Advertentie

Homeopathie? Werkzaam en.. veel goedkoper!!


x

x

Homeopathie? Werkzaam en veel goedkoper!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe kun je als minister vakmensen in de gezondheidszorg zo’n schop in het kruis geven? Is dit een tekst voor een minister van Volksgezondheid..? ‘Het valt me op dat nagenoeg élke apotheek in Nederland, zoveel homeopathische producten in de schappen heeft staan’….

Wat is het probleem voor de visionaire bewindsvrouw, Edith Schippers, om een commissie samen te laten stellen, die internationaal onderzoek moet doen, naar de werking en acceptatie van homeopathie. Maar vooral naar… Het kostenaspect van homeopathie..! Homeopathie blijkt niet alleen effectief, maar uiterst efficient/goedkoop, in vergelijking met die chemische farmaceutische middelen.. En wist je dat er wetenschappelijk onderzoek uit NEDERLAND ligt, dat haar in deze de weg wijst..! Van de wetenschappelijk onderzoekers, de heren Kooreman en Baars. (zie hieronder).

En of het werkt, die homeopathie? Miljoenen mensen over de hele wereld, hebben baat bij homeopathie. NEE, niet door het placebo-effect, maar doordat homeopathische geneesmiddelen BEWEZEN werken..! Al lang bewezen! Wat sommige ‘wetenschappers’ ook beweren. Zo werd in 1997 bewezen dat homeopathische geneesmiddelen ZELFS BETER (significant beter) werken dan een placebo. Ook vele andere onderzoeken gaven een positief resultaat.

Denk je dat de ruim 250 gediplomeerd geneeskundigen in Nederland die (aanvullend) met homeopathie werken, zoals huisartsen, psychiaters, kinderartsen etc., allemaal beunhazen zijn? Kan het zijn dat de ‘reguliere wetenschap’ iets TOTAAL ESSENTIEELS over het hoofd ziet..? Om vervolgens bij studies die bewijzen dat homeopathie werkt, de schouders op te halen onder het uitroepen van “Allemaal het gevolg van placebo!”..

Wellicht dat al die medisch-wetenschappelijken eens in hun eigen manier van denken en analyseren te raden moeten gaan. Afgezien dan van al die personen, die door de farmaceutische industrie zijn ingepalmd… Via geraffineerd lobby-werk, via betalingen en douceurtjes, via allerlei andere ‘inpak’-trucs.. Kan het zijn dat de medische-wetenschappelijk wereld over het hoofd ziet, dat er GEEN ATOMEN nodig zijn om een proces op gang te brengen. Kan het zijn dat juist in een tijd zijn aangeland, waarin we onze ogen op dit gebied dienen openen? De wereld van de energetische werkelijkheid; een realiteit waar we al dagelijks mee werken overigens..!!

Deze eeuwige mantra ‘Homeopathie kan niet werken, want er zit niets in..’ is gebaseerd op wetenschappelijk omarmde wet/het getal van Avogadro (HIER). Die gaat over de (minimale aanwezigheid van (werkzame)) atomen in een stof. En inderdaad, na X-aantal bewerkingsstappen zitten er in een homeopathische verdumming, geen atomen meer in het water. En ja, er zitten ook geen atomen in zonlicht; worden we daar niet bruin van? Groeien planten niet op zonlicht? Noch zitten ook atomen in röntgenstralen. Maar zijn artsen dan kwakzalvers als ze een röntgenfoto laten maken? Noch gaan er atomen tussen de smartphone en de zendmast.. Dient iedereen z’n mobieltje nu in de gracht te gooien? Einstein c.s. hielden zich bezig met de subatomaire wereld; waren dat fraudeurs..? Conclusie: de mantra heeft slogan-kenmerken: opvallende en vooral holle uitspraak. De uitspraak ‘Homeopathie kan niet werken omdat er niets in zit’ is zo’n slogan, niets meer.

Maar wat is nou de kracht van homeopathie?
Sommige zeggen dat de werking van homeopathische geneesmiddelen kletskoek is, het zou allemaal in het hoofd zitten en niet in de remedie. Dat het gebaseerd zou zijn op het placebo-effect, waarbij mensen zodanig geloven in een ‘vermeend middel’, dat er een fysieke werking optreedt. Maar de homeopathische werking is al jarenlang voorbij de werking van placebo’s. Veel gebruikers zijn enthousiast en kunnen niet zonder. Dit is niet zo heel gek, aangezien bewezen is dat deze eeuwenoude methode van genezen zeer effectief blijkt te zijn. Temeer omdat chemische geneesmiddelen generiek zijn, d.w.z. voor grote, gemiddelde groepen zijn gemaakt en homeopathie op individueel niveau werkt..!!

Minder chemische rommel in je lijf..!
Door homeopathische geneesmiddelen is het mogelijk, een geneesmiddel te gebruiken, dat heel natuurlijk en dus  ‘niet-chemisch’ is vervaardigd. Hierdoor is een homeopathisch geneesmiddel een volwaardig alternatief geneesmiddel. Dit is direct waarneembaar in de bijwerkingen. Homeopathische geneesmiddelen leveren nagenoeg geen bijwerkingen en kunnen veilig gebruikt worden. Reguliere geneesmiddelen daarentegen brengen veel bijwerkingen met zich mee. Voor een bijwerking dient dan weer vaak een ander chemisch geneesmiddel gebruikt te worden, met als gevolg dat sommige mensen een hele lijst aan medicatie hebben én alsnog last van bijwerkingen hebben.

Het krachtige en mooie aan homeopathische middelen, is dat het homeopathische (genees)middel niet alleen wordt uitgezocht op de specifieke ziekte of klacht, maar dat er ook wordt gekeken naar het totaalbeeld van de mens-die-de-klacht-heeft. Er wordt dus echt op persoonlijk niveau gekeken, waardoor homeopathische geneeskunst, een individuele vorm van genezen is. Want logischerwijze reageert niet ieder mens hetzélfde op een geneesmiddel; omdat ieder mens anders is. Kijk naar de reguliere medische wetenschap, waarbij tot voor een paar jaar geleden, mannen- en vrouwenlichamen als ‘hetzelfde’ werden beoordeel door de regulier medisch-wetenschappelijke onderzoekers..!!

Een officieel erkende behandelmethode..
Wereldwijd en ook in de landen om ons heen, is homeopathie een officieel erkende behandelmethode. Zo wordt in Zwitserland homeopathie zelfs volledig vergoed vanuit de basisverzekering, evenals natuurgeneeskunde, acupunctuur en antroposofie. Zwitserse evaluaties geven positieve resultaten. Maar vooral ook financieel gezien is homeopathie uiterst voordelig in vergelijking met de peperdure, gemonopoliseerde chemische middelen. Enkele jaren geleden is bij een Nederlandse studie aangetoond dat huisartsen die naast de reguliere geneeskunde ook de homeopathische geneeskunde toepassen ruim 12 procent goedkoper werken dan gemiddeld…!

Dus mevrouw Schippers, wat is nu eigenlijk de reden dat u homeopathie feitelijk wilt verbieden..? En met uiterst geraffineerde methoden probeert het deze mensen zo moeilijk te maken..?? Burgers hun keuzevrijheid in te dammen..? Is het de lobby van de geneesmiddelenfabrikanten? Of uw eigen kortzichtigheid..? Terwijl er wetenschappelijk onderzoek uit NEDERLAND ligt, dat u de weg wijst..!! Van de heren Kooreman en Baars (HIER en HIER)

Wel klagen over stijgende kosten van de gezondheidszorg, en aan de andere kant een GOED ALTERNATIEF niet onderzoeken..??? Niet ÉÉN gesprek heeft Schippers gevoerd met een reguliere arts, die -zoals het zojuist genoemde onderzoek liet zien- op een goedkopere EN effectievere wijze met homeopathie werkt..!! Wij vinden het op z’n zachtst gezegd: UITERST VERDACHT en ZEER VOORINGENOMEN NAÏEF..

Bron o.a.: Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde

* * *

Een kort achtergrondverhaal lezen over homeopathie..?
Klik op onderstaande cover voor de gratis PDF met achtergrondinfo over homeopathie.

 

8 gedachten over “Homeopathie? Werkzaam en.. veel goedkoper!!

 1. Ja….en tegelijkertijd is het onbetaalbaar….
  Dat het namelijk een kunde is, een KUNST…
  Denken en waarnemen, met het Hart….
  Je kunt als homeopaath ook een gooi doen…complex dus…
  sommigen doen dat…
  Zelden wordt in een keer het juiste middel aangedragen…
  En zo het er NU voorstaat, qua vergiftiging door velerlei…
  is het eerst ontgiften geblazen!
  Kijken, kijken en luisteren…
  Dank voor dit artikel, Guido!

  1. Marie Anne,

   heel juist gezien eerst ontgiften !
   Het behandelen met ; is niet eenvoudig doe dit met iemand die deze materie volkomen beheerd.
   Wat ik geleerd heb, is dat de situatie en tijd heel bepalend kunnen zijn.
   De geneeswijze gaat vaak traps gewijze, de opening de genezing en het sluiten, een soort
   menu.
   Je kunt een scholing volgen van +/- 8 tot 12 maanden, en dan weet je het één en ander, daarna volgt de uitoefening met veel overleg en het liefst met een Homeopathise arts in de buurt.
   Groet Jenne

 2. Homeopathie is naar mijn idee juist werkzaam dankzij het geleidelijk verdwijnen van de ingebrachte ’toon’.
  Het gaat om de frequentie van de stemvork die de lichaamstoon opnieuw moet stimuleren zich te stemmen naar de juiste toon en daarmee niet meer ‘vals’ klinkt/ziek is.
  Volgens mij is hierbij het effect werkzaam zoals bij 0-punt Aetherkracht, op het moment dat de laatste originele molecuul is verdwenen kopieert het water met kracht alle aspecten.
  Maar ja,… het rechtse vuil weet het natuurlijk weer véél beter!

 3. Over de strijd tegen de homeopathie :
  http://derhonigmannsagt.org/2017/11/05/der-kampf-der-pharma-lobbyisten-gegen-die-alternative-heilmedizin-homoeopathie/
  met kort citaat :
  “Die EASAC (European Academies Advisory Council), die Dachorganisation der europäischen Akademien der Wissenschaften, hat jetzt ein Verbot von homöopathischen Medikamenten gefordert………………
  Kampf gegen Alternative Heilmethoden fußt in den USA…Die amerikanischen FDA hat die EU aufgefordert, alle Produkte, die als Medikamente verkauft werden, auf Wirksamkeit, Sicherheit und Qualität zu testen. Die sogenannte „Alternative Medizin“ müsse wesentlich strenger überwacht und kontrolliert werden. Das Gesundheitssystem dürfe solche Produkte nicht mehr finanziell unterstützen, sollte es keine schulmedizinisch basierten Nachweise über die Wirkung und Sicherheit alternativer Medikamente geben…..”
  Gaat het hier om een bezorgdheid voor de gezondheid, of voor de financiële belangen van de farma – industrie??

  1. https://www.ahealthylife.nl/medisch-scheikundige-geeft-drie-redenen-waarom-hij-zijn-kinderen-niet-laat-vaccineren/ Dit is een aanrader voor mensen die meer informatie wensen om tot een besluit te kunnen komen over wel of niet vaccineren.
   Naar mijn mening worden te vaak maatregelen genomen op basis van aannames en niet op bewezen feiten.Deze maatregelen gaan mogelijk zelfs zover dat zelfs de rechterlijke macht straffen uitdeelt aan ouders die hun kindje verloren hebben (wat erg genoeg is) maar waar de ouders dan ook nog eens de schuld van krijgen.In dit artikel staat een stuk over vaccinatie waaruit duidelijk wordt dat vaccinatie wiegendood kan veroorzaken. De vraag is dan ook of rechters dat weten en daar rekening mee houden.

 4. De overheid !!! er bestaat een heel goed systeem zonder overheid, en de overheid creéeerd altijd de D systemen voobeeld ; roken de gesmokkelde sigaretten zijn een stuk goedkoper als de reguliere sigaretten in de tabaks winkel, je kunt ook heel goed zelf tabak planten en oogsten, daarbij komt dat roken uiteindelijk een stuk gezonder blijkt te zijn, als in de grote steden constant mini particulen inademen, ingekapselt in roet.
  Geneesmiddelen ; de natuurlijke geneesmiddelen nemen toe, en de chemische middelen nemen af,
  ja kijk dit is geld veel geld, ze kunnen er alles aan doen, maar ze blijven altijd beschikbaar, de Balkan landen, de noord Africaanse landen, en het land waar alles verkrijgbaar is Zwiterland, en het is al zo oud, en het werkt beter en vaak of altijd zonder bij verschijnselen, maar het is een doorn in hun oog, dat er nog een gedeelte mensen bestaan die nadenken, ja daar moet wat aan gedaan worden, lees over de USA hoe de verslaving schrikbarend is toegenomen, en niet aan wiskey maar Morfine, Cocaïne etc, in wezen is het een verslagen volk, tot de dag ze hun drugs niet krijgen, Jenne

 5. Wat men al snel vergeet dat er achter dit Homeopathiese genezen, een enorme wereld staat, een uit het verre verre verleden tot ons komende denken, een wijze van genezen die van uit de natuur wordt aangereikt, wel iets anders als de moderne geneeskunde met zijn door drammende geld machine, Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.