Advertentie

Lezeres over zeldzame ‘uittreding’ naar Maan: was Armstrong wel de ‘eerste’?


De ontwikkelingen rondom het ‘maanmysterie’ worden steeds interessanter. Zeker nu feiten worden gecombineerd met niet-feitelijke informatie. Sommige WantToKnow-bezoekers plaatsen zulke interessante reacties, dat we ze er graag uitlichten. Zoals Lena, die heeft gereageerd op het artikel: ‘Wat is er op de Maan? NASA’s verborgen agenda’. Zij heeft in 1969 – nog voor de eerste maanlanding had plaatsgevonden – een bijzondere uittreding gehad naar de Maan. Wat zij daar zag is – zoals ze zelf zegt – misschien weer een puzzelstukje in het grote geheel. Lees hieronder haar bijzondere ervaring. Aliens? JA. Constructies? JA. Maar ook metershoge kristallen… EN Duits sprekende mensen. Was Neil Armstrong wel de eerste mens op de Maan? Of waren de Nazi’s hem voor?

Na haar verhaal ga ik nog iets dieper in op de materie.

Hoge zalen omringd met kristallen

“Een van mijn zeldzame uittredingen was op de Maan. Er is een ijle atmosfeer volgens de ijle windtonen, die ik op het oppervlak hoorde, heel speciaal! In de Maan is inderdaad geen nucleus, wat betekent dat het een dood hemellichaam is of iets dat gefabriceerd is. Wat er wel in de Maan is, is een massa héél grote lichtgevende kristallen. Deze kristallen zijn natuurlijk gevormd. Ik zag hele grote hoge zalen omringd met kristallen, die metershoog waren en volgens mijn gevoel zijn die daar opzettelijk gezaaid…Die kunnen daar heel groot worden omwille van de atmosfeer. Ik heb eens gelezen dat ze kristallen meenemen naar het International Space Station (ISS), omdat ze daar heel vlug groeien. Die lichtgevende kristallen zouden wel eens kunnen verklaren dat er (volgens Neil Armstrong) licht uit de kraters komt.”

Wat er wel in de Maan is, is een massa héél grote lichtgevende kristallen. Deze kristallen zijn natuurlijk gevormd. Ik zag hele grote hoge zalen omringd met kristallen, die metershoog waren en volgens mijn gevoel zijn die daar opzettelijk gezaaid…

Aliens in gevangenschap

“Ik wist op dat moment dat de maan in haar baan rond de aarde kan blijven dankzij die kristallen, door een wederzijdse aantrekkingskracht met de kristallen die hier op en in de aarde zijn. Dat zou de ontmijning kunnen verklaren die ze van plan zijn. Daar waren aliens in gevangenschap. Ze leken op afbeeldingen van de grijzen (greys), maar etherisch. Het lichaam was bijna doorzichtig, alleen de ogen waren goed zichtbaar. Zij konden mij zien. Zij zagen er heel ongelukkig uit. Verder waren er op het oppervlak constructies en ik heb er ook mensen gezien, geen aliens, en het rare is dat ze Duits praatten!!! Daar ben ik serieus van geschrokken. Deze uittreding had ik voor de zogezegde maanlanding. Meer kan ik er niet over zeggen. Het is misschien een klein puzzelstukje in het grote geheel.”

Verder waren er op het oppervlak constructies en ik heb er ook mensen gezien, geen aliens, en het rare is dat ze Duits praatten!!!

Truth stranger than fiction

Het verhaal van Lena heeft mij weer wat aanknopingspunten gegeven… maar er is een beerput open gegaan. Het is onmogelijk om in dit artikel alles uit te leggen, want eigenlijk roept alles steeds meer vragen op… Daarom in dit stuk een héél klein tipje van de sluier en genoeg ‘waarom’-vragen om zelf verder op onderzoek uit te gaan. Zo links en rechts heb ik van mensen wat steekwoorden gekregen, die mij steeds een stapje ‘verder’ brachten. Hier komen ze: Admiral Richard Evelyn Byrd, Hollow Earth Expedition, Duitse basis onder de grond in 1936/37 op Antartica, nazi-basis op de Maan, nazi’s & NASA, nazi’s & United Nation, nazi’s & CIA, nazi’s & Amerikaanse overheid, nazi’s & Obama, UFO’s, ET-technologie, Atlantis… maak je borst dus maar nat. Oh en laat ik niet vergeten te zeggen dat je MIJ niet moet GELOVEN. Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen. Dat doe ik ook, daarbij ben ik erg nieuwsgierig en geloof ik:

TRUTH IS STRANGER THAN FICTION.

Ik zag ook niet dat dit de ‘waarheid’ is. Het is een ontdekkingsreis. Maar goed: laten we van wal steken! Wat me het meest is bijgebleven van Lena haar verhaal is dat ze mensen op de Maan zag, die Duits spraken.

 

 

 

 

 

 

 http://www.ufodigest.com/byrd2.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekrimineel%2Ecom%2Fteaser%2Diron%2Dsky%2Dde%2Dnazi%25E2%2580%2599s%2Dkomen%2Dterug%2Dvan%2Dde%2Dmaan%2F&feature=player_embedded

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21270

http://www.iff-ifoundfreedom.com/freedom/nazi2.html

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21270

 

 

 

 http://edition.cnn.com/2006/TECH/space/12/18/fs.moonmining/index.html

http://www.popsci.com/military-aviation-space/article/2006-07/mining-moon

http://www.thehollowearthinsider.com/news/wmview.php?ArtID=8