Advertentie

Bestaat er iets waar azijn niet goed voor is?


x

–  –

Azijn, een uitstekende remedie!

 x

Wereldwijd onderzoek bevestigt wat oude genezers al sinds mensenheugenis beweren: azijn ís een wonderremedie voor wie lang, gezond en gelukkig wil leven! In de oudheid al raadde men een dagelijkse dosis appelazijn aan om de eetlust onder controle te houden en de gezondheid te bevorderen. De gevreesde Samoeraï geloofden in de bovennatuurlijke kracht van azijn en zwoeren bij een speciaal azijntonicum om zich sterk en machtig te voelen. Weldra kunt u dit tonicum zélf maken !

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat azijn een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen is, meer dan 93 voedende substanties bevat en met succes allerlei kwaaltjes en pijnen bestrijdt.Weet u wat er allemaal in één enkele lepel appelazijn zit: vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, voedende bestanddelen, pectine, betacaroteen, en nog zoveel meer.

In Het Grote Azijnboek publiceert Emily Thacker 308 gezonde recepten en natuurlijke remedies die makkelijk zelf te bereiden zijn. Zij toont hoe u snel kan afslanken met een azijncocktail en beschrijft efficiënte remedies tegen verkoudheid en gewrichtspijnen. Azijn is immers een uitstekende, natuurlijke ontstekingsremmer. Emily Thacker leert u ook uw eigen azijn maken en op flessen te trekken. Zo’n huisazijntje is zeker een origineel cadeau-idee voor de feestdagen!

U leert in dit boek ook heerlijke taartendeeg uit grootmoeders’tijd bereiden. Zo weet u eindelijk waarom er altijd een scheutje appelazijn in moest. Ooit geweten dat azijn met fruitsap de symptomen van artritis en andere reumatische pijnen kan verzachten? Meng uw favoriete ingrediënten met azijn om nieuwe smaken en heerlijke vinaigrettes te maken. Of om een laxeermiddel zonder bijwerkingen, een desinfecterend of hoeststillend gorgeldrankje te bereiden. Azijn is trouwens ook een gouden hulpmiddel bij de grote schoonmaak. Om de ramen te lappen, voor uw koperwerk, bij de was.

Emily Thacker leert u ook uw eigen azijn maken en te bottelen. Zo’n fles “eigen huisazijn” is bovendien een bijzonder origineel en persoonlijk cadeau-idee!  U zult merken, als u ‘Het Grote Azijnboek’ uitgelezen heeft, u slechts met één enkele vraag blijft zitten, namelijk ‘Bestaat er dan iets waar azijn niet goed voor is?’

Bestel nu uw eigen exemplaar van het Grote Azijnboek voor de prijs van 25,-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.