Advertentie

Snowden’s documenten: ‘De VS-buitenaardse agenda’..!


Fars News alien hitler obama
Het begin van het bewuste persbericht op de website van het Iraanse persbureau’Fars News Agency’..

x

Hoe is het mogelijk..? Een Iraans persbureau,’Fars News Agency’ genaamd, een persbureau dat ongetwijfeld onder ‘auspiciën’ van de regering staat, meldt dat in het materiaal dat klokkenluider Edward Snowden bij zich had, toen hij overliep, uiterst heftig materiaal aanwezig is, met informatie over een ‘Alien-schaduwregering’ in de VS…

Vanzelfsprekend bekijken we deze berichten met kritische ogen, maar het zogenaamde ‘circumstancial evidence’ (gegevens en data die indirect een bepaalde richting uitwijzen), laat zien dat er wel degelijk reden is aan te nemen dat hier sprake kan zijn van een heftig nieuwsitem. We delen gewoon wat we te weten gekomen zijn en jij bepaalt of dat de moeite waar(d) is of niet.. OK?

 

x

Iraans nieuwsagentschap claimt:
X

‘Edward Snowden’s documenten bewijzen: buitenaardsen hielpen Adolf Hitler’..

x
en:
X

‘Deze aliëns hebben ook de controle over de huidige US-overheid;
x
En ZIJN wellicht de US-overheid’..!

x

x

Tonen Snowden’s documenten de buitenaardse agenda VS..?!

x
2014 © WantToKnow.nl/.be (bron: HIER)

x

Een Iraans nieuwsagentschap beweert in een artikel dat uit documenten van voormalig NSA-medewerker, Edward Snowden, zou blijken dat: ‘een buitenaardse/aliën agenda de huidige binnenlandse en internationale politiek van de VS domineert en dit al doet, vanaf zéker 1945.’  En volgens dit agentschap, ‘Fars News Agency’ genaamd, is deze schaduwregering van buitenaardsen de baas in de VS en zetelt deze in Nevada. Het zijn dezelfde aliëns die ooit de baas waren in het voormalige Nazi Duitsland.

De Washington Post plaatste dit bericht: ‘Het bewijs dat aliens in het geheim achter de Nazi’s zouden opereren, zou o,a, blijken uit het feit dat Duitsland aan het einde van de oorlog meer dan 1100 U-boten (onderzeeboten) bouwde; veel méér dan mogelijk zou zijn geweest met de menselijke technologie van die tijd’.

Maar de Washington Post gaat verder: ‘Maar dit is geen verklaring waarom aliëns, die toch in staat zijn tussen de sterren te reizen, dan onderzeeboten zouden hebben gebouwd, die zó incapabel waren tegen bijvoorbeeld de Britse marine, of waarom deze almachtige buitenaardsen dan niet in staat zouden zijn geweest de Nazi’s te helpen om de invasie van geallieerden te weerstaan. Soldaten die toch, in vergelijking met hun technische kunnen én vernuft, als een soort holbewoners zouden kunnen worden gekenschetst. Tot zover zijn het dus geen aliëns die erg ‘indrukwekkend’ zijn’.

Het was kennelijk zo, dat deze aliens zich, ná het verliezen van de oorlog, hebben gevestigd als geheime controlerende macht áchter de VS-regering. En volgens Fars News zou Snowden de betreffende documenten, waaruit deze beweringen zouden kunnen worden opgemaakt, ook hebben gedeeld met de Russische Federale Geheime Dienst (FSB). Fars News beweert verder, dat al deze claims die nu naar buiten komen uit de Snowden papers, feitelijk onlangs al werden bevestigd door de voormalige Canadese minister van Defensie, Paul Hellver..!! (Wij tonen je hieronder een presentatie (onderaan) en één van de verklaringen van deze man.. Indrukwekkend, to say the least!) Paul Hellyer, voormalig Minister van Defensie van Canada onthult in deze eerste video vele zaken. Een opname die tijdens een ‘UFO Burger-hoorzitting inzake openbaring’, tussen 29 april 2013 en 3 mei 2013 is gemaakt:

 • Sommige buitenaardse soorten die de Aarde ooit bezochten, doen dat nog steeds, zoals de ‘Zeta Reticuli’, Pleiadians en buiten-aardsen van Orion
 • Er wonen ‘Tall Whites’ op militaire vliegbases in de VS
 • CABAL: Het militair-industrieel complex, Bilderbergs, kartels
 • Schaduwregeringen, heersende elite, Rockerfellers, Bushes etc.

x

x

Hellyer beweert hetzelfde..!
Het Iraanse nieuwagentschap beweert dat Hellyer toegang heeft gekregen tot álle documenten die rond dit onderwerp in bezit zouden zijn van Snowden, en dat de FSB dit zou hebben georganiseerd. Hellyer zou al de juistheid van de documenten hebben bevestigd..! Dit zou zijn gebeurd, kort nadat Hellyer opgetreden was in het programma SophieCo van de zender RT/Russia Today. Uit de documenten zou blijken dat aliëns al duizenden jaren lang de Aarde bezoeken en dat sommigen van hen werken met de VS-luchtmacht in Nevada..

Maar natuurlijk zijn deze verklaringen van Hellyer in dit programma nauwelijks bewijs voor het bestaan van de documenten die door de FSB zouden zijn verkregen van Snowden. Hellyer is al vele jaren lang, bijzonder uitgesproken over de ‘aliën-agenda’. Uiterst opvallend natuurlijk voor een minister van Defensie.. Hij sprak er zelfs over op de publieke zittingen van het ‘Disclosure Project’ bij de ‘Citizen Hearing on Disclosure’ in 2013 bij de ‘National Press Club’ in Washington, DC.

Volgens Fars News, zouden de Russische authoriteiten uitermate bezorgd zijn over deze ‘bevestiging’ van het onder controle staan van de VS door buitenaardsen. Het zou gaan om een groep aliëns, die wel bekend staat onder de naam ‘Tall Whites’ (grote witten) en dat zou dezelfde groep zijn die achter de enorme opkomst stond van Nazi Duitsland in de jaren 1930.

Volgens de ‘Washington Post’ zou uit de verslaggeving van het Iraanse persbureau ook blijken dat ‘Iraanse semi-officiële nieuwsagentschappen klaarblijkelijk de reputatie krijgen dat ze samenzweringstheorieën naar een nieuw niveau kunnen tillen.’ De enige bron die kennelijk de beweringen van Fars News Agency lijkt te ondersteunen, over de Snowden-documenten met deze informatie over ‘buitenaardsen’ is de conspiracy website ‘Whatdoesitmean.com’.

Tot slot..
Natuurlijk is het verhaal van zowel de Washington Post, als het Iraanse persbureau uiteindelijk ‘maar’ gebaseerd op een observatie van journalisten die hun stuk schrijven. Feitelijk is er wel degelijk méér te vinden over de beweringen die het Iraanse persbureau doet. Velen van onze lezers hebben veel tijd in deze materie gestoken en wéten dat dit verhaal een harde kern-van-waarheid bevat..

Want kijk bijvoorbeeld eens naar het verhaal hieronderaan het artikel, van de Mail-Online, over de vermeende contacten die president Eisenhower,  eind jaren 1950/begin 1960-er jaren zou hebben gehad met aliëns.. Opgetekend door auteur Timothy Good.  Het lijkt erop dat, zéker als we de pertinente verklaring van o.a. Paul Hellyer beluisteren, er heel veel vuur moet zijn; zoveel rook zie je maar zelden als resultaat van een samenzweringstheorie…!

Paul Hellyer, oud-minister van Defensie van Canada:

x

x

x

Eisenhower alien agenda

65 gedachten over “Snowden’s documenten: ‘De VS-buitenaardse agenda’..!

  1. Alles is propaganda. En we zijn allen bewoners van het Universum.
   Niets nieuws onder de zon dus.

 1. Buitenaardsen hebben al sinds de schepping essentiele inbreng in de ontwikkeling van de mens.Wat de vorige eeuw betreft hebben de zeer technisch ontwikkelde buitenaardsen een razend snelle ontwikkeling gebracht m.b.t. de communicatie en wapens.Wie nieuwsgierig is en een zeer waarachtig boek wil lezen over dit onderwerp: BUITENAARDSE BESCHAVING van Stef van den Aarde. De gebroeders Das hebben de informatie die Stef gaf weergegeven met tekeningen,waardoor zij nu Futuristen genoemd worden.Maar..zij zijn alleen maar kundige tekenaars.( Ivo Niehe) 5 of 12 jan. 2014.

  1. zondag avond, was toevallig bij een ‘goede vriendin’ , (bwaak, kan niet tegend denigrerende stempel etiketten, safety bitches hold their horses back stabbing assurantie land verNederland ka mentaliteit) toen dit uitgezonden werd, tv show Ivo Niehiel, was al lang uitgekeken op z’n vieze vice nep glad gestreken over geproduceerde kots showtjeszzz van het goede zwitser leven pensioen, maar herkende direct de tekeningen, van de gebroeders Das, was 13 toen ik dit boek las en iets in mij zei dat het docu materiaal was, geen fictie, nu tig jaar later, coward lafaard Ignorant van de main stream Na-Ivo repte geen woord over dat boek, wel een paar flashes van de amazing verbluffende technisch kloppende kleurige tekeningen van de gebroeders Das, ver in de 80 en still alive en kicking, net als dokter Hans Moolenburgh, de senioren mogen het weer doen, Stefan Denaerde (nickname schuilnaam voor Ad Beers, directeur Scania nederland van toen) is later door z’n familie voor gek verklaard en uitgekotst door vrienden collega’s en bekenden, en dood ongelukkig gestorven, boom van een intelligente moedige kerel, ik kots op verNederlanders, zo doen we dat met mega mannen en vrouwen… Heb er op mijn dertiende een spreekbeurt over gehouden, bij het vak Nederlands, in de brugklas, gelukkig redelijk vooruitstrevende NEderlandse leraar, zal de man niet vergeten, ging mij niet afbranden, ondanks doodse stilte in de klas, wat deed ik raarrrrr, wat doet iemand van 13 jaar met zo’n boek? Nu zijn we meerdere decennia verder en wat zijn we opgeschoten met z’n allen? verder in de diepe donkere middeleeuwen of eens de kopkleppen afgooien en kennis nemen van, tot in de details, door focus, jah tijd en energie besteden aan iets dat je met geen mogelijkheid onder het tapijt had mogen schuiven…

   Cosmic Encounter – Stefan Denaerde interview Part 1
   http://www.youtube.com/watch?v=QXueHVKRCS8

  2. Mooi Hyper, komt Stefan toch weer terug. Ik heb vroegâh een paar boeken van hem gelezen oa het scheppingsparadigma. De Uboot aliens die hij tegenkwam waren best vriendelijk.

 2. Als dit verhaal idd een kern van waarheid heeft sluit het mooi aan bij de dingen die Al Bielek en Phill Schneider jaren geleden al riepen. Ook dat verhaal van die honderden U-boten lijkt aan te sluiten op eerdere informatie zoals die over de nazi/alien basis op antartica waar de gealieerden na de 2e wereld oorlog toch nog een nederlaag leden tijdens operation high jump. De details rondom deze operatie zijn tot op de dag van vandaag staats geheim.
  Het verklaard trouwens ook de gigantische defensie uitgave van de v.s.
  Als je de mogelijkheid hebt om allerlei nieuwe techologie uit te proberen en toe te passen dan doe je dat natuurlijk als megalomane supermacht zijnde, denk b.v. aan het solar warden programma.

  Mocht deze info kloppen en naar buiten komen (wat me sterk lijkt gezien alle censuur in de msm) dan vrees ik voor chaos. Niet alleen zal het voor grote groepen mensen al bijna niet te snappen zijn dat er aliens op aarde zijn. Maar het feit dat de werkelijkheid totaal anders is dan ze altijd dachten/geleerd hebben kan voor veel mensen die hier totaal nog niet mee bezig zijn een enorme shock zijn.

  1. Tim, je krijgt wat jezelf verwacht te krijgen (intentie). Gedachten zijn krachten! Ga daar zorgvuldig mee om.

  2. @T.V.: het is een kwestie van puzzelstukjes passen, maar dan zodanig, dat je geen (verkeerde) stukjes in gaten gaat duwen, die eigenlijk/feitelijk niet pássen..!
   @Tim/Odette: Dat die chaos dan mag werken als ‘Kleine wasjes, grote wasjes. Laat maar lekker draaien’.. Met het woord op ‘lekker’.. Vertrouwen dat het goed gaat, idd je gedachten zijn krachten..

  1. Monika, ik kan je even niet volgen.. Wat bedoel je met ‘een beetje belangrijk doen’ door Eisenhower..? Het gaat over het ‘Military Industrial COMPLEX’… Het gaat om de volledige vervaging van de grenzen tusssen het INDUSTRIËLE gebied en het DEMOCRATISCHE, maar vooral onafhankelijke bestuur van het land.. Toen al.. En wat bleek, de president ná hem, zei preciés hetzelfde, alleen nog een toontje steviger..!! En ja, dat was genoeg om aan de ‘criminele’wedstrijd mee te doen: ‘Kunt u met uw hoofd een kogel tegenhouden?’..

   En wat zien we nu, bijna 50 jaar later…?? Osama Bin Laden is gecreëerd en om deze man op een ezeltje te stoppen, een man die met laptops in staat blijkt (de officiële versie dan) 4 vliegtuigen op het ‘bestuur van de VS’ af te sturen, diende het budget van het Amerikaanse ministerie van Defensie met zo’n 50% te worden verhoogd.. Bush jr. bleek in staat het Congres te overreden het defensiebudget in 2002 te brengen naar zo’n 620 US$. Terwijl de jaren ervoor het op 400+ miljards US$ zat.. Ik geloof niet dat Eisenhower érg belangrijk zit te doen.. 🙁

  2. Het is allemaal een toneelvoorstelling…wat wil je nu wat we met deze info doen? Het meeste gaat over Eisenhower (die als belangrijk wordt neergezet) die blijkbaar met aliens contact heeft gehad, en dat de VS bestuurd werd/wordt door aliens, net zo als Duitsland tijdens de oorlog…? En dit werd gebruikt om het budget van de VS te verhogen voor wapens/industrie….ja zou kunnen het is een mogelijkheid…

  3. Nou beetje vreemd misschien, maar begrijp denk ik wat Monika wil zeggen, dat Eisenhouwer belangrijk zit te doen, met in zijn achter hoofd alle geroofde en buit gemaakte technische kennis van Duitsland,
   dat Paperclip gebeuren gaf de door braak in dit corporatieve/oorlogs denken, hoe groot de US achter stand was, er waren tussen de 3-6 Cherman tanks nodig om 1 tijger tank buiten gevecht te stellen.

  4. ‘The bottom line has two options; either the whole story is pure fantasy, or Nazi secrets of anti-gravity were gobbled up at the end of the war by Allied Intelligence and given a security classification Above-Top-Secret, with all evidence meticulously hidden or destroyed.

   However, it should be noted that anti-gravity propulsion systems, such as the Vril legend suggest, would make all aerospace and avionic technologies obsolete overnight – and these are huge multi-billion dollar industries directly tied to the international petroleum cartels. Surely these combined military/industrial interests would possess the means and the motive to obliterate any conclusive history of German anti-gravity research.
   Allegedly the Rockefeller Foundation paid $139,000.00 in 1946 to commission the publishing of an “official” history of World War II that deleted any and all references to the mystical and occult interests of the Third Reich.’

   One of the Rockefeller Foundation’s major contributors was…Standard Oil!

  5. MONIKA, het gaat er om wat er is gegeven, en wat is de intellectuele verkrijgbaarheid, toen 3 Nederlandse provincies, de wereld handel en wereld zeeën konden beheersen, en het een hoog staand intulectueel stukje wereld werd, ik heb het over onze gouden eeuw, het was in handen van mensen met veel gezond verstand, dat ook goed werd gebruikt, de drijfveer was geld en macht, ten minste zo wordt het, door het jaloerse onverstand neer gezet, maar wat ik voel en weet ging het in wezen over kennis, ontdekken, zoeken naar waarheden, technische mogelijkheden, dit is allemaal ongedaan gemaakt door jalousie, het creéeren van een koningshuis, het intellect ebde weg en werd herplaatst door een doorsnee domheid, begeleid door een religeus dogma om de gaten op te vullen, en zo kreeg een kleine intelligente groep door verregaande samenwerking weer wat in de melk te brokkelen, spaanse en portugese Joden, het zelfde is gebeurd met Duitsland, zijn techniek en kennis gestolen, een grote lege dop is wat blijft.

  6. En Standard Oil, SO = Esso, is door papa Rockefeller opgericht.

   Monika, het is mijn gevoel zaak om nóg een laag dieper te graven.. Het gaat over het verhaal van de Jezuieten, over de ‘buitenaardsen’ die feitelijk de dienst uitmaken op Aarde. Je ziel aan de Duivel verkopen, kan dit betekenen, dat je je overlevert aan deze club(s?). Het is dan niet moeilijk ook in hun wereld te duiken.. Waarom zou Eisenhower geen koekoeksei hebben binnengehaald. Als je een uitvinding binnenhaalt, weet je dan ook -en maakt het überhaupt wat uit- wie de uitvindert is…? Maar als je met die hele ‘Operation Paperclip’ ook buitenaardsen binnenhaalt (waarvan ook nog maar eens de vraag is of US-presidenten ervan op de hoogte zijn gebracht!), dan sta je toch wel even te kijken.
   Als vervolgens deze buitenaardsen met ‘krachten achter de schermen’ samenspanden, tja, dan het je wéééér een ander scenario..!

   Dan de kwestie van: Waarom zouden buitenaardsen ons nodig hebben, behalve domineren en de ‘baas’ spelen..? Simpel Monika, om onze GROOTSHEID.. Het licht dat we dragen is van een dusdanig hoge frequentie, dat er een bijna ‘afschrikwekkende’ uitstraling van uit kan gaan, voor hén.. De technisch hoogbegaafden, die de toegang tot die hoge liefdesfrequentie ontberen, er naarstig naar op zoek zijn..

   En dan zijn er de sterrenvolken die WEL toegang hebben tot die hoge liefdesfrequentie.. Judith Moore presteert regelmatig, ik ben daar af en toe bij, channelings, waarvan de tranen me over de wangen rollen.. To say the least..! Het leven is mooi; voel vooral die onmetelijke vrijheid..

  7. zo zo, Guido (4.8), dit heb ik nog niet eerder van je gelezen. Wat je hier beschrijft doet me o.a. denken aan een boek dat ik van Patricia Cori heb gelezen. Wat je hier beschrijft, konden we daar maar vaker hier over bomen. Daar voel ik wel wat voor. 🙂
   Het is toch echt idd imo ook de gedachtekracht. Dus ipv al onze gedachte over de negatieve zaken te laten gaan, vind ik zaken mbt licht veel zinvoller.

  8. Het positieve belichten en het negatieve dankbaar zijn voor de aanwezigheid. Niet afkeuren, maar bewust kennen. ‘Niet afkeuren’ gaat in die zin al té ver.. 😉

  9. ja dat is zo, je moet imo het slechte wel (her)kennen, het weten en naast je neer kunnen leggen in die zin, niet je leven erdoor laten vergallen en bewuste keuzes maken met alledaagse zaken. 🙂 dankbaarheid dat je daardoor het goede beter kunt zien en meer waardeert.

 3. Ik moet altijd denken aan al die uitgestorven volkeren en volkjes, die door menselijk contact een ziekte opliepen, waar een hele grote prijs moest worden betaald om tot een immumiteit te komen, voorbeelden beleefd en opgetekend door Europese ontdekkings reizigers langs de zijde route, het ééne jaar bevolkt met mensen, vrouwen-kinderen, paar jaar later geen kip te zien, veel verse graven, conclusie veel gestorven de rest weg getrokken, de luis was een van de grote dood brengers, en de ratten, en de mensen zelf
  Waar ik heen wil, bij een eventueel contact, lopen wij het risico, want naar alle waarschijnlijkheid zijn zij verder in hun ontwikkeling, het zou wel eens een veel minder liefde vol gebeuren kunnen zijn, als dat wij ons voorstellen.

  Waar ik heen wil, dit staa

  1. Dat is precies waar Stphen Hawkin ons voor heeft gewaarschuwed. Ik geloof alleen niet zo in dit soort hollywood scenario’s.ik ben bang dat het allemaal veel subtieler gaat…

  2. Ik denk overigens niet dat ‘ze’ per definitie het slecht met ons voor hebben maar dat de verschillende rassen(en misschien zelfs facties binnen die rassen) er hun eigen agenda op na houden. Die agenda houd niet perse rekening met ons maar zou ook zomaar van goede wil kunnen zijn.

 4. Een quickscan van het bericht: Snowden, Iran, Obama, Washington Post, Fars, Hitler en Nazi, Eisenhower. Met de beste wil, zo’n bericht kun je toch niet serieus nemen! Ik zou er Sotchi’14 bijdoen, Burum in Friesland, Webcampleisters en de 11 stedentocht.

  Dat buitenaardsen in internationale politiek een rol spelen op de achtergrond is geen nieuws meer. Maar graag wat meer kwaliteit in de berichtgeving.

  1. Komt in orde.. Ik begrijp uit allemaal zelfstandige naamwoorden, dat het verhaal nu de -in jouw ogen- vereiste kwaliteit ontbeert.. Dat mag natuurlijk, maar ga je dan vanuit een camouflage-hutje je verhaal opdreunen, of heb je zelf INHOUDELIJK, KWALITATIEF, SUBJECTIEF wat te melden..? Waar een mooie discussie op zou kunnen volgen, die alle partijen verder brengt..!
   Van dit soort reacties krijg ik altijd een beetje buikloop. Op zich voor Patty zélf geen probleem..

   Serieus Patty, lees ajb je reactie nog eens na, probeer dan in ieder geval aan te geven, wat de zelfstandige naamwoorden -door jou genoemd- te maken hebben met wat je wil(de) zeggen.. OK? Je mag van alles vinden, maar realiseer dat het ALTIJD in het kader is van:
   Wat Pietje vindt van Kareltje, zegt meer over Pietje dan over Kareltje!

   Ben benieuwd of je nog meer te vertellen hebt. Meer van wat je écht bedoelt zeg maar.. Alsjebegrijptwatikbedoel.

  2. Als ik u was zou ik eerst zelf eens nalezen wat u geschreven en getoond heeft. Neem alleen die foto aan het begin! Verder hoef ik toch niet te gaan? Van zo’n foto van Obama en Hitler en een alien krijgt iedereen buikloop of is dat soms de bedoeling? Wat denkt u daar nu mee te suggereren? Heeft u dan geen enkele scene voor al het werk dat is gedaan door serieuze Ufo onderzoekers, die het onderwerp Ufo’s en buitenaardsen’ op delicate wijze aan het publiek willen voorleggen. Het is al moeilijk genoeg. Je moet een moment hebben gedacht, ik doe deze foto erbij. Dat zegt erg veel over u. Zo’n foto richt schade aan het nieuws dat u zo graag wereldkundig wil maken. Dat is wat ik bedoel met slechte berichtgeving. Dat ligt ongeveer op het niveau van: foto van Rutte, pistool erbij en een vrouw in bontjas met de titel: Heeft Rutte soms banden met de Russische maffia via dochter Putin in Voorschoten?

   En iets anders: waarom eigenlijk niets over president Truman? Hij was het die de eerste contacten legde met buitenaardsen. Eisenhower moest eerst alles nog leren.

   En over Snowden: bij mijn weten heeft hij (nog) niets losgelaten over buitenaardsen. Er is nergens hard bewijs dat ET en hij in één adem of filpmje wordt genoemd. Hij kijkt wel uit. Men wil dat wel graag maar het is helaas niet zo.

  3. Grappig verweer.. Je beweert iets, ik zeg daar iets over en vervolgens zeg je dat ik moet gaan lezen wat ik geschreven (vertaald) heb..?? Vreemde reactie. De teruggekaatste kaatsende kaatsbal.. Weet je Petty, doe lekker je ding, als je er een wedstrijd van maakt, dan komen we niet veel verder.. Dus nog maar een keer dan?
   Wat is er bijv. fout’ aan die foto.. ‘Hitler, Obama en een Alien-plaatje’..?? Je kunt het kennelijk niet onder woorden brengen..?? Heel bizar ook dat je er in mijn ogen zo’n verhaal van maakt, ZONDER te zeggen wat er dan ‘fout’ is/zou zijn.

   Het plaatje komt trouwens ook nog eens uit het originele bericht van het Iraanse nieuwsagentschap.. (Voor het geval dat je dat gemist hebt..!!)
   En.. Je roept er dan ook nog eens NIET bij, ‘fout in mijn ogen’… Nee, het is kennelijk zonder meer fout.. Kijk Petty, als je deze manier van delen met elkaar volhoudt, dan komen we niet veel verder. (Ik heb trouwens al mijn tekst nogmaals gelezen..)

   Tot slot: Wat is er mis met die Canadese minister van Defensie..? Heb je die video’s bekeken? En…?? Je had liever gehad dat Truman over het voetlicht kwam..? Wat vind je van het verhaal van Paul Helyer, überhaupt? En weet je Petty, vooral je toon over wat ‘zeker’ is, ‘nog niet zeker’ enz. is opmerkelijk in mijn ogen. Wat wéét je eigenlijk zélf van, in het kader van ‘het fijne’..
   Maar fijn echter dat je ons even hebt bijgepraat over ‘hoe het allemaal is’.. 😉

  4. Je ziet ze vliegen of je ziet ze niet vliegen. Ik zie dagelijks van alles vliegen maar zal het niet uitleggen wat want dan wordt ik toch weer niet serieus genomen… Enne trouwens heeft Guido wel een heel mooie luxe schotel, we zetten hem regelmatig in de was na een goed sop beurtje ontvangt ie van alles weer stukken beter via de Sat.

  5. Guido zegt: We delen gewoon wat we te weten gekomen zijn en jij bepaalt of dat de moeite waar(d) is of niet.. OK?
   Ik zeg: Niet de moeite waar(d). Maar ik moet me verklaren van Guido. OK nog één keer en dan geef ik het op:

   wanttoknow.nl neemt het bericht over van openminds.tv (1x)
   Deze neemt het over van Washington Post journalist Max Fisher die het zelf al niet serieus neemt (2x). Fisher heeft het weer van Fars (Iraanse nieuws agentschap). (3x) Hoezo Iran????? Zit de rest van de wereld te slapen of zo?
   Fars heeft het weer van whatdoesitmean.com (4x) Geen idee wie of wat deze site in de lucht houdt en waar ze zitten

   En deze website heeft het weer van ene Sorcha Faal (5x) Een amerikaanse programmeur: http://rationalwiki.org/wiki/Sorcha_Faal
   Dan het bericht over Eisenhower: Het bericht van Eisenhower is niet zeker, maar wordt zo wel gebracht! Ook raar.
   zie http://www.ufoevidence.org/documents/doc856.htm

   Over Snowden: Nog nergens op internet bewijs gezien dat Snowden zelf over buitenaardsen praat. Wel over documenten die er zouden zijn waar het in zou staan dat iemand dat zou hebben gelezen enzovoorts. Jaja .. We wachten gewoon eerst even af

   En zo ontstaan de roddels. Mijn bezwaar is het papagaaien van nieuws van dubieuze websites. En het artikel opleuken met een plaatje van hitler en een Obama (hebben niets met buitenaardsen te maken) helpt ook niet echt.

   En daarom vind ik het niet de moeite waar(d).
   Dat aliens geinfiltreerd zijn in regeringen lijkt mij echter wel geloofwaardig gezien al het ufo onderzoek dat ernaar is gedaan. (www.exopolitics.org)

  6. oeh wat akelig veel 7 en 3 in de link Cozmic. Ik zeg akelig, omdat het stuk niet lekker aanvoelt (dan lees ik het ook meestal niet). 7 en 3 gebruikt als lokkertjes?

  1. We geloven voorlopig de ex-minister op zijn woord. Hij is té gedreven om daarover te gaan staan ouwehoeren. Toch?
   Tja, en dan komt de rest vanzelf… lol

 5. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Tot er Extaterrestrails rassen opduiken op de Aarde, deze die verder gevorderd op ruimtevaartwetenschappelijk gebied voor kennis en techniek, dan degene die hier als Extraterrestrials die op Aarde verblijven. De keuze is vlug gemaakt, partnership in vriendschap, vrede en veiligheid waar de lat gelijk komt te liggen.

  1. Lucky you 😉 Zo maagdelijk puur en onvervuild, snel weer terug onder die steen kruipen dan maar hè?

  2. Ach wat doen al die News Acency’s toch als het om non-nonsens gaat, zeg maar het verslaan ervan. TRUST NO ONE, zeggen ze nog uitdrukkelijk en dat geldt natuurlijk hier ook voor op WTK. Ze zitten hier ook al om je iets aan te smeren onder de ‘Code Name of Rare Nose Federation’. Je bent dus gewaarschuwd bij deze. (en ze zijn inmiddels al met velen)
   http://www.youtube.com/watch?v=9UihMavjguY

  3. Die Gravatar is ook niet voor niks bij jou terecht gekomen Paulus.. Open your mind.. It’s like a parachute.. It ONLY WORKS when its OPEN..

  4. Maar ja, je reactie gaat ook over ‘Ik’, in plaats van het artikel.. 🙄

  5. Als je goed observeert Guido is die allang Open Minded. Half Internet staat er al bol van en het is iets wat niet zomaar uit jou toverduim gezogen is. Zal m’n Gravatar wel weer eens aan passen Guido, je struikelt er de laatste tijd wel iets te letterlijk er over.

 6. Volgens veel US artikelen, zitten de Amerikanen te wachten op een Amerikaanse Putin, die de US Oligarchen en de AIPAC organisatie buiten spel zet, ze hopen dat Putin het vol houd tegen alle smerige trucs, ik hoop het ook, volgens mij wil deze man vrede.

  1. DETTOL Odette, is ontwikkeld om zwarte mensen in zuid Africa van hun penetrante lichaams lucht te ontdoen, ja andere mensen andere zeden en gewoontes.

  1. Ja mooi Odette, de volgende zin uit de tekst heb ik zelf al ooit reeds uitgesproken met onderstaande toevoeging en als waarheid voor mezelf bestempeld. Op een gegeven moment met alles wat je weet komt een ieder tot deze conclusie:

   “Alles wat je je maar voor kunt stellen, kunnen we nu al doen”. ”
   mijn toevoeging was: goed of slecht& gruwelijk het is er allemaal al. Alles wat een mens kan bedenken is reeds ten uitvoering gebracht.

   Hetzelfde als: the Sky is the limit; er is dus geen grens. Alles kan!

  2. bij de ‘buren’ zijn ze zoals altijd nog veel bezig met ufo fenomenen. En alle bekende reacties op die berichten zijn ook erg vermakelijk 🙂 en heeeel veeel herhaling (van ongeloof en perse het onderwerp belachelijk willen maken)
   Zal wel met zelf bescherming te maken hebben.
   Dat het voor de massa verborgen blijft verbaast me niets. Misschien jammer aan de ene kant, ach ik vermaak me hier ook prima. 🙂
   En trouwens misschien ook wel beter, het zou een hele technologische sprong kunnen betekenen en of dat nou fijn zou zijn betwijfel ik.
   Een mooie combi van respect voor de natuur & techniek zal met de huidige machthebbers nog lang op zich laten wachten.

  3. Men is allang stukken verder, wat vandaag nieuw lijkt was gisteren alweer oud. En ja sommigen denken wat ze voor het eerst zien gloednieuw is. Zie het maar eens met computer tehnologien, wat je op de markt ziet verschijnen als gadgets or wannahaves is allang weer oud want men is al met verbetering nr. x zoveel bezig.

 7. Ik ben hier jaren geleden vertrokken omdat ik de wisseling vd wacht met Tessa en Guido als onprettig heb ervaren. (mijn mening) Steeds zitten er twee tot drie maanden tussen dat ik weer even op wtk kom in de hoop dat de toon van de artikelen en de comments van Guido een volwassener toon krijgen.
  Commenters krijgen bij iedere recalcitrante zin om de oren geslingerd dat er niet bij staat dat het een mening is, maar in de artikelen zelf staan (vaak onbewezen) meningen als vaststaande feiten opgeschreven.. Ieder blijk van twijfel of kritiek op een artikel komt je steevast op sarcasme en sneren te staan.
  Hier even een paar copy paste voorbeelden
  # Van dit soort reacties krijg ik altijd een beetje buikloop (Petty zegt dus misselijkmakende dingen, een beetje, maar toch..)
  # Serieus Patty, lees ajb je reactie nog eens na, probeer dan in ieder geval aan te geven, wat de zelfstandige naamwoorden -door jou genoemd- te maken hebben met wat je wil(de) zeggen.. OK? (Petty is iet niet serieus genoeg bezig, ze zit maar wat te dollen) (ze schrijft wel woorden maar niet wat je “wilde” zeggen die Petty toch,)
  # Ben benieuwd of je nog meer te vertellen hebt. Meer van wat je écht bedoelt zeg maar.. (Petty schrijft veel woorden maar ze bedoeld er niets mee, althans niet wat Guido’s oren streelt)
  # Grappig verweer.. (Phew Sarcasme ten top)
  # Maar fijn echter dat je ons even hebt bijgepraat over ‘hoe het allemaal is’.. 😉 (ai!! pijnlijk om te lezen zeker bij een webmaster met kennis van zaken)
  Wat een gesneer en een parade van sarcasmes Guido en als je dan toch op sarcasme safari gaat neem dan de moeite om even twee keer te kijken wat iemands(gebruikers)naam is. Dus Petty ipv Patty.. ik noem jou nu ook Guido en niet Kwiedo.. Dat heet respect en dat hoort uit je artikelen, je comments en de manier hoe je bezoekers aanspreekt te blijken..

  Je hebt een voorbeeldfunctie hier maar wat ik ervan merk is dat je tenen veel te lang zijn en snel in de verdediging schiet met gesneer, sarcasme en “bijdehand” gedrag vertoningen. Laat WTK lekker WTK.. Deze site komt er wel, ook zonder jouw verdedigingsdrang. Het zelfreinigend vermogen krijgt hier nu geen voet aan de grond. En ook jij creëert je eigen werkelijkheid.. afijn je weet hoe het werkt.
  Bovenstaand is allemaal mijn mening en ik denk dat ik hier nog eens een keer kom als de vogels weer eitjes leggen..

  1. Heerlijk lijkt me dat, zonder voorbeeldfunctie lekker aan de slag te mogen. Eens.. In a land, far far away..
   Mooie belerende toon voor iemand die kennelijk haar/zijn commentaren zorgvuldig voorbereid, een notitievelletje vol heeft staan van commentaren van de afgelopen maanden. Alsof je zonder niet geloofd zou worden.. Niks zeggen: juridische achtergrond (Pietje Precies/bewijzen) en/of ICT waarschijnlijk.. (Mooie ‘naam’ heb je)
   Dan zo’n heeeerlijk zin: ‘Ik ben hier jaren geleden vertrokken..’ LOL.. Grappig om om de zoveel tijd terug te komen. Wat Nick zegt over Guido, zegt meer over Nick dan Guido. Denk ik.
   En dan hier precies onder dit ‘buitenaardse verhaal’ weer posten.. Bizar Nick, ik vind het een kille, afstandelijke reactie. Voor iemand die voorbeeldfuncties zo op prijs stelt, stel je me ernstig teleur als reagluurder.. Maar ik kan niet wachten tot de vogeltjes een ei hebben gelegd. (Doen ze dat trouwens ook onder die steen waar jij woont..?? Daar waar ‘voorbeeldfuncties’ zeg maar, de best betaalde banen zijn..)

  2. Heb overigens geen enkele behoefte me te gaan verdedigen Nick, als dat je bedoeling was. Voel me niet aangevallen oid. Gewoon: ‘welkom stranger’ op deze site! (Of had ik dat al gezegd..?)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.