Advertentie

De aardbeving vanuit een spiritueel perspectief..


X

De aardbeving….een spiritueel perspectief

© Michael Roads 2011 © vertaling Leonie de Bot

x

Michael Roads

Wij als mensheid zijn door heel onze geschiedenis heen gericht op overleving. Zelfs als samenwerking ons beter zou dienen, gaan we de strijd aan met elkaar. Wij geloven nu al duizenden generaties lang dat overleven over competitie gaat…

We concurreren met elkaar van persoon tot persoon, we concurreren op commercieel niveau, op politiek niveau en de media over de hele wereld wedijveren met elkaar. Competitie is altijd tegen. Samenwerking is altijd met. Gezien door onze competitie ogen ziet het er anders uit, maar de natuur is in feite een uiting van volledige samenwerking.

Het leven gaat over evolutie van de ziel, niet om die van het fysieke, en daarom helpt onderlinge competitie ons niet verder. We moeten leren samenwerken, van mondiaal niveau tot onderling op kleine schaal. Gedurende vele generaties hebben we een diep zittend patroon ontwikkeld van competitieve overleving.

Ons ziel-zelf schreeuwt om het doorbreken van dit vreselijke patroon en de Goden en Godinnen van de Natuur/Schepping antwoorden. Ze antwoorden met aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s, wervelwinden, enorme rampzalige gebeurtenissen die Verandering brengen. We hebben het ontzettend nodig om te Veranderen, weg van het pad van concurrentie dat we zo blind volgen. Jazeker, het is tragisch. Lichamen sterven, maar zielen komen vrij. Wij zijn een ziel met een lichaam, geen lichaam met een ziel. Wij allemaal, ieder van ons zullen na de dood van ons lichaam onze weg vervolgen.

Wij zijn een ziel met een lichaam, geen lichaam met een ziel.

Wij allemaal, ieder van ons zullen na de dood van ons lichaam onze weg vervolgen.

Door de aardbeving en de tsunami komen mensen bij elkaar. Mensen vechten niet voor eten in de verwoeste gebieden maar ze werken samen en harten die gesloten waren door competitie gaan nu open. Mensen delen met elkaar, hebben lief en zorgen voor elkaar. Een nieuwe energie is bezig te ontstaan door de overstromingen in Queensland, Australië en door de aardbeving in Christchurch in Nieuw Zeeland.

Japan.
En dan nu is daar de enorme impact van de crisis in de getroffen kuststeden van Japan. Getuige het werk van een aantal nucleaire energie experts geeft de media veel verkeerde informatie door. In feite blijkt het zo te zijn dat zelfs wanneer de reactors geheel wegsmelten, dit NIET op een nucleaire explosie zou uitlopen.

Leef zoveel als mogelijk vanuit je hart. Steek een helpende hand uit of neem vrijelijk hulp in ontvangst. Dit is niet het einde van de grootse gebeurtenissen in de wereld, het is het begin van enorme Verandering. Het is wijs om flexibel te zijn, open en zo onthecht als maar mogelijk voor je is. Onze diep ingesleten patronen moet doorbroken worden…en dat is aan het gebeuren.

Bless you all.

Michael J. Roads

Sites/artikelen:

michaelroads.nl

Artikelen hier op WantToKnow: HIER en HIER.

5 gedachten over “De aardbeving vanuit een spiritueel perspectief..

 1. Hmmm! Dit is wel een interrezand perspectief
  Of zou het zijn een vals hartstondig initiatief?
  Velen menen dat Aardbevingen etc, enz, e.d. niet natuurlijk zijn.
  Maar door mensen handen geproduceerd door het HAARP en Chemtrail venijn.
  Lastig wordt het om I.Q en E.Q. te plaatsen in het juiste Verstand en/of Gevoel.
  Omdat we innerlijk voelen en weten, Het of Iets belazerd de Boel…
  http://www.youtube.com/watch?v=g9XpzfaMkrY&feature=fvst

 2. Alles is eenheid niets staat buiten de bron.Verscheidenheid is de volmaakte uitdrukking van de eenheid.
  Ik ben zelf wel gevoelig voor de gedachtegang er beweegt geen grassprietje zonder dat de ene het wil.
  Hoe valt dit te rijmen dat God Liefde is terwijl in de buitenwereld het lijkt dat er zoveel duisternis gaande is.
  In de derde dimensie leven wij in dualisme, licht en donker. De wereld om ons heen lijkt steeds meer duisternis te weerspiegelen. Natuurrampen oorlogen voedselschaarste vergiftigd voedsel chemtrails haarp complotten etc. het houdt niet op.
  Waar is het licht in dit alles kan het niet zo zijn dat wij gedwongen worden om het licht in ons zelf te zoeken en toe te laten. Verbonden met de eenheid Godsplan, deze derde dimensie is niet bedoeld om volmaakt te zijn binnen de referentie van het denken. Kijk maar wat wij volbracht hebben door de geschiedenis heen met ons denken. Veel technologie wat een ramp voor de natuur is drijfveer manipulatie, het kan niet anders dan dat dit afgebroken wordt nu wij steeds meer in lijn komen met de bron van het Universum.

  Vertrouwen accepteren en aanvaarden onvoorwaardelijke liefde voor wat er gaande is zijn sleutels om het licht en liefde IN ONS vrij te maken er is een proces bezig zoveel mogelijk duisternis te vergaren wat dus ook inhoudt zoveel mogelijk licht en dat zit in ons. Ideeën concepten die niet meer werken laat ze los.Wat duidelijk mogen zijn dat alle systemen buiten ons het niet is. Zoals ik het zelf bezie van binnenuit het contact ervaren de eenheid met de bron God de Liefde een heilig mysterie dit is geen mentaal concept controle maar overgave. Thuis komen het toelaten intens verlangen het open stellen van je hart blij als een kind. Veilig het zit in ons en dichterbij en betrouwbaar heeft niets te maken met de wereld om ons heen .
  http://www.youtube.com/watch?v=aYevBLUtuLc

  1. Hmmm! Dit is ook interrezand maar valt er dan niet iets door de mand?
   Is het niet juist de wereld om ons heen die zorgt voor het innerlijk liefdes fenomeen.?
   Want alles is toch 1 daar kunnen we niet omheen.
   Wat? Als we juist die opgelegde Liefde eens loslaten, Zien we dan niet hierdoor onze zelfgecreerde resultaten?
   Omdat we dan beseffen dan alles wat om ons heen gebeurd door ons eigen innerlijk is ingevuld en gekleurd.
   Dit om eventueel te ascenderen naar boven als een lift vanwege een spirituele drift.

   http://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.