Advertentie

Wauw: Sywert lapt Hugo de Jonge erbij…!?


x
X

Wauw: Sywert lapt Hugo de Jonge erbij…!?

2022 WantToKnow.nl/be

x

Hugo de Jonge (CDA) beloofde in het debat over de mondkapjesdeal met de stichting van Sywert van Lienden, ’totale openheid’, maar wat velen niet weten, is dat een deel van de ‘Sywert-appjes’ tot nu geheim bleven. De Volkskrant wist er de hand op te leggen, zo blijkt donderdag 1 december. Hugo de Jonge en Sywert van Lienden blijken al veel langer contact te hebben gehad met elkaar over dit onderwerp. En Hugo de Jonge blijkt veel méér betrokken dan de man de wereld wil doen geloven en de Tweede Kamer op de mouw spelt...

Maar die betrokkenheid van De Jonge is iets wat zelfs Van Lienden niet wist. Dat niet alleen: daarnaast blijkt uit een door Van Lienden afgeluisterd gesprek ook, dat een topambtenaar vindt dat Sywert niet netjes is behandeld door het ministerie van Volksgezondheid. Daarbij blijkt uit de Volkskrantstukken dat Van Lienden geen € 9 miljoen over hield aan deze deal, maar bijna € 10 miljoen!!

De pikante details: Van Lienden incasseerde dit bedrag via de stichting ‘Relief Goods Alliance’ zo blijkt uit de onderzoeksresultaten van de FIOD welke de Volkskrant heeft ingezien. Sywert inde € 9.380.239 dividend en ook nog eens € 356.950 aan managementvergoedingen.

4 gedachten over “Wauw: Sywert lapt Hugo de Jonge erbij…!?

 1. Het zoveelste bewijs dat de tweede slaapkamer niet corrupt is, maar door-en-door verrot en van de eveneens door het WEF aangestuurde rechterlijke macht heeft de ‘politiek’ werkelijk niets te vrezen.
  Het is niet voor niets dat oud-politici als Dries van Agt (1931), Hans van Mierlo (1931 – 2010) & Hans van den Broek (1936) off the record hebben toegeven dat het politieke spel in Den Haag fundamenteel anders wordt gespeeld dan ons wordt voorgeschoteld door de Mockingbird press/ newspeak/ msm.

 2. Het onvoorstelbaar dat deze omhooggevallen schoolmeester op deze positie is gekomen .
  Nul ,nul, verstand in deze portefeuille gezondheid . Gres overschrijdend gedrag in deze verzonnen corona pandemie. Die doelbewust ingezet is als een angst pandemie. Zijn uitspraken ( van deur tot deur etc) leverde 70.000 aangiften tegen de Jonge .
  Mensen ( generatie uit de oorlogs jaren ) werden met deze uitspraak in de herinneringen van de joden vervolging en landverraders NSB gebracht . Om nog maar te zwijgen van zijn aanmoediging dansen voor Jansen . Het onvoorstelbaar dat dit soort sadisten vervolgens doorschuiven naar de portefeuille wonen . Het vertrouwen in deze door Klaus Schwab bestuurde poppen in de Nederlandse politiek ( met een heus WEF kantoor op Nederlandse bodem) is niet te bevatten of uit te leggen .

 3. Artsen….Advocaten….Rechters… Politici….Bankiers…… Het politieke kartel….Burgemeesters……De Demmincks…… Kalbsfleisch……..al die topstukken op die ministeries….. (laatstgenoemden waren dat ook)…..Pedofielen…..alles op belangrijke posities komt uit dat riool, omdat het koningshuis daar zijn telgen dumpt om derlui hoerenstreken te leren cultiveren……en allemaal in dier voege gelinkt aan de Bilderbergploeg……en zo voort….
  En zo voort
  Alles wat stinkt komt daarvandaan.
  Van der Lienden?…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.