Advertentie

Wat verbergt ‘Barry’ Soetoro Obama voor ons..??


‘Barry’ Hoessein Soetoro Obama, een man met een uiterst mysterieuze achtergrond.

x

Wat verbergt ‘Barry Hoessein Soetoro Obama’..?

14 Mei 2011 © wanttoknow.nl/.be

x

Barack Hoessein Obama is geadopteerd toen hij 2 jaar oud  was. Zijn nieuwe vader, Lolo Soetoro, werd zijn stiefvader, doordat deze niet alleen met met de moeder van Barack Obama trouwde, maar de kleine Barack ook nog eens officieel adopteerde. Vanaf dat moment heette Barack Hoessein Obama, Barack Hoessein Soetoro Obama, afgekort Barack Soetoro Obama.

Maar even wachten mensen.. Laten we vooral de mensen niet belachelijk maken, die de werkelijke identiteit van Obama willen verifiëren. Deze man is de president van de VS, nog steeds het machtigste land in de wereld.

Daarom dienen verantwoordelijke burgers, niet ‘zomaar’ alles voor ‘waarheid’ aan te nemen toch? Het is de taak van de Amerikaanse burgers om hun land te beschermen, en in ieder geval niet iemand te volgen, waarvan bijna niemand gehoord had, 3 jaar geleden.

Hier een aantal zaken over Obama die voor iedereen verborgen worden gehouden:

* De huwelijksakte van het huwelijk tussen de ouders van Obama, de Amerikaanse moeder Stanley Ann Dunham en de Keniaanse ‘Luo’, vader Barack Obama sr. wordt niet vrijgegeven..!

* Na de scheiding tussen deze 2 mensen -de kleine Barack Obama is 2 jaar oud- hertrouwt de moeder met de Lolo Soetoro, een Indonesische student die op Hawaï studeert. Het huwelijksakte wordt niet openbaar gemaakt.

* De nieuwe (stief)vader Lolo Soetoro erkent de zoon van de moeder van Obama en tekent officiële adoptie-formulieren. Deze worden niet openbaar gemaakt..!

* Het doopcertificaat van Barack Obama is niet vrijgegeven.

* Het Indonesische paspoort, dat werd vernieuwd om naar Pakistan te reizen -een land met beperkte toegang voor Amerikaanse staatsburgers in 1981- wordt niet vrijgegeven..

* De studentengegevens van Barack Soetoro Obama,  van zijn tijd aan de openbare school ‘Mentung no. 1’ in Jakarta, Indonesië worden niet vrijgegeven..

* De gegevens van zijn verblijf aan de basisschool op Hawaii zijn niet vrijgegeven.

* De gegevens van zijn studie aan Punahou High School op Hawaiï worden niet vrijgegeven.

* Gegevens van zijn studietijd aan de exclusieve ‘Punahou’, een dure privéschool worden niet vrijgegeven. Hoe de dure school werd betaald is niet te achterhalen. Bedenk dat de huidige jaarlijkse ouderbijdrage US$ 17,300 per jaar bedraagt.

* Selectieve Registratie voor Dienstverlening: is vrijgegeven, maar blijkt vervalst.

* De cijfers van de studie van Obama, de zg. SAT-score, worden niet vrijgegeven.

* De gegevens van zijn verblijf aan het ‘Occidental College’, worden niet vrijgegeven.

* De gegevens van zijn verblijf aan het Columbia College, worden niet vrijgegeven.

* Zijn eindscriptie aan het Columbia-college is niet vrijgegeven.

* De gegevens van zijn verblijf aan het Harvard College worden niet vrijgegeven.

* Zijn publicaties voor het magazine ‘Harvard Law Review’ zijn niet bekend. Misschien 1 dubieuze, maar dit artikel is niet ondertekend..

* Hoe er is betaald voor zijn studie aan het ‘Occidental College’, ‘Columbia college’en zijn Harvard-opleiding, wordt niet bekend gemaakt, is niet te achterhalen.

* De score voor zijn toelatingsexamen voor de juridische opleiding, de zg. LSAT (Law School Admission Test), wordt niet vrijgegeven.

* Mogelijke artikelen die Obama zou hebben geschreven als student aan de ‘University of Chicago’ zijn niet te vinden.

* Een lijst van cliënten, die Obama en zin vrouw zouden hebben gehad in hun advocatenpraktijk, is niet openbaar/te vinden.

* De financiële gegevens van Obama’s optreden als welzijnswerker in Chicago worden niet openbaar gemaakt.

* De gegevens van zijn ‘Annenburg Project’ worden niet geopenbaard.

* Er zijn geen gegevens te vinden van Obama’s tijd als Senator van Illinois (Of worden achtergehouden om publieke inzage te verhinderen)

* Zijn agenda als Senator van Illinois is ‘verloren gegaan’. (Alle andere data van Illinois-senatoren uit het verleden zijn wel in te zien!)

* De medische gegevens van Obama zijn niet openbaar.

* Het de gegevens van het paspoort van Obama is niet vrijgegeven.

* Er wordt geen verklaring gegeven waarom het SOFI-nummer, dat begint met 042, is uitgegeven in de periode 1976-1977 in Connecticut.

* Er is geen verklaring te vinden voor het FEIT, dat zijn moeder, Ann Dunham, bijna een dozijn namen heeft gehad. tenminste 2 verschillende SOFI-nummers, en meer dan 99 verschilende adressen zou hebben..!

* Waar woont de biologische vader van Barack Hoessein Obama? En als hij evt. dood zijn zijn, waar is zijn doodsakte. Niet vrijgegeven.

* De doodsakte van de moeder van Obama is niet geopenbaard.

* De erflijst van de moeder van Barack Obama, waarin wordt aangegeven wie haar erfgenamen zijn, is niet vrijgegeven.

Tot slot:
Aanvullend op alle meldingen dat gegevens niet vrijgegeven’ zijn, blijken de meeste dat VERZEGELD te zijn..!

53 gedachten over “Wat verbergt ‘Barry’ Soetoro Obama voor ons..??

 1. kan misschien wel allemaal wel zijn, maar nu verspreid foxnews conspiracies over obama en ten tijde van Bush waren het de typisch democratische hoeken die conspiracies over bush verspreidde. Het klinkt ook allemaal zo logisch en misschien met al die wildgroei van conspiracies op internet willen ze juist de waarheid verbergen in de stortvloed van complottheorieen. Een soort van informatieinflatie creëeren. En ik geef toe dat in het begin las ik zo af en toe nog iets maar nu heb ik zoiets van laat maar. Ik heb last van complotmoeheid. En toch is mijn ego nog steeds geboeid door deze vorm van sensatiezoeken.

  1. Ik snap je helemaal , zelf zwengel ik ook tussen die complotmoeheid en nieuwsgierigheid .De meeste info parkeer ik dan maar in een hoekje van mijn hersenen in het archief van ‘het zou kunnen , maar wat mot ik ermee ? ‘ . Teveel complot info geft naar mijn mening een soort tunnelvisie en is bovendien zwaar vermoeiend .
   Achter iedere boom staat een illuminati spion door je post te snuffelen en je datastream af te tappen , iedere prijsverhoging is gemanipuleerd om het volk uit te knijpen , iedere politicus is een mossadagent die het zionisme probeert op te dringen .
   Andere kant van de medaile is dat we absoluut niet in slaap moeten sukkelen en eventueel als makke schaapjes naar de slachtbank geleid moeten worden .
   http://www.youtube.com/watch?v=pmToueIgoNY 🙂

  2. Wat voor mij oneindig vermoeiend is is de aardse gewoonte om alles wat de moeite waard is, positief en negatief, onder het tapijt te schuiven en dan de niks aan de hand show die voor geen centimeter klopt.
   Niet kloppende verhalen en feiten daar word ik dood moe van.
   Schijnbewegingen en bijbuigen van thema’s en feiten vanwege verborgen agenda’s daar word ik dood moe van.
   Ik ben dan ook geen Grey Bloke, een grijze muis ben ik niet, wel mooi gemaakte humoristische serie om naar te kijken overigens, dat wel.
   De krenten uit de historische pap, Waterloo 1815, Napoleon verliest, en er is een slim iemand die weet aan die info te komen, door snelle koeriers, geruchtje verspreiden dat Engeland aan de verliezende hand is, en dan alles opkopen voor een prikkie, daar word ik wel helderder van, van zo’n mogelijke historische aanvulling op de onvolledige officiële soap versie.

   Waar ik ook dood moe van word is mensen die moe worden van wetenswaardigheden die er niet om liegen.
   Heel moe word ik van mensen die nergens moe van worden zolang het maar nergens over gaat.
   Ik word ook moe van mensen die zeggen dat ze het heel fijn hebben op aarde terwijl als ik kijk wat ze doen dan spreekt daar het tegendeel uit.
   En simpele nieuwe dogma’s van je moet dit zeggen en dat denken en dan ben je lid van de nieuwe club, namastie dit en namastie dat, dan ben je er 1, dan vraag ik mij af waar die evangelische under cover agenten zitten, die zo’n nieuwe georganiseerde simplistische leugen kerk vanaf de grond af aan helpen opbouwen, ongetwijfeld wederom met steun van het Vati Snake Centrum, met sleutel figuren op cruciale plekken, om zoveel mogelijk onnozelen een bepaalde richting op te slepen, da wil ik niet, als het daar op uit gaat draaien dan hoop ik niet medeplichtig te zijn..

   En waar ik vroeger meer dan moe van werd was dat helemaal niets kon kloppen, niets van wat de grote mensen zeiden, wat de kinderen elkaar vertelden, wat de boeken vertelden, niets kon er kloppen, sinds de complot theoristen zijn er tenminste een aantal losse puzzelstukjes op hun plaats gekomen bij mij.
   En Niara Isley die er na een lange zoektocht op uitkomt dat ze waarschijnlijk een “Wanderer” isz, niet van hier oorspronkelijk, 1 van “Hunnie”, en daar schijnt dan altijd weer dat XXX misbruik bij te horen hier met die Hugh Hufters, en dat ruik ik vaak op 100 kilomter afstand bij iemand, dat dat weer eens aan de hand isz, en daar krimp ik van in 1, als ik dat vermoed, dat dat weer eens het geval is, Dawn zeg me dat het niet zo is, maar volgens mij is het wel zo, jah daar heb ik een neus voor helaas…

  3. Waar ik moe van wordt is dat mensen overal moe van worden… Waarom kun je iets niet gewoon ‘oppakken’, in de hand houden, ernaar kijken en oordeelloos voelen, wat jou aanspreekt aan dat ‘opgepakte ding’..? En laat weer loosssszzz!
   Je hoeft toch niet overal ‘moe’ van te worden.. Vroeger zeiden ze tegen me: “Moet je zorgen dat je pa wordt”.. Voila.
   Gewoon kijken, lezen, proeven, ruiken, horen en voelen. Dat iets niet meteen in een groter plaatje voor je past, is van later zorg. Horen, zien en ..

  4. ?@Hyperalert?
   Watte bedoel je er eigenlijk mee;
   ‘Dawn zeg me dat het niet zo is, maar volgens mij is het wel zo, jah daar heb ik een neus voor helaas…’
   En wie is Hugh? Heb zeker wat gemist…

  5. Een tijdje terug kwam ik niet door het begin van het Camelot interview met Niara Isley.

   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/het-ongelooflijke-verhaal-van-niara-isley/

   Nu vandaag had ik weer ruimte in m’n koppie en in 1 teug bekeken en beluisterd.
   Ze maakten gebruik van de militaire hands on job skills van Niara, reisje naar de maan, bedienen van gevanceerde mijn graaf machines.
   De konktie samenwerking tussen aardlingen en verschillende buitenaardse groepen.
   S’nachts werd ze tegen haar vrije toestemming als X speeltje gebruikt door collega manschappen die overdag niet met haar mochten praten.
   Nou in ieder geval komt ze aardig waarheidsgetrouw op mij over die Niara, als ‘Wanderer’ ziel die hier alleen is om terug te rapporteren aan haar eigen licht volkje, de deal is dan kennelijk dat ze in ruil voor haar visite hier gebruikt mag worden door de dark site.

   Na volledig ondergedompeld te zijn in dit verhaal, het volledig geabsorbeerd hebbende, toen kreeg ik associaties, voor de gemiddelde onnozele zombie onwetende XXX consument is het 1 toevallige orgie op dvd en internet, alles wat niet van moeder de vrouw kan of mag kan bij Hugh z’n werkneemster wel, zo lijkt het een willekeurige kermis chaos, een substituut, een droom wereld.

   Echter volgens mij is er een connectie tussen deze XXX industrie en de off world dark site.
   Het gewelddadig binnentreden van iemands eigen wil, daar zijn verschillende technieken voor.
   Dit kan astraal gebeuren maar ook brutaal op lichamelijk niveau.
   Het is dusz volgens mij ontzettend georganiseerd, ‘wetenschappelijk’, methodisch, rigide dezelfde procedures, om iemands wil te vervormen en zelfs te breken, to violate heet dat op z’n engels.

   Met andere woorden zo gauw als iemand buitengewone talenten heeft en gelieerd verbonden is aan bijzondere buitenaardse groepen dan is het risico op onvrijwillige Violation 300%.
   Je kunt er bijna niet omheen lijkt het wel.
   Het gebeurt, in je slaap of gewoon overdag, anywhere anyplace, je staat er bij en je kijkt er naar en je geloof het zelf nauwelijks.
   Soms onder invloed van toegediende middelen, soms hypnotisch, soms zogenaamd toevallige omstandigheden.

   Op bepaalde levels hebben ze mij te pakken gehad, dat weet ik bijna zeker, als ik naar iemand toegetrokken word dan heb ik vaak pijn in m’n buik chakra, vaak is het er dan weer eentje, een mede beschadigde, maar ik hoop dat dat nu niet het geval is Dawn, ik ben daar dusz bang voor, dat dat weer het geval is. Het is in het verleden wel eens gebeurt dat ik op iemand aantrok die vanaf belachelijk jonge leeftijd in de XXX industrie had gewerkt. Een schat van een meid maar ik mocht met geen vinger naar haar wijzen, ze voelde mijn pijn en opgeteld werd dat haar bewustwording van wat ze bij haar aangericht hadden in al die jaren, alles is goed te praten in overlevingsmodus, totdat je gevoel weer aangezet wordt…

   Hugh Hefner is de PR boss voor de XXX industrie.
   http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-442600/Playboy-boss-Hugh-Hefner-finds-soulmate.html

  6. @Hyperaltert
   Ow zo, sja ben daar niet zo in thuis in die XXX, dus de naam zei mij niets. Maar nu je het erover hebt dan valt er wel een kwartje. De PR Boss dus. Weet wel dat de XXX een mooie energiesector is, zoals Rik Clay ergens al zei; de levens energie afpak fabriek. Naja hij zei dat wel op een andere manier dan.

   Weet zelf niet wat ik van die Niara moet vinden helaas. Het wil niet helemaal dus dan is er een blokkade die ik niet kan verklaren. Misschien dat sommige zijn gebruikt als contra informatieven? Die onder hypnose suggesties zijn gegeven en door middel van technieken het idee hebben dat ze de werkelijkheid hebben meegemaakt terwijl dat juist niet zo was? Iedereen heeft wel eens een levendige droom, dat besef je pas als je ‘wakker’ bent geworden. J. Ventura heeft een hele mooie aflevering rond mind control heet geloof ik – Manchurian Candidate. Het is echt ongelofelijk hoe erg iemand te beinvloeden is als je maar weet hoe. Het zou mij dus echt niet verbazen als er velen zijn geprogrammeerd zonder dat ze het weten. Juist om dit soort verhalen te vertellen zodat de massa dit zal accepteren.

   Bill Cooper is 100% door mijn spamfilter heengegaan en ook hij geloofde in eerste instantie aan de ufoianen. Maar dat was nu juist de bedoeling zegt hij achteraf. Zondermee geloof ik in anderssoortigen vlak onder onze neuzen. De energieverslinders, de entiteiten die smullen van onze stommiteiten en onnozelheid. Laat je echter niet mis-leiden, het zijn wat mij betreft geen verre vrienden. Ze waren allang een heel stukje dichterbij en wij staan bovenaan hun energetische menukaart. Ironisch toch, wij altijd denken dat we bovenaan de kaart stonden;
   maar er is altijd baas boven baas. De oroborus, de eeuwige fractal, energieverslinders & energiegevers.

   Dit is mijn interpretatie en ik wil iedereen in zijn/haar waarde laten die anders weten en denken, want ik weet immers ook niets!

  1. Tja wat staat er op het papiertje. Of is die generaal een dealer en ontvangt ie van Obama een nieuwe bestelling..? 🙄

 2. Seculation Time:

  Hier ook nog wat interessant materiaal..

  In `92 wisten mensen in Rusland al dat er een zwarte president zou komen die OBAMA zou heten!!… De filmpjes over de Colombia universiteit zijn ook interessant – de hoogste baas van de universiteit beweerd bewijzen te hebben dat Obama NOOIT op een universiteit heeft gezeten (maar wel een onderscheiding heeft) en dat er aanwijzingen zijn dat Obama (juist in die tijd dat hij op de Columbia universiteit doorgebracht zou moeten hebben) hij toen werkzaam was in AL QUAIDE TRAININGSKAMPEN!
  http://hetuurvandewaarheid.info/2010/11/19/grootste-rechtszaak-uit-de-gehele-geschiedenis/
  http://hetuurvandewaarheid.info/2010/12/16/veritas-news-burger-van-kenya-of% E2% 80% A6-Doppel-Agenten-Who-is-er /

  Dit zijn de 2 filmpjes van de Colombia universiteit:
  http://www.youtube.com/watch?v=BLx0Kb3MB8c&annotation_id=annotation_223629&feature=iv
  http://www.youtube.com/watch?v=RF0nQ-d4Z-I&annotation_id=annotation_454455&feature=iv

  Vorige week vond ik nog een youtube die ging over de littekens die Obama aan beide zijden op zijn achterhoofd heeft – heeft er alle schijn van dat hij een GEZICHTSTRANSPLANTATIE heeft ondergaan…
  http://www.youtube.com/watch?v=t-F1z6MBCmI
  http://www.youtube.com/watch?v=bZFwbUcl4Cg

  In deze video worden de Ogen en de Oren vergeleken van Obama en Osama:
  http://www.youtube.com/watch?v=w53TMpk6QNc

  = Obama Osama???

 3. If you want to hide something put it in plain sight. Dat was meen ik een quote van Kissinger of Nixxon!whatever!
  Dit is wat ik bedoel, creeer een wildgroei van complottheorieen de ene al wat ongelofelijker dan de andere en je hebt bovenstaande quote ten uitvoer gebracht.
  Wie weet zijn sommige websites ook wel gesponserd door de homeland security, cia, bilderberg enz. Wie zal het weten?
  Van sommige achtergrondsinfo wordt je echt wel wijzer van andere zeg je En dan! Wordt de wereld een betere plaats!
  Als ik nu zou weten dat de maan een soort van deathstar is die een energie over onze planeet legt die onze energie opslorpt en dat we ons daarom zo moe voelen en andere websites zeggen dat het komt door de galactische uitlijning. Feit blijft dat ik me moe voel!

  1. OK, OK.. I get your point.
   Even serieus.. Lees je de artikelen van Tom Kenyon, bijv. hier op de site? Er is wel wat anders aan de hand, dat het geklojo met Obama, of het gedraal met de maan..! Kijk eens naar het verhaal van Johan Oldenkamp, over de Maya’s.
   We gaan met z’n allen, of je het nou leuk vindt of niet..!, een ’toontje hoger’ zingen.. We staan op het punt een heel OCTAAF hoger te gaan zingen. Gelukkig beginnen we daar dan wel weer bij de ‘do’…!!

 4. Er heerst veel geheimzinnigheid. Doch ik heb zijn biografie gelezen, voordat hij president werd en voordat hij zich kandidaat stelde voor het presidentschap.De suggestieve wijze waarop deze gegevens genoemd worden doen mij wel denken aan complottheorie. Daar moet je ook voor uitkijken. Wat zijn afstamming ook is, hij is tot nu toe een v.d. beste presidenten van Amerika en ben blij dat we hem hebben en niet meer Bush!

 5. Ik vraag me de hele tijd af wat het verschil zou zijn als we zeker wisten dat Obama wel of niet te vertrouwen is.
  Er zouden er nog steeds zijn die het tegendeel beweerden. De uitkomst blijft hetzelfde. Bij twijfel voorzichtig blijven.
  Verder is het verhaal al lang niet interessant meer. Uit andere bronnen hoor je dan weer dat hij met goede bedoelingen is begonnen maar uiteindelijk in het web van de echte touwtjestrekkers is gevangen.
  Bij alles wat hij doet moet hij ook aan de veiligheid van zijn gezin denken.
  Al bij al geen benijdenswaardige positie. Al dat negatieve denken doet ook geen goed aan hetgeen staat te gebeuren. Alleen positief denken en voelen helpt ons de moeilijkheden sterk te verminderen, Wat er ook speelt en wat ook de bedoeling is van sommige figuren. Besteed aandacht aan de dingen die ons vooruit helpen en bedenk dat ook degene die aan de volgens ons verkeerde kant staan, gewoon mensen zijn. En bovendien vaak heel bange mansen die gedwongen worden dingen te doen die ze niet willen.
  En begin nu niet over eigen keuze en zo. Als men dreigt je kinderen te vermoorden dan piep je wel anders.
  Of dacht je dat het allemaal wel los loopt?

 6. Was dit nieuw dan?

  Volgens mij weet een ieder die in het ascentieproces zit dat de “Matrix” om ons heen vol leugens en bedrog zit.
  De tijd van verandering staat voor de deur en ik persoonlijk wil me niet meer laten leiden door alle negatieve vormen van nieuws die om ons heen gebeuren.
  Het wordt tijd om collectief positief te denken en de blijdschap en vrede de wereld in te sturen, pas dan zal al dit soort onzinnige informatie uit ons leven verdwijnen en kunne we eindelijk worden wat we meoten zijn.

  Homo Universalis.

  Robert

 7. Beste Selene
  Ben het helemaal met je eens. Als je gezin bedreigd word piep je wel anders.
  Daarbij doet al dat negatieve denken ook geen goed. Laten we positieve energie naar de mensheid sturen,want als je op al die negatieve verhalen meegaat.Dan voed je alleen het negatieve En is dat nou niet precies wat ze willen?

 8. De femakampen kunnen in werking worden gesteld, de hitlertijd is begonnen.
  Onze vrijheid was al ver te zoeken, maar nu is het gedaan, maak je borst maar nat!!

 9. Nog niet zo lang geleden werd hij gezien als een verlosser, iemand die paste bij de ontwikkelingen rondom onthullingen van buitenaardsen, doofpotaffaires etc. Niet veel later wordt hij gezien als onbetrouwbaar etc. Sorry, maar wat is de nieuwswaarde van dit artikel? Kom op wanttoknow, jullie kunnen veel beter.

  1. Kom op Roland, inhoudelijk reageren man..! Je kent zelf kennelijk het begrip ‘voortschrijdend inzicht’ niet..? De nieuwswaarde van het artikel kun je alleen maar zelf voelen m’n beste. Zoniet, dan niet. Even goede vrienden.
   Je vindt het kennelijk normaal dat een president van de VS niet traceerbaar is..??!!

 10. we weten toch zelf ook wel dat regeringen liegen/ook amerikaanse. tot ze er zelf dood bij neer zullen vallen !WANT DE ?? WAARHEID IS VER TE ZOEKEN ! zij liegen altijd in hun eigen straatje !

 11. Ik zou één en ander uit de mond van President Obama zelf willen horen.
  De kans is groot dat velen van ons dan zouden kunnen voelen of hij “recht” is.

  Maar luister. Toen ik deze man voor de eerste keer zag en hoorde, werd mijn Zelf, mijn wezen, daar blij van. En met mij hebben hele volkstammen over de hele wereld het ook gevoeld. Die man deugt, en onze spontane vreugde was groot.
  Ons collectieve Hart sprak, moet je weten.

  Ik kijk naar hem in het NU, laat hem zijn werk doen, en het is maar goed dat wij ook oplettend zijn. Maar de in bovenstaand art. met de lange rij, zijn voor mij op deze manier niet meer dan beweringen.

  Wuif van mij, Myriam.

  1. De laatste echte president was John F. Kennedy.
   Alle presidenten die na hem kwamen zijn marionetten.
   John F. Kennedy begon voor zichzelf na te denken.
   Kijk op minuutje 14:25 van bovenstaande documentaire.
   Executive Order 11 11 0
   Deze noodverordening had tot doel om de criminele Federal Reserve uit te schakelen.
   De verordening was persoonlijk ondertekend door John F. Kennedy.
   Dit heeft hem z’n leven gekost.
   Dit zijn dusz de roots van de Club van Elfjes.
   Wakker worden pop star knuffelaars.

 12. Guido, met alle respect…
  Ik citeer je:
  “”Daarom dienen verantwoordelijke burgers, niet ‘zomaar’ alles voor ‘waarheid’ aan te nemen toch? Het is de taak van de Amerikaanse burgers om hun land te beschermen, en in ieder geval niet iemand te volgen, waarvan bijna niemand gehoord had, 3 jaar geleden.””

  Het amerikaanse volk heeft na een heftige verkiezingcampagne, in ruime meerderheid gekozen voor Mr. Obama. Om achteraf te gaan twijfelen aan de juistheid van deze keuze, en wie o wie is die man eigenlijk, lijkt mij een idiote werkwijze. Het zou hetzelfde zijn als wij Nederlanders nadat Willem-Alexander zo meteen getroond is, ons gaan afvragen heeft hij wel de juiste opleiding, intellect, en kennis van zaken om het koningsschap goed te kunnen uitoefenen. Zoiets doe je met z’n allen vooraf, en ga dan niet achteraf mekkeren als dit niet is gebeurd.

  In mijn ogen vind er nu een hetze plaats tegen Obama, gevoed door extreem rechts (wellicht fascistisch rechts) in Amerika, en halen ze alles uit de kast om hun gelijk te krijgen. Het feit dat Obama aantrad in een totale neergaande chaos, en het meer tijd kost om dit alles weer vlot te trekken, (als het al vlot te trekken valt (!!)) wordt hem door dit rechtse deel aangerekend alleen om zich zelf sterker te profileren. Echter in mijn ogen zal elke andere President van de USofA, van welke pluimage danook, voor een soortgelijke ontwikkeling komen te staan, welke zich niet anders positief danwel negatief zal ontwikkelen.

  Als we kijken naar de theorie van Calleman-Lungold-Oldenkamp over de schepping, welke nu in of nabij de 9de onderwereld is, is al dit te verklaren.

  Wat voor papieren Obama heeft, of niet, is niet meer aan de orde. Als het wel aan de orde was dan zou er wel een rechtsinstantie zijn opgestaan, die Obama’s “legimity” zou hebben aangevochten. Dus m.i. tijdsverspilling om hieraan aandacht te geven.

  Have fun !!

  1. Sorry hoor, maar wat een krom verhaal.. Laat ik kort zijn. Als Alexander op de troon zit, en naderhand komt fraude aan het licht, waaruit haarfijn blijkt dat we besodemietert zijn door de oranje’s, bijvoorbeeld door de nieuwste technieken, dan hoort deze puppet-on-a-string af te treden en met schaamrood op de billen te vertrekken naar een ver oord aan de horizon.
   Als Obama AANWIJSBAAR NIET kan aantonen waar hij vandaan komt, dat hij geruchten niet kan weerleggen dat hij GEEN STAATSBURGER zou zijn, dan is hij een fraudeur, simpel!
   Als hij vervolgens óók niet kan aantonen dat hij WEL een staatburger is, door zelfs een klunzig en gefotoshopt BC (birth certificate) overlegd, dan is de fraudezaak alleen maar verder opgelaaid. TERECHT natuurlijk.

   Dat heeft geen ene snars te maken met ‘achteraf ga je niet zitten mekkeren’. Wat een drogverhaal, een kletsverhaal. Zonder van de tijd, inderdaad! Met alle rspect natuurlijk. En dat meen ik. Het gaat over de bizarre logica die je m.i. gebruikt.
   En laat ik tot slot één ervaring van 4 jaar wanttoknow met je delen: er zijn in de VS weinig, heel weinig ‘rechtsinstanties’ die ‘opstaan’…! Vriendjespolitiek, angst om te gaan staan, etc. Maakt ook verder niet uit. Het gebeurt veel te weinig. Kijk eens naar de man die het wel doet. Rechter Napolitano en natuurlijk onze site-held Jesse Ventura.

   hier: http://www.wanttoknow.nl/overige/ook-911-waarheidsvinding-in-beweging/
   en hier: http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/jesse-ventura-us-overheid-nazi-overheid/

  2. Sorry Guido, ik wist niet dat je kwaad werd….

   Echter ter verdediging van Obama, wil ik wel nog even kwijt dat ik mij heel goed kan voorstellen dat hij als President niet hoeft te reageren op elke willekeurige verdachtmaking van wie dan ook. In mijn ogen is hij alleen maar verantwoording schuldig aan een aantal officiële instanties, en zolang deze geen verzoek indienen, is er voor hem niets aan de hand.

   Dat Obama een “gedoctorde” LBC heeft laten tonen, duidt in mijn ogen op het feit dat hij speelt met al die personen die uit zijn op zijn ondergang.

   Maar kennelijk weten deze personen dat hen dit niet via de officële weg zal lukken, dus derhalve dan maar via die achterbakse Trump.

   Heb je de speech gezien van Obama op de avond van het White House Correspondence Dinner, hier was overduidelijk te zien hoe hij met deze personen en Trump speelde.

   Dus, al je opsommingen van afwezigheid van…. zijn gewoon niet echt relevant, en dus …. de boer hij ploegde voort….

   Have fun !!

 13. Obama wordt ook enorm zwart gemaakt. Hij staat ook maar ONDER een krachtige groep…..
  Ik wil Obama niet ophemelen ofzo, maar omdat ik niet in zijn schoenen sta is het zo ingewikkeld hierover te oordelen. Wat ik van de laatste situatie gezien heb, het geboortebewijs, enzo….is dat ook overal een complot van gemaakt wordt door misschien wel zijn achterban. Fox nieuws was enorm betrokken bij de complottheorieën die toen ontstaan zijn….die mogelijk ook weer aangestuurd worden door mensen die Obama weer niet heel goed gezind zouden kunnen zijn. Anders gezegd, er is zo enorm veel nieuws desinformatie, wat voor een enorm soapgehalte zorgt naar mijn idee.

  1. Een heel hoog voedingsgehalte om het zo maar uit te drukken.

  2. Op het moment dat je een zwak voor hem krijgt, ben je verkocht; ergo, is je oordeel niet meer neutraal. ‘Want het is toch zo’n lieverd’... Dat is allemaal niet érg natuurlijk, want wat dat betreft zijn we allemáál mensen, maar je moet er wel even bij stil staan, dát het dualisme is, waarin je jezelf weer gevangen zet..! Welles nietes dus.
   Kijk en oordeel niet. Maar weeg het ‘circumstantial evidence’ en trek je conclusie. Wel een gotspe trouwens: ‘Obama zwart maken’..

  3. Ik begrijp helemaal niets van politiek.Ik heb jouw link bekeken waarin Obama zich identificeert met de Lion king………wth?! Modder smijten en zwartmakerij voor eigen belang……..Trump zat te lachen als een boer met kiespijn,wat moest hij anders.

  4. @Guido

   Je bent een racist ,Guido.
   Je bent DIEP gezonken,joh!

   Kees

  5. Kees, dit was je laatste reactie hier op de site. Helaas; maar het ga je goed. Je mag je daarbij tot een illuster gezelschap rekenen.

 14. Wanttoknow dualiteit ten top.
  Alles is geluid, stemt wanttoknow af op de trilling van angst en is wanttoknow de versterker (door de boodschap door te trillen) van angst.

  Er is de keuze liefde of angst.

  Die kun je elke keer weer opnieuw maken.

  Kies ik voor liefde (=vertrouwen, kracht, zelf scheppend, eigen verantwoordelijkheid) of voor angst (= slachtoffer, onmachtig, ondergaan van het leven)

  LIEFDE !

  1. Helemaal goed Charles, de dualiteit ten top..! (3D?) Angst mág er weer niet ‘zijn’..? Daarmee een stuk van jezelf in het donker duwen, niet kijken naar heftige dingen-die-zijn. Ook en vooral IN JEZELF! Bewustzijn heeft te maken met beide zijden. Het is m.i. geen óf/óf, maar én/én. Pas dan, ja, pas dan!
   Vraag: Kies je niet voor Liefde als je naar angst kunt/wilt/durft kijken..? Het gaat hier op de site om mensen de mechanismen te laten zien, waarmee een ‘groep’ de Aarde in haar greep houdt. Dat dit gekunstelde zaken zijn, doortrapt. Het heeft TOTAAL NIETS te maken met: “Ik kies voor Liefde”..!!

   Hier maar weer eens kijken: http://www.wanttoknow.nl/overige/wees-gewaarschuwd-wees-wijs/
   Of anders is dit artikel een weldadig bad, wellicht: http://www.wanttoknow.nl/overige/het-genezen-van-de-reptilian-mind-matrix/

  2. Dank je wel Guido voor je reactie. (interessante lectuur: Nada Brahma De Wereld is geluid)
   Ik heb ervaren (Santo Daime): er is keuze wil je kiezen om “je zelf te zien als beter dan anderen” of kies je voor liefde. Als je beter bent dan andere mensen kun je van alles doen en bedenken om die mensen “te helpen”. En dat helpen dient vooral je eigen macht.

   De 2de keuze is dat macht-spel te laten liggen en te gaan voor liefde. En dat is een veel moeilijker en lastigere weg. Veel moeilijker en veel lastiger. Om de weg van liefde te gaan heb je meer kwaliteiten nodig: vertrouwen, compassie, innerlijke kracht en inzicht.

   Alles is geluid, alles is trilling, materie is gestold geluid. Angst is een andere trilling dan liefde.

   Je kunt op het schoolplein de vechtende en pestende kinderen zien, zelf vanuit kracht leven en vanuit een ander trillingsgehal leven. Door jezelf te kennen, onderzocht en gevoelens verwerkt te hebben heb je geen resonantie met het pesten.

   Klaarblijkelijk heb ik nog wat angst resuduen in mij die geheeld en verwerkt dienen te worden, immers ik tril nog mee met het Obama verhaal.

   Ik heb je links gevolgd en begrijp hieruit dat door de onthullingen de mensen zich machteloos en klein kunnen gaan voelen.(http://www.wanttoknow.nl/overige/wees-gewaarschuwd-wees-wijs/) Dus zogenaamde “openheid” trilt door op het angst-niveau.
   Bewustzijn heeft inderdaad en met angst en met liefde te maken. Echter je bent die dualiteit onstegen als je niet-meer-geraakt-wordt-door-angst.
   Angst heeft ook liefde, erkenning, aandacht nodig om verwerkt te zijn.(voelen)

   Ons vriendje angst mag er zeker wel zijn, klaarblijkelijk heb jij en ik die angst nog even nodig.
   Bewustzijn heeft te maken dat angst geen invloed meer op je heeft, niet meer mee-rilt met je en je gewoon vanuit liefde, eigen kracht, eigen schepping leeft.

   Het vriendje angst kunnen we bij ons houden, we kunnen het koesteren d.m.v. artikels om die angst verder te verspreiden en zo ons “gelijk te halen”.
   Echter de waarheid van het handelen van Moeder Theresa (liefde) is net zo waar als angst.

   De angst artikels zijn goed, zo herken ik het nog mee-trillen met de angst.
   De weg van vertrouwen van liefde is angst verwerkt te hebben, het is zijn in eigen kracht.

   Dank je wel voor het delen van jouw verhaal.

   Via: http://www.wanttoknow.nl/overige/het-genezen-van-de-reptilian-mind-matrix/

   “Het is geen strijd van goed en kwaad. Het is simpelweg de macht van het Licht, de macht van oneindige liefde en de harmonische trillingen van het Levende Woord; zo simpel is het. Veel lichtwerkers hebben deze strijd binnen henzelf geleverd en zijn er bewust van in hun geest. Wij allemaal moeten de weg van een oplossing vinden. Wij moeten het allemaal zelf doen.”

  3. Wat een prachtige liefdevolle reactie Charles! DANK en nog eens DANK! Het uitnodigen van de donkere krachten, die we zélf gecreëerd hebben.. Dáár ligt de essentie. Het kiezen van een weg, door met focus een weg te kiezen en NIET te roepen: die weg neem ik NIET.. Laat de weg die je NIET neemt, DOORDAT je een ander kiest, ook ZIJN. Maar wij hem niet af, door hem bewust NIET te nemen..
   Door het NIET te bekrachtigen op deze wijze, bekrachtig je negativiteit. Je zegt dus dat je het NIET doet. Maar je kunt helemaal niet iets NIET-doen..! Dat doe je namelijk al.. Het NIET is daarin even sterk, als het WEL doen.. (NIET of de min ‘-‘). NIETS doen is namelijk ook een optie..!
   En het is geen verhaal van goed of slecht. Lees het nieuwe artikel van Ton van der Kroon en zijn reis naar Palestina/Israël. Twee zijden van dezelfde SPIEGEL.

   Het ga je goed Charles..!

  4. Beste Guido.
   Mijn laatste alinea begint toch juist met de constatering dat er geen goed of slecht is ? en ik schreef: “Door jezelf te kennen, onderzocht en gevoelens verwerkt te hebben heb je geen resonantie met het pesten.”

   Ik heb je link van Ton van der Kroon bestudeerd. Wat ik schrijf en wat ik lees van hem :”Door erheen te gaan –het gevoel te doorvoelen, en je ermee te verbinden- hebben jullie een scheurtje in het ei gemaakt, zodat het licht kan binnenkomen.” is volgens mij hetzelfde.

   Niet afwijzen, niet goed of slecht maar gewoon je gevoel te verwerken.

  5. Niet goed en niet slecht. En daardoor is het er ‘dus’ wel..! Het ‘goed’ en ‘slecht’.. Maar besef wat je creëert.. We zijn m.i. ontvoert van onze scheppingskracht. Heel simpel… Door het gevoel te laten wortelen dát we het niet kunnen…
   We zijn onze eigen slagboom..!

  6. Helemaal mee eens!!!
   In de bijbel staat dat er ” aan het eind van de TIJDEN een grote strijd zal plaatsvinden tussen GO(e)D en kwaad, maar dat HET GOEDE altijd zal overwinnen!!!
   So don’t be afraid of the Dirk!!!
   Have. A little faith!!
   Ik snap 1( ding niet, N.l. Dat Want to know die negativiteit over Obama publiceert.
   Obama heeft kontakt met 2 buitenaardsen!! (Dus. THE good one)

 15. Stel je een piramide voor! Het topje (1 procent) vertegenwoordigt het kwaad. Dat zal er alles aan doen om Het Goede te stoppen.
  De crisis is begonnen door de V.S. Banken. Zij hebben Zelf dollars gedrukt op waardeloos papier.(zodat ze niets te verliezen hadden als een hypotheek niet kon worden afgelost) En dat zijn (waren) er vele, steve jobs is een kleine jongen vergeleken bij THE Morgans, de Rothchilds etc. Etc. Zij zijn zo puissant rijk, maar willen nog meer. (Macht) Daarbij hoort ook de kunstmestfabriek Monsanto (hier in nederland heet die rondhuppel te koop in tuincentrum.
  Die Monsanto heeft het alleenverkooprechten all over THE
  States en een boer mag de mest van zijn eigen bedrijf niet gebruiken op straffe van een hoge
  boete.!!en dan is het een kleine moeite om Obama zwart te maken.
  Bij dat kwaad zitten alle grote VOLKSVERLEIDERS! Die ons bewust verslaafd willen maken O.a? Aan suikers en vetten. We kennen ze allemaal en uit principe ga ik daar geen friet e.d.. Kopen. Ze vinden gewoon, dat er teveel mensen zijn, dus die moeten dan maar verdwijnen!!
  Ik kom hier niet over uitgepraat, maar gelukkig krijgen we hulp bij al onze problemen.
  Als we gaan erkennen, dat we er zelf niet meer uit kunnen komen, dan komt Maitreya
  De E N E dis ons kan helpen.
  Oorlogen ontstaan door de diverse godsdiensten die allemaal een deel van de Waarheid in zich hebben en om dat probleem te voorkomen komt er (als de nood het hoogst is) hulp van Hem.
  We zullen allemaal over niet al te lange tijd telepathisch horen (waar je ook bent) dat. HIJ er is en dan breekt er een tijd aan, zonder oorlogen etc.
  Zoals we allemaal weten begonnen de computers heel groot en jaren geleden zei ik al dat ze zo klein zouden worden, dat we ze net meer nodig zouden hebben, maar dat we ALLEMAAK het hele goede nieuws telepatisch tot ons kunnen nemen!
  Als dat geen positief nieuws is,!!,

 16. Enige verklaring is dat hij in het geheim getraind is of zoiets. Als we niks mogen weten, waar er van andere mensen juist heel veel bekend is, dan zal hij wat te verbergen hebben. Zal wel erg duister zijn.
  De verkiezingsuitslag staat ook bij voorbaat vaak al vast en anders worden mensen gehypnotiseerd door zijn -charmante – voorkomen zodat ze wel op hem zullen stemmen.

  1. Ik vind hem alles behalve charmant, hij is het classique voorbeeld van de Boogeyman, geen geweten, zijn stem komt uit een graf tombe, hol en resonerend, hij is compleet psycho, zijn meesters weten dat, daarom is hij zo bruikbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.