Advertentie

8 November: asteroïde bij Aarde en Maan..


 

NASA wetensschappers houden een stuk ruimterots in de gaten, van zo’n 400 meter in doorsnede. Het object dat de serieuze naam ‘Asteroïde 2005 YU55’heeft gekregen, zal overigens veilig voorbij de Aarde en maan vliegen, aanstaande dinsdag op woensdag, van 8 op 9 November.

Met antennes van het Deep Space Network in Goldstone, Californië, een afdeling van NASA, zal dit object worden gevolgd, als een soort wetenschappelijke uitdaging. Het volgen van dit 2 voetbalveld-lange object zal beginnen om 9:30 ’s ochtends in de VS op 4 November, dus a.s. vrijdag, waarbij de massieve 70 meter antenne van het Deep Space Network gebruikt zal gaan worden. Elke dag zal deze waarneming doorgaan, tot op het punt-van-dichtste-nadering, op dinsdag 8 November a.s. rond 0:28 uur onze tijd.

Hieronder zie je de loopbaan van deze astroïde, ten opzichte van de baan van de Aarde en die van de Maan. Het traject van dit brok ruimterots is bijzonder goed gecalculeerd; op zijn dichtste punt bij de Aarde, zal dit op een afstand zijn van 324,600 kilometers, of op zo’n 0.85 x de afstand van de Maan ten opzichte van de Aarde.. (ongeveer bij het kruispunt tussen de baan van de Aarde en die van de asteroïde hieronder:

De aantrekkingskracht van deze astroïde heeft geen waarneembare invloed op zaken hier op Aarde, aldus NASA, noch op de eb-en-vloedbewegingen van onze oceanen, noch op de tectonische platen, waaruit de Aardkorst is opgebouwd. Deze astroïde werd in 2010 ontdekt door Arecibo Radar Telescoop in Puerto Rico en men heeft gecalculeerd dat een omloopbaan van deze ruimtezwerfkei, zo’n 200 jaar duurt. Dit keer is het wél de keer dat hij het dichtst de Aarde en Maan zal naderen.

Men hoopt door deze nabije nadering, uiterst gedetailleerde beelden van de astroïde te kunnen maken. Er wordt gesproken over details van 2 meter per pixel. Opnames uit 2010 tonen een zeker spherische vorm, die langzaam om haar as draait elke 18 uur. Met een telescoop van 15+ centimeter, kun je deze astroïde zélf ook fotograferen of filmen.

In 1976 was het de laatste keer dat een ruimterots zo dicht de Aarde naderde en astronomen waren zich in die tijd overigens helemaal niet bewust van dit feit..! De volgende astroïde die zo dicht langs de Aarde en Maan zal scheren, wordt verwacht in 2028..!

Voor meer info over asteroídes kijk je op  www.jpl.nasa.gov/asteroidwatch.

Voor meer info over asteroïde radar onderzoek: echo.jpl.nasa.gov/ .

Meer info over het Deep Space Network vind je hier: deepspace.jpl.nasa.gov/dsn .

 

Advertentie

217 gedachten over “8 November: asteroïde bij Aarde en Maan..

 1. Life is so wonderfull… http://www.wanttoknow.nl/overige/de-piramide-ufos-blijven-zich-melden/
  Paul in 2011 1 november 2011 om 16:00
  9 November : Asteroide 2005 YU55 op ram-koers met de Maan?

  Als het goed begrepen is zal de ram-koers van de asteroïde 2005 YU55 op het punt van dichtste nadering 324,600 kilometers of 0,85 de afstand van de maan naar de aarde langs scheren.
  MAJOR NEWS from Richard C. Hoagland – ASTEROID YU-55 TO HIT THE MOON on NOV 9th!
  http://www.youtube.com/watch?v=cmVLYaxHnPA&feature=player_embedded#!
  2005 YU55 can hit the Moon in November
  http://www.youtube.com/watch?v=y4bXFYR932Y&feature=player_embedded
  Tis weer aftellen geblazen en even kijken of we een glimp kunnen opvangen…

 2. GuidoJ.
  Heel mooi dat je meteen hebt gereageerd op YU55 van Paul.
  Ik had ook al naar de laatste berichten gekeken en niets wijst er op dat hij zal inslaan. Vraag me dus af waarom hij dit in de rubriek van de Piramides gooit.
  Niets aan het handje dus.

 3. Het zogenaamde volgende gevaar uit de ruimte? Carol Rosin heeft wat betreft haar uitspraken over ‘gevaren uit de ruimte’, erg gelijk gekregen! Ook vertelde ze erbij dat het troefkaarten zijn… die uitgespeeld gaan worden. N.A.S.A., wat staat voor never a straight answer, wil ons bewust maken via een waarschuwingsfilmpje(?). Menig ‘waarheid vertellende site’ wil iedereen hiervoor bewust maken. Maar terwijl er bommen vallen die meer schade berokken, zou een groot hemellichaam uit de ruimte voor grotere schade zorgen, zelfs voor een uitroeiing kunnen zorgen. Een kernbom kan hetzelfde uitrichten… En terwijl er mensen zijn die de hemel afturen naar eventuele mensheid ‘killers’ ontploffen er bommen die de mens al doodt! Gesproken over ‘gelul’ uit de ruimte… Laten we maar hopen dat geen van beide ons ‘overvalt’… Hoe dan ook, door de eeuwen heen wordt er vertelt over hemellichamen die hele volksstammen onrustig maakt… en soms voor ongekende chaos zorgt… Maar uitroeiing? Je kunt het niet navertellen, tenzij je het opnieuw herinnert misschien!

  groeten Jeroen
  jeejee1970.blogspot.com

  1. Anti NWO Dat speelt al een tijdje. Maar inmiddels heeft Iran, want hun geheime dienst is niet achterlijk, bewijzen dat de VS terroristische aanslagen pleegt of wil plegen in Iran en de regio.

   Iran: US chief suspect of global terror

   http://www.presstv.ir/detail/208319.html

   Dat hele Griekenland en die Aardappel in de ruimte is gewoon een afleiding voor wat er werkelijk speelt. Griekenland koopt niet voor niets 400 tanks, 4 fregatten en 6 onderzeeers. Griekenland gaat als buffer dienen mocht er een WW III uitbreken.

   Let wel dat via de Channelkanalen is aangegeven dat dit de laatste kerst is die we zullen vieren zoals we het altijd hebben gekend. Daarna zullen ons zware tijden wachten. Dat hoeft niet te betekenen dat wij hier in Oorlog komen. Maar de levenstandaard zal drastisch veranderen. Ik blijf positief eronder omdat het nodig is voor eventuele verandering.

  2. Wat nu als de oorlog uitbreekt en er komt niemand opdagen ?
   Die channelaars kunnen beweren wat ze willen maar de toekomst staat niet in steen gebeiteld . Dat zou het hele concept van vrije wil ondermijnen .
   Ik ben altijd al zeer wantrouwig tegenover die doom&gloom channellers , mezelf afvragend wat hun verborgen agenda is . Gelukkig zitten ze er vrijwel altijd naast , anders hadden we hier al 5x onder water gezeten , had de USA al een paar keer in tweën gescheurd geweest , en zou het midden-oosten niets meer dan één rokende berg lijken zijn .
   rush-freewill
   http://www.youtube.com/watch?v=k2L8z5Mmv7Y

  3. Cozmic
   Ik begrijp dat je skeptisch bent, maar deze opmerking kwam van de GF en uitgesproken door Salusa.

  4. excactly my point ! In dit geval nog een understatement ook . Als ik af en toe even luid wil schateren lees ik de wollige woordjes van SaLuSa .
   Gelukkig heb ik mijn eigen lijntjes en die hebben er zelden naast gezeten . Wat minder spectaculair en geen glanzende prins op een wit ruimtepaard , maar hey , je kan niet alles hebben .
   Zou Wilcock & Co er dan zo ver naast zitten , gebeurt er helemaal niets positiefs op globaal nivo ?

  5. OK , misschien een beetje een cynische reactie , maar ik krijg altijd jeuk op plaatsen waar ik niet kan krabben als ik die channelings van GF lees .
   Onderschat de collectieve kracht van de mensheid niet , waar nog een groepje extremisten dood en verderf aan het zaaien is , is tegelijkertijd een meerderheid dit hele spel beu en zoekt naar vreedzame oplossingen . Dat hierbij hogere machten/krachten aangeroepen worden is toegestaan , zij zijn immers ook van aarde , laten we ze voor het gemak de ouden noemen .
   Uiteraard dient het eindspel uitgespeeld te worden , maar het is aan de mensheid om te bepalen hoe dat verloopt . Dat was mijn opmerking : stel dat de oorlog uitbreekt en er komt niemand opdagen .
   Iran wordt regelmatig geprovoceerd en gaat er wijzelijk niet op in , het laatste wat ze nodig hebben is een invasie van de Amerikaanse SS , zij als geen ander weten welke ellende zig in Irak afspeelt .
   En terwijl de straten volliggen met Wall Street betogers zal Oblablama ook niet makkelijk te overtuigen zijn om serieus zijn manschappen naar Iran te sturen . Hij wil na 2012 graag nog een paar jaar op hetzelfde adres blijven wonen .
   Oftewel ; gewoon een hoop geblaf voor het hek en geen hond die wat durft .

  6. Cozmic Tja mijn beste, we kunnen natuurlijk hierover gaan bakkeleien maar dat heeft weinig zin en daar helpen we ons zelf niet mee.
   Vergis je niet in Salusa. Het griezelige ervan is dat ik vaak zaken schrijf die niemand weet bijvoorbeeld s’ochtends en s’avonds spreekt Salusa de zelfde woorden. Het komt heel vaak uit en da’s nog griezeliger. Ik heb dat wel eens besproken met mensen van Niburu.
   Ik ken Wilcock en companen niet heb ik mij ook nog nooit mee bezig gehouden.
   Maar vertel kort wat hij zegt?
   Tuurlijk gebeuren er positieve zaken en maak je geen zorgen als komt echt wel goed.
   Ten eerste worden steeds meer mensen wakker en worden er steeds meer mensen geholpen.
   Ten tweede worden er overal zware klappen uitgedeeld in verschillende branches die verkeerd bezig zijn jegens de mensheid.
   Dat is toch mooi Cozmic.
   Ik hoop alleen dat steeds meer mensen gewoon keihard overal tegen in durven te gaan in hun uitlatingen aan adressen van instanties die de boel besodemieteren.

   Kijk maar hoe ik dat zelf doe is net kort geleden door mij geschreven.

   http://www.gewoon-nieuws.nl/2011/11/parlementaire-democratie-niet-meer-van-deze-tijd/

  7. KoL , even snel voor ik de hort op ga .
   http://www.wanttoknow.nl/overige/disclosure-in-volle-gang-jouw-keuze-angst-of-liefde/
   Dit is o.a. een onderdeel van Wilcock en Fullford . Ik hou zelf bij hen een slag om de arm , maar waar rook is….
   Uiteraard zal je als zjoernalist eventueel wel meer op weten te diepen .
   En over jouw artikelje , ja we weten inmiddels dat democratie een lachertje is , new faces and old shit . Wie zal er een nieuw systeem bedenken en ook realiseren ? In wezen faalt ieder systeem zodra er hebzucht en vriendjespolitiek zijn intrede doet .

  8. Ja Salusa is echt heel grappig:
   “JA WE GAAN LANDEN”! lees je dan.
   De volgende keer: “HELAAS PLANNEN GEWIJZIGD, WE GAAN toch maar NIET LANDEN!”
   hahahaha!

  9. Cozmic
   Maar zie je waar hij ook over schrijft Slavernij en wat schrijf ik in mijn stuk juist Slavernij. De rest ken ik wel zo’n beetje maar weer via andere wegen. Ach toch best interessant dat zo vele precies weten wat er loos is, niet dan. Is een goed teken dat we ons steeds meer aan het herenigen aan het zijn tot een compacte massa die niet mee te stoppen is.

  10. mirakel multi D
   U zal toch ook wel eens iets afgesproken of belooft hebben om het vervolgens later weer af te zeggen, niet waar dan!?

  11. Ja hoor, maar dat houd ik niet 30 a 40 jaar achter elkaar vol zoals salusa! Dan zou mijn omgeving het gevoel krijgen dat ze aan het lijntje gehouden worden.
   😆

  12. Wij schilderachtige Pixies op Wtk zijn al langer kriegel van het Galactische gedraai en gesalueer van de blauwogige van uitstel komt afstel en aanstel antonianen daar boven in de koppige zompige klei,
   maar misschien is het een cultuur verschilletje en ontzettend leuk nu eens een echte King size Niburiaan te horen over zijn bevindingen over de kanalen, soort eeuwige anomositeit tussen de Gauls en de Pixies

   Mirakel, Dawn, Willie en Eye & Cozmic zijn weer bezig; (Jippie!!)

   The Picts – Warrior Women of Herstory
   http://www.youtube.com/watch?v=Z5TNWzE-oS8

   ” Like it? or not, it’s an historical fact Pict and Celt women used to fight in the front line. Hurts, does it?
   LoveAndMozzarella 2 months ago “

  13. Hihi , die Mirakel 🙂 Misschien moeten ze Simba even inhuren om te helpen met landen .
   Hoedanook , er zitten haken en ogen aan channellen , je kan zelfs denken dan je aan het channellen bent terwijl je gewoon naar een op aarde uitgezonden frequentie zit te luisteren . Veel mensen zetten tegenwoordig vraagtekens bij Quinsy’s channeling omdat die wel erg pro – Oblabla is cq lijkt te zijn .
   Waar ik zelf mijn bedenkingen heb is waar een lichtwezen anderen voor ‘duistere kliek’ uit gaat maken . Beetje dualistisch voor een ufo-kapitein is het niet ? Als je niet uitkijkt haal je gewoon een vliegende jehovagetuige je hoofd in .

  14. nou het filter staat weer op scherp hoor , 2e x al vandaag . misschien zijn de woordjes de het en een in de ban vandaag .

  15. mirakel multi D.
   En hoe kom je aan die jaartallen, daar ben ik heeeel erg benieuwd naar?

  16. Heroïsche legenden over het echte Schotland nog voordat de Romeinen het kwamen verzieken met hun EU Tirannie

   The Picts Of Scotland – Last Of The Free (1/6)
   http://www.youtube.com/watch?v=029gSw0pZCc

   ” Outside of Scotland, dialects of the language known as Canadian Gaelic exist in Canada on Cape Breton Island and isolated areas of the Nova Scotia mainland. This variety has around 2000 speakers, amounting to 1.3% of the population of Cape Breton
   Island. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Scottish_Gaelic

  17. http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=4488

   http://quofataferunt.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=565:de-grote-scientology-scam

   Mattew ward, director of scientologie:
   http://www.linkedin.com/pub/matt-ward/5/a81/a23

   Zij was de adviseur (new age maytreya) van o.a. hitler…..zelfs Einstein had een boek van haar op zijn bureau liggen…..vele stromingen (scientologie) zijn mogelijk o.a. uit haar occulte filosofie geboren….anthoprosofie (rudolf Steiner):
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Helena_Blavatsky#Levensloop

   Alle grote occulte stromingen op een rijtje….
   http://www.lovethetruth.com/false_religion/occult/all_big_religions.htm

   salusa is voor Obama. Die hij regelmatig promoot in zijn teksten!
   http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?29226-Insider-opinion-on-Quinsey-SaLuSa-Ashtar-Obama-…–

  18. @Cozmic, @Mirakel @Hyperalert, ik heb niet de juiste type rating in mijn, inmiddels bevroren ATPL brevet, om Starship Enterprise uit de Orion nevel te landen voor SaLuSa maar aangaande Oblamama heb ik vaag een vermoeden dat hij, en dat schijnen veel mensen op deze ascentiebal al vanaf 2008 met mij eens te zijn, wel eens een konijntje uit zijn hoedje zou kunnen toveren vandaag of morgen. Ik ben geen voorstander en geen tegenstander van Obama als je begrijpt wat ik bedoel maar het kan géén toeval zijn dat velen er net zo over denken. Natuurlijk heeft hij, vanuit ratio bekeken, nee veel credits opgebouwd maar zijn mogelijke verbinding met Orion… Het zou me niets verbazen als…

   Enfin, we zullen zien…

  19. Simba_nl

   Laat dat vage vermoeden maar zitten en verbaas je totaal niet. Je moest eens weten wie hij werkelijk is. Je kunt je vast nog wel dat geleuter met zijn geboorte-akte herrinneren. Buiten de dampkring van ons blauwe knikkertje was hij …….!!!?
   Erger nog hij is een lichtmeester.

  20. Yeeaah Sim welkom back Man, Hmmm zou heel goed kunnen hoor Sim, dat het Witte Huis in de mist aan de overkant aan de leiband ligt van die driehoekige Orion nevel, het gaat er om dat je elkaar snapt, en Wij beeldende Pixies van Wtk snappen elkaar met
   een plaatje en een half woord, da vin ik zo mooi, met sommige mensen heb je dat gewoon, dat is Allesz, voor mij wel en als er zich een Vreemdeling meldt die ook wat te melden heeft dan ga je hem niet meteen afkatten en de grond in boren, liever lekker uithoren, er is altijd wat nieuws te ontdekken, er is vast een Bijbelse passage te vinden waarin dat staat, hij is een vreemdeling zeker en dan niet de deur dicht slaan met een schop toe, welkom binnen en wil je wat eten en drinken en je kan
   hier vannacht slapen als je maar van m’n vrouw afblijft, zo iets…

   Wauw Mirakel snap het heel erg goed, en Cozmic ook en Eye ook en Willie vast ook wel en en Dick ook denk ik wel, het begint al een aardige Stam te worden hieroooh, een echte Tribe!! Met een half woord en een half plaatje rook signalen uitwisselen hmmmm, yes, daar hou ik nou van…. Zit Dawn ook bij ons of is die overgelopen naar de barter Gauls aan de kust? En sinds Selene al die boeken van gekke Sitchin op de plank heeft staan is ze voldoende bijgeschoold om ook te integreren in The Clan, neeh niet te klef, we maken liefde met het lichtend Zwaard!!

   Picts and Celts Scythian Origin
   http://www.youtube.com/watch?v=l_sgqr_ctQ8

   Pixies – Where Is My Mind (live)
   http://www.youtube.com/watch?v=AYP1RpN5OUg&ob=av3n

  21. @KOL,@Hyper,@Cozmic,@Mirakel, Obama is geboren op Hawai en ligt op 19,5 Noorderbreedte. Het geboortetijdstip van Obama is 19.30u en voordat ik hierover vragen krijg, lees geboorteuur 19 1/2 uur = 19,5 Zijn eerste buitenlandse bezoek was aan Egypte en Gizeh waar in één van de piramides een afbeelding is gegraveerd waarvan hij zelf zegde, hé, That’s Me…en het moet gezegd, de gelijkenis is treffend.

   http://www.youtube.com/watch?v=INAeRY15_Vs&feature=player_embedded

   Opmerkelijk dat op 28 oktober j.l., tijdens het aflopen van de Mayakalender volgens het Calleman model, de koningskamer van de piramide onder een hoek van 19.5 was uitgelijnd met Elenin.

   Jullie weten dat ik een fan ben van Richard C. Hoagland en zijn Hyperdimensional Physics / Torsion Fields theorie volg, waarbinnen 19.5 een absolute waarde is (David Wilcock zijn Source Field is hier overigens ook op gebaseerd.)

   Zoals al gezegd, Obama heeft ogenschijnlijk al zijn credits verspeeld naar het grote publiek maar wat nu… dat alles bij design is en hij waarschijnlijk vroegtijdig de weg van JFK was gegaan als hij het spelletje van de PTW niet had meegespeelt…

   Obama in dit plaatje is nog een model maar, zoals in de film 2010 The year we make contact, de teruggekeerde astronaut tegen de “zwarte president” zei…

   Mr. President, Something Wonderful is Coming…

   Just my 2 cents…

  22. @ Simba….
   De voorlopige informatie die ik heb gevonden van het witte huis, is het volgende:
   Ze hebben gevraagd aan het witte huis d.m.v. het inleveren van een petitie of nu openheid gegeven kan worden over de disclosure.
   Het antwoord van het witte huis was, (als de bron betrouwbaar is), dat ze die niet konden en kunnen geven.

   @king of light,
   Dat volgens jou Obama een lichtmeester is….is misschien wel precies wat ze willen dat we denken….
   Het wil niet zeggen dat ik denk dat er geen positieve buitenaardsen aan het werk zouden zijn…Ik heb al een keer een waslijst opgegeven met opmerkelijke activiteiten, en eigenlijk kan ik wel weer haast opnieuw beginnen. Maar wanneer Salusa dan weer praat over onderhandelen en contracten die bondgenoten afsluiten enz…dan kan ik mijn lachspieren niet meer in bedwang houden!

   Dit citaat (mijn vertaler stond aan) vindt ik ook wel grappig..(3 oktober)…we zijn niet makkelijk voor de gek te houden volgens Salusa ;-)…..wat is vals….?
   En er is veel desinformatie in omloop…..dat is al jaaaaren zo volgens mij 🙂 :
   Ook zie ik dat Salusa net als wij ook wel eens vervalt in dualiteit.

   U zult merken dat als de zielen van Licht zet zich op plaatsen van gezag, de duisteren zal proberen om ze te blokkeren, maar het mocht niet baten. Dit is de tijd dat de veranderingen moeten beginnen, en desinformatie is al in omloop. Je moet echter nu voldoende kritische te kunnen zoeken naar de waarheid. Als het niet dragen van het gevoel van oprechtheid dan kunt u concluderen dat het vals is. Zoals altijd vertrouw op je intuïtie, en in geval van twijfel leg het opzij totdat je weet dat een of andere manier. U bent niet gemakkelijk voor de gek gehouden, maar soms geneigd anders te re-act te beladen voorspellingen angst. We zijn hier om ervoor te zorgen dat uw passage is zo probleemloos mogelijk te maken. Er zullen slachtoffers, maar met Moeder Aarde te hoeven gaan met haar eigen zuivering die onvermijdelijk is.

  23. Simba , ik heb die 13 delen van Richard Hoagland zitten kijken , welliswaar met een onderbreking in het kader van doorzitten en het voorkomen van steengepuiste . In die 3 uur durende speech legde hij inderdaad wel een hoop verbanden met 19.5 , het hield niet op .
   Een klein beetje smokkelen kan hij echter ook wel ; zowel 19.50 u als 19.30 u tellen als 19.5 😉 . Mag de pret niet drukken toch ?
   Teveel dingen zijn te toevallig om te negeren , zodra alle maskers vallen zouden we nog weleens van verbazing een onderkaakdislocatie kunnen oplopen .

  24. mirakel multi D

   Wie is “ZE” willen dat we denken. Dat is nogal een ruim begrip als je niet specifiek aangeeft wie “ze” zijn.
   Positieve buitenaardsen kun je bijna dagelijks zien, hoe zij op miraculeuze wijze de chemtrails opruimen.
   Daarnaast is het toch bekend dat de GF allang diverse malen in overleg is geweest met de machthebbende aardse kliek op een eilandje in de stille Ocean. Wat tot nu toe nog niets heeft opgeleverd, omdat het wil vasthoudend aan het huidige systeem.

   Dan nog iets, denk je niet dat als die aardappel die ons over 3 dagen voorlangs kruist (er is dus niets aan de hand)dat de GF die op Aarde zou laten ploffen. Wat denk je, dat er toen in Siberie, Toengoeska is gebeurd.

   Zelfs in een vrijgegeven stuk film van Charlie Chaplin is te zien dat er een timetraveller loopt tussen de mensen met een ? mobieltje ? of zo.

   Het is allemaal zo makkelijk te ontdekken al je goed op let.
   IK ben nu even bloedserieus, ik heb veel meegemaakt wat niet altijd even prettig was maar gelukkig is het tij een aantal jaar geleden gekeerd, toen de GF zich daadwerkelijk met zaken ging bemoeien. Ik ben nu al een jaar of 4 vrij van BO’s. In de periode dat ik nog niet was bevrijd heb ik veel lichaamsuitredingen gehad en is mijn ziel astraal gaan reizen. Weet je wat voor hel het is als je wakker bent en alleen het bewustzijn van je grijze massa werkt nog en de rest van je lichaam is out of order. Kun je je voorstellen wat voor opluchting weer vrij te zijn van zaken die opgedrongen zijn.

   Al kom ik misschien een beetje vreemd over,
   maar eigenlijk wil ik alleen maar zeggen hoe mooi het leven eigenlijk is!!

  25. Ja in jouw geschreven post kan ik ergens wel aardig veel raakvlakken vinden met mijn ideeën. Met “ze” bedoel ik scientologie en vrijmetselaar achtige illuminatie stromingen (vooral een deel van de new age beweging, waarbij ze mensen hersenspoelen, hun manier van denken willen opdringen (gevoelens) en sekte’s ontstaan of zijn, en seks met kinderen de boventoon voert!). 33 graats types met gestoorde ideeën dat de wereld niet al te vol zou moeten worden, en de arrogantie bezitten zich daarvoor verantwoordelijk voelen.

   Maar wat jij de GF noemt is voor mij dan weer niet salusa….en vele andere channelings! ligt veel genuanceerder naar mijn idee. Maar dat er veel gebeurt kan ik het absoluut wel mee eens zijn! Dus ook in positieve zin! Wat channelings vaak doen is ons onze kracht ontnemen….wij lossen jullie problemen wel op, wij zorgen ervoor dat er niets gebeurd enz. Dit benoemen kan maken dat wij ons klein voelen, en blijven voelen en onze eigen krachten niet leren erkennen. Van een Salusa (een buitenaardse)had ik bijvoorbeeld na het lezen van zijn teksten op zijn minst ook nog verwacht mijn eigen ufo te kunnen bouwen! kennis! Maar nee bij de l.o.i kan ik nog beter een ehbo cursus auto’s repareren volgen helaas.

   Maar jij geeft aan dat jij veel meegemaakt/ervaren hebt…maar ik denk dat dit jouw immense kracht zou zijn! Jij hebt ergens de kracht gevonden om iets zeer waardevol’s voor jezelf te doen….uit liefde misschien voor het leven en jezelf, als ik jou goed begrepen heb.
   Ons eigen hart heeft de naar mijn idee de “wetenschap” die we nodig hebben vanuit kosmische vrijheid, ons hart weet, voelt en zendt, wanneer we van binnen naar buiten leven, en minder vanuit angst van buiten naar binnen.

   Maar verder zie ik die dingen ook die gebeuren in positieve zin…het ging mij dus alleen om channelings.

   Bedankt voor jouw openheid!
   groetjes!

  26. @Cozmic, er zijn idd te veel “toevalligheden” om te negeren. Als je het model neemt van een 4D matrix door de gepredikte Orion groep en Galactische Federatie, ben ik sterk geneigd, mede gestoeld op mijn lang aanwezige gevoel over onze voorouders en werkelijke afkomst, om aan te nemen dat Obama By Design is…

   Natuurlijk kunnen we achteraf pas de balans op maken en dat is niet ver meer weg. Ik weet niet of iemand nog de webcam volgt van het ISS maar sinds de ontdekking van het ruimteschip, staat het beeld in een Loop modus, oftewel, steeds hetzelfde stukkie… Ook dát is geen toeval…

   Ik ben zeeeeer benieuwd wat YU55 gaat doen…

  27. Yes We Are!! (Can is de slang namelijk in een niet zo goed daglicht..)
   Mirakel, Guido, Cosmic, King Cain, ik had het zelluf niet zo kunnen verwoorden op dit moment. Neeh ik kan het niet alleen, maar omdat ik mezelluf voorruit was een tijdje geleden dat ik wel leed maar het nauwelijks zag, toen ik het wel zei maar het nog niet was, daarom kom ik in jullie nu weer een deel van mezelluf tegen, en dat voelt Hemels vandaag kan ik je vertellen, nu kan ik gehandicapt mezelluf slecht uitdrukken te midden van de drukte en de vermeende strijd van sommigen hierooh en toch is er nu net weer Waarheid gesproken, back naar de toekomst van m’n eigen.. Het is een Wonder..

   Adele – Lovesong (cover of the Cure – live)
   http://www.youtube.com/watch?v=_k8vtbJxOdw

  28. @ Simba, bedankt voor jouw link! yu55 gaat opweg naar de maan, maar wil niet zeggen dat hij hem raakt, volgens de compu niet! En anders maakt het nog niets uit, wij hebben er geen (water) overlast van. Het zal wel een mooi gezicht worden wanneer yu55 voorbij scheert. 8 uur nadat hij hier is geweest is hij bij de maan! Hij gaf ook aan dat we de popcorn klaar kunnen zetten….

   @ Cosmic…ben het met jouw eens dat we straks allemaal met kaakproblemen rondlopen van het lachen, wanneer straks de maskers af gaan vallen! Het is nu al lachen geblazen over bepaalde dingen die gebeuren!
   http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3016085/2011/11/04/Merkel-heeft-een-onneukbare-dikke-kont-de-uitspraken-van-Berlusconi.dhtml

   Hyper
   hahaha nee ze kunnen het niet! ze stoppen die slang maar terug in hun broek 😉

  29. @Mirakel, het voorbij scheren langs de aarde kunnen we niet zien, voorbij scheren langs de maan ook niet. Maar als tie hem raakt, wel natuurlijk en dan mag de popcorn uit de kast om de puinregen te aanschouwen als het op 11-11-11 door onze dampkring komt zetten maar nog belangrijker… wederom bewezen dat NASA belangrijke feiten verborgen heeft gehouden én, maar dat is nog steeds een model, wat krijgen de astronomen te zien op de maan?

   Belangrijk nieuws is echter wél dat volgens de laatste radargegevens de rotatiesnelheid van het object aan het afnemen is én volgens de laatste scans, de vormgeving uiterst opmerkelijk is. Voorts beginnen RCH zijn bronnen zich te verstoppen voor verder updates en mag natuurlijk ook weer als héél opmerkelijk beschouwd worden.

 4. mirakel multi D

  De GF is niet alleen Salusa. Toen zij jaren geleden verslagen gingen produceren zijn er vele voor Salusa geweest. Af en toe neemt een ander waar als Salusa elders bezig is. Eind jaren 80 hebben zij zich permanent in de omgeving van de Aarde begeven. Ieder een kan ontdekken dat zij hier zijn en grote invleod hebben op allerlei zaken.
  Er zijn zo vele materialen en dingen in ons dagelijks gebruik die van buitenaardsen afkomstig zijn. Neem je PC of laptop maar. Of vergevorderde holografie die stil wordt gehouden.

  Neem nu het stuk van de CIA klokkenluider wat Guido op WTK heeft gezet. Ik hoef dit niet te lezen of te zien. Ik weet precies wat zij zegt. “Er was geen enkele reden om Irak en Libie aan te vallen”. Zij was een contact persoon tussen Saddam en de CIA en Sadam heeft geholpen de terroristen van de vluchten te achterhalen”. Blablabla.
  Nee, het gaat allemaal om de Centrale Banken in de wereld. Vat je hem.
  Verder ga ik hier niet op in bij dit artikel, omdat het hier niets mee te maken heeft.

  Moet wel lachen om de Kranten die ineens met grote koppen aangeven dat er een komeet voor de Aarde langs schiet. Terwijl dit al in weet niet hoe lang bekend is.

  1. Je het “nieuws” wil nog wel eens wat achterlopen…enz.
   Ik twijfel echt niet aan buitenaardse invloeden hoor. En zeker ook niet aan ondersteuning naar ons.
   Ja er is ook net een onderzoek geweest naar de Barclay’s bank, die overal in de wereld zijn tentakels heeft, maar ik denk dus dat dit mogelijk ook met deze “buitenaardse” invloed te maken zou kunnen hebben, die graag controle willen blijven uitoefenen. Er zijn vast veel meer takken van sport om het zo uit te drukken.

   .

  1. Zie hier een wat oudere satfoto opname toen YU55 eerder in de buurt van de aarde was.
   CNN roept nu dat YU55 de aarde én maan ruimschoots gaat missen maar dat zullen we over 2 dagen zelf vast kunnen stellen.

   http://rense.com/general95/astr.htm

   Er is een model dat, gedurende de Broadcast Blackout Drill op 9 november in de VS, Obama in de 3 minuten durende overname van alle radio/tv/satteliet stations, iets bekend kan gaan maken betreffende YU55…

   Niburu en vriend SuLaSa beweren dat YU55 van de GF is, maar feit is dat YU55, net als Elenin idd géén natuurlijke komeet/asteroide is, so,

   Stay Tuned… Maybe Something Wonderful Is Coming…

  1. Klinkt als Anton Teuben van Niburu en wat een Fear P@rn weer…
   Als deze heer zoals afgebeeld, in de snelste jets vliegt, ben ik de Commander van Starship Enterprise. Zo’n lijf in een Eject seat… no way, bovendien vliegen jet boys NIET in Apache helicopters, twee totaal verschillende werelden.

   Na de Elenin/Niburu/X hype hebben we de Fema 3 minutes test Doom & Gloom.
   golf op Internet/YouTube. We zullen zien wat er werkelijk achter de test wegkomt, waarvan ik al het model geschetst hebt van een 3 min. toespraak van Obama over…. YU55? Israel/Iran? ET Disclosure? We zullen zien… maar de angst die met dit filmpje weer verspreid wordt… Pfff…

  2. Nee, geen angst toch? Wel opmerkelijk. En ach, als we morgenavond met z’n allen even niet op facebook kunnen? 😀
   Er zitten vele lagen in deze ‘doom and gloom’ boodschappen die lastig te ontrafelen zijn. Is het waarheid, en komt het niet uit… dan hebben onze galactische vrienden ons geholpen. Of komt het niet uit, dan was het niet de waarheid?

  3. @eyeinorange, ik behoorde kennelijk tot die enkeling die géén angst had voor Elenin en hevig op mijn staart werd gezeten door al die pseudo spirituelen die toch echt de Doom & Gloom geloofden over Elenin/Niburu/X. Mijn credo was de welbekende Something Wonderful Is Coming. Er was maar enkeling die wél wist/snapte wat Elenin mogelijk inhield. Dat hele legioen hoor je niet meer omdat er niets spectaculairs/ lees: verschrikkelijks is gebeurt en lachen nu om het hardst. Ze beweren nu zelfs dat Niburu er echt wel was maar dankzij hun meditatie (?/!) met de staart tussen de benen weer deep space ingedoken. Ja, echt waar… lees het internet er maar op na.

   Vervolgens word de cyclus herhaalt met de Fema test en YU55 en hupakee, daar gaat de hele internet/new age/youtube goegemeente weer los.

   Wat mij steeds zo verbaasd is dat personen die zich profileren als spiritueel, het hardst het stokje door willen geven over negativiteit en het liefst massaal via Youtube.

   En dat is nu precies wat de krachten achter de schermen graag zien en faciliteren…

  4. Precies Simba. En best lastg, bij iedere reacie is het nodig de afweging maken wat het toevoegt aan het geheel. Ik vind wel dat het handig is om op de hoogte te blijven van wat er speelt. En tegelijkertijd daardoor niet in angst te schieten…

  5. Blijkt morgen dat internet gewoon doorgaat in Amerika en wat ik ook hoop heb ik weer wat afgeleerd. En dit is heel makkelijk zelf te controleren.

  6. Natuurlijk draait morgen het internet in de USA gewoon door, behoudens die 3 minuten waarvan nog niet eens zeker is dat het Net ook platgelegd wordt. Ja, via mobiel internet zal er een onderbreking zijn maar niet via het vaste net… Het is een Radio/TV/Sat/Mobile take over…

  7. @Eyeinorange, natuurlijk probeer ook ík zo breed als mogelijke geinformeerd te blijven maar weiger om dergelijke Fear P@rn te verspreiden wat in dat filmpje wordt gevraagd. Dat maakt nu net het verschil…

  8. @ simba
   Over elenin hoor ik weinig tot niets meer , ook is er imo niets noemenswaardig gebeurd naar aanleiding van elenin. Of heb ik wat gemist? Ook jij lijkt het wat dat betreft ( ook al preekte je geen doomscenario)bij het verkeerde eind gehad te hebben. Geeft niets hoor. we stinken er allemaal een keer in( ik niet uitgezonderd)

  9. @Marcel in 5D: Zoals gezegd, slechts een enkeling wist Elenin en de boodschap erachter te snappen. Jij hoort daar dus kennelijk niet bij. Ik meen mezelf te herinneren dat jij dapper meebouwde aan de Elenin Niburu hype…
   Hoe makkelijk om nu te zeggen, zie je wel, niets gebeurt… maar nogmaals, genoeg gebeurt, voor iemand die de dots weet te connecten.

   http://www.wanttoknow.nl/overige/elenin-het-verhaal-gaat-verder/comment-page-8/#comment-68221

   Op die update zoals hierboven vermeldt, kan ik nog toevoegen dat inmiddels bewezen is dat tijdens de uitlijning op 11 september 2011 tussen Elenin én YU55, deze een ietsiepietse zijn baan heeft aangepast richting… de Maan…

   Gaat ie hem raken? we zullen zien.

  10. Simba , ik heb al eens eerder in een comment aangegeven dat de doom&gloom verspreiders zich voordoen als spiritueel ,maar vanbinnen eigenlijk haatdragend zijn tov de mensheid . De een onder het motto dat zijn/haar GOD wel even orde komt brengen in deze godvergeten satanische wereld , de ander weer op een andere verkapte new-age manier , maar zelden is het een liefdevolle waarschuwende boodschap die waarschuwd voor gevaar . En dan niet te vergeten de rakkers die angst lopen te zaaien om hun cursussen en boeken te verkopen .( als de hele zooi toch naar de Palestijnen gaat , wat moeten ze dan met al dat verdiende geld )
   Leuke keerzijde echter is dat wat men wenst , men aantrekt , dus armageddondenkers krijgen armageddon in hun leven .

  11. @Cozmic, personen die mij persoonlijk kennen, dichten mij een hogere spriritualiteit toe dan ikzelf… Ik zoek liever de parallelen tussen wetenschap én spiritualiteit zoals je weet. Ook ik ken de “Secret” waarbij het mijn eigen ervaring is dat negatieve gedachten zichzelf sneller lijken te manifesteren dan positieve maar goed, let’s give it a try…

   Ik ben wel eens benieuwd wat er gebeurt zou zijn als de Doom & Gloom over Elenin/Niburu bewaarheid was geworden… Nou… Simba zou beschimpt zijn op WTK met zijn Something Wonderful Is Coming… Maar nu hoor je niets natuurlijk…

  12. Aangaande Elenin en de wel of niet uitgekomen voorspellingen of veranderingen in de wereld, hij of zij die de schoen past, trekt hem aan oftewel, als je de Doom & Gloom wél zag aankomen maar deze niet gemanifesteerd hebt gezien, zal dan dankzij die positief denkende kritische massa zijn van 3% en prijs ik vervolgens mijzelf gelukkig dat ik tot de beperkte doch kritische groep hoorde die kennelijk het verschil heeft gemaakt.

   Maar de show is nog niet voorbij…

  13. Simba , laat die lui toch lekker lullen over meer of minder spiritueel . De groenteboer op de hoek kan 10x zo spiritueel zijn als een hele bus vol zweefteven , puur omdat íe in de praktijk brengt wat hij voelt , zonder boekenkennis , maar gewoon door te doen . Als ik een opmerking maak over de vorm van het energieveld rond Elenin en de vorm van een merkabah en jij weet niet wat een merkabah is , dan voel ik me niet meer dan jou ( bij wijze van voorbeeld ) Kennis is gewoon kennis , zonder iets met kennis te doen is het gewoon helemaal niets waard . Wie in een ivoren torentje gaat zitten omdat íe zoveel weet , mag daar van mij lekker eenzaam wegrotten . Delen , leren , vooruithelpen en vooral niet oordelen is voor mij de weg voorwaarts .

  14. @Cozmic, Juistum… en nu alvast het biertje koud leggen voor de passage van de bloemkool straks over pakumbeet 4 uurtjes en of de overkant van de plas jongens hun raketje al omhoog hebben geschoten voor observatie of onderschepping…

  15. @ sorry simba
   ik heb niet meegebouwd aan de doom en gloom rond elenin, heb het zelfs bestreden. En ook jou erop gewezen dat het waarschijnlijk allemaal wel mee zou vallen . Hier laat je geheugen je even in de steek. geeft niets zoals ik al zei, ook ik heb het wel eens helemaal mis. Het wordt ook steeds moeilijker om ale rotzooi te scheiden van de ware info.

  16. @Marcel in 5D, als mijn geheugen mij in de steek liet over jou bijdrage, dan bij deze ook mijn sorry en excuses terug…

  17. Nu nog even een rollatorgebruikervriendelijke highfive en alle fopneuzen staan weer in dezelfde richting . 🙂

  18. je bedoelt een op maat gemaakte lange afstand bestuurbare nucleaire ying yang Yoni stimulator voor de verwaarloosde bevroren vrouw van Salusa in de opkamer van z’n moederschip alleen? Dan staan we weer equit is de politieke gedachte? Oh sjoet Eye kijkt ook soms mee, en ik wilde nog wel een goede indruk maken.. weer geen gezellige intieme huiskamer “screening” dit weekend, met die vliegende bloemkool Yu55 in hoge definitie breedbeeld sferen vakkundig gefilmd door Sim.. Als dat geen emotionele Arme get on isz

  19. Gaat hier alleen nog over bloemkolen, yoni’s, ying/yang, man/vrouw, heeft iets meer betekenis maar ach. Oh ja, de radijsjes van de vieze man (Cozmic)(nee, Cozmic is geen vieze man, hij verwees naar de vieze man).

   Wel een mooi woord hoor yoni. Klinkt zacht. Lingam klinkt dan weer erg druilerig haha. Slappe janes.

  20. Hahahaha, big sister is watching you! Is het WTK-café toch weer open vanavond…
   Eh, iemand nog iets voorbij de maan zien vliegen? 😀

  21. @Eyeinorange, welkom, neem wat te drinken van me en nee, langs de maan, moet je morgenochtend rond 08.15u ff naar buiten kijken. Moet je alleen wel een lange ladder nemen om de maan vanaf hier te kunnen zien.

  22. Even back to basics dan..? hahaha.. (De kroegbaas lag nog niet in bed..)

   Naar mijn idee, ik heb er vandaag een tijdje aan lopen denken is het truucje dat men probeert uit te halen achter de schermen, om energetisch de zaak in beweging te krijgen. Via idd angstzaaien veel negatieve (niet-Liefde) energie te genereren.. Dat zou betekenen dat er wat gepland is dat NIET door kan gaan als de kritische negatieve drempel niet gehaald zou worden.
   Anders hoeven ze natuurlijk niet zoveel te zaaien om proberen te oogsten!!
   Wat jullie?

  23. @Guido, dat is precies wat er gaande is… angst en zorgen om Economie, Israel/Iran, Elenin/Niburu/YU55, Aardbevingen, FEMA test…zoveel als mogelijk mensen juist nú in deze cruciale tijden in de angst en zorgenmodus houden zodat die kritische grens van 3% positieve populatie niet gehaald gaat worden…

  24. Lijken wel mijn gedachten Guido. Zo zie ik het ook. Door nieuws, msm, films, games, youtube, etc. wordt iedereen overspoelt met ellende. Als je het niet wil krijg je het toch. Als gasten denken anti nwo filmpjes te maken, dan blijkt dat allemaal ingecalculeerd, komt ze juist mooi uit want daardoor verlamt het grootste deel van de mensen die tegen zijn. Wat kun je ertegen doen? Ja, zo is het.

   2012 wordt ook aan beide kanten gebruikt, beide kanten van dezelfde medaille? Ook de positieve gedachten, de ascentie gedachtegangen, Maya’s, etc. zorgen weer voor teveel in de wolken zweven, op de lauweren rusten van bewustzijn, er is meer.

   Nu zien we weer de opfokkerij tegenover Iran, atoomagentschap vertrouwd het ook al niet. Stinkt weer behoorlijk. Net als die chemische wapens van Hoessein, nooit gevonden al liet Rumsfeld filmpjes zien van vrachtwagens ‘vol chemische troep’ (drinkwater). Hoe dom denken ze dat we zijn. Ze zoeken het op. Misschien willen ze graag hun vijanden kennen (Facebook, WTK haha, etc.)

   Gewoon blijven kijken, doen wat je doen kan en niets vertrouwen behalve de liefde die je zelf bent.

   Laatste biertje bijna op, het is zo meteen weer tijd om huiswaarts te gaan, bedankt voor de gastvrijheid Guido.

  25. Klinkt mij logisch in de oren, Guido. Anders gezegd (mijn stokpaardje), de 4d was alweer wat helderder aan het worden. Zij proberen die weer te vertroebelen natuurlijk. Dat lukt niet als er al een omslag is door mensen die door hun staat van zijn de 4d opschonen.
   We komen er wel, sterker nog, we zijn er al! Sommigen hebben dat nog niet in de gaten..

  26. Welkom Martijn!

   In het boek van Metatron spreekt ‘hij’ over de kracht van collectief bewustzijn in het geval van orkanen die aan land komen. Kijk maar eens wat een collectief bewustzijn voor energetische scheppingsvermogen kan opwekken..

   Het channel stelt een vraag over de toename van het aantal orkanen. In werkelijkheid zijn orkanen een extreem krachtige en essentiële manier van energie verdeling bestemd voor de oceanen. De hoeveelheid energie in een kubieke meter orkaan van categorie 5 is evenveel als van een atoombom. Deze is bestemd om de resonantie frequentie van de oceanen te verhogen en niet bedoeld voor het land.
   In alle eerlijkheid is het zo dat de energie massa’s, vooral in de Verenigde Staten, aan land worden gezogen door de focus van de media met voorspellingen waar de orkaan aan land zal komen gaan zodat miljoenen aandachtige kijkers zich hierop richten. Is het deze stad of deze provincie en hoe ontwikkelt hij zich? Het wordt bijna een spel en haakt aan bij de waakzame angst van miljoenen waardoor de gestimuleerde angstmassa het land wordt opgezogen.

   Zo, en nu neem ik er een.. 🙄

  27. Voor diegene die nog aanwezig zijn in het WTK café, loop eens naar buiten en kijk eens hoe wonderlijk helder de Maan en Jupiter naast elkaar staan te glimmen naast elkaar in een strakke stralende heldere, bijna nooit voorkomende November lucht. Alsof ze sprankelend zeggen willen… Die 3 % is ruimschoots gehaald…

  28. Gedachten zijn krachten. Zou best kunnen dat alles zo wat aan elkaar hangt.
   Begin er eigenlijk steeds zekerder in te worden. Door zelfonderzoek is goed te zien wat intenties en gedachten met je leven doen. Proost en welterusten.

   Hier in t noorden is het niet zo helder trouwens Simba, geniet ervan.

  29. @Simba: Jouw reactie op 15.5: Je kan nou wel die mensen gaan afzeiken die negatief (doom en gloom) over Elenin dachten, maar was jij niet diegene die zei dan Elenin een ruimteschip was???? Elenin bestaat niet meer!!!! Dus die theorie van jou klopt ook niet! Een tijdje terug zei je ook dat je niet meer op deze site zou reageren maar alleen de reacties zou lezen van de bezoekers omdat je van mening was dat er iets moois (Something Wonderful Is Coming) zou gebeuren. OOK JIJ HEB ONGELIJK!!!!!! want je theorie is niet uitgekomen. Net zoals die mensen die in Elenin geloofden.

   Wat ik hiermee wil zeggen is: Laat iedereen in zijn waarde waar iemand in gelooft of je het wil geloven ja of nee. Tot nu toe heeft iedereen hier ONGELIJK!!

  30. Ik las weleens alles is maya illusie zal daar geen vorm van waarheid in zitten?

  31. @Jan, vervelend voor je dat Simba has returns op verzoek van andere WTKérs. Maar wat ik in 15.11 heb gezegd en het ingeplantte linkje naar het Elenin draadje, geldt natuurlijk ook voor jou !!!

   Heb jij SaLuSa niet zien zwaaien dan vanuit de cockpit van Elenin?

   Nee? Jammer !!!

   Maar misschien kan je wel even een linkje in je antwoord zetten waarin ík zeg dat Elenin een ruimteschip is…

  32. @ Simba
   😆
   een ruimteschip, met Salusa aan het stuur….?
   humor heb je in iedergeval wel, we maker er gewoon een grap van, veel leuker en realistischer.

  33. @Mirakel, waar is je Multi D gebleven? of heb je maar besloten om gewoon ouderwets in 3D verder te krabben…

 5. BREAKING NEWS, volgens 2 hooggeplaatste bronnen binnen Washington en Defensie, word er vandaag een Atlas-Centaur raket gelanceerd naar YU55. Men zoekt nog bevestiging of het om een probe gaat of om een zogenaamde warhead om YU55 van dichtbij te bekijken, dan wel om het op te blazen voordat het wellicht de maan gaat raken.

  Dit is zeer interessant mensen en doet tevens de discussie verstommen dat het om een gewone asteroide gaat want YU55 is inmiddels de aarde gepasseerd dus totaal geen gevaar voor de aardbewoners…

  YU55 ís dus iets heel bijzonders…

  Luister het korte interview op Coast to Coast Radio van afgelopen nacht.
  http://www.facebook.com/video/video.php?v=256604931053689

  1. Korte correctie, haalde ff de passeerdata Aarde/Maan door elkaar,

   Vanavond onze tijd rond middennacht passeert YU55 de aarde dus mogelijk gevaar is nog niet echt geweken. (Als de NASA data klopt natuurlijk)

   Morgenochtend om 08.15u onze tijd, is er kans op een inslag op de maan…

  2. Het lijkt wel of de gekte om controle te houden exponentieel toeneemt. Waar ik meer zorgen om heb is Israel die “preventief” Iran aan dreigt te vallen.

   Laten we vertrouwen op onze ET-gidsen die alle gebruik van nucleair geweld in de kiem smoren.

  3. Bij volle maan is het raak!
   Echter hoogst waarschijnlijk is het maar half volle maan en dan schiet YU55 zo zijn doel voorbij.

 6. Het zijn hele spannende tijden we nemen maar een heel klein gebied waar wat er werkelijk gaande is.
  Met dat kleine stukje informatie probeer ik te volgen wat er gaande is . Waar ik zelf steeds weer tegen aanloop is hoe meer ik weet hoe minder ik weet ,en wordt stil van binnen en weet alles verloopt volgens Goddelijk plan en mijn intuïtie zegt heb vertrouwen.

  1. Kijk, dat is wijsheid vanuit de stilte. Vanuit de stilte ook één met alles dus je voelt nogal eens wat turbulentie om je stille kern. Vertrouwen, dat hebben we allen nodig. We moeten ons niet op het verkeerde been laten zetten door pro of anti nwo filmpjes, etc. Gewoon op twee benen blijven staan, waarnemen vanuit de stille kern in onszelf, rustig gadeslaan met vertrouwen.

   Dank Janee.

 7. Ik volg nu een opgenomen Live interview van afgelopen nacht op Camelot Live TV over YU55 op een tijdstip dat YU55 nog onderweg was richting de Maan (waarvan we nu inmiddels weten dat het niet geraakt is) en bijna alle grote telescopen trachtten het te volgen en een aantal respectabele astronomen zijn zeer verbaasd dat het object zo gemakkelijk te volgen is en ongelooflijk helder terwijl de sterkte van de lichtweerkaatsing juist heel zwak zou moeten zijn. Zelfs mensen met een goede verrekijker hebben het kunnen volgen dus nu ontstaat de discussie/hype, of het een decoy is i.p.v. de echte YU55. Vreemd !!!

  Wordt vervolgd…

  1. Ik heb de volledige Livestream op Project Camelot tussen Richard C. Hoagland en David Wilcock bekeken waarop de uitzending regelmatig wordt onderbroken door inbellende astronomers die melding maken van de enorme “helderheid” van YU55 en de tussentijdse aanpassing van haar koers waardoor duidelijk wordt dat YU55 de maan niet gaat raken.

   De discussie gaat eigenlijk verder over het feit dat beide heren op hun blogs bestookt worden door mensen die enorm teleurgesteld zijn over het feit dat er kennelijk weinig of niets spectaculairs plaats gaat vinden en alles slechts een Hoax bleek.

   Denk ervan wat je vind maar een goede luisteraar én observator, kan niet om het feit heen dat er sinds de ontdekking van Elenin en nu er nogal het nodoge heeft plaatsgevonden in de wereld waar beide heren ook naar refereren én…

   Vandaag is er de FEAM drill, morgen is het Blood Moon en overmorgen… 11-11-11
   dus er kan nog van alles gebeuren…

   Stay Tuned…

   PS: is het toeval of wishfull thinking dat uitgerekend vanochtend, tijdens de passage van YU55, het financiele Italie drama zich begint te voltrekken?

  2. Kerry is het net als Mirakel ook zat en heeft de gehele Hoagland video verwijderd?

 8. Maarruh , effe serieus , mooie heldere lucht toen ik naar huus ree , maantje lachte me vrolijk toe . Het leek er niet op dattie van achteren genomen was door wijoefiftiefijf . Klopt dat ?

  1. Volgens mij lachte het maantje ons vrolijk uit, haha, weer mis en jullie maar bang zijn.

   Er is iets veel diepers wat voor o.a. dit soort dingen zorgt, het heeft geen naam maar het is er wel. Ik noem het vaak de balans zoekende kracht. Als die kracht er is, die balans, dan dient dat als buffer en dan zijn zulke gebalanceerde planeten geen schietschijfje voor voorbijkomend gruis. Nee, ik ben niet slim, tis maar een idee hoor.

  2. @Cozmic, wijoefiftiefijf was al dat geneuzel van de GF zat en is er van door gegaan.
   We zitten alleen nog ff met het getwijfel waarom tie zo mooi glom in het weerkaatste licht als een…tja, wat?… Als een keutel in de maneschijn zullen we maar zeggen… en met een gewone verrekijker zichtbaar was… Niet normaal duszzz…

  3. Toevallig vandaag eens na flink de pest erin te hebben gehad (teveel troebele shit opgedaan waar nog resonantie mee is, moet opgelost worden) lekker wiet gerookt en veel gedronken. Nou wehte ikkuh nie mee wa i zegg zou mah goed.

   Alles komt vanzelf weer goed als de zware wolkjes weer zijn opgelost.
   Komt ook door dat gezeik met Iran, denk toch ergens, oh nee he.

   Gelukkig zijn de Russen en Chinezen er nog om een stokje te steken voor woIII losbarst.
   For God sake.

  4. Spirituele praatjes zijn mooi maar vullen geen gaatjes.
   De lol is alleen dat alles illusie is maar daar ben ik (nep ik) het niet altijd mee eens. Wat een tiefuszooi, sorry, wie heeft deze slechte B-film in elkaar gedraaid?
   Wordt eens tijd dat anderen de regie overnemen is het niet?

   Wie nog van geweldfilms of games houdt als die schiet ze verrot game die nu weer grande toneel heeft gewonnen, is hartstikke fout naar mijn idee.

   Zelfs een gemaskerde overval om 6000 van die oorlogsgames, hoe loonatik kun je zijn.

   Aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!

  1. Jeroen ik vind het ook altijd o n w a a r s c h i j n l i j k… Die gasten zijn in staat uit te rekenen, hoe deze klomp steen van 400 meter de volgende keer lángs de Aarde scheert op een kilometertje of 100.000 verder van de Aarde. Na wat calculaties komt de conlusie: ‘de komende 100 jaar geen last van deze ‘bugger”..! Waanzinnig vind ik dat altijd. Far out!
   Één fles wijn… Doe maar een doossie..!

  2. Grappig is natuurlijk wel dat ze in die JouTjoep van 2009 al YU55 aanwijzen als mogelijke dader voor een apocalypse… Nu is/was YU55 met pakumbeet 400 meter niet groot genoeg voor zo iets maar had bij een impact op aarde wel heel wat schade aan kunnen richten.

   Nu wil het geval dat op 11 september 2011, de astronomen een ietsiepietsie koerswijziging zagen toen YU55, Elenin passeerde en vaststelden dat ie heel misschien wel eens de maan kon gaan raken. Niet gebeurt dus niet getreurt…

   Nu nog afwachten of 11-11-11 misschien een verrassing brengt…, buiten de komst van Prins Carnaval dan…

  3. @GuidoJ: Heb helaas geen doos 🙁 Had mis toch beter geweest ja 🙂 Maar sinds wanneer is deze asteroide bekend bij Nasa?

   @Simba: wiskunde? Verklaar je nader aub

   thx

  4. Gewoon Jeroen, parabolen, paralipsen, hyperbolen enz. En dat op een paar 100.000 km nauwkeurig..!
   En je kunt er veel over vinden, te beginnen bij Wikipedia of een andere dwarsstraat..

  5. Ome Newton met zijn Natuurkundige wetten en Wiskundige calculaties en aan de hand van de baan, snelheid, hoek van inval, bekende magnetische/aantrekkingskracht parameters van omringende hemellichamen etc.

   Ze hebben bij JPL (NASA) een database die voor iedereen toegankelijk is en als de basisgegevens van een object eenmaal bekent zijn, doet deze de bijzonder lange calculaties in een oogwenk en berekent of het een hyperbolische baan heeft, oftewel éénmalig en daarna naar Deep Space of dat ie ooit weer terugkomt als tie in ons zonnestelsel rond draait…

   YU55 is al eerder langs komen kachelen en komt over tig jaar weer langs todat ie misschien ooit een keer in de zon ploft.

  6. 2028, en dan scheert ie langs Venus. Waarschijnlijk langs een heuvel aldaar.. ahum..

  7. Ik heb voor 11-11-11 een enorme doos met snoep bij de deur staan, dan is het weer zover…

  1. Als je naar rechts (Oosten) kijkt nu, zie je de drie wijzen uit het oosten ook nog…

  2. Burke komt ook eindelijk ’s avonds eens in het donker buiten, al die sterren zijn er altijd al geweest, nu men er over praat is het ineens heel erg byzonder… tssk.
   Koop eens een trommel telescoop met besturing en USB dan kan je van achter je PC zelf op onderzoek uitgaan op de bank, met google sky maps, weet je precies alles te vinden.

  3. @ Welke rechter kant van jou ?! zoek me rot man !!! hahahaha, je maakt er weer een potje van…

  4. Nou , ik ziet die drie wijven uit het oosten ook niet , ze zalle wel weer zo’n zwarte boerka dragen .

  5. Er gebeurd hier van alles, soms naar links soms naar rechts, dan omhoog en met een rotgang weer omlaag met een smak op de grond.

   Elke keer weer klap ik met m’n smoel op die ijskoude rot grond neer, tot de zoveelste keer. Maar goed… Alles doet het nog:

   http://www.youtube.com/watch?v=RyK7IW4uo5c

  6. Nou, Nou, Het WTK Café was weer geod bezet afgelopen nacht zie ik… Zie je nu dat de MSM liegt want het zou zo slecht gaan met de Cafés in NL…

   Aangaande die drie wijz(v)en uit het Oosten nog maar ff een Astrolesje dan,

   Als je vanavond later op de avond als het weer helder is, naar links kijkt t.o.v. de Maan, het oosten dus, zie je 3 sterren exact naast elkaar op één lijn > . . .
   Deze waren gisteren heel goed te zien in Orion. Geeft ook de nadering van de winter aan…

  7. Simba , toen ik nog ff met doggy ging lopen kon ik die drie wijven wel zien , maar een heul eind from the moon , halverwege die heldere flikkerende ster . btw welke ster is dah , weet jij dah ?

  8. @Cozmic, ik denk dat je Sirius bedoelt, staat ook in het Orion kluppie waar vrind SaLuSa woont…

  9. @Cozmic, ik denk dat je Sirius bedoelt, staat ook in het Orion kluppie waar vrind SaLuSa woont…

  10. Zie je, dat krijf je nu met het einde van de Maya tijd. Zelfs posten van een comment gaat dubbel… door de snelheid natuurlijk…

  11. Simba , in rechte lijn met de 3 wijven en de maan , en een beetje flikkerend .
   Sirius is toch de zusterster van onze zon ?

  12. @Cozmic, de Twinkle Twinkle Star is Sirius, er is een mythe die zegt dat het een broer/zus is van onze zon. Er is echter een astronomische codering, een of andere HIP zoveel in de Orion nevel die ook als tweeling van onze zon wordt aangegeven met de gedachtengang dat uit de Orion nevel, ons zonnestelsel is ontstaan.

   Vanavond bij ons weer zichtbaar, als het helder is tenminste, staat Jupiter nu rechts van de maan en op ongeveer dezelfde afstand aan de linkerkant de Plaeaden (ook gerelateerd aan Orion) en zal je de drie gezusters of wijz(v)en uit het oosten ook wel weer kunnen zien…

   Het leuke van Sirius is, is dat wij pas sinds de komst van de Hubble telescoop, Sirius-B (planeet) kunnen zien terwijl de Hopi Indianen dat al een paar duizend jaar schijnen te weten…

   Grappig hé, Misschien is SaluSa toch wel echter dan wij soms wel denken…

  13. simba , vergeet de Dogon niet , een Afrikaanse stam die de bewegingen van die sterren kenden via ET contact .
   Over Salusa , waar zit KOL , is die opgezogen ofzo ?

  14. hier een paar dolle intellectuele uitverkoren zwaar gestudeerde donkere Dogon mannen die tergend langzaam niet zomaar al hun ingewijde priester geheimen prijs geven aan het publiek van tante Kerry, zelfs na bijna 3 uur trekken en plukken en duwen lukt het Kerry nauwelijks meer los te krijgen, maar ze weten veel en veel meer dat is wel duidelijk, het is mij nog geen 1 keer gelukt om het interview in z’n geheel te bekijken maar eens zal het mij wel gaan lukken, misschien vanavond, you never know hoe de pet van mijn data computer staat, soms gaat alles er in als koek en soms dan braak ik na 5 zinnen alles weer op, dan komt het niet binnen, ligt het dan aan mij of ligt het aan de stand van de maan of is het de spreker of is het een combinatie van factoren, geen wonder dat ze op school mij moeilijk konden peilen en indelen in een vakje…

   De King zal wel in het zonnige 5d zitten net als Costa Brava Paul? Oh jah ze hebben het steeds over de ‘BadoeWWWalieWWWalie’; dat moet je uitgesmeerd uitgestreken langzaam met antiliaanse lipval uitspreken, geen idee nog wat het is maar ooit kom ik er achter… Nu Mirakel gelukkig weer even in 5d isz kan zij misschien beter zien wat die ‘BadoeWWWalieWWWalie’ precies isz?!

   http://projectcamelotproductions.com/interviews/miriam-delicado-dogon/dogon.html

  15. Maarehh… nu ff misschien een andere reden waarom YU55 als een speer er vandoor ging i.p.v. verlichting brengen voor de mensheid,

   De nieuwe Premier van Griekenland is een beste,

   Lid van de Bilderberg groep
   Lid van de Trilaterale commissie
   Lid van de Goldman Sachs struikrovers boevenbende

   and quess what,

   De nieuwe Italiaanse redder, Mr. Monti, idem dito…
   NWO on the Move? Gaat ff niet goed zo…

  16. Beetje vertrouwen Simba . Rome is niet in één dag gebouwd en wordt ook niet in één dagje afgebroken . Beetje tegenspartelen hoort erbij .
   Hmmm Mirakel heeft haar multi D cup weer aan , gewoon 3D lijkt me toch al een aardig maatje . 🙂

  17. Jaaah ze is echt leuk Cozmic, ik wist het gewoon vanaf het begin, een kranige tante, uit 1 stuk gesneden, niet voor de poes maar toch heel rond en volhartig, met inhoud ook nog, zou best kunnen dat daar een mooie cup bij hoort, dat het menselijke dna daar ook op reageert, mooi van binnen en van buiten, niet te lang in je handen houden want dan smelten ze.

   Best wel Mirakel, haaah herry en hoogmoedland, zeg dat wel, laat die GoD On knop in ‘BadoeWWWalieWWWalie’ land maar even wezen..
   Is dit jouw docent kunstgeschiedenis of zo, zou me niets verbazen als het waar isz, ik vind die groot formaat folie platen op z’n kunstige webstek mooi.
   Zucht jaah zo waar dit;

   ” Het gaat om de tot tranen geroerde vriend bij het vertellen over een nachtzuster die precies begreep wat hij voor zijn pijnen nodig had en er naar handelde wat ze beloofde n.l.dat hij zondermeer die nacht goed door zou komen.

   Wat een wankel evenwicht tussen geen pijn hebben en niet ziek of wel ziek en afhankelijk van de zorg dat er iemand is die je begrijpt en aanvoelt.

   Zoals laatst stond geciteerd:de zin VAN het leven is zin hebben IN het leven.

   Dat heeft die juweel van een zuster in haar hart staan. ”

   http://www.gudo.nl/gudopinie/nachtzuster….html

   PUSCIFER – Indigo Children
   http://www.youtube.com/watch?v=kFzNeyqRico

  18. @ Hyper alert,
   Als ik jou reactie zo lees, lijkt het wel alsof er iemand op jouw zuurstof-SLANG staat.

  19. Bulls Eye zuster Clivia, dat is de Waarheid
   Ik voel nu een golf van tot aan razernij neigende kwaadheid naar boven kolken.
   Maar goed mij wordt niets gevraagd want ik ben geen ozo interessante bie-laterale tot op het bot corrupte stroman Verrot rood ‘socialistisch’ Schild Aandeelhouder op de achtergrond.
   Ik lijk verongelijkte Paul wel, bah..
   Wakker worden ‘patiënten’ over de gehele wereld en vooral ook in dit beneden windse leeg gepompte ĺand diep beneden de zee spiegel
   Maar goed ik ben al 25 jaar niet meer dan een veredeld maar ozo lastig bijzet tafeltje dusz dan kunnen de volgende 25 er ook nog wel bij?
   Nou ik ga maar weer onzijdig into Zen, anders wordt het ook niks

  1. Het valt zeer zwaar op de maag Janee maar op een lichtere manier ben ik me er al van kind af aan bewust van. Mijn ouders hebben altijd tot het overdrevene op ons gelet. Ook bv. op voetbal. Mijn vader was erbij. Niemand die ook maar buiten het veld naar mij mocht kijken. Het is een keiharde, vol liefde. Dat is mijn goeroe. Niemand die ook maar naar mijn dochter kijkt of het moet een leuke jongen van dezelfde leeftijd zijn en dan nog zal ik hem op z’n hielen zitten. Wie zelf jong en wild is geweest kent dat wereldje maar dat wereldje daar wil ik never nooit iets mee te maken hebben. Doodsbedreiging daar doe ik niet snel aan maar bij deze wel.
   BLIJF VAN ONZE KINDEREN AF!

   Dit filmpje gaat nog veel verder, ik kan en wil het niet begrijpen en kan of wil er geen uitspraak over doen. Alleen dat dit niet menselijk, dierlijk of plantelijk is. Out of order.

  2. Oh ja, wees zuinig op je kroost. Ga niet teveel tweeverdienen want een ander klooit met je kroost ondertussen…

   Je moet er een beetje bij blijven zeg maar, net als in the old days, noemen ze je kind opvoeden, niet laten opvoeden door anderen dus. Wake up!

   Hang dat kind aan je tiet en laat het nooit meer los moeders en vaders, wees als een soldaat om je kroost te beschermen. Dat is het enige wat echt telt, je gezin.

   Fuck the system!

  1. @ janee
   Ik kende al veel van de inhoud van deze docu ,en heb me gedwongen hem uit te zien. Ik ben er emotioneel en fysiek beroerd van, ik voel me ziek. ik kan en wil niet begrijpen dat dit soort dingen kunnen gebeuren. Het mag niet zo zijn, maar ik weet dat het is. Dan valt het me heel erg zwaar niet te (ver)oordelen en in liefde te blijven , mijn haat wordt daar zo groot van. Jij kent mij en mijn dochter ,voor haar slaat de angst mij om het hart.
   Dat deze vreselijke duistere zaken snel tot het verleden mogen behoren!

  1. @Jeroen, het probleem is dat er op de achtergrond, buiten ons directe gezichtsveld heel wat gaande is en door informatiedeling wij zelf moeten trachten om feiten en fictie van elkaar te filteren. Een andere probleem is dat de mensheid en zeker de complotters onder ons, en ik ben daar zeker één van, doelbewust op het verkeerde been worden gezet door de machten achter de schermen.

   Ik meen me te herinneren dat jij in het kamp stond van de aanhangers van naderende apocalypse in de vorm van Elenin, Niburu en wellicht ook wel YU55 en er is nog niets gebeurt.

   De zweefteven en zweefkezen onder ons zullen roepen dat het gevaar is afgewend door positief denken en tja, hebben ze gelijk of ongelijk? ik weet het niet…
   Dan heb je nog de ET aangangers die verwachten dat ze komen om ons te helpen…
   Ik hoop het want de mensheid kan wel een steuntje in de rug gebruiken maar ik geloof niet dat ze onze shit op komen ruimen.

   Als we de profetieen mogen geloven, zal de mensheid het juk van onderdrukking en angsten zelf af gaan werpen en dat gaat ook lukken als de kritische massa bereikt is en dat schijnt maar 3% te hoeven zijn en ik persoonlijk zie de nodige progressie maar of het genoeg blijkt? We moeten dat afwachten. Het kán natuurlijk geen toeval zijn dat er bewust zoveel angst en negativiteit is geinjecteerd in de nieuwe media, het Internet en met name YouTube dus als een oude complotter, zeg ik, wees op je hoede met het tot je nemen van informatie.

   De oude MSM media is makkelijk te doorgronden, veel propaganda en gelieg maar de nieuwe media, hebben ze natuurlijk ook ontdekt. Kijk naar de onzin die rondgaat over De Dollar/Euro/Economie/Israel-Iran/Maya kalender/Doomsday films etc. etc. Zo ontzettend veel moeite om de mensheid in de angstmodus te houden kán gewoon geen toeval zijn…

   Probeer positief te blijven al valt dat soms zwaar…

  2. Jongens rustig… Ik zal jullie verklappen dat ik straks ook weg stap in een Portaal vannacht naar een andere wereld. Iedereen zal me voor gek verslijten maar ben helaas gelauwered om tot de uitverkoren te behoren die deze 3D wereld de rug gaat toe keren.
   Tis niet dat ik uit het leven stap maar naar een andere dimensie reis waar ik naar verheldering nog een flink aantal nieuwe Quests zal moeten inlossen om mijn character weer van nieuwe hoogte te kunnen voorzien. In een nieuw lijf, in een nieuw leven zal ik jullie maar toe stoppen, ben niet de enigste die deze reis gaat maken, naast mij zijn er velen anderen die het zelfde gaan doen en niet kunnen wachten dat de activatie op 11-11-11 gaat beginnen. Zelf ben ik dan al uitgerust met nodig drinken en voedsel accessoires aan mijn zijde en zal WTK voor weken lang de rug toe keren, ook zal ik me terug trekken uit alles wat maar mij doet herinneren aan 3D. Iedereen zal me dan voor GEK GAAN VERKLAREN, jullie doen maar want naast mij zijn er vele andere miljoenen die er precies het zelfde er over denken, tis iedereens keuze en iedereen hun vrijheid dat we met zijn allen over gaan naar een nieuwe wereld kompleet in 5D! In ieder geval zal ik wanneer ik terug kom op aarde, rijk zijn aan kennis die ik verworven heb in deze nieuwe wereld en zal menig DRAAK ter zielen hebben gebracht om te laten zien wie de ware Meester is in zijn eigen belevenis wereld. Alles is klaar bezakt en bepakt met alle nodige kennis en waarheden zullen mij ontfermen dat ik een nieuwe weg zal inslaan en de koestering ondervinden in de nieuwe 5D van Skyrim. Ach het zal furieus en vol heerlijkheden zitten maar doch ook een wereld vol nieuwe gevaren en mogelijkheid van re-incarneren en vooral het verwezenlijken van nieuwe gaves en spiritualiteiten tot zeer hoog niveau. Degene die mijn weg kennen zullen begrijpen en snappen waarom ik deze weg gekozen heb en zullen mij maar al te graag willen vergezellen in de reis naar deze nieuwe WERELD!!! Dus bij deze neem ik afscheid naar een ander level van functioneren, tis niet anders dan, ben verkozen tot deze keus en tot ziens mijn vrienden tot ziens tot een ander perspectief. Vergeef mij dat ik dit al die tijd zo geheim gehouden heb en dus wees niet bedroeft zal via diverse omwegen laten weten hoe ik me verdienstelijk aan het maken ben in die nieuwe 5D wereld.

   Gegroet allemaal en zeer veel liefs uit mijn oude hart….

   Paul.

  3. @Paul in 2011, goede vakantie toegewenst in 5D. Voor die anderen die nog aan het twijfelen zijn of al die Elenin uitlijningen, Niburu/X hazepad en YU55 als een glimmende keutel in de maneschijn doorschietende asteroide de mensheid niets heeft opgeleverd… Lees dit artikel… Beter kan ik het niet verwoorden maar goed, ik ben ook geen journalist of blogschrijver…

   http://www.zonnewind.be/opinie/spel-is-uit.shtml

  4. Nou Paul jongen, veel Plezier! Hetzij je gegunt…enne kom je wel terug met de WAARHEID en niet meer met een relatieve?…Maakt niet uit zolang je maar lol hebt daar..have fun!

  5. Paul , zonnebril en sombrero niet vergeten mee te nemen . En als je terugkomt even een sjaal en jas manifesteren , het wordt koud hier zegguh zuh . Tot morgen , want tijd bestaat in 5D immers niet zoals we het hier kennen 😉

  6. Datum’s? 11-11-11
   Misschien ook al eens gedacht dat het een proces zou kunnen zijn van een wat langere periode? Het zou maar net kunnen zijn wat wij er zelf van maken en er in zien.

   Goh wat spiegelt die achtbaan toch mooi in het water, dat Vrijheidsbeeld ook….
   http://www.heerevelden.nl/upload/images/7771.jpg

  1. Guido zijn WTK Café klok loopt niet op tijd !!! Maar ok, Eigenlijk is het al 11-11-11 als we uit gaan van UTC of GMT… Alaaf… op de komende 26000 jaar…

  2. mot guido wel eerst effe die WTK klok goed zetten . kreng loopt altijd 2 1/2 minuut achter .

  1. Blauw strak pakkie met een lingambult en een grote rode S in een geel vlakkie ? Dat moddum weze !

  2. @Cozmic, nee da’s zijn broer, deze is groen, lijkt een beetje op Captain America, aardige vent wel, dacht altijd dat het een Zij was maar goed, heb ook altijd gedacht dat Mirakel een Hij was, zo zie je maar weer wat die versnelde tijd met je doet..

   leuke hyperdrive scooter ook, heeft ie van Tesla gejat zegt ie net en zat in de aanhanger van Elenin…

  3. Lol , MirakeltjeSandra is een echt Fries vrouwtjesteefje 😉
   Maar die vliegende snaak met die grote S is niet de S van sAlUsA ? Bummerrrr .

  4. SaLuSa vliegt ff door naar Den Antwerp, ff Rasechte Berensiroop drinken zegt ie… heeft ie gemist sinds de drooglegging van de Plaeaden 13000 jaar geleden…

  5. Ja , die berensiroop kan er lelijk inhakken heb ik me laten vertellen door een paar exverslaafden . Als je daar een avondje mee hebt doorgehaald ben je de volgende dagen echt een gevaar in het intergalactische warpspeedwormhole verkeer . Daar is Arcturian ale nix bij .

  6. Nou hopen dat die Salusa naar Berenstroop gaat in Antwerpen, kunnen ze daar lekker communiceren, als tie maar niet in z’n 5d kop en schotel San Sensei Mirakel gaat ontvoeren, zou echte bummrrrrr zijn, vervelend ventje die Salusa, denkt dat ie overal recht op heeft omdat ie van god is zeker, zal wel weer typisch 8d gedrag zijn, zo’n gespiegelde drie, after eight, betekent uitvreter volgens Dawnie die helaas niet meer met ons kan praten omdat ze in 5d hangt tussen de latijnse margrieten op het beurse barter plein

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Sensei

 9. Uit het oog, uit het hart? Toch niet helemaal… Veel astronomen waren verbaasd over het feit dat object YU55 zo helder te zien was tijdens het passeren van de aarde en het wordt nog gekker, NASA heeft een filmpje de MSM ingeschoten van 7 november 2011 met de opmerking én verbazing dat er zoveel artificial structuren zichtbaar waren en de grote vraag is nu, Waarom geen beelden toen YU55 2 dagen daarna rakelings langs de aarde kwam en de structuren nóg beter zichtbaar moesten zijn (?/!)

  Wat mogen wij niet zien?

  Op diezelfde dag, schoot Rusland een raket met een onbemande Mars probe omhoog en deze lancering is grandioos mislukt. Hé, da’s nu de tweede mislukking van de Russen in een paar maanden tijd terwijl hun Lada of the Sky, als uiterst betrouwbaar worden beschouwd. Op zich niet zo erg, ware het niet dat de restanten langzaam terug komen vallen met een uiterst giftige substantie aan boord, 12.000 liter Hydrazine raketbrandstof… De Amerikanen hebben aangekondigd het uit de lucht te schieten als de Russen geen kans zien om de boel remote op te starten…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.