Advertentie

Onderging Obama zware hersenchirurgie..?


Barack Obama tijdens een bezoek aan een UPS-koeriershoofdkantoor begin April 2011. Zie het doorlopende litteken boven zijn rechteroor.

x

 

Onderging Barack Obama grote hersenoperatie?

Waar wijzen die grote littekens op?

Guido Jonkers – (o.b.v. origineel Rense.com)

x

Obama met Kathleen Sebelius in maart 2009

Foto’s die zijn gemaakt op een Kerstparty op het Witte Huis, afgelopen Kerst, tonen buitengewone littekens op het hoofd van Barack Obama. Deze littekens leveren inmiddels veel speculaties op, op veel internetblogs.

Toegegeven, het is natuurlijk uiterst vreemd, wanneer je aan beide zijden van je hoofd, 2 flinke strepen hebt zitten. Een litteken zit natuurlijk zelden aan beide kanten van een lichaamsdeel, tenzij dat lichaamsdeel, in dit geval dus het hoofd, bijvoorbeeld in een tang heeft gezeten, of iets dergelijks.

Kijken we naar de foto hiernaast, gemaakt in maart 2009, dan zien we niets van een fel litteken. Obama feliciteert hier gezondheidsminister Kathleen Obelius met haar benoeming tot minister van Gezondheidszorg in zijn kabinet.

Een menselijk ingreep is dan natuurlijk de meest voor de hand liggende veronderstelling en wanneer je de plaatjes hieronder bekijkt, roepen die meer vraagtekens op, dan dat we kunnen beantwoorden.
Vooralsnog is er geen enkele officiële mededeling gedaan vanuit de kant van de presidentiële ‘hofhouding’, dus het speculeren zal ongetwijfeld nu pas écht van start gaan. En natuurlijk zijn er de bitter grapjassen die melden dat het de plek op het hoofd van Obama is, waar het masker van George Bush jr is vervangen door dat van Obama…

Kijk zelf naar deze serie en oordeel zelf.

Michelle en Barack Obama ontvangen een gast in het Witte Huis

 

Bij het verwelkomen van een andere gast op het Kerstfeest

Het negatieve beeld hiervan.

31 gedachten over “Onderging Obama zware hersenchirurgie..?

  1. U.S. President-elect Senator Barack Obama (D-IL) waves to supporters during his election night rally after being declared the winner of the 2008 U.S. Presidential Campaign in Chicago November 4, 2008.REUTERS/Carlos Barria (UNITED STATES) US PRESIDENTIAL ELECTION CAMPAIGN 2008 (USA)

   Dus deze foto is gemaakt in 2008!

  2. Goed kijken Dawn! Het is een vlaggetje dat NIET te zien is op het scherm, maar VOOR het scherm, en daardoor wazig in beeld komt. Het lijkt op het scherm te zien te zijn en daardóór op het hoofd van Barack Obama.

  3. Toch zie ik geen blauw Guido, jij wel?
   Misschien handiger als er een video van gevonden kan worden.
   Weet niet of ik die kan vinden, ga het wel proberen.

  4. Als ik goed kijk, zie ik een blauw vlakje en rood/wit.. Toch wel hoor.

  5. ‘Yes you can’ Guido, je hebt helemaal gelijk. Heb ondertussen de vids bekeken en de strepen in de vlaggen hingen daar horizontaal.
   Ga mij uit schaamte in de hoek zetten…
   en mijn naam aanpassen om verder incognito door het leven te gaan.

   Wel heb ik hierdoor een link bekeken die best wel de moeite waard was. Obama zou de reincarnatie van Pharao Akhenaten zijn?
   http://www.youtube.com/watch?v=DUjx09YT6mg&feature=related

   Zo- moet nu nodig een nieuwe nick bedenken.
   Als ze al oorlogen gaan voeren ermee dan is dat zo-wie-zo een beetje wrang geworden.

 1. Waarschijnlijk waren de puppetmasters bang dat ie voor zichzelf ging denken en hebben ze tijdens een Bohemian Grove bijeenkomst gezamelijk het corpus colossum eruit gelepeld .

  1. GVD mirakel wat is dat voor zooi!!
   Heb je net mijn rustmoment met een kopje thee verprutst. De thee ligt ondertussen overal behalve in het kopje 😉

  2. “Onderging Obama zware hersenchirurgie..?”
   Niet waarschijnlijk…maar..wellicht zou hersenchirurgie als kunstgreep om gedrag te beïnvloeden (net zoals de scheefstaande Atlas C-1) zou dit ook best een of andere ingreep kunnen zijn. (Thanx Guido voor het opnieuw in herinnering brengen). Ik sluit niks meer uit. De mens is immers een bio-robot en er gebeuren mij de laatste tijd té rare dingen. Hier en daar ff sleutelen aan het fysiek net zoals de Annunaki dit volgens Jean Claude Koven dit op genetisch vlak zouden hebben gedaan, en ‘Ze’ lopen aan je lijntje. Allemaal niet onmogelijk lijkt me. Science fiction van een paar jaar terug zijn inmiddels science facts gebleken. Niet alles natuurlijk, maar tóch! Het moge toch op zijn minst wenkbrauwen doen fronsen dat Obama ooit in deze positie is gekomen. Mogelijk is dit mogelijk geworden doordat er eerder een soort van chemische lobotomie heeft plaatsgevonden bij degenen waarover deze trekpop het nu voor het zeggen heeft. Manipulatie! Desnoods via fysieke ingrepen bewerkstelligd! Geen Science fiction! Voor mij Science facts!! Nu is hij zelf aan de beurt?!

  3. Je moet bij Dawn niet met dat soort heftige dingen aankomen Mirakel, Dawn wordt al op slag verlegen als ze een punt comma verkeerd heeft gezet.
   Gaat ze drie weken in de hoek staan inclusief een aanvraag voor een chirurgische corpus colosseum identiteits verandering à la Obama.
   Kloon Dawn II is in aantocht, jammer, ik hecht me altijd erg aan namen, vandaar dat Obama II nog steeds Obama I heet.
   Maar ik snap het wel..
   Ik heb een idee, de laatste keer zei je dat woord volgens mij zelf ook, Naw, dat past ook wel bij jou.
   Naw is kosmopolitisch kritisch maf en toch leuk.

   Over Windmolens en WErvelwinden;
   Rush
   http://www.youtube.com/watch?v=xnkwhHOjv-4

  4. Die foto, Guido, is dus gemaakt december 2009 in het witte huis. Niet echt recent?

 2. Als je bij de beëdiging naar Obama kijkt zie je een heel andere persoon als op de foto’s met litteken.
  Viel me ook op dat de haarlijn idd anders is, hij ziet anders uit de ogen en de energie dus zou goed kunnen dat er het een en ander geimplanteert is of veranderd is.
  We wachten af, sommige waarheden komen vanzelf boven.
  het ziet er niet uit dat hij ziek is geweest.
  en welke rol heeft zijn vrouw??
  Ik krijg de kriebels van haar.

  groeten Klaske

  ps er wordt ook weinig vermeld over Japan vanuit Amerika….

 3. LS…

  Nu zou deze geprogrammeerde satanische aartsleugenaar wel mogelijk een tune-up ingreep nodig hebben gehad om te kunnen blijven functioneren naar de wensen van de Illuminatie. Het is natuurlijk een duur model reptiel en die gooi je niet zomaar weg… Maar ja ! Hoe dan ook, zijn dagen zijn geteld en opperreptiel Hillary Clinton staat al in de startblokken om het duivelse werk over te nemen…

 4. Lichtinval kan vreemde effecten veroorzaken! Haren (zeker kortgeschoren) kunnen bijvoorbeeld door een veeg met de vingers in een bepaalde richting gaan staan waardoor er met lichtinval vanuit een bepaalde hoek een streep te zien is. Ik kan met de beste wil van de wereld geen bewijs van littekens zien…

 5. Ik vind Mr. Obama een heel krachtig persoon met een fantastische uitstraling. (Net als zijn vrouw Michelle)!!! In de toekomst zullenwij te weten komen hoe goed hij is. Ik zie in hem alleen positiviteit, maar in het verleden is gebleken, dat dat gevaar met zich meebrengt (denk aan de beide Kennedy’s!!). Maar de Caballa (het kwaad) is in de V.S. Sterk vertegenwoordigd,
  Gelukkig komt hun invloed tot een einde!! Ik wens hen beide veel Liefde, kracht en moed toe!!!!

  1. Trees je hersenloze blij dat ik een repto ben bijdragen beginnen zo langzamerhand op mijn gil intelligentie zenuwen te werken, verdiep je eens ergens in, misschien dat je dan wat minder koeien uitwerpselen uit gaat kramen, onder welke goeroeboeroe leer je je zoetsappige levensgevaarlijke fantasia slaaplied verhaaltjes? op de rand van wo 3 in het zand van de kleuter zandbak

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.