Advertentie

Snowden’s documenten: ‘De VS-buitenaardse agenda’..!


Fars News alien hitler obama
Het begin van het bewuste persbericht op de website van het Iraanse persbureau’Fars News Agency’..

x

Hoe is het mogelijk..? Een Iraans persbureau,’Fars News Agency’ genaamd, een persbureau dat ongetwijfeld onder ‘auspiciën’ van de regering staat, meldt dat in het materiaal dat klokkenluider Edward Snowden bij zich had, toen hij overliep, uiterst heftig materiaal aanwezig is, met informatie over een ‘Alien-schaduwregering’ in de VS…

Vanzelfsprekend bekijken we deze berichten met kritische ogen, maar het zogenaamde ‘circumstancial evidence’ (gegevens en data die indirect een bepaalde richting uitwijzen), laat zien dat er wel degelijk reden is aan te nemen dat hier sprake kan zijn van een heftig nieuwsitem. We delen gewoon wat we te weten gekomen zijn en jij bepaalt of dat de moeite waar(d) is of niet.. OK?

 

x

Iraans nieuwsagentschap claimt:
X

‘Edward Snowden’s documenten bewijzen: buitenaardsen hielpen Adolf Hitler’..

x
en:
X

‘Deze aliëns hebben ook de controle over de huidige US-overheid;
x
En ZIJN wellicht de US-overheid’..!

x

x

Tonen Snowden’s documenten de buitenaardse agenda VS..?!

x
2014 © WantToKnow.nl/.be (bron: HIER)

x

Een Iraans nieuwsagentschap beweert in een artikel dat uit documenten van voormalig NSA-medewerker, Edward Snowden, zou blijken dat: ‘een buitenaardse/aliën agenda de huidige binnenlandse en internationale politiek van de VS domineert en dit al doet, vanaf zéker 1945.’  En volgens dit agentschap, ‘Fars News Agency’ genaamd, is deze schaduwregering van buitenaardsen de baas in de VS en zetelt deze in Nevada. Het zijn dezelfde aliëns die ooit de baas waren in het voormalige Nazi Duitsland.

De Washington Post plaatste dit bericht: ‘Het bewijs dat aliens in het geheim achter de Nazi’s zouden opereren, zou o,a, blijken uit het feit dat Duitsland aan het einde van de oorlog meer dan 1100 U-boten (onderzeeboten) bouwde; veel méér dan mogelijk zou zijn geweest met de menselijke technologie van die tijd’.

Maar de Washington Post gaat verder: ‘Maar dit is geen verklaring waarom aliëns, die toch in staat zijn tussen de sterren te reizen, dan onderzeeboten zouden hebben gebouwd, die zó incapabel waren tegen bijvoorbeeld de Britse marine, of waarom deze almachtige buitenaardsen dan niet in staat zouden zijn geweest de Nazi’s te helpen om de invasie van geallieerden te weerstaan. Soldaten die toch, in vergelijking met hun technische kunnen én vernuft, als een soort holbewoners zouden kunnen worden gekenschetst. Tot zover zijn het dus geen aliëns die erg ‘indrukwekkend’ zijn’.

Het was kennelijk zo, dat deze aliens zich, ná het verliezen van de oorlog, hebben gevestigd als geheime controlerende macht áchter de VS-regering. En volgens Fars News zou Snowden de betreffende documenten, waaruit deze beweringen zouden kunnen worden opgemaakt, ook hebben gedeeld met de Russische Federale Geheime Dienst (FSB). Fars News beweert verder, dat al deze claims die nu naar buiten komen uit de Snowden papers, feitelijk onlangs al werden bevestigd door de voormalige Canadese minister van Defensie, Paul Hellver..!! (Wij tonen je hieronder een presentatie (onderaan) en één van de verklaringen van deze man.. Indrukwekkend, to say the least!) Paul Hellyer, voormalig Minister van Defensie van Canada onthult in deze eerste video vele zaken. Een opname die tijdens een ‘UFO Burger-hoorzitting inzake openbaring’, tussen 29 april 2013 en 3 mei 2013 is gemaakt:

  • Sommige buitenaardse soorten die de Aarde ooit bezochten, doen dat nog steeds, zoals de ‘Zeta Reticuli’, Pleiadians en buiten-aardsen van Orion
  • Er wonen ‘Tall Whites’ op militaire vliegbases in de VS
  • CABAL: Het militair-industrieel complex, Bilderbergs, kartels
  • Schaduwregeringen, heersende elite, Rockerfellers, Bushes etc.

x

x

Hellyer beweert hetzelfde..!
Het Iraanse nieuwagentschap beweert dat Hellyer toegang heeft gekregen tot álle documenten die rond dit onderwerp in bezit zouden zijn van Snowden, en dat de FSB dit zou hebben georganiseerd. Hellyer zou al de juistheid van de documenten hebben bevestigd..! Dit zou zijn gebeurd, kort nadat Hellyer opgetreden was in het programma SophieCo van de zender RT/Russia Today. Uit de documenten zou blijken dat aliëns al duizenden jaren lang de Aarde bezoeken en dat sommigen van hen werken met de VS-luchtmacht in Nevada..

Maar natuurlijk zijn deze verklaringen van Hellyer in dit programma nauwelijks bewijs voor het bestaan van de documenten die door de FSB zouden zijn verkregen van Snowden. Hellyer is al vele jaren lang, bijzonder uitgesproken over de ‘aliën-agenda’. Uiterst opvallend natuurlijk voor een minister van Defensie.. Hij sprak er zelfs over op de publieke zittingen van het ‘Disclosure Project’ bij de ‘Citizen Hearing on Disclosure’ in 2013 bij de ‘National Press Club’ in Washington, DC.

Volgens Fars News, zouden de Russische authoriteiten uitermate bezorgd zijn over deze ‘bevestiging’ van het onder controle staan van de VS door buitenaardsen. Het zou gaan om een groep aliëns, die wel bekend staat onder de naam ‘Tall Whites’ (grote witten) en dat zou dezelfde groep zijn die achter de enorme opkomst stond van Nazi Duitsland in de jaren 1930.

Volgens de ‘Washington Post’ zou uit de verslaggeving van het Iraanse persbureau ook blijken dat ‘Iraanse semi-officiële nieuwsagentschappen klaarblijkelijk de reputatie krijgen dat ze samenzweringstheorieën naar een nieuw niveau kunnen tillen.’ De enige bron die kennelijk de beweringen van Fars News Agency lijkt te ondersteunen, over de Snowden-documenten met deze informatie over ‘buitenaardsen’ is de conspiracy website ‘Whatdoesitmean.com’.

Tot slot..
Natuurlijk is het verhaal van zowel de Washington Post, als het Iraanse persbureau uiteindelijk ‘maar’ gebaseerd op een observatie van journalisten die hun stuk schrijven. Feitelijk is er wel degelijk méér te vinden over de beweringen die het Iraanse persbureau doet. Velen van onze lezers hebben veel tijd in deze materie gestoken en wéten dat dit verhaal een harde kern-van-waarheid bevat..

Want kijk bijvoorbeeld eens naar het verhaal hieronderaan het artikel, van de Mail-Online, over de vermeende contacten die president Eisenhower,  eind jaren 1950/begin 1960-er jaren zou hebben gehad met aliëns.. Opgetekend door auteur Timothy Good.  Het lijkt erop dat, zéker als we de pertinente verklaring van o.a. Paul Hellyer beluisteren, er heel veel vuur moet zijn; zoveel rook zie je maar zelden als resultaat van een samenzweringstheorie…!

Paul Hellyer, oud-minister van Defensie van Canada:

x

x

x

Eisenhower alien agenda

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.