Advertentie

De overgang 2012-2013 vanuit een onaards perspectief…


Dit is dus een tijd waarin snel veranderingen gaan plaatsvinden, in jouw tijd, niet ergens ver weg in een mysterieuze toekomst. Het is misschien dreigend deze transformatie maar hetgeen je ademhaling wellicht toch doet versnellen is de opwinding van dit alles. Het maakt je vurig doen wensen naar de waarheid.  2012 – dat duurt niet lang meer. En de transformatie is nu aan de gang. Elke keer als je je de opwinding voelt over de transformatie dan help je jezelf daarmee in die flow te raken.   

Het heeft niets te maken met strijden, of proberen spiritueel te zijn of een goed mens te zijn. Je bent namelijk al spiritueel en een en al goedheid. Wat is dat dan precies is, wat is goedheid dan precies… Je bent een en al perfectie op dit moment, glorieuze, krachtige en perfecte wezens. Je bent je eigen perfectie. 

Deze overgangsperiode is, als je het toelaat, een geleidelijke overgang, een flow. Het gaat over liefde. En de verlichting is het resultaat wanneer je absoluut en onvoorwaardelijk houdt van wie je bent. Je hoeft niets anders te doen dan alleen maar die liefde te voelen. 

Als je het nog niet zo voelt, stop en deal met hetgeen zich voordoet, om de transformatie zelf te creëren, deze overgangsperiode. Dat is wie je bent. 

Wat we nog willen zeggen, ook als er geen eindtijd of begintijd zou zijn, dan nog steeds ben je altijd in een staat van overgangsperiode. Transformatie is onze natuurlijke staat. Dat heet God/Godin zijn. Al Dat Is in een constante flow genoemd een overgangsperiode, of transformatie, verandering, ontplooiing. Dat is onze natuurlijke staat van Zijn. 

Jullie zijn wezens van liefde, gecreëerd uit liefde en gemaakt om eeuwig in liefde te leven. Liefde is jouw perfectie. Er is niets anders dan dat. De overgangsperiode, transformatie is ervoor om je natuurlijke staat van zijn te realiseren. 

Dit alles roept veel vragen op. Wat gebeurt er na de overgangsperiode? Dat willen jullie allemaal weten, en hoe meer je weet hoe minder graag je hier wilt zijn waarschijnlijk. Dat beseffen we. 

Jullie willen weten hoe het is daar waar het bewustzijn is verhoogd, daar waar de waarheid is te vinden. Stel je voor hoe het is om te leven in gelukzaligheid, en dat dat gelukzalige gevoel elke dag meer wordt. Elke dag verliefd zijn. Elke dag verliefd zijn op jezelf en verliefd zijn op alles en iedereen om je heen door de herkenning van het Goddelijke licht. Dat voelt toch heerlijk.   

Dat alles gebeurt op het moment dat je de dingen om je heen waarneemt als zijnde goddelijk licht, de bron van het licht. In die staat van zijn ben je lichter. Je bent fysiek minder ‘dicht’

Je hebt nog steeds je fysieke lichaam maar het is simpelweg minder dicht. En al hetgeen je buiten waarneemt is minder dicht.  

Je zult de kracht hebben om dingen te scheppen door middel van je hogere bewustzijn die jullie in dit Nu niet hebben. Uiteraard schep je zelf nu ook anders zouden jullie geen realiteit hebben, maar de meesten van jullie weten niet hoe je dat moet doen. Jullie zullen merken dat in de dimensie van liefde en liefhebben je gedachten die tevens vervuld zijn van liefde in verenigde energie direct in vaste materie veranderen.. 

Ook zullen jullie in staat zijn om je eigen fysieke lichaam te vormen, te scheppen. Dus er staat jullie nog een hoop plezier en leuke spelletjes te wachten! Je bent dit eigenlijk al aan het leren. Je begint de kracht van het scheppen van dingen, vaste materie te leren. Wanneer je leert om je lichaam te helen, wanneer je leert dat je emoties, die enorme energetische krachtige bron in je- je Zijn creëert, dan, wanneer je dat wil veranderen, zul je weten hoe je dat moet doen door middel van de kracht van liefde. Ook zul je weten hoe je geluiden en kleur kunt gebruiken om je te helpen bij deze verandering. Je bent dat nu aan het leren. In deze verandering ga je je eigen kracht herkennen. 

Veel van jullie worden erg bang van het idee dat jullie grenzeloze macht bezitten. Hoe dan ook, wij vragen je om naar je huidige leven te kijken ten opzichte van een aantal jaar geleden en zie hoe je dan al gevorderd bent in je bewustzijnsverandering. Zie hoeveel je al hebt geleerd. Het is bijna niet merkbaar het verschil tussen nu en een tijdje terug, en toch ben je erg blij met je huidige bewustzijnsverruiming. En zo zal het steeds zijn, meer en meer. 

Het is ook de bedoeling dat het niet merkbaar is en dat je er rustig onder blijft, zodat de bewustzijnsverandering niet ineens een grote shock voor je is. Het is in ieder geval niet zo dat je op een dag wakker wordt en dat je tegenover je in de spiegel ineens een vreemde ziet met ongelimiteerde krachten. Nee. Het gaat geleidelijk en zacht, opwindend, avontuurlijk, vreugdevol en buitengewoon wonderlijk. Het is een beetje lastig voor ons om alleen woorden te gebruiken om datgene te beschrijven dat nog niet past in jouw huidige staat van bewustzijn.

Uiteraard zeggen we de woorden om je hersenen aan het werk te zetten, maar eigenlijk gaat het over emotie. Het is de grandeur van liefde dat je raakt eerder dan het intellectueel te begrijpen, het wordt weten vanuit het hart, een gevoel over deze verandering, deze overgangsperiode. 

Jullie verstand kan absoluut ideeën, concepten op intellectueel niveau begrijpen, maar de transformatie gaat via het gevoel. Het is via liefde waarmee we echt met je communiceren. We zeggen vaak over deze fantastisch staat van zijn dat het is alsof je een foetus moet uitleggen hoe het leven is na de geboorte. Dus het is moeilijk om over de realiteit na de transitie te praten. We kunnen daarom beter praten over de natuurlijke wonderbaarlijke ontvouwing van de realiteit in deze overgangsperiode. 

De transformatie of overgangsperiode zou je kunnen vergelijken met wat jullie sterven noemen. Dood is een natuurlijke staat van zijn in deze dimensie van werkelijkheid. Het is even natuurlijk als geboren worden. Het is onze grote wens dat de mensheid de waarheid leert kennen over sterven zodat de angst hierover verdwijnt en dat de contemplatie van sterven wordt aanvaard. 

Sterven is echt alleen maar alsof je uit kleding stapt die je niet langer meer past. Je stapt in een wonderlijk nieuw avontuur. Je voegt je weer bij dat grotere deel van je, je ziel. En je voegt je weer bij de zielen van je dierbaren uit andere dimensies, zowel van deze realiteit als een andere realiteit omdat uiteraard niets gescheiden is. In deze tijd ben je niet bewust van die andere wezens. 

En dat is precies de bedoeling van het geheel. Je komt uiteindelijk smetteloos of liever gezegd zuiver uit dit grote avontuur. 

We bedoelen hier niets negatiefs mee over je verleden of je toekomstige levens en je levens in andere werkelijkheidsdimensies. Je bent hier voor een zeer zuiver avontuur. En dit avontuur heeft veel integriteit in zich. Je bent hier simpelweg voor de ervaring. Je bent hier eigenlijk niet om iets te leren. Dat je leert is leuk en het is allemaal erg opwindend maar je bent hier gewoon. Als je naar het grotere geheel kijkt ben je hier voor een avontuur en het is een avontuur vol emotie. 

Hoe je er ook over oordeelt, of het volgens jou nu goed of verkeerd is – het is allemaal energie. Je bent hier voor een emotioneel avontuur, en je bent in dit leven om te leren om voor al die emoties volledig open te staan en ze te aanvaarden zodat je uiteindelijk nergens een negatief oordeel meer over hebt. Het is simpelweg de natuurlijke volgende stap in het avontuur. 

Wat er gebeurt, is dat je zelf heel geleidelijk ontvouwt en ontvouwt – om te leren weten wie je echt bent. Je leert meer over liefde en je leert meer over aanvaarding, acceptatie. En daarin gaan jullie steeds sneller en sneller. Elke keer dat je voor liefde kiest, verander je de realiteit. Elke keer als je voor liefde kiest, dan kies je voor iedereen. Elke keer als je voor liefde kiest verander je je fysieke realiteit. De ontvouwing gaat heel geleidelijk. 

Deze groei van bewustzijn, deze ontplooiing, is exponentieel aan het groeien en de energetische massa van bewustzijn is een kritiek punt aan het bereiken. En je zult merken, ineens, in een ogenblik, is het bewustzijn van de hele planeet veranderd. 

En niemand zal worden achtergelaten. Niemand wordt achtergelaten. Waarom niet? Omdat deze overgangsperiode gaat over liefde, en liefde betekent dat er geen afscheiding is. Het gaat allemaal over liefde. Het gaat over waarheid. Het is het meest opwindende avontuur voor de mensheid in 25.000 jaar. Jullie hebben er allemaal voor gekozen om te participeren in dit avontuur. Maar herinner je dat er niets is dat je moet doen. Het gaat alleen maar over Zijn. Over zijn wie je echt bent en de waarheid over jezelf leren kennen. Stop met strijden!