Advertentie

Zo worden Hunter Biden & Pa langzaam ‘gelyncht’..!!


Hunter Biden’s corrupte achterkamertjesdeal met een Officier van Justitie (DOJ) viel afgelopen augustus volledig in duigen; nu hangt hem zelfs een aanklacht wegens drie zware misdrijven boven het hoofd:

  1. Een valse verklaring bij de aankoop van een vuurwapen,
  2. Een aanklacht voor het afleggen van valse verklaringen met betrekking tot informatie die moet worden bewaard door een handelaar met een federale wapenvergunning,
  3. Bezit van een vuurwapen door een persoon die een onwettig gebruiker is van of verslaafd is aan een gereguleerde substantie.

Deze 3 aanklachten zijn veel groter dan de belachelijke zg. ‘plea deal’ die hij had met de DOJ, waarbij hij in ruil voor het verklaren van ‘schuld’ bekennen zou, aan een paar kleine belastingmisdrijven, een rechtszaak kon ontwijken. Maar deze aanklachten gaan nog lang niet ver genoeg, gezien alles wat er inmiddels bekend is over de regelrechte misdaden van Hunter Biden, zelfs tegen het Amerikaanse volk. Bij lange na niet; want wat zou je denken van kindermisbruik..?! En wat te denken van de FBI, die rijkeluiskindje Hunter Biden, de zoon van de president, nog steeds en valselijk te ontlasten.

Op dit moment doen vele hooggeplaatsten er alles aan, direct of indirect, om Hunter Biden verantwoordelijk te houden voor diens misdaden EN er daarbij ook voor te zorgen dat zijn vader ook ten onder gaat voor de corruptie van de familie. Maar in het Huis van Afgevaardigden wordt bij elke stap tegengewerkt… De Democraten weten, dat ze deze beerput gesloten moeten houden, willen ze niet publiekelijk ALLE krediet verspelen. En wat te denken van de MSM, deze media doen gezamenlijk hun best om het te verdoezelen. Niet door te liegen, maar gewoon, de halve waarheid te vertellen..

Het onderstaande artikel laat zien hoe heftig de jacht is op Hunter Biden en hoe weinig je daarvan in Nederlandse MSM over kunt lezen/horen/zien. Wij bieden je dit verhaal aan, als essentieel onderdeel van de fundamentele onrust die in de VS heerst, van met name de betrokkenheid van Joe Biden bij de misdaden van zijn zoon en die van JOE BIDEN ZÉLF..! Als president en zeker als vice-president onder Obama, heeft Joe Biden zichzelf indirect verrijkt, als ‘neven-effect’ bij het helpen van zoonlief aan ‘bronnen van inkomsten’…

* * *

*

Zo worden Hunter Biden & Pa

langzaam ‘gelyncht’..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

*

Het verhaal gaat over de rol die Joe Biden speelde bij het inpassen van zoonlief Hunter, in de top-economische structuur van Oekraïne. Uiteindelijk blijkt het bedrijf Burisma bereid, Hunter op te nemen in de Raad van Bestuur. Niet dat Hunter iets fundamenteels toe te voegen had aan de bedrijfsactiviteiten, maar het was voor de Raad van Bestuur natuurlijk uitermate aantrekkelijk om met de zoon van de vice-president van de VS zaken te kunnen doen, of sterker nog, deze persoon in te bedden in het bedrijf.

Dát Joe Biden überhaupt contact zou hebben gehad met (kopmannen uit) de RvB van Burisma, is al bizar. Kijk naar bijgaande foto, waarbij Joe & Son hun partijtje golf speelden met hen.. Nu is er in de VS een klokkenluider opgestaan, die over deze zaak fijntjes de details uit de boeken doet; volgens de getuigenis:

Dit is de Oekraiense Openbaar aanklager Viktor Shokin. Hij werd ontslagen onder dwang van vice-president Biden. Shokin bleek corruptie-onderzoek te doen naar.. de handel-en-wandel van gasbedrijf Burisma en ene Hunter Biden in het bijzonder..!!

De Democratische vice-president Joe Biden had in 2015 een ontmoeting met een buitenlandse bankfunctionaris en de zakenpartner van zijn zoon Hunter om de uitbreiding van deals in Kazachstan te bespreken, zo blijkt uit deze belangrijke getuigenis. Toenmalig vicepresident Biden besprak naar verluidt de uitbreiding van de overzeese beïnvloedingsdeals van zijn familie, tijdens een persoonlijke ontmoeting in zijn landhuis in Washington, D.C., in 2015.

Aan deze vergadering namen ook Hunter Biden, voormalig bestuurslid van Burisma Devon Archer en een bankier uit Kazachstan deel. Deze Devon Archer getuigde in juli jongsleden, achter gesloten deuren voor de House Oversight Committee en onthulde daarbij de invloed van de Bidens. Tijdens deze getuigenis beweerde Archer, dat Biden op de luidspreker stond met zijn zoon tijdens meer dan 20 telefoongesprekken over buitenlandse zakendeals die teruggingen tot 2014.

Volgens Archer, dus een oud-zakenpartner van Hunter, verkocht de familie de toegang van toenmalig VP Biden tot het Witte Huis van Obama aan de hoogste buitenlandse bieder..! Maar in de ontmoeting in 2015 zei Archer dat hij de Bidens had ontmoet voor een exclusieve ontbijtbijeenkomst in de vice-presidentiële residentie in het U.S. Naval Observatory met Marc Holtzman, voorzitter van Kazachstan’s grootste bank, Kazkommertsbank.

Hun gesprek ging over Holtzman die toenmalig vice-president Biden lobbyde om zijn invloed aan te wenden om de toenmalige premier van Kazachstan, Karim Massimov, te helpen. Deze Massimov zit overigens momenteel 18 jaar in een Kazachstaanse gevangenis, nadat hij was veroordeeld voor hoogverraad en andere misdaden.

Holtzman zou volgens Archer, deze Massimov helpen om secretaris-generaal van de Verenigde Naties te laten worden, via lobby bij Joe Biden. Archer getuigde hierover: “Het ging over wie de volgende Secretaris-Generaal van de VN zou worden… Marc Holtzman lobbyde voor Karim Massimov, maar dat gebeurde duidelijk niet.”

En toen kwam BURISMA ter sprake..
Devon Archer voegde eraan toe, dat de ontmoeting ook plaatsvond om de energiedeal van Burisma in Oekraïne te bevorderen. Archer over deze deal die naar verluidt echter nooit gesloten:

“De andere redenen voor Massimov waren Burisma Eurasia, omdat hij de premier was, en Burisma probeerde zijn activiteiten uit te breiden, dus ik gebruikte de relatie om hem kennis te laten maken met het bedrijf – het land en nieuwe apparatuur en technologie en schone boringen; dus dat was – dat was waarschijnlijk een deel van de inspanning.”

Biden heeft herhaaldelijk beweerd dat hij nooit met zijn zoon heeft gesproken over buitenlandse zakendeals. Onlangs gaven de Republikeinen van het Huis een dossier vrij met meer dan 20 voorbeelden van bewijsmateriaal dat beweert dat president Joe Biden in het verleden betrokken was bij buitenlandse zakendeals van zijn familie. Wetgevers van de Republikeinen beschuldigden ‘Democraten en hun bondgenoten in de bedrijfsmedia van het negeren van aanhoudend en toenemend bewijs’.

Het bewijs dat tot nu toe aan het licht is gekomen door congresonderzoekers, geeft duidelijk aan dat Biden en zijn familie miljoenen dollars hebben verdiend aan betalingen door overzeese zakelijke belangen. Bankgegevens laten zien dat er geld binnenstroomde op rekeningen van de familie Biden van een energiebedrijf in Oekraïne, een participatiemaatschappij in China en consulting voor een Roemeense vastgoedmagnaat. Het is duidelijk dat vooral Joe Biden als Vice-president ver en ver over de schreef is gegaan. Zelfs zich schuldig heeft gemaakt aan landverraad..!

De onlangs naar buiten gekomen foto van Joe en zijn zoon Hunter Biden met 2 leden van de Raad van Bestuur van BURISMA in 2014 op een Oekraiense golfbaan. Bij hoog en laag houd Biden vol, dat hij ZELFS NOOIT IN OEKRAÍNE ZOONLIEF ONTMOET HEEFT..!

In het pre-justitieel onderzoek wordt ook beweerd dat Hunter naar schatting zo’n US$20 miljoen binnenhaalde via 20 lege vennootschappen en nep-rekeningen terwijl zijn vader vicepresident was. Archer vertelde wetgevers dat “Biden werd gebruikt als ‘The Brand’ en om ‘signalen’ van macht, toegang en invloed af te geven om de familie Biden te verrijken met buitenlandse bronnen,” schreef de commissie in het persbericht. Huisvoorzitter Kevin McCarthy (R-CA) heeft de commissies van het Huis opdracht gegeven om een formeel onderzoek in te stellen naar de mogelijk afzetting/IMPEACHMENT van president Joe Biden.

De stap kwam nadat de Republikeinen van het Huis maandenlang ‘serieuze en geloofwaardige’ zaken aan het licht hadden gebracht, over het gedrag van president Biden dat hij een ‘cultuur van corruptie’ noemde, aldus McCarthy. Marjorie Taylor Greene (R-GA), die deel uitmaakt van de House Oversight Committee die het impeachment onderzoek naar president Biden leidt, vertelde dat de vermeende bijeenkomst in 2015 in Washington D.C. zou kunnen bewijzen, dat Biden direct betrokken was bij de buitenlandse zakelijke transacties van zijn zoon. Marjorie Greene zei hierover:

“Dat heeft volledige toegang en deelname door toenmalig vicepresident Joe Biden. Het Amerikaanse volk moet dit allemaal weten en dat is precies wat ons aanklachtonderzoek zal opleveren – het bewijs … . Dit is precies waarom wij het afzettingsonderzoek naar Joe Biden leiden, omdat hij op het hoogste niveau heeft deelgenomen aan de zakelijke deals van zijn zoon Hunter Biden, en dat gaan we het land laten zien.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.