Advertentie

Het ongelooflijke verhaal van Niara Isley!


Kerry Cassidy

Niara Isley is een klokkenluider. En wat voor een! We wijden dit hoofdartikel volledig aan de informatie die zij een paar maanden geleden vrijgaf aan Kerry Cassidy. Kerry is samen met Bill Ryan de oprichter van het baanbrekende ‘Project Camelot’. Bill Ryan woont op dit moment in Europa en Kerry Cassidy in de buurt van Los Angeles.

Kerry en Bill vormen, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, geen stel. Ze zijn wel verenigd in hun visie en doelstelling en werken samen als de beste vrienden. Ze reizen en netwerken zo breed mogelijk,  op zoek naar waarheid en betrouwbare getuigenissen, om antwoorden te vinden op de meest belangrijke zaken van deze tijd. Beiden zijn eens geïnterviewd door Arjan Bos (zie HIER op de site)

Ken je hun ‘Project Camelot‘  niet, dan raden we je aan er eens een kijkje te nemen. Er is inmiddels zelfs een Nederlandstalige versie.

Niara Isley had Kerry een jaar daarvóór ook al gemeld dat ze graag haar verhaal wilde vertellen, dat was overigens op een ander evenement. Kerry had er toen geen ruimte en tijd voor, dus het interview ging toen niet door. Maar dit jaar werd Kerry wéér benaderd door Niara Isley op de UFO-conferentie in Phoenix, een paar maanden geleden. Kerry besloot Niara haar verhaal te laten vertellen, voor camera.

“Bovendien”, zo schrijft Kerry, “Was het voorkomen van Niara erg low-key en maakte ze vooralsnog niet veel indruk. Maar iets in haar verhaal, in haar vraag om gehoord te worden, trof me en ik was in de veronderstelling dat haar verhaal verteld diende te worden”.
X

* * *
X

Het verhaal van Niara..

Kerry Cassidy, maart 2011
x

Niara kwam bij de Amerikaanse luchtmacht in 1979 en werd opgeleid tot radarspecialiste. Ze werkte op het gebied van luchtafweer, artillerie en anti-raketsystemen op verschillende luchtmachtbases in de VS. Toen ze voor een jaar op Luchtmachtbasis Nellis werd geplaatst, op het speciale proefgebied Tonopah Test Range, begonnen de voorvallen op te treden.

Hoewel haar ervaringen nauwelijks te geloven zijn, maakt haar heel aardse benadering in relatie tot de informatie die ze doorgeeft, het hele verhaal uiterst geloofwaardig. Het onderstreept de diepte van haar informatie en onderschrijft de enorme gruwelijkheden die zij heeft moeten ondergaan. Het brengt een dimensie aan het licht, die zich schuilhoudt achter de Amerikaane regering. Obama en consorten zijn, wanneer je de werkelijke impact van dit verhaal laat doordringen, slechts marionetten in een universeel schaakspel..!
De samenwerking tussen ET-rassen en ‘krachten achter de Amerikaanse regering’, is feitelijk de bottem line van haar verhaal. Een schandalige geheimhouding die over deze samenwerking valt, zal uiterst moeilijk te verklaren zijn door regeringen, die de aanwezigheid van ET’s op onze planeet (en de maan!) ‘openbaar zullen gaan maken’..!

Kerry Lynn Cassidy

Maart 2011

projectcamelotproductions.com

projectcamelot.org

* * *

Samenvatting van het interview met Niara Isley
x

Niara Isley

Niara Isley spreekt zich uit over haar eigen ervaringen van vroeger toen ze als kind en tijdens haar volwassenheid werd ontvoert door Greys. Toen ze in 1994 over haar militaire verleden wilde praten tegen een vriendin, bleek dat er hele ‘gaten’ in haar geheugen zaten..!

Vooral de herinneringen aan haar tijd in Tonapah, een militair station van de luchtmacht in de buurt van Area 51, bleek één zwart gat. Want van de 4 maanden dat ze daar als militair gestationeerd was, waren er 3 maanden volledig ‘weg’ uit haar geheugen.. Tonapah ligt overigens zo’n 3 uur van Area 51 af, zoals je weet is dit een van meest geheime militaire bases in de VS.

Niara Isley heeft toen -om achter de onbekende 3 maanden in haar leven te komen- 2 regressie-sessies gedaan, waaruit zaken naar boven kwamen, die ze in dit interview met Kerry Cassidy openbaart. Haar eerste sessie deed ze met Budd Hopkins en hieruit kwam o.a. naar voren dat Niara, werkzaam als radarspecialist op Tonapah, een UFO-ontmoeting heeft gehad. Die nacht werd ze vanuit haar hotel ontvoerd en overgebracht naar een militair laboratorium. In dit laboratorium werd haar een injectie toegediend door een ‘man in een witte jas’.

Gloria Hawker

Een tweede regressie-therapie doet ze samen met Gloria Hawker. (Wanneer je op haar naam hiernaast klikt, zie je overigens een presentatie van Gloria. Hierin spreekt e over de verschillende paranormale fenomenen, die ze in haar leven heeft meegemaakt. Gloria Hawker is een gecertificeerd hypnotherapeut en helpt vooral mensen die claimen ontvoerd te zijn, via therapie, counseling en vriendschappelijke banden. Ze is lid van de Academy of Clinical Close Encounter Therapists (ACCET).

Niara Isley gaat in deze tweede therapie naadloos verder, waar ze in de eerste was gebleven. Na de injectie door de ‘man in de witte jas’, blijkt ze zich een soort shock te bevinden, zonder dat ze overigens pijn voelde. Kort daarna werd ze sexueel misbruikt door 2 veiligheidsagenten.

In deze tweede sessie sprak ze ook over haar verblijf van een week op de maan. Ze was hier naartoe gebracht, ná ook weer uit haar hotelkamer te zijn gehaald, door een ‘voertuig in de vorm van een schotel’. Daar werd haar opgedragen om secretarieel werk te doen en ook haar vak van radarexpert toe te passen. Volgens Niara –die dit blijft herhalen- is ze juist dóór deze regressies, bezig om een karmisch proces te doorlopen, met dit ras van entiteiten uit de 5e-dimensie.

Dit is het hele interview zoals Kerry Cassidy het afnam van Niara Isley. Tot onze spijt is er geen Nederlandse ondertiteling beschikbaar, maar het gesprek/interview verloopt rustig, zodat je de essentie tóch snel kunt oppikken, wanneer je Engels niet toereikend is.
X

X

Een tweede verklaring op beeld.

Niara Isley was al eens te zien in een Britse TV-documentaire, eind jaren 1990. Samen met Bill Uhouse, maakt Niara de activiteiten openbaar die zich afspelen diep ondergrond in Area 51 en de activiteiten die krachten achter de Amerikaanse regering uithalen met buitenaardsen.

Niara heeft ná de regressies en de klokkenluidersverklaringen haar leven weer beetje bij beetje op kunnen pakken. Vooral Budd Hopkins heeft haar naar eigen zeggen, enorm geholpen, om weer op te krabbelen. Bill Uhouse, die zich ook de contacten met aliens herinnert, komt in deze opname ook kort aan het woord. De documentaire-serie ‘Base 2 Take 2’ werd getoond op SKY TV in 1997.

17 gedachten over “Het ongelooflijke verhaal van Niara Isley!

 1. Ik ben hier stil van. Ieder woord heb ik gehoord. Wat een belevenis, wat een leven. Onvoorstelbaar dat ze het kan vertellen.
  Ik heb een onmetelijk groot respect voor haar moed om gewoon te kunnen zijn. Met de nadruk op zijn.
  Op mij heeft het in ieder geval veel indruk gemaakt en ik kan niet helemaal uitleggen waarom.
  Maar het gaat tot in mijn ziel. En daar klinkt het bekend op een of andere manier. Ik heb zelf zulke dingen nooit meegemaakt naar mijn weten. Ik weet niet of ik er zo dapper over zou kunnen praten.

 2. Ik weet het niet hoor, die verhalen over regressie-therapie. Het zijn en blijven verhalen. Ben wat dat betreft nogal sceptisch.Het zou kunnen maar bewijs heb je zo nooit.

 3. Wat wij altijd voor waar aannemen is niet waar. Toch is het de enige “werkelijkheid” waar we ons op baseren.
  Volgens mij weten we nog lang niet wat waar is en wat niet.

  1. Wat een mooie reactie Selene, je ontroerd me.
   Voor mij zijn deze ontboezemingen al een tijd waarheid.
   Ik kan het fysiek niet waarnemen, maar het gaat behoorlijk ver buiten onze dagelijkse realiteit.
   Zelfliefde is volgens mij de enige sleutel tot andere realiteiten en het begint gewoon hier en nu. Wat voor wereld ik wil heb ik nu heel duidelijk voor ogen.

  1. @ mirakel dit is de site van Orion Conspiracy om bijvoorbeeld de fotos van de Giants te zien kan het zijn dat ze code vragen.
   Deze code is orion99 ze vragen dat niet altijd om de foto’s in het groot te bekijken maar soms wel.

   http://www.theorionconspiracy.com/

 4. Stel je nou voor dat regressietherapie eigenlijk een soort hypno- of suggestie therapie is geweest?

  waarbij ze haar als het ware “herinneringen” van aliens gegeven hebben
  om in het geval dat als het subject wil “herinneren” wat ze kennelijk moest vergeten, deze “herinneringen” naar boven komen en ze haar als “een van die kralenketting-UFO-aluminiumhoedje mafkezen” kunnen wegzetten.

  Of is dat te ver gezocht?

  1. @Foreign, dat is niet te ver gezocht want het is mogelijk dat een regressietherapeut voor de client invult hoe het precies zit en de verhalen aan elkaar verzint waar je bijstaat. Als dat gebeurt is het een beunhaas en in ELK vakgebied heb je beunhazen. Die moet je mijden, ga daarom altijd na of een hypnotherapeut of een regressietherapeut is aangesloten bij een beroepsvereniging. En laat je gevoel spreken. Als een dokter geen aandacht voor jou als persoon heeft, dan zoek je ook een ander. En als iemand voor jou gaat verzinnen dat je in een vorig leven dit of dat geweest bent, dan klopt er iets niet. De antwoorden moeten uit de persoon zelf komen. In het geval van Niara heb ik sterk het idee dat de antwoorden uit haar zelf komen. Ook de therapeuten die ze heeft bezocht zijn goede professionele therapeuten. Ik geloof in de oprechtheid van Niara en in de oprechtheid van haar therapeuten. Of het nu wel of niet precies zo gebeurd is, ze gelooft wel in haar eigen verhaal. Ik zou hetgeen ze vertelt niet direct uitsluiten, wat weten wij van wat er allemaal gebeurt? Daarnaast is het zo’n ongelofelijk verhaal, dat het begrijpelijk is dat vele mensen hieraan zullen twijfelen aan de dingen die ze heeft meegemaakt en dat is ook ok.

 5. Wat een moedige vrouw ! En ik geloof elk woord van haar. Je moet het maar doen : klokkenluider wezen van het machtige en medogenloze militair industrieel complex. Haar verhaal is niet zo ongeloofwaardig als dat en sluit aan bij wat er stilaan allemaal aan het uitkomen is. Zie ook de verhalen van Eisenhower’s kleindochter en van Ingo Swann. Als zelfs de nazis in de veertiger jaren van vorige eeuw al in staat waren om UFO’s te bouwen, dan is het niet moeilijk te bedenken hoever de geheime technologie decennia later gevorderd was. Het feit dat overal ter wereld, de mlilitaire overheden er niet voor terugschrokken om niets vermoedende manschappen als proefkonijnen voor nucleaire en andere experimenten te gebruiken, verleent het verhaal van Niara Isley haar geloofwaardigheid.

  1. Dank Dave voor dit stevige gemotiveerde commentaar; daar kunnen we wat mee. En fijn te horen dat het onzin IS, in plaats dat JIJ HET onzin VINDT.. Wauw..!

 6. Wat een moedige vrouw! Er komen hoe langer hoe meer verhalen naar buiten van alien-abductions en experimenten en ik geloof er elk woord van. Dat de wereldregering juist samenwerkte met de Greys en bv de technologie weigerde van de positieve ET’s (die nooit experimenten op mensen zouden doen) zegt veel over de staat van deze machthebbers. Het zijn donkere zielen die nog ver van huis zijn (om het zo te stellen).

  Goede research want to know!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.