Advertentie

Straling.. Even vanuit ’n ‘hoger’ perspectief..!


x

De onderstaande channeling is doorgegeven aan Ton van der Kroon en bevat informatie over straling. We hebben het dan over de elektro-magnetische straling waarmee we inmiddels worden ‘doodgegooid’..! Het artikel spreekt over de bewuste daden van groepen en mensen om hun mede-mensen onder de duim te houden, hun natuurlijke groeiprocessen te blokkeren, zodat mensen slaafs en gewillig blijven en deze ‘manipulators’ hun spelletje(s) en overheersing kunnen voortzetten..! Dit is het hele verhaal:

–  Straling  –

2012 © Ton van der Kroon – (2008)

 x

Ton van der Kroon

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal feiten, die belangrijk zijn voor jullie ontwikkeling. Desalniettemin willen we jullie geen angst aanjagen en dat is een beetje ons dilemma omdat het lastige informatie is om mee te delen. Ten eerste moet je weten dat de hersenen van de mens, en eigenlijk de hele schedel, functioneert op hoogfrequente straling. Dat is waar je je informatie, je intuïtie uit haalt, ontvangt. Het is als een soort ontvanger en zender.

Als medium Ton, als channel, werk je op die hoogfrequente straling. Daardoor krijg je informatie binnen en je stelt je daarvoor open. Dat betekent tegelijkertijd dat je hoog vatbaar bent voor manipulaties op dit gebied, op deze frequentie. En dit is wat er momenteel plaats vindt is dat er op technologische manier met deze frequentie wordt gerommeld om het zo maar te zeggen door mensen die niet veel verstand hebben van de esoterische, spirituele vermogens van de mens om op dit niveau te werken.

Je zou kunnen zeggen dat er een strijd plaatsvindt op deze frequenties tussen de spirituele ontwikkeling van de mens en de technologische verstoring daarvan. Mensen proberen via deze frequentie de macht te krijgen over het bewustzijn van de mensheid. En dit gebeurt via technologische en elektronische wapenvoering. Dat jullie dus daar extreem last van hebben is geen vreemd verschijnsel. Deze hoogfrequente straling wordt toegepast in mobiele netwerken, in televisienetwerken, via UMTS-masten en via satellieten.

Er ontstaat een soort stralingsvervuiling zou je kunnen zeggen, waardoor niet alleen mensen maar ook dieren hun spirituele sonar kwijt raken, niet meer kunnen koersen op hun ‘Hogere Zelf’. Dat wordt als het ware ‘gecloakt’ (‘afgedekt’ gj), alsof er een mist ontstaat. Alleen in de aarde kan die straling niet doordringen, dus je zult gaan merken, dat wanneer je lager zit in de aarde, dat je geen invloed zult hebben van deze stralingsvervuiling.

Enkele bronnen van EMS, elektro-magnetische straling

Hoe ermee om te gaan?
Je kunt hier mee omgaan door inderdaad magneten te dragen, waardoor die straling wordt afgebogen en je minder vatbaar bent voor deze elektro-magnetische vervuiling. Maar op dit moment wordt er op grote schaal geëxperimenteerd, vooral door China en Japan, om met deze nieuwe technologie invloed uit te oefenen. Er zijn geheime experimenten in China die proberen hoe ze hun macht kunnen toewenden inderdaad op het gebied van weer, bewustzijn en energie.

En dat gebeurt onder het mom van het opwerken of opgebruiken van energie voor gewone doeleinden, maar de mensen die hiermee werken, kennen hun eigen macht niet.. Ze beseffen niet wat ze met hun eigen kracht kunnen bewerkstelligen, alleen al wat dus de bij-effecten zijn van de onderzoeken die ze doen..!

Het zendmastenpark van het Vaticaan. Het Vaticaan is al eens veroordeeld voor het veroorzaken van leukemie..! (klik illustratie voor lead)

Is dit hetzelfde wat er gebeurt in de kerk?
Ook in het Vaticaan wordt gewerkt met deze hoogfrequente straling. (hier) Het is een manier waarop ze hun spirituele macht hebben uitgeoefend door de eeuwen heen. Het is namelijk een manier geweest om mensen spiritueel aan zich te binden en ze beïnvloedbaar te maken. Alle machtssystemen proberen op hun eigen manier zoveel mogelijk mensen aan zich te binden, door uiterlijk bepaalde regels op te leggen, door innerlijk bepaalde energieboodschappen uit te zenden, waardoor mensen, zeg maar onvrij worden en zich niet meer kunnen richten op hun eigen, innerlijke kompas.

Want op het moment dat ze verward zijn en de weg kwijt zijn gaan ze zich juist richten op uiterlijke reglementen, op uiterlijke richtlijnen. Dus simpelweg is alleen al het verstoren van het innerlijke kompas genoeg om mensen in het massabewustzijn te houden, waardoor ze beïnvloedbaar zijn voor boodschappen van buitenaf.

Nogmaals: wees niet bezorgd of bezwaard door de informatie, maar wordt er alerter in en door het bewuster te zijn en het meer naar buiten te brengen kun je er beter mee omgaan. Ga je meer voelen wanneer er invloed wordt uitgeoefend en wanneer niet. Het is belangrijk dat deze informatie naar buiten toe komt.”

– Straling deel 2 –

Ik zit met Rijn de Jonge aan de telefoon en we hebben het over straling en de vraag is: ‘Hoe kunnen we daar beter mee omgaan?’

Je zou kunnen zeggen dat straling een energetische frequentie is, die op een hoger niveau functioneert dan je met het blote oog kunt zien. Het is dus om je heen en in je, maar niet zo direct waarneembaar. Nu is dat altijd al het geval. Er zijn verschillende frequenties van energie die werkzaam zijn; in jezelf en om je heen. Je bent zelf als het ware ook een zender van energie, die ontvangt én die uitstraalt. Nu kan het zijn dat deze frequentievelden met elkaar interfereren en elkaar negatief beïnvloeden en anderzijds zijn er ook velden die elkaar positief beïnvloeden.

Dit is nog allemaal te vatten, nietwaar?
Nou is het zo dat de negatieve velden in zekere zin kunnen worden opgeheven of beïnvloedt door positieve velden. Dus door jezelf af te stemmen op een hoger veld van bewustzijn – noem dat Christusenergie of noem dat het Goddelijke – trek je eigenlijk het negatieve naar een ander niveau van bewustzijn, waardoor het onschadelijk wordt gemaakt. Dit is het bewustzijnswerk wat je te doen hebt. Door zeg maar het negatieve stralingsveld te overtroeven met een nog sterkere energie, een nog sterkere vibratie of hogere frequentie.

Christ energy (© 2005Jhadten Jewall)

Op praktisch niveau kun je natuurlijk ook het één en ander realiseren, maar dat zijn zaken die je al deed. In deze zijn vooral het werken met kristallen van belang en het werken met hennepkleding aan waardoor je een zekere bescherming creëert tegen de straling, tegen negatieve straling.

Als laatste: Maak je niet teveel zorgen over dit proces. Ook als is het inderdaad schadelijk voor de mens en richt het aardig wat disharmonie aan, het hoort bij het proces van ontwikkeling en het kan je alleen maar op scherp stellen.

Dus zie het in ieder geval als proces wat dwingt tot wakker worden, tot bewustwording. En in het geval van jou Rein, is het belangrijk dat je mensen helpt bij deze bewustwording. Dus dat je niet alleen werkt aan het installeren van velden maar dat je mensen ook gaat informeren over wat straling doet, omdat je namelijk een expert bent op dit gebied, zowel op technische terrein als op spiritueel terrein.

Snap je: je moet je kennis en je inzichten op dit gebied omzetten en transformeren zodat ze toegankelijk worden voor veel mensen. Daarmee hef je een deel op van de negativiteit op die het creëert.

Oke tot zover. Heb je nog concrete vragen? Nee.

21 gedachten over “Straling.. Even vanuit ’n ‘hoger’ perspectief..!

 1. Ik ben het met je eens Rein,

  Heb zojuist een link gedeeld met Groen Links en Partij voor de Dieren die zich enigszins de ernst van deze materie lijken te beseffen.

  Vind echter ook dat, naast dat wat je zelf kan doen, de overheid zich absoluut met deze materie mag gaan bemoeien. En dat wij ons niet eenzijdig laten afpoeieren door de sussende (commerciële) houding van de gezondheidsraad. Ze doen nog steeds niks!! Terwijl De Europese raad adviseert Wifi en Gms op scholen te verbieden om gezondheidsredenen..

  Telecom-frequenties zijn voor miljarden verkocht en vallen onder het ministerie van economische zaken??

  Dat er steeds meer mensen gezondheidsklachten hebben hiervan staat buiten kijf, maar er wordt nog steeds niet over gecommuniceerd.

  Dit is nog maar het topje van de ijsberg..

  1. @ Marloes,
   er is geen enkele partij welke hiervoor opkomt. Vooral groen links niet. Heb je andere berichten dan?

 2. Symptomen en klachten door straling kunnen zijn: moeheid, kramp in de kaken, hoofdpijn, slapeloosheid, onrust, pijn in het hartgebied, moeite met ademen, buikpijn en slechte spijsvertering. Doordat hoogfrequente straling DNA breuken veroorzaakt kan zelfs kanker door straling worden veroorzaakt terwijl dat absoluut niet nodig is! Daarnaast lijkt straling bij te dragen tot een explosieve stijging van leukemie en ADHD bij kinderen. Stralingswaarden die schadelijk zijn voor mensen worden door de industrie en overheid vastgesteld zonder inachtneming van biologische effecten. Zo wordt er bij proeven van de effecten van straling van de mobiele telefoon een zoutoplossing gebruikt waarvan de opwarming gemeten wordt, alsof wij met ons gevoelig zenuwstelsel te vergelijken zijn met een zak zout water.. Hoogfrequente straling De gevaarlijkste bron van elektrostress is hoogfrequente straling, deze straling wordt via zendmasten door het hele land gestraald, binnenshuis wordt vaak nogmaals gebruik gemaakt van deze straling. Bij draadloze technologie spreken we van gepulste straling die los van een draad bestaat boven de 50 megahertz, GSM, UMTS (opvolger van GSM), DECT (draadloze telefoonnetwerk in huis), WLAN (draadloos internet in huis). Gepulst wil zeggen dat er een hoogfrequente draaggolf wordt gebruikt die voortdurend kortstondig wordt onderbroken door een laagfrequent veld. Deze korte pulsen, bij een mobiele telefoon 217 keer per seconde, worden als zeer schadelijk ervaren door het lichaam. Bij een DECT telefoon is dit 100 keer per seconde en bij WLAN 10 keer per seconde.

 3. Ja dus voor het slapen gaan, en vlak voor het opstaan hul jezelf in een deken van zuiver wit licht en vraag de engelenstrijders aan om dat mede te bewaken.

  Dat kan al met deze affirmatie:
  “Ik doe een beroep op de Lichtfamilie en vraag om te worden gehuld in een ondoordringbare deken van zuiver wit licht.
  Als een soeverein wezen wil ik dat deze schittering iedere energie zal tegenhouden die niet van de Hoogste Orde is, en ik roep jullie, Engelenstrijders van Licht, aan om dat proces te begeleiden.
  Laten alle andere vibraties terugkeren naar waar ze vandaan zijn gekomen, en de verhoogde energieën van Universele Liefde met zich mee terugnemen naar de bron.”

  Dat kan je doen ’s morgens bij het wakker worden, en wanneer je de droomtoestand ingaat (waarin je je lichaam verlaat en je op het astrale niveau begeeft).

 4. O.K. Ton, een goed artikel dat de mensen aan het denken/bezinnen zet.
  Maar channeling is gericht afstemmen of wel kanaliseren en dat doe je middels jezelf daarop bewust openstellen binnen de juiste afscherming. En dan moet je niet geloven (aannemen) maar weten (ervaren) dat het werkt.Dit is geen commentaar maar een aanvulling want zonder kennis van openstellen en afsluiten (straling toelaten en afschermen) heb je geen bereik.

 5. Een orgonebuster kan al veel van die schadelijke straling neutraliseren. In feite sla je dan twee vliegen in een klap, nl. door je bij het uitspreken van je intentie met de orgone (als gedachtenversterker/zender) te verbinden, stel je je eveneens in verbinding met je hogere zelf. (Ik denk trouwens dat het dit gegeven is dat de busters werkzaam maakt).
  Destijds gaf Edgar Cayce al de raad om steeds een magneet bij zich te dragen om je gezondheid te beschermen.
  Wat Geert Mak in zijn nieuwe boek over Amerika schrijft, toont duidelijk aan dat met name het Amerikaanse volk, letterlijk dom gemaakt wordt. Zodat hij op dié partij gaat stemmen die hem met zekerheid werkloos, arm en dakloos zal maken en die zijn kinderen voortgezet onderwijs zal onthouden etc. Hallucinant! Kan enkel met zware mindcontrol klaargespeeld worden.
  NB. Een uurtje geleden zag de hemel boven mijn huis er als een geruite lappendeken uit van de chemtrails. Mijn busters + ankh-en aan het werk gezet. Nu is ie weer van het zuiverste azuur!
  Wat orgone met de lucht kan, kan ie evengoed met de ‘mist’ rond jou en je brein. 😉

  1. @Mieke Houthaeve
   Hieronder een link naar een zeer goed onderbouwd artikel op WTK. Ook steek je bij sommige recties heel wat op.
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/orgonite-krachtig-natuurlijke-energie-gratis-voor-iedereen/

   Heel merkwaardig : gisteren, enige tijd nadat de lucht behoorlijk opgepoetst was en er alleen nog prachtige sylfen te zien waren, zag ik met eigen ogen hoe een laatste vliegtuig sproeiend over kwam gevlogen, enorme witte slierten achter zich latend. Tot de slierten uit de motoren steeds lichter werden om tenslotte op te houden. Blijkbaar was de voorraad sproeistof opgebruikt. Het vliegtuig vloog gewoon trailvrij voort!!!

 6. Ha, ik hoop dat het mensen inderdaad aan het denken zet. Maar helaas, als echte EHS’er (ziek gemaakt door onder een kerktoren te wonen met GSM antennes!!) doen kristallen niets. Kunnen het zelfs nog erger maken je gevoeligheid voor deze kunstmatige straling (frequenties). Uit ervaring ondervonden. Het enige wat werkt is mast weg- klacht weg. En dan maar hopen dat er geen nieuwe mast komt te staan bij je geronoveerde en aangepaste woning voor een EHS’er. Dat er niet in alle dorpen en pleinen gratis WiFi komt, dat openbare gebouwen WiFi-loos blijven (zucht) en mensen een keer wakker worden en beseffen dat het hun eigen smartphone gebruik is wat ervoor gaat zorgen dat het 4G net er komt!

 7. Las laatst een artikel dat ook implantaten, wortelkanaal behandelingen etc. dus alles wat er aan metaal in je lichaam wordt gestopt bevorderlijk is om van jezelf een wandelende ontvanger voor electrosmogg te maken.

  Door het hele huis liggen kristallen die ik al jaren heb.
  En draag sinds kort ook een simpele orgone hanger maar merk weinig verschil.
  Alle andere oplossingen zijn gewoon hartstikke duur of onbetaalbaar.

  1. @Daan

   Al een Shungite hanger en dito stenen, verspreid in huis, geprobeerd?
   Ik wel en het resultaat is spectaculair.
   Orgone is meer geschikt om negatieve energie in positieve om te zetten, vergelijkbaar met wat een zoutkristal doet met negatieve ionen.
   De orgonite buster brengt in mijn huis een soort overdruk van positieve energie, voelt fijn aan. Doch voor alles wat elektro- en stralingsvervuiling aangaat, is Shungite niet te evenaren.

  2. Daan probeer eens Tachyon energie oplossingen. Tachyon innovatie is een site waar hangers Tesla bollen worden verkocht. Ik vind deze wel werken.ze hebben ook stralings stickers.mijn eczeem is er wel iets minder door geworden.helaas reageert mijn omgeving er niet zo positief op maar ik vertrouw op deze techniek.

  1. @Cozmic

   Je doet er mij aan denken dat ik daar ’s naar op zoek moet gaan.
   Bedankt. 🙂

 8. ik ben nu zo gevoelig dat ik nier meer naar buiten kan, probeer wel een positief veld om me heen te zetten maar ik heb gewoon de enrgie niet, wat kan ik toch doen om hier sterker uit te komen,

  vr groet elly

  1. Elly,
   weet je zeker dat je problemen door electrostress worden veroorzaakt?
   Gebruik de zoekfunctie van Wanttoknow om alle andere artikelen én eventuele reacties te lezen.
   Er zijn genoeg links op deze site waar je eventuele belasting kan laten meten, maar ook produkten die mogelijkerwijze de stressbelasting kunnen reduceren.

 9. Een tijdje geleden had ik opeens volgende gedachte:
  We leven in verschillende klimaatzones op deze aarde. Maar wat is klimaat eigenlijk precies? Waarom ziet er de omgeving in de tropen anders eruit dan in b.v. Friesland? Waarom zie ik dan andere planten en dieren? Waarom voelt men zich ergens anders beter/slechter?

  Ik weet dat alles trilt, alles is in beweging, en dat trilling invloed heeft op wat we zien/waarnemen.
  Dus ga ik ervan uit, dat klimaat niets anders is dan een trilling in een bepaalde frequentie. En als iets anders trilt, dan ziet het ook anders eruit.
  Eigenlijk hoef je niet van klimaat te spreken, maar over een andere trillingsfrequentie.
  Mensen trillen ook in een bepaalde frequentie. Als we nou daar zouden leven waar je het meest op je ‘eigen frequentie’ zit, als het ware je golflengte, dan zouden mensen zich misschien beter voelen, gezonder, krachtiger….
  Dit zijn maar ‘voorstellingen/gedachtes’ van een amateur (amare=houden van).
  Wie kan zich hierbij ook iets ‘voorstellen’

  1. Als je het nu eens omdraait mevrouw..? DAT HET AL ZO IS..! Je wordt geboren, dááár waar je volgens fysica en kwantum-aspecten, het best op je plaats bent.
   Ook je ouders en broertjes/zussen deden het zo; je zit in het familie-karmatisch-frequentiële patroon..! En daarmee is je plekje op Aarde ‘passend bij jou’..! Anders zou er van de hele fysica t.a.v. het Aardse en spiritueel-aardse proces toch niets kloppen..?? Alles past als een puzzel in elkaar. Alles is idd frequentie, die elkaar opzoekt, hoe klein de verschillen ook zijn.. (Waarom gaat jou mobiel af, naast die van misschien 5 vriendinnen..? Jouw telefoon heeft nét die mili-frequentie verschil met die andere meiden!)

   Ook op Aarde is die ‘plek’ voor jou dus ‘bedoelt’.. Daar waar je huissie staat, idd, je ‘Home,sweet home’.. We zeggen niet voor niets, als iemand in een nieuwe omgeving het niet kan vinden, dattie niet kan ‘AARDEN’.. Je kunt dus wel verhuizen, want ‘elders’ zijn natuurlijk ook ‘uitdagende’ frequenties voor je.. Dus Monika, ook de klimaten ontstaan idd obv de trilling (=frequentie!). Want wat is het weer nou eigenlijk.. Het wordt ‘natuurlijk’ gecreëerd door de Aardse frequentie van DIE plaats onder invloed van de Kosmische verbinding (van die plek!)..

   En dan zijn we op die plek, die door elementaal-energieën BEWUST met ons word gecreëerd, en dan ontstaat consciousness-in-motion.. CRE-ATION..

   Het woord ‘klimaat’ is ‘natuurlijk’ bedacht (wat betekent het etymologisch?), net zoals jij iemand anders lijkt te zijn dan ik.. ;-)) De verraderlijke vormkracht, die ons lijkt te betoveren, van jij en ik, daar en hier, inhoud en vorm.. Maar naar mijn idee kunnen we alleen maar bij de gratie van die schijn-van-zelfstandigheid op zielsniveau leren en groeien. Er is dus wel een ‘over-Soul’.. De dualiteit op Aarde is natuurlijk DE SPIEGEL van deze schijnwereld. Dualiteit is écht, als je die als écht creëert.. If men define situations as real, they are real in ALL THEIR consequences..

   Als je de berichten uit het hiernamaals (via BDE) mag geloven, is het daar een orgastisch spektakel.. Frequenties als bacchanalen, fonteinen, watervallen. Niet gehinderd door enige Aards-zware-frequentie..
   Maaarrrrr..
   Laten we nou niet doen, alsof het dáár zo zaligmakend alleen is. Want: we verkozen ervoor in dit lijf te gaan leven, een aantal levens.. Een cyclus.. Karmische cyclus. Ook weer helemaal gebaseerd op de passende frequenties.. Life after life, after life.. Vragen? Geen vragen!

  2. Bedankt meneer dat u meteen antwoorden paraat hebt. Ik was eigenlijk best ’trots’ dat überhaupt zo vragen/gedachtes in me opkwamen en jij was al zo ver…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.