Advertentie

AIG is peanuts.. Wat dacht je van US$ 300 miljoen naar een 23 jarige!


Het is werkelijk onvoorstelbaar wat er in de VS gebeurt en gebeurd is met overheidsgeld. Het land is werkelijk volkomen losgeslagen. Iedereen die erin slaagt zijn kont te draaien in overheids-aanbestedingen om geld te verdienen, kan werkelijk stinkend rijk worden. The American Dream come true..?

Senator Byron Dorgan (D) hield onlangs een betoog houdt over de bizarre toekenning van US$ 300 miljoen aan een 2-mans bedrijf, waarvan de ‘baas’ een 23 jarige jongeman is, die erin is geslaagd om een contract te krijgen voor het leveren van munitie aan het Afghaanse leger. Het blijkt nu dat deze jongen, oude munitie uit de jaren ’60 verkoopt, geïmporteerd uit China. Mijn hemel, wat een ongelooflijk verhaal..!

Een soldaat bij een van de pallets met 100 dollarbiljetten.
Een soldaat bij een van de pallets met 100 dollarbiljetten.

Eerder schreven we hier al over de verdwenen miljarden dollars, die met pallets vol met US$ 100 dollarbiljetten naar Irak werden gevlogen met grote C-100 vrachtvliegtuigen, en waar vervolgens vele 10-tallen miljarden US$ van zijn verdwenen..!! En dan wordt er een grote heisa gemaakt over de US$ 170 miljoen aan bonussen die aan de AIG leiding zijn uitgekeerd?! Snap jij het nog. Kijk hier voor het artikel met meer foto’s van de geldpallets.. HIER

Senator Doran meldt ook nog dat er verhalen bekend zijn van splinternieuwe legertrucks van US$ 85.000 die in de brand werden gestoken in Irak of Afghanistan, omdat er geen moersleutels in de vrachtwagen zaten om de reserverbanden te monteren.. En het verhaal van de handdoekjes die toch echt geborduurd dienden te worden, voordat ze aan het leger werden afgestuurd, slaat helemaal alles. De kostprijs die daardoor verdrievoudigde maakte niet uit. “The taxpayer betaalt het toch wel”..

Hij vertelt over een klokkenluidster, die dit krankzinnige misbruik en deze fraude aan de kaak stelde en nu uit haar functie is gezet en ergens in het Pentagon nu op een bijbaantje zit.

Een ander voorbeeld is het schandalig misbruik dat Haliburton aan de dag legt, de oude company van oud-president Dick Cheney. Deze firma stond al eens zwaar onder vuur, uiteindelijk gered door mr. President Bush zelf, doordat het bedrijf nota bene brandstof voor 30% meer verkocht aan het leger, als waar concurrenten deze voor leverden. Haliburton is echter als hofleverancier van het leger onschendbaar lijkt wel, want het bedrijf declareerde bijv. doodvrolijk 40.000 maaltijden bij het ministerie van Defensie, terwijl er maar 12.000 waren geleverd.. Dit is dus pure fraude, verduistering en een teken van diepe corruptie van mensen die weten wat er speelt, maar het toch laten gebeuren.

Hebben de Amerikanen hun situatie niet gewoon aan zichzelf te wijten, zou je bijna zeggen, wanneer je dit soort idiote zaken leest..?

Wist je overigens dat de bijzonder discutabele meneer Donald Rumsfeld, 2 dagen voor de 11 September catastrofe in 2001 een betoog hield als minister van Defensie, waarin hij melding maakte van het ONVERANTWOORD VERDWIJNEN VAN 2 BILJOEN DOLLAR uit de budget van het ministerie van Defensie de afgelopen jaren… Het Pentagon was niet in staat verantwoording af te leggen waar het geld gebleven is..!! En als het je duizelt, wat het bij mij ook doet hoor, dan kun je heel eenvoudig een biljoen voorstellen (?) door 1 miljoen x 1 miljoen te hebben..! Kijk maar eens op deze YouTube, die Rumsfeld het verhaal laat vertellen, de dag voor 9/11.

De vraag blijft in het laatste geval, of Rumsfeld hier niet gewoon wist dat zijn ‘goede gedrag’ en het ‘aan de kaak’ stellen van de niet verantwoordde 2 biljoen dollar, toch geen opvolging zou krijgen, juist door de 11 September gebeurtenissen..?!

Een paar dagen later, zo zie je ook op de YouTube, staat Bush jr. al op het spreekgestoelte om een gigantische verhoging van het defensiebudget aan te vragen. Er moest maar liefst US$ 60 miljard bij het defensiebudget..

De arabieren in de grotten waren kennelijk een veel zwaardere dreiging, dan waar het sterkste land  van de wereld tot dan toe rekening mee had gehouden… Het vieze spelletje is nog steeds niet aan de kaak gesteld. Maar het is deze senator-met-de-blauwe-ogen, die er met een aantal anderen voor zal gaan zorgen, dat dit soort verhalen naar buiten blijft komen.

En vooral, dat de idiotie van bewapening eens kan stoppen. Of moeten echt eerst werkelijk de stoppen doorslaan?

6 gedachten over “AIG is peanuts.. Wat dacht je van US$ 300 miljoen naar een 23 jarige!

 1. Inderdaad…mindblowing ! En dan heeft hij het alleen nog over het geld, het is natuurlijk veel erger dat de USA op deze manier hun eigen vijand blijft bewapenen….en de onze ook. Echt werkelijk te zot voor woorden.

  1. het is niet de VS die van hun geld af willen maar bepaalde elementen van de ‘schaduw regering’ Ik geloof dat er ook nog steeds krachten aan het werk zijn die deze dingen tegen willen houden, daarom lekt er zo nu en dan info uit.
   De VS moet crashen (de FED stuurt hier al jaren op aan) om uiteindelijk een mondiale munt in te voeren. Allemaal stapjes naar de wereld zoals de nwo die zo graag ziet.
   Het begint in de VS en als die om zijn volgt de rest. Om verzet van de burger in de kiem te smoren zijn er alvast wat schietpartijen in scene gezet om de burgers hun wapens af te pakken. Komen de mensen toch in opstand dan worden ze in gevangenis treinen afgevoerd naar FEMA kampen of nog erger, de d.u.m.b.’s waar Phil Scheider het in de jaren 90 al over had…
   Ga ik nu te ver? zeg het maar….

 2. wanneer jullie veel leads/url in het commentaar zetten, slaat onze watchdog aan, en wordt je reactie in de wacht gezet. vandaar dat het eerste droppie later kwam..! dubbelzout kennelijk 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.