Advertentie

Wordt er op dit moment aan onze Aarde gesleuteld…?


Wat gebeurt er in ‘hemelsnaam’?  Dat is de vraag die je jezelf de laatste tijd zeker kunt stellen. Aardbevingen, met een ongekende heftigheid aan de ene kant en een intense frequentie aan de andere kant, waarvan je je afvraagt, of dit wel een normaal patroon is. Geruchten én daaropvolgende zeer sterke aanwijzingen dat er mensenwerk in het spel is. Vooral bij de Haïti-beving was dit het geval!

De Brit Colin Andrews, vorser naar de 'waarheid'...

Maar ook de vulkaanuitbarstingen van over de hele wereld passen in dit patroon. Is de Aarde zo fors in beweging óf is er dus mensenwerk in het spel? Chemtrails, waarvan langzaam maar zeker wordt toegegeven dát ze bestaan, als een ‘soort test’…

De militaire-machthebbers zijn bezig met hun eigen spelletjes. En allemaal in het ‘belang van het land’..!  Zeer onlangs schoot NASA, in opdracht van het Pentagon, een nieuw militair wapen de lucht in, dat zó geheim is, dat er niet eens gezegd werd, wat voor soort ‘geheim-masjien’ de lucht in ging en met welk doel!

Maar ook HAARP blijft de gemoederen in dit opzicht bezig houden en we hebben in het verhaal van David Wilcock hier op de site ook al kunnen lezen dat dit apparaat, getuige het electriciteitsverbruik dat werd gemeten, in stelling is gebracht, tijdens de zg. kurketrekker-meteoriet die in Noorwegen gezien werd, eind vorig jaar. (Klik HIER voor het eerste deel in dit 4-delige artikel).

Installaties als HAARP staan over de hele wereld en ook in Australië. Heb jij Google-Earth, kijk dan eens op Exmouth, Australia, op het puntje van het schiereiland. Een installatie gelijk aan HAARP in Alaska. Kijk ook naar de schaduwen op de grond, die getuigen van de lengte van de masten!

In dat kader wil ik hier graag jullie aandacht vestigen op het onvolprezen werk van de Engelse ingenieur Colin Andrews, die ontdekt heeft dat er de afgelopen dagen, op de radar van het Australische Bureau of Meteorology, opnieuw verschillende ‘vuurwerkpluimen’ te zien zijn geweest. Uiterst bizarre verschijnselen, die naar zijn mening alleen te verklaren zijn, als resultaat van menselijk ingrijpen in weerpatronen..!

Het plaatsje Ceduna, aan de Australische Zuidkust, waar het 'weerfenomeen' zich afgelopen weekend afspeelde!

Colin Andrews: “Totdat volledig technische en wetenschappelijke verklaringen worden aangereikt voor deze gebeurtenissen, neig ik er erg sterk naar  om te geloven dat we zitten te kijken naar weer-manipulatie-experimenten..!”

Het plaatsje Ceduna, in Australië, gaf op de weerradar een bizar wiel te zien. Wat bleek op de wolkenradar..? Dat precies boven dit plaatsje, waar een radar-volgstation-installatie van NASA staat opgesteld, de wolken verdwenen waren, OP HET MOMENT DAT HET WIEL TE ZIEN WAS!

De oorzaak van deze Australische weerfenomenen is terug te voeren tot weerexperimenten die in het geheim worden uitgevoerd…
Het weer is kennelijk ook niet meer van iedereen, militairen en machthebbers hebben ‘het-belang-van-manipulatie-van-het-weer’ ontdekt..!

Het zou te ver voeren, zijn hele pagina, die gewijd is aan dit fenomeen van een paar dagen geleden, hier te gaan vertalen. Daarom vraag ik je om zelf te kijken en te lezen, wat voor ongelooflijk bizarre experimenten er op dit moment gaande zijn. Klik HIER voor deze pagina.

De HAARP-installatie op het schiereiland van Exmouth, in Australië.

23 gedachten over “Wordt er op dit moment aan onze Aarde gesleuteld…?

  1. Volgens mij heeft hij het over chemtrails……….Dit is niet te geloven inderdaad en ik denk dat hij niet alleen zijn baan kwijt is…….

  1. Hey Piet Paulusma.. internet staat vol met info maar veel en vaak ook disinfo dus als jij het denkt te weten hoor ik graag een beetje meer.

 1. Heeft iemand een verklaring voor deze verschijnselen? Gebeurt het precies waar de HAARP installaties staan?
  Wie of welk land, bedrijf heeft dit ontwikkeld?

  1. @Guido,
   WTK was toch nieuwsverstrekking zonder winstoogmerk? Dus betrouwbaar…..?

  2. Mooi…..

   Dan ga ik toch voortaan mijn boodschapjes doen bij WTK dan bij DIRK III.

   2 HAARP halen, 1 betalen, goeie aktie van WTK !

  3. Dirk III , wie dit bouwt?, dat zijn jij en ik, en verder een handje vol bedrijven die daar goed voor betaald worden.
   Ik denk niet dat er een land achter zit, mischien eerder een bepaalde elite club. veel plezier in de speurtocht.

   Liefdevolle groet,

  1. @ Jacqueline

   Hartelijk dank voor de tip van het boek “de grote verandering”.

   Het boek ligt al enige jaren in mijn boekenkast maar had het nog niet gelezen. Ben naar aanleiding van jouw opmerking aan het lezen begonnen en het lijkt erop dat ik er nu aan toe ben.

   Geweldig dat je dit op het forum van WTK hebt vermeld.
   You’re an angel.

 2. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Toch niet verschieten omtrent staatsgeheimen en het ministerie van defensie vanuit het pentagon, is al langer geweten dan vandaag, geen publiek geheim via defensie-angel
  Nasa ook via spacedefencie Vision 2020, daar zijn geen aliens voor nodig evenmin voor het voeren van een WOI, WOII enz

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.