Advertentie

Onze bijdrage aan de ‘klimaatweek’..!


x

Onze bijdrage aan de ‘klimaatweek’..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Op zondag 30 oktober sprak dr. Ferdinand Meeus voor een zaal vol WantToKnow-lezers. Hij vertelde het verhaal van de CO2-hoax. De manipulatie met feiten en het absolute wegmoffelen en negeren van FEITEN, FEITEN en nog eens FEITEN! De leugens, de fabels, hij noemde er een groot aantal. Ze krijgen titels als -we noemen er een paar-:

  • ‘Uitstervende ijsberen’,
  • ‘Smeltend ijs’,
  • meer droogteperiodes,
  • meer natte periodes
  • ‘Stijgende zeespiegel’,
  • ‘Steeds mééér bosbranden’,
  • ‘Toenemende klimaatrampen’,
  • ‘Meer overstromingen ‘wereldwijd”
  • hogere temperaturen, vergeleken met ‘vroeger’
  • ‘Aangetast koraalrif (Great Barrier Reef!),
  • ‘Meer klimaatdoden wereldwijd’
  • etc. etc.

Geloof jij al die ANGST-verhalen?
Zit jij te bibberen op je stoel, slaap je slecht en ben je onrustig over ‘het voortbestaan van de wereld’…? Natuurlijk is er een boel werk te doen, dienen we de aarde met meer fatsoen en liefde te behandelen, maar de leugens rondom ‘klimaat-dood-en-verder’ zijn sluw en misleidend. Of ben je niet in staat méér informatie van ‘beide kanten’ tot je te nemen..?

Geloof je het allemaal ‘klakkeloos’ en loop je ‘blindelings’ achter lieden als Kaag en Jetten aan? Check je genoeg van al die verschrikkelijke doemscenario’s op hun waarheid..? Wij wel, en dat doen heel veel mensen, met mensen met gezond verstand, mensen die ervoor geleerd hebben en zelfs ‘autoriteit’ genoemd mogen worden.

Wij zien die absolute waanzin en FEARMONGERING / het angstaanjagen toenemen. Het doel van al deze manipulaties..? JOUW VRIJHEID, de CONTROLE OVER WERELDBURGERS..

Het verhaal is in dit geval heel simpel. Want alle genoemde onderwerpen hierboven (een volstrekt NIET COMPLETE opsomming!!) zijn vrij eenvoudig te FACT-CHECKEN. Ons advies? INFORMEER JE EN zorg dat jij je niet laat piepelen door de angst die je in je systeem geduwd krijgt..

Geloof je al die verhalen wél..? Dan kunnen we je nogmaals alléén het advies geven, je ogen en oren niet te sluiten. Eens te kijken naar de organisatie en personen ACHTER deze hele klimaathoax. Heb je dit artikel gelezen HIER op de site.. Enge, heel enge mannetjes, zichzelf ‘elite’ noemende manipulatoren, die de macht, het geld en de organisatie hebben, om de wereld in een klimaatcorset te dwingen..!! Even goede vrienden, maar ga je gang en laat alles wat wij hier tonen gewoon links liggen..

(klik voor artikel over ‘ijsberenklimaatporno’..)

Voor iedereen die de gezonde twijfel BLIJFT omarmen, een OPEN MIND heeft en blijft houden, die raden we aan zich verder te bekrachtigen met zuivere informatie, want de ‘informatie-strijd’ neemt toe. Afgezien nog van al die ‘schaapjes’ (vergeef ons de uitdrukking) die eigenlijk wezenloos meelopen met de kudde. Zonder énig voorbehoud ALLES GELOVEN wat de ‘regering’ zegt, ‘want die zullen ons toch niet valselijk inlichten’, is er een ander FEIT..

Er bestáát een elite (zie nogmaals het genoemde artikel en info daar omheen!) die niets anders voor doel heeft, dat onderdrukking, overheersing en manipulatie van het (wereld)volk..! Er is dus naast welles/nietes een ANDERE FACTOR die je met je OPEN MIND in de gaten dient te houden. Dat is de groep, de elite die DOELBEWUST VALSE INFO en -STROMINGEN/ORGANISATIES creëert, en preciés WEET waar het mee bezig is.. HET VOORLIEGEN van de massa met valse, verdraaide informatie. Leugens en vooral…

De oudste truc van de wereld, hij werkt kennelijk nog steeds: Doe je voor als iemand die erbij hoort. Die in je kudde past..! Maar natuurlijk een volstrekt andere ‘agenda’ heeft, om een proces uit te rollen, dat uiteindelijk uitmondt, in het (mond)dood maken van vrijheid van burgers..!

HALVE WAARHEDEN.. Een uitermate sluwe wijze van manipulatie. Een halve waarheid vertellen, waardoor een volstrekt verkeerd beeld tevoorschijn komt, dan de waarheid. Halve waarheden, die het doel hebben om mensen te MIS-LEIDEN..! Bijvoorbeeld een argument dat er minder/meer ijs zou liggen op de Noord- en Zuidpool.. En daarbij dan gebruik maken van bijv. een ‘HALVE’ GRAFIEK, die precies dáár getoond wordt, waar hij van pas komt in het klimaat-hoax-verhaal.. Het ándere deel van de grafiek, krijg je niet te zien..! Niet eenvoudig dan dus, om die halve waarheid te pareren. Maar luister in dezen naar betrouwbare wetenschappers van goede wille, zoals dr. Ferdinand Meeus..

EN VOORAL.. WEES DE ANGST DE BAAS!!
Doe dat, door goed bij jezelf te blijven. Wij zullen deze klimaatweek, regelmatig een nieuwe ‘bijdrage’ leveren aan dit initiatief an de Rijksoverheid (lees Rob Jetten e.a. fearmongerers..) Doen zij dit allemaal opzettelijk, dit moedwillig het volk een leugen, halve waarheid op de mouw spelden..? We sluiten het niet uit, maar zoals hierboven gezegd, er zijn niet zulke slimme ‘meelopers’ en er zijn figuren, die moedwillig hun DUBBELE AGENDA uitrollen, onder het motto van ‘THE SOLUTION’.. Veel wijsheid toegewenst, maar vooral onderscheidingsvermogen..!!

We beginnen met dit verhaal van de 4 klimaatwetenschappers..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.