Advertentie

Onze bijdrage aan de ‘klimaatweek’ (2)..!


X
X

Onze bijdrage aan de ‘klimaatweek’ (2)..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Luister en lees naar deze mensen, die NIETS te winnen hebben bij hun verhaal over de FEITEN rondom ‘klimaatverandering’.. Heb je -allereerst- weleens de gedachte de revue laten passeren, dat er van een planetaire klimaatverandering sprake zou kunnen zijn. Kijk naar de eerste video met David Wilcock, die je in 7 minuten tijd, een volledig ander perspectief aanreikt, dan HET SCHULDVERHAAL VAN DE MENS, die verantwoordelijk is voor klimaatverandering, d.m.v. zijn CO2-uitstoot.. Een waardevol verhaal, waarbij FEITEN VAN NASA de basis vormen. Daar beginnen we mee:

Het hele zonnestelsel, niet alleen onze kleine planeet Aarde, ondergaat momenteel diepgaande, nooit eerder geziene fysieke veranderingen. Luister naar de essentie van het verhaal van David Wilcock. Hij behandelt een aantal belangrijke voorbeelden, wetenschappelijk gedocumenteerde FEITEN, op basis van een groot aantal gepubliceerde mainstream bronnen, zoals NASA..!

We bieden je hier de vertaalde Engelse tekst aan van het transcript van deze video

Interplanetaire klimaatverandering,

dat is NASA’s heetste geheim!

Nu kunnen we verder kijken en de ‘smoking gun’ vinden, want we kunnen naar alle planeten en de zon kijken en veranderingen zien, net zoals we op aarde zien. En ik ga jullie daar iets van laten zien. Dit is een samengestelde grafiek van de zonneactiviteit, gebaseerd op kernmonsters van Antarctica en de Noordpool en wat u ziet, is de totale hoeveelheid zonnevlekkenactiviteit. Dit is wat het de laatste jaren heeft gedaan. De enige keer dat de zonneactiviteit hoger was dan nu, was dat toevallig 11.000 jaar geleden, wat in de oude leer wordt geassocieerd met wat? Wat gebeurde er 11.000 jaar geleden? Atlantis viel toch? Kan dat verband houden met de zonneactiviteit? Zeker weten! Dus we zijn nu op het sterkste punt in 8000 jaar sinds dat gebeurde.

 •  Mercurius heeft een magnetisch veld. Toen Messenger langs kwam in 2008 was dat niet te zien, de jaren 70 met Mariner 10. Dat is een grote verandering op Mercurius.
  x
 • Op Venus is de groene gloed aan de nachtzijde met 2500% toegenomen. Dat is actieve zuurstof. Dus de atmosfeer van Venus verandert weer in iets dat kan worden ingeademd.
  x
 • Op Mars groeien de ozonwolken, zoals u hier kunt zien. Dat er eerder geen wolken op Mars waren, is gloednieuw. De poolkappen op Mars smelten. En de media noemen het ‘opwarming van de aarde’. Maar er zijn geen SUV’s op Mars, niet dat ik ooit heb gezien…
  x
 • Jupiter heeft van die witte ovalen, die verdwenen tussen 1997 en 2000. Drie ervan en dan smelten ze allemaal samen. En deze wetenschapper, dr. Phillip Marcus, dacht dat Jupiter daardoor 18 graden warmer zou worden in slechts tien jaar. Als dat op aarde zou gebeuren, wat zou er dan gebeuren met al het leven op aarde zoals wij dat kennen? Toast, toast. Dus er is een enorme opwarming van Jupiter gaande, dat was de voorspelling gebaseerd op wat er zou gebeuren in 2000; dat is ongeveer de tijd dat hij deze voorspelling deed. Hij zei 10 jaar. Kijk wat er acht jaar later gebeurt: Jupiter heeft razende onweersbuien en wereldwijde opschudding torenhoge stormen, meer dan honderd kilometer hoog! De zeldzame stormen zijn een teken van recente onrust op de planeet. En dit is het plaatje: deze heldere hete plekken zijn nooit eerder gezien. Dit is extra hitte die er niet zou moeten zijn. en de kleuren van de ringen veranderen.
  x
 • Als je naar Saturnus gaat, zie je een gegroeide plasmatoren. Dit rode gebied was er eerder niet. Dat is allemaal geladen energie die van de zon komt. Jupiter heeft er ook een om zich heen, waar ik in deze presentatie geen tijd voor had, omdat we hem moesten inkorten. Je ziet enorme röntgenstraling van de evenaar van Saturnus komen, ook een nieuw fenomeen. Nogmaals, u ziet een hete plek zoals ik u net liet zien op Jupiter. De razende stormen van wereldwijde onrust in 2008; hetzelfde gebeurde in 2004. Waar komt al die energie vandaan? De planeet gaat gewoon als er energie uitkomt; het is verbazingwekkend!
 • Uranus zegt van 1986 leek op groene erwtensoep, met nauwelijks erwten, alleen het groene gedeelte. Niets te zien, het is nu gewoon erg plat. Dit is valse kleur, dus daarom is dit helderder dan dit. We zijn niet zozeer bezorgd over de kleur, we zijn bezorgd over deze kleine jongens, want dat is wat we eerder niet zagen! Dit zijn enorme stormen en vergeet ook niet: Voyager 2 vloog langs Uranus. Die zag de hele planeet, niet alleen de kant die wij zien. Dus zelfs met een satelliet die langskomt, zien we nu al die stormen die er eerder niet waren.
  En je begint te zien dat het zo karakterloos als een biljartbal werd genoemd, maar nu zegt Dr. Erich Karkoschka: “Echte grote, grote veranderingen!” Nu is dit meer typisch NASA, als NASA zegt: “Waarnemingen op de grond, tonen seizoensgebonden helderheidsveranderingen”…. Niet goed begrepen. Gaap.. Moving on.
  Ze proberen dit spul te bagatelliseren, maar dit is interplanetaire klimaatverandering! Dit is iets wat met elke planeet gebeurt. En alles wat ze doen, is je vertellen dat het gebaseerd is op de kantelhoek van de as ten opzichte van de zon. De zon warmt het op omdat de pool kantelt of omdat de evenaar kantelt. En wat de planeet ook doet, ze passen het gewoon aan voor die planeet en zeggen: “Ach, het moet veroorzaakt worden door de kantelhoek van de planeet ten opzichte van het centrum van de zon. Niet dus!
  x
 • Neptunus 1989 relatief weinig heldere wolken. Maar tussen 96 en 2002 is er een toename van 40% in helderheid in het nabije infraroodgebied. Dit is heel belangrijk, want dit kan natuurlijk niet worden veroorzaakt door iets wat wij normaal begrijpen. En het is hetzelfde wat in de rest van het zonnestelsel gebeurt! Het doet allemaal hetzelfde. Wat u nu gaat zien, is een beschrijving, een visuele beschrijving, van hoe het verandert.
  Bekijk dit eens. Je ziet hier beneden de uitgroei in slechts 6 jaar, dus dat is fenomenaal! Ik bedoel, dat is alsof je een lampenkap aandoet en er plotseling licht uit de planeet komt. Dat was er eerder niet. Het bijna-infrarood bereik is niet zichtbaar voor het oog, maar het ligt net boven het zichtbare niveau. Het ligt dus binnen het spectrum van wat gezien kan worden, als je het juiste oog had om het te zien. Dus je kunt dat doen met een camera. Je kunt het nu alleen niet met het blote oog doen.
  X
 • Pluto heeft te maken met opwarming van de aarde. Ook al verwijdert hij zich van de zon, de atmosferische druk is met 300% toegenomen!

Dit hele systeem vertelt ons dat de veranderingen niet uniek zijn voor de aarde; ze gebeuren overal in het zonnestelsel. Maar zelfs op aarde zien we dingen die niet toe te schrijven zijn aan de gewone klimaatverandering. waarvan wij zouden denken, dat ze veroorzaakt worden door SUV’s. De vulkanische activiteit is sinds 1875 met meer dan 500% gestegen, de zeespiegel stijgt, de temperatuur stijgt, de tornado-activiteit neemt toe, natuurrampen nemen toe, de inflatie-gecorrigeerde economische verliezen nemen toe.

Hier zie je in het rood hoeveel warmte er is op de bodem van de Stille Oceaan. En dan, wat je ziet, is 1985 en 1996 of eerder 1999. Dus in 14 jaar zie je een aanzienlijke opwarming op de bodem van de oceaan! Raad eens hoe de wetenschappers dit verklaren! ‘Natuurlijk verwarmt de zon de bovenkant van de oceaan en dan beginnen die warme deeltjes gewoon naar beneden te zinken, wat ze toch gaan doen? Naar de bodem zinken en de bodem van de Alaska opwarmen? Ze warmen de bodem van de oceaan op en zinken naar beneden.’  -Gelach-

Dus als je de volgende keer hotdogs wilt koken, pak dan een föhn, dat werkt geweldig! Waarom zou je het zo niet doen? Je zou waarschijnlijk drie uur nodig hebben om ‘m te koken. Het is belachelijk! Hitte stijgt! Dat is toch de eerste van de basiswetten van thermodynamica, die we allemaal kennen, maar niet hier kennelijk. Er gebeurt iets in de aarde…!

* * *

Marcel Crok
Heb je nog nooit van hem gehoord, dan is het ZEKER de moeite even naar zijn presentatie te kijken, die hij deed in een overvolle zaal in Antropia/Driebergen op zaterdag 10 september, op het symposium, georganiseerd door de VVJ (Vereniging Vrije Journalisten), tijdschrift ‘Gezond Verstand’ en ‘Stichting 11 September’. Wie is deze Marcel Crok (1971)? Hij studeerde scheikunde in Amsterdam en Leiden en werd in 1997 freelance wetenschapsjournalist na een stage bij het Chemisch Weekblad (tegenwoordig C2W).

In 2001 werd hij redacteur bij technologietijdschrift ‘De Ingenieur’ en vanaf 2003 bij maandblad ‘Natuurwetenschap & Techniek’ (NWT). In februari 2005 publiceerde Crok in dat tijdschrift (NWT) een gedegen, kritisch artikel over de zg. hockeystickgrafiek (Engelse versie). Dit verhaal maakte veel reacties los en dat was de start van zijn betrokkenheid bij het klimaatdebat. Later dat jaar leverde het hockeystickverhaal hem de eerste Glazen Griffioen op, een aanmoedingsprijs voor jonge wetenschapsjournalisten.

Met het prijzengeld van deze Glazen Griffioen en een bijdrage van het Fonds voor Bijzondere Journalistieke Projecten, werkt Crok momenteel aan een internationaal boek over het klimaatdebat, gebaseerd op interviews met vele klimaatonderzoekers, wereldwijd. De werktitel van het boek is ‘De Zaak CO2′. In het boek onderzoekt hij of en zo ja hoe bewezen is dat  CO2 schuldig is voor de recente opwarming op aarde. Luister naar zijn verhaal: (laad de video niet, klik dan HIER voor directe link naar YT)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.