Advertentie

VS-Nazi’s kregen US$ 20 miljoen..??


Prescott Bush in 1955 aan het bureau van president Dwight Eisenhower. De man die rijk werd van financiering van de nazi's en zelf -met een aantal industriëlen een staatsgreep in de VS wilde plegen, naast de VS-president. Hoezo de kat op het spek gebonden..?
Prescott Bush, vader en grootvader van 2 latere presidenten,  in 1955 aan het bureau van president Dwight Eisenhower. De man die rijk werd van financiering van de nazi’s en zelf -met een aantal industriëlen een staatsgreep in de VS wilde plegen, naast de VS-president. Hoezo de kat op het spek gebonden..? In welke mate was nazi-Duitsland eigenlijk een vijand…??!

x

x

VS-Nazi’s kregen US$ 20 miljoen..??

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

US nazi vlagVolgens het afgelopen week in het nieuws gebrachte verhaal, hebben de Verenigde Staten, vanaf het einde van de Tweede Wereldoorlog, meer dan 130 Amerikanen met een naziverleden jarenlang voorzien van een uitkering. Uit onderzoek van de overheid blijkt dat er in meer dan een halve eeuw ruim 20 miljoen dollar (circa 18 miljoen euro) naar de ex-nazi’s is gegaan. Wij vragen ons af of dit bedrag niet simpelweg een veelvoud is. Deel je het genoemde bedrag over 70 jaar en deze 130 personen, dan kom je op ‘slechts’ US$ 3.000 per persoon per jaar..

‘Het is al met al een veel groter bedrag dan aanvankelijk werd geschat’, zo gaat het officiële bericht van de VS-regering verder.. De eerste uitkeringen werden volgens persbureau AP (pas) in 1962 uitgekeerd, de laatste in januari dit jaar, toen een nieuwe wet de uitbetalingen dan toch eindelijk onmogelijk maakte. Het zou Barack Obama zijn geweest, die hier eigenhandig een stokje voor gestoken heeft.. Het is bij velen bekend, dat de Amerikaanse regering, vlak na de Tweede Wereldoorlog duizenden nazi’s naar de VS liet komen in Operatie Paperclip’..

Maar het bericht van AP gaat ervan uit, dat er ook nazi’s zijn geweest, die buiten deze ‘officiële’ regeling om, naar de VS zijn ‘gevlucht’.. En, doordat er destijds nauwelijks onderzoek werd gedaan naar hun verleden, konden deze oorlogsmisdadigers, als nieuw Amerikaans staatsburger gewoon gebruikmaken van het sociale stelsel in dat land. En wat blijkt dan, uit het officiële persbericht: ‘Pas in de jaren tachtig werd bekend dat het om ex-kampbewakers, ex-officieren en ex-executieleiders ging, en begon met ze de VS uit te zetten.

Volgens persbureau AP werden de uitkeringen toen echter vaak ingezet als een soort oprotpremie. In ruil voor het verlaten van het land mochten de ex-nazi’s een beroep blijven doen op hun uitkeringen. Als je het aan ons vraagt? Een raszuiver stuk propaganda en bullshit..!

George Orwell dictatuur revolutieIn de New York Times wordt het verhaal nog vreemder.. Een deel van deze nazi’s bleef echter gewoon in Amerika wonen en veel van hen zouden uitkeringen zijn blijven ontvangen, The New York Times. In 2014 doken er verhalen op over uitkeringen aan ex-nazi’s, onder wie bijvoorbeeld Jakob Denzinger, een voormalige bewaker van het vernietigingskamp Auschwitz. Vervolgens nam het Amerikaanse Congres (in plaats van hen te vervolgen!!!), een wet aan die deze uitkeringen onmogelijk maakte. En ja, het was president Barack Obama die deze wet ondertekende, die begin dit jaar inging..

Wat klopt hier nu niet aan dit nieuws..??! Onvolledig en Onjuist..!!
Het is natuurlijk volkomen bizar, dit verhaal. Want hoe kunnen bijvoorbeeld Amerikaanse Joden het goedvinden, dat dit nazi-schorrie-morrie, gewoon in de VS kon en mócht leven.. Dit zouden ze NOOIT hebben toegestaan, mits het niet duidelijk was, dat de VS-overheid deze oorlogsmisdadigers (kampbewakers!!) eigenlijk ‘beschermden’..! We hebben het al gehad over ‘Operation Paperclip’, waarbij het ‘officiële verhaal’ was, dat de Amerikanen gebruik wilden maken van de intelligente koppen achter het nazi-bewind van Hitler. Zoals we allemaal Werner von Braun kennen, die van het maken van V2- en V1-raketten, ineens de held werd in de VS, door het verzorgen van een raketsysteem, dat de eerste man op de maan bracht..(Via het Apollo-programma en met name de revolutionaire Saturnus-draagraket)

nazi's next doorNazi’s wegmoffelen..
Maar wist je dat er wel degelijk sprake was van opstand bij Amerikaanse Joden en het volk..? En dat onderzoeken rondom deze nazi-boeven allemaal doodliepen, doordat CIA en FBI informatie achterhielden of keihard nazi-verdachten weg sluisden..? Het doel heiligde de middelen en daarbij vielen morele en wettelijke grenzen weg. Want uit een baanbrekend boek, over de keiharde praktijken van de CIA, ‘The Nazi’s Next Door. How America Became a Safe Haven for Hitler’s Men’ van auteur Eric Lichtblau, blijkt hoe de CIA na de Tweede Wereldoorlog zo’n duizend ex-nazi’s inzette om de Russen te bespioneren en tientallen een nieuwe identiteit en een nieuw leven in de VS aanbood. Natuurlijk zijn deze nazi’s, zoals het AP-persbericht jou voorkauwt, niet op eigen houtje die kant op gegaan..!

Het was Allen Welsh Dulles, de eerste CIA-baas, die tijdens de Tweede Wereldoorlog vanuit Zwitserland de Amerikaanse spionageactiviteiten in het bezette Europa overzag, die de basis legde voor deze CIA-karaktertrek. Een van zijn uitspraken in het boek: ‘Een inlichtingenman moet vrij zijn om met de duivel zelf te praten’, vond Dulles, ‘als hij de kans ziet bruikbare informatie te verkrijgen voor het voeren of beëindigen van de oorlog’.

Bewijs voor banden tussen de nazi’s en de CIA komt al sinds de jaren zeventig naar buiten, en in de jaren tachtig en negentig werden in de VS in geruchtmakende processen nazi-kopstukken ontmaskerd die rustig van hun pensioen genoten in provinciestadjes. ‘The Nazi’s Next Door’ is in die hoedanigheid ook een verbijsterend boek. Lichtblau ondergraaft, op basis van dossiers die hij inzag, de ideeën waarmee Amerikanen zichzelf lang konden sussen.

Zo ook de idee van de 1600 Duitse wetenschappers, die in ‘Project Paperclip’ of ‘Operation Paperclip’ door de VS naar Texas waren gehaald en daar werkten aan de Amerikaanse ruimtevaarttoekomst, en zeiden niets te weten de concentratiekampen, de slavenarbeid, de mishandelingen en ophangingen in de V2-fabriek annex concentratiekamp Dora-Mittelbau waar ze vandaan kwamen…!

De werkelijke fascisten waren de rijken, die een psychopaat als Hitler financierden en zover kregen om concentratiekampen op te zetten, teneinde uiterst goedkope arbeid te creëren, voor hun winstgevende oorlogsindustrie. Uit: JFK to 911 – Everything Is A Rich Mans Trick!

Lichtblau schat het aantal nazi’s in de VS op zo’n 10.000 (nog eens wat anders dan 130 nietwaar?). In het boek beschrijft deze New York Times-redacteur, ook hoe de advocaten en journalisten die vanaf de jaren 1960 probeerden deze nazi’s te ontmaskeren, stuitten op muren van desinteresse, ongeloof en tegenwerking van geheime diensten. Daardoor liepen onderzoeken steeds een dood spoor, met name doordat -zoals gezegd- CIA en de FBI informatie achter hielden, keiharde leugens verspreiden over het überhaupt bestaan van ‘nazi’s-in-amerika’ en zelfs verdachten hielpen ontsnappen naar Latijns-Amerika. En pas na het hoogtepunt van de Koude Oorlog met de Sovjet-Unie, met de komst van een nieuwe generatie, begin jaren 1970, werden de deksels van deze beerputten gelicht.

Veel publicaties over de verbinding van nazi-Duitsland met de kopstukken in de VS.. Ongeloofwaardige informatie voor het volk, maar de keiharde waarheid..!
Veel publicaties over de verbinding van nazi-Duitsland met de kopstukken in de VS.. Ongeloofwaardige informatie voor het volk, maar de keiharde waarheid..!

‘We wisten wat we deden’, zei bijvoorbeeld Harry Rositzke, een CIA’er die in de jaren vijftig vanuit München de Russen in de gaten hield. ‘Het was voor ons zaak om iedere klootzak te gebruiken zolang hij maar anti-communistisch was’… Sommige CIA-spionnen waren nazi’s-van-oorsprong van het hoogste niveau. Zoals de wit-Rus Tom Soobzokov woonachtig in New Jersey, die op de Kaukasus tienduizenden Joden uit hun huizen haalde en hun executie beval. Het proces tegen Soobzokov, het eerste naziproces in de VS, werd in 1979 afgelast omdat de CIA in 1952 al wist dat hij een nazi was, maar hem toch aannam..!

En dan sleutelfiguur Otto von Bolschwing, een hoge SS-officier en nota bene naaste medewerker van Adolf Eichmann..! Als beloning voor ‘zijn loyale naoorlogse diensten en gezien de onschadelijkheid van zijn (nazi)partij-activiteiten’ zorgde de CIA ervoor dat hij en zijn gezin in 1954 vanuit Wenen naar New York konden verhuizen toen de grond Von Bolschwing in Oostenrijk te heet onder de voeten werd… Hoezo vormt de CIA een staat-in-de-staat..

Pas in de jaren zeventig bereikten publicaties over verborgen nazi’s de mainstream en de politiek. Slechts één congreslid zette toen, in 1979, haar schouders onder verbeteren van de immigratiewetgeving en initieerde het opzetten van een speciale antinazi-eenheid bij het ministerie van Justitie. En ondanks de tegenwerking van FBI en CIA, raakten enkele tientallen oude nazi-oorlogsmisdadigers hun Amerikaanse staatsburgerschap wijt; uitzetting bleek echter veel moeilijker! De justitiële kant van het vervolgen van oorlogsmisdaden in de jaren zeventig en tachtig bleek een mijnenveld. Migrantengemeenschappen, politiek en publiek waren diep verdeeld.

Lichtblau beschrijft hoe Tom Soobzokov in 1978 rustig op de veranda van zijn huis in New Jersey zat, terwijl aan de ene kant de Jewish Defense League in zijn straat demonstreert met de borden: Dood aan Soobzokov!, en aan  de andere kant een tegendemonstratie gaande was van Wit-Russen die Soobzokov verdedigen als een pijler van hun migrantengemeenschap..! Het duurde lang, voordat dit historisch tijdperk voorbij was, want nog in 1994 probeerde de CIA vervolging tegen te houden van ene Aleksandras Lileikis. Nota bene de dossiers van de CIA zélf, brachten Lileikis in verband met de moord op maar liefst 60.000 Joden bij het Litouwse Vilnius…!

En pas vorig jaar, in 2013, stopte de Space Medicine Association met het uitreiken van de Strughold Award, genoemd naar Hubertus Strughold, een arts uit Project Paperclip die in de VS gold als ‘de vader van de ruimtevaartgeneeskunde’. Strughold bouwde zijn kennis op, zo was in de jaren zeventig gebleken, door medische experimenten uit te voeren op gevangenen in Dachau…

hitler-rothschild

x

De DIEPERE LAAG onder dit verhaal..!!
Het diepere verhaal ónder dit verhaal is feitelijk de essentie van de nazi-verbinding. Het blijkt namelijk dat het hele nazi-systeem en de opkomst van Hitler, fijntjes is voorbereid door de superrijke elite, die zich een vermogen verdiend had al met de Eerste Wereldoorlog en nu, in het op afstand houden van de Russische beer in Europa, een kans zag om stinkend rijk te worden aan een Tweede Wereldoorlog.. Kijk naar het plaatje hierboven… Hitler is als bastaard-kind van de Rothschilds gebruikt om de agenda, het programma uit te rollen, die deze superrijke financiers, onder leiding van de Rothschild’s in petto hadden voor de wereld. Eén voorwaarde: horen, zien en zwijgen..!

military industrial complexDe relatie tussen de machthebbende Rothschild’s in Europa en hun aanwezigheid in de VS, via o.a. de overname van de FED, begin jaren 1910, toont aan, dat zij opnieuw de grote financiers-achter-de-schermen zijn geweest van Hitler (via o.a. Prescott Bush!) en dus de Tweede Wereldoorlog. Vanzelfsprekend heeft de Amerikaanse investering in de ‘bevrijding’ van Europa en de rest van de wereld, hen ook géén windeieren gelegd.

We kunnen hier een lang verhaal over deze diepere laag van werelddominantie gaan neerzetten, maar dat voert té ver.. We raden je aan eens goed te kijken naar deze uitmuntende film over de relatie tussen de moord op JFK (president John Kennedy) en de aanslagen van 11 september 2001.. Kijk -wat dit artikel betreft- dan eerst naar het stuk dat wordt getoond tussen de 15:00 en    ; hierin is duidelijk het nazi-verhaal terug te vinden. De nazi’s, gesteund door de allerrijkste Amerikanen.. Op weg naar het verwezenlijken van hun agenda om een Nieuwe Wereld-Orde te concretiseren, met -vanzelfsprekend- hun families aan het hoofd..

Nadat Prescott Bush, de vader van de latere president George H.W. Bush én de grootvader van president George W. Bush, opgepakt was voor het plannen van een staatsgreep in de VS en later vrij kwam, werd besloten de VS ‘van binnenuit’ te veroveren. Aldus geschiedde..! Er waren wel nog de indringende waarschuwingen van zowél president Dwight Eisenhower als president John F. Kennedy aan het Amerikaanse volk, begin jaren 1960, over de krachten-achter-de-schermen, die heftig hun invloed lieten gelden. Maar het was al te laat.. De wurgende octupus van de Rothschild-familie was -zoals altijd zorgvuldig gecamoufleerd- al aan de macht..

John Kennedy EnslaveMet de moord op John Kennedy, zoals ook uitmuntend in deze film verteld, werd de wereld, op onbewust niveau, heel duidelijk gemaakt, dat er krachten aan het werk waren, die het niet alleen voor het zeggen hadden, vanaf die moord, maar ook niets-ontziend te werk zouden gaan, bij allen die hen in de weg zouden staan.

Vanzelfsprekend hoorden en horen de rijke-nazi-vriendjes, die het vuile werk opknapten, tot deze kring en werden zij beschermd, zoals we hier het topje van de ijsberg maar boven ‘water’ zien komen.. Er wordt ALLES aan gedaan, zelfs het camouflagenet van de Rothschild’s onzichtbaar te houden. Zodat zélfs dit net geen aandacht trekt. Maar wie goed kijkt, analyseert en combineert, kan tot geen andere conclusie komen..!

We raden je aan, zeker wanneer je interesse hebt in het sluwe spel van de Rothschild’s, de hele film te bekijken! Het is -zo garanderen we je- de zit van 3 uur, meer dan waard! Dit is één van de meest onthutsende en overduidelijke documentaires, waarin je zult zien, hoé er met onze levens wordt gerotzooid en een kleine groep vanuit de Rothschild-elite, de wereld beduveld..!

https://www.youtube.com/watch?v=FeBHBdxnl3I

 

x

John Kennedy quote

50 gedachten over “VS-Nazi’s kregen US$ 20 miljoen..??

 1. Dit verhaal is waarschijnlijk zoals geschreven nog maar het topje van de ijsberg.
  Veel mensen/overlevenden van de oorlog vonden/vinden dat er zo weinig oorlogsmisdadigers bestraft zijn en elders een nieuw leven konden opbouwen.
  Adolf Hitler had tijdens de oorlog hoge officieren rond zich zoals Herman Goering en tot de vlucht naar Engeland Rudolf Hess dit waren mannen die hoogst waarschijnlijk op de hoogte waren van wat er echt aan de hand was zoals nog meer officieren.
  Rudolf Hess was de tweede man na Hitler en is naar Engeland gevlogen om met de Britten te onderhandelen dit was natuurlijk niet volgens schema van de “elite” want stel je voor dat Duitsland een verdrag met Engeland zou sluiten dan zouden de Amerikanen in de problemen komen daarom is het denkbaar dat ze Rudolf Hess gevangen hebben gezet en hem voor gek hebben versleten om hem vervolgens op miraculeuze wijze om het leven te laten komen zo kon er niets uitlekken.
  Herman Goering was wel de grote man van de luftwaffe maar stelde verder niet zoveel voor behalve dan dat hij mogelijk op de hoogte was van wat er echt gaande was daarom hebben ze hem en anderen die mogelijk op de hoogte waren bij de Neurenberg processen veroordeeld tot de dood zodat ook zij niets meer naar buiten konden lekken.
  Maar vele oorlogs misdadigers die echt daadwerkelijk bij de uitvoering van hun misdaden aanwezig waren zijn vaak met hulp van oa het vaticaan(bisschop Hudal)naar oa Argentinië gevlucht waar ze veilig waren.
  Destijds was Perron de leider in Argentinië en kwam zeer goed overeen met ons koningshuis want Wijlen prins Bernhard heeft Evita Perron een cadeau gegeven van ettelijke duizenden guldens destijds en een familielid van prins Bernhard had eerder al grond gekocht in Argentinië ook had Perron contact met hoge nazi figuren.
  Daarom is het ook niet ondenkbaar dat Hitler naar Argentinië is gevlucht.

  1. Kijk eens naar de ‘mensen’ achter de wetgeving rondom ons voedsel, de Codex Alimentarius, regelrecht uit Auschwitz..!! En zegt dit bericht eigenlijk niet genoeg? Dank voor je bijdrage Arnold! Vanuit deze optiek, is het helemaal niet zo’n gekke gedachte dat Hitler het gelukt is, naar Argentinië te vluchten..!

   nazi europa

  2. Guidoj.
   Mijn kijk op de geschiedenis(met name de tweede wereld oorlog)is nogal afwijkend van het gangbare verhaal.
   Als men weet dat Hitler voor een kwart Rotschild was dan lijkt het mij logisch dat toevallig hij uit miljoenen Duitsers gekozen werd en voor hun karretje is gespannen.
   Hitler wilde eigenlijk kunstenaar worden maar werd tot twee keer toe geweigerd op de kunst academie(naar mijn mening niet toevallig omdat men andere plannen met hem had)na de overgave terwijl de Duitsers aan de winnende hand waren in de eerste wereld oorlog kon Hitler dat niet verkroppen en toen hij de macht had en de middelen hem door de elite aangereikt werden zag hij zijn kans schoon om het verloren grondgebied terug te veroveren daarom nam hij eerst het Rijnland terug vervolgens Oostenrijk en door de overeenkomst met chamberlain kreeg hij tsjechoslowakeie in de schoot geworpen als hij zou stoppen met verder veroveren(dit was een overeenkomst tussen Engeland en Duitsland)die gemaakt was.
   Ik ben van mening dat dit misschien het keerpunt was omdat de elite hem de middelen hadden gegeven die hij nodig had maar toen hij wilde stoppen met oorlog voeren omdat hij had wat hij wilde is hij misschien onder druk gezet omdat nu eenmaal voor wat hoort wat de slogan is en de elite hadden nog wat te goed van hem.
   Vanaf toen werd er een soort(zeer herkenbaar)9/11 in scene gezet namelijk ze hebben toen een man of zeven uit een gevangenen kamp gehaald en die poolse uniformen aangetrokken om ze vervolgens bij de radiozendmast in Gleiwitz dood te schieten en net te doen of dat de polen Duitsland hadden aangevallen dit was de reden om Polen binnen te vallen ondertussen was ook de afspraak met de Russen gemaakt dat zij gelijktijdig ook Polen zouden binnenvallen en zo kwam Polen te vervallen als obstakel voor de inval van Rusland wat volgens mij de bedoeling was want de elite zouden als de inval in Rusland was geslaagd alle Russische rijkdommen bezitten en gelijktijdig hadden zij een grote afzetmarkt voor hun produkten gehad.
   Toen de Duitsers bij Stalingrad terug gedreven werden hebben de elite zich terug getrokken en Hitler laten vallen sterker nog ze hebben zelfs de Russen materieel gegeven.

  3. jah Voedsel en kijk eens naar de mensen achter de wet- en regelgeving van ons Geld, welke malle appie Natural Nuts commodities laten we nog meer en meer en meer in beslag nemen door The Machine van het achterlijke archonten inKubisme Kwaad? (Water, Transport, Gezondheid, Voortplanting, Opvoeding, Veiligheid, Onderwijs, Energie, Land, Lucht, Arbeid, Huisvesting, Intelligence, Wetgeving, Staatsinrichting, Handel, Kunst, Ruimtevaart, Wetenschap…. ) met dank aan de onvolprezen weergaloze Jim Beame;

   Quote: “De wereld is in gijzeling. Sinds de kredietcrisis breiden de banken hun macht in sneltreinvaart uit door niet langer enkel de derdewereldlanden maar álle naties aan een wurgend schuldinfuus te koppelen. De fenomenale renteschulden verhalen overheden via belastingen op de burgers. Het doel is gecentraliseerde totaalcontrole. Het banksysteem is daarbij het fundament in de manipulatie naar een wereldregering met een wereldleger, wereldbank en wereldmunt. De macht van de bank is mogelijk omdat het bancaire geldsysteem is gebaseerd op een fantastische misleidtruc waarbij een selecte groep uit het niets ‘geld’ creëert en daarvan slechts een fractie in de bank (=computer) hoeft achter te houden, het zogenaamde ‘fractioneel bankieren’. Al eeuwenlang heeft men toegewerkt naar deze (digitale) werelddictatuur. Met het verdwijnen van het muntgeld en de koppeling van iedere persoon en al zijn (geld)transacties aan een persoonsnummer in een centrale database is het zover.”

   http://anarchologie.com//www.anarchiel.com/display/de_wereld_in_gijzeling.html

   Quote: “Een mannelijke demon die `s nachts op slapende vrouwen aasde en hen in hun slaap verleidde. Volgens legenden kreeg hij energie door de vrouwen te verleiden. Het Christendom veranderde dit verhaal wat door hem met Satan te vereenzelvigen”

   http://www.encyclo.nl/begrip/incubus

   Quote: ” 1) Betaling 2) Genoegdoening 3) Loon 4) Retorsie 5) Revanche 6) Retributie 7) Represaille 8) Repercussie 9) Remuneratie 10) Straf 11) Tegenmaatregel 12) Wraakactie 13) Wraak 14) Wedervergelding 15) Wraakneming ”

   http://www.encyclo.nl/begrip/vergelding

   http://www.encyclo.nl/begrip/onvolprezen

   Pink Floyd – Welcome To The Machine
   http://www.youtube.com/watch?v=lt-udg9zQSE

  4. Oei aansluitend op bovenstaande revelatie kom ik net ’toevallig’ het volgende Nuttie Nuts artikel tegen;

   http://urubin.com/nederland-succesvol-afgebroken-staat-van-beleg-in-vooruitzicht/

   Quote: “Naar Amerikaans voorbeeld moet er geld verdiend worden aan de Nuts voorzieningen, controles worden opgeheven en alles voor de winst. Er wordt en werd beloofd dat dit voor de burger grote voordelen zou hebben , echter de praktijk wijst uit dat service is vervallen, de bureaucratie is toegenomen en uiteraard daarmee ook de belastingdruk. De taken zijn onbedoeld terecht gekomen in het buitenland en verkwanseld aan de hoogstbiedende ( Europese aanbestedingen) We zien kwaliteitsverlies, productieverlies en chaotische taferelen ontstaan.”

   http://www.impawards.com/1996/posters/nutty_professor_ver2.jpg

   http://www.encyclo.nl/begrip/revelatie

  5. over het zeer binnenkort laten verdwijnen van cash contant geld en complete afbraak van vroeger verworven sociale voorzieningen;

   http://nuwij.me/geheim-overleg-vs-en-eu-in-londen-over-snelle-afschaffing-contant-geld/

   Quote: ” ‘Voor een tiran is het uitbannen van cash de heilige graal,’ schrijft Michael Krieger van de bekende Liberty Blitzkrieg Blog. ‘Door het plebs in een systeem met digitale munttransacties te dwingen wordt via het registreren van alle transacties in de economie totale controle mogelijk. De betalingen van brutale burgers die weigeren te gehoorzamen kunnen zo eenvoudig worden geblokkeerd. “

  6. Guido,
   geloof je wat in de krant staat?
   Rommel was niet slecht en de rest ws ook niet…daarom deze posities?
   Ik vermoed maar… 😉

  7. het gaat er niet om of herr H. voor of tegen maah zonnetjes was, het gaat er om wat voor financiering van kolen en staal roofbaronnen achter deze bruine luidruchtige demagogische touwtjespopster zat…. ;

   http://www.dewaarheid.nu/okt01/prescott.htm

   “Op het einde van de eerste wereldoorlog ziet August Thyssen, de grootste militaire producent in Duitsland, zijn staalrijk in gevaar. In het ‘neutrale’ Nederland opent hij de Bank voor Handel en Scheepvaart, in Rotterdam. Zo kan hij zijn oorlogsbuit van de August Thyssen Bank in Berlijn op tijd versluizen tegen de schadeclaims van het Versailles-verdrag. De oude August schenkt 100 miljoen dollar en zijn industrieel imperium in het Ruhrgebied aan zijn zoon Fritz. Die raakt in 1923 in de ban van Adolf Hitler, de man die de Duitse industrie kan redden van de opstandige arbeidersklasse. (1) De staalbaron ontmoet Adolf Hitler en generaal Erich Ludendorff en besluit 100.000 goudmark te geven aan de beginnende NSDAP. ”

   http://www.dewaarheid.nu/okt01/prescott.htm

  8. Red ice radio ‘The truth about hitler’ interview met Dennis Wise, the maker of ‘The greatest story never told’ en ‘communism at the backdoor’
   http://www.youtube.com/watch?v=_DH7nd6AryA

   Dennis: The film has had a really positive reaction and I have even been informed by viewers as ‘life changing’, depending on how they view the world today. The film was set out to show a more balanced and truthful account of World war Two. So yes it has surpassed all expectations.

   12b: What message might you have for the white supremacists/no-Nazis/Skinheads of the world?

   Dennis: That their view of Hitler is wrong. The Hitler they admire never existed. He would never have been a member of the Ku Klux Klan.

  9. Sarcasme knop AAn; Die gele Judas Ster op je jaren 30 labour getto werkloze arbeiders blaster pak met blauwe zwarte piet zuip kraag met bruine vlekken was maar een spook verschijnsel, dat had heer H. nooit zo bedoeld, zo’n wettelijke verordening, die toen net zo gemakkelijk kon worden afgedwongen als het huidige Boerka Bivakmuts en make-up clowns verbod, dat had ie niet zo bedoeld, zo was tie niet, de schat, het Duitse Volk was niet kwaad radeloos door de stekende schrijnende honger en verelendung, heer H. zou nooit gebruik maken van zo’n paniekerige survival feeding frenzy atmosfeer om zo een Hetze te kunnen beginnen tegen bepaalde zondebok bevolkingsgroepen, net zoals onze Goede Geert niet zoiets laags bij de gronds zou kunnen verzinnen, never nooit zou een rechtvaardig solipsistisch spiri recht schapen burger zich lenen om zich zo te laten meeslepen in de massale volks hysterie en wanhoop die luidkeels smeekt om een sterke Verlossende Tiran die doet alsof tie voor het volk opkomt maar ondertussen backstage ergens in een pan arabische zandbak pr training heeft gehad en een queen isis Humvee Suv panzerfaust Jeep waarmee onze foute volkszangers met hun valse volkssentiment zo graag in gezien worden die prima bestand zijn tegen onverhoedse encounters van het minderwaardig minderbedeelde uitschot soort op het zebra pad met gehandicapte bejaarde pgb participatie transparante graatmagere weg kwijnende schuim bekkende kwijlende demente alu unie lever alu mon satan gmo zombies; dit vanwege de preventief aangebrachte iso 9000 gecertificeerde met chroom 6 geverfde uitgestreken koeienvanger sier grille ; Sarcasme knop Off Uit…

   en tuurlijk gaan we alsnog wel met z’n allen die aangehaalde 7 en een half uur durende mega docu bekieken;

   The Greatest Story NEVER Told
   http://www.youtube.com/watch?v=Vnu5uW9No8g

   http://www.observantonline.nl/Home/Artikelen/tabid/126/articleType/ArticleView/articleId/603/Marks-Verelendung.aspx

   http://en.wikipedia.org/wiki/Feeding_frenzy

   http://www.encyclo.nl/begrip/Sarcasme

  10. Lange tijd waren de Loges ten strengste verboden voor Joden en crypto Joden.
   Net als zoveel in deze tijd, ik zeg zoveel, niet alles gecorrumpeerd, veel Loges zijn geinfiltreerd met het Joodse machts denken, en daarvoor ook misbruikt, Frankrijk is hier het grootste voorbeeld van.
   Het is verworden tot een club, met een zekere balotage.
   Er bestaan naast de Franc Maçon, veel ander genootschappen, die van vader op zoon of dochter gaan, beetje het zelfde als wat de Joden doen met hun Synagoges.
   Ik denk dat de Duitse Franc Maçons, practies helemaal in Joodse handen waren, net als de middenstand en kleinindustrie te lezen in de Familie Wittgenstein, die hebben hun millioenen verdiend door inferieure kwaliteit treinrails te produseren.
   En Hitler en veel Duitsers hadden het wel gehad met de Joden, wetende wat ze in Rusland hadden uitgespookt verkleed als revolutionaire Bolsjewieken, ongeveer wat er nu weer plaats vind in de Oekraïne.

 2. Hallo Guido J
  een goed artikel,de video kende ik nog niet,bedankt!
  ik lees je artikelen al weer een hele tijd. met betrekking tot 911 schrijf je alleen over Richard Gage en Christopher Bollyn.
  maar geen enkel artikel over Dr Judy Wood: Where did the Towers go ? Waarom is dat?
  Gage en Bollyn hebben hun verhaal over nano-thermite van Dr Steven E Jones! hij was de zgn debunker van de koude kernfusie van Pons en Fleischman.
  als je goed naar 911 kijkt zie je dat het eigenlijk om vrije energie gaat en Gage en Bollyn eigenlijk controlled opposition zijn. http://youtu.be/T1NbBxDGSkI

  1. Naar mijn idee zie je spoken.. Controlled opposition..? O.b.v. wat? Christopher Bollyn en Steven Jones zijn beiden resp. in elkaar geslagen en ontslagen.. Dat hij het toevallig-gelukte experiment van koude-fusie van Ponsch & Fleischman wilde ontnuchteren, wil toch niet zeggen, dat hij niet zou deugen..??!
   Het verhaal van Judy Wood komt nog wel een keer; tot op heden geen goed artikel hierover tegen gekomen (Kan natuurlijk hier moeilijk het hele boek neerzetten..!)
   Haar werk is ontegenzeggelijk fundamenteel, hoort hier ook aandacht te krijgen. Heb je een tip, laat het weten! (bijv. uitgebreide boekbespreking..?)

  2. Hallo Guido,
   Dank voor je reactie, ik hoop dat je tijd vind om haar video presentatie te bekijken. ik heb me erg verdiept in 911 en heb 2 jaar geleden haar boek gekocht. Als het over bewijs gaat vind ik haar het meest terzake kundig
   zij is een B.S , M.S. en Ph.D. Richard Gage is een architect en Christopher Bollyn een journalist,
   Zij geeft ook de beste verklaring voor ALLE gebeurtenissen van die dag.
   Om te beginnen laat ik een video zien van Richard Gage die door de mand valt als hij wordt ondervraagd door een student die ook haar boek had gelezen
   let ook op zijn lichaamstaal!
   Dit is niet een man die op zoek is naar de waarheid!
   ik heb nog veel meer als je geinteresseerd bent.
   https://youtu.be/qBP9mNqdLqM

 3. Als u intoetst Hanna Reitsch en Werner von Braun kunt u naar De huizen van Oranje en Nassau vervolgens kunt u naar bastaards en daar leest u het volgende:Alicia Hala de Bielefeld geboren in 1952 is vermoedelijk de dochter van wijlen prins Bernhard en Alicia Webber(geboren 1932)Alicia Webber was de dochter van Hannah Reitsch en Werner von Braun.
  Werner von Braun was Raket geleerde en heeft de V1 en V2 ontwikkeld,Hannah Reitsch was de eerste vrouwelijke vliegenier die door Adolf Hitler met het eerts klas ridder kruis is onderscheiden.
  Als u hierbij optelt dat Bernhard mede oprichter was van de Bilderberggroep en dat Beatrix daar voorzitster was en nu waarschijnlijk Alexander dan kunt u zich afvragen waarom dit zolang verzwegen is.

  1. Voor meer informatie met betrekking op oa ons koningshuis en de banden met Argentinië kunt u de groene Amsterdammer en dan de laatste tango in Bariloche intoetsen het zal veel duidelijk maken.

 4. Oh, en in de video van 30 maart die je geplaatst hebt van oud minister van defensie Paul Hellyer zegt hij het ook op 16.30 min.—–17.30 min. in de you tube video.
  http://youtu.be/79ZyvXMwMtI
  er is altijd maar 1 waarheid zou Ton Derksen zeggen,
  Dr Judy Wood en Steven E Jones staan lijnrecht tegenover elkaar en met hem Gage en Bollyn met hun nano-thermite verhaal dat ze van Steven E Jones gekregen hebben.
  of ziet Paul Hellyer ook spoken?

 5. Willem Alexander en Maxima zijn voor zij op bezoek gingen bij Obama eerst naar Canada geweest.
  Canada was ten tijde van ww 2 het land waar ons koningshuis naartoe gevlucht was ook is bekend dat veel goud wat normaal in de DNB zou moeten liggen daar is opgeslagen.
  Als ik dan lees dat de Amerikanen op schiphol een eigen douane willen installeren (zodat zij ongezien alles kunnen in en uitvoeren)begin ik een naar gevoel te krijgen want stel u voor dat ons financiele systeem in elkaar klapt en hier chaos ontstaat vlucht dan ons koningshuis en regering weer naar Canada?
  En is dat dan het moment waarop de Amerikanen zullen ingrijpen?
  Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken maar ik heb wel een slecht gevoel hierover.

  1. PS 18%van ons goud ligt in Londen,31% in New York en 20% in Ottawa dat houdt in dat 69% van ons goud weg is uit Nederland.

 6. Hoe vervelend het ook mag zijn door Christopher Bollyn wordt de open mind conference eigenlijk een DIS-info festijn,

  een en ander zou ik graag verder toe willen lichten

 7. Gisteren werd ik kotsmisselijk bij het zien hoe van Rijn en zijn vriendinnetje Kleinsma handen schuddend gefeliciteerd werden omdat ze de zoveelste motie hadden overleefd.
  1 derde van de kamer heeft het vertrouwen opgezegd in van Rijn maar aangezien die een dikke plaat voor zijn kop heeft en zegt dat 2 derde hem nog steunt wat het voor hem legitiem maakt om zijn onkunde en afbraak beleid door te zetten is onbegrijpelijk.
  Dit was de zesde of zevende keer dat hij zogenaamd uitleg moest geven over de PGB,s als ik mijn werk zo deed bij mijn “werkgever”stond ik allang op straat.
  Waar volledig door alle leden van de handenschuddende kamer aan voorbij wordt gegaan is dat van Rijn en Kleinsma wel kunnen blijven zitten maar de mensen die recht op PGB hebben en deze al lange tijd niet ontvangen hebben ook nu nog steeds geen geld voor te leven ontvangen en dat terwijl dit toch prioriteit nummer 1 zou moeten zijn.

  1. Rutte heeft van de week een opmerking gemaakt in de trent van dat velen nog voor zij het UWV hebben gevonden hun hand al ophouden.
   Rutte en Asscher gaan hier volledig voorbij aan het feit dat zij juist de werkeloosheid moeten bestrijden maar aangezien hun opdrachtgevers (de multinationals)alleen maar bezig zijn personeel voor hun eigen gewin de laan uit te sturen omdat machines het overnemen is dit een onmogelijke opgave voor de twee “bewindslieden” maar het zijn juist de werkeloosheids bestreiders die voor het in aantal toenemende uitkeringsgerechtigden verantwoordelijk zijn.

 8. Betreffende het geschreven stuk hierboven veel mensen zijn rijk geworden door de inzet van dwangarbeiders en talloze doden waren het gevolg.
  De families achter deze bedrijven moeten toch te achterhalen zijn zoals de familie Bush en anderen.
  Als aangetoond kan worden dat zij oorlogen bewust hebben veroorzaakt uit het oogmerk veel geld/rijkdommen te vergaren zou het dan niet mogelijk zijn hun kapitaal nietig te verklaren op grond van onrechtmatig verkregen kapitaal of iets dergelijks?

 9. Wat betreft de joden Hitler heeft de joden de kans gegeven om Duitsland te verlaten zij moesten dan hun eigendommen daar achterlaten en mochten naar Israel verhuizen bij aankomst kregen zij dan geen eigendommen terug maar wel een geld bedrag waarmee ze dan een nieuw leven konden opbouwen.
  Dit was het Haavara project waar zelden in oorlogs boeken over geschreven is/wordt.
  Hieruit zou men kunnen afleiden dat Duitsland toen des tijds grote armoede en werkeloosheid had en velen zagen de joden als veroorzakers van die ellende waarschijnlijk omdat zij de hoogste functies en grote bedrijven hadden.
  Het grote probleem is dan waarschijnlijk geweest dat zij die fortuin hadden gemaakt de keuze hadden alles achterlaten en een nieuw bestaan in Israel opbouwen of blijven met alle risico,s van dien en wat daar van het gevolg is geweest is iedereen wel bekend.

  1. Hoi monika.
   Monika feit is dat er veel gelogen is/wordt over de gebeurtenissen die hebben plaats gevonden tijdens de tweede wereldoorlog.
   Adolf Eichmann heeft zelf verteld dat er meer dan zes miljoen joden zijn vermoord voor hij door Israel ter dood werd veroordeeld.
   Ook deze film kan gemanipuleerd zijn zoals dat ook mogelijk is bij andere films,docu,s en foto,s.
   In dit verhaal wordt gezegd dat de gevangenen op zomerse dagen zelfs zwem wedstrijden hielden maar is dat zo of was dit een zwembad voor ontspanning van de bewakers?
   Ik wil hiermee aangeven dat de holocaust ontkennen mij niet gepast lijkt want er zijn getuigen genoeg die een ander verhaal hadden en vertelden.
   Wat wij wel kunnen doen is niet gelijk alles geloven wat er verteld wordt maar naar harde feiten blijven zoeken wat niet gemakkelijk is maar wel noodzakelijk wil men de echte waarheid vinden.

 10. Ik zou maar eens investigeren WIE precies Hitler financieel heeft gesteund en gefaciliteerd…..Wall Street en elke Amerikaanse Corporatie. Hitler was meer populair dan wit brood. Hij was “man of the Year” front page Time Magazine in 1938.
  De Dulles broers waren hevig verbonden met Hitler. De bedoeling was dat Hitler de Soviets zou binnenvallen, verslaan en dat de Soviet Union zou opbreken in kleine staatjes die onder VS controle zouden komen. (Die “oorlog” is nog steeds gaande) Dat mislukte toen gedurende Operation Barbarossa de Soviets ten koste van 27 million levens de Duitsers versloegen in December 1941.
  Gedurende de HELE oorlog was America betrokken met de Nazis…die ze zelf gercrieerd hadden. De Dulles broers hebben grof verdient van slave labor in Auschwitz terwijl Standard Oil (Rockefellers) alle fuel leverden voor de V1 en V2 die afgeschoten werden vanaf Nederlandse stranden. Ze gaven IGFarben in Auschwitz ook een patent voor Synthetic Rubber. Desalniettemin praten wij nog steeds over Auchwitz als een vernietigingskamp….Toen de oorlog fabrieken in de Ruhr vernietigd waren door carpet bombings vertrokken deze fabrieken naar Auschwitz, alwaar ze buiten bereik van de Britse bommers waren. In de Ruhr waren vele Nederlandse jongens heen gehaald als slaaf labor. Deze kwamen allemaal om door de bombardementen en van de Stad Rotterdam alleen kwamen 22,000 nooit meeer terug.
  Iemand moet mij even uitleggen waarom fabrieken hun eigen labor force af zouden maken en hoe dat de war machine zou kunnen helpen.
  Waarom het niet algemeen bekend zou zijn dat in 1942 zowel als in 1943 er Typhus epidemieen waren in Auschwitz waardoor per keer vele tientallen duizenden stierven. Verder zoek ik verklaring waarom in eind 1944 begin january 1945 67,000 Auschwitz gevangenen besloten het kamp te verlaten en mee te gaan met hun Duitse bewakers richting Duitsland ( om de Soviets te vermijden) als deze het plan hadden hen te vermoorden.Kennelijk wisten de gevangen dit zelf niet. Alhoewel Amerikanen wel tig keer pamphletten boven Auschwitz verstrooiden waarin stond dat de joden vergast werden. Franscizek Piper, Directeur van de Auschwitz museum verklaart op video dat de enige gaskamer in Auschwitz is gebouwd door de Soviets. Van het hele officiele oorlogs verhaal klopt geen zak.
  Ik heb zelf de oorlog overleeft en 3 bombardementen door de U.S. Army Air command (the Aiforce bestond nog niet) Deze hadden een foute atlas en dachten in Duitsland te zijn. Een keer ben ik bereid aan te nemen maar geen 3 keer. Het verklaard ook niet waarom 35+ steden in Nederland werden gebombardeer zonder in de buurt van de Duitse grens te zitten. Of waarom Amerika de Zeeuwse dijken bombardeerde en een groot aantal mensen verdronken. Een oorlogsmisdaad
  Dan hebben we nog Otto Frank, die achterbleef in het ziekenhuis in Auschwitz vanwege Typhus, terwijl Anne, haar zuster Margot en moeder mee gingen met de Duitsers en in Bergen Belsen overleden aan Typhus.

  Men fixeerd zich op Prescot Bush die een marginal rol speelde, terwijl Henry Ford/Standard Oil/IBM/Citibank/Chase Banking/Morgan Bank/Member of the State Dept/Franklin Delano Rooseveld Foundation/DuPont/enz. de hele oorlog door Hitler financieerden.

  En dan heeft Amerika het lef om te claimen dat zij Europa hebben bevrijd. En roemd zichzelf omtrent het Marshal Plan hetgeen je reinste uitbuiterij was…

  Het bovenstaande verhaal probeerd zogenaamde dots te verbinden die er niet bestaan.
  Het quotes Dwight Eisenhower, een bureau generaal die nooit in het veld heeft gestaan. Die concentratie campen voor Duitsers/conscripts had waarin over een miljoen duitsers het leven lieten. Uiteindelijk zijn de bewarkers van die campen weg gelopen en keerden de overlevenden weer terug naar huis. De “held” Generaal/President die een dag voordat hij aftrad als president de CIA bevool Patrice Lumumba (voormalig Belgische Congo) te vermoorden en de diktator Sesi Seiko Mubuto heeft geinstalleerd die elke cent in Aid in een Switzers Bank zette en vor 30 jaar zijn eigen mensen liet verhongeren. Hiervoor kreeg America recht op all mineralen en konden we het land leeg roven.
  Kennedy was ook niet zoals men denkt en fungeerde prima binnen het Amerikaanse systeem ondanks zijn mooie woorden. Bovendien had de man Addison disease en had daarom alleen al NOOIT president mogen worden.
  Het verheerlijke van iemand die mooie woorden spreekt maar onbekend zijn met zijn daden is de politieke werkelijkheid niet in willen inzien. Het is naive
  IK woon sedert 51 in de VS.

  1. Gerry 1211.
   Met alle respect maar voordat je anderen de les gaat lezen lijkt het mij verstandig dat je zelf natuurlijk wel een kloppend verhaal neerzet want je schrijft dat de Russen in december 1941 de Duitsers versloegen wat vreemd is omdat operatie Barbarossa 22 juni 1941 pas begon en zeker niet in december van dat zelfde jaar in het nadeel van de Duitsers uitpakte maar later.

 11. De meeste mensen die deze site bezoeken weten waarschijnlijk wel dat hetgeen wat in de geschiedenisboeken beschreven staat niet correct is en dat daarin beschreven is wat men ons wil doen geloven.
  Daarom heb ik eens naar bekende datums gekeken waarop iets gebeurd is en geprobeerd met een andere kijk een mogelijke verklaring te vinden voor bepaalde gebeurtenissen en daarom laat ik graag aan u over wat geloofwaardiger is.
  Zoals de meesten wel weten zijn het de grote multinationals,banken en bepaalde families die bepalen wat er gebeurd.
  De eerste en tweede wereldoorlog hebben hun invloed tot op de dag van vandaag nagelaten.
  Duitsland zat na de eerste wereld oorlog opgescheept met grote armoede, werkeloosheid en de herstelbetalingen door de geallieerden opgelegd die onmogelijk door Duitsland konden worden voldaan.
  Toen Hitler in 1933 aan de macht kwam werd hij door de elite van de nodige middelen voorzien zodat hij verloren Duits grondgebied kon terug veroveren zij wisten ook dat Hitler Duitsland er weer bovenop wilde helpen wat hem ook is gelukt.
  Hoogst waarschijnlijk hebben zij hem toen niet verteld welke plannen zij nog meer voor hem in petto hadden terwijl zij wel al wisten dat hij Rusland zou moeten veroveren zodat zij meer rijkdom en goedkope arbeidskrachten zouden krijgen en een grotere afzet markt voor hun produkten.
  Hitler herbezette op 7 maart 1936 het Rijnland en heeft wel eens gezegd dat wanneer de Fransen hem toen hadden willen tegen houden hij verloren zou hebben omdat hij toen nog niet zo,n sterk/groot leger had.
  Als de Fransen hem toen hadden gestopt viel het plan van de elite in duigen omdat Hitler dan verslagen zou zijn waardoor de wensen van de elite niet uitgevoerd zouden kunnen worden daarom hebben de Fransen niets gedaan.
  Op 12 maart 1938 annexeerde Hitler Oostenrijk zoals bekend met relatief weinig slachtoffers.
  Op 30 september 1938 werd het Munchen verdrag gesloten en door Hitler,Mussolini,de franse premier Daladier en Arthur Neville Chamberlain ondertekend.
  In dit verdrag was ook de annexatie van Sudetenland in Tsjecho Slowakeije voorzien in ruil voor vredes garanties.
  Hitler nam op 10 oktober 1938 Sudetenland in en de rest werd verdeeld.
  Op dat moment ging het de Duitsers weer voor de wind en werd Hitler als een god vereerd.
  Omdat de elite hem hadden kunnen laten worden wat hij nu was en wetende dat ze hem en Duitsland ook weer naar de afgrond konden brengen is hij hier waarschijnlijk onder druk gezet en hebben ze hem toen van hun plannen om Rusland te veroveren verteld ondertussen werd zijn krijgsmacht verder uitgebreid en werd van Ribbentrop naar Rusland gestuurd om een akkoord te bereiken dat Rusland niet door de Duitsers zou worden aangevallen en werd de Russen gezegd dat als zij gelijktijdig met Duitsland Polen zouden binnen vallen zij hun pools veroverd gebied mochten houden.
  Op 1 september 1939 vielen Duitsland en Rusland Polen binnen.
  Omdat Chamberlain een afspraak had gemaakt met Hitler wat niet in het straatje van de elite paste werd deze na aankomst in Engeland al min of meer voor gek versleten en uiteindelijk op 10 mei 1940 vervangen door Churchill (marine maatje van Theodore Roosevelt).
  Duitsland kon het niet gebruiken om in de rug door de Engelsen of Fransen aangevallen te worden als hij Rusland zou binnen vallen daarom is hij op 10 mei 1940 Nederland binnengevallen daarna Belgie en vervolgens Frankrijk en toen kwam de onverwachte stop op 24 mei 1940 bij Calais wat door Churchill het wonder werd genoemd en de engelsen de kans kregen 40.000 soldaten naar huis te halen.
  De verklaring hiervoor zou kunnen zijn dat wanneer Hitler deze soldaten had gevangen genomen of neergeschoten had hij nooit tot goede onderhandelingen met de Engelsen zou komen wat hij waarschijnlijk toen wel geprobeerd heeft maar omdat Churchill bij de elite hoorde is dit mislukt en daarom begon op 10 juli 1940 de slag om Engeland(operatie seelowe)en die duurde tot 30 oktober 1940 en wat hier opvalt is dat Goering nog maar 1 dag van de overwinning af was en toch stopte met Engeland aanvallen waarschijnlijk omdat de elite anders Duitsland ten gronde zouden helpen.
  10 mei 1941 vloog Rudolf Hess naar eigen zeggen met vredesvoorstellen die door Hitler goedgekeurd waren naar Engeland en lande per parachute op 50 km van het huis van hertog Hamilton met wie hij contact wilde opnemen maar door een boer die hem vond werd hij overgedragen en gevangen genomen.
  Omdat alle Duitse pogingen waren mislukt om de inval van Rusland te voorkomen kon Hitler niet anders dan op 22 juni 1941 Rusland binnen vallen operatie Barbarossa.

  1. Ps.
   Het verhaal dat ik hier gepost heb is absoluut niet bedoeld om misdaden te ontkennen of goed te praten want die dingen zijn gebeurd maar toen Hitler Duitsland er weer boven op had geholpen werd hij bijna als een god vereerd en waarom zou hij Rusland willen binnenvallen terwijl hij kon weten dat dat ten koste zou gaan van vele doden aan beide zijden?Lebensraum?terwijl Duitsland op dat moment weer boven jan was?

  1. OEPS! Nu doet hij het…zal wel aan iets bij mij hebben gelegen. Excuus!

  2. in die tijd wist men kennelijk nog iets, over de aard van onze money makers, king makers en breakers en onze spoor bijster van staal en kolen industriëlen;

   ‘because rich people will never accept a loss’ ; verzekeren tot de derde macht en hoger door 2 kanten tegelijk te bestieren financieren, het is nooit genoeg en het zal nooit genoeg zijn.

   vanaf minuutje 44 ;

   “..those days were really about the western world rich coming together to fund a nazie war machine which was meant to protect Them from the Sovjets… ”

   “The Duke of Edinburgh practically admitted this, whe he said; ‘in those days we were anti communist because the Russians killed half my bloody family’. ”

   “and when this cabal of secret nazies got together to discuss how they were going to pay for this nazie war machine, because rich people never accept a loss, they hired a psychopath… who they knew would go along with their building of concentration camps, so that slave labour would pay for all the planes the tanks and the guns.”

   “and you can see in the more intelligent movies from that period, like Hitchcock’s ‘Saboteur’ that the ARtists and Writers of that time knew the rich were fascists…”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Philip,_Duke_of_Edinburgh

   http://www.encyclo.nl/begrip/bestieren

   http://www.researchinstitute.org.au/Images/S6300840small1old.jpg

   http://conservativepapers.com/wp-content/uploads/2012/03/socialistsnazis.jpg

 12. Hallo Guido,
  Waarom denk je dat een Paul Hellyer, mischien vind jij hem een seniele ouwe lul
  precies het tegenovergestelde zegt van een Richard Gage op de TU Delft
  of een Christopher Bollyn op de open mind conference ?

 13. VS-nazi,s kregen US $ 20 miljoen.
  In 2011 had Shell 90.000 werknemers.
  Nederland staat bekend als belasting paradijs voor grote bedrijven en artiesten.
  Stel dat Shell een belastingvoordeel van 9 miljard Euro krijgt en deel dat dan door 90 duizend werknemers dan krijgt Shell dus 100.000 per werknemer.
  Het bedrag dat ik als belastingvoordeel neem is (verzonnen,maar niet ondenkbaar).
  Stel dat dit zo is dan verdient Shell dus op elke werknemer en heeft daardoor ook geen arbeidskosten wat inhoud dat ze nog meer overhouden aan hun arbeiders dan aan de gratis dwangarbeiders die in de oorlog voor de grote bedrijven werden ingezet.

  1. Hierbij komt dat een werknemer wel zo,n 50-52 procent belasting betaald wat weer in de schatkist terecht komt en vandaar weer naar de grote bedrijven gaat.

  2. Wat ik met het vorige aangeef is dat Brussel ons voorschrijft dat wij onder de drie procent begrotingstekort moeten blijven.
   Gevolg was dat de gewone belastingbetaler steeds meer moest betalen(inleveren) om hieraan te kunnen voldoen.
   Als de grote bedrijven dan belastingvoordeel krijgen zal de gewone belastingbetaler dit moeten compenseren dus meer inleveren is minder te besteden dus ook economische krimp.
   Zouden de grote bedrijven wel gewoon hun belastingen betalen dan zou de gewone man meer te besteden kunnen hebben economische groei is dan het gevolg.

  3. ‘The Greek are gone people, we are all Greek now, we are all gonerssszz… ‘ ;

   met een door Stacey goed uitgelegde stukje real cruciaal American Herschreven History over 1 zijdig opgelegde afgeknepen austerity hysterie bezuinigingen door Engeland waar de founding fathers toen geen zin meer in hadden, toen begon de revolutie, nog maar paar slordige honderd jaar geleden;

   Keiser Report: We Are All Greeks Now (E764)
   http://www.youtube.com/watch?v=YHWclYxKf3k

  4. HyperAlert.
   Het hele geld systeem is waardeloos letterlijk en figuurlijk zoals bekend is hebben banken uit het niets geld uit de hoed getoverd door simpel bedragen in de computer in te toetsen.
   Griekenland wordt door die hersenloze figuren uit Brussel die in dienst staan van de elite op de huid gezeten zelfs al gaat dat ten koste van doden door armoede die zij veroorzaken.
   Waar nooit over gesproken wordt is dat de dollar totaal niets meer waard is omdat ze de dekking door goud hebben afgeschaft en dus de waarde bepaald wordt door niet meer dan alleen te zeggen dat het zoveel waard is.
   Waar ook niets over verteld wordt is dat in Griekenland olie is gevonden waar de hele wereld een jaar lang genoeg aan zou hebben en met de opbrengst zou Griekenland er in no time bovenop zijn alleen zij die zeggen dat de Grieken schuld hebben zijn nu een strijd aan het voeren waar de olie en de opbrengst naar toe zou moeten gaan.
   Dit is na te lezen in een stuk van Daan Diederiks uit 2012 getiteld Kredietcrisis Griekenland lost op in olie en gas.
   Misschien is dat iets om eens op deze site te plaatsen?

 14. Grieken zijn sterke mensen, hebben 350 jaar Turkse Islam overheersing overleeft, je moet niet vragen hoe, maar ze hebben het overleeft, ook nu zullen ze overleven, althans dat wens ik ze toe, ze verdienen het, daar komt ons denken van daan , als ik moet kiezen tussen een rein Griekenland, of een stinkende bilderberger hoop strond, is het niet zo moeilijk.

  1. De oorlog tussen Griekenland en de moslims is gekome omdat de orthodoxe Grieken massaal vrouwen gingen verkrachten, vermoorden en kinderen afslachten!

 15. Sinds ik op mijn 16e het boekje “the Kennedy Wit”, vol quotes van een bijzonder ‘adremme’ president, ben ik een groot fan van zijn toe- en uitspraken. De quote hierboven “one day, after I’m long gone…” kende ik niet. Ik vraag me af of hier geen sprake is van een al te snelle google-copy-paste actie, en zou graag een bronvermelding zien.
  ‘The Kennedy Wit’ absolute aanrader trouwens. Toen de Franse pers en publiek maar niet uitgesproken en geschreven raakten over Jacqueline Kennedy begon hij de persconferentie: “dames en heren, ik zal mij even voorstellen, ik ben de man die Jaqueline Kennedy begelied op haar staatsbezoek aan Frankrijk
  🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.