Advertentie

Nieuwe techniek toont: de torens op de maan..!!


Een van de eerste opnames van de veelbesproken ‘Maantoren’.. Een object dat op foto’s van NASA consequent werd ‘uitgegumd’, waardoor alleen een smudgevlek zichtbaar bleef.. Deze opname uit 1965 toont aan dat deze maantoren alles behalve een verzinsel is..!

x

x

Nieuwe techniek toont: de torens op de maan..!!

2018 © Paul Haarmans/UFO-wijzer.nl | deze versie WantToKnow.nl/be

x

 

De originele cover van het boek, waarvan je hier op de site de vertaling kunt lezen. Geschreven in de jaren 1990

Wellicht heb je er nog nooit van gehoord. Misschien ook wel, maar we hebben het hier over een nieuwe manier om naar dátgene te kijken, waar we hier over spreken.. We stoppen met het spreken in raadsels. We hebben het bijvoorbeeld over de ’torens op de maan’, een verhaal gebaseerd op foto’s, dat al decennia bestaat.

Paul Haarmans van Ufowijzer.nl ondertitelde de video hieronder in het Nederlands, waardoor je wat eenvoudiger kunt meekijken met de nieuwste techniek om naar het oppervlak van de maan te kijken. Wanneer je de video bekijkt, zul je het snel begrijpen. Dit fenomeen van de ’torens op de maan’ en andere anomalieën op onze Maan, die overigens 900 miljoen jaar OUDER is dan onze Aarde, wordt binnen de ufologie al jaren als een essentieel onderdeel gezien.

Veel personen spraken over de oeroude buitenaardse constructies waarvan wordt beweerd dat die zich op de maan bevinden. Deze oude bases die nu verlaten zijn – of wellicht nog in gebruik zijn, dat verschilt met wie je erover praat – bevinden zich overal op de maan. Kijk eens naar het verhaal van remote-viewer Ingo Swann, die het boek ‘Penetration’ schreef en dat over zijn remote-bezoek aan de maan gaat. Onze onvolprezen vertaler Jan Smith vertaalde dit opzienbarende boek, dat je in hoofdstuk-delen HIER op de site vindt.

Deze oeroude torens, die een hoogte hebben van enkele kilometers (!!!), zijn door enkele respectabele mensen die in het verleden voor NASA werkten, bevestigd. Zij verklaarden onder ede dat zij willen getuigen dat zij getuige waren van de aanwezigheid van deze torens op de maan, op foto’s die door de verschillende maanmissies naar de Aarde waren gestuurd.

Zij vertelden dat ze deze foto’s met een retoucheerspuit onzichtbaar moesten maken op de officiële Apollo-afbeeldingen voordat deze aan het publiek werden verkocht. Helemaal bovenaan dit artikel zie je een voorbeeld van deze ’techniek’..
Voor meer uiterst interessante artikelen over de manipulaties rondom onze ‘Maan’, verwijzen we je naar de verschillende leads onder dit artikel.

13 gedachten over “Nieuwe techniek toont: de torens op de maan..!!

 1. Persoonlijk zou ik nooit spreken over onze Maan of onze Planeet, er zijn diverse feiten bekend dat wij of iets dergelijks zeker 300 millioen jaar op deze planees aanwezig zijn, ( skelet van menselijke voet ) in zuid Afrikaanse kolenmijn op 800 meter diepte gevonden, de onlangs ontdekte rots plaat, in Siberië met een hele juiste landkaart op zijn opvlakte gegraveerd, gedateerd 120 millioen jaren, mijn beste vriend belde mij vanmorgen, van het Griekse eiland waar hij de laatste 40 ig jaar zijn vacanties doorbracht, hij nam afscheid van de Grot van Johannes de Dooper, de man die Jezus heeft gedoopt !!!, en daar lang verbleef en heeft geschreven, zodoende zijn print heeft achter gelaten, wat je ook duidelijk voelt, bij het weggaan, zei een stem maak je klaar voor het einde, maar wees niet angstig ik ben bij jullie, geeft te denken, Vr. Groet Jenne

  1. Er zijn diverse feiten bekend wij 300 miljoen jaar wij aanwezig zijn op deze planeet zegt Jenne.
   Je kunt niet eens een bewijs geven dat we op een planeet leven, omdat we niet op een planeet leven.
   De Maan is niet wat ons verteld is wat het daadwerkelijk is.
   Je kunt de blauwe achtergrond overdag zien in alle fasen van de maan met de zon ook aan de hemel?
   Dus dwars door het gedeelte wat solide zou moeten zijn, bij bv halve maan?
   s, nachts zie je hetzelfde voorbeeld maar dan met een donkere achtergrond.
   Gereflecteerd zonlicht zou de maan moeten zijn, terwijl het bewezen is dat dit een kouder licht is dan in de schaduw gemeten bij volle maan?
   Er zijn sterren waargenomen door de kant die niet verlicht is.
   https://www.youtube.com/watch?v=K4DTaSU4ZaU&t=308s
   De zon zou vierhonderd keer groter zijn dan de maan, wel opmerkelijk dat ze voor het oog dezelfde afmetingen hebben.
   De lijst wordt langer naarmate je meer bestudeerd en kijkt of dit wel klopt met wat ons verteld is.
   Het beste bewijs dat we niet op een planeet leven is dat er geen kromming van de aarde waarneembaar is.
   Deze moet overeenkomen met de omtrek van de aarde met hoeveel deze van je afbuigt per gemeten kilometers.
   Nu begint het je misschien te dagen dat we niet voor niets geen echte foto’s hebben van onze aarde vanuit space.
   Als je geen kromming kunt vinden wat wel een feit is dan lijkt het mij logisch dat je niet je niet op een planeet leeft en dat oa de Egyptenaren en andere culturen gelijk hebben dat de aarde vlak is en dat we inderdaad het centrum van het universum zijn.
   Dit kun je zelf aanschouwen want je ziet alles over ons heen draaien.
   Polaris zie je met een open lens in het midden en cirkels van sterren die om Polaris heen.
   Als de aarde rond zou draaien dan zou dit de startrail opheffen ofwel dit zou nooit zo zichtbaar kunnen zijn zoals iedereen dit zelf kan zien.
   Hij staat simpelweg altijd in het noorden op dezelfde plaats.
   Zes maanden later sta je aan de andere kant van de zon en we zien voor duizenden jaren de stereen op dezelfde plaats over ons heen draaien?
   Je zou totaal andere sterren formaties moeten zien als je 398 miljoen kilometer verder weg staat en aan de andere kant van de zon, als zes maanden eerder.
   De brainwashing viert hoogtij als je denkt dat je op een planeet leeft en logisch dat de platte aarde aanhangers met de dag groeien.
   Doe gewoon zelf onderzoek, het is niet de eerste leugen die ons verteld is, wel de grootste.
   Je kunt zelf door dit onderwerp te onderzoeken de beschermende lagen zelf weghalen van de rookgordijnen die zijn aangebracht zoals Neil Armstrong al aangaf.
   Die zijn aangebracht om maar ons niet door te laten hebben wie we zijn, wat we zijn en in wat voor wereld we uiteindelijk leven.

  2. Aan M. Fesevur, mooi uitleg, zet je toch aan het denken, dank hier voor, Jenne

  3. @M Fesevur, “Je kunt niet eens een bewijs geven dat we op een planeet leven, omdat we niet op een planeet leven.” Echt joh? Dus iedereen die werkzaam is in de luchtvaart is een acteur om u in het o-tje te nemen. Duizenden stewardessen, piloten enzovoorts. Van straaljagerpiloot en parachutist tot astronaut.
   We zitten allemaal in een Matrix gekoppeld door middel van aan slangetjes. Gestuurd door een soort hyperintelligent AI dat een eigen bewustzijn heeft gekregen en ons in een eeuwige greep houdt. Juist.
   Alles is nep, er is geen houvast meer en alle natuurkundige wetten zijn waardeloos.
   Mooi, ik geloof je maar nu ga ik eerst even terug in de matrix hoor anders ontdekken ze dat ik woke ben… lol

  4. @ joop klepzeiker,
   Maar dan kunt u vast wel overtuigend bewijs leveren van een ronde aarde! Ik ben heel benieuwd daar het platte aarde idee helemaal niet slecht onderbouwd wordt. Ikzelf ben nog niet overtuigt van welke theorie dan ook .Ik ga er vooralsnog van uit dat de vorm die men aanhangt de vorm van de aarde voor die persoon beïnvloed. Dat zou inhouden dat zowel een platte, als een ronde , holle of binnenstebuiten aarde tegelijkertijd kunnen bestaan. Daarom ben ik wel benieuwd naar de bewijsvoering…..

  1. Maak je verder niet druk. We zijn immers allemaal alleen maar beschadigde kinderen. Beschadigd door TV c.q. media, onderwijs, kerk, wetenschap (inmiddels ook verworden tot religie!!!) en politiek.
   Ontleren is het devies als je wilt genezen van het goedgelovigheids virus.

  2. U verwerpt één demagogie, en herplaatst hem met een andere demagogie, ik geef de voorkeur aan, er bij te blijven wat mij geleerd is door mijn meesters en meesteressen, en zelf studie en onderzoek, wat Uw denken is over de moderne media, ja daar sta ik volkomen achter, met uitzondering van de echte wetenschap en onze christelijke roots, ontleren is vaak een autisme (Alzheimer), denk niet dat U dat verkiest, Vr; Groet TVB

 2. Wat het achterhouden van informatie betreft, is het nuttig te verwijzen naar de studie van het Brookings institute :
  https://mysteriousuniverse.org/2015/06/e-t-and-the-brookings-institution/
  met enkele citaten :
  “In the December 1960/January 1961 issue of the NICAP UFO Investigator journal, a small article was published under the heading of “Space-Life Report Could be Shock.” It read as follows: “The discovery of intelligent space beings could have a severe effect on the public, according to a research report released by the National Aeronautics and Space Administration. The report warned that America should prepare to meet the psychological impact of such a revelation. The 190-page report was the result of a $96,000 one-year study conducted by the Brookings Institution for NASA’s long-range study committee.”…………..
  One of the most controversial issues that occupied Brookings was that relative to the impact that the existence of alien life would have on the world of religion: ……………..
  The Human Race stood a very good chance of having its collective ego bruised by a close encounter with aliens, Brookings advised NASA: “If super intelligence is discovered, the results become quite unpredictable. It is possible that if the intelligence of these creatures were sufficiently superior to ours, they would choose to have little if any contact with us. On the face of it, there is no reason to believe that we might learn a great deal from them, especially if their physiology and psychology were substantially different from ours.”………………….
  Ironically, Brookings noted, those most likely to be “devastated” by the discovery of extraterrestrial life might not be the general public, but the scientific community – the very people looking for the aliens. Brookings explained its stance on this matter thus:
  “It has been speculated that, of all groups, scientists and engineers might be the most devastated by the discovery of relatively superior creatures, since these professions are most clearly associated with the mastery of nature, rather than with the understanding and expression of man. Advanced understanding of nature might vitiate all our theories at the very least, if not also require a culture and perhaps a brain inaccessible to earth scientists………………
  En het belangrijkste : het besluit :
  “It’s this final sentence that humankind had – and still has – the most to worry about. If extraterrestrials – friendly or hostile – one day show themselves to us, there is a very good chance that, as the Brookings report noted all those decades ago, from a psychological perspective we might not survive the encounter, at least not intact.”(=einde citaten).
  Uit deze enkele citaten kan ik afleiden, dat men meer schijnt te weten… en dat men er niet gerust in is, de confrontatie met dit “buitenaardse leven” te kunnen overleven op welke manier dan ook. Bijgevolg wordt de info over dit “buitenaards leven” zo lang mogen verborgen gehouden. Alle sporen worden dan zo veel mogelijk uitgewist, zoals blijkt uit de tekst van Mr Haarmans, en dit dan nog op een “lullige manier”. Het belangrijkste imo is dan ook het doel van dit achterhouden. Wat mogen we niet weten en waarom??

 3. De witte uitstulping op de foto is 80 km hoog.
  De 2e foto bij bovenstaand artikel van de Soviet moon probe uit 1965 toont een witte uitstulping die hier aangezien wordt voor een toren. Er wordt in het artikel gesproken over een hoogte van 6 km. Aan de hand van bekende gegevens kunnen we de afmetingen van de uitstulping bepalen. De kromming van de maan in verhouding met de grootte van de witte spike tonen dat die spike ongeveer 4,62 procent van de straal van de maan is. We weten dat deze straal zo’n 1737km is. Daaruit kun je opmaken dat die spike ruim 80 km hoog is. Nou is 6 km al twijfelachtig hoog voor een toren, maar 80 km?? Denkt u desondanks dat deze witte spike op de foto een toren is?

  1. Wij denken niet zoveel Wilhil.. Laten zaken zien en rapporteren. Als zaken plausibel zijn, wat we hierbij vinden, maken we er een artikel van. Of in simpele mensentaal: ‘Wie het weet mag het zeggen’.. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.