Advertentie

US-afgevaardigde Ron Paul in opstand! Wie volgt?


Ron Paul wordt door veel collega’s in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden (onze Tweede Kamer) té vaak belachelijk gemaakt, hij wordt door sommigen zelfs gehaat! Hij waagt het namelijk om het bestaande Amerika eens goed door de molen wil halen; Amerika eens goed de les te lezen over haar ‘accomplishments’, dus dátgene wat het ‘bereikt heeft’…

Maar als je denkt dat de Amerikaanse heersende laag daar blij mee is? Hij wordt door zowel Democraten als Republikeinen als een ‘outcast’ gezien; maar het bizarre is dat deze hardwerkende volksvertegenwoordiger in de VS toch steeds meer aanhangers krijgt. In de bevolking! Een teken aan de wand van de verdeeldheid die in de VS aanwezig is tussen de heersende klasse en de gewone bevolking. Waarom zien we deze berichten niet in het NOS-journaal?

Het is Amerika’s politieke ‘luis in de pels’ Ron Paul, die steeds meer aanhangers krijgt, die opnieuw van zich laat horen. Hij geeft in het Amerikaanse Congres de slechts enkele minuten tijd die hij heeft voor een toespraak, een nauwkeurige en vooral meedogenloze analyse van de toestand van de VS aan het begin van het nieuwe decennium.

Dit zijn zijn kwalificaties van het land waar hij geboren en getogen is; het land waar hij van houdt!
Absurd, monstrueus, waanzinnig, belachelijk, slecht, gewelddadig en vol met leugens. Kortom: ‘Amerika is een psychotisch land geworden.’

A picture paints a thousand words!

Kijk naar de onderstaande YouTube en lees hier de Nederlandse vertaling (met dank aan ‘888’ en ‘Aram’ voor de tip!):

‘Kan dit alles slechts een nare droom zijn, een nachtmerrie? Is het mijn verbeelding, of hebben we écht ons verstand verloren?’ zo  begint Ron Paul zijn vier minuten durende rede.  ‘Het is sureëel en niet te geloven – een monstrueuze absurditeit, een grote misleiding. Het is een waanidee van enorme omvang.’

‘Gebaseerd op belachelijke ideeën en voorstellen die nooit het daglicht hadden mogen zien, walgelijk gecompliceerd gemaakte eenvoud, en krankzinnigheid die men door laat gaan voor logica. Megalomane plannen die gebaseerd zijn op leugens en de ‘moraliteit’ van Ponzi en Madoff (pyramideschema’s).’

‘Het kwaad wordt omschreven als deugdzaamheid. Onkunde wordt verkocht als wijsheid. Verwoesting en verarming in de naam van de menselijkheid – geweld als het middel van ‘change’ (verandering). Voorzorgsoorlogen worden gebruikt als de weg naar vrede. Tolerantie wordt door de overheid onder dwang van vuurwapens opgelegd. Anti-sociale opvattingen worden verpakt als ‘vooruitgang’.

‘De Republiek is vervangen door een Imperium, waarin slavernij wordt verkocht als ‘vrijheid’. Uitmuntende eigenschappen zijn vervangen door middelmatigheid. Socialisme wordt ingevoerd om het kapitalisme te redden. De regering is losgeslagen en laat zich niet weerhouden door de Grondwet, noch door andere wetten, noch door moraliteit. Ze kibbelen over kleinzielige politieke zaken, terwijl het land tot chaos vervalt. De plannen en opvattingen die ons vernietigen zijn onbeschrijfelijk.’

‘We hebben gebroken met de realiteit en zijn een psychotisch land geworden. Onder het mom van kennis is wijsheid vervangen door onwetendheid. Zoals geld niet aan de bomen groeit, komt voorspoed niet voort uit de geldpers van de overheid en ook niet uit oplopende tekorten. We bevinden ons nu midden in een situatie waarbij het geld van de burgers ongelimiteerd over de balk wordt gegooid, en ons buitensporige belastingen worden opgelegd.

Biljoenen dollars worden uitgegeven aan een falend verzorgings- en oorlogssysteem. Terwijl een onbegrensde hoeveelheid papiergeld wordt gelijkgesteld met welvaart, verwoest de Centrale Bank (FED) zonder enige tegenstand doelbewust en in het geheim de waarde van onze munt, zonder ook maar met de ogen te knipperen. En ja, ze worden hierin aangemoedigd door de pseudo-kapitalisten op Wall Street, het militair-industriële complex en Detroit (de auto-industrie).’

Op 700 bases in 130 landen over de hele wereld houden we toezicht op ons wereldimperium. In het Midden Oosten en Centraal Azië verspreidt de gevaarlijke oorlog zich steeds verder, waarbij duizenden onschuldige mensen omkomen.
Daarom staan we nu bekend als de ‘folteraars van de 21e eeuw’, waarbij we denken dat als we de -reeds bekende- foto’s van onze martelingen uit het zich van het publiek houden, we herinnerd zullen worden als edelmoedige, goede mensen. Als onze vijanden ons echter alleen vanwege onze vrijheid en rijkdom zouden willen aanvallen, zou dit bewijs van martelingen irrelevant zijn.’

‘Het trieste van dit alles is dat we vergeten zijn wat Amerika groot, goed en welvarend heeft gemaakt. Daarom is het nodig dat we snel ons geheugen opfrissen en onze liefde, ons begrip en ons vertrouwen in vrijheid nieuw leven inblazen. Gezien de huidige omstandigheden kan de status quo niet langer gehandhaafd worden. Zonder revolutionair denken zal het gevolg anders geweld en het verlies van vrijheid zijn. We moeten de razernij van de massa, die zich nu aaneen schaart, zien te voorkomen.’

‘Het goede nieuws is dat een ommekeer met vreedzame en verstandige middelen te realiseren is. Gelukkig is het aantal mensen dat zich hier om bekommert, exponentieel aan het toenemen.’

‘Dit alles zou natuurlijk een nare droom kunnen zijn, een nachtmerrie, en dan zou ik het flink fout hebben en te heftig reageren. Mijn zorgen zouden dan geen grond hebben. Ik hoop het. Maar voor het geval dát, moeten we ons voorbereiden voor revolutionaire veranderingen die in de zéér nabije toekomst zullen gaan plaatsvinden.’

Tot zover.

Hier deze toespraak van Ron Paul:

Waar doet deze oproep, deze smeekbede bijna, aan denken..? Juist: aan Robert Kennedy, die in een fameuze speech halverwege de jaren 1960, de fundamentele ontwrichting van de Amerikaanse kapitalistische structuur aan de orde bracht. Een speech over welvaart, die geen welvaart is. Welvaart die mensen kapot maakt. Kijk hier voor dit artikel op onze site. HIER.

77 gedachten over “US-afgevaardigde Ron Paul in opstand! Wie volgt?

 1. @Guido

  Ik denk niet dat Ron Paul is ons aan het foppen, op dit moment, maar het feit dat hij baar weinig aandacht krijgt met alles wat die zegt, dat is fopperij. Dat is alleen mensen te promoten die in NWO straatje passen en anders niet. Dat is hoe de duistere orde werkt en dat mag gezien en erkent worden!

 2. @ guido

  Vreemd en ik geloof je helemaal dat je alleen dingen kunt zien die van binnen zijn. Persoonlijk heb ik het juist andersom, ik ben licht en ik kreeg van buiten van alles om mijn nek om mijn te wurgen, om mij te niet te doen, om mij te bestrijden omdat ik licht ben?

  zo zie je maar dat een ieder heeft een verhaal, een ervaring, een mening, een idee en de som van al die dingen dat maakt de unity in diversity zo mooi en ook uitdagend!

 3. @Seagull: dus de duvel spreekt jouw taal.. NEE

  Wat doe je dan? Let je heel erg op zijn inhoudelijke verhaal, of luister je bij voorbaat gewoon NIET???
  VOELEN of het voor jezelf klopt (Niet te veel DENKEN)

  Hoe maak je iemand wakker..?
  >> Tip van George W.Bush en de USAF…. SHOCK AND AWE!!!
  >> Of rustig laten inslapen als ze niet wakker willen worden

  Kan het zijn -gewoon maar even een vraag- dat er groepen en/of mensen zijn, die HELPEN WAKKER te maken, door JUIST te doen ALSOF ze bij de donkeren horen?
  >>Kweniee, infiltranten zul je altijd blijven houden aan beide kanten, zolang je je nog in een dualistische wereld begeeft, bevind.

  Bestaat het DONKER Überhaupt wel..?
  >> In een dualitisch universum wel he.. zonder duisternis geen licht

  Dát is nou wat mij zo bezig houdt. De stelling dat er bij de ‘andere kant’ spionnen zitten die bij ons horen. Dit wordt geponeerd door veel channelingen. Er zitten veel dus veel spionnen bij de slechten..! Dát is eigenlijk de stelling dan. What to do?
  >> Lekker bij jezelf en je GEVOEL blijven.
  >> Dan zit je in je eigen centrum en kun je beter de bewegingen OM JE HEEN waarnemen 😉

  Hoe zie jij dit? Zeemeeuw.. Jonathan Livingstone..
  >> zie boven voor de tips
  >> zie onder voor een paar inzichtelijke filmpjes

  1. How the nwo elite control politics:
  http://www.youtube.com/watch?v=fTahZE4q90U

  2. Left Right Paradigm:
  http://www.youtube.com/watch?v=WgAV27rJqpk

  Als je echt verder kunnen (leren) denken dan je huidige mindframe…
  The 21st Century of Paradigm shift, return to common sense
  http://www.paradigm-shift-21st-century.nl/

  The underground history of (american) education: John Taylor Gatto
  http://www.johntaylorgatto.com/underground/index.htm

  Have fun flying towards your own centre… and the heart of things
  Real (personal) Truth can only be felt, not known!

 4. @ea,

  Ik denk dat we niet half het idee hebben hoe machtig we zijn en als je ziet wat een medium als twitter tegenwoordig al voor een bereik heeft zijn we reeds in staat om morgen alle banken van Nederland te laten omvallen. De vraag is alleen of je dan het ene kwaad niet tegen het andere inruilen. Hoe voorbereid je ook bent op een moeilijke tijd met als doel een eerlijker en rechtvaardelijker monetair systeem bijvoorbeeld, feit blijft dat het voor de meeste mensen om ons heen als een volkomen verrassing zal komen, ik weet niet hoe het met jou zit maar ik wil het niet op mijn geweten hebben te wonen in een buurt waar mensen ineens geen middelen meer hebben om eten te kopen. We zijn 9 maaltijden verwijderd van anarchie. (zie artikel)

  http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/jan/11/nine-meals-anarchy-sustainable-system

  Know what you wish for! Voor je het weet spreek je de kosmische WET VAN AANTREKKING aan…

 5. @burke

  Heb geen angst! Monarchy is eigenlijk complete zinloze en wettenloze Anarchy. Dus Anarchy die hebben we al, nu nog normale samenleving.

  Ik maak me niet echt heel druk om het vallen of staan van het systeem, weet je waarom, omdat het huidige systeem is gebaseerd alleen en enkel op het verkrijgen en behouden van Macht.

 6. @ea,
  Het is niet mijn angst die me bezig houdt maar intuitief de verantwoording voor de ‘onwetende’ broeders en zusters op aarde. Je hebt nl. anarchy en anarchy. Ik kan en mag met dit soort zaken niet alleen mijn eigen pad als het PAD voor anderen naar voren schuiven. Ik ZELF heb er geen moeite mee met het breken van de macht en vallen systeem maar de mensheid kennende wordt deze niet bepaald rationeler en spiritueler op level 9 van de anarchy. Overigens wel interessant een kwartje op te gooien over wat voor een definitie we moeten geven aan een ‘normale’ samenleving. Ik doe vast een duit in het zakje door te stellen dat we maar eens moeten stoppen met de energievorm ‘geld’, bron van alle hebzucht.

 7. De verandering begint eerst in de VS.
  De aardbeving in California gaat heel veel opschudding veroorzaken. De katalysator voor opstanden.
  Daarna waait het over naar NL.

 8. @Burke: Twitter (en Google ) zijn niet voor niets zo massaal gePUSHed om populair te worden, als je weet dat de CIA (en NSA, ECHELON) deze applicaties gebruiken als DATAMINING tools

  Wat houd dit in voor den onschuldige gebruiker?
  De CIA kan zo – via AI Bots (kunstmatig intelligente software) en supercomputer farms die alle internet verkeer opslurpen –
  – de GEDACHTENGANGEN, (Im clients, msn, icq…)
  – INTERESSES, (hyves, zoekopdrachten)
  – MENINGEN (blogs, forums)
  – ZOEKOPDRACHTEN
  van de gehele planeet ONGEMERKT op AFSTAND in de gaten houden 🙂

  Via Twitter zijn mensen (zo stom genoeg) om hun
  – gedachten,
  – planning
  – wat ze denken voelen of doen
  met de rest van hun Twitteraars, Followers te DELEN.

  Das mooi werk voor een Intelligence Agency die ervoor betaald word om ZELF Terroristen op te sporen 😉 Nu maakt bijna de (gehele onbewuste) wereld gebruik van Google en hoeven ze zelf geen r** te doen. Zij en andere geheime diensten en partijen luistert (autmatisch) MEE. De vraag is wil je dit? Ik niet.

  1. Youtube – Bush: CIA Funded Google
  http://www.youtube.com/watch?v=I0RJyuhWYvE

  2. CIA uses FACEBOOK (and twitter) as dataminers
  http://www.youtube.com/watch?v=KpLNlSKugHw

  Voor de nog niet wakkeren onder ons….(gratis) HYVES in nederland is voor eenzelfde (geheime) doel opgezet. Denk eens na
  – 9.4 miljoen nederland storten ONLINE (stand 25-1-2010)
  – hun hart uit
  – loaden hun foto’s
  – delen hun gedachten
  – krabbelen bij anderen
  – maken vrienden
  – geven online hun interesses bloot

  De belastingdienst maakt hier als dankbaar gebruik van, DE AIVD, KLPD en militaire inlichtingendiensten ook.
  En zeker weten dat HYVES aan de achterkant aangesloten zal gaan worden op INDECT – het online Big Brother systeem van de EU. Dit is een (on,offline) privacy verk**** tings systeem, waar George Orwel zich in zijn graf van zou omdraaien.

  1. Youtube – INDECT
  http://www.youtube.com/watch?v=2EtsJrA_BOU
  2. INDECT Homepage
  http://singularityhub.com/2009/10/01/project-indect-set-to-monitor-europe-like-its-1984/
  http://www.cs.york.ac.uk/aig/projects/indect/
  http://www.indect-project.eu/

  Wie weet is deze website van Want-To-Know.nl ook wel onderdeel van dit complot… je zal het nooit weten 🙂 want alles wat je online neerzet zal ooit tegen je gebruik kunnen gaan worden.

  Only time will tell

 9. En Seagull, misschien ben je wel een contra-contra-man, die precies het omgekeerde moet zeggen, om deze dekking juist te onthullen.. Waardoor ze weer denken dat je eerlijk bent, wat je niet bent natuurlijk, anders had je in eerste instantie al niet een contra-dekmantel nodig.. 😉 En natuurlijk is met WantToKnow NIETS mis, hahahaha, maar let vooral op je eigen dekmantel, die natuurlijk geen dekmantel is, want jij bent contra-contra..

  Maar even serieus: Volgens mij moeten we niet een beer zien achter elke boom. (En ook niet andersom..) Maar dat betekent natuurlijk niet dat je gewoon maar naief met je persoonlijke gegevens moet strooien..!!
  Hier overigens een prima artikel erover op WantToKnow. (misschien wel geschreven als dubbele-dubbele-dekmantel..)
  http://www.wanttoknow.nl/overige/media/facebook-maakt-van-jou-een-open-boek/
  (en natuurlijk kun je voor Facebook elk van de door Seagull genoemde sites invullen.. (behalve WantToKnow natuurlijk)

 10. @Seagull,
  Je linkerhersenhelft is volledig op stoom zo te zien. Waardevolle info zou ik zeggen, ik kan echter niet meer met mijn hele wezen op dit soort info storten. Door in het verleden te leren wantrouwen heb ik leren vertrouwen in meZELF, moet nu af en toe stoom afblazen op mijn rechterhersenhelft door af en toe mijn linker nog eens de ruimte te geven, balans is vanuit die kant soms zoek. Ik twitter zelf niet, vindt het niet boeiend de hele dag te vertellen wat ik aan het doen ben. Zit nu trouwens bak koffie te drinken, voor diegene die wel geinteresseeerd is. Heb wel in mijn omgeving al aantal keer gezien waar je met Twitter in korte tijd in staat kunt zijn. Wie weet ooit nog eens nuttig deze kracht te benutten.

  @Guido,
  😀 Kun jij even een certificaat op je site zetten dat wanttoknow geen onderdeel is van complot.

 11. @Burke: als ik iets niet vertrouw dan zijn het certificaten.. En zeker die certificaten die vertrouwen zouden moeten wekken. Bovendien: WantToKnow is wel degelijk een complot, namelijk een bewustwordingscomplot. En bovendien zitten we ook nog in het complot van de complotdenkers. Nee met zo’n complot gelooft iedereen dat het geen complot is. We geloven bijvoorbeeld dat de officiële versie van 9/11 een complot is. Nou dan kun je zo’n certificaat, zo je het zou willen, wel op je buik schrijven (of tatoueren). Bovendien komt het certificaat-complot ook nog wel aan het Licht, wachtjijmaaraf..!

  Dus we gaan de zaken niet omdraaien hè? hahahahhahahaa…
  😉

 12. Ik ga kaartje drukken met officieele consperancy tegenwerker.

  Rare wereld zo! Ik ben geboren om de aarde te ervaren, de bomen, de planten, de dieren en insekten, de hemel vol met sterren!!! Wow, natuurlijke schoonheid! Wat een tempel dat aarde is! En het is nog levend ook! Wat wil je nog meer!
  Nou zeker geen consperancy!
  En wat blijkt er is nog een hele consperancy bezig, dat levens gevaar is voor al dat is. Jammer, hoor!

  Liever wereld van vrijheid en vrede. wereld van bomen, bloemen, planten, walvissen en dolfijnen. Dat lijkt mij nou fijn! Ik kan niet wachten tot die consperancy verdwijnt of eindigd!

 13. @Burke
  “Je linkerhersenhelft is volledig op stoom zo te zien. Waardevolle info zou ik zeggen”
  Niet alleen de linkerhelft.. je hebt de samenwerking met die rechterhelft nodig om “the dots te kunnen connecten”.
  <The Peace Files – leuk spul voor beide helften)
  http://www.peace-files.com/

  "Door in het verleden te leren wantrouwen heb ik leren vertrouwen in meZELF"
  Neemt niet weg dat het handig is om je BEWUST te zijn in welke matrix wel leven en welk effect dat (ongemerkt) op ons kan hebben.

  "Wie weet ooit nog eens nuttig deze kracht te benutten."
  Wat dacht je van een truth-seekers-grid via twitter?

  regards Seagull

 14. @Seagull,
  Hallelujah,wat een site geef je me nu weer door dan…Ga er nog wel keer door heen.

  Het aardige is wanneer je vertrouwen hebt in je ZELF je met gemak de rode en blauwe pil inneemt. Of je kiest voor de illusies die anderen voor je creeeren of je kiest voor je eigen opgebouwde illusinoire leven opgebouwd uit je eigen gedachten, maakt niet uit. Je kunt ZELF prima met die illusies omgaan.

  Ook je intuitie voelbaar in je onderbuik ontwikkelt zich enorm. Je wordt als het ware Onder-Wijs en je snapt waarom bijv. Japanners geen woorden nodig hebben om te begrijpen wie tegenover zich zitten. Daar zou het Onder-wijs best meer aandacht aan mogen besteden.

  Zo’n truth-seekers-grid moet natuurlijk wel waarheid proef worden, hoe gaan we dat doen? 😛

 15. @Burke: Dat onderbuik gevoel gaat ook steeds beter 😉 En in juiste mate gecombineerd met boven-hoofd-inzicht, neem ik liever helemaal geen pharmaceutisch (en overheids-media) vergif tot me.

  @ea: Twijfel is goed.
  Dat geeft aan dat je (ego) nieuwe inzichten toelaat, en je je reeds verworven inzichten worden opgeschud. Keep on twijfeling

  Wat de peacefiles betreft: Wel bij hoofdstuk een beginnen he, dan word het je allemaal een stuk helderder hoe het werkt binnen deze 3d realiteit

 16. ja, ze hebben daar ook te veel mensen van het eigen volk laten steriliseren, het kan niet anders.. Voor bestuurders is dat gemakkelijk om de baas te blijven, maar het volk doet geen moeite meer.. het is dus geen boze droom, het is werkelijkheid, jullie bestuur heeft met zijn onkunde jullie welvaart verkwanselt. Ze wilden toch zo graag oorlog voeren.

 17. Aan de lezer,

  het is heel interessant om réacties uit het jaar 2010 te lezen op de WTK site, ze zijn mooier, dieper ook, en veel respectvoller, en sur toute Guido’s reacties zijn mooier en veel minder cynisch, ja wat 5 a 6 jaar kan doen !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.