilveren. Bovendien zou Putin dit eerder toegeven dan straks voor de hele wereld als leugenaar neer te kunnen worden gezet. Ik baseer dit op mijn studie naar de man en wat hij, maar vooral hoe hij, enorm veel betekend heeft en nog betekent voor het Russische volk.

  1. Waar staat dan dat er bewijs moet zijn Tim..?? Het is de PERSOONLIJKE MENING van een oud-topman van de Amerikaanse regering. Hij heeft de kennis, ervaring en het inzicht om met meer autoriteit dan de gemiddelde Nederlander, ZIJN EIGEN REGERING van een valse-vlag-operatie te beschuldigen..
   Wat heeft het in hemelsnaam met de nabestaanden te maken..? Zij zouden in mijn ogen alleen maar gediend zijn met de visie van een dergelijke erudiete man.

  2. @tim
   Ik wordt een beetje moe van dat zielige gezeik over nabestaanden , ik ben ook een nabestaande, welliswaar niet van een inzittende van mh 17 , maar toch ook veel van mijn dierbaren zijn overleden ( over het lijden heen). Om je de hele tijd maar zielig te voelen omdat je mensen moet missen ( en wellicht zelfs dat niet)maakt je imo een zielepiet eerste klas ( mogen die nog wel?)je trekt het slachtofferkleed aan en laat je medelijdend door anderen verzorgen. Om dat dan ook nog eens te gaan gebruiken om mensen die de waarheid over het neerschieten van mh17 boven tafel willen krijgen, te gaan kritiseren , omdat je zielig bent ,maakt je helemaal een flapdrol( vind ik tenminste)! Zodra slachtofferrolletjes waarheids vinding tegengaan ,zijn ze niet alleen zielig maar crimineel!

  3. Tim, mijns inziens moet je meer respect hebben voor deze site…
   Juist om/voor al die nabestaanden die recht hebben op de waarheid.
   Rutte zou de onderste steen bovenhalen, weet je nog?
   Niet dus he?
   Sites als deze doen hun uiterste best om alles wat dit zou kunnen bevorderen te plaatsen, opdat een ieder zijn/haar mening kan vormen waar die onderste steen verborgen ligt…

  4. Ik vraag me af op wat voor paarden moraalridders rijden. Zomaar een vraag, en ook hoe iemand zomaar denkt te weten of iets beledigend is voor een ander. In wezen zijn we allemaal nabestaanden, dat ook nog een keertje. Goh, zo wordt het best wel een lange lijst.
   Questionszzzz http://www.youtube.com/watch?v=BtfoF4v-QlY

  5. Tim is duidelijk beïnvloed door de tactiek van de elite, namelijk: speel op de emoties van de burger in en benadruk telkens weer dat je geen vragen mag stellen bij de ‘officiële’ weergave van een ramp, want daarmee doe je de nabestaanden ongelooflijk veel pijn.

   Bij 911 gebeurde exact hetzelfde, politiek schorem dat steeds maar weer benadrukte dat je de nabestaanden op de ziel trapt door het in twijfel trekken van de officiële verklaringen. FEIT is dat HEEL VEEL nabestaanden van de doden die vielen bij de aanslagen op 911(en ik denk inmiddels ook veel van de nabestaanden van de MH17 slachtoffers) zelf met de grootste kritische vragen over die officiële verklaring van Bush en consorten kwamen. Ze hebben in de jaren na 911 zelf actiecomités opgesteld die allemaal een compleet nieuw en ONAFHANKELIJK onderzoek eisen en ze wijzen de officiële theorie af als de meest grote complottheorie van alle andere theorieën. Niet zo heel moeilijk, want als je zelfs maar een klein beetje gezond verstand hebt (Tim?), dan vallen je de gaten in die theorie al van verre op. En als gevolg daarvan (Tim!) snap je donders goed wie er nu werkelijk op het hart van de nabestaanden trapt!

   10 jaar na 9/11: Wat vonden de nabestaanden?

   Vier weduwen van 9/11-slachtoffers, allen wonende in New Jersey, begonnen zich af te vragen waarom er geen onderzoek volgde. Ze raakten bevriend en werden landelijk bekend onder de naam Jersey Girls. Ze bleven aandringen op een onderzoek. Ze vroegen zich bij voorbeeld af waarom de NORAD (North American Aerospace Defense) niet had ingegrepen toen de vliegtuigen werden gekaapt. Als een vliegtuig in de VS uit de koers raakt, dan grijpt de NORAD binnen 15 minuten in. Op 11 september deed de NORAD echter NIETS !!! En zo waren er nog veel meer vragen…

   Toen de Jersey Girls merkten dat er geen antwoorden kwamen van de regering, begonnen ze aan te dringen op een officieel onderzoek. Ze wisten met hun aanhoudende vragen de grote media te halen, ze kwamen op de TV en rond deze vier vrouwen verzamelden zich steeds meer nabestaanden die antwoorden wilden op hun vragen.

   http://www.boublog.nl/2011/09/08/10-jaar-na-911-wat-vonden-de-nabestaanden

 4. @ TIM, Ik geloof dat je enige logica mist in je reactie, het bovenstaande verhaal klopt naadloos.. En emotie is de allerslechtste raadgever..
  Het bovenstaande is juist niet beledigend voor de nabestaanden maar de bevestiging dat het tegenwoordig niet meer is zoals zij willen dat je denkt hoe het is.
  lees het gewoon rustig nog eens en verdiep je iets meer in de feiten die heel duidelijk aanwezig zijn en worden bevestigd door de USA en EU propagandamachine.

 5. Iemand wel eens bedacht dat de economische neergang in Europa ook wel eens georkestreerd zou kunnen zijn vanuit de VS?
  Als de lange termijn politiek zo in elkaar zit dat de VS alle mogelijke tegenstanders zo zwak mogelijk wil maken dan is de ‘crisis’ in de EU daar ook een voorbeeld van.
  Gezien de collaboratie van de rechtse machten en krachten hier in Nederland al jaren op de hand zijn van de Amerikanen is dat niet verwonderlijk.
  Het MKB zou juist wat meer wind in de zeilen moeten krijgen al was het maar door deze groep niet nog meer te bombarderen met nog meer regeltjes en beperkingen.
  Fuck the EU, een veel betekenende uitspraak van de dame met repielengelaat laat toch geen twijfel bestaan over deze intentie?
  Wanneer nu eindelijk eens de langverwachte echte alternatieve energie zou doorbreken dan zou dat een directe dolkstoot zijn voor de petto-dollar en dan zou de vieze grote bek van de VS eindelijk eens gaan dimmen!
  De wereld zou een hele grote zucht van opluchting kunnen slaken en de enige echte dreiging verdwijnen.

 6. Ben het wel eens met de vele intelligente commentatoren hier met al hun achtergrondkennis en internationale ervaring. Ik word ook liever aangestuurd door het Politbureau uit Rusland en de Partij van China dan door Washington. Dan wordt de wereld veel beter en zijn alle oorlogen en vrijheidsbeperkingen morgen opgeheven.

  In de tachtigerjaren heeft het Politbureau het geprobeerd door veel geld te sluizen naar moraalridders van Pax Christi, de CPN en aanverwanten om het verfoeide westen het hoofd te bieden. Toen is het hen helaas niet gelukt maar misschien hebben ze dit keer meer succes bij vergelijkbare organisaties.

  Het zou goed zijn als WTK of WTBR de officiële versie over de MH17 ramp categorisch gaat afwijzen en onafhankelijk onderzoekt eist. Dat officiële afwijzen is niet zo moeilijk, gewoon een aantal links op Internet en je weet genoeg. Als Nederlands mediabedrijf je eigen regering beschuldigen dat zal veel mensen de ogen opengaan!

  Wat het meest voor de hand ligt, klopt uiteraard niet:
  Rusland bezet de KRIM wat logisch is in verband met de vloot van Rusland daar en de doorvoer naar de middellandse zee (en midden oosten). Dat ze vervolgens graag over land bij de KRIM willen komen, lijkt zeer waarschijnlijk. De Russisch georiënteerde Oekraïner zal daarom zeker door conservatieve krachten uit Rusland gesteund worden (ook met oorlog materieel als BUK raketten) en al dan niet met directe steun uit het Kremlin. Vervolgens is er een “grote fout” gemaakt door een passagiersvliegtuig uit de lucht te schieten, het doel was in de directe omgeving zijnde militair getinte vliegtuig.

  Maar ja, er lopen natuurlijk heel wat EGO’s rond die denken een eigen mening te moeten hebben.

  1. Rik klopt het als ik enige vorm van sarcasme bespeur? Het gaat er niet om dat een regering of wie of wat dan ook beschuldigd wordt van iets,maar eerder zijn de meesten hier op zoek naar de WAARHEID.
   Daarnaast zou ik je er graag op attent maken dat door deze reactie te plaatsen ook jij je mening geeft en wie zegt dat jouw mening wel de juiste is?
   Waar is het bewijs dat aantoont dat het neerhalen van MH 17 een dom ongeluk was? En wat betreft Rusland en China ook ik zou niet graag door hen (zoals jij het noemt aangestuurd worden)maar ik wil wel vrij leven en kunnen doen wat ik wil zonder een ander schade te berokkenen.

  2. @rik
   Ik denk dat ik guido maar weer eens even moet citeren”wat pietje (rik) over klaasje ( alle anderen) zegt, zegt meer over pietje dan over klaasje.En wat is er mis met zelf nadenken vs. napapagaaien wat de msm je inschreeuwt ( fluisteren kun je het niet meer noemen)?
   Dit alles natuurlijk naar aanleiding van jouw nogal( imo) domme opmerking “Maar ja, er lopen natuurlijk heel wat EGO’s rond die denken een eigen mening te moeten hebben.”

  3. Ik dacht, misschien nogal simpel: ‘Als de VS op basis van YouTube-video’s de MH17-ramp in de mik van Rusland schuift (ECHT!!), dan kunnen wij toch ook hetzelfde doen met andere info van het internet om juist de VS een koekje van eigen deeg te presenteren’..?
   Die -zo weet onze Rik zo treffende te kwalificeren- absoluut niet kán kloppen, want internet-info klopt niet..??? De logica van een korhoen..

   Kijk eens even naar deze officiële persconferentie, en de manier waarop Marie Harf, spokeswomen voor de foreign office (Buitenlandse Zaken) een journalistenpanel probeert te overtuigen dat de VS degelijk bewijs heeft verzameld tegen de Russen.. Bijvoorbeeld op… YouTube etc. hahahahahhhhaaah

   “Dit weten we nu Matt”, zegt ze, “En zodra we meer weten, zullen we dát weer melden”.. Enja, we wachten nog steeds op de overduidelijke bewijzen van de VS, dat Putin to blame is..

   Ondertussen maakte Obablabla en John Kerry melding van het ‘feit’ dat alle bewijzen richting Rusland wijzen.. ‘En dat zijn er nogal wat’… Mijn hemel, wat een piepschuimverhaal, wat door GEEN ENKELE NEDERLANDSE KRANT OF TV-ZENDER WORDT ONDERUIT GEHAALD..!
   https://www.youtube.com/watch?v=nqPCejH3mTM

   (zoal je ziet, kan iedereen sinds kort deze link weer met ‘s’ laten staan..!)

  4. Zolang er EGO’s rondlopen in deze dualistische wereld, blijven er ook commentatoren.

   In mijn zoektocht naar DE waarheid ben ik erachter gekomen dat deze voor iedereen (terecht) anders is. De meesten hebben meningen, verkondigen deze graag en het blijft gekleurd. Bewijzen zijn altijd schaars en daarom bezigen mensen begrippen als “Het lijk dat….”, en er zijn ook mensen die zonder feiten zaken zonder meer als “bewijs verkondigen” omdat het op Internet staat en/of het in hun straatje past.

   Vrij leven, vertaald als “alles doen wat je wilt”, is niet mogelijk in deze wereld. Mensen zijn groepsdieren en er zijn kaders nodig. Libertariers en soortgenoten zijn hopeloos idealistisch.

   Mensen die zaken kwalificeren als “domme opmerking” en zelf komen met zinsneden in de vorm van “zijn ze niet alleen zielig maar crimineel en een flapdrol”, hebben maar weinig inzicht in het ZELF. Echter, voor alles is een tijd en een plaats. Hoe zat het ook al weer met die spiegel?

   Maar ja joh, de slapers zitten op de MSN en papegaaien maar wat en de wakkere mens zit op de alternatieve media en denkt goed na met hart en hersens…. Hoe dualistisch willen we het hebben.

   En zeg nu zelf, het is toch heerlijk om je te wentelen op een site met een paar gelijkgestemden.

  5. OMFG, stond het hek weer open? Wat een bak met oordelen en aannames Japie. Ik neem voor het gemak maar aan ( ook een aanname, jawelles) dat je tegen jezelf raaskalt.

  6. @ jaap
   Leuk he jaap om verschillende zinsneden uit hun context te halen aan elkaar te plakken , en dan lekker zonder man en paard te noemen wat sneren uit te delen . Wentel jij je in die hobby? En als je vrij leven vertaald met “alles doen wat je wilt”,ben je imo wel heel kortzichtig bezig. Overigens laat je ( en hier ga ik met cozmic mee) veel van jezelf zien door de vele aannames en oordelen die je in een dergelijk korte comment weet te persen.

  7. Kan het zijn dat er ergens binnen de gevestigde media figuren zijn, die imagoschade vanwege hun eenzijdige info over MH17 trachten te voorkomen omdat er op Internet wel heel overtuigende artikelen verschijnen welke mensen doen aansporen ZELF eens te gaan nadenken? Opeens duiken er een aantal commentatoren op die minzaam en minachtend schrijven over hen die de informatie op Internet boven die in de gevestigde media stellen. Zijn die personen binnen de media opgeroepen om snel mee te helpen met het blussen van een in potentie uitslaande brand, die, als de vlammen eenmaal in kracht toenemen, niet meer te doven valt?

   Waar ik ook aan denk, bijna alle Internetrollen hebben blijkbaar een soort erecode en die houdt in dat je je op de diverse websites en fora, de plaatsen waar je broodheren je ’te werk’ stellen, bekend maakt onder een korte en eenvoudige voornaam, we hadden hier dus ooit ene Koen, nu zijn het Ben, Tim, Rik, Jaap…

   De plotselinge aanmelding van nieuwe forumleden (gevestigde media handlangers of betaalde Internetrollen?), die geen enkele feeling hebben met de hier gepubliceerde artikelen en aanwezige bezoekers, geeft volgens mij aan dat de situatie rondom MH17 voor de ware daders uit de hand dreigt te lopen en er dus extra ‘hulptroepen’ zijn ingeroepen.

  8. Ik geloof dat we dat met z’n allen wel aanvoelen hier Paul.. Kijk nog eens naar dit artikel.. Het is toch ongelooflijk, dat je -wanneer je ambtenaar bent- je een verdedigingsinstrument in het leven gaat roepen, om burgers af te houden van kritiek op overheidsbeleid en -beslissingen..?? Luguber bijna..
   http://www.wanttoknow.nl/politiek/collega-worden-van-ivo-ivo-en-lixel-op-venj/

   En dan deze ook nog maar eens, van het jubilerende ZEMBLA:
   http://www.wanttoknow.nl/overige/media/hoe-de-overheid-via-pr-achter-de-schermen-blijft/

  9. Arnold, de waarheid bestaat wel degelijk! Deze bestaat nl uit de feitelijke gebeurtenissen en hoe ze tot stand zijn gekomen. Als je de feiten als puzzelstukjes in elkaar past kom je bij de waarheid…….en op deze site worden sommige feiten genoemd…..ook al worden ze door bepaalde personen ontkent…zijn ze nog niet minder waar. Blijf onderzoeken en voelen met je hart…….alleen je hart herkent de waarheid….

  1. sjaak.
   Jatsenjoek is naar mijn bescheiden mening een door de VS geinstalleerde marionet die uiteraard( zoals beschreven wordt) door 28 pro Amerikaanse ministers wordt ondersteund.
   De democratisch gekozen premier is door middel van grof geweld (ondersteund door waarschijnlijk diezelfde ministers) uit zijn ambt gezet.
   Het fabeltje dat hier geprobeerd wordt te verkopen dat de Oekraine Europese normen en maatstaven zal invoeren is verkeerd verwoord omdat het gewoon normen en maatstaven zijn die de VS en hun handlangers ten goede komen.(want is het niet zo dat steeds meer bestaande goede Europese normen en maatstaven net zoals wetgeving)door andere regels vervangen worden welke alleen in het belang zijn van de VS?
   Laten dezelfde ministers maar eerst eens duidelijkheid geven van wat er met MH 17 is gebeurd en laten zij ook maar eens uitleggen waarom de NATO samen met de VS Oekraine steunt om de Oost Oekrainse bevolking uit te moorden en als ze dan toch bezig zijn kunnen ze misschien ook even uitleg geven van de betrokkenheid van Shell en Monsanto in Oekraine en wat de voordelen voor deze bedrijven daar zijn.
   En waarom doen dezelfde ministers zo moeilijk over TTIP en waarom wordt daar niet open en eerlijk over gesproken maar stiekem in achterkamertjes proberen ze dat erdoor te krijgen?
   Op 21 maart 2014 is het associatieverdrag getekend dus wat heeft een referendum dan nog voor zin?
   De Oekraine wordt al volop door de EU gesteund wat mij onomkeerbaar lijkt daarom ben ik van mening dat dit referendum voor de steun aan Oekraine had plaats moeten hebben en niet nu waardoor dit bij mij als het paard achter de wagen spannen overkomt waardoor jouw aanname dat alle klagers en wakkeren al getekend hebben een niet correcte aanname is.

 7. @Marcel
  Arnold: “maar ik wil wel vrij leven en kunnen doen wat ik wil”. Verder barst het van de waardeoordelen (en dus meningen) en zijn er maar zeer weinig echte zijnsoordelen te vinden in vele commentaren, opinies en achtergrondartikelen. Dat is niet erg, zonder waardeoordelen kom je vaak niet tot stevige discussies. Om er vervolgens zonder noemenswaardige onderbouwing een kwalificatie aan te hangen (zoals “dom” of “kortzichtig”, is vaak wat minder goed voor een open stevige discussie. (en zegt inderdaad wat over de schrijver ervan).

  1. Jaap.
   In je citaat van mij schiet je te kort.
   Ik heb namelijk geschreven “maar ik wil vrij leven en kunnen doen wat ik wil ZONDER ANDEREN SCHADE TE BEROKKENEN.
   Dit zou je ook kunnen verwoorden als ik wil mijn eigen leven beleven zoals ik dat wil en niet wat mij door anderen door de strot geduwd wordt en natuurlijk mag een ander persoon daar geen hinder/last van ondervinden.(leven en laten leven).
   Wat betreft oordelen en niet onderbouwde artikelen/reacties.
   Volgens mij wordt bij elk geplaatst artikel verwezen naar bronnen welke eenvoudig te controleren zijn(alleen moet je daar wel voor open staan ook als het niet in je straatje past).
   Sta je daar niet voor open dan kan men gerust zeggen dat iemand bevooroordeeld is als hij /zij een conclusie daar aan verbind zonder het hele verhaal te kennen.
   Bij de reacties gaat het er niet om of je gelijk hebt/krijgt maar dat is een zoektocht naar de waarheid en dat is vaak een moeilijk proces.
   Wat kan helpen om achter de waarheid te komen is de discussie waar het een ieder vrij staat zijn/haar mening te geven al dan niet onderbouwd door verwijzingen of bewijzen.
   Daar is niets mis mee want de uitslag van bv een onderzoek naar de oorzaak van een ramp wordt ook door discussie en verzamelen van bewijsmateriaal samen gesteld/getrokken.
   Verder niemand is al wetend waardoor sommige dingen/verhalen ongeloofwaardig kunnen overkomen en natuurlijk zullen er ook verhalen zijn die kant nog wal raken maar dat kan men toch niet uitsluiten.
   Daarom vind ik jouw uitleg over de reacties en artikelen zinloos waarmee je wel een stempel op iets drukt in plaats van als je iets onduidelijk of ongeloofwaardig vind de discussie aan te gaan en vragen te stellen blijkt het dan een onzin verhaal te zijn dan kom je daar vanzelf achter.

  2. Als er verwezen wordt naar een bron wil dat niet zeggen dat het “DE” waarheid is of dat het dan zijnsoordelen zijn. Of “DE” waarheid überhaupt bestaat, betwijfel ik ten zeerste. En inderdaad draagt het geven van waardeoordelen (/meningen) bij aan een stevige discussie en dat is zeker goed zoals ik al eerder aangaf.

   Wat daarbij niet nodig is, is om zo’n waardeoordeel (/mening) direct te kwalificeren als “dom”, “kortzichtig”, “niet wakker” e.d. gericht op één commentator en dat gebeurt hier consequent door sommigen als een mening hen niet aanstaat. (Zie alleen al de voorbeelden in dit artikel).

   Nu is “Ad Hominem” in een discussie soms ook relevant maar zeker niet op de manier zoals het hier in de praktijk gebezigd wordt. En natuurlijk mag je mijn uitleg zinloos vinden (als je deze goed begrepen hebt) maar het is wel mijn mening.

   En soms kan het ook een optie zijn geen aandacht meer te schenken aan wat iemand zegt / te zeggen heeft. Met andere woorden, er zijn commentatoren die ik oversla als ik een artikel heb gelezen.

 8. Het is niet de eerste keer dat Washington achter het neerhalen van een burgervliegtuig zit! Helaas zegt de vliegramp van Ustica met vlucht 870 van Atavia, die op 27 juni 1980 op weg was van Bologna naar Palermo, de huidige generatie geen bal. Deze hele affaire werd niet alleen doodgezwegen in Italië maar ook in de rest van Europa. De NATO wilde Gadaffi uit de weg ruimen maar er werden wat slordige fouten gemaakt die het leven kostten aan 81 onschuldige passagiers!
  Jaren lang liet men de wrakstukken op de bodem van de zee liggen om zoveel mogelijk sporen te wissen. De zwarte dozen waren teruggevonden maar er bleken stukken uit de tapes geknipt en er waren geluiden overheen geregistreerd zodat ze vrijwel onbruikbaar waren geworden
  En ook zeer opmerkzaam: vrijwel alle potentiele getuigen kwamen op verdachte wijze om het leven waaronder de twee uitermate ervaren piloten Mario Naldini en Ivo Nutarelli. Zij bevonden zich in de buurt van vlucht 870 op het moment van de ramp en zouden maar liefst 2 keer het alarm hebben gegeven. In augustus 1988, enkele dagen voordat zij opnieuw door de rechter zouden worden verhoord, kwomen zij om tijdens een luchtshow in het Duitse Rammstein

  http://www.wired.com/2009/08/0828ramstein-air-disaster/

  Jammer voor de NATO en de Italiaanse regering dat er een klokkenluider naar het programma ’telefono giallo’ belde en verkondigde dat hij die avond dienst had in een van de verkeerstorens en op radar alles had gezien

  https://www.youtube.com/watch?v=bXglTY3RykA

  Niet missen, onderstaande documentaire!

  USTICA, TRAGEDIA NEI CIELI

  https://www.youtube.com/watch?v=kueH0C3BLNE

  1. Beste Simone, Dank voor je bijdrage en de verwijzingen naar de Youtube films. Maar beide zijn in het Italiaans en verder dan ” me piage questo” kom ik niet. De ondertiteling is ook in het Italiaans. Is er een foefje om zo een film vertaald te krijgen bv in het Engels?
   groetjes M

 9. @Arnold 3.1 en @Maup 3.2
  Het interview met Simon Parkes (door Kerry Cassidy van Project Camelot) kun je hier vinden:
  https://www.youtube.com/watch?v=b4WQty5e7Cc
  Na 54 min komt de vlucht MH17 ter sprake. Als Simon spreekt is op mijn computer het geluid nogal zacht en ik kan het niet harder krijgen. So, see for yourself. Alles wel in het Engels en zonder ondertiteling.
  Wat mij betreft een interessante man. Hij geeft lezingen en die zijn ook op youtube te bekijken/te beluisteren.

  1. Dag Marijke,

   De vertaling van de docu ‘Ustic, tragedia nei cieli’ in het Nederlands is beschikbaar. Hopelijk verschijnt de docu binnenkort met ondertiteling op het net. Er wordt aan gewerkt.

 10. Marijke.
  Bedankt voor de verwijzing.
  Simon Parkes verteld leuk maar levert geen bewijs wat zijn verhaal onderbouwt.
  Daarom heb ik meer vertrouwen in het verhaal waar een vrouw in een reportage met een BBC journaliste zegt wat zij gezien heeft en belangrijker nog deze vrouw heeft bij haar verhaal geen enkel profijt eerder kan zij negatieve gevolgen ondervinden.
  Op zich is het natuurlijk ook raar dat deze video verwijderd is en dat de journaliste als beginnelinge werd neergezet en beginners fouten zou hebben gemaakt.
  Ook in andere reportages die door de MSM niet uitgezonden worden doen mensen die geen voordeel hieruit kunnen halen hun verhaal en daarom heb ik meer vertrouwen in hun verhaal.

 11. Ik heb laats wat berichten gelezen dat de Russen zelfs 1 SS-18 ICBM richting Nieuw-Zeeland sturen om dat ook van de kaart te vegen. Het schijnt namelijk zo te zijn dat deze kleine criminele zelf benoemde elite allemaal dure huizen heeft gekocht en laten bouwen in Nieuw-Zeeland om zo zelf lekker veilig te zitten in het geval van een thermonucleaire oorlog.

  Daar komt ook nog bij dat ik 2 jaar lang gezegd heb dat de Russen 500 mega ton thermonucaire energie zullen laten neerdalen over Londen met zoveel plutonium dat er niemand meer kan wonen in Londen en omstreken voor langer dan de levensduur van onze zon (als ze pech hebbem).

  De Engelse kunnen wel weer proberen een oorlog te organiseren tussen Rusland en Amerika om zelf lekker buiten schot te blijven. Maar dat gaat niet gebeuren. Daar ik heb ik met al mijn propaganda wel voor gezorgd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.